עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by orn22,

אני מעוניין לקנות את מכשיר הבלקברי בולד 9780 מאחת החנויות "דים פון" או "אי-ליין" ורציתי לדעת מי מהן עדיפה

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  2. שלום אני רוצה לקנות פלאפון חדש ויש לי תקציב של 900 שקלים... חשוב לי שהמכשיר יאפשר לי גלישה באינטרנט ובעל מסך בינוניי...(יש לי חבילת גלישה ללא הגבלה אז רוצה לנצל את זה..) ויספק לי את הצרכים הבסיסיים כמו מוסיקה מצלמה וכו'... ראיתי שממליצים על SAMSUNG GIO... זקוק לחוות דעת ועוד המלצות...תודה !

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  3. שלום. אני טסה לארה"ב ומזמינה לעצמי סמסונג גלקסי ס3 (דרך האינטרנט). אבא שלי מעוניין בסמארטפון גם. מה שחשוב לו: מצלמה טובה, ממשק הפעלה נוח ופשוט, התאמה לאפליקציות של בנק, חנייה וכו'. מבחינת מחיר- התקציב עד 700 דולר. אשמח לשמוע המלצות שלכם- האם לקנות לו אייפון? או אולי כדאי ללכת על סמארטפון של HTC? או מוטורולה? או משהו אחר שאני לא מכירה? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם, לאחר 18 חודשים הגיע הזמן לשדרוג מכשיר והחלפת תוכנית. לצערי מסיבה כלשהי לא הצלחתי לתפוס את סלקום (עד שמישהו טרח לענות הוא ניתק), אז אני אוכל לשמוע הצעת נגד שלהם רק ביום ראשון. ההצעה שקיבלתי כרגע היא לתוכנית הבאה: Motorola Defy 300 דקות לכל היעדים 500 דקות לאורנג', 200 SMS 1GB גלישה (עוד כמה שטויות כמו פאנטון, תוכנת גלישה של אורנג' ושאר שטויות שלא מעניינות אותי). כל העסק הזה במחיר של 147 שקלים לחודש. הקאטצ' הוא שאם אני עוזב תוך פחות מ-36 חודשים אני משלם 59שח קנס על כל חדש בעבור המכשיר. ראשית רציתי לשאול האם התוכנית הזו משלמת (היא הרבה יותר משתלמת מהתוכנית הנוכחית שלי, אבל בכל זאת עבר לא מעט זמן מאז שהצטרפתי לתוכנית שיש לי כרגע), והאם ניתן לקבל הצעה טובה יותר מחב…

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by roma4k,

ערב טוב, אני שוקל לעבור לחברת יופון(שמשתמשת באנטנות של אורנג') אבל מאחר ולא מצאתי אף דיון על החברה הסלולרית הנ"ל אשמח אם מישהו יוכל לספר מה הוא יודע עליה? כלומר, איכות גלישה, קליטה וחוויות באופן כללי המחיר המוצע זהה למחיר של גולן(ממוצע שנתי) ולכן מה מה שיכריע הוא איכות, שירות לקוחות וכיוצא בזה. תודה מראש

6. היי חברה לא משנה איך, הוצע לי טלפון חדש לבחירתי וטאבלט מוטורולה. לגבי הטלפון, בינתיים נתנו לי את המוטורולה אטריקס, איך הוא? בהשוואה לאייפון, גלאקסי 2 והארק (שממש בא לי עליו, מה איתו?). בעניין הטאבלט, איך הוא? אני לא ממש בעניינים. איך הוא בהשוואה לאייפד 2? הוא יכול לשמש כמחשב לכל דבר? יש אפשרות לכתוב מסמכים? האם מוכרים באורנג' גם אייפד? תודה רבה חברה

