עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם אחי נמצא כעת בארה"ב[ניו יורק]. אני מעוניין שהוא יקנה לי משם מכשיר gps גודל מסך 5 אינץ' עם איכות מעולה. השאלות שלי הם כאלה: 1.האם מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר כזה בטווח המחירים עד 150-200 דולר? 2.האם לאחר שאני מביא את המכשיר לארץ,יהיה ניתן להתקין עליו עברית?[אני מוכן לשלם עבור זאת] 3.והשאלה הכי גדולה והכי קריטית:אני רוצה שהמכשיר יעבוד עם תוכנת IGO 8 או IGO פרימו.האם זה אפשרי טכנית? בתודה מראש לכל העוזרים שי

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. אהלן אני כרגע מתעניין בקניית טאבלט, שישמש בעיקר לצורכי לימודים - פתיחת מסמכים, מיילים, וכו'. אני רוצה לקנות משהו בסביבות ה2000 ש"ח, מוכן להשקיע יותר אם באמת צריך. מה שחשוב לי שלא יהיה "עגלה". מה שרציתי לשאול אתכם זה קודם כל אילו דגמים מומלצים. שמעתי על הAsus Transformer למיניהם שהם אחלה, אבל אני לא יודע איזה דגם בדיוק כדאי לקנות. דבר שני רציתי לשאול אם כדאי לקנות בארץ או בחו"ל, ובאילו חנויות משתלם לקנות. תודה, יואב

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by huber,

שלום חברים. הזמנתי כרגע נקסוס 5, אני זקוק להמלצה לכיסוי יעיל, רצוי כמה שפחות מאסיבי ובמחיר הולם. באתר של גוגל יש כיסויים שנראים איכותיים אבל העלות היא כ 50 דולר, נראה לי הזוי לשלם כ"כ על כיסוי. המלצות יתקבלו בשמחה.

4. Started by inmotion,

אהלן. אנא עזרו לבור שכמוני לקנות מגן אחורי+קדמי למכשיר שלי כבר הלכתי לאיבוד בין שלל החברות המובילות (speck'zagg'otterbox) ובכלל המחירים בארץ יקרים ולא בטוח מהי התמורה (בין אם איכותי או סתם זבל). עדיפות למוכר EBAY כלשהו כמובן,התקציב אני מניח עד 120ש"ח בשביל משהו איכותי שיחזיק. הSGS2 שהיה לי מישהו קנה בשבילי מגן אחורי די חזק (פלסטיק לדעתי) ומדבקה למסך,עברה שנה והטלפון חטף לא מעט ועמד בכבוד - מחפש את אותה עסקה בשביל הנוכחי. רב תודות לעוזרים והמשך ערב נעים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. חברת ARM מספקת לנו מידע חדש בנושא המעבדים הגרפים החדשים של החברה, הצפויים לשפר את ביצועי הגאדג\'טים שלנו ברמה ניכרת בזמן ירידה בצריכת החשמל גם כן לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%a2%d7%9d-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. למי שלא מכיר מדובר באחת מהתוכנות היותר רב תכלתיות לאנדרואיד... הפעם בהנחה של 50% כשחצי מזה הולך למחקר על הסרטן אפליקציה מעולה לטעמי, ובמחיר הזה... חבל לא לקנות בתשלום http://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolboxpro גירסה חינמית http://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolbox http://www.androidpolice.com/2012/03/31/jrummys-rom-toolbox-on-sale-for-2-99-50-off-in-the-play-store-half-of-all-revenue-to-be-donated-to-cancer-research/

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. לכתבה המלאה - http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=809487 *יכול להיות שיותר מתאים לשירשור הזה להיות בפורום אקטואליה, לא הייתי סגור על זה. אם כן אז אשמח שיעבירו אותו.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם אני לא מבין הרבה בטלפונים ניידים איזה מכשיר ודגם כדאי לי לקנות, אם אני צריך את כל הדברים הבאים: ,מחפש מכשיר עם מסך גדול , שהוא אמין וטוב בצילום(רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט) בקליטת שיחות וגלישה, ובסוללה 1.מחיר בסביבות ה-1200-1600 2. מצלמה לפחות 8 מגהפיקסל, שאפשר לצלם בה עמוד( או חצי עמוד) שבספר.רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט 3.אחריות שנתיים 4. אמין 5.סוללה שמחזיקה להשמיע MP3 כמה שעות 6.הקלטה באיכות סבירה 7אפשרות לכוון את הבהירות והכהות של המסך 8.מסך גדול (או גדול יחסית) כמו-כן- האם את/ה מכיר/ה חנות אמינה ולא יקרה באיזור פ"ת וסביבתה? S4 לא טוב לי כי ב-1600 אצטרך לקחת משומש. G2 לא טוב לי כי לא רוצה סוללה מובנית שלא יכול להחליף מישהו כתב לי נגד S3. מה הבעי…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by qwerty1,

הוא ישמש בעיקר לקריאת PDFים, וצפייה בהרצאות מוקלטות (עדיף שיתמוך בכמה שיותר פורמטים מוזרים) מסך 10" ניראה לי הכי נוח לשימושים האלה לא? דרישות משניות: יציאת HDMI, דגם שיש לו מקלדת אופציונלית בשוק 32GB או שיקרא כרטיסי זיכרון יש חייה כזאת?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by lmlm,

אני מתכנן עליו, (למחור את W800 להוסיף בשביל לקנות אותו) ויש לי כמה שאלות: איך המצלמה שלו לעומת ה W800? חוץ מסימביאן ן WIFI יש עוד היתרונות על W800? האם כדאי לקחת פלאפון אחר בגלל הסוללה שנזללת מהר? ואיך הוא בכללי? ושווה לקנות אותו ולא לקנת פלאפון לכמה שנים (תיכננתי על W800 אבל ביאס אותי הקטע של סימביאן) תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום אני מבקשת המלצה לשני טלפונים ניידים (שמתאימים לרשת פלאפון) ואני מבינה שאין ברירה וחייבים מכשיר דור 3 לרשת פלאפון הראשון: טלפון נייד הכי פשוט הכי זול, ואם אפשר עם מקשים וספרות גדולים, קל וקטן. השני: נייד מתקדם יותר, עם WIFI, קטן וקל . אלא אם כן יש פיתרון אחר לגלישה באינטרנט ללא WIFI. בדקתי קצת וקראתי המלצות בעיקר על הספיקה של סמסונג. הבעיה היא שניתן לרכוש את המכשיר רק בפלאפון. מה גם שנראה לי קצת מוגזם לרכוש טלפון נייד ב 100 ש"ח. אבל הבנתי שאין כל כך ברירה אז חשבתי להקצות עד 1400 ש"ח בערך למכשיר הזה. אלא אם כן יש מכשיר טוב שיכול לבוא במקום נטבוק, ואז אני מוכנה להעלות את התקציב (אם זה יחסוך לי קנית נטבוק) השימושים שלי באינטרנט הם בעיקר מיילים וגלישה באינטרנט. מוסיקה וסר…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. בסוף שנה שעברה כולם דיברו על המצלמה בטלפון הפיקסל 2 החדש מבית גוגל, והשוו אותה כמובן למצלמה באייפון X ולמצלמה בגלקסי S8 של סמסונג. לפני מספר ימים סמסונג הכריזה על הגלקסי S9+ החדש שלה, וטענה שהיא "המציאה מחדש" את המצלמה. אז איך הוא מתמודד מול המתחרים הקיימים? צפו בהשוואת הוידאו והחליטו: לכתבה

13. Started by gfh_gfh1,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מכשיר אנדרואיד, אני עובר מאייפון 4S.. אני נוטה לכיוון הגלקסי 4, ויצא לי להיות מספר פעמים בחו"ל בזמן הקרוב, בעיקר בקיץ. רציתי לדעת, מה עשוי להיות המחיר באירופה? והאם ניתן להשיג את הגרסה הבין לאומית בארה"ב? והאם בכלל כדאי לי להתפשר בגלקסי 3/נקסוס 4? אני מחפש טלפון מהיר, בעל מסך טוב וגדול, שאוכל להחזיק זמן רב ושלא יתחיל לקרטע לאחר חודשיים. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שבת שלום לכולם באיחור ניכר ניסיתי היום להתקין רוט לפי המדריך שפורסם באתר. 1. הורדתי את שני הקבצים שהוזכרו 2. פתחתי את שניהם 3. הבאתי את ה-SGS3 למצב המתואר בתמונה 4. הפעלתי את Odin3 v1.85.exe 5. לחצתי על PDA ובחרתי את CF-Root-SGS3-v6.4.tar. חשוב לציין שראשית ניסיתי לעבוד ממש ע"פ המדריך ולא לחלץ את הקובץ קודם לכן כך שאחלצו בעזרת התוכנה עצמה אולם הדבר לא היה אפשרי, לכן חילצתי אותו בעצמי (פעם אחת). לחצתי על START אבל הקובץ לא נוף ובמקום זה קבלתי הודעת שגיאה ניסיתי שוב והורדתי מחדש את CF-Root-SGS3-v6.4.zip אבל התוצאה היתה זהה אודה לעזרה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Cucilida123,

אוקיי, אז ככה: לפני מספר ימים קיבלתי את הSGS2 שלי מארה"ב. המכשיר הוא בגירסאת XXKG1 2.3.4. (עדכנתי היום מ2.3.3) המכשיר כעת אינו תומך בעברית, לכן אני רוצה להתקין את הרום Cognition 1.6. הדאגה שלי היא שהוא לא יתאים לגרסא, ובגלל זה יעשה בוט לופס. -מה שקרה לי אתמול, כשעוד הייתי על 2.3.3. אשמח אם תייעצו לי בעניין. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by *BYZ*,

הבנתי שכבר אי אפשר אבל תקנו אותי אם אני טועה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היצרנית הסינית מעגלת קצת פינות כדי להשיק גרסה חדשה וקלילה יותר של ה-Mi 4, במחיר תחרותי במיוחד שגורם למתחרים להאדים לכתבה: http://hwzone.co.il/mi-4i-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9c%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-xiaomi/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=Samsung+Galaxy+Note&_sacat=See-All-Categories חבר ואני מעוניינים להשתדרג קצת לכן החלטנו על ה GN ומכיוון שאני רואה שהמחיר בחו"ל הוא מצויין (בארץ 2800) ומכיוון שאביו עובד שגרירות (משמע לא נשלם מכס) אני שואל כאן כמה זה בעצם יעלה לי בסופו של דבר המוצר ? איך זה עובד מהבחינה של מכס+מע"מ ? ששוב ..מכס לא נשלם אז אפשר להוריד את זה כבר מעכשיו , האם עדיין ישתלם להזמין מEBAY ארצה ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היי חבריה זו יכולה להיות בעיית סוללה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. שלום פיתחתי אפליקציה לאנדרואיד שמשווה את כל המחירים של כל חברות התקשורת בישראל: https://play.google.com/store/apps/details?id=cohen.avihai.cinp אני חושב שהאפליקציה הזאת באמת תעזור פה להרבה אנשים אני ישמח לקבל חוות דעת וביקורת על האפליקציה וגם הצעות לשיפור

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by arielman22,

שלום אני רוצה להזמין את המגן הבא: http://www.ebay.com/itm/SUPCASE-Case-for-LG-G3-UBPRO-with-Built-in-Screen-Protector-Multiple-colors-/191654099281?var=&hash=item2c9f797951 מה דעתכם עליו? איך הוא בהשוואה ל Otterbox

22. Started by yuvalbar84,

אהלן חברים הגיע אלי אתמול המכשיר פעם ראשונה בהתחלה כשהפעלתי אותו ראיתי שכבר מותקנות עליו תוכנות של AnySoftKeyboard, Hebrew AnySoftKyeboard Language Pack מה שקרה זה, שבהתחלה הייתי נכנס למרקט או סתם לאפליקציות מסוימות ופתאום ה Android היה נתקע, ממש פריזינג שנפתור רק על ידי כיבוי והדלקה מחדש של המכשיר אחרי פעמיים של פריזינג, ניסיתי להוריד את הסים קארד שלי(אורנג') וראיתי שזה קרה שוב ואז שמתי את הסים קארד של חברה שלי (של פלאפון) ואז זה לא נתקע... אני לא חושב שזה קשור לזה העניין של התקיעות אלא כי אם לתוכנה של ה AnySoftKeyboard , יש מישהו שיכול לאשר שזה מגיע משם ? בכל אופן מאז זה לא נתקע לי... אבל ליתר ביטחון עשיתי Reset to factory default והתקנתי את התוכנות האלה של העברית מחדש …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. ראיתי שאני יכול למחוק את ה"חשבון" סנכרון שלי (שזה המייל שלי בג'ימייל בעצם) אבל כשבאתי להסיר הוא רושם שניתן לעשות זאת רק ע"י שחזור הגדרות יצרן, האם זהו הדרך היחידה? האם זה יפגע לי ברום של סלקום שמותקן ובעברית המותקנת וכו'?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by NDR,

אהלן! אני צריך לנגן MP3 עם הדרישות הבאות: 1. זיכרון של 4GB-6GB. אפשר יותר עם ההבדל במחיר הוא לא גדול מידי. 2. זמן נגינה ארוך ככל שניתן. 3. סוללה נטענת וניתנת להחלפה. 4. גול פיזי - לא מסיבי מידי. 5. איכות סאונד טובה (גם אוזניות טובות - אבל זה פחות קריטי). 6. רדיו (לא הכי קריטי אבל עדיין חשוב). 7. סינכרון פשוט עם המחשב. 8. עד 1500 ש"ח. תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מצטער על הכותרת הלא מובנת (אני ישמח אם איזה מנהל ישנה למשהו יותר טוב) אני זוכר היה פעם מכשיר שיכולתה להתקשר למישהו ולפני שהוא עונה לפלאפון היה אפשר לשמוע מה הוא אומר (כמה שניות, לפני שהוא קיבל את השיחה) מישהו יודע איזה מכשיר זה היה? איך זה עובד? יש מכשירים חדישים יותר שאפשר לעשות את זה דרכם?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.