גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
עד עכשיו הדבר היחיד שראיתי שמעבר השפה הוא מעצבן אבל ליורוקום יש אפליקציה שפותרת את זה. למישהו יש עוד דברים שהוא גילה על המכשיר אחרי הקניה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם המכשיר Samsung Galaxy Young 2 G130M מתאים לאפליקציות הנ"ל. זה כל מה שדרוש לי. לא רוצה משחקים. לנוחותכם המפרט: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 60%, align: right]כולל FOTA[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 40%, align: right]דגם[/TD] [TD=width: 60%, align: right]G130M[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 40%, align: right]מעבד[/TD] [TD=width: 60%, align: right]1.0GHz [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 40%, align: right]תקשורת[/TD] [TD=width: 60%, align: right]דור 2: 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 דור 3: 3G Network HSDPA 900 / 2100[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 40%, align: right]תצוגה[/TD] [TD=width: 60%, align: right]סוג: TFT capacitive touchscreen, 256K colors גודל: 320x480 p…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, לאור העבודה שהבטחתי לשדרג את אשתי וילדי לטלפון חכם, מדובר בהוצאה רצינית. רוצה להגביל את המחיר ל 1000 ש"ח עדיף פחות (לכל מכשיר). מתלבט בין ה extremer שצריך להגיע לבאג, לבין טלפוניים סיניים במחיר דומה או נמוך יותר. יש את ה Newman שמישהו כבר שאל עליו. מהסתכלות בפורומים נוספים ראיתי המלצות גם על Jiayu G3 או G2 אם אני רוצה לחסוך עוד או יצרן סיני אחר בשם ZOPO. חבר אחר המליץ על זה http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14692-mtk6577-star-9300.html בגדול מחפש טלפון עד גודל 5" מעדיף סביב 4.5 " , שיכנס בקלות בכיסים של הילדים. כמובן שלא מדובר בפלאפון שהוא המילה האחרונה, אבל משהו ברמה של ה S1 שיש לי, עם מסך סביר, ואמינות טובה (זו של ה S1 שלי היא ככה ככה ) יספיק. אשמח להמלצ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אני צריך עזרה בבחירת טאבלט. הטאבלט צריך קודם כל להיות עם מערכת ההפעלה Windows 8. שיהיה מסך בחדות גבוהה ורצוי גם בעל חריץ USB. השימושים הולכים להיות בעיקר צפיה בתכני ווידיאו, גלישה באינטרנט, מיילים ומסמכים. בגדול הכיוון היה Surface 2 אבל בשום מקום, גם באתרים מחו''ל, לא מצאתי את זה במלאי... אשמח לעזרה. התקציב הוא עד 3000 ש''ח בערך, אבל אם יש משהו ממש טוב שקצת חורג מהמחיר אשמח לשמוע עליו גם...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מכשיר IPHONE מארהב מעוניין להשתמש בו בארץ בכרטיס סים של אורנג. איך אני מבטל את הנעילה? מודל: MB046LL (לדעתי זה אייפון 3G) firmware: 05.15.04 גירסה: 4.2.1 (8c148) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי אם אני רוצה לקנות פלאפון בחו"ל, האם אוכל להשתמש בו מייד או שהוא צריך לעבור משהו בארץ לפני השימוש? (מול חברת הסלולר למשל) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
באיזה תיקיה ב Pocophone F1 אני מעביר שירים MP3 דרך המחשב כדי לשמוע במכשיר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מחפש לאחיינית שלי המלצה לסמארטפון עד 1000 ש"ח. לממליצים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
סמארטפון ה-Z5 "המהפכני" נחשף - עם מראה שונה מאוד מכל מה שהבטיחה לנו היצרנית הסינית בטיזרים שלה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