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  7. Started by kashiko,

שלום לכולם, מראש מתנצל - אני לא האדם הטכני בעולם ... מקווה שזה אכן הפורום המתאים לשאלה . במידה ולא - אשמח אם תפנו אותי למקום המתאים. מעוניין לרכוש את המכשיר הבא: http://www.ebay.com/itm/Android-4-1-DUAL-CORE-MINI... (כמובן שאם יש לכם המלצה למכשיר טוב יותר - אשמח). אני מעוניין לדעת כיצד אני מתקין, אם בכלל אפשר,תמיכה בעברית ע"מ שאוכל לבצע גם חיפוש בעברית. תודה, עמית.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום חברים! באתי להתייעץ לגבי קניית טאבלט לצורכי לימודים(בעיקר) ועדיפות שנייה לסרטים/גלישה באינטרנט. התקציב שלי לא גדול ובטח שלא עובר את ה-1000. שמתי עין בעיקר על המכשירים הסיניים כדוגמת אינול, קיוב וכו'.. הבעיה היא שאני ממש לא יודע על החברות האלה. עד כמה הן אמינות? אני רוצה מכשיר שיהיה בנוי טוב, עם מסך חד, גדול ואיכותי, מעבד טוב שירוץ חלק, קליטת Wi-fi טובה(חשוב), וסוללה חזקה. (מן הסתם שאעדיף כמה שיותר טוב אבל מה שרשום למעלה זה מה שחשוב לי בעיקר במינימום תקציב) אני גם מעדיף שהשקע USB ישמש גם לטעינה...... נשמע כבר שאני רוצה משהו מושלם כמו שאמרתי, הסתכלתי על מכשירים של ainol אבל אני רואה שחלק מהאנשים מסכימים ואומרים שעשו קנייה מעולה ובצד השני אומרים שזהו זבל שאסור…

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  9. Started by l_messi,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות סמארטפון חדש (כרגע אין לי כלום) ורציתי לדעת איזה הכי כדאי לקנות אני מתלבט האם כדאי לי לחכות לגלאקסי 5 או לקנות כבר עכשיו את הLG2 או את הHTC ONE או משהו אחר? חשוב לי שיהיה טוב בביצועים , מהיר , שהמצלמה שלו איכותית ושלא נתקע או משהו כזה וסוללה טובה אמרו לי שלא כדאי גלאקסי כי יש להם הרבה בעיות בתקיעות ושהוא נהרס מהר הייתי בכמה חנוית והרוב המליצו לי על הLG2 אבל השאלה היא אם כדאי לחכות לגלאקסי 5 או שלא כדאי יש לי חבר שקנה HTC ONE והוא מאד מרוצה אבל הבנתי שאין לו מצלמה איכותיתי כל כך לעומת האחרים מה אתהנ אומרים עליו? קיצר אחרי המגילה הזו מה אתה ממליצים? נ.ב לא מעוניין באייפון לא ממש משנה לי המחיר העיקר שיהיה טוב תודה מראש

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by dolev16,

שלום,אני מעוניין לקנות מכונת זקן של פיליפס, דגם שלא קיים בארץ וספק אם בכלל יגיע בזמן הקרוב,מכרים שלי טסים ללונדון ואני שוקל לבקש מהם לקנות לי את המכונה, אני מתלבט רק בגלל סיבה אחת,במידה ויש לי תקלה במכונה, מה אני עושה ולמי אני פונה? כי אחריות מן הסתם אין ואני מניח שגם אין חלפים למכונה הזו בארץ.. מה אתם אומרים?

