עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Godmoney,

חברה שלי קנתה לי היום את ה Cowon A2 אחרי הרבה זמן שחשבתי לקנות אותו לעצמי (מאחל לכולם חברה כזו אגב...). אני רוצה לקנות מגן מסך ועוד דברים כדי לשדרג את החוויה. על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  2. Started by karpad,

http://www.anythingbutipod.com/archives/2008/08/cowon-announces-o2-s9-and-l3.php

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  3. אהלן! אני חושב אולי לקנות את המכשיר רציתי רק לשאול כמה שאלות לפני... *העברת הקבצים למכשיר נעשית בצורה רגילה כמו כונן נייד?? אפשר לראות את השירים במכשיר כמו שהם במחשב או רק בעזרת סידורי אלבומים \זמרים?? *איך זמן הבטריה של הנגן? *יש משהו בחבילה שמגן חיצונית על הנגן והמסך?? קו כללי? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by iz,

1. אם אני קונה S4 עם אחריות לשנתיים ע"י היבואן הרשמי האם במקרה של תקלה אני יכול לגשת לחנות של סמסונג או רק לחברה שממנה קניתי את המכשיר ? 2. האם בכל המכשירים של היבואן הרשמי יש עדכוני FOTA ? כי בחלק מהאתרים זה מוזכר ובחלק לא לדוגמא : https://mobile.rami-levy.co.il/Model.aspx/96 מוזכר http://ksp.co.il/?select=.272..573.&list=1&sort=3&glist=0&uin=19044&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 לא מוזכר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. נשברתי ואני ואשתי כנראה מצטרפים שבוע הבא לעדר בעלי הסמרטפונים. הציעו לנו בסלקום עסקה מאוד-מאוד טובה, אנחנו לאור זאת גם נקנה את הטלפונים דרכם. יש מספר סוגיות שמאוד מציקות לי -- * עד היום היה לי נוקיה ישן ואמין להפליא, נפל מ-2 מטר, טבל במים, אבק, בוץ ועובד נהדר. ברור לי ש-SGS (או אייפון) לא יהיו עמידים כמותו ואני מתכוון לשמור עליו יותר (וגם לרכוש בשבילו otterbox או משהו דומה), אולם והיה וקורה משהו, כמה שווה האחריות של סלקום למכשיר שנקנה דרכם? כמה עמיד ה-SGS ואין הוא לעומת האייפון-4? עלות תיקונים של זה ושל זה? בדקתי בגוגל, המידע לא חד-משמעי ורציתי לשמוע כאן מבעלי ניסיון. * אנדרואיד 2.3 ל-SGS. הסוגיה לא סגורה ואני יודע שיש מגה-שרשור בעניין הזה. אני די בטוח שסלקום לא יציעו שדר…

• 22 תגובות
    • 4.6k צפיות
  6. היצרנית הסינית נמצאת בדרך הבטוחה לשנה הכי טובה שלה עד כה - וזה כולל הצלחה מרשימה גם בשוק הישראלי לכתבה

7. Started by XpHunTeR,

שלום לכם, אני עומד לקחת מסלול חדש בסלקום ויש לי בחירה בין אייפון 4 לבין גלקסי S. הבנתי שלסמסונג יש אחריות, מסך גדול יותר, קרינה נמוכה, מערכת הפעלה מבטיחה יותר וגם תמיכה בפלאש, אך מנגד שמעתי על בעיות Crash, איטיות (זמן תגובה איטי), ו GPS שלא עובד כמו שצריך. אז השאלה שלי...מי מהם עדיף?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by zombie,

במה עדיף להשקיע? בn95 הרגיל? או ה8GB?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. מה דעתכם? http://www.raspberrypi.org/

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  10. אני מחבר את המכשיר למחשב והוא רושם לי (במכשיר עצמו) do not disconnect. במחשב נפתח לי כונן חדש ואני רואה שזה לא עובד כמו כל MP3.... צריך פה איזה תוכנה? מה זה itunes? איך עובד כל העסק הזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  11. אחרי ה-Mi 9 וגרסת הדור החמישי של ה-Mi Mix 3 מגיע תור גרסת הגיימינג המוחצנת - הכירו את ה-Black Shark 2 לכתבה

