גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, קניתי לפני יומיים xiaomi mi a1 שחזרתי את האפליקציות וכול העיניינים מה LG הישן דרך חשבון גוגל והכול נראה מנגן תקין , חוץ מהעדכון. הטלפון אומר שיש עדכון נובמבר 2017 זמין בגודל 1 גיגה אבל אחרי שאני לוחץ update הוא מוריד ונכשל בזמן התקנה. אין מספר שגיאה או משהו בסגנון פשוט שהוא נכשל ורשום installation problem. מישהו מכיר \ יודע ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מישהו יכול להביא לי קובץ עברית ל sansa clip 300 ? אני לא מוצא באתר שלהם
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה... אתמול קניתי נוקיה E65 והיום גיליתי שכשאני לוחץ לחיצה ארוכה על מקש ההקלטה בצד כדי שיפעיל את הפקודות הקוליות אז המכשיר נתקע ורק ע"י הוצאת הסוללה אפשר להחזיר אותו לחיים.. בנוסף כשאני מחבר אליו אוזניית BT של מוטורולה אז המכשיר עושה ריסט מוזר... מה נראית לכם הבעיה? תודה רבה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום את הגאלקסי. רציתי לראות כמה mb ניצלתי של בשימוש באינטרנט איך אני רואה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, סדר העדיפיות של המכשיר: 1. סוללה שתחזיק לי יום שלם בשימוש סביר. 2. גודל מסך. 3. GPS - חשוב שמקלט GPS בטלפון יהיה אמין, אחד שלא עושה בעיות. 4. בהתאם למחיר, מכשיר ללא תקיעות. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי MP3 512MB ולפני כמה זמן הוא לפתע לא נדלק. כמובן שהסוללות מלאות והם לא הבעייה. כל מי שמבין בנושא ויכול להציע דרכים להפעלתו (דרכים שאני בתור אחד שלא מומחה בנושא יוכל להפעיל ולא לקחת לתיקון) נ.ב. מבינים בדבר טענו שהבעייה טמונה בעובדה שהטענתי אותו יותר מדי זמן וזה גרם להתהפכות בקוטביות של המכשיר. אם זוהי הבעייה (וגם אם לא) בבקשה שלחו שלבים לתיקון למשל: 1) פתח את המכשיר 2).... וכו' וכו'...תגובה בסגנון כזה תסייע לי מאוד. בתודה רבה, רועי.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר נוקיה סימיבאני עם wifi חדש שיעלה בארה"ב בסביבות ה350 דולר יש לכם הצעות אחרות ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רוצה להתייעץ לגבי קניית טאבלט לבת שלי (בת שש) וגם לאשתי. השימוש של הטבלט יהיה בעיקר משחקים פשוטים וסרטי יו-טיוב (לילדה) וגלישה, מתכונים + דואר לאשתי. אני מוכן להוציא עד 150 דולר (המכשיר יקנה און ליין באמזון ויאסף עוד שבועיים על ידי הורי מארה"ב). חשבתי על Fire של אמזון (גרסת 10 אינץ'). עולה 120$. וקיבל מספר המלצות (PC mag). מוחכוורת - האם יש לכם המלצות נוספות ? אלטרנטיבות ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אותו הזן סטון רק עם מסך, רדיו, הקלטה וזיכרון של 2 ג'יגה. http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=16696
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היתכן שסמארטפון ה-4K החדש של היצרנית היפנית יהיה האחרון שזמין רשמית בישראל? לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות XPERIA U מארה"ב: http://negrielectronics.com/sony-st25a-xperia-u-unlocked-white-open-box.html#.UN3xwW-275U מגיע עם android 2.3 Gingerbread 1. מה צריך לעשות כדי לקבל תמיכה בעברית? 2. אפשרי להשיג תפריטים בעברית? 3. יש לו רום עדכני יציב ומוכח? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שוב, כמו בדיון הקודם- זה בטח שלא מבחן מדעי וממש לא ינבא בצורה מדויקת את התוצאה אם כל אחד מאיתנו יפיל את המכשיר, אבל אני חייב להגיד, התרשמתי. מדובר במכשיר גדול וכבד שצובר הרבה אנרגיה בנפילה, ציפיתי ליותר נזק, האמת. הייתי שמח לראות את המכשיר בעצמי ולוודא אם הסברה שלי שהמסגרת ב S3 דקה מדי ופה עבה בהרבה נכונה... בכל מקרה, בתור מישהו שמתכנן לקנות את המכשיר, נחמד לראות שהוא -כנראה- עמיד יותר מהמצופה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני בחודש קיבלתי galaxy s3 חדש (כרגע על 4.1.2), עברתי מאייפון 4. אני בחור ששומע הרבה מוזיקה, יש לי אוזניות איכותיות Audio Technika שעלו לי הרבה כסף, וממש מפריעה לי האיכות שמע בטלפון! על הפעמים הראשונות ששמעתי הרגשתי שמשהו שונה - משהו שנשמע לי אישית כאילו כל התדרים הגבוהים מתערבבים ויוצרים צליל שלא כל כל נעים לאוזן. בנוסף גם ההפרדה בין הצלילים פחות טובה. משחק עם האקולייזר לא תיקן את זה. יחסית לאייפון 4 (ויחסית גם למחשב שלי), אני מרגיש הבדל שממש מפריע לי. השאלה שלי, האם עוד מישהו כאן מזדהה ומבין על מה אני מדבר, ואם יש לכם רעיונות איך לגרום לאיכות סאונד להשתפר (לא אכפת לי אפילו להתקין רום חדש). תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל איך הוא לדעתכם? לפי ביקורות שראיתי ברשת הוא נראה מבטיח... האם יש אלטרנטיבה (צרכים : בעיקר מוזיקה וקצת סדרות אולי)? איפה אפשר לקנות בארץ? אני לא מצאתי אותו...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת.. ראיתי את זה: http://www.shopy.co.il/groupsales/2690 נראה אחלה ויש את זה : http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={881044B9-8264-4FA7-8622-CDBEC16A2634}&details_type=1&itemid={28CC629C-5E11-437D-86F8-16DDD1CD2A4A} לפני חודש-חודשיים הכי זול שראיתי אותו היה 250.. מה אתם אומרים? יש הצעות יותר טובות עד 200 שקל?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
די חדש בתחום, אבל מחפש נגן MP3 עד 2 גיגה, רדיו, סאונד ממוצע ומלעה- וזמני סוללה ארוכים. יש חיה כזאת? למילאוים וכאלה ;D
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סמסונג ממשיכה להמציא את עצמה מחדש בשוק הביניים עם זוג מכשירים חדשים, ביחס עלות/תועלת מפתיע לחיוב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%a1%d7%a3-galaxy-j5-%d7%95-galaxy-j7-%d7%94%d7%95%d7%a9%d7%a7%d7%95/
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טאבלטים הם מחשבים ניידים לכל דבר. העובדה שהמקלדת שלהם היא וירטואלית ולא מכנית לא משנה את העובדה הזו. לכן הייתי מצפה שטאבלטים יהיו בפורום מחשבים ניידים. אז מה ההגיון שהם יהיו כאן?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=403371&sid=127 כל מי שקונה או קנה אחד כזה, שימו לב.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש טלפון שיש בו נגן מוסיקה באיכות גבוהה חוץ מiphone תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
כרגע אני בחברת אורנג אני בודקת אופציות למעבר פלאפון או לסלקום. אני מדברת בחודש בממוצע 140 שקל פחות או יותר. מה שחשוב לי במכשיר זה: -זמן סוללה -שיהיה עשוי מחומרים טובים(עמיד בפני נפילות) - שיהיה אפשר לגלוש בו - רזולוציה טובה. -משחקים. מה שהכי פחות חשוב לי זה מוזיקה,כבר יש לי מכשיר מוזיקה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שמי אודי וברשותי ASUS Transformer Prime חדש. רציתי לשאול איך להשתמש נכונה בסוללה ולהאריך את חייה? האם כדאי לרוקן עד הסוף, לטעון מעבר ל-100%, וכו' תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יצא להתנסות בו אולי כנראה שיש לי בחור שרוצה החלפה על הWAVE בתמורתו.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-