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by ilaysk,

שלום! אנשים אני בבעיה חבל על הזמן ואני צריך שתעזרו לי! אני בדיוק חשבתי להוציא את מיטב כספי ולהחליף את הפאלפון (המעפן) שלי באיזה איפון חדש דנדש 3GS 16G ופתאום (!!!) אני רואה את כל הדבר הזה על ה 4G?!? מה קורה פה?!? מה לעשות???????? האם להמשיך להיות תקוע עם הפאלפון המעפן????????????? הצילוווו

• 55 תגובות
    • 4.6k צפיות
  12. Started by Phobus,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש 5800 xm ורציתי לשמוע את חוות דעתכם, מעבר לכל מה שקראתי עליו באינטרנט. אני מתכוון לרכוש את המכשיר לבדו בחנות, ויש לי כמה שאלות: 1) רציתי לדעת קודם כל מה אני צריך לדעת לגבי רכישה מחנויות רגילות, האם זו "חבילה מלאה" עם אחריות וכ'ו? אני צריך הכוונה וטיפים לגבי הרכישה. 2) הטלפון יהיה לרוב בשימוש בגרמניה, ליתר דיוק במינכן עם המפעילה O2, אם זה משנה משהו, ולפעמים גם בארץ. האם תאימות המכשיר היא בסדר? 3) המכשיר מיועד לשימוש קליל יותר, ז"א בעיקר מוזיקה, קצת משחקים ומולטימדיה כמו תמונות וסרטונים (צילום, צפייה ואכסון). האם אני בכיוון הנכון? בחרתי את המכשיר בגלל שאני ממש אוהב את כל הפיצ'רים שלו אך אשמח להצעות אחרות שממוקדות יותר בצרכים שציינתי ועדיין דומים…

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  13. Started by Itay_86,

מבין מגוון המכשירים הרחב שיש באורנג' אני צריך לבחור מכשיר אחד ולהנות מ50% הנחה, עכשיו אני ממש מעוניין להתקדם למכשיר מסך מגע חדש, השאלה שלי אם ממה שמוצע באורנג' יש משהו שממש שווה ללכת עליו (אני אישית חשבתי על הN97). או שלחילופין להביא מכשיר זול יותר (או לא להביא בכלל) ולחכות שיגיעו לארץ דגמים חדשים (שזה אומר או לקנות מחנות פרטית או מאורנג' רק שאז לא תהיה לי הנחה). בעיקרון מה שאני מחפש במכשיר, שתהיה לו מצלמה טובה, נגן מוזיקה איכותי (כמובן לא ברמה של נגני על או משהו כזה...), מסך מגע זה כמובן יתרון, WIFI, וכמובן כל האפשרויות גלישה/מייל דרך הטלפון ודברים כאלה. ובעיקרון אין לי בעיה להשקיע 2.5K (שזה פחות או יותר המחיר של רוב המכשירים המתקדמים). מחכה לתשובות שלכם, תודה.

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by alone66,

איזה פלא כדאי לקנות במחיר של עד 1200 ש"ח שימושים עיקריים זה דיבור תוכנת ניווט waze משחקים לא מעניין אותי ורצוי שלא יהיה גדול מדי חשבתי על Xtreamer Mobile Aiki 5 רק הגדול שלו קצת מפריע לי תודה,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מחפש המלצות לסמארטפונים עם הערות/הארות של בעד ונגד,המכשיר הראשון שמשך את עייני היה ה-HTC Desire מה אתם אומרים עליו? שאלה נוספת,במידה ואני רוכש מכשיר בארה''ב תהיה בעיה להשתמש במלוא הפונקציות שלו בארץ? ועניין נוסף איך ההתייחסות מצד חברות הסלולר למכשיר שנרכש באופן פרטי ובהקשר הזה,האם אני מפספס הטבות כלשהן וכולי... בקצרה, התייעצות כללית לרכשית מכשיר סמארטפון ראשון,ומכשיר סלולארי ראשון שלא דרך חברה סלולארית מקווה שהגעתי לפורום הנכון! תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by dudidu08,

שבת שלום לכולם יש לי אייפוד טאצ' 8 ג'יגה דור שני שקניתי ב1000 שקל האמת היא שאני מרוצה ממנו מאוד בגלל איכות השמע בשירים באוזניות (אייפודים הכל טובים) וגם בגלל איכות הסרטים שאני רואה בו.... הציע לי מישהו החלפה בעד PSP 3000 חדש חדש ללא פריצה עם מגן מפלסטיק+כל האביזרים שמקבלים עם המוצר+4 משחקים מקוריים חדשים... אני מתייעץ איתכם אם הייתם מחליפים ולמה? א.חשוב לי מאוד איכות השמע של המוזיקה, האם שומעים טוב גם בPSP באוזניות? (יש לי אוזניות סנהייזר מקצועיות טובות)-CX300 2 ב. איך רואים בPSP סרטים? קיצר לא רוצה לחפור יותר מידי רק רוצה לשמוע את השיקולים שלכם בעניין ומה אתם הייתם עושים... יתרונות מול חסרונות תודה ויום טוב!

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  17. Started by Zbbabir,

היי, קניתי לפני בערך שבועיים את ה-Nexus 5, אחלה מכשיר, עושה את העבודה כמו שצריך ואני מאוד נהנה ממנו. לפני יומיים הייתי בבאג והיו שם את הפירסומים על ה-MX4 ששמעתי עליו המון, המכשיר עצמו מתפקד טוב ועשה אחלה רושם. חוץ מזה ראיתי שבקרוב יוצא למכירה ה-MX4 שאמור להיות אפילו יותר טוב. לפי המון ביקורות שראיתי, ה-MX4 נחשב היום אחד החזקים בשוק (אם לא החזק ביותר, במיוחד ביחס למחיר שלו). מישהו התעסק עם המכשיר כדי לתת ביקורת? ושאלה נוספת, עולה הדאגה שבגלל שהמכשיר סיני, יש אופציית ריגול וכל פעולה נשלחת לשרתים, מישהו יכול לאמת/לאשש/להגיד האם זה אמור להפריע?

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  18. Started by CyberBot,

אני מתכנן לקנות E72 בסוף החודש(משכורת) עכשיו ראיתי מחברות הטלפון שהוא יקר בטירוף אבל לעומת זאת מצאתי שהוא זול מאוד בחנויות פרטיות והם מביאים אחריות לשנה השאלה שלי אם הE72 אמין מבחינת תקלות תוכנה או חומרה כי אני לא רוצה למצוא את עצמי מבזבז שנה מאחריות על תקלות ואח"כ שיגמר האחריות אני יזרוק אותו כי יותר עדיף לי לקנות בחנות פרטית המחירים נעים בין 1.5K ל 2K מקס ולעומת זאת בחברות הסללולריות זה 3K+

• 41 תגובות
    • 5.7k צפיות
  19. Started by Shmeel,

מעוניין לקנות מכשיר GPS. אני לא המבין הכי גדול בתחום אבל כרגע השאלה היא, האם לקנות רק את הGPS עצמו, או כבר לקנות מחשב כף יד משולב עם GPS. ולהשקיע כמה שקלים שאין לי בעייה. האם זה כדאי? מכשיר משולב? וזה לא מאט ועושה בעיות? יש לכם משהו מומלץ? אני מאמין שאשקיע סביבות ה-1500-2000 שח איזו חברה, ואיזה תוכנת GPS מוממלצות כרגע? תדוה מראש

20. Started by felakat,

אהלן, חשבתי לקנות את הפלאפון הזה ורציתי לקבל עליו חוות דעת. איך המסך שלו? האם הוא עובד בלי תקיעות? אם אני קונה אותו עכשיו, לא תהיה לי כבר את בעיית הקילופים שהתגלתה בדגם השחור? יש המלצות מאיפה לקנות (ארה"ב)? אם אני שולח מHANDTECH לארה"ב אני אצטרך לשלם מס?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by anuekr,

אהלן, אני כבר כמה חודשים נמצא בחיפושים אחר סמארטפון בינוני ולפני שבועות מספר מצאתי את ה-Desire S של HTC וכשהבנתי שהוא מיושן המשכתי לחפש (אם הבנתי נכון לא יגיעו אליו עדכוני חומרה וגם החומרה מיושנת). אחרי קריאה מרובה ה-ONE V קרץ לי, למרות שאין לו מצלמה קדמית והוא קצת חלש. העניין הוא שאני מתכוון לקנות מכשיר בחו"ל (במהלך חודש יולי, אם יוצאים מכשירים חדשים\מעניינים כלשהם אשמח לדעת) וה-One V נמוך משמעותית מפלאפונים אחרים שחשבתי עליהם מבחינת מחיר ונראה שהביצועים שלו לא כל כך רעים, אז רציתי לשאול אם מישהו התנסה איתו (אל תשלחו אותי לביקורות וידאו, כבר ראיתי את כולן, אני מחפש חוות דעת של צרכן) ויכול להגיד לי אם הוא שווה את ה-280 דולרים שהוא עולה בארה"ב ואם יש פלאפונים יותר טובים בס…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by jorylit,

רציתי לבקש עזרה בקניית טלפון סלולרי. בנתיים אני רוצה לקנות את זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=885120 הכל בסדר עם הטלפון אבל הבעייה שמפריעה לי היא הרזולוצייה הנמוכה. אני מעדיף טלפון של LENOVO כי המליצו לי על החברה הזאת. השימוש העיקרי שלי זה בעיקר לצפייה בוידאו אונליין באיכות יחסית גבוהה ושימושים בסיסיים כמו וויז גלישה ואפליקציות שונות.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. בס"ד שלום לכולם, אני רוצה לקנות טאבלט בעיקר לשימוש של קריאת קומיקסים, ספרים אלקטרוניים, אינטרנט וצפייה בוידאו (נניח נטפליקס וכאלה). כמובן שהמטרה שלי היא לחסוך כמה שיותר, אבל אני צריך שהמסך יהיה לפחות 10 אינץ' כדי שאני אוכל לקרוא את הקומיקס בקלות בלי להשתמש יותר מדי בזום ודברים כאלה. כרגע חשבתי על לקנות את הטאבלט הזה של לנובו - https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00Y6LZM8O אחרי משלוח ומכס הוא יעלה לי 650 שקל. הוא אמור לעמוד בכל הדרישות שלי? יש משהו יותר טוב שאתם יכולים להמליץ? אני יכול לחרוג עד לבערך 800 שקל (170 ליש"ט בערך כי בביצוע הזמנה יורד חלק נכבד מזה). אני מעדיף לקנות מאמאזון בגלל המדיניות החזרה המאוד נוחה שלהם ככה שלמקרה שיהיו בעיות א…

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  24. Started by יודוקוליס,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש את הפלאפון הר"מ ,למישהו יש חוות דעת עדכנית ?חנות מומלצת לרכישה בחו"ל? מה לגבי אחריות? האם מתאים לרשת פלאפון? תודה מראש

25. Started by songbird7,

שלום חברים , אני מתכוון לקנות את ה - NOTE 3 דגם N9005 השאלה שלי היא , האם באמת מוכרים את הדגם הזה בארץ כחדש , או שכולם מוכרים אותו כמכשיר " מחודש " או " מוחדש " ? כי אני זוכר שיש גם איזה קטע של נעילה איזורית שמצריכה לפרוץ את המכשיר ולהתע סק איתו כדי להתאים אותו ל-SIM ישראלי ... אז מעניין אותי לדעת אם " מתע ס קים " עם הפלאפון לפני שמוכרים אותו באריזה חדשה נ.ב - ה סתכלתי באתרים של חנויות פרטיות מוכרות ( שמחזיקות כמה סניפים ומוגדרות כידועות ואמינות ) וראיתי שהרוב לא מציינים אם הדגם הזה חדש או " מחודש / מוחדש " האם נראה למישהו שמבין בעניין הזה , שרשת של חנויות פרטיות תמכור מכשיר " מחודש / מוחדש " כמכשיר חדש ? תודה מראש לכל העונים , ואני יודע שקצת חפרתי : ) , אבל …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.