גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
פרטים חדשים אודות שבב ה-Snapdragon 820 נחשפים: 14 ננומטר, ארבע ליבות בלבד והבטחה לשיפורים של בין 35 ל-40 אחוז בביצועים לעומת המיטב העכשווי לכתבה: http://hwzone.co.il/שבב-הדור-הבא-של-קוואלקום-מבטיח-עשרות-אח/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום יש לי אייפון 4 שאני שמח איתו אבל אני זקוק להתחדשות. עשיתי סקירה קצרה במכשירים ומצאתי שני מכשירים שהם מועדפים עלי (אפשר לחלוק על דעתי ולציין עוד מכשירים טובים כל הערה תתקבל בברכה) מכשיר 1 NEO N003 עם 2GB של RAM (למי שלא יודע יש שתי גירסאות 2GB ו 1GB של RAM) מכשיר 2 JIAYU G4 בעיות שיש לי בעיה 1 האם הכשירים תומכיים בעברית? בעיה 2 שלי היא שהבנתי מחבר שה GPS של מכשירים מסין תואמיים רק לGPS של סין ולא לישראל בעיה 3 שלי היא לגבי עדכון התוכנה האם התוכנה חוקית או לא(לא שזה אכפת לי כלכך אבל תמיד עדיף להתחיל בחוקי לפני לא חוקית) בעיה 4 מאיפו הכי כדאי לקנות מ aliexpress (מה שאני יודע) או ממקום אחר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי האם יש דרך לגרום למסך של הגלקסי 4 להיות כבוי ( סטנדביי ) בזמן שהוא מחובר לטלויזיה דרך מתאם hdmi - mhl ? וככה לחסוך סוללה בזמן הצפייה תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל איך הוא לדעתכם? לפי ביקורות שראיתי ברשת הוא נראה מבטיח... האם יש אלטרנטיבה (צרכים : בעיקר מוזיקה וקצת סדרות אולי)? איפה אפשר לקנות בארץ? אני לא מצאתי אותו...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה עבור ה-N95-8GB לשימוש ב-GPS. אני מודע לעבודה כי ישנה תוכנת WAZE, אך היא דורשת חיבור רציף לרשת בכדי לטעון את המפות, ואני מעדיף שהמכשיר ישמור את המפות על גבי הזיכרון שלו. האם קיימת תוכנה שכזו שתעבור כראוי על המכשיר הזה? הבנתי כי אפשר להשתמש ב-Maps של נוקיה, אני אבדוק גם את זה במהלך הסופ"ש, אך אשמח לשמוע המלצות גם לחלופות אחרות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מכירים נגן שאפשר לחבר אליו USB DISK ON KEY ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אתמול קניתי Sansa Clip והוא הגיע בלי מטען אלה רק עם כבל USB שדרכו אפשר גם לטעון את המכשיר אבל מנסיון שלי טעינה דרך USB אורכת הרבה יותר זמן מאשר טעינה רגילה לכן חשבתי אולי אפשר להשתמש במטען של ה GPS QUE שלי לטעון את ה SANSA החיבור מתאים והכל אבל אני מפחד שהמטען יעביר זרם גבוה משה MP3 צריך וישרוף אותו או משו כזה מה אתם אומרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. שאלו אותי בקשר לבחירת טאבלט אך אני מתקשה לעזור בגלל המבחר העצום. (היה פה פעם שרשור של טאבלטים סינים מומלצים עד 1000 ש"ח, אבל אני לא מוצא אותו) דרישות: מסך 7", 8" או 9" (אינץ'). חיבור hdmi (חיבור לטלוויזה). אפשרות הגדלת זכרון ע"י כרטיס זכרון (כמות הזכרון הבמכשיר יכולה להיות בין 8 ל32 ג"ב). מערכת די עדכנית (ICS או JB). מחיר עד 1000 ש"ח אך מומלץ לחסוך. עדיף מכשיר עמיד יותר ואיכותי יותר, מאשר מפוצץ בפיצ'רים. הטאבלט ישמש לשימושים פשוטים של קריאה, סרטים, מוזיקה ואינטרנט. אין שום בעיה שהטאבלט יהיה חסר שם סיני- אך שיחזיק מעמד שימוש פשוט ולא יהרס אחרי 2 שימושים (אם יש משהו שכבר ניסיתם). אין בעיה ברכישה ברכישה מחו"ל. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי כמה ביקורות על המכשיר וקיבלתי רושם שהוא מכשיר טוב יחסית למחיר שלו. האם מישהו רכש אותו ויכול להמליץ או לא להמליץ עליו? והאם יש לו מתחרים סינים ב 250$ ששווה לבדוק?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מקבל עכשיו את הGS3 החדש שלי, כאמור גרסת I747 - הגרסת דור 4 של AT&T מארה"ב. הבנתי שהרומים הרגילים של I9300 לא יעבדו עליו ואפילו יברקו אותו. רציתי לדעת האם קיימים רומים טובים בעברית לI747 או שאין לי ברירה אלא לחפש רום באנגלית ולהוריד מקלדת בעברית? כמו כן, האם כדאי לי להחליף קרנל בכלל? תודה לכל עוזר!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי anysoftkeyboard והכל הלך חלק. חשוב לציין שב whatsapp הכל תקין. הבעיה נוצרת כאשר אני שולח הודעה הוא כותב לי הודעה מוזרה: message may be corrupted on recipient device. change input mode to automatic. לאחר השליחה, הצד השני רואה סימני שאלה. ניסיתי מקלדות אחרות אבל לצערי בכולם יש את אותה בעיה... אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אח שלי זכה בהגרלה בחו"ל במכשיר דור 3 Nokia N80. הוא הלך לאורנג' במטרה שיעבירו לו כרטיס לדור 3 והם לא מסכימים בגלל שהם טוענים שמפני שהחברה לא תומכת בפלאפון אז הם לא יכולים להעביר אותו לדור 3. יש דרך כן להעביר את המכשיר לדור 3? הם לא מוכנים גם להעביר אותו תמורת סכום כסף כלשהו.. שזה מוזר. סך הכל לקוח של אורנג' שרוצה לעבור לדור 3 פשוט ממכשיר שלא נקנה אצלם. ודרך אגב, אולי זו דרך לעקוף את הדרישה המטומטמת של אורנג'. אם נגיד אני אקח את הפלאפון של אח שלי (שיש לי כבר דור 3) , ואח שלי ייקח את הפלאפון שלי, שהוא דור 3, וישים בו כרטיס דור 2 , אז האם הוא יוכל ללכת לאורנג' ולבקש לשדרג לו את הסים לסים דור 3?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף בתור מכשיר פשוט? סוני אריקסון J108 ? או סוני אריקסון X8 שהוא יותר אנדרוייד אבל יחסית חלש בשביל סמארטפון? בחרתי בX8 אל מול J108 למרות שהם מאוד שונים כי אחד מכשיר פשוט ואחד יותר סמארטפון מינימליסטי אבל שניהם יחסית פשוטים, אבל בכל זאת הצבתי את הX8 ולא את X10 MINI בגלל שהחיי סוללה של הX8 יותר גבוהים משל X10 MINI והמסך של X8 גם יותר גדול משל X10 MINI. אני לא הולך על HTC LEGEND כי הוא כבר מגיע ל1500+ שח.... (בחנות פרטית הכי זול שאפשר למצוא), למרות שלג'נד הרבה יותר טוב מX8. אם כבר לקחת מכשיר פשוט עם חיי סוללה טובים יחסית האם עדיף על מכשיר הכי פשוט? = הJ108 ? או שאם כבר מכשיר פשוט - אז עדיף לקחת משהו שיכול לשמש אותי גם בתור סמארטפון? = X8 ? (וגם בתור נגן מוסיקה הוא סבב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנגן של אחותי לפתע הפסיק להגיב תוך כדי שמיעת מוזיקה. לכבות את הנגן גם לא אפשרי- מה לעשות??? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך אפלקציה לאיפון שתאפשר לי להעביר אוטומטית SMS שמגיע ממקור ספציפי לכתובת מייל או שתשלח אותו ב SMS למספר אחר. אני יודע לאנדרויד זה קיים אבל אני לא מוצא לאיפון
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך בקרוב לקנות לי אחד כמובן שלא אצל שודדות הסלולר המקומיות, כמה שאלות לפני הקניה כדי לא להתאכזב: האם עדכון לANDROID 2.2 זמין לDESIRE? האם הוא יתן לי תמיכה מלאה בעיברית(כולל תפריטים)? במידה והתשובה לשאלה השניה שלילית האם ניתן לגייר את המכשיר ללא תלות בשודדות הסלולר המוזכרות לעיל?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמובן שהייתי רוצה להנות מיתרונות של סיני (כלומר מחיר נמוך למפרט גבוהה), ואם אפשר לחסוך בתקציב זה יהיה אחלה, האמת שמסך IPS הוא לא חובה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יצא לכם לקרוא קצת על המכשיר הזה?! הוא פשוט מטורף! יש בו הכל, ואם הכל לא מספיק אז יש בו עוד דברים. קודם כל הוא PMP מטורף שקורא כל פורמט שיש (כמעט) גם בוידאו וגם בסאונד והוא משמש כמחשב כף יד לכל דבר. הוא עוד על מערכת הפעלה של וינדוס CE או משהו כזה יש בוא מסנג'ר וכל טוב, פשוט מטורף יש לו אפשרות של "הוסט" (מה שמוכר לנו מקודמיו, A2 A3 X5 ושאר המטורפים של COWON), רק שבזה, בניגוד לקודמים, אפשר גם לחבר מקלדת ולכתוב מסמכים של וורד אקסל ופאואר פוינט. בנוגע להוסט יש לי שאלה מעניינת, מה יקרה אם אני יחבר USB HUB?!?!? מעניין.. יש לו עוד כל כך הרבה אפשרויות מגניבות, יש לו פאקינג אינטרנט! פשוט כנסו ללינק: http://www.cowonglobal.com/product/product_Q5W_feature.php הוא קצת יקר, ב…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך לייצב את התמונה כשמצלמים וידאיו? יש הרבה תזוזות וזה פשוט נוראי. האם זה עניין של חומרה או תוכנה? אשמח לעזרה! תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לעצמי טאבלט, לראות סרטים, וגלישה באינטרנט. חבר רכש טאבלט סיני AINOL HERO 10 אינטץ, יצא לי לשחק איתו קצת, אהבתי הכל חוץ מהטאץ'. לא תמיד מגיב כמו שאני רוצה. העלות שלו זה 200 דולר בערך. עכשיו ראיתי שיש את נקסוס 7, במחיר של כ 1200 שקל. ואת נקסוס 10 שהוא יקר הרבה יותר. השאלה האם 7 אינץ' הוא מספיק בשביל סרטים, או עדיף ללכת על 10 אינץ', והאם יש אולי עוד דגמים שיתנו לי יחס ביצועים לכסף הכי משתלם. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות Nexus 4 ביד שניה ורציתי לדעת אם יש משהו צריך לדעת ולעשות לפני הקנייה. אני אתן דוגמא שתוכלו להבין למה אני מתכוון. חבר שלי פעם קנה אייפון מיד שניה ואחרי קצת זמן המוכר שלו דיווח לחברה שהמכשיר נגנב וחסמו לו את המכשיר. אח"כ התברר לו שהוא היה צריך לעשות "העברת בעלות" בחברה ... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת בבקשה מה ההבדל בין לקנות טלפון סלולארי בחברת סלולאר לדוגמת סלקום, לבין לקנות פלאפון בחנות באופן פרטי ואז לבקש מהחברה לחבר אותי בקו נורמלי והכל? תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש טאבלט (מעוניין לחבר במקביל מקלדת, השאלה אם ללכת על טאבלט שמגיע ביחד עם מקלדת או לרכוש מקלדת בנפרד והאם זה יהיה פחות יציב), אני מעוניין במסך מגע וגם במקלדת, לכן ירדתי מאופציית מחשב נייד. אני מעוניין לגלוש באינטרנט, לצפות ביוטיוב, וגם לצפות בתכנים באיכות של 1080P בצורה חלקה לגמרי ללא שום תקלות. בגדול אלו הן הדרישות שלי, כמובן שאני רוצה שאוכל לפתוח מספר תוכנות במקביל ללא תקלות. אני פשוט לא מבין את העניין של המעבדים, יש טאבלטים של סמסונג עם מעבדים של סמסונג שהם דומי למעבדים של הסמארטפונים עם מעבדי EYNOX. ויש מעבדים של אינטל עם מעבדים של X5, מעבדי Z למיניהם, וכמובן המעבדים של ה-I3 ומעלה שהם כבר ברמה הגבוהה יותר. ה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עדכון לרכיבי החומרה המודרניים ביותר בשוק אמור להפוך את הצעד הראשון של היצרנית הסינית הצעירה בתחום ה-PC למשתלם עוד יותר לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי גלקסי 3 . פתחתי דף של אנשי קשר עם תמונה , דף של המשפחה הקרובה. תמונת איש הקשר בוויז אינה אותה תמונה בדף אנשי הקשר של המשפחה . כשאני מוחק את איש הקשר בדף אנשי הקשר נמחק גם איש הקשר שבוויז .כשאני מחזיר את איש הקשר עם התמונה חוזר איש קשר בוויז עם תמונה אחרת ומספר אחר. התמונה של אותו אדם אינה נמצאת אצלי במכשיר . איך מסדרים את זה ? תודה מנו
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-