12. יש נגן וידאו שיכול לקרוא קבצים של RM/RMVB ועוד פורמטים רבים ונגן טוב? חשוב שיהיה מסך גדול ואיכותי מעל 3.3אינץ' יש סיכוי שאייפוד טאץ' קורא RM RMVB אפילו עם המרה? תקציב עד 900 שקל

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  13. Started by Ovid,

שלום. אני כרגע בהוט מובייל, האינטרנט סבבה רק בשבועיים הראשונים ואז ניהיה איטי כבר לפני שאני מגיע ל3 גיגה. אחרי 3 גיגה זה כבר לא אינטרנט .. זה מזכיר לי את תקופת ה 56k באינטרנט הביתי.. כמו כן, כמעט אף פעם אין לי קליטה מלאה, תמיד זה 2 קווים בממוצע... ואני נמצא רוב הזמן בת"א, נתניה, ואזור גוש דן בכללי.. ראיתי יש אצל 012 חבילה ב 69 שקל במשך שנה שלמה, האם כדאי לעבור אליהם? אני קורא הרבה חוות דעת סוטרות, ואשמח לשמוע דעות נוספות. אגב, אולי קיימת חבילה משתלמת לחיילים אצל אחת החברות, ואני לא מודע להן.. תודה.

14. מחפשים מחדש חדש לשנת הלימודים? מבצעי Deal of the Day של חברת הענק שיהיו זמינים רק בשעות הקרובות יכולים לסייע ובגדול לכתבה

15. Started by yaloner,

שלום לכולם, אבא שלי בטיוואן כרגע. מישהו יודע מה יש שם זול שכדאי לבקש ממנו? גאדג'ט כלשהו? סלולרי? לא יודע, מה יש שם?

16. כמה ימים אחרי שהחליטה להחזיר למסלול את כל 42 המיקומים שלה במדינת הענק עם התמתנות היקפי ההדבקה בנגיף הקורונה - מחזירה אפל על צעד הפוך על החנויות שלה בכל שאר המדינות לכתבה

17. אשתי צריכה טלפון אמין, איכותי, עם BT, ממשק משתמש ברור בתקציב מצומצם (600-700 ש"ח לכל היותר). נכון לעכשיו יש לה נוקיה 2600C שעובד לסירוגין וסובל מהמון בעיות תוכנה וחומרה, מדובר באחת היציאות הגרועות של החברה הפינית ואחדת הרכישות האומללות ביותר שעשיתי בתחום הטכנולוגי (אפילו גרוע יותר מהמוטורולה E1 שהיה לי לפני שנים, וזה אומר הרבה). שמתי עיני על הנוקיה 6300. איכות הבניה והאמינות נראים גבוהים על פי הביקורות, סט התכונות נראה מכובד ביחס למחיר (סביב 600) והטלפון קטן ואלגנטי, אבל הייתי מעונין לשמוע ביקורות מבעלים של טלפון זה, במיוחד בסוגיות של איכות הדיבור והספיקר, נוחות המקשים, תקלות חומרה ותוכנה משונות, משך חיי סוללה. כמו כן הייתי שמח לשמוע על אלטרנטיבות בתחום מחיר זה.

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  18. התעניינתם ב-Redmi Note 9S אך טרם הגעתם להחלטה הסופית על רכישה? עכשיו יש שתי גרסאות נוספות שיוכלו להפוך את ההתלבטות שלכם למאתגרת עוד יותר לכתבה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  19. אני לא מבין בזה בכלל, והייתי רוצה לקבל המלצה לאוזניה המומלצת ביותר בתקציב, תודה.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  20. Started by card,

שלום חזרתי עכשיו מארה"ב, וכשהייתי שם קניתי שני דברים: 1) לפטופ קטן 11.6" 2) טאבלט 8.3" עם הלפטופ הקטן אני הולך להשתמש הרבה, במיוחד בטיול לאירופה שאני הולך לעשות במאי - הלפטופ יהיה איתי. עם הטאבלט לעומת זאת, זה נראה שאין לי מה לעשות ממש. התכנון היה דווקא שהטאבלט יילקח לטיול לאירופה(זה טיול במשך של חודש), בגלל שהטאבלט שוקל 340גרם, אבל הגעתי למסקנה שאני מעדיף את הלפטופ בגלל שיש עליו Windows, וגם הוא כולל מקלדת. יוצא אם כך, שקניתי טאבלט, ובסוף אני לא ממש יודע מה לעשות איתו. אז לפני שאני נותן אותו מתנה לאיזה קרוב משפחה או משהו, מישהו יכול לתת לי רעיונות מה אפשר לעשות עם טאבלט? תודה..

