עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by yinon21,

אהלן, איך ה note 2 שלך? לגבי Galaxy Note II GT-N7100: את/ה מרוצה ממנו? ואיך המצלמה? את/ה מצליח לתפקד איתו ביד אחת? שוקל אם לקנות, כי מוצא חן בעיני שיש לו זיהוי כת"י.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by רותם123,

חוות דעת לNOKIA ASHA 202 לצורך בסיסי בטלפון נייד, החשוב מהכל שהשמיעה תהא מעולה ושיתמוך ב2 סימים ואיך הוא לעומת NOKIA X2-02 תודה רבה מראש לעונים!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Judas Iscariot,

שלומות חברי הפורום, לצערי הרב במהלך המסע לפולין אבד לי הכבל USB של הSansa. ולכן, גמלה בלבי ההחלטה לרכוש חדש. והנה צצה לה בעיה... בחו"ל(Amazon) כבל לSansa עולה בערך 3 דולרים. בארץ הקודש הצלחתי למצוא רק ב"מכלוף מחשבים" את הכבל במחיר אסטרונומי של 150 ש"ח... האם מישהו יודע על מקום אחר שבו אפשר לרכוש את הכבל במחיר נורמלי? כל עזרה/עצה אחרת תתקבל בברכה. תודה מראש לעוזרים ועונים

4. התקנתי היום את האפליקציה BATTERY DOCTOR מבית CM כדי לראות מה מבזבז סוללה וגם לחסוך קצת משאבים לאחר שקראתי טיפים לשמירת זמן סוללה ארוך יותר, רציתי רק להיות בטוח שאני לא פוגע במכשיר הטלפון תוך כדי השימוש באפליקציה, האם זה מספיק בטוח לעבוד איתה? ואם לא אז אסיר אותה ואני מקווה שלא הרסתי את הסוללה/מכשיר עצמו. גמר חתימה טובה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. מה המצב חברים?מחר ככל הנראה אני הולך להתחדש בפלאפון חדש ואני צריך את עצתכם יש את האופציה הברורה אייפון 5 האייפון 5 עולה פה אלף דולר בגרסה של ה16 ג'יגה בייט בצבע לבן סים פרי. יש את הגלאקסי נוט 2 החדש שיצא לפני כמה ימים הוא עולה פה 720 דולר יש את הגלאקסי 3 שעולה פה 550 דולר שלא נופל בהמון מהאייפון(אם בכלל האם המותג "אייפון" ומערכת ההפעלה ה IOS שווה את ההפרש של ה280 דולר? האם הגלאקסי יחזיק הרבה זמן כפלאפון שנחשב לאחד הטובים בשוק (בניגוד לדוגמה לגלאקסי 1 ואייפון 4 שיצאו באותו זמן ואייפון 4 עדיין נחשב פלאפון מעולה בעוד הגלאקסי 1 נחשב פלאפון מיושן) בעבר היה לי גלאקסי שאבד לי איזה פעמיים וחיכיתי לצאת האייפון 5 (עוד סיבה בשבילי להעדיף מעט את האייפון) גם היום הפרש הזמן …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. חברת ARM מספקת לנו מידע חדש בנושא המעבדים הגרפים החדשים של החברה, הצפויים לשפר את ביצועי הגאדג\'טים שלנו ברמה ניכרת בזמן ירידה בצריכת החשמל גם כן לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%a2%d7%9d-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94/

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. המיקרופון בנוקיה 6120 שלי התחיל לזייף, לקחתי לספקית הסלולר שלי, והם רוצים 150 ש"ח על החלפה שלו. זה נשמע לי כמו מחיר מוגזם עבור פעולה פשוטה שכל אחד יכול לעשות לבד בבית, ולפי מה שידוע לי מחיר חלפים כאלו הוא שקלים בודדים. הבעיה היא שאין לי מושג היכן להשיג אותם. חיפשתי באיביי (אולי לא טוב מספיק) והעליתי חרס בידי. האם אולי אתם יודעים משהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by eran898,

שלום. אני רוצה לקנות GPS לאוטו והחלטתי שאם כבר להוציא 300-400 שח למה לא להוציא עוד קצת(בערך כפול..) ולקנות כבר איזה טאבלט שישמש לGPS באוטו.. הדרישות שלי מהטאבלט הן מסך גדול מ-5'' כמובן עם מערכת הפעלה אנדרואיד + BLUETOOTH (אשמח אם הוא יוכל לענות לשיחות דרך הבלוטות'..) ואם יש אפשרות שהוא יוכל גם להציג תכני HD ויתמוך ב3G מה טוב אך אם לא והמחיר סביר זה גם מעולה!. אני את האמת מצאתי רק את FLYTOUCH 8 באייבי במחיר של 160$ ,זה עונה על רוב הדרישות שלי אבל אין עליו ביכלל ביקורות שזה מאוד מחשיד.. בכל מקרה התקציב שלי הוא עד 200$ ויכול לקנות מכל מקום שעושה משלוחים לארץ חח.. עריכה: שכחתי לרשום שאני גם אשמח אם הוא יתמוך WAZE..

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. ועוד משהו מה אני צריך לבחור ב: "מענה דרך אותו מוקד" כן או לא ? כי אף פעם לא עבדו לי הSMS אבל לא היה לי בהם צורך ועכשיו התעורר כזה צורך אז אני רוצה להגדיר את זה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by matrix66,

לאחרונה התחלתי להשתמש במסנגר ורציתי לדעת אם יש תוכנה שתוכל לי להמשיך להתכתב במסנגר גם בטלפון הנייד תודה..

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by erashel,

2789 ש"ח לגרסת ה60GB , יש גם גרסא של 40GB שתגיע בהמשך , הנגן גם יגיע לבאג בזמן הקרוב יכולות מתקדמות כמו WIFI ,BT מסך מגע 5 אינץ' וWINDOWS CE כל הפרטים : http://www.cowonamerica.com/products/cowon/q5w/ http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=2823

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by dsane,

היי, נושא בכותרת. תודה רבה מתן

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by tood24,

היי חבריה, עם האקסיומי אכלנו אותה, כעת אני מתלבט מה עדיף יותר THL W8 ּפלוס UMI X2 ZOPO C2 נא לייעץ כאילו ואתם קונים לעצמכם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by TaMiRn2,

שלום. קראתי בעיתון לא מזמן על מדבקה שהופכת את המסך שלך למסך מגע... אז חיפשתי מעט... ו http://www.wallaby.co.il/sap.aspx?xip=444611 אז רציתי לדעת אם מישהו מכיר את זה? ואם יש את זה בגדלים שיתאימו למסכים רציניים יותר? תודה....

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, לפני כחודשיים קניתי מרשת אורנג' בלקברי בולד 9700. אני ממש לא מרוצה מהמכשיר, פשוט משעמם ועשיתי בחירה לא נכונה עבורי (נעזוב את זה שעם הזמן גיליתי המון תקלות במכשיר ונמאס לי להתעסק איתן) אני מחפש להחליף את המכשיר או לקנות מכשיר אחר בסכום סביר. דיברתי עם אורנג' לגבי טרייד אפ לאייפון 4 ויצא שאני יכול לקבל את המכשיר עם חבילה הכוללת החזר מלא על האייפון והחזר של 48 ש"ח לחודש על הבלקברי שמחירו 78 שקלים לחודש (על פי חישוב שלי, קצת מעל 1000 ש"ח, שכן נותרו לי בערך 33 חודשים לשלם 30 ש"ח עם ההחזר). בזמן שאני חושב אם זה צעד חכם לעשות, פתאום ראיתי שמחירו של סמסונג גלאקסי S באיביי (SIM FREE) נע בין 500 דולר (גרסת 8 גיגה) ל 550 (גרסת 16 גיגה). ההבדלים בין ההחזר שאורנג' מציעה לבין רכי…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. נשמע לי נחמד מאוד, לפחות מבחינת סוללה ופשטות. יעבוד עם סים דור 3 של אורנג'? usim

17. Started by J S Bach,

שלום, לכל ה"אודיופילים" בינינו, אני שמח לבשר כי גם אל שוק הנגנים הניידים הגיע נגן HI-FI אמיתי, הTeclast T51. מצוייד בשני שבבי WM8740 של וולפסון [הפיקו של HeadAmp משתמש באותו הDAC], אחד לכל ערוץ - שמאלי וימני, ערכת שבבים של Rockchip דגם RK2806 כמו גם ליין-אוט המצוייד ב- TI Op Amp OPA2604 ומגבר אוזניות מקצועי של פיליפס דגם UDA1308. קרדיט לפורום הד-פיי: http://www.head-fi.org/forums/f15/yet-another-unbelievable-upcoming-dap-teclast-t51-447479/ פורום הכולל סיקור קטן: http://www.mp4nation.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=14803 http://mp4nation.net/blog/2009/09/new-nationite-sflo-2-prototype-demo-dual-audio-chips-35-touch-screen-and-more/ ואתר מכירות: http://www.houseofdap.com…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי, בשעה טובה סיימתי את האפליקציה הראשונה שלי באנדרואיד. ניסיתי להירשם כמפתח בגוגל פליי אבל יש לי בעיות עם האשראי (לא בינלאומי). עם איזה אשראי כדאי לפתוח שם חשבון מפתח? ניסיתי בעבר לפתוח עם אשראי חד-פעמי בינלאומי של הדואר (הירוק הזה) אבל זה עשה בעיות ואנשים אמרו לי שזה לא מומלץ, כי אם בהמשך ארצה לקבל תשלום על האפליקציה לא יהיה להם לאן לשלוח.... ואם אני יוציא אשראי בינלאומי מהבנק.... זה מחייב אותי אחר"כ בתשלום עמלה חודשית גבוהה. אז... מה אתם ממליצים? עם איזה אשראי (אם אמצעי תשלום אחר) לשלם על החשבון מפתח שם? תודה רבה לעוזרים ! שחר.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום כולם צריך את עזרתכם בבחירת מכשיר חדש כמובן שלא לקנות דרך הרשתות הגדולות... בעיקרון יש לי ניסיון טוב עם נוקיה אז אני מעדיף להישאר איתה אני צריך מכשיר שיוציא לי תמונות כמה שיותר טובות (גם לילה) רצוי ממשק מגע - אבל כמו שצריך... לא גס ולא מגיב (או רגיש מדי) ושיהיה מהיר, זו פשוט מחלה של פלאפונים היום. הם כל כך חכמים שהם פשוט בקושי זזים להרים תפריט לוקח להם כמה שניות טובות ואפילו לחזור למסך הראשי לוקח להם זמן התקציב שלי הוא בערך 3000 שקלים מעבר לזה יש לי שאלת SIM למבינים אני כרגע עם SIM ישן מדור 2.5 מחברת אורנג' הבנתי שצריך שדרוג לכרטיס בכדי להשתמש במכשירים החדשים. זה נכון? הם יכולים לשדרג לי את הכרטיס מבלי לגנוב לי כסף? מישהו יודע איך הולכת הפרוצדורה בדיוק ומ…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום אני שוקל לקנות בסוף אוגוסט את ה ASUS Transformer Pad Infinity TF700T יחד עם המקלדת שלו דרך אתר אמזון http://www.amazon.com/ASUS-TF700T-C1-GR-10-1-Inch-Tablet-Gray/dp/B008F4NL18/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1344790476&sr=8-2&keywords=Asus+tf700 מישהו מכיר את המכשיר? יוכל לתת מידע על חווית המשתמש שלו? בגדול אני מחפש טאבלט בעיקר לקריאה , סרטים ומשחקים מישהו יכול להמליץ על טאבלטים אחרים? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by מורן-85,

היי, אחותי רכשה מכשיר LG G3 וקיבלה איתו אדפטר חשמל של סמסונג 2A האם כדאי/רצוי להטעין עם המטען הזה? או לקנות את המקורי של LG של 1.8A?? או האם אין הבדל ביניהם באיכות/זמן הטעינה.. אשמח לעזרתכם )))

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. בס"ד ישלי בעייה באיפוד ואין לי מוסג מה לעשות בבקשה עזרה דחופה. שאני מנסה להפעיל את האיפוד הוא מראה לי תסימן של אפל ואחר כך מראה לי איפוד כאילו בוכה ומתכבה ולידו יש משולש. תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by siq,

שלום לכולם, בזמן האחרון יש לי חשק אדיר לקנות טאבלט... השאלה היא אם אני בכלל צריך אותו... אשמח אם סטודנטים יביאו פה לדוגמא דברים שהטאבלט משמש אותם ועד כמה זה עוזר להם בלימודים תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. היצרנית הטאיוואנית חשפה את שעון ה-Zenwatch 2 שלה שיעלה לכם פחות ממחצית מהשעון של אפל, וגם מחשב דמוי כונן USB נאה בהתבסס על דור האטום החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/אסוס-מציגה-שעון-בזיל-הזול-וננו-מחשב-עדכ/

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Animor,

שלום, אני מחפש טאבלט עבור קרוב משפחה מבוגר יחסית, בתקציב של עד 3000 ש"ח. אפשר חריגה קטנה, אם היא מוצדקת. - ידידותי למשתמש. - אין עדיפות ל-ipad או לטאבלט מבוסס אנדרואיד, העיקר שיהיה ידידותי ונוח לשימוש. - גודל של לפחות 10''. - השימושים הם בעיקר גלישה באינטרנט, אולי גם צפייה בסרטונים. יתכנו גם משחקים קלים. - איכותי ואמין. - הטאבלט כנראה יירכש באילת (לחסוך במע"מ), אז אם אפשר משהו שנמכר ב-KSP/אייבורי/באג. תודה רבה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים