עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Ovid,

לדעתי רעיון מקורי, אבל לא ממש נח... לא חושב שיתפוס

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  2. איזה אופציה עדיפה לבחור בנוקיה X6 שלי בשביל קליטה יותר חזקה GSM או DOUL MODE ? לא אכפת לי מבחינת זלילת בטריה,אני מחפש שיהיה קליטה יותר טובה וחזקה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Iko89,

אהלן מדובר באיפוד דור 6 כסוף 120GB (דור שני) נעצר כמעט בכל פעם שאני מסנכרן שירים עם השגיאה (-69) בדר"כ .. כרגע עם חומרה של רוקטבוקס.. כשאני מעביר שירים לתקיה של המוזיקה בכונן ההעברה כמעט תמיד נפסקת לקראת ההתחלה כמובן שניסיתי פירמוט ושחזור ופרמוט עם DFU והתקנה מחדש של חומרה של איפוד תואמת 2.0.1 - ללא הצלחה .. האם זו בעיה בכונן קשיח ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by shaks,

קיבלתי מעבודה טאבלט סיני של "CROWN" מדגם CR9A13 שמגיע עם אנדרואיד 4.0.4 . אני מודע לזה שזה טאבלט לא חזק במיוחד ואני לא מצפה ליותר מדי אבל אני רוצה לדעת אם יש אפשרות להחליף לו את הרום /לשנות בו משהו כך שהוא יעבוד יותר מהר (הוא בקושי סוחב דפדפן והטאצ' מגיב לאט). תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by inon007,

היי, אני מחפש נגן עם איכות הסאונד הכי טובה שאפשר למצוא ורצוי חזקה. מקריאת מאמרים ראיתי שה zen vision: m וה H320 הם הנגנים המובילים בתווך המחירים שלי 1500-2000 ש"ח בקנייה בארץ. משהוא יכול להמליץ על נגן טוב יותר מהם במחירים האלו? ד"א, לחברת IAudio אני לא מתקרב, יש לי נגן U3 וחוץ מווליום גבוהה הוא לא שונה מנגנים נחותים יותר באיכות הסאונד. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by eliom,

אני רוצה להזמין את הדור השני של peel 520. שנקרא iSky Apple Peel 520 מפה- http://www.dealextreme.com/p/isky-ap...364?r=70917979 השאלה לאיזה דור מהירות אינטרנט סלולרי הוא תומך?. ואיך אפשר לדעת אם המוצר קיים במלאי?. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. http://www.nokialand.co.il/2011/04/blog-post.html

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  8. מכשיר ה-One Power מבית המותג הוותיק אמור להציע שילוב קורץ מאוד בין סוללה בקיבולת ענק למערכת אנדרואיד נטולת תוספות מיותרות לכתבה

9. Started by Guarding angel,

היי יש ברשותי N95 8GB האם אפשר להשתמש בWIFI שלו בכדי לדבר בSKYPE או לבצע שיחות במסנג'ר דרך הרשת האלחוטית? אשמח לדעת איך מגדירים זאת

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  10. Started by minimi,

שלום לכם הייתי מעוניין לשמוע את חוות דעתכם על המכשיר הנ"ל הוא הוצע לי בסלקום במסלול של 30 שח לחודש

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  11. קניתי מכשיר HTC,אני רוצה לקנות מאייבי בטריה עם יותר mah ,זה בסדר או לא מומלץ ?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  12. היצרנית הסינית הפופולרית רוצה להיות זו שמנפצת את הכללים בשוק מכשירי הדגל גם בשנת 2019 לכתבה

13. Started by parker8,

ראיתי סקירה שלו בעיתון והוא נראה ממש טוב! גודל מסך 4.3 יותר גדול מה-M... אני אשמח אם תשלחו לינק לחנות שמוכרת אותו בארץ. הוא נראה פשוט כמתחרה רציני מאוד ל-A2. אם מישהו יודע מה לגבי כתוביות בעברית בשני המכשירים, אני אשמח. אני מתכוון למכשיר הזה: http://www.creative.com/products/product.asp?category=210&subcategory=211&product=15752 זה לא ה-Creative Zen Vision M הוא שונה ממנו סתכלו בלינק: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=14331 בעיקרון התקציב שלי הוא 1500 ש"ח, אבל אם יש נגן ממש טוב אני מוכן להשקיע... תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  14. מוטורולה מציגה דגם ביניים חדש עם מאפיין שאין לאף מכשיר אחר בסביבה לכתבה

