עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מעוניינים להתחדש בטאבלט עדכני ובמחיר סביר? הכירו את ה-Teclast X98 Pro, שמצוייד בשבבי הדור חדש של אינטל לכתבה: http://hwzone.co.il/הטאבלט-החדש-של-teclast-מקפיץ-אתכם-אל-עולם-ה-14-ננ/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני מעוניין לקנות אך ורק את הסמארטפונים ש אפל אז בבקשה אם מישהו רוצה להציע לי של חבר'ה אחרת שיחסוך לעצמו את הזמן.. כשהאייפונים החדשים (6 ו 6+) יצאו אמרו שיש כל מיני בעיות איתם אז אני מפחד לקנות ולהתבאס.. (המחיר הוא בסביבות 3200 לחדש) האם שווה לקנות ומה שווה לקנות? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. שלום רב. מכר טס בחודש בקרוב לברצלונה (מרץ), לא מצאתי בגוגל מחירים של המכשיר בעיר הנ"ל. אפשר עזרה, האם כדאי? מה המחירים שם? חיפשתי בארץ את המכשיר ואין לו מלאי, ובתגובה גוררת לכך המחיר שלו הרקיע שחקים ! תודה !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. המבקרים המקצועיים אוהבים את ה-One M9 כמו שאהבו את ה-M8 לפניו - אבל חוששים שהוא דומה מדי לדגם הקודם מכדי להצדיק את פער המחיר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94-one-m9-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%a8%d7%a9%d7%aa-%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%99-%d7%91%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%94%d7%91%d7%90%d7%94/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. שלום מחפש מכשיר מתנה לאמא. כל מה היא צריכה זה מסך גדול(בסביבות 5 אינץ') ומצלצמה טובה(שלא תתקלקל) כדי לצלם נכדים מכשיר מבוסס אנדרואיד. עד 1500 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני יכול "לשדר" אינטרנט מחבילת הסלולר שלי דרך GALAXY MINI?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מייקרוסופט לא ממהרת להכריז סופית כי ה-HD2 יהיה זכאי לשדרוג מע' ההפעלה שלו לגרסה 7. מקור: http://www.engadget.com/2010/03/01/microsoft-sending-mixed-signals-on-windows-phone-7-series-upgrad/ אישית אני לא מבין מה ההיגיון לשים מע' הפעלה ללא multitasking על מכשיר עם מעבד עוצמתי שכזה.. מה אתם חושבים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by westcast,

קניתי GPS חדש MIO 300 איך שהתקנתי אותו האנטי וירוס המפגר שלי מחק ממנו קובץ עכשיו לא עולה לי התוכנה זה רושם לי program application database cannot be found וגם פתאום לא עובד הUSB אז אין לי דרך לסדר את זה אני משתגע פה למישהו יש רעיון איך לסדר?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by romansah9,

הצטרפותן של חברות רבות לשוק הסלולרי הישראלי, גרם לסוג של בלגן. מאחר ונושאים רבים בפורום זה מסבירים/ מפרטים תכונות על החברות החדשות, שכחנו שלא כולם מבינים את המספרים הללו. החלטתי לפתוח נושא זה על מנת להכניס את חווית השימוש של הצרכן (אנחנו) לתבנית העסקית של החברות. כל מי שרוצה לשתף פה חווית שימוש, אני מבקש לגשת לנושא באופן נטראלי (על מנת לא לפגוע ולא לקדם שום חברה). על מנת לעשות סדר, תמלאו פרטים כך׃ חברה׃ מסלול׃ אזור שימוש׃ מכשיר׃ (יכול להגביל את חויית השימוש) קליטה׃ מהירות אינטרנט׃ (אם יש) שירות לקוחות׃ פרט לשיפור׃ (לא צריכים לשפוך את כל החסרונות, אך מומלץ להדגיש את הבעיה המרכזית) דוגמה אישית חברה׃ אורנג'. מסלול׃ 450+ 450 אינטרנט ללא הגבלה עם האטה א…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. כשבוע אחרי שסמסונג דיווחה על כך באופן רשמי, מחיריהם של מכשירי ה-Galaxy S6 וה-Galaxy S6 Edge מתחילים לרדת, בגזרתה של המפעילה האמריקאית T-Mobile לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/סיפתח-מפתיע-ה-galaxy-s6-כבר-זוכה-להוזלות-מחיר/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by tzilber,

