עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Sargon,

חיברתי את הפלאפון שלי למכשיר האנדרויד החדש שלי שהוא מעין מחשב PC קטן קצת יותר גדול מDISK ON KEY במטרה להעתיק קבצים למכשיר שלי. כשחיברתי את הפלאפון הוא התלונן משהו על MTP ובנוסף הGALLERY נפתח אוטומתי והתחיל לסרוק את כל קיבצי המדיה שלי בפלאפון. האם יכול להיות שהמיני PC שלי לא תומך בהעברת קבצים רגילים דרך USB?(נדמה שהוא אמור לעשות MOUNT?) האם יכול להיות שיש קשר למפצל USB שדרכו חיברתי את הפלאפון או שאין מצב, זה בעיית תוכנה טהורה ולמפצל עצמו אין שום קשר לMTP? איך אני יכול להעביר קבצים "ידנית" ולא דרך האינטרנט?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אחד המתמודדים המיועדים לתואר הסמארטפון הטוב ביותר בשוק לשנת 2018 מראה את פניו פעם נוספת וחושף מידע טכני נוסף לכתבה

3. Started by eladiko,

שלום, אני מעוניין לעזור לחברה שלי להתחדש ולנטוש את ה-iphone 4 שלה לטובת סמארטפון חדש (עם אנדרואיד) עקב מגבלות בתקציב אני מחפש בעיקר סמארטפונים ישנים יותר שמחירם הספיק לרדת. מתלבט כרגע בין: HTC ONE M8 ONEPLUS ONE ואולי גם LG G3 המחירים של שלושתם בטווח הסביר מבחינתי ורציתי לשמוע דעתכם. חשוב לי הספק סוללה סביר (לשלושתם אמור להיות את זה, אולי ה-G3 יותר חלש בעניין) גם מצלמה סבירה, לאחי יש את ה-HTC ואני רואה שהביצועים של המצלמה שלו לא בינוניים כמו שהביקורות מצביעות אבל הכי חשוב לי עניין הנוחות, הגודל של הסמארטפונים ביד לא מפריע, אני מדבר בעיקר מבחינת הממשק. (לי יש nexus 4 כרגע שאני מאוד אוהב - עדיין, היא מסתדרת עם הממשק שלו מצויין) אשמח לדעות. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אהלן חבר'ה. אני זקוק להמלצה למכשיר לאבא, השימושים: קבלת והוצאת שיחות, שעון מעורר, סוללה חזקה, פלאפון עמיד, עוצמת שמע גבוהה. הוא מעדיף מכשיר סלולרי: מבנה - צדפה. יצרן - נוקיה. הוא חשב על המכשיר Nokia 3710F, איך המכשיר? יש טוב ממנו? תודה וחג פורים אורים שמיייייייייייייח!!!!!!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by alfus73,

שלום.מקווה שזה הפורוםס נכון. כשאני מדליק את ה- mp4 אני רואה מסך כחול עם שעון חול. ושם זה נתקע. המחשב לא מזהה אותו.הוא מוטען.אין לי כפתור ריסט.ואין לי אפשרות לפתוח את הברגים. אין לי מושג מה הדגם וכו' (קבלתי אותו כמנוי של מפעל הפיס). למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
    • 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Blackickapoo,

שלום רב, אני קונה פאלפון חדש Sony Ericsson W8 ואמרו לי בחנות שיש בעיות קליטה וזה משודר על תדר 2100 או משהו כזה. הם גם אמרו שיש בעיה בכל החברות ואני בפאלפון האם הם צדקו זאת אומרת שאם אעבור לסלקום או לאורנג' הבעיה תישאר? בעיקרון אני בן אדם שלא ממש מדבר בטלפון יש לי סים בלי שיחות והאנשים היחידים שמתקשרים אלי הם ההורים שלי וגם רק שאני יוצא למסיבה אז אני שואל האם הבעיה תהיה באזורים מסוימים והאם היא תהיה כל הזמן ודבר שני האם זה יפריע לwifi? ודבר אחרון יש פתרון לדבר הזה והאם כדאי לקנות אותו עם הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. לאחר שכבר ראינו מכשירים גדולי סוללה בעבר, סמארטפון חדש מתוצרת Elephone מתיימר להיות הסמארטפון עם הסוללה הגדולה בעולם בקיבולת של 5,350 mah לכתבה: http://hwzone.co.il/elephone-p5000-%d7%a9%d7%99%d7%90%d7%9f-%d7%a7%d7%99%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by adilevy20,

שלום לכולם! קניתי השבוע את הנגן של סאן דיסק SANSA E250 אחלה נגן רק שהוא לא תומך בעברית... מישהו מכיר אתר שבו ניתן להוריד עדכון לתמיכה בעברית? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. נפח - לא לחוץ שיהיה הכי גדול יותר חשוב איכות הסאונד תמונות סרטים -ממש לא חובה להפך מסך מגע -ממש לא חושב שאינ רוצה אחד כזה מחיר- 300-500 בהחלט אפשר 500 הולכים להתחבר אליו rp-21 או In ear חדשות מחול מעדיף מחברה מוקרת עם קבלות ולא איזה חברת מדבקה בברכה Junior_mg ליאור,

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. ענקית השבבים האמריקאית לא ממתינה לאף אחד, משדרגת את הדור הרביעי ואף חושפת את התוכניות המדהימות שלה לדור הסלולר החמישי לכתבה

11. שלום, אני מעוניין בהמלצה לטלפון Android. אני לא משחק אז לא חייב ביצועים שהם בקצה העליון של הסקאלה. מה שאני זקוק לו: יכולת להתקין ROM או שה- ROM המקורי הינו עם חוויה מאוד דומה ל- Android Stock. כמה שפחות שטויות. זכרון פנימי של 64 ג'יגה בייט. זכרון RAM של 3 ג'יגה בייט לפחות. כרטיס הרחבה. תמיכה במקליט שיחות (אני משתמש באפליקציה הזו - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skvalex.callrecorder&hl=en). חשבתי על מוצרים של Xiaomi / Huawei אך אני לא בטוח לגבי היכולת להתקין עליהם ROM שהוא יחסית נקי והיכולת להקליט שיחות. למישהו יש המלצה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by MisterG,

שלום רב ! אני מחפש לקנות פלאפון במחיר עד ל2000 ש"ח. עם חריגה מקסימלית (רק אם חובה) ל 2500 אני לא מבין גדול בפלאפונים ועד לאחרונה החזקתי באייפון 3 שגם אותו לא קניתי אלא קיבלתי. אני מעוניין להשתמש בו בעיקר לאינטרנט אבל מלבד זאת חשוב לי - א- שלא יהיה אחד שנהרס מכל מכה פשוטה על אף שיש מגנים. ב - שתהיה אפשרות להרחבה נוחה ומהירה של הזיכרון. ג- שתהיה מצלמה ברמה אשמח לעזרתכם ועצתכם. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by shimronfio,

היי, קנינו לדוד שלי מתאילנד את ה- P7, האריזה הגיע עם שנאי אמריקאי, נסינו לחפש שנאי מקורי של Huawei אך לא מצאנו, במקום זאת קנינו לו שנאי וכבל של סמסונג... אבל שבדקנו גילינו שהשנאי של סמסונג עובד בצורת 5/2 וולט/אמפר, ואילו המטען של Huawei עובד בהספקים של 5/1 וולט אמפר, האם יש סכנה במטען של סמסונג שיכול לגרום לקיצור חיי הטלפון?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכל מי שנכנס טוב אז ככה אני רוצה ממש כבר לשדרג את שלי כי הוא כבר נדפק לגמרי ואין לי כבר מזמן אחריות עליו והוא בקושי מתפקד וכל דבר קטן תוקע אותו ויש איתו מלא בעיות תוכנה והוא קורס כל הזמן יש לי התלבטות קשה בין LG G 4 לבין GALAXY S6 או בכלל גאלקסי EDGE או בכלל EDGE + לא כ''כ הבנתי מה ההבדל בין הפלוס ללא חוץ מגודל מסך אבל לא משנה. באתרים יש כ''כ הרבה נתונים וזה מבלבל לי את העיניים ואין לי מושג מה רוצים ממני. מישהו יכול לרשום לי השוואה נורמלית ומה שונה בפלאפונים האלה מכל הבחינות שיש בסמארטפונים במחירים האלה. אייפון לא בא בחשבון אפילו לשנייה, רק אנדרואיד. הרכישה תתבצע בעוד חודש וחצי מ KSP תודה מראש לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by AmitDanan,

איך אני מוחק את כל סימני הקריאה ב"מוזיקה" אני יודע שזה בגלל שאין קישור לשיר משהו כזה (כלומר נמחק מהמחשב) השיר עצמו נמצא אבל על ידו סימן קריאה מעצבן, איך אני מוחק את הסימני קריאה מבלי למחוק את השיר?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by arielman22,

שלום רציתי לשאול מה דעתכם על הדיל היומי הבא: http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/2d6ca7c9-623a-4f6b-afd6-2534d0f79c8f?utm_source=dailyd&utm_medium=aggregator_buy2&utm_campaign=dailyDeal_2d6ca7c9-623a-4f6b-afd6-2534d0f79c8f האם מומלץ לקנייה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. http://www.aliexpress.com/product-gs/545362019-2012-New-MTK6575-phone-ZOPO-ZP100-Android- 4-0-9-OS-4-3-WIFI-5MP-Free-wholesalers.htmlתודה רבה מצאתי 2 שרשורים בפורום מהם אחד שמאוד התלהב ורציתי לדעת באם יש עוד מתלהבים תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by creek,

שיתאים לדרישות הבאות: * 30GB ומעלה * לא חייב ווידיאו ותמונות, עדיף שכן אם אפשר * מסך 2.5 יספיק * מידות-משקל-מראה חשובים לי * רדיו, משחקים, אוזניות שמגיעות עם ה-bundle ושאר features לא נחוצים * נוח לתפעול, אני הולך להשתמש בו הרבה אפשר לחרוג גם עד אם זה שווה את זה, כמובן אפשר גם בפחות (: הקנייה תעשה בחו"ל. בינתיים חשבתי על ה-Zune החדש וה-iPod classic. הבנתי שב-Zune יש הגנה של מוזיקה. יש דרכים כלשהם לעקוף את זה? מה לגבי וידיאו?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by J S Bach,

היי, כיוון שעוד לא נמצאה פריצה, האם כדאי לקנות את המכשיר כעת [היום מאיביי], האם זה יהיה צעד חכם? אני יודע ששונאים פה בפורום את כל הקטע של "דחוף" ושטויות בכותרת, אז לא הכנסתי את זה אבל זה באמת דחוף כי עוד 45 דק' נגמר המכרז על עסקה די משתלמת [450$ כולל משלוח והשולח יסמן את זה כמתנה] על הCAPTIVATE ואני פוחד שהמחירים גם יעלו ברגע שתמצא פריצה. בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by matrix66,

היי אני מתלבט בקשר לקנייה של עמדת עגינה עם רמקולים לאייפון. אם למישהו יש עמדת עגינה מומלצת כלשהי? ומה אתם אומרים על המוצרים האלה- http://www.speakal.com/icrystal.html http://aluratek.com/the-brick-ipod-iphone-itouch-speaker-dock-with-built-in-amplifier http://store.idigital.co.il/SBD7000.html הייתרון בעמדה האחרונה שהיא משווקת בארץ בעוד שבשאר העמדות צריך להוסיף מחיר משלוח של 35$ בערך (אבל אפשר לפתור את זה ע"י איסוף של מכר שלי בחו"ל)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by omrij,

זה היה די צפוי ובכל זאת אני נוטה להסכים איתו(סטיב ג'ובס) שה copy&paste באייפון הוא פשוט רמה מעל זה של wm ו אנדרואיד מההצגה של צורת המולטיטאסקינג בתערוכה ניתן להתרשם שגם כאן זה יהיה ישום טוב מאוד. בנוסף הם הוסיפו אפשרות להוסיף ספריות לדף הבית (שמעולם לא ממש השתמשתי בזה, גם כעת כשאני עם אנדרואיד) אפשרות לתמיכה במספר חשבונות אקסצ'יינג' ועוד פיצ'רים חשובים פחות

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Triple-z,

אני רוצה לקנות בקרוב נגן למוזיקה בלבד, לשימוש בעיקר בחדר כושר, חשוב שיהיה כמה שיותר קטן ואלו שני הפיינליסטים: אני יודע חסרונות ויתרונות של כל אחד ועדיין מתלבט, הסנסה: תצוגה טובה יותר, מחיר בסביבות 300 (יותר משתלם), תמיכה רשמית בעברית (תקנו אותי אם אני טועה), והעיצוב עצמו נראה יותר טוב לדעתי. ה-G3: נגן איכותי וידוע, זמן סוללה ארוך במיוחד ושימוש בסוללה רגילה, יקר יותר ב-200 ש"ח, המסך דיי קטן ואני לא יודע עד כמה ידידותי להפעלה זה, לא חשוב לי מסך צבעוני יותר חשוב עברית ושיהיה ברור ופשוט לניווט ושימוש. מה אתם אומרים מי לוקח? שווה להשקיע עוד 200 שקל ב-G3 למרות החסרונות שלו? יש המלצות לנגנים אחרים שאולי פספסתי? גם 4 ג'יגה בא בחשבון

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום רב. סופית הCREATIVE ZEN MICRO שלי שבק חיים לאחר שירות מסור ונפלא מצידו... כרגע אני מחפש את היורש.הנק' מוצא שלי להשוואה היא הזן מיקרו. כמה דגשים לחיפוש - הנגן יהיה מיועד לשימוש יומיומי וספורטיבי שכולל ריצה\אופניים\חדר כושר וכדו',לכן אעדיף להתמקד בפלאש,וגם שיהיה ניתן לשאת אותו בקלות בצורת שרוך או איזה נרתיק לגוף. משהו קליל יחסית,לא זעיר,אבל לא עבה\מגושם\כבד. כרטיס הרחבה יהיה אופצייה מעולה. רצוי רדיו. איכות סאונד טובה ונקייה,אני לא אודיופיל.אני משתמש באוזניות JBL 220. לגבי MP4,אני לא צופה שימוש בכך בעתיד אבל אם זה חלק מהנגן ושומר על קומפקטיות יחסית ועל מחיר סביר אז אין לי בעיה עם כך. אני לא יודע כ"כ מה עדיף מבחינת ממשק כפתורים,אני הסתדרתי מצויין עם הזן מיקרו,אם זה יהיה …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by assaf181,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות נגן חדש. אני רוצה נפח של 4 ג'יגה. הנגן מיועד רק למוזיקה, לא סרטונים ולא כל השטויות האלה. שיהיה אמין עם איכות סאונד טובה. יש המלצות? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.