15. אם כן אני ישמח לדעת... מכיוון שיש כרגע המון דגמים ואני לא מבין בזה בכלל בכלל אם מישהו מבין בזה שיגיב פה ואני ידבר איתו בפרטי או שיצור איתי קשר באיסיקיו 171778300 תודה רבה רבה מראש

16. Started by ran16,

היי, אני רוצה לקנות טאבלט למטרות לימודים: כתיבה בשיעורים, קריאת מאמרים בנסיעות\הפסקות וכולי. על הדרך שינגן גם סרטים וסדרות כמו שצריך. חשבתי על הנקסוס 2013. לפי הביקורות המסך שלו מעולה והמחיר שלו בטווח שלי. למישהו יש חוות דעת עליו, רעה או טובה? איך הסוללה? תודה, רן

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. זה אפשרי לשנות את השפה מאנגלית לעברית דרך MORE LOCAL כמו שאפשר בגרסה 4.2.2 בגרסה 4.3 בגלאקסי 4 דגם 9505 אני רוצה לשנות גרסה ל-4.3 אבל אין גרסה רשמית בארץ לדגם זה ואני רוצה לשים גרסה מחול אז אפשרי לשנות לעברית תשפה דרך MORE LOCALE בגרסה 4.3 ?? זה אפשרי ?

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. איך יכול להיות שהמכשיר עולה רק 35 ש"ח לחודש 36X חודשים = 1260 ש"ח ברשת אורנג' מה הק'ט שהם עובדים עלינו וכמה באמת אנחנו משלמים ??? הנה הקישור : http://www.orange.co.il/catalog/ תלחצו שם על K800I המכשיר משתווה ל N73 בערך לא ?? וה W850 לא יותר טוב !! יש לו מצלמה של 2מגה פיקסל..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם! אחרי שנתיים עם הs10, ציפיתי לסדרה החדשה של סמסונג על מנת להשתדרג, אבל אז נודע לי שאין אופציה להרחבת הזיכרון , מה שמבחינתי דיל ברייקר רציני. אשמח להמלצות על מכשיר קיים או מכשיר שצפוי לצאת בחצי שנה הקרובה ועונה על הדרישות הבאות: - אופציה להרחבת זיכרון . ( או 1TB מובנה - אם קיים דבר כזה) - זום אופטי פי 10. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  20. המדליפים ממשיכים לעבוד שעות נוספות ומספקים לנו את מלוא הפרטים המעניינים אודות צמד הסמארטפונים המתקפלים החדשים של סמסונג, קצת לפני נקודת ההתחלה של האירוע התקשורתי הרשמי מהחברהלכתבה

21. Started by dato,

היי האם יש דרך לגרום למסך של הגלקסי 4 להיות כבוי ( סטנדביי ) בזמן שהוא מחובר לטלויזיה דרך מתאם hdmi - mhl ? וככה לחסוך סוללה בזמן הצפייה תודה מראש לעוזרים

22. שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון (אם לא אז בבקשה תעבירו את הדיון לפורום הנכון) חבר טס לארה"ב לתקופה של כחודשיים+ הוא מעוניין לרכוש כרטיס סים Pre-Paid לתקופה האם ישנה המלצה למפעילות סלולריות מסויימות? חבילות מסויימות? עדיפות לחבילת גלישה גבוהה ככל הניתן. מן הסתם אם יש שיחות או הודעות ללא הגבלה לארץ אז זה טוב אבל אם לא אז הוא ישתמש בגלישה הסלולרית/WIFI ומקסימום נחייג אליו (כי לנו יש ללא הגבלה לקווים אמריקאים) השות שלו הולכת להיות בעיקר באזור פנסילבניה. מבחינת תדרים אל דאגה, הוא הולך לרכוש מכשיר שם אז אין מה לדאוג. רק מבחינת אזורי הכיסוי תקחו את זה בחשבון בהמלצות שלכם. בתודה מראש על כל המלצה שתינתן

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. היי. חיפשתי בגוגל ובפורום ולא מצאתי תשובה מתאימה. איזה חנות היא המומלצת ביותר לקנית המכשיר גלקסי 2 ? מומלץ מאיזור הדרום (באר שבע), לא חובה. ואשמח לקבל דגשים בעת רכישת המכשיר (תקינות,אורגינליות-לא זיוף וכו'). *אני אבקש לרשום את המכשיר על שמי כדי לעשות ניתוק זיקה עם המפעילה.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by ashkenazone,

תגידו, בכל נגן, כשאני שם הרחבת זיכרון, אפשר לקרוא רק את הזיכרון הפנימי של הנגן או את הזיכרון החיצוני (ההרחבה)? זאת אומרת: האם יש נגן שבו אפשר לקרוא גם את ההרחבה וגם את הפנימי ביחד ?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.