מסמכים מארגון התקינה האמריקאי אישרו כי מפתחת השבבים תכננה לשלב את החומרה של קונסולת ה-Shield הסלונית שלה גם בגירסה ניידת מעודכנת, אבל יתכן מאוד שהמיזם הזה לא יבשיל למוצר מעשי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני חושב שזה המקום המתאים ביותר לשאול: אני מאד מעוניין לרכוש את המכשיר שבכותרת, שכבר נמכר במספר חנויות. ההתלבטות המרכזית שלי היא לגבי התמיכה של המכשיר בתדרי דור 3 (ספציפית אצל המפעילה הסלולארית שלי - פלאפון). הרשת מפעילה תדרי דור 3 ב-850 וב-2100. בחלק מהמקומות ראיתי שהמכשיר תומך בתדרים אלו (למשל כאן וכאן) אבל בחלק מהחנויות ראיתי שהמכשיר תומך רק בתדרי 900 ו-2100 (למשל כאן וכאן). מה שכן, המכשיר תומך בתדר ה-850 בדור 2. אמ;לק - וכאן שאלתי: מאחר ופלאפון לא משתמשת בתדר הזה לדור 2 אלא מקצה אותו להפעלת דור 3, האם המכשיר יעבוד בשני התדרים (850 ו-2100)? כלומר האם 850 של דור 2 יכול לעבוד ב-850 של דור 3?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יוצא לטיול של אחרי הצבא לדרום אמריקה ואני צריך (רוצה לא באמת צריך) נגן. 8 גיגה יספיק לי! תומך עברית חשוב לי מאוד שיציג שמות בעברית ללא הפיכה. פשוט מאוד בלי מסכי מגע מסך צבעוני או גימיקים אחרים. אמין ואיכותי (איכות סאונד חשובה לי) ולא יקר כמובן. חיי סוללה ארוכים כמה שיותר במידה והוא נטען או- האם יש עדיין להשיג נגנים של סוללות AA (ווהכוונה לא לזבל)? כרגע הנגן שלי הוא SANSA CLIP שתי גיגה וזה הנגן האידאלי עבורי ביום יום שעונה על רוב הדרישותלמעלה הבעייה היא: נפח אחסון 2 לעומת 8 גיגה שביום יום לא בעייתי. סוללה של 10-12 שעות שזה לא יספיק לי בחו"ל כשלא יהיה לי איפה להטעין כל הזמן.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי עכשיו סוני אריקסון K800I ואני מרוצה ממנו אבל... יש לי אותו כבר שנתיים וחצי ואני רוצה להחליף אותו... אז אני רוצה לקנות פלאפון מחנות ולהכניס בו את הסים שלי אבל אני לא ידוע איזה פלאפון יותר טוב הם בערך אותו מחיר אבל השאלה איזה מכשיר יותר נוח לשימוש, הטאץ יותר טוב, האינטרנט, למי יש יותר אפליקציות ומשחקים, לא נתקע ובכללי מה אתם מציעים? (או שיש לכם עוד מכשיר שלא חשבתי עליו) תודה רבה על התשובות
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מחפש לקנות מכשיר זול (עד 900 ש"ח) מהיר אמין (לצרכים בסיסיים) - חשבתי על L.G optimus one p-500 אך אני לא מוצא אותו בשוק הצעות נוספות? מכירים חנות שמוכרת את המכשיר באיזור רחובות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. לאחרונה שמעתי על האפליקציה tasker שמאפשרת לי לבצע המון פעולות שימושיות במכשיר כמו הדלקת הWIFI שאני מגיע הביתה וכל מיני דברים שימושיים. התקנתי את האפליקציה אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך להשתמש בה. ראיתי בפורום שיש אשכול על האפליקציה עם פרופילים אבל עדיין לא הסתדרתי. אני מחפש מדריך פשוט וקל למתחילים שיסביר איך עושים פעולות בסיסיות באפליקציה הזאת. 2. אני מחפש אפליקציה שבה אני יוכל לכתוב את מערכת השעות שלי, שיעורי בית, לוח מבחנים וכל מיני דברים ששימושיים בשבילי בתור סטודנט. 3. התקנתי את האפליקציה GOTYA שמזהה אם מישהו ניסה להיכנס לפלאפון שלי. האם האפליקציה חייבת להישאר דלוקה כל הזמן והאם האינטרנט חייב להיות דלוק כל הזמן? תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה קטנה ופשוטה: לפני כמה חודשים ה-E71 שלי נפל לאסלה(גאון שכמוני...) והצלחתי להחיות אותו בעזרת קערת אורז. מאז התאונה וההחייאה הזמן סוללה שלו קצר באופן מעצבן. הוא גם "נטען" כביכול מהר מאוד(מדי?) - מסוללה כמעט ריקה לחלוטין(הודעת "הסוללה עומדת להיגמר") להופעת ההודעה "סוללה מלאה לחלוטין" - סביבות ה-10 דקות. השאלה היא פשוטה: האם זמן הסוללה הקצר הוא מהמכשיר או מהסוללה? או במילים אחרות, אם אחליף את הסוללה - האם זמן הסוללה יחזור לקדמותו או שהמכשיר פשוט יגרום גם לזו לעבוד בצורה כזו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיווחים חדשים חושפים כי ה-Meizu MX5 יציג מבנה מתכת יוקרתי, קורא טביעות אצבע ומפרט טכני מרשים ביותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94-meizu-mx5-%d7%99%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%9e%d7%a2%d7%98%d7%a4%d7%aa-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%aa%d7%99%d7%aa-%d7%95%d7%99%d7%95%d7%a7%d7%a8%d7%aa%d7%99%d7%aa/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבטת בין 2 דגמי טאבלט אסוס - ASUS MeMO Pad FHD 10 ME302C-1B051A Asus VivoTab RT 64GB TF600T-1B134R בבקשה תנו לי את היחסרונות של כל מכשיר אני הולכת להוציא סכום לא מבוטל... ובבקשה אם אפשר להגיב לי כמה שיותר מהר...אני רוצה לקנות היום! מודה מראש וחג שמח!!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להביא HTC ONE מארה"ב, (לא במשלוח). באתר מצויין שהמכשיר תומך בתדרים האלו: HSPA/WCDMA: 850/1900/2100 MHz - GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz - LTE: 700/850/AWS/1900 MHz (US). http://shopamerica.htc.com/cell-phones/productdetail.htm?prId=41599# היום אני מנוי של אורנג', השאלה אם התדרים בארץ נתמכים במכשיר, לפי מה שהבנתי יש בעיה בעיקר עם 3G והמון ישראלים חווים בעיות. אין לי בעיה לעבור לרשת אחרת. השאלה אם הוא תומך חלקית אות תומך לגמרי ואפשר להיות שקט. אתם יודעים מתי המכשיר אמור להגיע לארץ והאם הוא יהיה בגרסא מתואמת לתדרים? המון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש עזרה בהחלטה בין שלושת המכשירים: Xiaomi Mi 2 HUAWEI Honor 2 U9508 Newman N2 חשוב לי בעיקר מצלמה אחורית טובה, 16-32GB,עדכוני מערכת ושיהיו מהרים (ואם אפשר שיחזיקו לפחות שנתיים )
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%9d-%d7%9c-marvell-%d7%99%d7%a9-%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9e%d7%9f-%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי טאבלט של assos מנסה להוריד אפליקציה של וולה vod לצפיה ישירה יש למשהו המלצה לאפליקציה יעילה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני פותח דיון חדש כי אין ממש קשר לדיון הקודם שפתחתי. הייתי די נעול על נקסוס 6 שמתומחר בסביבות ה 490 יורו, אבל החלטתי שכדאי לשמוע על אופציות נוספות. אציין מה חשוב לי: חישן טביעת אצבע לפתיחה עם האצבע של הפלאפון (מאוד חשוב) מצלמה איכותית זהו בערך אני לא משחק שום משחק כזה או אחר בפלאפון, אבל לאחרונה הרגשתי שהנקסוס 4 הזקן שלי מתחיל להתקשות במשימות פשוטות כמו הצגת תמונות ברזו' גבוהה וכו' אני אהיה בברלין באמצע אוקטובר ולכן מעוניין לרכוש שם, רצוי מהחנות www.mediamarkt.de
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז השתכנעתי שהפלאפון יותר יציב ויותר טוב עכשיו הבעיה שאני לא יודע איזה אחריות צריך אם צריך בכלל יש אחריות יצרן ויש אחריות של החברה שמביאה לי את זה וכו.. הגעתי לאיזה חנות ליד הבית שמוכרת תמכשיר רק בהזמנה ב2100 שזה קצת גניבה לדעתי ואמרתי לו למה כזה הרבה ושראיתי שמוכרים תמכשיר ב1740/1800+- והוא אמר לי שכל אחד יש אחריות שונה וכו... אז כמה שאלות איזה אחריות אני צריך,אם זה משנה ממי אני קונה תמכשיר,מה אני צריך לבדוק/לדעת כשאני הולך לקנות תמכשיר/אם יש חנויות ממולצות זולות יחסית. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-