היי מחפש לאחיינית שלי המלצה לסמארטפון עד 1000 ש"ח. לממליצים תודה מראש

12. Started by naor2,

מישהו מחזיק/החזיק במכשיר כזה ויכול לתת חוות דעת בבקשה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by miki_9,

קניתי NOKIA 5800 מחו"ל ורציתי לדעת איך (אם בכלל אפשר ) להפוך אותו לעברית בעצמי

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. דגם ה-Redmi K30 Pro נחשף פומבית - עם שבב Snapdragon 865 ומחיר שיעניק תחרות מעניינת ל-Mi 10 שהוצג רק בחודש שעבר לכתבה

15. Started by dbx22,

אהלן חברים. אני מחפש טאבלט בשביל אמא שלי. הדרישה היא שיהיה אפשר לקרוא ספרים ברוסית, ושיהיה כל מיני משחקים. אני יודע שבשביל ספרים עדיף מסכי E-ink למיניהם, אבל יהיה עדיף בשבילה משהו עם יותר מולטימדיה, לכן הכיוון הוא יותר טאבלט. הבעיה היא שאני לא יודע מאיפה אני אשיג ספרים ברוסית, ומאיזה פורמט הם יהיו. וגם בגלל זה אני לא יודע מה אני מחפש. אני משער שיותר פשוט יהיה עם מכשירים מבוססי אנדרואיד כי ככה גם אפילו אם לשים ספרים בפורמטים שונים, עדיין יש אפשרות להריץ אותם באנדרואיד. אבל בכל זאת אני מחפש משהו הכי פשוט וקל לתפעול שיש. (אני לא רוצה להגיע למצב שהיא צריכה להכנס לכל מיני סיירי קבצים ולחפש בתיקיות במכשיר ספרים שונים ולפתוח עם תוכנות שונות, כי היא לא תבין איך עושים את זה וזה מס…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. לפני כמה חודשים דיברו פה שעומד לצאת בספטמבר (עוד חודשיים) גם אייפוד חדש (TOUCH דור שלישי) וגם IPHONE חדש ואז פתאום במפתיע יצא ה3GS שזה בעצם לא איפון חדש אלא שיפור קל לאיפון הנוכחי אז האם אפל באמת הולכים להציג בספטמבר איפון חדש לגמרי?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, קניתי מכשיר SGS2 כשאני מדליק אותו יש לו את הסימן קריאה הזה בהתחלה, אז אני משער שכבר עשו לו ROOT אני רוצה להתקין עליו ICS בעברית (הממשק בעברית ) עכשיו יש לי כבר ICS בעברית על מכשיר אחר ואני מאוד מרוצה ממנו אבל אני לא מצליח למצוא את אותה מערכת הפעלה ... אם אפשר מדריך על איך עושים את זה, והמלצה למערכת הפעלה בשביל הפאלפון שלי אם יש איזה שהיא דרך לזהות את הרוס שיש לי על הפאלפון, ולמצוא אותו באינטרנט בשביל להתקין על המכשיר השני ... תודה !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by landes98,

שלום לכולם, לפני כמספר שבועות קניתי NEXUS 4 וכשפתחתי את קופסה ראיתי שהמטען שבקופסה הוא מטען של סמסונג, התעניינתי וראיתי סרטון ביוטיוב שבו רואים מישהו שפותח את הקופסה וראיתי שאצלו יש מטען של LG. רציתי לשאול האם כולם בישראל מקבלים מטען של סמסונג? אני רוצה לציין שקניתי את הפלאפון ב- eline שבתל אביב. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. האם יש למישהו נסיון עם האפליקאציה DESKTOP.ONLIVE . האפליקאציה אמורה לאפשר עבודה באמצעות מערכת הפעלה של וווינודס על טאבלט שמבוסס על אנדואיד. האם מישהו התנסה בסוג זה של פעילות- לעבוד על ווינודס בסביבת אנדואיד.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היצירה של אנדי רובין נראית מיוחדת ומעניינת, אבל זמן המתנה ארוך כשלא ממש ברור כמה מסובך יהיה להשיג אותו לא ממש מוסיפים לה נקודות זכות ברשת לכתבה

21. יש לי cowon Q5W מעודכן עם הגירסה הכי חדשה לעברית, אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על 2 שאלות: א. כדי לראות כתוביות בעברית אני חייב לקדד את כל הקובץ מחדש ולהדביק כתוביות, אם אני פשוט שם תכתביות רואים בג'יבריש (למרות שהמכשיר מעודכן לעברית, ובאינטרנט אני רואה עברית) , איך אני יכול לסדר את זה? ב. אני מקודד בעזרת הjetaudio , עם ההגדרות הבאות: איזה הגדרות אני אמור לבחור? אני יודע שההגדרות האלה לא טובות כי שאני רואה סרט שעבר קידוד ככה, התמונה לא מופיעה על כל המסך ויש חלק קטן שלא רואים בו כלום.. (ואם אני מקדד בשיטת שני המעברים, הסרט מופיע על כל המסך (פשוט הקידוד בשיטה הזאת עם תוכנה אחרת לוקח המון זמן)) תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by TempoMempo,

שלום תותחים, אני מחפש את הטאבלט הכי טוב שאני יכול לקנות בהתאם לקריטריונים הבאים : 1. השימוש היחיד שאני אעשה בטאבלט הוא לראות סרטים (בעיקר בטיסות). 2. חייבת להיות לטאבלט כניסה של USB, כניסה של כרטיס זיכרון ויציאה ל HDMI. 3. הוא צריך להיות קומפקטי ונוח לנשיאה עד כמה שניתן. 4. צריכה להיות לו רזולוציה טובה מאוד עם יחס בין האורך והרוחב ככה שכאשר אני סרט סטנדרטי לא ישארו שוליים שחורים. (בדרך כלל אני מוריד סרטי MKV מאתר מטורנטים) 4. לגבי המחיר כאן אני גמיש, בין 500 ל 4000 אשמח לקבל המלצות. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by nvered,

שלום קיבלתי מכשיר IPHONE מארהב מעוניין להשתמש בו בארץ בכרטיס סים של אורנג. איך אני מבטל את הנעילה? מודל: MB046LL (לדעתי זה אייפון 3G) firmware: 05.15.04 גירסה: 4.2.1 (8c148) תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%9d-%d7%9c-marvell-%d7%99%d7%a9-%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9e%d7%9f-%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9/

25. Started by urich,

אני יוצא לטיול של אחרי הצבא לדרום אמריקה ואני צריך (רוצה לא באמת צריך) נגן. 8 גיגה יספיק לי! תומך עברית חשוב לי מאוד שיציג שמות בעברית ללא הפיכה. פשוט מאוד בלי מסכי מגע מסך צבעוני או גימיקים אחרים. אמין ואיכותי (איכות סאונד חשובה לי) ולא יקר כמובן. חיי סוללה ארוכים כמה שיותר במידה והוא נטען או- האם יש עדיין להשיג נגנים של סוללות AA (ווהכוונה לא לזבל)? כרגע הנגן שלי הוא SANSA CLIP שתי גיגה וזה הנגן האידאלי עבורי ביום יום שעונה על רוב הדרישותלמעלה הבעייה היא: נפח אחסון 2 לעומת 8 גיגה שביום יום לא בעייתי. סוללה של 10-12 שעות שזה לא יספיק לי בחו"ל כשלא יהיה לי איפה להטעין כל הזמן.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.