עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לא הכי דק, לא הכי עוצמתי ולא הכי יוקרתי, אבל לסמארטפון החדש של מוטורולה שיכנס בין ה-Moto G ל-Moto X יש הרבה אופי. האם זה יספיק בשביל לשכנע את הצרכנים? לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-ה-moto-x-play-סמארטפון-ביניים-שלא-דומה-ל/

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  2. Started by orel13orel,

אני רוצה לקנות אחד מהם מחול אבל אני לא יודע בדיוק מה ההבדל בינהם ויש גם הפרש של מאה דולר. קראתי ביקורות ואני עדיין לא מצליח להחליט יש לי פחות מחודש להזמין ואני אשמח ליעוץ בנושא, כלומר מה ההבדלים בין מכשיר אחד לשני אני מדבר ממש מלא 800 דקות ואלף SMSים - ככה שהממשק והנוחות ממש חשובים לי אני רוצה גם פלאפון לתמונות ולמשחקים וגם לגלישה כרגע יש לי שילוב בין פלאפון של LG לשיחות וSMS ואיפוד טאצ' 4 למוזיקה משחקים ויומן סוג של... תודה מראש,

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by rockstarr,

אני מחפש טאבלט הבא: רזלוצייה: 10"+ במתוכנת FULLHD או גבוהה מכך. אחד שישרוד עם סוללה חזרה מערכת הפעלה ANDROID זקוק למכשיר שיתמוך 4G אינטרנט מחוץ לבית. שאלה שפחות מכיר, אני צריך משהו שמסך שלו לא משתקף בשמש ושאפשר לראות גם בחוץ באופן נורמלי.

4. Started by orila,

שלום לכולם אני אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם לצורך המלצה לסמארטפון למיילים \ Waze\ SMS ושיחות טלפון אני חושב שמשהו יחסית זול כמו Blackberry או דומיו בנוקיה יהיו משהו הולם התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח תודה רבה לכל המגיבים

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  5. ההשקה של ה-One A9 החדש והיקר איכזבה אותנו, אך יתכן של-HTC יש שפן מפתיע בשרוול לכל מי שמעוניינים בעוצמה, ולא רק במראה לכתבה: http://hwzone.co.il/ההפתעה-שבדרך-ל-htc-יש-מכשיר-שוק-גבוה-חדש-ומ/

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by KFL,

היום הודיעה חברת סקייפ שתשתף פעולה עם האייפון. בנוקיה n97 גם יהיה סקייפ. השאלה שלי: האם יהיה סקייפ גם בנוקיה n86?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by A.Iniesta,

היי, אני מחפש תוכנה שתיתן לי לקרוא ולשלוח מיילים מGMAIL, ושתשתמש בתעבורה הרגילה ולא בDATA. - עדיפות גדולה לתוכנה שנותנת גם לשלוח קבצים (מסמכי אקסל, וורד...). תודה רבה, ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  8. מכשירי הדגל החדשים של LG ושל סמסונג, אשר מציעים נפח אחסון פנימי צנוע יחסית לצד חריצים לכרטיסי microSD שמסוגלים להרחיב אותו, לא יציעו תמיכה ביכולת החדשה והמעניינת שמהווה חלק ממערכת האנדרואיד מרשמלו עוד בשורה לא ממש משמחת לכל מי שהתאכזבו מנפח האחסון המובנה הצנום יחסית שאיתו הוכרזו הסמארטפונים החדשים והנוצצים של סמסונג ושל LG – לפי דיווח חדש, הסמארטפונים הללו לא יתמכו ביכולת להשתמש בנפח האחסון של כרטיסי microSD שחוברו למכשיר בתור נפח אחסון פנימי מלא, כזה שניתן להתקין עליו אפליקציות ולהריץ אותן ישירות מתוכו, כאילו היה חלק אינטגרלי מנפח האחסון המובנה. אופציה זו הוצגה רשמית בגירסת האנדרואיד מרשמלו העדכנית (שאיתה יושקו גם ה-G5 וגם ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge), אך נראה שבש…

9. כל הנגנים הם בעלויות של גג 250 שקל. אם מישהו מכיר משהו יותר טוב מהבאים בסכום הזה אשמח לשמוע. נגן Mp4 4Play C-POD 2GB http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=4260 כל הנגנים של סביבות המחיר שאני חושב- מהאתר getit http://www.getit.co.il/Search/mp4 שם המוצר: נגן MP4 בנפח 2GB מסך "1.8 הדגם: C-POD 2GB http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=DVCPOD2GB נגן קליפים MP4 בנפח 4GB צבעוני ודק במיוחד Prosound http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/GroupSalesProduct.aspx?AuctionId=4841141&came=206

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  10. Started by malcolmx9,

יש לי אפשרות לרכוש את הנגן ממוחזר דרך איביי, עם משלוח יצא 180 שקלים. השימוש בו יהיה לחדר כושר. ללכת על הקניה?

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. מכיוון והוקם הפורום החדש הזה והוא לא מוגבל רק למחשבים, חשבתי לשאול לגבי משקפיי שמש. כיום יש לי משקפיי שמש בסגנון טייסים שקניתי באירוקה לפני 4.5 שנים ואני מעוניין לקנות כעת משקפיים חדשים שכוללות עדשת פולארויד בעקבות המשקפיים הנוכחיות שלי שבהן יש עדשות שכאלה (פולא'-מקטבות). להלן המשקפיים- http://www.focalprice.com/HP1955B/OREKA_WG009_Black_TR90_Frame_Gray_Polaroid_Lenses_Retro_Style.html האם אפשר לסמוך על פוקאל בתחום הזה בעבור 40 שקל? אומנם מדובר במוצר סיני, אך המשקפיים שאירוקה ממתגים כמשקפיים שלהם בסופו של יום הם דגמיי "מדבקה" עם הכיתוב אירוקה. אם יש אתר אמין, מעניין שאפשר לסמוך עליו ומוכר משקפיי פולא' (דגש למסגרות פלסטיק) במחירים טובים אשמח לשמוע!

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  12. מחפש המלצה לאוזנית בלטוס עד 300 של ל SG 2 התנאי היחידי שיש הוא שהיא לא תאפה לי את האוזן המלצות ?

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  13. שלום יש אפשרות לשנות את שפת הממשק באמולטור של אנדרוייד לעברית? בתפריט נכנסתי ל"Custom Locale" אבל לא מופיעה שם האפשרות: "he_IL" :'(

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מצרף את מאמר על בעיות ב- סמרטפונים LG ובעיות היבואנים לתקן אותם http://emun.org/he/node/11117 עו"ד דנה כהן, ראש ענף חשמל ואלקטרוניקה, מסבירה כי בעת קניית מוצר חשמלי שמחירו מעל 150 שקלים, זכאים הצרכנים לאחריות לשנה, ללא עלות, על כל קלקול שנתגלה במוצר,

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by furyanaor,

פעם קניתי לאחי CX-10 של SYMA: הוא עבד סבבה עד שהוא ריסק אותו ואז התחלנו להחליף חלקים שגם זה היה מגניב, זה חלק מההתעסקות... אבל באיזה שהוא שלב כשהמנוע התנתק לא הצלחנו להחלים שוב את המוליכים לבוארד. וותרנו עליו ומאז לא נגענו בזה. עכשיו יש לו בר מצווה ויש לי תקציב כדי לקנות לו מתנה, חשבתי לתת לו קוואדקופטר רציני יותר. התחלתי לחפש והבנתי שזה לא יקר מידי בשביל מתחילים (כלומר כלים פשוטים יחסית) אני חושב שאני יכול לקנות שניים או אולי שלושה קוואדקופטרים. ככה אנו נתנסה ונשתפשף באופן קצת יותר אינטנסיבי בהשוואה לאחד בלבד. . . חשבתי על אלה: JJRC H31 - עמיד במים יחסית לא נשבר בקלות מאוד מהיר וזול בצורה משמעותית: …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by motogt,

לכולם שלום. רציתי לדעת אם יש תוכנה לפלאפון שמתקשרים למישהו והיא משנה את המספר שיופיע בשיחה המזוהה למספר שאתה בוחר?

• 10 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. Started by tascam,

אני זקוק להמלצה לנגן MP3 (לא MP4) שתומך בעיברית מלאה ללא צורך בהיפוך או המרה של האותיות. לפחות 2 גיגה זיכרון עוצמת יציאה גבוהה רדיו FM לא חובה אך עים כבר קיים שיהיה אך ורק באיכות קליטה מעולה. וללא צורך בתוכנה להעברת השירים אליו כלומר העתק והדבק בלבד. המכשיר צריך להיוט נח ופשוט להפעלה ושימוש המחיר צריך להיות בהתאם לאיכות המכשיר כלומר תמורה טובה לכסף דן

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by zombie,

ואם כן אפשר המלצה למגן איכותי?

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  19. היי, בכדי להתקין את גרסת PILOTX V5 אני צריך לשנמך את הגרסה ל-2.1. PILOTX העלה לאתר קובץ עבור שנמוך דרך האודין. מה אני צריך לעשות כדי לשנמך גרסה כמו שצריך? [אם אפשר הסבר מפורט על מה ללחוץ בדיוק זה יהיה ממש נחמד] תודה =][br]פורסם בתאריך: 10.12.2010 בשעה 13:04:31 הקפצה דחופה!נדפק הפלאפון! עשיתי כנראה שטויות וזה לא התקין את המערכת כמו שצריך ועכשיו הוא לא נדלק! [כן נכנס לDOWNLOADING מוד] מישהו יכול להסביר איך לעשות את התהליך כמו שצריך ולהביא לי קישור לכל הקבצים שצריך להוריד כדי להתקין 2.1, בבקשה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Genaa5,

אז ככה אני רוצה לקנות מכשיר ומתלבט בין הנקסוס 4 לONE X כמובן בשביל הנקסוס צריך לחכות שיגיעה ויהיה זמין אבל זה לא בעיה כמו כן נפח נמוך לעומת הONE X גם לא בעיה. אני יותר חושב לכיוון הנקסוס 4 כי אומרים הסוללה של ה one x נגמרת מהר מאוד וגם יש בעיות התחממות איתו. אז מה אתם אומרים שכדאי לקנות? והדבר הכי קריטי - האם לשני המכשירים אפשר להעביר סרטים וסדרות מהמחשב למכשיר ולצפות?

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by J S Bach,

היי, איך אני משנה את האייקונים של הקיצורים בעמודי הבית? [לא בעמוד האפליקציות] בעיקרון יש לי את התמונות שאליהן אני רוצה לשנות את האייקונים בגלריה/על הפלאפון רק לא יודע איך לעשות זאת. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by GanJaval,

ראיתי שהפלאפון הזה הגיע לסלקום ... כרגע יש לי סמסונג s410 I והוא דיי נימאס עליי עוד חודש יהיה שנה כבר שאני משלם עליו אז אני רוצה לשדרג ל n73 אני רוצה לדעת אם שווה לשדרג ? וכמה זה יעלה לי כי התקשרתי אליהם והם לא הסבירו את עצמם טוב אז אני לא רוצה לסוע לחברה סתם אז שווה לי לשדרג בעוד חודש חודש וחצי בערך וכמה זה יעלה ? ויש מצב יגיעו פלאפונים יותר טובים עד אז לסלקום ? אהה ו המסונג קניתי אותו 1+1 ואני רוצה לשדרג רק 1 מהם זה משנה לי משהו ? מפריע כאילו ? טוב תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. היי חברה, פירסמתי פה פוסט לפני איזה חודש על ההשוואה בין ה N8 לנקסוס אס חסכתי מספיק כסף ואני רוצה לקנות טלפון בתקציב של עד 650 דולר - אני רוכש את הטלפון בארהב... ואני מתלבט בין המכשירים הבאים 1 אייפון 4 גי - האם בכלל יש לו כבר פירצה לנעילה שלו 2 סמנוסט גלקסי אס הרגיל 3 נקסוס אס - שאני יודע שהוא כמו מס 2, השאלה אם בכלל יש הבדל קריטי? הרי לדוג לגלקסי יש כרטיס זיכרון הרחבה 4 סוני אריקנונים למניהם 5 נוקיה N8 כמה דברים שחשובים והייתי רוצה שיהיו במכשיר אבל לא קרטיים 1 גי פי אס פנימי כך שאני לא אצטרך לרכוש חבילת תקשורת גי פי אס מחברת הסלולר 2 מן הסתם אני צריך שמהכשיר יתאים לרשתות הסלולריות בארץ , ספיציפית כנראה לרשת פלאפון 3 מצלמה קדמית לשיחות וידיאו דרך גוגל צאט או סקייפ …

• 24 תגובות
    • 6.5k צפיות
  24. Started by yosside,

לסבא שלי יש מיו P350 והוא משתמש בו בעיקר לנווט אך עוצמת הקול לא מספיק חזקה האם ישנה דרך כלשהי לחבר את המחשב כף יד כך שהסאונד ישמע מהרמקולים שברכב? האם יש דיבורית (כמו לסלולארים...) המתאימה ל-מיו P350? אם לא, אשמח לשמוע הצעות נוספות. אני יודע שיש תושבות מולטימדיה עם רמקולים להגברת הקול אך מאחר ויש לו כבר תושבת לרכב אני מחפש אלטרנטיבות אחרות... הערה: חשוב לו לשמוע רדיו בו-זמנית (כך שמשדר FM לדוגמה לא רלוונטי במקרה הזה) תודה, yosside

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  25. אהלן! אני מחפש לקנות טאבלט מתנה לחברה שלי. כרגע יש לה מחשב נייד קומפקטי למדי, אבל הוא עדיין לא הכי נוח בשביל סתם לקרוא דברים או לגלוש באינטרנט (במיוחד במיטה), ככה שטאבלט 10 אינץ' יהיה נחמד (7 אינץ' כנראה קטן מדי). ראיתי פה ובמקומות אחרים המלצות על ה-Asus ME301T. מה דעתכם עליו? יש מכשירים שבכלל מתחרים בו ברמת המחירים הזו? לפי מה שראיתי המכשירים היחידים שיותר טובים הם כבר קפיצה משמעותית במחיר (700 ש"ח יותר ומעלה). האם ההבדל בין הרזולוציה שלו לרזולוציית full hd ומעלה מורגשת? (במחשב הנוכחי שלה יש מסך 13 אינץ' ברזולוציה 1366x768 ככה שזה בכל מקרה לא הרעה בתנאים מבחינתה) אני לא מחפש להזמין טאבלט מחו"ל (לא רוצה להתעסק עם משלוח ואחריות, היחיד שאולי הייתי מוכן להזמין זה ה-Nexus 10)…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.