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. היי כולם, הגלקסי נוט 1 שלי כבר לא משהו. ה-GPS לא עובד טוב. הוא איטי בטירוף. המכשיר שאני מחפש הוא בעיקרון התקציב הוא באזור 2000 שקל מסך 5 אינץ +- 32 ג'יגה מינימום(16 ג'יגה + כרטיס זיכרון גם תופס) אני ממש רוצה להימנע מסמסונג כי יש להם מערכת הפעלה מעאפנה מקרטעת וכל הקטע של ה KNOX בכלל מעצבן. HTC ONE הוא בתקציב קצת יותר גבוה אבל יש לו מצלמה 4 מגה (WTF?). משפחת הנקסוסים לפי הביקורות הסוללה שלו חלשה ויש לו 3-4 שעות זמן מסך שזה ממש מעט בשבילי וה LG G2 העדכונים שלהם על הפנים + 4.4.2 מלא באגים. אני גם ממש לא רוצה סוני כי יש לחברה שלי ניסיון ממש רע איתם. רוב השימוש לי יהיה משחקים / ניווט / מיילים / אינטרנט חשבתי אולי על ה LUMIA 1520 אבל הוא עולה 2900 שקל והבנתי שה WAZE עובד לא מ…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by KoM,

במחרי של סנסה לערך וכחצי מהאייפוד טאצ' הכי זול מקבלים כל כך הרבה.. נכון, סיני לחלוטין, אבל אולי צריך לשנות חשיבה ? קצת חומר למחשבה על נגן שעושה 1080I, מביא מסך HD READY בגודל 4.3 ומנגן FLAC. http://www.ownta.com/itoos-m6hd-pmp-mp5-player-with-hdmi-output-and-otg-4gb.html

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. סטודנט להנדסת תוכנה מחפש גרפיקאי ליצירת אפליקציות פשוטות בדו מימד לאנדרויד \ iOS העיקר הוא לצבור ניסיון ביחד, לא נדרש ניסיון רב - למשל כרגע הרעיון הוא לעבוד על אפליקציה שיש בה צורות פרימיטיביות פשוטות אבל צריך אותן בכמה רזולוציות ועם alpha channel וכו'... לכן דרוש גרפיקאי כמו כן אם יש לכם גרפיקה מוכנה ורעיון למשחק \ אפליקציה פשוט אני פתוח (אפשר גם לעבוד על רעיונות בתורות).

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. כפי שחלקכם יודעים וחלקכם לא, גוגל שינתה את מערכת ההרשאות שלה כביכול לפשט אותה למשתמש ההדיוט. כל עשרות ההרשאות השונות מקובצות במספר קטגוריות מצומצם עם הסבר פשוט וקצר על כל קטגוריה, נראה כי מדובר בשינוי קוסמטי ועל פניו נראה כי זה שינוי מבורך, אך מאחורי השינוי יש הרבה יותר מהנראה לעין. מסתבר שכאשר נותנים לאפליקציה הרשאה אחת בקטגוריה מסוימת, כל ההרשאות תחת אותה קטגוריה "נפתחות" לאפליקציה. http://www.androidauthority.com/google-play-simplified-permissions-389714/ למשל מפתח אשר החליט לבדוק יותר לעומק את השינוי - http://www.reddit.com/r/Android/comments/27n7yr/what_latest_changes_to_play_store_app_means_for ההשלכות של שינוי זה מאוד גדולות, הפרטיות של המשתמשים הולכת ומצמצמת ובעקב…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by yoni_h,

לאבא שלי יש מכשיר סמארטפון של LG מהעבודה אבל אין לו מסלול עם אינטרנט. השאלה שלי היא אם אני מתחבר דרך WIFI ומוריד משחקים דרך המרקט שמוגדרים כ-FREE, האם בחשבון החודשי יירד לו כסף על כל משחק שהורדתי?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.