עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. השעון החכם החדש הזה עולה פי 10 מרוב המוצרים הדומים לו, ומבהיר שלמותגים וטכנולוגיה קשה להסתדר יחד לכתבה

2. Started by kristal,

אהלן.אני טס לתאילנד ומחפש לקנות שם טאבלט..אני לא מבין בכלל בטאבלטים .אני צריך אותו להורדת אפליקציות.קריאת מיילים קצת אינטרנט ושהיה בו מספיק נפח..יש למישהו המלצה כלשהי על דגם?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by תושב העיר,

Samsung Galaxy Pocket Plus S5301 האם אפשר להקליט שיחות במכשיר הזה ? ואיך עושים את זה ?

4. איך לאפשר פקודות קוליות שהמסך נעול (עם קוד)?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. הקנייה בסין

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. היא חייבת להיות מקורית ב100%! כמובן המחיר צריך להיות הגיוני. תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. במישהו יגאל אותי מייסוריי!!!!!! אני רב עם המכשיר כבר יומיים אני רוצה תוכנת igo 8 שתעבוד על apex 5011 מישהו יכול לעזור לי בזה???....אפילו טלפונית אני ישמח 0546596096

8. שיהיה מבוסס אנדרויד פחות או יותר ברמה של גלאקסי S1 או יותר אפשר משהו סיני מחול תודה חברים ושיהיה שבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by michaelr524,

שלום, אנחנו גרים בישוב בשומרון (מעלה שומרון). לא מזמן עברנו לרשת פלאפון. היום קנינו מכשיר חדש Xperia X8, יש פה בעיה רצינית של קליטה במיוחד בתוך הבית. על הקופסה כתוב: Mobile Phone GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800& UMTS/HSPA Bands 1/8 האם זה אומר שהמכשיר נתמך ברשת פלאפון? האם הוא תומך בכל התדרים שלהם או רק בחלק? עוד מישהו נתקל בבעיה כזאת? עשיתי בדיקה עם מכשיר אחר Nokia 6267 מלפני 3 שנים עם אותו הסים של פלאפון ויש קליטה מצויינת... האם יש משהו שאפשר לשנות בהגדרות של המכשיר בשביל שיעבוד טוב או שרק נשאר להחליף? תודה מראש, מיכאל

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by yigael_o,

אני רוצה להחליף את הגלקסי שלי. יש שני דברים שאני רוצה, הראשון הוא מערכת הפעלה WIN והשני היא יכולת טובה של מערכת הניווט עם עדיפות למכשיר שקולט גם את הרשת הרוסית (GLONNAS או משהו כזה) . האם קיים כזה מכשיר והאם ניתן להשיג אותו בארץ? עכשיו מצאתי את זה: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Smartphones_using_GLONASS_Navigation יש למישהו המלצה על טלפון עם WIN8 מהרשימה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. מה גורם להבדל אצל אלו שהמכשיר לא מתחמם?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Vissor,

קראתי הרבה ביקורות על nokia n95 ורובן אומרות שהסוללה שלו חלשה ומרזיקה מקסימום יום...אם למישהוא יש פה אותו אני אשמח לדעת אם זה באמת ככה? , יש לי אפשרות להביא אותו בסביבות ה 1600-1800 שח אז אני לא יודע אם לקחת אותו בגלל הבעיה אם הסוללה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. תקן טעינה אלחוטית מעודכן יתמוך בהעברת הספקים גבוהה משמעותית, שתוכל לטעון כל סמארטפון מהר ממש כמו האפשרות החוטית לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%94%d7%98%d7%a2%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%94%d7%90%d7%9c%d7%97%d7%95%d7%98%d7%99%d7%aa-%d7%aa%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%94%d7%a8%d7%91%d7%94/

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by DXT,

יש לי כרגע iPod Classic 80GB וחשבתי לשדרג אותו לגרסת ה160. ופתאום מסתבר לי שהאייפוד היחיד שיש באתר של אפל זה ה120 החדש... יש שיפורים בו מלבד ה Genius המיותר והלא עובד בישראל? ומה קרה בדיוק לגרסת ה160? הפסיקו לייצר?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. -איך הוא בניגון סרטים? -מה גרסת האנדרואיד האחרונה הרישמית שאפשר להתקין עליו, ואיך העברית בה? -לכמה זמן מספיקה הסוללה שלו בשימוש 'נורמאלי'? -יש דרך נוחה להעביר אנשי קשר והודעות מסימביאן לאנדרואיד? (דרך מחשב כמובן ולא דרך סים) תודה רבה, בז'נגלו.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אז ככה חבר שלי קנה לא מזמן פלאפון חדש מתאילנד וכבר הספיק לשבור ושכוח אותו באוטובוס ראינו כמה שהוא התבאס והוא חוגג יום חמישי יום הולדת , אז החלטנו להתארגן כמה חברה ולקנות לו פלאפון. הדברים שהכי חשובים הם נגן MP3 חזק תומך בלוטוס ומצלמה לפחות 2 מגה פיקסל. *לא חובה חדש אפשרי מחודש או ממישהו העיקר שיהיה באריזה ובמצב טוב עם כל העזרים הנלווים. על מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by uzi230,

שלום, היום קיבלתי את מכשיר ה-S3 שרכשתי מחנות פרטית (לא מחברה סלולרית). ברצוני לדעת מה עלי לעשות על מנת שהטלפון יחובר לחברה הסולולרית (שבמקרה שלי היא סלקום) כדי שאוכל לחייג, לשלוח SMSים וכו'..

18. Started by Omri643,

יש לי מכשיר Sony Ericsson W850i ואת המעביר לאוזניות http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=455126(שאפשר לחבר לטלפון כל אוזניות) אני רוצה לשמוע מוזיקה באיכות טובה מישהו יודע מניסיון אם הפלאפון מפיק איכות סאונד טובה כמו נגן MP3 איכותי? האם כדאי לי לקנות נגן MP3 טוב ואוזניות CX300 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=149527 או להישאר עם הפלאפון וגם לקנות את האוזניות נוחות שימוש-הפלאפון מאוד נוח לי לשימוש אני רק רוצה להפיק אכות סאונד טובה ולגבי הנגן,אם מישהו יכול להמליץ לי על נגן טוב שיפיק איכות שמע גבוהה במחיר של בסביבות 400 ש"ח? חשבתי על ה iAUDIO G3 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=149527 מישהו יכול להמליץ לי משהו טוב יותר אבל נוח?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי בבית מחשב נייח שאני מחובר באמצעות מודם של d -link 2500 של }"בזק", בסלון יש לי מזנון מעץ מייפל שיש בו מדף מיוחד מין חלל כזה שאני רוצה ששם ישכב המחשב החדש, אני לא אוהב יותר מדי חוטים וכבלים גלויים לעין, השאלה שלי האם במחשב החדש הסלוני יש את השקע המיוחד שיתאים לחיבור של המודם שברשותי? זה מין חיבור עם " בטן" כזה בולטת, זה לא תקע בננה רגיל זה כמו תקע בהריון כמה יעלה לי להתקין מחשב סלוני ששוכב ואני אתחבר אליו לטלויזה שאקנה לצורך כך? מוכן להשקיע עד 5000 שקלים בכדי לקבל גם טלויזית led טובה בגודל 46 אינטש. הבנתי שיש אינספור סוגים של כרטיסי מסך וכו, כמו כן איזה מערכת הפעלה כדאי לי לבקש שיתקינו לי והאם המערכת הפעלה כלולה במחיר המחשה החדש? אני הבנתי שהווי…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. חברים אורנג' הציעו לי אייפון 4 + 400 דקות + 400 sms + ג'יגה חבילת גלישה ב-209 ש"ח לחודש. מה אתם אומרים שווה? אני מדבר בממוצע ב-130 ש"ח בחודש לכל היותר ואני חייל.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by alexm999,

כיום יש לי אייפון 4 וותיק וטוב, עם כל היתרונות והחסרונות של אפל. מאחר והמסך קטן מידי, ומערכת ההפעלה איטית מידי הייתי רוצה להחליף למכשיר אנדרואידי. אני משתמש באפליקציות הרגילות: וויז, ווטסאפ, אי-מיילים, אינטרנט, וויבר, סקייפ וכו'. אני לא משחק ולא רואה סרטים. אבל לא בא לי להשקיע יותר מידי (1000-1500) נראה לי סביר. הייתי שמח לקבל המלצה ל 3 מכשירים מועדפים.. בתודה אלכס

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לשדרג את הגירסא של המכשיר, והמוזיקה בתוכו יקרה לליבי. מה הפרוצדורות בשביל לשמר את המידע שבאייפון שלי ? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by MatanFrenkel,

התקנתי PILOTX הכי חדש הכל היה טוב ויפה עד שהיום ממש לקראת שנגמרה לי הסוללה תוכניות החלו להסגר ללא סיבה. המון תוכניות פשוט נסגרו ללא סיבה, הורדה מחדש פתרה בעיה זו, אבל חלק מהתוכנות זה היה בלתי נסבל, התקנתי את הרום מחדש, השתמשתי בPILOTXWIPE והוא לא מחק שום דבר! הכל נשאר ואותם בעיות! הלאנצ'ר פרו לא עובד לי, חלק מאפליקציות נסגרות ישר אחרי שאני נכנס אליהם ואין לי מושג מה לעשות... קניתי את הפלאפון לפני יומיים ואני לא מאמין שאני כבר נאלץ להתקל בבעיות ללא סיבה. עזרה בבקשה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Nokia X6 Nokia 5800 Express Music או Nokia E72 אשמח לביקורת , ואיזה מכשיר יותר טוב ואשמח גם לייעוץ למכשיר אחר במידה ו.. טווח מחירים 1000-1300 ללא אפשרות לחריגה רשת סלולרית סלקום אפשרות לקניה של E72 בסלקום אבל מעוניין בקניה בדוכנים פרטיים או חנויות פרטיות סמארטפון ייעוד לוידאו מוזיקה אינטרנט הפעלת אפליקציות ומשחקים מסך מגע או מקלדת QWerty זה לא עקרוני יצרנית מועדפת נוקיה אבל אם יש משהו יותר טוב אז אשמח לשמוע (שעומד בטווח מחירים הזה) מצלמה חשוב אבל אין לי בעיה שתהיה בינונית גם רמקול וסאונד איכותיים חשוב סאונד באוזניות חשוב

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אהלן אנשים. עברתי לחברת רמי לוי, ואין לי קליטה בבית עקב הכיסוי הגרוע של חברת פלאפון אני מניח. המכשיר שיש לי הוא SONY ERRICSON C510, לא דגם A. הבנתי שברשת פלאפון יש כיסוי טוב יותר בתדר 850, האם זה נכון? מה שמדאיג אותי, זה שאיך שאני יוצא מהדלת של הבית, יש קליטה 100%, וכשאני בצד השני של הדלת לא ניתן למצוא את הרשת אפילו. אם אני שם את הנייד ליד החלון, יש לי אולי פס אחד של קליטה. איך אני יוצא מהבררה הזה? אגב, גם בסלקום ואורנג' בקושי הייתה לי קליטה, כך שעקב הפרשי המחירים אני לא שוקל אפילו לחזור אליהם. אשמח לחוות דעת בעניין, האם מעבר למכשיר שתומך בתדר 850 יכול לעזור לי, כמו שאשמח להמלצמה על מכשירים, עדיפות ל SMARTPHONE, עד 1000 ש"ח. אפשר גם הצעות מחו"ל אבל עדיף שלא. מה לגבי ה XPE…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים