גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
Huawei הסינית לא נחה לרגע, ומגייסת את תת-המותג הצעיר שלה בכדי ליצור אלטרנטיבה מעניינת לדגם ה-P10 המוביל שלה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא יודע עם צריך תוכנה או משהו תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי מחפשת נגן חדש. הדרישה העיקרית היא לכל הפחות 4GB זיכרון (וכמובן שיותר לא יזיק), ורצוי לא לעבור את ה-400 שקל. גם רדיו ווידיאו זה פיצ'רים נחמדים שכדאי ורצוי שיהיו. היא מאוד אהבה את הסאנסה E260 שעונה על הדרישות האלה. למישהו יש המלצות אחרות/נוספות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית מקווה לחזור אל מסלול ההצלחות שלה על ידי יצירתה של קטגוריה חדשה ומשוכללת של מכשירים חכמים יוקרתיים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/סמארטפון-סופר-פרימיום-יסייע-ל-lg-לעשות-ק/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך סמארטפון עד 1200 ש"ח עם מסך גדול, GPS, תמיכה מלאה בעברית, מערכת הפעלה שתוכל להריץ לי את כל או את רוב האפליקציות שיש בשוק היום ובמיוחד את ה- waze ו- whats up חשבתי על המכשירים הבאים: Galaxy Ace Samsung Galaxy Ace Plus S7500 (יש בינהם הבדל משמעותי ששווה את הכסף? ) Motorola DEFY האם יש אפליקציות ודברים מסוימים שאוכל להריץ רק מכשירים שמריצים את ה-android 4 ? מה ההבדל המהותי בין גירסאות מערכות ההפעלה השונות ? 2.2 \ 2.3.6 \ 4 ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מכשיר לבת הזוג ( מתקדם) ומשיר לנערה בת 16 . 1. יש המלצת ( לא צריך את דגם החדשי ביותר) 2. האם להסתפק בשנת אחריות יצרן? ברשתות הגדולות אם קונים מהם אפשר לעשות ביטוח אבל הדיל יוצא יקר. מעדיף בחנויות פרטיות אולם אז אין ביטוח לאחר סיום אחריות יצרן. מ יקרה אחר שנה? איך מתמודדים עם ביטוח כדי שישהיה ראש שקט?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באתר שלו , יש קישורים לכל מיני חנויות שמוכרות אותו ב 250 דולר http://www.zune.net/en-us/products/wheretobuy.htm אתם יודעים אם יש חנות ששולחת לארץ? וכמה אמור לעלות משלוח? ונגיד אני מביא את זה ממישהו מארה"ב שקונה לי הכל, מה צריך לעשות שלא ייתפס במכס? ואם אני עושה משלוח- כמה תוספת חוץ ממשלוח צריך לשלם? אם אני לא טועה זה כלום, כי פעם קניתי פריט מהאתר של מנצ'סטר ועלה בדיוק המשלוח+הפריט, לא חייבו שקל יותר והפריט הגיע בפחות מהזמן המינימלי שהוא אמור... ויש אותו גם ב AMAZON, ובגלל שיש שם כמעט את כל האביזרים בשבילו, אני מעדיף לקנות משם, הם שולחים לארץ? וכמה משלוח?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
www.amazegps.com ה-url מוביל ל-http://dl.locationet.com/LNDownload/ אפשר לבחור משם גרסא לאירופה או לארה"ב (אין ישראל ) עכשיו אני רק צריך למצוא דרך להגיע לאירופה או ארה"ב ומשם אני כבר אסתדר! גילוי נאות: אני עובד חברת locationet.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עבור XP 32BIT. גיגול מביא הרבה תוצאות - 3 הראשונות לא ממש עבדו ולא בא לי לזהם את המחשב עם ספקולציות נוספות. מישהו יכול לתת לינק בדוק? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.אומרים שיש סכנה להחזיק את הפלאפון בכיס (הסכנה היא פגיעה בפוריות) קודם כל האם זה נכון בכלל ? האם יש איזה כיסוי מיוחד או נרתיק לפלאפון שבולם את זה? 2.יש ברשותי את הסט האל חוטי של לוג'יטסק S510 (גם מקלדת וגם עכבר) האם התדרים של זה משתלבים ופוגעים באיזהשהיא צורה באינטרנט האלחוטי שיש לי בבית או בBT של הפלאפון? 3.האם זה בריא להקליד שהמקלדת נמצאת סמוך לאזור המשפעה ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אדם מקסים ביותר החליט לתרום 200$ לנער שמאושפז במחלקה בבי"ח איכילוב - בה אני עובר ביקורת רפואית אחד לחצי שנה. המזכירה הרפואית סיפרה לי על ועקב היכרותה איתי (שמכיר את נושא הקניות ברשת) היא ביקשתי ממני לאתר את הטאבלט הטוב ביותר ב-200$ (מה גם שאני בדיוק הזמנתי לא מזמן)... וזה מה שעשיתי...עלו לי 2 "דגים" בחכה ומבינהם ארכוש אחד עבורו. טאבלט ראשון: PIPO M1 בעלות של 193$ כולל משלוח (אתר lightake.com). טאבלט שני: Cube U20GT בעלות של 185$-190$ כולל משלוח (חנות Shenzhen Senyong באתר ALIEXPRESS). באופן כללי - על 2 הטאבלטים ו-2 החברות יש חו"ד בהחלט טובות... המפרטים (ניתן לקרוא בהמשך) ממש דומים.... הדבר שאולי CUBE מובילה בו זה שיש ב-U20GT מסך Gorrila Glass אשר ממה שהבנתי - נחשב ל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיצד מתכנן מוצר הדגל הראשון של היצרנית הסינית לשנה החדשה להפתיע אותנו? ברשת מציעים מספר תשובות שונות כבר עכשיו לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים... לאחרונה רכשתי דרך פלאפון את המכשיר הנ"ל בהתחלה רציתי את ה N86 אבל התחרטתי כי אני לא צריך את כל מה שהוא מציע. אז המליצו לי על הנוקיה 6720 שעד אותו רגע לא שמעתי עליו. קראתי קצת ביקורות והוא קיבל ציון סביר ביותר. שאלתי את הנציג ואמר לי שהטלפון הזה ממש לא פופולרי ואני תוהה למה? המכשיר הזה הרבה יותר זול מכל המכשירים המתקדמים אבל התמורה שהוא נותן למחירו היא מדהימה הוא נוח, הוא מרגיש רציני ולא סתם חתיכת פלסטיק, יש לו מצלמה 5 מגה איכותית יחסית, הוא מהיר, אחרי שמתרגלים לצורה שלוהוא נראה אלגנטי ואפילו הייתי אומר נראה טוב ואת שאר הפרטים התכניים אפשר לקבל מהאינטרנט. בשורה תחתונה, לכל האנשים שלא ממש מחפשים את כל הפלצנות של מכישרים כמו N86 או מסך מגע, זה בהחלט מכשיר ממולץ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מביאים לי כל דיבורית שאני אבחר מגרמניה, ככה שזה יוצא יותר זול, על מה ממליצים??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש עדכון לגבי הטאבלטים מבוססי אנדרואיד שאסוס מוציאה השנה ? בעקבות כל ההתפתחויות והוצאה של מכשירים החדשים בשוק ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו כאן פתח כבר את המכשיר בשביל להחליף מסך או סוללה? קניתי חלקים חדשים, האמת לא בגלל שמשהו נשבר רק כדי להחליף צבע ולרענן את כל הדפיקות הקטנות. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה הגיע הצעצוע קצת מתבאס על השחיטה של הארץ (ארה"ב 400$ אנגליה 380 פאונד ופה 2500 ש"ח!) אבל לא נורא. בינתיים הוא ישן בהטענה, לא יכול לחכות כבר להפעיל
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ראיתי בדיון הנעוץ הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/501086-אפליקציות-מומלצות-לאנדרואיד שממליצים על זה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alienmanfc6.wheresmyandroid&feature=search_result יש כבר משהו היום שנחשב יותר טוב ? אני צריך משהו שיידע להדליק את ה GPS של המכשיר שאבד\נגנב ואז יעביר לי איכשהו את המיקום שלו
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכנסתי לריקברי כדי לראות מאיפה אני צורב רום. לא צרבתי בסוף, אבל כשיצאתי חזרה הנוק נוק עובד רק בכיבוי מסך אבל לא מדליק אותו. לא נגעתי שם בשום הגדרה. קרנל DORINMAX. אודה לעוזרים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שהופיע זמן רב בקטלוג 2007 של אורנג' מצטרף ה-K800 בהשקה רישמית למבחר המכשירים של אורנג'. המכשיר הוא בין המתקדמים ביותר שיש לסוני אריקסון להציע לעולם ובוודאי לשוק הישראלי (ה-W850 המתקדם מאד אף הוא אמור להיות גם מושק בעתיד). המכשיר מציג יכולת מצלמה של 3.2 מגה פיקסל כולל פוקוס אוטומאטי, פלאש קסנון אמיתי (כמו במצלמה רגילה) נורית פוקוס לתנאי תאורה קשים, מבחר מצבי צילום גדול ועוד מבחר פיצ'רים בתחום הצילום המחזקים אותו כמועמד המוביל בתחום הצילום הסלולארי, בוודאי בישראל. ממולו (פחות או יותר) מציעה אורנג' את ה-N73 שהיה עד היום הבחירה היחידה למכשיר Highend אמיתי. בנוסף לכך נוכל למצוא יכולות דור שלישי נגן MP3 מתקדם ואפשרויות לעידכון בלוג און ליין. המכשיר מוצע במחיר של 69 שקלים…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי אתמול בדיימונד 2 , החנות התקנתי עליו כבר עברית של PDAC וחשבתי שהכול פנאן. אבל המקלדת בעברית שבאה עם PDAC או ה איירון לא מתאימה לי בכלל. יש דרך לעשות מקלדת בעברית שתיהיה כמו המקלדת באנגלית בדיימונד 2 ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים יש לי oneplus 7 pro android 9 רכשתי את האפלקציה הזאת. הלכתי ליוטיוב לראות סירטונים ועדיין אותה בעיה=אני שומע רק את עצמי בהקלטה. רכשתי אותה בעלות של 35 שקל לשנה וזה לא עוזר. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם ה n95 8gb אין בו תקלות עם הסוללה טובה ? עם המצלמה ? עם שומעים טוב?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הפלאפון של אחי! הוא ביקש ממני משחקים ותוכנות לפלאפון הזה אם משהו יכול להמליץ לי על משחק או אתר של הורדות חינמי אני ישמח מאוד!! תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-