גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
יש לי LG G2 כבר כמעט 3 וחצי שנים. הוא מתחיל להראות סימני עייפות ( מתחמם, איטי וכו ) באופן טבעי. מכל המכשירים שבדקתי ברשת ה oneplus 3t עושה רושם שהוא הכי משתלם ביחס למחיר. 1800 שקל בארץ. האם הוא באמת שווה את המחיר ביחס למכשירים אחרים ? אני מאוד מתלבט מאחר ואני מאוד מעוניין במכשיר שיחזיק לי למעלה משנתיים ויתן תמורה לכסף. כי ה G2 מבחינתי היה מושלם. אשמח אם בעלי oneplus 3T יגיבו ויתנו דעה אמיתית על המכשיר. כי ברחבי הרשת בעלי המכשיר מאוד מרוצים ממנו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות נגן מוזיקה וסרטים והבנתי שה-iAudio D2 מאוד מומלץ, והתרשמתי לטובה מהמפרט שלו. אני מתכוון לקנות את גרסת ה-2GB, ויש לי מס' שאלות: 1. איך התמיכה שלו בעברית? שמות תיקיות, שמות קבצים, האם הוא יודע להציג שמות שירים בעברית? 2. האם הוא יכול לנגן סרטי וידאו? מה לגבי תמיכה בכתוביות? צריך לקודד אותן לתוך הסרט? 3. האם יש לו משחקים? אפשר להוריד מהרשת? 4. האם הוא יכול לשמש כ-Disk On Key? כלומר האם אפשר לשים בו כל קובץ שהוא? 5. מה החסרונות שלו? שאלה נוספת, עדיין לא בדקתי אפשרויות נוספות, האם יש מכשירים אחרים שיכולים להתחרות בו, באותה מסגרת מחיר (אפילו טיפה פחות). התרשמתי גם מ-U10 של iRiver אבל קצת התבלבלתי מ-U10 vs. U10 Clix vs. U10 Clix 2...
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי לפני כשנתיים מחשב כף יד מסוג Palm Zire 71 עם העברי של כלנית. לפני כחודשיים הייתי צריך לפרמט את הפאלם אך שכחתי לגבות את העברית וכעת אין לימה לעשות ללא העברית. מצאתי קישור שהתאים לעברית שהייתי צריך ואכן היא פעלה וראיתי עברית והכל היה בסדר הבעייה היא שלאחר תקופת השימוש בעברית זו, פג הזמן בו ניתן להשתמש ושוב חזרתי לממשק האנגלית. מי שמכיר קישור לעברית של כלנית (לא תקופת נסיון Trial) המלא,אשמח לקבל קישור, או מי שברשותו פאלם זייר 71 כלומר מאותו סוג שיש לי אשמח לקבל את הקבצים האחראיים לעברית (הקובץ המרכזי נקרא Hebrew) לאימייל rjjb7@walla.co.il. בתודה רבה מראש, רועי. עריכה: מי שמוצא עברית של הראל (חברה המתחרה של כלנית בכל מה שנוגע לעברית של פאלם) , אשמח לקבל את העבר…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היכונו לבואו של ה-Snapdragon 8150 המדובר - אשר יקבל בפועל את שם הדגם Snapdragon 855 לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן, הציעו לי לבחור מתנת יומהולדת ללא תקציב[אני הצבתי, 60$, לא רוצה לסחוט יותר מידי :ס], נגן MP4 של קיירטיב [ZVM] כבר יש אז לא צריך נגן, , חשבתי על HDD לעשות איתו רייד עם הקיים שלי ]250GB] אבל זו נראית לי מתנה מעפנה ליומהולדת. בכל מקרה, אני מזכיר שזה צריך להכנס למזוודה בגודל סביר בלי להשבר, אז עדיף שזה יהיה משהו שנועד להיות נייד, או פשוט קטן מספיק. אם למישהו יש רעיון אני ממש אשמח לשמוע!!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצטער על הכותרת הלא מובנת (אני ישמח אם איזה מנהל ישנה למשהו יותר טוב) אני זוכר היה פעם מכשיר שיכולתה להתקשר למישהו ולפני שהוא עונה לפלאפון היה אפשר לשמוע מה הוא אומר (כמה שניות, לפני שהוא קיבל את השיחה) מישהו יודע איזה מכשיר זה היה? איך זה עובד? יש מכשירים חדישים יותר שאפשר לעשות את זה דרכם?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש סמארטפון חדש בתקציב של 1200 שקל. השימושים שלי הם להפעלת אפליקציות כגון וויז, וואטס אפ, פייס בוק , וכמובן גלישה באינטרנט וצפייה בסרטונים. חשוב לי שהמכשיר יהיה חזק ולא יתקע עם איכות צפייה וצילום. 1)רציתי שתמליצו לי האם עדיף לקנות S2 או S3. 2)האם קיים מכשיר אחר במסגרת התקציב שעדיף לקנות. 3)אני מתכוון לקנות את המכשיר מחנות והוא צריך להיות חדש. תודה על העזרה. ירון.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רואה שיש פה הרבה חבר'ה שמבינים(ואני לא), אז אני אשאל אותכם: מה עדיף? Galaxy S? או אחד הטלפונים של HTC?(ואם HTC, אז איזה?) אני פחות או יותר מתלבט בין השלושה הבאים: HTC Incredible S HTC Desire HD Samsung Galaxy S בעיקרון אני מחפש משהוא בסביבות ה-2000-2500 שקל. אם תוכלו לספק גם המלצה לחנות - אני אשמח. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המכשיר הזה? עולה כ-1100 ש"ח. 64 ג'יגה זכרון. סוללה 4100. שנתיים אחריות. יבוא מקביל יבואן רישמי עולה כ-1600 ש"ח אבל עם 5 שנות אחריות
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני קורא כאן המון בפורום אבל רק עכשיו נרשמתי..קניתי G3 D855 מאליאקספרס במבצעים של ה11.11 ורק לפני שבועיים הוא הגיע..בהתחלה הכל היה ורוד המכשיר נראה פגז וחדש והכל עבד בו פיקס! הGPS המצלמה הכל טס..עד שהכנסתי את הכרטיס SIM בהתחלה הייתי בטוח שהקליטה עולה ויורדת או פשוט נאבדת(סימן איקס) בגלל שהסים נשרט או לא תקין.הלכתי לפלאפון והחלפתי אותו לחדש..אבל זה לא עזר..ניסיתי כרטיסי סים של סלקום ואורנג אבל גם לא הבדל משמעותי. קיימת בעייה רצינית בלהוציא ולקבל שיחות מהמכשיר ולהשתמש באינטרנט..מאוד התלבטתי אם מדובר באנטנה של המכשיר (רכיב קליטה חלש או תקול) או במשהו תוכנתי. בתכלס אני לפעמים מצליח לקלוט רשת 4G באופן מלא ולהריץ ספיד-טסט עם 60 מגה ביט הורדה שזה מטורף...אבל רוב הז…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ידידה שלי רוצה להביא לחבר שלה סמרטפון במתנה מחו"ל. היא רוצה להביא אותו בעצמה, במזוודה/תיק יד. האם במידה והמכס לא יאשר להכניס את המכשיר ללא תשלום מיסים כחוק, יהיה אפשר לשחרר אותו מאוחר יותר באותו יום? היא לא רוצה להתקע במכס שעות בגלל מכשיר סלולארי לאחר הטיסה הארוכה, ומעדיפה להשאיר אותו שם במקרה הנ"ל, ולהגיע לאחר מכן באותו יום עם החבר לשחרור המכשיר. האם זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פיתחתי כמה וכמה משחקים, בעיקר לפלאפונים וטאבלטים. החלום הוא כמובן להתפרנס מפיתוח משחקים אבל זה לא פשוט כמו שזה נראה. לאחרונה אני שוקל לפתח משחק PC וללכת על INDIEGOGO וSTEAM ואוליי EARLY ACCESS וככה לממן את החלום. מה אתכם? פיתחתם משחקים? יש לכם הצלחות? משחק שפיתחתי לא מזמן וכשל כמו רוב המשחקים שלי: https://play.google.com/store/apps/details?id=pompipompi.platformer.afternoonhero&hl=en
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למי שלא מכיר מדובר באחת מהתוכנות היותר רב תכלתיות לאנדרואיד... הפעם בהנחה של 50% כשחצי מזה הולך למחקר על הסרטן אפליקציה מעולה לטעמי, ובמחיר הזה... חבל לא לקנות בתשלום http://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolboxpro גירסה חינמית http://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolbox http://www.androidpolice.com/2012/03/31/jrummys-rom-toolbox-on-sale-for-2-99-50-off-in-the-play-store-half-of-all-revenue-to-be-donated-to-cancer-research/
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! אני צריך לנגן MP3 עם הדרישות הבאות: 1. זיכרון של 4GB-6GB. אפשר יותר עם ההבדל במחיר הוא לא גדול מידי. 2. זמן נגינה ארוך ככל שניתן. 3. סוללה נטענת וניתנת להחלפה. 4. גול פיזי - לא מסיבי מידי. 5. איכות סאונד טובה (גם אוזניות טובות - אבל זה פחות קריטי). 6. רדיו (לא הכי קריטי אבל עדיין חשוב). 7. סינכרון פשוט עם המחשב. 8. עד 1500 ש"ח. תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש סמרטפון כמו שציינתי לעיל. אני לא משחק ולא אוהב להתעסק יותר מדי, מקסימום פעם אחת להתקין מערכת וכדו' וזהו. אני בעיקר גולש ומשתמש באפלקציות כמו Waze ואחרות שימושיות. אשמח להמלצות! מה אתם אומרים על OnePlus One? האם שווה להוציא עוד קצת בשבילו?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מכשרי LGG3 עשיתי את העידכון האחרון של התוכנה והעיברית נעלמה לי מהמכשיר מישהו יכול לתת פיתרון? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, שחררתי אפליקציה חדשה למרקט בשם Smile Clock, זה בעיקרון שעון מעורר שנכבה רק כשמחייכים אל הטלפון. אשמח אם תורידו ותגידו לי מה דעתכם ואם יש הצעות לתוספות או תיקונים. הורדה חינם: https://play.google.com/store/apps/details?id=smile.clock.app תודה מראש על הזמן!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים אני מעוניין לקנות את המטען הנייד הזה Anker Astro E5 15000mAh External Battery Charger for iPhones, iPads לי יש טלפון lg g2, אבל אין את המכשיר שלי ברשימה של המכשירים שזה כן תומך, וגם שמתי לב שכל מטעניי anker אין ברשימה את המכשיר שלי, האם עדיין המטען יטעין לי כי החיבור הוא כמו לgalaxy או htc שהוא כן תומך. שלחתי מייל למוכר וזה ההודעה שקיבלתי מהמוכר הרישמי של אנקר Unfortunately due to the LG G2's unusual charging system it isn't actually compatible with the E5. The LG G2 has problems with many external batteries. Apologies that we can't be of more service on this occasion but if you do have any further questions at all then please don't hesitate to ask. יש מישהו שמ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי OnePlus 16 GB, במחשב הוא מציג לי "אחסון פנימי" 12.1GB, זה נורמלי?! תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני כרגע מתעניין בקניית טאבלט, שישמש בעיקר לצורכי לימודים - פתיחת מסמכים, מיילים, וכו'. אני רוצה לקנות משהו בסביבות ה2000 ש"ח, מוכן להשקיע יותר אם באמת צריך. מה שחשוב לי שלא יהיה "עגלה". מה שרציתי לשאול אתכם זה קודם כל אילו דגמים מומלצים. שמעתי על הAsus Transformer למיניהם שהם אחלה, אבל אני לא יודע איזה דגם בדיוק כדאי לקנות. דבר שני רציתי לשאול אם כדאי לקנות בארץ או בחו"ל, ובאילו חנויות משתלם לקנות. תודה, יואב
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קרוב משפחה נמצא ביפן באזור Sendai (אם מישהו מכיר). אני צריך שני פלפונים אחד עמיד למים ואחד יחסית חזק. חשבתי על ה-huawei p9 ועל ה-Xperia Z (לא חייב את הדגם האחרון - אפשר דגם אחד לפני). בכל אופן אני מחפש המלצות על המכשיר עצמו ואם אפשר המלצות על רשתות גדולות באזור ששווה לקנות מהן מבחינת מחיר. בנוסף, אני קצת חושש לגבי האם יש בעיה עם הסים או תדרים בקניית מכשיר מיפן, אם מישהו יכול להרחיב על זה קצת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכתבה המלאה - http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=809487 *יכול להיות שיותר מתאים לשירשור הזה להיות בפורום אקטואליה, לא הייתי סגור על זה. אם כן אז אשמח שיעבירו אותו.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי קנה את הנקסוס 7 FHD 2013 אחלה מכשיר הוא מאוד מבסוט. צירפתי תמונה בה הטבלט במצב רוחבי באפליקציה GMAIL יש אפשרות לקרוא מיילים בלי לראות מצד שמאל את כל ההודעות האחרות? כלומר .. שנוכל לקרוא הודעה על כל המסך במצב רוחבי אם צריך אפליקציה צד שלישי חוץ מ GMAIL זה גם יהיה טוב כי חשוב לאבא שלי לראות את ההודעה במלואה. שאלה שניה - בניגוד לסמרטפון בטבלט אין 3G או WIFI בנסיעה כל מה שיש זה אנטנת GPS בזמנו שהיה פסח אם אני לא טועה, הורדתי לפלאפון של אבא שלי iGO שהיה חינמי רק ליום אחד והיום הוא עולה 260 ש"ח. העניין הוא שלאבא שלי יש iGO על הפלאפון אבל אם ניכנס דרך הטבלט לגוגל פליי וננסה להוריד את ה IGO הזה זה יעלה מחיר מלא ... ממה שאני זוכר אפשר להוריד אפלי…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים הגיע אלי אתמול המכשיר פעם ראשונה בהתחלה כשהפעלתי אותו ראיתי שכבר מותקנות עליו תוכנות של AnySoftKeyboard, Hebrew AnySoftKyeboard Language Pack מה שקרה זה, שבהתחלה הייתי נכנס למרקט או סתם לאפליקציות מסוימות ופתאום ה Android היה נתקע, ממש פריזינג שנפתור רק על ידי כיבוי והדלקה מחדש של המכשיר אחרי פעמיים של פריזינג, ניסיתי להוריד את הסים קארד שלי(אורנג') וראיתי שזה קרה שוב ואז שמתי את הסים קארד של חברה שלי (של פלאפון) ואז זה לא נתקע... אני לא חושב שזה קשור לזה העניין של התקיעות אלא כי אם לתוכנה של ה AnySoftKeyboard , יש מישהו שיכול לאשר שזה מגיע משם ? בכל אופן מאז זה לא נתקע לי... אבל ליתר ביטחון עשיתי Reset to factory default והתקנתי את התוכנות האלה של העברית מחדש …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-