גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
הדיווחים על כך שספינות הדגל החדשות מבית חברת הענק הקוריאנית יגיעו כבר בחודש ינואר 2018 מקבלים חיזוק משמעותי לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
LG מציגה את דגם ה-Stylo 4 שלה, שיהיה אחת מהאפשרויות היחידות בשוק לקבלת מכשיר חכם עם עט מגע לכל מי שלא מעוניינים להשקיע את מלוא הסכום במשפחת ה-Note הגדולה של סמסונג לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש למכשיר רדמי נוט 4 אנדרואיד 6 שהוא כבר לא תומך כמעט אף אפליקציה , הבעיה שיש לו מעבד מדיהטק ולא סנפדרגון ואני לא מוצא גרסה שמתאימה ל MTK אין דרך לשדרג את מערכת ההפעלה מאנדרואיד 6 ל 8 ? בגירסה 8 כל האפליקציות עובדות , הסנפדרגון למשל ברדמי נוט 4 יצאה לו גירסה תואמת לאנדרואיד 14 ! יש למישהו קישור לגירסה אנדרואיד 8 ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום רב, לפני שנתיים בערך היה כתבה באתר על התקנת Root למי שקנה גלקסי s4 נראה לי I9500 אני רוצה לעשות עדכון לאנדרויד במכשיר בשביל לסגור את הפריצות שיצאו מאז משהוא יודע איך אני מעדכן את המכשיר? מתקין רוט חדש?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מתרבות השמועות אודות השקה מוקדמת של ה-Galaxy Note 9 אשר באה בתגובה למכירות חלשות של דגמי הדגל העכשוויים - וגם אודות האפשרות לצמצום ואיחוד של המותגים לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש אוזניות שאיתן אני אוכל לדבר, לשמוע מוזיקה ולשלוט בה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סמארטפון ה-Moto X Style המוביל החדש של היצרנית האמריקאית מבטיח לספק לנו את כל מה שאנחנו מצפים ממוצר דגל, במחיר שנמוך בכמה מאות דולרים לכתבה: http://hwzone.co.il/מוטורולה-ממציאה-מחדשה-את-המונח-מכשיר-ד/
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היצרנית היפנית משיקה את אחד ממכשירי הביניים היותר מעניינים שראינו בתקופה האחרונה, והוא מוותר באופן די מפתיע על שירותיה של קוואלקום לטובת המתחרה הטאיוואנית הגדולה לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפון-החדש-של-סוני-הוא-מרהיב-וגם-מה/
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
המכשיר החכם הטרי והאטרקטיבי ביותר של Xiaomi זמין לרכישה במחיר שממשיך להיות מעולה, על אף היותו גבוה מהמומלץ לכתבה: http://hwzone.co.il/המשתלם-מכולם-סמארטפון-ה-redmi-note-2-כבר-זמין-לרכ/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר הסאגה שהיה לנו עם עסקת הטלפונים של הקיבוץ (פרסמתי על זה פוסט בעבר) החלטנו לעבור למסלול הזול יותר של הקיבוץ (5 שח לחודש) ולקנות סים של YOUPHONE. כדי לא לאבד את האנשים שמתקשרים לסים הישן אני ראיתי שיש מכשירים שאפשר להכניס להם שני סים (של שני קווים שונים), הדבר היחידי שחשוב לי בנוסף זה מצלמה כמו שתהיה כמה שיותר סבירה (אני מניח שמלצמה טובה יהיה קשה למצוא) מערכת אנדרואיד ושלא יהיה מאוד יקר אם יש דברים כאלה אשמח לקבל עליהם המלצה תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, אין לי צורך באינטרנט אלחוטי או בצג מגע ( לא אכפת לי שיהיו אבל לא על חשבון הצרכים האמיתיים שלי). המכשיר צריך להיות אמין, יחסית קל ובעל מצלמה די טובה. שמתי עין על ה6700 CLASSIC שעולה כ-1000 שקלים. באתר הזה: http://www.gsmarena.com/nokia_6700_classic-2659.php טוענים שהמצלמה היא בין הטובות בתקופתו. אני יודע שהתקציב הזה מתקרב לכל מיני מכשירי מגע חדישים שאני לא יודע אם יש לי צורך ממשי בהם. איזה מכשירים יש חוץ מהמכשיר שהצעתי שמתאימים לצרכיי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שנרגעו הרוחות מההשקה של האייפון, החברה תקיים אירוע בעוד כשבועיים להשקת אייפד חדש, אימק משודרג ומערכת ההפעלה Mac OS X Yosemite לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%aa%d7%a7%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a2-%d7%91-16-%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%a7%d7%98%d7%95%d7%91%d7%a8-%d7%99%d7%aa%d7%9e%d7%a7%d7%93-%d7%91%d7%90%d7%99%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! סוף סוף קיבלתי את המכשיר מאמסטרדם (420יורו אחרי החזר מס) מכשיר מטורף וביכלל מערכת מדהימה אבל לפי מה שהבנתי אי אפשר ישירות להתקין משחקים גדולים לכרטיס הזיכרון... יש את האפליקציה APP2SD אבל היא לא יכולה להעביר משחקים ששוקלים הרבה לכרטיס הזיכרון מה שבסוף אין מקום בזיכרון המכשיר עצמו ואי אפשר להתקין יותר מ 2 משחקים... המכשיר שלי ROOTED ועם רום LEEDROID הכי אחרון....זה ממש באסה אם זה כך
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שהרגתי את הIPOD VIDEO שלי ששירת אותי נאמנה (עד שניסיתי להחליף לו בטריה ) אני מחפש נגן חדש. דרישות: 1. איכות מוזיקה גבוהה (יחובר לSHURE SE102 ובעתיד לאזניות טובות יותר). 2. נפח זכרון של 32 גיגה ומעלה, אבל מבוסס FLASH (יש כזה דבר?). 3. תמיכה בפורמט FLAC. 4.בטריה יעודית, אבל ניתנת להחלפה. זה כרגע מה שעולה לי בראש. תמיכה בוידאו לא חשובה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי MP5 של Melody ושמתי לב שהגעתי הבייתה שהחיבור היחיד הוא למחשב, ז"א שהוא נטען דרך המחשב, איך אני אמור להטעין אותו אם אני בצבא בחדר רק עם חשמל? :\ יש למישהו מושג? אני נורא מתבאס על עצמי עכשיו.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל המלצות מחברי הפורום אשר יש להם ניסיון באוזניות שן כחולה לפלאפון היו לי מספר אוזניות של מוטורולה שנהרסו אחרי חודש, נמאס לי מג'אנק ואני רוצה להשקיע במשהו טוב שלא יהרס אחרי חודש חודשיים אשמח לקבל המלצות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי ויכוח שבו טענתי שלאייפון יש מתחרים בשוק מבחינת גודל המסך (ואיכותו) ובאותה רמת מחיר (או יותר זול). האם מישהו יכול לאשר או להפריך? אם אני צודק אשמח לקבל דגמים ספציפים שעונים על הדרישה. מדובר על אותה רמת מחיר בחו"ל ולאו דווקא בארץ.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בלנובו החליטו להרחיב את תת-מותג ה-Play של מוטורולה בעזרת דגם חדש שינסה להיות יותר מסך החלקים שלו בצילם של ה-Moto G הרביעי וה-Moto G Plus, חשפו לנובו ומוטורולה גם את קיומו של דגם ביניים שלישי וחדש שלא הכרנו מבעוד מועד – ה-Moto G Play, שיהיה דגם מוקטן ומוזל עוד יותר. הדגם האחרון, החביב והזול ביותר בחבורה, שככל הנראה מהווה יורש ומחליף ל-Moto E, יגיע עם מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציית 720p, שבב Snapdragon 410 מרובע ליבות וותיק, זכרון RAM בנפח 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן להרחיב, מצלמת 8 מגה פיקסל ראשית עם מבזק לד בודד ותמיכה ב-HDR, מצלמת 5 מגה פיקסל משנית, מערכת אנדרואיד מרשמלו 6.0.1 עדכנית עם שינויים מינימליים לעומת גירסת המקור של גוגל וסוללת 2,800mAh, שאמו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין את המכשיר מחו''ל אבל אני בהוט מובייל אז HANDTEC/CLOVE לא באים בחשבון(תקנו אותי אם אני טועה?) מאיפה עוד אוכל להזמין את המכשיר לארץ במחיר זול שגם אם ייתפס במכס זה ישתלם? יש לי ויזה בין לאומית וחשבון EBAY אבל אני מעדיף להזמין מאתר שקיבל מלאי חדש של המכשיר ולא כאלה שהמכשיר נמצא אצלם תקופה ארוכה. אני נואש להשיג את המכשיר...אני רק צריך הסבר איך לעשות את זה כמו שצריך מחו''ל במחיר סביר... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי נקסוס 10. אני מאד מרוצה ממנו אבל הוא לא משרת את רצוניי. אני חייב מערכת הפעלה של ווינדוס. רציתי לדעת איך הטאבלט surface 2 תודה לכם
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני 4 חודשים קניתי מכשיר HTC Wildfire. מאז ועד היום אני רודף אחרי סלקום בכדי לקבל את ההחזר עליו. הייתי בסניף שלהם בראשון כבר איזה 3-4 פעמים,פעמיים סרקו לי את הקבלה,מספר שיחות למוקד שלהם.(שנדיר שיענו לך בו אחרי 5-15 דקות.לפעמים,מרב יאוש,אני פשוט מנתק ומנסה בשעה אחרת) היום התקשרתי,ולהפתעתי ענו לי אחרי 5 דקות. אמרו לי שהנושא בטיפול,ונציג X יחזור אלי עד 9 בערב. החבילות שלי: 1200 דקות+1200 SMSים=209 ש"ח. גלישה במהירות 1Mbit,ללא הגבלה=70 ש"ח. סה"כ:279 ש"ח לחודש. בינתיים,התקשרתי לרשת אורנג',והציעו לי את החבילה הבאה: 1000 דקות+1000 SMSים. 3,500 דקות למנוי אורנג'. חבילת 2GB גלישה.(מהירות עד 2.7Mbit) GPS+ערוצי טלוויזיה+Funtone. עלות:290 ש"ח. אני מקבל שם 48 ש"ח הטבת ניוד,ועוד…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי מעבודה טאבלט סיני של "CROWN" מדגם CR9A13 שמגיע עם אנדרואיד 4.0.4 . אני מודע לזה שזה טאבלט לא חזק במיוחד ואני לא מצפה ליותר מדי אבל אני רוצה לדעת אם יש אפשרות להחליף לו את הרום /לשנות בו משהו כך שהוא יעבוד יותר מהר (הוא בקושי סוחב דפדפן והטאצ' מגיב לאט). תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי קלאודי 2.0 ובהתחלה היה לי KNOCK ON .. (היו 2 קרנלים במדריך שהתקנתי דרך הריקברי). פתאום ה KNOCK ON הפסיק לפעול.. אין לי מושג למה.. 2 הדברים האחרונים שעשיתי היו - FASTER GPS ששם שיניתי לאסיה וישראל. והדבר האחר הוא ששיניתי את ה-COM ל IL באפליקציה של ה PROP (כדי לקבל עברית בחייגן) לאחר שזה לא עבד לי אז החזרתי חזרה ל COM ועשיתי ריבוט.. לא נראה לי ששתי הדברים האלה פגעו ב KNOCK ON.. אז מה כן ? מה עושים? תודה לכולם עריכה: התקנתי מחדש ונפתרה הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, פיתחתי משחק חדש לאנדרואיד.. זה המשחק הראשון שלי.. אשמח לקבל ביקרות, הצעות לשיפורים ודיווחים על באגים.. שם המשחק Dozzle המטרה להעביר קו מהמספר הנמוך ביותר למספר הגבוה ביותר הכי מהר שאפשר. אפשר להתחרות עם חברים ע"י פרסום התוצאה בפייסבוק https://play.google.com/store/apps/details?id=ovi.dozzle
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך אמפי3 עם 1GB עם איכות שמע טובה מאוד וזמן סוללה טוב גם עד 650 ש"ח אבל הכי חשוב לי האיכות...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-