עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם, עכשיו כשפורסם הקטלוג החדש של פלאפון, אשמח להעזר בעצתם של מומחי הפורום. אני צריך מכשיר טוב בדגש לשימושים עסקיים: קבלת מיילים פשוטה ומהירה, כתיבת מיילים קצרים ו-SMSים בקלות. קריאת מסמכים מצורפים וקבלת פקסים. חייב לכלול GPS, בלוטות', ו-WiFi. כמובן שמצלמה טובה ונגן מולטימדיה טוב הם בונוס אבל פחות חשובים. נציג של פלאפון אמר לי שה-E71 תפור עליי (השתמש במילה הזאת ממש), אבל אשמח לשמוע חוו"ד של אנשים שלא מרוויחים מזה... תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by עובד,

שלום, פיתחתי משחק חדש לאנדרואיד.. זה המשחק הראשון שלי.. אשמח לקבל ביקרות, הצעות לשיפורים ודיווחים על באגים.. שם המשחק Dozzle המטרה להעביר קו מהמספר הנמוך ביותר למספר הגבוה ביותר הכי מהר שאפשר. אפשר להתחרות עם חברים ע"י פרסום התוצאה בפייסבוק https://play.google.com/store/apps/details?id=ovi.dozzle

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני מחפש נגן בסביבות 400-700 שקל אני משנה לי ממש על איכות המסך לאצמתכוון לראות בו סרטים יש כמה דגמים למשל ה G2 4G של iaudio או E100 של IEIVER או ה ZEN של Creative בגדול איזה חברה עדיפה Iriver iAudio/Cowonו Creative

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Galit17,

הגיע לארץ: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_405_1524&products_id=19225 הוא נראה לי יותר טוב מ cowon d2 לא?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. רציתי לדעת, במפרט של טלפון יש את המעבד, יש את הליבות ויש את הgpu נגיד mali קראתי שיש כזה דבר. מה זה המאלי הזה? למה תמיד יש שני סוגי ליבות ולא סוג אחד? תמיד דוחפים אחד ישן יותר עם מהירות נמוכה יותר, אז מה קורה למכשר? על איזו ליבה הוא עובד? מה ההבדל בין מעבד לליבה, מה יותר חשוב? לדוגמא מה יעבוד טוב יותר מעבד ישן עם ליבות חדשות או ההפך?

6. Started by neria0590,

שלום לכם יש לי כבל otg לנקסוס 7 2013 ורציתי לדעת אם אם אני קונה שלט של ps 3 או כול שלט אחר חוטי אני יוכל לשחק בו ללא רוט תודה מראש נריה אלחנן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. אני פשוט לא מצאתי תשובה...!! בבקשה, אם למישהו יש את הפלאפון (לי אין עדיין), תאמרו לי בבקשה מה הגירסה האחרונה בעברית (כמובן בלי פריצות למיניהן...) תודה ענקית לעונים!!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. הדיווחים על כך שספינות הדגל החדשות מבית חברת הענק הקוריאנית יגיעו כבר בחודש ינואר 2018 מקבלים חיזוק משמעותי לכתבה

9. Started by amirx19,

שלום, מהו הטאבלט 9-10 אינץ' הכי זול שניתן לקנות בארץ עם מסך גורילה גלאס ?

10. Started by Jaap,

מישהו יודע אם יש בנגן אפשרות לקרוא קבצי טקסט / קבצי lyrics? ואם אין, יש איזו אפשרות שדבר כזה יתווסף בעדכון לנגן?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yoel14,

שלום, [לא ראיתי כותרת שכזו- מקווה שאין בעיה עם הפוסט =] כיום אני עם נוקיה 5800 שעושה הכל- אבל עושה הכל לאט ונחנק כל הזמן, וגם הגודל לא משהו והטאץ' ועוד ועוד ועוד . . . בקיצור נמאס לי אני רוצה סמארטפון "נורמלי"- עם מסך נוח וזריז. מה אני מחפש\דורש: מסך- לפחות בגודל של 4" , ושזויות הצפייה יהיו טובות ולא גרועות ברגע שמטים אותו על הצד... מעבד- מוכן להתפשר על ליבה אחת- אם הוא זריז ביותר, סביר להניח מינימום 1.4GHZ... או: DUAL CORE כלשהו נורמלי. אם אתם מציעים חד-ליבה- אשמח שהמחיר יהיה עד 310 $ בלבד. RAM- לפחות 768MB, ועדיף 1GB OS: מן הסתם אנדרואיד, אבל מעוניין מאוד שיהיה בעל שדרוג לICS, ולא תקוע על ג'ינג'יר\הוניקומב וכו אני אמנם בעל חוש טכני מסוים [ניסיתי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. לבן שלי יש iPod touch דור 3. כאשר הוא משתמש בתאורה מלאה או חצי הסוללה מתרוקנת במהירות רבה. משחק של דקה אחת! מרוקן את הסוללה מכמעט מלאה עד לחצי. רק אם הוא משתמש בבהירות הנמוכה ביותר או כמעט שם הסוללה מחזיקה שעתיים שלוש. הוא השווה את זה עם 2 חברים עם דגם זהה ואצלם הסוללה ירדה מעט מאד. הבעיה החלה לפני מספר חודשים. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ואיפה כדאי לתקן (אנחנו גרים בראש העין)? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by razabc207,

שלום, האם קיימת אפליקציה לשיתוף רשומות בין משתמשים? לדוגמה: אני רושם רשימת קניות, אישתי מוסיפה מה שצריך והשינוי מתעדכן גם אצלי. אני יודע שאפשר לשתף מסמכים במחשב (בעזרת ענן אולי, לא מבין בזה), השאלה אם יש דבר דומה גם באפליקציה לסמארטפון (אנדרואיד). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by nir56,

