עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אהלן, יש לי את ה- Amazon Kindle 3 שקניתי לפני כשנה בארה"ב. ידידה שלי ראתה אותו והתלהבה. עכשיו היא רוצה לקנות מכשיר דומה. היא לא מחפשת משהו עם יכולות וידאו או משחקים, רק קריאת ספרים. הקניה תתבצע בהונג קונג או בארץ - איפה שיצא יותר זול. יש לה מישהו שיכול לקפוץ לחנות בהונג-קונג ולהביא את זה לארץ. יש לי כמה שאלות: האם קיימים קוראים דיגיטליים בעלי תמיכה בעברית (הכי חשוב)? האם יש בכלל ספרים בעברית זמינים ברשת? על אילו קוראים אתם ממליצים? שמעתי שיש קורא ישראלי - איך הוא? הדגש החשוב כאן הוא שהיא רוצה לקרוא ספרים בעברית. תודה מראש, MODY.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by oren12,

שלום, יש לי טלוויזיה מסוג Hitachi L42N03A אני מעוניין לראות בה סרטים באיכות HD 720-1080 P עכשיו הבנתי שאני צריך נגן סטרימר (מאשר לקנות צורב בלו ריי ) וגם הבנתי שצריך כונן קשיח לחבר לסטרימר. לא כ"כ הבנתי איך זה הולך, ומה הדברים שאני צריך לקנות אני אשמח אם תמליצו לי בכמה שפחות כסף (עד 1500 שקל - ומטה)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by .AloN,

היי, אני מחפש לקנות לאחותי נגן mp3 מבוסס פלאש ואני בהתלבטות בין שני הנגנים; ה iAudio U3 (בגירסת ה 1GB): http://www.cowonglobal.com/product/product_U3_feature.php וה Sandisk Sensa E250: http://sandisk.com/Products/Item(1937)-SDMX4-2048-Sansa_e250_MP3_Player_2GB.aspx מצאתי את שניהם ב700 ש"ח, ככה שאין חשיבות למכשיר אלא רק לאיכות ובציועים נטו. מה דעתכם ? איזה מכשיר עדיף ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי, אני רוצה לקנות Nexus 4 ביד שניה ורציתי לדעת אם יש משהו צריך לדעת ולעשות לפני הקנייה. אני אתן דוגמא שתוכלו להבין למה אני מתכוון. חבר שלי פעם קנה אייפון מיד שניה ואחרי קצת זמן המוכר שלו דיווח לחברה שהמכשיר נגנב וחסמו לו את המכשיר. אח"כ התברר לו שהוא היה צריך לעשות "העברת בעלות" בחברה ... תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. למה אני שואל כי לפעמיים אני רואה אנשים שמגיבים בחוות דעת שלאחר שהם קונים אפליקציה מסויימת היא לא תמיד עובדת כראוי על מכשיר מסויים עם בעיות כמו תקיעות וקריסות.. לדוגמא קראתי שמישהו ניסה אפקליציה מסויימת בגירסא הניסיונית בחינם והיא עבדה אצלו יפה ואז הוא החליט לקנות את הגירסא המלאה שבתשלום ואז גילה שהיא עובדת פחות טוב מזאת שהייתה בחינם . הייתי רוצה לדעת אם אני קונה אפליקציה ונגיד אני מגלה שהיא לא עובדת כראוי אצלי במכשיר ,יש אופציה להסיר אותה ולקבל החזר כספי אליה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Comp Seron,

שלום לכם אני מעוניין לקנות טאבלט ואני צריך את עזרתכם מה הכי מומלץ עד 2000-2500 ש"ח אני מחפש מעבד חזק+זיכרון כולל מה שמסביב עדיף סמסונג או אפל? המלצות בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by DaTHE,

שלום רב, סדר העדיפיות של המכשיר: 1. סוללה שתחזיק לי יום שלם בשימוש סביר. 2. גודל מסך. 3. GPS - חשוב שמקלט GPS בטלפון יהיה אמין, אחד שלא עושה בעיות. 4. בהתאם למחיר, מכשיר ללא תקיעות. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. עם הגעתו של האייפון לשוק, אנחנו מקבלים הצצה למה שקורה בפנים - דברים שאפל החליטה לא להכריז עליהם, מתגלים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-6-%d7%a0%d7%a4%d7%aa%d7%97-%d7%95%d7%90%d7%99%d7%aa%d7%95-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%93%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%94%d7%a1%d7%aa%d7%99%d7%a8%d7%94/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי, גנבו לי את הפלאפון שהיה לי, נוקיה מפוקפק כלשהי מחבילת חיילים. במקביל, גם גנבו לי אייפוד קלאסיק. החלטתי להשקיע בנגן טוב ובפלאפון שישמש אותי רק לגלישה, בלי יותר מדי דברים מסביב. כיוון שאני כנראה אקנה iPod touch 64gb (היחיד עם נפח נורמלי עד כמה שידוע לי), אני צריך המלצה לפלאפון עם זמן סוללה נורמלי, דפדפן נורמלי (וויפי לא יזיק), וגם מצלמה סבירה, אפילו שזה נמצא בתחתית סדר העדיפויות. אשמח להמלצה בהקדם כיוון שאני חייב לקנות היום. עדיפות לפלאפון, לא הכרחי. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. כמובן שהייתי רוצה להנות מיתרונות של סיני (כלומר מחיר נמוך למפרט גבוהה), ואם אפשר לחסוך בתקציב זה יהיה אחלה, האמת שמסך IPS הוא לא חובה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by neogod,

ראיתי כמה ביקורות על המכשיר וקיבלתי רושם שהוא מכשיר טוב יחסית למחיר שלו. האם מישהו רכש אותו ויכול להמליץ או לא להמליץ עליו? והאם יש לו מתחרים סינים ב 250$ ששווה לבדוק?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ronitws,

כרטיס SD אבל איזה SD בדיוק ממולץ.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Guarding angel,

למישהו יצא להתנסות בו אולי כנראה שיש לי בחור שרוצה החלפה על הWAVE בתמורתו.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by OutRaGe,

שלום אני כרגע בסלקום, מדבר ממש מעט ומשלם בצורה לא פרופורציונית בכלל אני מעוניין לעבור לחברות החדשות והדבר היחיד שמפחיד אותי הוא קליטה..המכשיר הוא Sony Ericson K610i ממה שאתם מכירים לגבי התדרים והרשתות של החברות החדשות, או מניסיון ספציפי עם הפלאפון הזה או דומים לו מבחינת קליטת רשתות, צריך להיות בעיות ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מכירים נגן שאפשר לחבר אליו USB DISK ON KEY ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by LOOSE,

היי אתמול קניתי Sansa Clip והוא הגיע בלי מטען אלה רק עם כבל USB שדרכו אפשר גם לטעון את המכשיר אבל מנסיון שלי טעינה דרך USB אורכת הרבה יותר זמן מאשר טעינה רגילה לכן חשבתי אולי אפשר להשתמש במטען של ה GPS QUE שלי לטעון את ה SANSA החיבור מתאים והכל אבל אני מפחד שהמטען יעביר זרם גבוה משה MP3 צריך וישרוף אותו או משו כזה מה אתם אומרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by חן מ,

שלום כשהאייפון יגיע לישראל עוד איזה שבועיים שלוש,האם באידיגטאל הוא גם יהיה עם התחייבות,או סכום חד פעמי ולאחר מכן יהיה צורך להכניס סים? איך הוא ימכר באורנג'?תיהיה לו חבילה מיוחדת שתוזיל אותו? כדאי בתור חייל לקנות אותו?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. ליצרנית הסינית יש סמארטפון שיעלה לכם רק כמה מאות שקלים, אבל מתיימר לספק את כל מה המאפיינים שתוכלו למצוא אצל מובילי השוק לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-ה-leagoo-elite-1-מכשיר-ביניים-שלא-מוכן-להת/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. עדכון לרכיבי החומרה המודרניים ביותר בשוק אמור להפוך את הצעד הראשון של היצרנית הסינית הצעירה בתחום ה-PC למשתלם עוד יותר לכתבה

20. Started by matant13,

ללא תלות במחיר? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Inzagi,

אני מחפש פלאפון שיהיה מהיר בתפריטים (כי עכשיו כשמפעילים אותו או כשפותחים את הסליידר אחרי הרבה זמן צריך לחכות עוד זמן כדי שהוא יגיב) ושהבטרייה שלו תספיק לכמות זמן נורמלית, ולא שאני מוציא אותו מהטענה בבוקר ובערב צריך להטעין שוב. חוץ מזה רצוי שהוא לא יהיה עבה מדי, ולא אכפת לי אם זה פומית, סליידר או רגיל. מצלמה פחות חשובה ומוזיקה לא חשובה בכלל. מסלקום.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by leornadav,

היום יש לי אייפון 4 שאני שמח איתו אבל אני זקוק להתחדשות. עשיתי סקירה קצרה במכשירים ומצאתי שני מכשירים שהם מועדפים עלי (אפשר לחלוק על דעתי ולציין עוד מכשירים טובים כל הערה תתקבל בברכה) מכשיר 1 NEO N003 עם 2GB של RAM (למי שלא יודע יש שתי גירסאות 2GB ו 1GB של RAM) מכשיר 2 JIAYU G4 בעיות שיש לי בעיה 1 האם הכשירים תומכיים בעברית? בעיה 2 שלי היא שהבנתי מחבר שה GPS של מכשירים מסין תואמיים רק לGPS של סין ולא לישראל בעיה 3 שלי היא לגבי עדכון התוכנה האם התוכנה חוקית או לא(לא שזה אכפת לי כלכך אבל תמיד עדיף להתחיל בחוקי לפני לא חוקית) בעיה 4 מאיפו הכי כדאי לקנות מ aliexpress (מה שאני יודע) או ממקום אחר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. רק כשבוע לפני תערוכת MWC השנתית מציגה LG את מכשיריה החדשים לשוק הביניים, המגיעים עם מעבדים מרובעי ליבה, מסכים בגדול 4\" או יותר ועלות-תועלת ברמה מסחררת לכתבה: http://hwzone.co.il/lg-%d7%9e%d7%aa%d7%a8%d7%92%d7%a9%d7%aa-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99/

24. הייתי היום בבאג במוטרה ברורה לצאת עם הM1 NOTE. בקשתי מכשיר הדגמה לשחק איתו קצת ואלו המסקנות שלי: המסך מדהים והצבעים חיים ובוהקים. מרשים מאוד גם איכות הבניה TOP NOTCH אבל- המכשיר רחוק מלעבוד "חלק". יש די הרבה לגים גם במשחק בין תפריטים פשוטים, גלגול בתוך הדפדפן עם מלא לגים, וכחסיד של אנדרואיד (עם אנדרואיד מ2010), מערכת הבית פשוט מוזרה ולא עושה חשק. היא נראית מעולה, אבל רחוקה מלהרגיש בבית עבור מי שרגיל למערכת אנדרואיד קלאסית. הגיע לחנות מישהו לבחון את הG4, והוא הגיע עם 4GB RAM ZENFONE 2 32GB גרסת ה1.8 המכשיר עובד מדהים- הכי חלק שראיתי עד היום, יותר חלק מהנקסוס 6 והנוט 4. פתחתי הרבה תוכנות כבדות ומשחקים גרפים ועברתי בין אחד לשני, פשוט לא מזיז למכשיר. מבחינת גודל הוא הרגיש ז…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by dato,

היי האם יש דרך לגרום למסך של הגלקסי 4 להיות כבוי ( סטנדביי ) בזמן שהוא מחובר לטלויזיה דרך מתאם hdmi - mhl ? וככה לחסוך סוללה בזמן הצפייה תודה מראש לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.