גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
אהלן! אני צריך לנגן MP3 עם הדרישות הבאות: 1. זיכרון של 4GB-6GB. אפשר יותר עם ההבדל במחיר הוא לא גדול מידי. 2. זמן נגינה ארוך ככל שניתן. 3. סוללה נטענת וניתנת להחלפה. 4. גול פיזי - לא מסיבי מידי. 5. איכות סאונד טובה (גם אוזניות טובות - אבל זה פחות קריטי). 6. רדיו (לא הכי קריטי אבל עדיין חשוב). 7. סינכרון פשוט עם המחשב. 8. עד 1500 ש"ח. תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התחדשתי בz3 compact, ואני מאוד מרוצה, חוץ מזה שהמכשיר עדין יחסית.. ראיתי שיש אפליקציה של PlayStation, ורציתי לשאול.. במידה ואני קונה שלט של ps4, אני יכול לשחק על הפלאפון משחקי PlayStation? כל המשחקים רצים חלק?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המוכר תיאר אותו ככה: זה ב1400 שקל... שווה לי לקנות? אני רוצה מאוד לקנות אבל אני קצת חושש מלקנות מבן אדם פרטי ולא מחנות או מהרשת סלולרית... מה לדעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מיקרוסופט נלחמת על שלה בתחום המובייל, אך גם מוצאת זמן לפתח מקלדת מרשימה שתעבוד עם מכשירי ווינדוס, בנוסף לאנדרואיד ו-iOS לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a7%d7%9c%d7%93%d7%aa-%d7%90%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%a1%d7%9c%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99/
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
תמונות חדשות מספקות לנו מבט איכותי ראשון על המוצר הקשוח והמסקרן של סמסונג, שסוף סוף יוכל לזכות להשקה עולמית רחבה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לא יד שנייה כי זה אמור להיות מתנה. הטאבלט מיועד בעיקר לגלישה ואולי קצת צפייה בסדרות וכאלה(לא hd). אפשרי להזמין מסין אם זה לא מצריך התעסקות אח"כ בלהחליף מערכת הפעלה בגלל השפה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש לקנות גלאקסי s6 בארהב (מישיגן - מיקוד 48104). עשיתי חיפוש ברשת ולא הצלחתי למצוא חנות כלשהי שמוכרת מכשיר ללא חוזה וסים פרי, כולל הרשתות הגדולות כמו ווריזון וכדומה…. אציין שאין צורך בעזרה לגבי הדגמים שעובדים אצלנו בארץ (ידוע לי) מישהו יודע באיזה חנות ניתן לקנות את המכשיר ללא חוזה וכמובן סים פרי ? זה די דחוף כי יש לי יומיים לקנות אותו. אשמח לעזרתכם…. אם מישהו יודע את המחיר של 64 ו 32 גיגה אז גם יעזור. תודה רבה !!!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
נתחיל מזה שעברתי אתמול לחברת פלאפון בניגוד לרצוני ולקחתי את ה-Samsung 770, שלמרות כל יתרונותיו(המסורסים ברשת פלאפון) לא מגיע לרמה של ה-E398 שהיה לי מבחינת נוחות שימוש וחופשיות המשתמש. אחרי שעות של התעסקות עם התוכנה המחורבנת שהגיע על הדיסק שבא עם הפלאפון - נמאס לי, ואני צריך הדרכה בין השאר לעדכון תמונות הרקע של הפלאפון כיוון שכל תמונת רקע המועברת מהמחשב ונקבעת כטפט, מופיע באמצע ולא על כל המסך, שלא לדבר על כך שיש רק ארבע גדלים(176x132י, 320x240י, 640x480 ו-1280x960) - שבמקרה הם גם רזולוצית המצלמה - וכל רזולוציה אחרת מותאמת לגדלים הנ"ל, בעזרתה העדיבה של התוכנה. הרצתי חיפוש בגוגל כמובן, ואחרי חצי שעה של חפירות מסתבר שהקשר בין הפלאפון הזה לחברת Samsung היא כתובת האינטרנט המו…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי את המפרט הטכני שלו הסביר בסה"כ, אבל ב-CLOVE הוא נמכר ב-195 ליש"ט שאם אני לא טועה זה בערך 1200 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חושב על לקנות מכיר ראיתי שהוא יחסית כבר זול1800 אחרי שהמכשיר שלי נהרס הגיע הזמן לעבור לסמאטרפון מה אתם אומרים על המכשיר בעיקרון הכי חשוב לי זה לשמוע מוזיקה ואולי קצת לגלוש לא משהו מטורף הסוללה תחזיק לי יחסית הרבה? ואם לא איזה אלטרנטיבות אתם ממליצים במחיר הזה תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט - בעיקר כי שמעתי שתלת מימד פסיבי לא ניתן לראות HD בתלת מימד (זה נכון? - כי קראתי איפהשהוא שבמסך של LG החדשים - מקבלים HD גם בפסיבי) אני מצרף סקר...
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קרוב משפחה נמצא ביפן באזור Sendai (אם מישהו מכיר). אני צריך שני פלפונים אחד עמיד למים ואחד יחסית חזק. חשבתי על ה-huawei p9 ועל ה-Xperia Z (לא חייב את הדגם האחרון - אפשר דגם אחד לפני). בכל אופן אני מחפש המלצות על המכשיר עצמו ואם אפשר המלצות על רשתות גדולות באזור ששווה לקנות מהן מבחינת מחיר. בנוסף, אני קצת חושש לגבי האם יש בעיה עם הסים או תדרים בקניית מכשיר מיפן, אם מישהו יכול להרחיב על זה קצת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות סמארטפון (נקסוס) ולנצל אותו גם לשימוש כמודם סלולארי ללפטופ, האם זה שימוש נפוץ ואפשר לסמוך על הסמארטפון שיעשה עבודה טובה כמודם? האם זה יעלה לי יותר כסף? האם בכל חיבור דרך הסמארטפון אני "מבזבז" שעות גלישה ברשת הסלולארית שלי? אני פשוט ממש לא מבין בזה... תודה מראש לעונים , יואב
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני גר באירופה אז אין לי בעיה עם להזמין amazon.de או כול חנות אחרת שאתם מוציאים זולה באירופה ושווה לרכוש משם, אישית מהשוואות שעשיתי טלפונים הכי זול לרכוש בגרמניה. לגבי הדרישות, סטדונט, שמבלה יום שלם בחוץ אז צריך סוללה חזקה. שימושים: אימייל, אינטרנט, GPS, קריאת קבצי word.excel.powerpwoind pdf chm אך ורק אנדרואיד, ורצוי ממשק כמה שיותר חלק ונקי, שמעתי רעות על ממשקים שגורמים למכשיר להתקע ולא לזוז. חשבתי על lg optimus g, samsung note 2 lg lg2? או אולי נקסוס 5?או אפילו נקסוס 4, האם הסוללה לא תחזיק יום שלם? הכי חשוב שהיה עם סוללה חזקה, גודל אפשרי פאבלט אבל לא יותר קטן מ5. תקציב 2000 ש"ח או 400 יורו, עדיף כמה שפחות, אם אתם יש מכשיר שכבר רץ שנתיים בשוק ויענה על הדרישות שלי אני א…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למי שלא מכיר מדובר באחת מהתוכנות היותר רב תכלתיות לאנדרואיד... הפעם בהנחה של 50% כשחצי מזה הולך למחקר על הסרטן אפליקציה מעולה לטעמי, ובמחיר הזה... חבל לא לקנות בתשלום http://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolboxpro גירסה חינמית http://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolbox http://www.androidpolice.com/2012/03/31/jrummys-rom-toolbox-on-sale-for-2-99-50-off-in-the-play-store-half-of-all-revenue-to-be-donated-to-cancer-research/
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלומות חברי הפורום, לצערי הרב במהלך המסע לפולין אבד לי הכבל USB של הSansa. ולכן, גמלה בלבי ההחלטה לרכוש חדש. והנה צצה לה בעיה... בחו"ל(Amazon) כבל לSansa עולה בערך 3 דולרים. בארץ הקודש הצלחתי למצוא רק ב"מכלוף מחשבים" את הכבל במחיר אסטרונומי של 150 ש"ח... האם מישהו יודע על מקום אחר שבו אפשר לרכוש את הכבל במחיר נורמלי? כל עזרה/עצה אחרת תתקבל בברכה. תודה מראש לעוזרים ועונים
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה SPORTS TRACKER ומשום מה לא רואים את המפה ותמונת לווין כן רואים, במכשיר אחר(NOKIA) מותקנת התוכנה ושם רואים מפות ללא כל בעיה. חשבתי אולי זה קשור לזה שהסרתי את GOOGLE MAPS מהמכשיר אך גם לאחר התקנתו מחדש לא רואים מפות, למישהו אולי יש פתרון לבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המכשיר הזה? עולה כ-1100 ש"ח. 64 ג'יגה זכרון. סוללה 4100. שנתיים אחריות. יבוא מקביל יבואן רישמי עולה כ-1600 ש"ח אבל עם 5 שנות אחריות
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני קורא כאן המון בפורום אבל רק עכשיו נרשמתי..קניתי G3 D855 מאליאקספרס במבצעים של ה11.11 ורק לפני שבועיים הוא הגיע..בהתחלה הכל היה ורוד המכשיר נראה פגז וחדש והכל עבד בו פיקס! הGPS המצלמה הכל טס..עד שהכנסתי את הכרטיס SIM בהתחלה הייתי בטוח שהקליטה עולה ויורדת או פשוט נאבדת(סימן איקס) בגלל שהסים נשרט או לא תקין.הלכתי לפלאפון והחלפתי אותו לחדש..אבל זה לא עזר..ניסיתי כרטיסי סים של סלקום ואורנג אבל גם לא הבדל משמעותי. קיימת בעייה רצינית בלהוציא ולקבל שיחות מהמכשיר ולהשתמש באינטרנט..מאוד התלבטתי אם מדובר באנטנה של המכשיר (רכיב קליטה חלש או תקול) או במשהו תוכנתי. בתכלס אני לפעמים מצליח לקלוט רשת 4G באופן מלא ולהריץ ספיד-טסט עם 60 מגה ביט הורדה שזה מטורף...אבל רוב הז…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מכשיר סיני שיש בארץ נותן את התמורה הטובה ביותר. ביחס למחיר
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רואה שיש פה הרבה חבר'ה שמבינים(ואני לא), אז אני אשאל אותכם: מה עדיף? Galaxy S? או אחד הטלפונים של HTC?(ואם HTC, אז איזה?) אני פחות או יותר מתלבט בין השלושה הבאים: HTC Incredible S HTC Desire HD Samsung Galaxy S בעיקרון אני מחפש משהוא בסביבות ה-2000-2500 שקל. אם תוכלו לספק גם המלצה לחנות - אני אשמח. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מוכר לחבר את הנוקיה 5800 שלי, רציתי לדעת אם יש באפשרותי להוריד את רשימת אנשי הקשר למחשב או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה? אגב, גם במצב "שקט" שומעים את צליל התריס... תודה מראש...
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נגן מוזיקה וסרטים והבנתי שה-iAudio D2 מאוד מומלץ, והתרשמתי לטובה מהמפרט שלו. אני מתכוון לקנות את גרסת ה-2GB, ויש לי מס' שאלות: 1. איך התמיכה שלו בעברית? שמות תיקיות, שמות קבצים, האם הוא יודע להציג שמות שירים בעברית? 2. האם הוא יכול לנגן סרטי וידאו? מה לגבי תמיכה בכתוביות? צריך לקודד אותן לתוך הסרט? 3. האם יש לו משחקים? אפשר להוריד מהרשת? 4. האם הוא יכול לשמש כ-Disk On Key? כלומר האם אפשר לשים בו כל קובץ שהוא? 5. מה החסרונות שלו? שאלה נוספת, עדיין לא בדקתי אפשרויות נוספות, האם יש מכשירים אחרים שיכולים להתחרות בו, באותה מסגרת מחיר (אפילו טיפה פחות). התרשמתי גם מ-U10 של iRiver אבל קצת התבלבלתי מ-U10 vs. U10 Clix vs. U10 Clix 2...
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי Nook HD 32GB מאמזון לפני כשבוע. היום קיבלתי אותו ורציתי להתחיל לעבוד איתו, ביצעתי רישום ל B&N וניסיתי להתחבר למחשב. ה PC לא רואה אותו. טוב, אמרתי לעצמי, נפתור את זה מאוחר יותר ובנתיים כדאי להטעין אותו (הוא הגיע עם סוללה ב 75%). חיברתי את כבל ה USB שבא עם ה NOOK למטען שלהם (דרך שנאי תיאום 220 ל 110) ו... נאדה. בדקתי באינטרנט וראיתי כי ישנו לד קטן ליד חיבור ה USB שאמור להדלק במצב טעינה. אצלי הוא לא נדלק. הסתכלתי בקונקטור שלהם (משהו דפוק לחלוטין עם 30 פינים) וראיתי כי כנראה שבורה שם חתיכת פלסטיק זעירה (חצי מילימטר) ואולי זה מה שגורם ל NOOK לא לזהות חיבור. להזכיר לכם, מכשיר חדש לחלוטין! כרגע יש לי מספר בעיות חמורות עם כל הסיפור הזה. לאחר צ'אטינג עם ה"תמיכ…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-