אני מחפש גלקסי נוט 10.1 בעיקר בשביל הסטילוס לסכם בשיעורים באוניברסיטה. ראיתי באיביי שאפשר לקנות אותו בבערך 1700 ש"ח אחרי המיסים כאן. מה אתם אומרים שווה לקנות את זה, או אולי יש המלצה על טאבלט אחר של 10 אינץ' שמגיע עם סטילוס?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by doker,

אני רוצה לקנות פלאפון חדש עד 1400 ש"ח יש אופציה לקנות פלאפון מהונקקונג,חשבתי ששם המחירים יהיו זולים יותר השאלה שלי היא איזה דגם לא מצאתי אתר עם המחירים שם והדגמים חשבתי על הM9 ששם הוא בסביבות 1300 ש"ח מישהו להביע דעה על הפלאפון הזה או על פלאפונים אחרים שאני יכול לקנות תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי בעיה: קיבלתי במתנה אייפון 4 מחברת NT&T מאמריקה. כשאני פותח אותו הוא מבקש ממני להגדיר שפה, אזור ורשת ולאחר מכן הוא אומר שסים אורנג' לא תקין ולא נותן להיכנס ל-IOS (יש לי IOS 7.0.4) מה אני יכול לעשות שלפחות יכנס לי למערכת? וריציתי גם לגעת האם טורבו סים לאייפון 4S עובד גם באייפון 4! מי יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Mike-,

אהלן, אני שוקל לצרוב רום (בפעם הראשונה), והייתי רוצה לשדרג לJB. הבנתי שבעבר היו בעיות בהרבה רומים (כולל AOKP) עם הGalaxy S2 I9100 האם זה עדיין המצב ? שמעתי שיש בעיות בחיי הסוללה כאשר יש חיבור Data, האם זה נכון ? מישהו ניסה ? האם יש איזה רשימה של באגים ידועים ברום הזה (מעודכן לגירסא האחרונה) ? כמיטב ידעתי יש לי Kernel ברירת מחדל שהגיע עם המכשיר, האם הגיבוי דרך CWM מגבה גם את הKernel ? אם לא, איך מגבים את הKernel ? אני מבין שאני צריך לצרוב גם Kernel חדש, האם אני צודק ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי sansa 8 ג'יגה עם רוקבוקס. מבחינת פיצ'רס הוא מספק לי את כל צרכי. עברית מלאה, העברת קבצים באקספלורר (כלמר לגרור לתוך החלון של הנגן), והוא גם מראה את הקבצים לפי התקיות, ולא צריך שום database וid tag, שזה מאד חשוב בשבילי. הבעיה היא שהנפח שלו כבר לא כל כך מספיק לי. יש לי h120 ישן (מאד) של אייריבר שכבר בקושי עובד, בעיקר בהעברת קבצים. יש היום נגן בנפח של 20 ג'יגה ומעלה שעונה על הדרישות האלה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Sharon12435,

שלום, אני רוצה לקנות טאבלט 10 אינץ שיהיה לי לצבא, לנסיעות וכו. תקציב: עד 1500 דרישות: חיי סוללה כמה שיותר כלומר שתחזיק להרבה שעות, 10 אינץ לא פחות, איכות מסך גבוהה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by eli33,

נגיד שאני רוצה להעביר מפלאפון אחד לשני שיר או משהו ואין לי בעיה מבחינת מרחק ..זאת אומרת זה לא משנה לי אם אני אשתמש באינפרה אדום או בבלוטות' אז מה יותר מהיר?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. התדרים של המכשיר (לפי ויקיפדיה) : GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 HSPA 850/900/1700/1900/2100 איפה זה מעמיד אותי מבחינת תאימות להוט מובייל (ובהרחבה מכך, פלאפון)? (ובהזדמנות, נפריח שאלה כללית לחלל האויר - למה, למה זה חייב להיות כ"כ מסובך? :-\)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם הורדתי תוכנה בשם system information תחת הגדרות display options אני מגלה שרזולוצית המסך נמוכה לגמרי מ-480x854 אלא 320x569 מזו השטות הזאת?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי רקע טכני וזה לא שאני נולדתי אתמול, אבל אני באמת רוצה להבין את דעת הרוב בנושא. אני רואה גלקסי 4 הוציאו דגם מוגן ממיים שזה כולל גשם. סוני הוציאו את אקספרייה וכל הכבוד להם LG מוציאים את ה G2 קוראים לו המכשיר הטוב בעולם אבל ללא הגנה ממיים. עכשיו זה אומר שאם אני יוצא לדבר בחוץ ופתאום גשם ואני באמצע שיחה מאוד חשובה זה או שאני מנתק או שאני מוצא מקום ללא גשם, מה קורה אם אין מקום כזה בקרבה? מה קורה אם המכשיר נחשף לגשם לכמה שניות או אפילו דקה או שתיים? לא קריטי אבל אשמח לראות דעות שונות של אנשים בנושא תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. לאחר שנרגעו הרוחות מההשקה של האייפון, החברה תקיים אירוע בעוד כשבועיים להשקת אייפד חדש, אימק משודרג ומערכת ההפעלה Mac OS X Yosemite לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%aa%d7%a7%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a2-%d7%91-16-%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%a7%d7%98%d7%95%d7%91%d7%a8-%d7%99%d7%aa%d7%9e%d7%a7%d7%93-%d7%91%d7%90%d7%99%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים