עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני מחפש נגן בסביבות 400-700 שקל אני משנה לי ממש על איכות המסך לאצמתכוון לראות בו סרטים יש כמה דגמים למשל ה G2 4G של iaudio או E100 של IEIVER או ה ZEN של Creative בגדול איזה חברה עדיפה Iriver iAudio/Cowonו Creative

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by hezi508,

שלום לכולם, אני מקבל את אחד המכשירים האלה לבחירתי, אני מקבל את שני הטלפונים באותו מחיר כך שהמחיר לא פקטור בבחירה מחפש רק את המכשיר היותר טוב. השימושים שלי הם די רגילים שיחות, הודעות, גלישה באתרי חדשות, מצלם יחסית הרבה בטלפון סטילס ווידאו. תודה, חזי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by elyaz,

דרישות: מצלמה איכותית ו 4GB זיכרון RAM חשבתי על השיאומי Mi A2 https://ksp.co.il/?select=.272..573..99.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=51232&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= אשמח להמלצות נוספות תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by KFL,

היום הודיעה חברת סקייפ שתשתף פעולה עם האייפון. בנוקיה n97 גם יהיה סקייפ. השאלה שלי: האם יהיה סקייפ גם בנוקיה n86?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Jaap,

מישהו יודע אם יש בנגן אפשרות לקרוא קבצי טקסט / קבצי lyrics? ואם אין, יש איזו אפשרות שדבר כזה יתווסף בעדכון לנגן?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by LI,

שלום לכולם, אני מבקשת המלצה ל-mp3, מוזיקה בלבד. התקציב הוא בסביבות 500-600 ש"ח. הדבר החשוב ביותר- תמיכה מלאה בעברית. נפח של 4g, אבל אם לא ניתן להשיג, בטווח המחירים שלי, נגן איכותי שעומד בדרישות המפורטות אז אני מעדיפה להתפשר בנפח. הנגן הוא בשביל אימא שלי (למרות שאני מתכוונת לקנות גם לעצמי אחד), כך שחשוב שהממשק לא יהיה מסובך. היא תשמע בו גם פודקאסטים, אז אם יש צורך בתמיכה בפורמט מיוחד בשביל זה זו תהיה תוספת נחמדה (אבל לא הכרחית). איכות סאונד טובה, לא כמו בנגני מדבקה. הבנתי שבנגנים עם סוללה נטענת אחרי שנה-שנתיים צריך להחליף סוללה (וזה יקר), אז אני מעדיפה נגן עם סוללות (אלא אם יש לכם טיעונים נגד). השימושים יהיו בעיקר בזמן הליכות בחוץ וסתם בבית. חשוב לציין שאין לי אופציה לקנות…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם. אני כמעט סגור על (E100(2GB של IRIVER אבל רציתי לדעת מה דעתכם על הנגנים הבאים, ומה עדיף מכולם (iriver u20 (2GB) Meizu M3 (4GB) Meizu M6 (4GB לינק מרכז - http://www.anythingbutipod.com/compare/iriver-clix2-vs-iriver-e100-vs-meizu-m3-music-card-vs-meizu-m6-miniplayer-sl ודגמי SANDISK למינהם בטווח המחירים... אז מה דעתכם? דרך אגב, יתרון אדיר לE100 זה שאפשר להוסיף לו MICROSD 8GB (שעולה היום 150 שקל) ולמי שרוצה לצחוק - כנסו לפה http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=727 M6 8GB ב4,890,000.00 שקלים (אוף תיקנו את זה, מעצבנים!) שכחתי לציין, שאני מחפש בעקרון איכות טובה+, עוצמה חזקה, ושיהיה נוח גם לספורט... בינתיים אני אשאר עם האוזניות שמגיעות בב…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. נגיד ניקח גלקסי 2 או 3 אם המכשיר נופל בעוצמה חזקה על רצפה שטוחה על הגב שלו (על כיסוי סוללה) אבל לא חזקה עד כדי כך שהפלסטיק נשבר או מתפרק המכשיר. כמה הלוח החשמלי/רכיבים פנימיים מוגנים או יותר נכון חסינים מנזק כלשהו? והאם אם המכשיר נדלק, המסך לא נשבר, מצלמה עובדת, WIFI עובד ומערכת ההפעלה עולה אומר שבעצם לא קרה שום נזק פיזי לחלקים הפנימיים שלו? הגיון שלי מצפייה בתמונות אומר שלוח האם שלו זה חלק דיי סטטי ואם הוא מחובר בפנים חזק ולא זז אז עוצמת המכה לא אמורה לפגוע ברכיבים הפנימיים אם לא הפלסטיקה לא נשברה... אני צודק? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by iz,

1. אם אני קונה S4 עם אחריות לשנתיים ע"י היבואן הרשמי האם במקרה של תקלה אני יכול לגשת לחנות של סמסונג או רק לחברה שממנה קניתי את המכשיר ? 2. האם בכל המכשירים של היבואן הרשמי יש עדכוני FOTA ? כי בחלק מהאתרים זה מוזכר ובחלק לא לדוגמא : https://mobile.rami-levy.co.il/Model.aspx/96 מוזכר http://ksp.co.il/?select=.272..573.&list=1&sort=3&glist=0&uin=19044&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 לא מוזכר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by mega1234,

http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/IriverH10Port#Current_Status לא ברור מה זה עושה כרגע.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. המכשיר החכם הטרי והאטרקטיבי ביותר של Xiaomi זמין לרכישה במחיר שממשיך להיות מעולה, על אף היותו גבוה מהמומלץ לכתבה: http://hwzone.co.il/המשתלם-מכולם-סמארטפון-ה-redmi-note-2-כבר-זמין-לרכ/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by -LosNir-,

היי, אני מעוניין לרכוש מחשב / טאבלט לצרכי עבודה - משהו שיאפשר לי לעבוד בדרכים ולצרוך תוכן + להשתמש בו כמחשב ראשי כשאני מגיע למשרד בעבודה (ע"י חיבור של מסך חיצוני). ראיתי את ה ASUS VivoBook S200 / S400 החדשים, שנראים הכי קרובים למה שאני צריך (מחשב נייד + מסך מגע, ומערכת הפעלה W8), אבל אני לא יודע עד כמה זה נוח לשבת להשתמש בנייד שכזה באוטובוס. האם יש מכשיר דומה שמאפשר גם קיפול המסך ל"יחידה" אחת, כלומר ללא המקלדת? * חשוב שיגיע בקונפיגורציות של מינימום 4GB זיכרון, לפחות מעבד i3 או דומה, ושיוכל להריץ Linux. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, עכשיו כשפורסם הקטלוג החדש של פלאפון, אשמח להעזר בעצתם של מומחי הפורום. אני צריך מכשיר טוב בדגש לשימושים עסקיים: קבלת מיילים פשוטה ומהירה, כתיבת מיילים קצרים ו-SMSים בקלות. קריאת מסמכים מצורפים וקבלת פקסים. חייב לכלול GPS, בלוטות', ו-WiFi. כמובן שמצלמה טובה ונגן מולטימדיה טוב הם בונוס אבל פחות חשובים. נציג של פלאפון אמר לי שה-E71 תפור עליי (השתמש במילה הזאת ממש), אבל אשמח לשמוע חוו"ד של אנשים שלא מרוויחים מזה... תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Sharon12435,

שלום, אני רוצה לקנות טאבלט 10 אינץ שיהיה לי לצבא, לנסיעות וכו. תקציב: עד 1500 דרישות: חיי סוללה כמה שיותר כלומר שתחזיק להרבה שעות, 10 אינץ לא פחות, איכות מסך גבוהה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by light7,

