עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לאחר כמעט חודשיים של זמינות כללית, מערכת ההפעלה של גוגל עתידה לקבל, על פי מידע חדש, עדכון לגרסה 5.1 עם שיפורים מתחת למכסה המנוע, בנוסף לעדכון הלוליפופ שסוףסוף מגיע לפלטפורמת השעונים החכמים של החברה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-1-%d7%91%d7%a4%d7%aa%d7%97-android-wear-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%99%d7%94/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Tal-T,

יש לי אייפון 4S שקניתי לא מזמן, מהבחור הבנתי שהוא קנה אותו מפלאפון או סלקום משהו כזה והוא לא יכול להינעל. אתמול פתאום הוא לא נדלק לי. לא מצליח להדליק. רק כשאני מחבר למטען אז אני רואה את התפוח, דולק לכמה שניוץ, נכבה, ואז שוב תפוח לכמה שניות ונכבה. מה שכן כשאני מחבר למטען באוטו אז האייפון כן נדלק, פתאום מראה שיש 100% סוללה, אבל הוא לא מתחבר לרשת ולא כלום. ואז נתקע לו המסך פתאום נראלי.. מישהו יודע מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by J0HNiE,

אני רוצה להזמין את המכשיר האדיר הזה, הבנתי שבגרסה הסינית TD-SCDMA שהיא לא LTE (למרות שזה לא רלוונטי עדין לארץ) אבל התדרים של הדור השלישי גם לא תואמים לרשות בארץ, כלומר תיהיה תמיכה חלקית בתדרים של דור 3 3G:TD-SCDMA 1880-1920/2010-2025MHz ולכן עדיף את הגרסה הבינלאומית, WCDMA, שהוא גם תומך ב LTE אבל שוב לא כזה רלוונטי. הבנתי גם שהגרסה של המעבד של קלאוולקום עדיפה על פני הטגרה 4 מבחינת בציעי מעבד, מבחינת גרפיקה הטגרה יותר רלוונטית לא? בכל מקרה מישהו יודע מאיפה ניתן להזמין? אם מישהו מכיר מקום בארץ שמוכר, או בEBAY\AMAZON בנתיים רק ראיתי את הגרסה הסינית בEBAY ב2000 ש"ח, אבל שוב אני מחפש את הגרסה הבינלאומית.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היצרנית הטאיוואנית השיקה דגם ביניים חדש ומעניין, שמרגיש כאילו היה משתלב יופי בשוק הצפוף - לפני שנה לכתבה

6. הסמארטפון הבא של המותג הפיני ישא את השם X6, ממש כמו דגם חכם קלאסי שהושק אי שם בשנת 2009 לכתבה

7. Started by yp3,

זה המוצר: http://www.ebay.com/itm/Genuine-Xiaomi-Mi-10000mAh-Power-Bank-Battery-Charger-For-Samsung-iPhone-HTC-US-/391114215195 הוא משווק כ 10000mahבמתח של 3.6, אולם בפועל יש לו סוללות בהספק של 6250mah במתח של 5.1V נשמע לי קצת משונה כי 10000 ב3.6 יוצא 36Wh ו6250 במתח של 5.1 יוצא 31.8Wh אשמח אם מישהו יכול להסביר לי את החשבון בדיוק תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Armageddon26,

שלום, לפלאפון צריך שיהיה Wi-Fi ומסך גדול ונוח לקריאת ספרים (כנראה בפורמט PDF) עם עדיפות למסך מגע. תודה רבה לכל המגיבים!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by amit2792,

שלום רציתי לדעת עם ה n95 8gb אין בו תקלות עם הסוללה טובה ? עם המצלמה ? עם שומעים טוב?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yosda-boy,

שלום רב, אני מעוניין להתקין בפלאפון שלי W995 פייסבוק פאנל. משום שכאשר אני נכנס לפייסבוק דרך Opera אז אין צ'אט ואפליקציות בפייסבוק. כאשר אני מוריד את זה יש לי קובץ RAR, אז לקחתי גם את הקובץ וגם לאחר ה- Extract ואת שניהם שמתי בפלאפון לבדוק (לא הייתי בטוח איזה צריך), עכשיו אף אחד מהם לא עובד. בקובץ של ה-Extract יש קובץ שקוראים לו instal אבל זה לא נותן להפעיל אלא רק לשלוח. (כמו כל קובץ בעייתי בסוני אריקסון) אשמח אם מישהו יוכל לפרט איך אני מתקין את זה. בתודה מראש Mystery

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, כאמור, אני מחפש נגן מוסיקה נייד, כולל אוזניות. תכונות רצויות בסדר חשיבות יורד: פשטות הפעלה, אמינות, פונקציונליות, איכות שמע. אני מעוניין באפשרות לטעון אותו גם כשאין מחשב בסביבה. אני מניח שבמחיר הזה יש רק נגנים מבוססי פלאש. אני צודק? האם היתרון היחיד של נגן מבוסס דיסק קשיח הוא בסעיף נפח האחסון כאשר בשאר ההיבטים הוא אפילו פחות מוצלח מהמקבילה מבוססת פלאש? אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אם 160 דולר הוא מלוא הסכום שאתם מוכנים להשקיע במכשיר חכם, ה-K3 Note של לנובו הוא ככל הנראה אחת מהאפשרויות הכי טובות שתצליחו למצוא לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפון-התחרותי-ביותר-של-לנובו-זמין/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. השאלה בכותרת ,אין לי מושג אם זה מתאים לנושא של הפורום הזה אך אם מישהו יודע אם יש דרך לפתוח(או לעשות המרה ככה שיפתח...) קובץ PDF על מכשיר S3 אשמח לתשובה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by lee.,

שלום, אנחנו מחפשים סמארטפון בתקציב הנ"ל לאשתי. הוא לא צפוי להפעיל המון אפליקציות בו זמנית. GPS כשנאבד את הדרך, אימייל, לא הרבה מעבר. אנחנו נקנה בארץ (Eline חיפה) הציעו לנו: Samsung: Advance S ב- 1350 SIII mini ב-1580 Sony Xperia Sola ב-1150 Xperia U ב-1000 אבל כל מה שבאתר החנות הולך. המיני הוא קצת דחיקת התקציב מעבר למה שבא לנו לשלם, אבל אם יש סיבה טובה לכך נעשה את זה. חשוב לנו שצפיפות הפיקסלים תהיה נורמלית (הבנו שרצוי מעל 180) וראם לפחות 512. רשת המטררה היא הוט-מובייל, אבל אם מכשיר אחד ממש עדיף על האחרים נעבור לגולן. יש לי נטייה מסויימת למיני, א. כי הוא האחרון שיצא, כנראה יתעדכן הכי הרבה זמן, ב-רשת 4G, וגם בגלל שהגלקסי הבא (משהשנה האחרונה) אחריו עולה 1000 ש"ח יותר, בניגו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. היי לכולם היות והתקנתי רוט, סמסונג אינה מאפשרת לי לעדכן אוטמטית את גרסת המכשיר. כרגע אני תקועה עם 4.1.1 - אפילו לא זכיתי לעבור לגרסה 4.1.2 בה מתאפשר מסך כפול בכל מקרה, היות והבנתי שאם ברצוני לעדכן גרסה עלי לצרוב אחת חדשה, אז למה כבר לא לעדכן למשהו עדיף. השאלה על מה כדאי ללכת. הייתי רוצה משהו שיתן לי את מירב הפיצ'רים אבל בה בעת גם לא לאבד תכונות שסמסונג הוסיפה כמו אותו מסך כפול שאמנם טרם יצא לי להשתמש בו אבל הוא נשמע לי דיי שווה. לכן, חשבתי שכדאי ללכת על רום מבוסס סמסונג. האם יש כזה רק אחד? אם יותר, מה ההבדלים בינהם ומה מומלץ? אם יש משהו אחר ממש מומלץ ולא מבוסס סמסונג אשמח לשמוע גם - רצוי כמובן עם הסבר מה כ"כ טוב בו. תודה לעוזרים ושבוע נעים וקריר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם! לאחר הבנה מרובה הבנתי שאני ממש צריך (רוצה ליתר דיוק) סמארט-פון. באופן חד משמעי ירדתי מהאיפון מהסיבה שהוא מאד נעול ואין אחריות! (אז בבקשה נא לא לדבר על האיפון כאפשרות..) הדרישות שלי מהמכשיר הן די פשוטות מהסיבה שאני איש שנמצא המון בדרכים, בשטח ויש לי מעט מאד זמן להתעסק עם המכשיר בבית. אז ככה: זמן סוללה - אין לי גישה לחשמל לפעמים לכמעט שבוע אני צריך להיות זמין גם כשזה אומר רק להתקשר למשך שיחה של 20 שניות פעם-פעמיים ביום ולהודיע שאני חיי . GPS - אני נמצא הרבה בשטחים ואני צריך GPS אמיתי כזה שיתן לי נקודות ציון גם כשאין לי אינטרנט או קליטה סלולארית או WIFI (במדבר לא מוצאים איזה הוט-ספוט על איזה גמל!) ולא כזה שעובד על אנטנות הסלולר (תתפלאו עדיין יש כאלה). כמו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Froze,

אהלן, אבד לי הטלפון לאחרונה והחלטתי כבר לשדרג מכשיר. אז ככה, אני לקוח סלקום וקונה את הטלפון אצלהם וחשבתי על האייפון 4 או HTC (לג'נד?) או, אם אתם חושבים שכדאי לחכות שיגיע הסוני אריקסון ARC? ממש התלהבתי ממנו ואני גם מת על האנדוראיד. לגבי האייפון, הבנתי שיש איזה הגבלות עם הבלוט'ות, אפשר להרחיב? יש לו חיבור 3.5? בעקרון אני משתמש במכשיר להכל , בעיקר מוזיקה, משחקים וצילום אז חשוב גם שתהיה סוללה חזקה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הבעיה הינה כזו... בישביל להתקין GPS עשיתי מחיצה על הכרטיס זיכורון והכל עבד טים טופ עכשיו הכרטיס הוא של 4GB בלבד והפלאפון לא עולה בלי כרטיס מסויים זה (יש ברשותי אחד של 16) לפי מה שהבנתי הפלא מחשיב את המחיצה כחלק מהזיכרון של עצמו ולכן לא יכול להעלות כאשר הכרטיס לא בפנים. איך אני פותר את הבעיה הזו בכדי שיהיה אפשר לחליף כרטיס זיכרון?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by tmpusr,

עבור XP 32BIT. גיגול מביא הרבה תוצאות - 3 הראשונות לא ממש עבדו ולא בא לי לזהם את המחשב עם ספקולציות נוספות. מישהו יכול לתת לינק בדוק? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. תוכנה חדשה שתעזור לכם לעשות סדר בקניות בסופר, עם צ'קליסט של מה נאסף ומה לא, עם ממשק נעים לעין ונוחה לשימוש. התוכנה ניתנת להורדה מהמארקט, אם תוכלו לתת משוב והצעות לשיפור, יהיה ממש נחמד. תודה !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yshkol,

שלום, מחפש המלצה איפה אפשר לקנות בטרית Panasonic vw-vbt190 באינטרנט באתר ששולח לארץ. ניסיתי באיביי, אמזון, דילאקסטרים) תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by SilentBob,

טאבלט ה-Dell Venue 8 7000 מציע עיצוב ייחודי, שבב אינטל מרובע ליבות מדור חדש ופרופיל דקיק אפילו יותר מזה של האייפד אייר 2 – האם זו הנוסחה שתעניק לדל וצ\'יפזילה הצלחה בשוק המכשירים האולטרה ניידים? בקרוב נגלה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%93%d7%a7-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9b%d7%95-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Ofek Peretz,

יש לי מחשב נייד hp 15-f387wm עם מסך מגע, המחשב יחסית ישן אז אני לא מאמין שהמסך מגע מהחדישים בשוק. אני צריך עט סטיילוס טוב שאני יוכל להשתמש ב-oneNote ולצייר עליו, משהו עם דיוק טוב שלא יברח אשמח להמלצות והסבר קצת למה דווקא מה שתפרסמו ומה לא להתקרב

24. Started by smootskin,

הי אני רוצה לקנות לחברה שלי אייפוד 32 ג'יגה. אני רק לא בטוח בקשר להבדלים בין דור 3 לדור 4, והאם הם משמעותיים. ממה שאני יודע, המצלמה ב- דור 4 מאכזבת, המעבד מהיר יותר (משמעותי?), מסך איכותי יותר, שיחות וידאו, ו.... לא יודע מה עוד. המחיר של דור 3 זול בכ- 400 ש"ח פחות או יותר... עצות בבקשה! תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.