גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז רכשתי ת' DEFY+, שאמור להיות לו 1GHZ מעבד, ובכלל משווקים אותו בקטע שהוא גם מנגן וידאו [יש תמונה של איזה סרט על גבי האריזה של הטלפון]. בקיצור, אחרי קריאה מרובה, וניסוי של כמה אפליקציות, הגעתי למסקנה ש MOBO PLAYER הינה האפליקציה הנבחרת לניגון סרטים. אני מנסה להריץ קובץ MKV או WMV ברזולוציות 720P והפריימים עוברים שם במהירות של פריים לדקה לעומת זאת, אנשים בגוגל-סטור שיש להם גם את אותו המוטורולה דיפיי שלי, וגם כאלה עם מכשירים איטיים וישנים יותר- משבחים את ה MOBO PLAYER ואומרים שסרטים בגודל 1080P רצים להם חלק!! ידוע לי שיש גם "חבילות קודקים" [יותר מידי, האמת] של MOBO PLAYER שצריך כנראה להוריד בכדי לנגן סרטים כמו שצריך [קבצים נפרדים כאלה]. הורדתי את כולם. עדיין לא עו…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין את המכשיר מחו''ל אבל אני בהוט מובייל אז HANDTEC/CLOVE לא באים בחשבון(תקנו אותי אם אני טועה?) מאיפה עוד אוכל להזמין את המכשיר לארץ במחיר זול שגם אם ייתפס במכס זה ישתלם? יש לי ויזה בין לאומית וחשבון EBAY אבל אני מעדיף להזמין מאתר שקיבל מלאי חדש של המכשיר ולא כאלה שהמכשיר נמצא אצלם תקופה ארוכה. אני נואש להשיג את המכשיר...אני רק צריך הסבר איך לעשות את זה כמו שצריך מחו''ל במחיר סביר... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כמעט סגור על (E100(2GB של IRIVER אבל רציתי לדעת מה דעתכם על הנגנים הבאים, ומה עדיף מכולם (iriver u20 (2GB) Meizu M3 (4GB) Meizu M6 (4GB לינק מרכז - http://www.anythingbutipod.com/compare/iriver-clix2-vs-iriver-e100-vs-meizu-m3-music-card-vs-meizu-m6-miniplayer-sl ודגמי SANDISK למינהם בטווח המחירים... אז מה דעתכם? דרך אגב, יתרון אדיר לE100 זה שאפשר להוסיף לו MICROSD 8GB (שעולה היום 150 שקל) ולמי שרוצה לצחוק - כנסו לפה http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=727 M6 8GB ב4,890,000.00 שקלים (אוף תיקנו את זה, מעצבנים!) שכחתי לציין, שאני מחפש בעקרון איכות טובה+, עוצמה חזקה, ושיהיה נוח גם לספורט... בינתיים אני אשאר עם האוזניות שמגיעות בב…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נגיד שאני רוצה להעביר מפלאפון אחד לשני שיר או משהו ואין לי בעיה מבחינת מרחק ..זאת אומרת זה לא משנה לי אם אני אשתמש באינפרה אדום או בבלוטות' אז מה יותר מהיר?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם קיימת אפליקציה לשיתוף רשומות בין משתמשים? לדוגמה: אני רושם רשימת קניות, אישתי מוסיפה מה שצריך והשינוי מתעדכן גם אצלי. אני יודע שאפשר לשתף מסמכים במחשב (בעזרת ענן אולי, לא מבין בזה), השאלה אם יש דבר דומה גם באפליקציה לסמארטפון (אנדרואיד). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין בקניית סמארטפון חדש במחיר שפוי והנקסוס 4 נראה כמו אופציה אידיאלית. אני לא מכיר אתרי קנייה מארה"ב (אלה שמשלמים להם את המחיר שהם דורשים והם קונים את המוצר בארה"ב ושולחים לישראל) ולא יודע מי מהם אמינים. גם אין מילת חיפוש ספציפית שתוביל אותי לכולם בגוגל, לכן אני שואל אתכם. אילו אתרים אמינים קיימים שמוכרים גם סמארטפונים? אשמח גם לתגובות מאנשים שרכשו סמארטפון בצורה כזו. תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! סוף סוף קיבלתי את המכשיר מאמסטרדם (420יורו אחרי החזר מס) מכשיר מטורף וביכלל מערכת מדהימה אבל לפי מה שהבנתי אי אפשר ישירות להתקין משחקים גדולים לכרטיס הזיכרון... יש את האפליקציה APP2SD אבל היא לא יכולה להעביר משחקים ששוקלים הרבה לכרטיס הזיכרון מה שבסוף אין מקום בזיכרון המכשיר עצמו ואי אפשר להתקין יותר מ 2 משחקים... המכשיר שלי ROOTED ועם רום LEEDROID הכי אחרון....זה ממש באסה אם זה כך
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, פיתחתי משחק חדש לאנדרואיד.. זה המשחק הראשון שלי.. אשמח לקבל ביקרות, הצעות לשיפורים ודיווחים על באגים.. שם המשחק Dozzle המטרה להעביר קו מהמספר הנמוך ביותר למספר הגבוה ביותר הכי מהר שאפשר. אפשר להתחרות עם חברים ע"י פרסום התוצאה בפייסבוק https://play.google.com/store/apps/details?id=ovi.dozzle
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש סמארטפון בתקציב של עד 1500 ש"ח. החשוב שהנייד יהיה אמין ובעל זמן סוללה גדול.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אמי קיבלה מכשיר דאפי, ומותקנת עליו כרגע גרסה די ישנה של אנדרואיד. ברצוני להתקין עליו את גרסה זו, האם הגרסה העדכנית ביותר היא 4.1.2 ? מצאתי ב XDA, אני חדשה בנושא, היה לי בעבר Desire HD, אך זה היה מזמן ושכחתי כיצד מתקינים גרסאות ורומים שונים. אשמח לקבל הסבר בבקשה, כיצד עושים זאת? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , האם ה G920V יעבוד לי בארץ עם פלאפון ב LTE? SM-G920V GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900, CDMA800 (BC0), CDMA1900 (BC14), UMTS850 (B5), UMTS1900 (B2), UMTS2100 (B1), LTE850 (B5), LTE700 (B13), LTE1700/2100 (B4), LTE1900 (B2) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדיווחים על כך שספינות הדגל החדשות מבית חברת הענק הקוריאנית יגיעו כבר בחודש ינואר 2018 מקבלים חיזוק משמעותי לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש טלפון לחברה שלי,עיקר השימוש זה אינטרנט ומשחקים, אוכל למתוח את התקציב ל 2000 אבל מעדיף שלא. עריכה: מה אתם אומרים לגבי הSamsung I9001 Galaxy S Plus, יש לי את הS 1 הרגיל והוא בסדר גמור אז פה יש מעבד קצת יותר חזק...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול זוגתי (ברוב חוצפתה) שדרגה את ה-S3 ל S4 (אני עוד תקוע עם S2....*) אני יכול להגיד ממבט ראשון שהמצלמה שלו מדהימה (!!) מצלם בחושך כאילו זה אור יום (זה לא D5, אבל ב- S2 אפשר לחלום על כאלה ביצועים) הוא נראה זהה ל-S3 (שימו אותם אחד ליד השני ולא תבחינו כמעט בהבדל) כרגע הוא טס (אבל לא חכמה, מכשיר חדש) מה שכן - בגלל הסנכרון מול גוגל, רק חיברתי אותו ל-WIFI וכל השטויות מה-S3 ירדו ל-S4... חבל שאין דרך לברור מה עובר ומה לא. מבחינת אנשי קשר - שימו לב שמה שעובר זה רק אנשי קשר של גוגל, ולא כאלה שהוזנו במכשיר, לא כ"כ מבין את הלוגיקה (יש אנשי קשר לגוגל, לפייסבוק לווטאסאפ למכשיר ולסים - וכשזה מתבלגן, חבל"ז) אם יהיו עוד "הערות" או "הארות" אני אוסיף. בגדול מומלץ בחום למעט העובדה שאי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מכשיר GPS לרכב הכי זול שאתם מכירים בסגנון המאיו או משהו דומה הדבר היחיד שאני הולך לעשות איתו זה ניווט וכמובן על איזו תוכנה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי גלקסי 3 , גלקסי 1 ואייפון 4S כולם במצב מצויין, בלי שריטות, עובדים חלק, גרסאות הכי חדשות. בעיקרון אני צריך מכשיר לעצמי (אחד מהם היה פלא עבודה אבל כבר אין צורך בזה) השאלה מה אתם ממליצים? למכור את כולם ולקנות מכשיר חדש/למכור רק את X ולהשאיר את Y/Z? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
החלטתי שנמאס מהסוני אריקסון Z610 שהיה לי, ונמאס טיפה גם מהמערכות הפעלה של סוני אריקסון שלא מתחלפות בכלל חשבתי שהגיע הזמן לפלאפון חדש. אלה הדרישות: =פלאפון דק יחסית, לא אנורקס אבל גם לא שמן, הסוני אריקסון שלי היה 20 מ"מ וזה יותר מדי שמן בשבילי =מערכת הפעלה פתוחה וסבבה כזאת כמו אייפון, N97 וכל אלה (הגזמה), שאפשר להתקין בהם הרבה דברים ושיש במה לחבל ולשחק =מצלמה סבירה (מינימום 3.2 עם פלאש ופוקוס) =חיבור אוזנייה 3.5 מ"מ, ולא איזה חיבור מעפן =מחיר: גג 2200 שקל (69-59 כפול 36 במונחים של אורנג') =ברשת אורנג' בינתיים הציעו לי שם את הN85+כרטיס 8GB ב59*39 שזה 2100 שקל, ואם אני מדבר מעל 100 ש"ח זה 1044 שקל. מה דעתכם על המכשיר שהציעו לי ואיזה מכשירים אתם מציעים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים האוזניות בלוטוס שלי עבדו מצוין וזוהו יחד בכל חיבור. משום מה לאחרונה כל אוזנייה מזוהה בנפרד בבלוטוס ואני יכול לשמוע רק צד אחד עם חיבור התקן נפרד. ניסיתי לאפס את האוזניות וגם לא עזר. ניסיתי על סמארטפון אחר ואייפד אחר ואף מחשב אחר ובכולם זה נותן לי 2 התקני בלוטוס בנפרד. האוזניות הן של סופרקופי TWS I11 אשמח לפתרון.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות טאבלט 10 אינץ שיהיה לי לצבא, לנסיעות וכו. תקציב: עד 1500 דרישות: חיי סוללה כמה שיותר כלומר שתחזיק להרבה שעות, 10 אינץ לא פחות, איכות מסך גבוהה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב / טאבלט לצרכי עבודה - משהו שיאפשר לי לעבוד בדרכים ולצרוך תוכן + להשתמש בו כמחשב ראשי כשאני מגיע למשרד בעבודה (ע"י חיבור של מסך חיצוני). ראיתי את ה ASUS VivoBook S200 / S400 החדשים, שנראים הכי קרובים למה שאני צריך (מחשב נייד + מסך מגע, ומערכת הפעלה W8), אבל אני לא יודע עד כמה זה נוח לשבת להשתמש בנייד שכזה באוטובוס. האם יש מכשיר דומה שמאפשר גם קיפול המסך ל"יחידה" אחת, כלומר ללא המקלדת? * חשוב שיגיע בקונפיגורציות של מינימום 4GB זיכרון, לפחות מעבד i3 או דומה, ושיוכל להריץ Linux. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מכשיר אנדרואיד מאתר אמריקאי עם משלוח לכתובת בארה"ב. 1. אילו אתרים נחשבים לאמינים ובמחירים טובים? 2. איך אני בודק את תאימות המכשיר לארץ? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים שמעתי הרבה על הפורום הזה אני מחפש טאבלט הדרישות שלי הן כאלו אני עובד הרבה עם טקסטים, PDF OFFICE לגבי תקציב, אפשר לאמר שאין בעיה להשקיע, אם זה באמת מומלץ הדגש הוא על נוחות עם טקסטים, תמונות, גלישה גודל בערך 10 אינץ' יספיק אפשר גם פחות שמעתי לטובה על ZENITHINK C94 הוא סיני, באינטרנט מדברים עליו יפה מאוד. אם כן, איפה אפשר להשיג אותו? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן ואני לא יודע האם זה כדאי לקנות mp4 אני מחפש משו איכותי ו2 גיגה תקציב עד 500 600 בערך אני צריך משו מעולה שהוא שווה עלות ןהביצועים ולא אכפת לי mp3 צריך משו שיהיה מעולה זהוא עריכה: ואם אפשר כאילו זה ממש נחוץ שהיה אפשר לפתוח כמה תיקיות שאני רוצה ואם אפשר שהיה לו זיכרון כאילו sd אבל זה לא כל כך חשוב כי יש לי מצלמה דיגיטלית ואין לי זיכרון לסים בה תודה רבה רבה גיל
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני פשוט לא מצאתי תשובה...!! בבקשה, אם למישהו יש את הפלאפון (לי אין עדיין), תאמרו לי בבקשה מה הגירסה האחרונה בעברית (כמובן בלי פריצות למיניהן...) תודה ענקית לעונים!!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-