שלום , אמי קיבלה מכשיר דאפי, ומותקנת עליו כרגע גרסה די ישנה של אנדרואיד. ברצוני להתקין עליו את גרסה זו, האם הגרסה העדכנית ביותר היא 4.1.2 ? מצאתי ב XDA, אני חדשה בנושא, היה לי בעבר Desire HD, אך זה היה מזמן ושכחתי כיצד מתקינים גרסאות ורומים שונים. אשמח לקבל הסבר בבקשה, כיצד עושים זאת? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. לאחר הסאגה שהיה לנו עם עסקת הטלפונים של הקיבוץ (פרסמתי על זה פוסט בעבר) החלטנו לעבור למסלול הזול יותר של הקיבוץ (5 שח לחודש) ולקנות סים של YOUPHONE. כדי לא לאבד את האנשים שמתקשרים לסים הישן אני ראיתי שיש מכשירים שאפשר להכניס להם שני סים (של שני קווים שונים), הדבר היחידי שחשוב לי בנוסף זה מצלמה כמו שתהיה כמה שיותר סבירה (אני מניח שמלצמה טובה יהיה קשה למצוא) מערכת אנדרואיד ושלא יהיה מאוד יקר אם יש דברים כאלה אשמח לקבל עליהם המלצה תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. טוב, אז רכשתי ת' DEFY+, שאמור להיות לו 1GHZ מעבד, ובכלל משווקים אותו בקטע שהוא גם מנגן וידאו [יש תמונה של איזה סרט על גבי האריזה של הטלפון]. בקיצור, אחרי קריאה מרובה, וניסוי של כמה אפליקציות, הגעתי למסקנה ש MOBO PLAYER הינה האפליקציה הנבחרת לניגון סרטים. אני מנסה להריץ קובץ MKV או WMV ברזולוציות 720P והפריימים עוברים שם במהירות של פריים לדקה לעומת זאת, אנשים בגוגל-סטור שיש להם גם את אותו המוטורולה דיפיי שלי, וגם כאלה עם מכשירים איטיים וישנים יותר- משבחים את ה MOBO PLAYER ואומרים שסרטים בגודל 1080P רצים להם חלק!! ידוע לי שיש גם "חבילות קודקים" [יותר מידי, האמת] של MOBO PLAYER שצריך כנראה להוריד בכדי לנגן סרטים כמו שצריך [קבצים נפרדים כאלה]. הורדתי את כולם. עדיין לא עו…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. סמארטפון ה-Moto X Style המוביל החדש של היצרנית האמריקאית מבטיח לספק לנו את כל מה שאנחנו מצפים ממוצר דגל, במחיר שנמוך בכמה מאות דולרים לכתבה: http://hwzone.co.il/מוטורולה-ממציאה-מחדשה-את-המונח-מכשיר-ד/

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by no_way,

שלום, כרגע יש לי נקסוס 10. אני מאד מרוצה ממנו אבל הוא לא משרת את רצוניי. אני חייב מערכת הפעלה של ווינדוס. רציתי לדעת איך הטאבלט surface 2 תודה לכם

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מעוניין בקניית סמארטפון חדש במחיר שפוי והנקסוס 4 נראה כמו אופציה אידיאלית. אני לא מכיר אתרי קנייה מארה"ב (אלה שמשלמים להם את המחיר שהם דורשים והם קונים את המוצר בארה"ב ושולחים לישראל) ולא יודע מי מהם אמינים. גם אין מילת חיפוש ספציפית שתוביל אותי לכולם בגוגל, לכן אני שואל אתכם. אילו אתרים אמינים קיימים שמוכרים גם סמארטפונים? אשמח גם לתגובות מאנשים שרכשו סמארטפון בצורה כזו. תודה !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. האם צריך בשביל הסינכרון את השלט המקורי של המכשיר או שאפשר בלי כי יש לי כאן בבית רסיבר ודיוידי בלי שלטים ואני מתעניין בקשר לשלט אוניברסלי שיעשה את העבודה..

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by miki_9,

קניתי NOKIA 5800 מחו"ל ורציתי לדעת איך (אם בכלל אפשר ) להפוך אותו לעברית בעצמי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by gilloze,

שלום, אני מחפש נגן ואני לא יודע האם זה כדאי לקנות mp4 אני מחפש משו איכותי ו2 גיגה תקציב עד 500 600 בערך אני צריך משו מעולה שהוא שווה עלות ןהביצועים ולא אכפת לי mp3 צריך משו שיהיה מעולה זהוא עריכה: ואם אפשר כאילו זה ממש נחוץ שהיה אפשר לפתוח כמה תיקיות שאני רוצה ואם אפשר שהיה לו זיכרון כאילו sd אבל זה לא כל כך חשוב כי יש לי מצלמה דיגיטלית ואין לי זיכרון לסים בה תודה רבה רבה גיל

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום וברכה, בששון ובשמחה התחדשתי בטאב ובהחלט הוא נראה טוב אך לא שמתי לב שיש צורך לקנות מתאם עבור ה-Travel Adapter.... איפה אני יכול להשיג מתאם כזה? קנה ובנה? רוזנפלד? אני מתכוון כמובן לזה: http://www.samsung.com/us/mobile/galaxy-tab-accessories/ETA-P10JBEGSTA זה בטח ובטח לא נכנס לשקע החשמלי הביתי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים