עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני מיתלבט ביין כמה פלאפונים... N73 W850 K610 6288 אני אישית מחפש שהפלא לא יעשה יותר מדי בעיות תוכנה שהרמקול יהיה איכותי והMP3 יהיה נוח להפעלה ואייכותי גם כן. תודה!!!!!!

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  2. אתמול קיבלתי את ה Window n101 מסין. עבדתי עליו קצת ואז הוא הגיע ל 1% סוללה. חיברתי מטען אבל זה לא עזר. עכשיו הוא מכובה ואם אני משאיר אותו לכמה שעות מחובר לחשמל אני מצליח להגיע ל BOOT אבל לא להריץ את המערכת. חיפשתי בעיר (באר-שבע) מטענים אך לאף אחד אין את הפין המוזר הזה שיש לטאבלטים הסינים. בקשתי היא האם למישהו פה יש איזה טאבלט סיני שיש לו חיבור קצת כזה כמו הנוקיה הישנים רק יותר קטן. ומוכן לארח אותי לכמה דקות לראות האם המטען דפוק או הטאבלט. אני יכול לחתוך את המטען שלי ולחבר מטען אחר אבל אני לא בטוח שהחברה בסין תקבל אותו. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Wideblade,

שלום לכולם, נאמר לי שמחר יוצא באירופה הGalaxy Nexus החדש, טלפון ששמתי עליו עין כבר כמה זמן. רציתי לדעת, ידוע לכם אם הוא מתאים לרשת הישראלית? ואם לא, מהם הנתונים שאותם אני צריך לוודא שקיימים בטלפון כדי שהוא אכן יעבוד? בנוסף, המכס מקפידים על מס גם על טלפונים פחות ידועים (לנקסוס החדש אין כמעט בכלל חשיפה בארץ)? האם יש סיכוי סביר שהוא לא ייתפס (אני יודע שהם שמים עין במיוחד על אייפונים)? כדי לנצל את חוק ניתוק הזיקה עם טלפון שרכשתי מחו"ל (אתר כמו EBAY וכד'), אילו טפסים אני צריך להציג? מספיק הinvoice שיגיע עם החבילה? ומהם הקאצ'ים שאני צריך להזהר מהם בעסק הזה מול חברות הסלולר? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  4. אהלן חבר'ה, אני צריך עזרה בקניית נגן. תקציב: 1000 ש''ח. יש מצב לחריגה? אין. חברת הנגן: לא משנה , הכל יהיה סבבה חוץ מאפל [יענו, אייפוד]. זיכרון: 16 - 30 GB, עדיפות ל30. גודל הצג: מעל 2.3 אינצ', ואם יש משהו טוב עם מסך קצת יותר קטן אני מוכן להתפשר. חשוב שלא יהיה מסך מגע. גודל הנגן: לפי המסך בערך, אבל חובה שיצליח להכנס לי לכיס ולא יהיה יותר מדי מסורבל [נגיד האייפוד וידאו 30 ג'יגה סבבה אבל זה דיי גג]. תכונות מיוחדות: רצוי רמקולים מובנים אבל ממש לא חובה. תודה חבר'ה, שבת שלום.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by fiDanza,

חושב לקנות http://www.bezeqstore.co.il/cellphone/p970h.html מה אתם אומרים?

6. Started by SeeYouInHell,

היי רציתי לבקש ממישהו אימולטור למחשב של אחד המערכות android או זו של הIOS ישנם משחקים מאוד נחמד שיש להם אבל לא למחשב והייתי רוצה לשחק בהם ככה להעביר את הזמן האם יש חיה כזאת? אם יש איזה דברים מיוחדים שצריך לעשות אני לא דואג קשרו אותי למדריך אני אבין ורצוי אם כבר אמולטור אז כזה שאני יכול להוסיף לו APPS אחרת מזה שווה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. אני מחפש פלאפון שיעלה בסביבות ה 1,000 שקל...אפשר בחריגה של 200-300 שקל ככה חשוב לי סוללה חזקה ושיהיה GPS (בחינם עם תוכנה או משהו חח) רצוי (לא חייב): מצלמה 2 מגה פיקסל ומעלה, WIFI לא אכפת לי לקנות מחנות פרטית ואפילו מ EBAY (אם יש אחריות נורמלית בארץ או אם יש תיקונים זולים בחנויות פרטיות) אני מתכנן לקנות לא בשבוע הקרוב, אלא בשבוע שאחריו..אם זה משנה.. וגם רציתי לדעת אם המבצע של סלקום שווה? כי תמיד יש להם כל מיני התחייבויות, ואני חושש שהמעבר מפלאפון דור 2 ל 3 או 3.5 יעלה את המחיר.. (אני במסלול חיילים עם NOKIA 6070 ונגמרה לי ההתחייבות והתשלום וכו'..) תודה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  8. תקציב:200 יש מצב לחריגה? כן, 50. יד ראשונה\שניה: ראשונה. חברת הנגן: לא משנה, שתהיה איכותית. זיכרון: 2GB או יותר. גודל הצג: כמה שיותר קטן. מסך מגע/או לא: לא. גודל הנגן: הכי קטן שאפשר. תכונות מיוחדות: ניתן להרחבה,תומך עברית. (לא כ"כ חשוב לי). אני רוצה אחד לריצה, אז הכי קטן שאפשר עם ווליום גבוה ואיכותי. עדיף אחד עם איזה קליפס שאני יוכל לחבר לחולצה או משהו, כי אני לא רוצה להחזיק ביד ואין לי כיס במכנסיים. תודה רבה רבה.

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש כבר הרבה זמן לסוללה טובה יותר , אמינה יותר ועם קיבולת גבוהה יותר. קראתי באינטרנט וגם פירסומים של סמסונג שאומרים שבמידה ומחליפים את הסוללה לאחרת שאיננה ברשות סמסונג , היא יכולה להרוס את המכשיר מהר מאוד. אני רוצה ומעדיף לקבל כיסוי שכולל בתוכו סוללה (+הסבר על תיפעול שלו) , מאשר להחליף את הסוללה המקורית. תודה רבה , ערן !

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי אשמח אם תמליצו לי על אפלקציות -המכשיר עם רוט אין בעיה. כמו אפלקציה לחסום שיחות מחסוי יש דבר כזה? או כמו לעשות כושר ריצה היה לי פעם. ועוד........ מקווה שזה המקום אם לא תעבירו אני די חדש פה יחסית שבת שלום :yelclap:

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by eliom,

שלום. אני רוצה לקנות טאבלט עם מערכת הפעלה windows 8 גודל מסך 7 inch עם תמיכה ב-3g. ושהיה אפשר להתקין עליו אותו תוכנות שמתקינים במחשב שולחני. האם כדי לקנות ב aliexpress או ב ebay כי אני יודע שהטאבלטים זה חיקוי מסין זה נכון? או שזה לא כל כך נורא? מישהו יכול לתת לי קישור לאיביי או עלי אקספרס. למפרט שציינתי? והתקציב הוא עד 800 ש"ח. האם במחיר הזה אני יכול למצוא את מה שביקשתי? תודה.

12. Started by Yoram Lev,

איזה סלולארי יותר מומלץ: samsung a50 או samsung a7 ? או שכדאי מכשיר אחר ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by MalaMadre,

אני לא מצליח למצא מטען לאייפוד הזה אז מי שיכול שיעזור!!! (יש לו חיבור מוזר, משהו ישן)

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by shovel_xxx,

קניתי K610I מכשיר בן זונהה... ככה יש בו כמה באגים ( הבנתי ככה גם מהחברה ) וניכנסתי לאתר של סוני לחפש מידע וכל זה אז יש שם להוריד עידקונים ואני לא יודע אם מומלץ לעשות או לא :\???!? ועוד דבר בקשר לכ.זיכרון שלו נינכסתי לאתר של SANDISK ושם הכרטיס עולה איזה 70 $ ובאתר של סוני הכרטיס עולה 50 $ יש הבדל ביניהם או משהו מהירות או לא יודע מה ?!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ConRoe X Fire,

הם יש מכשירים אחרים שדומים לאייפד שניתן להשיג בארץ כיום? האם כדאי לחכות לירידת מחירים של האייפד? האם זה יהיה בכלל בקרוב? תודה.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by haimd,

יש למישו מושג כמה בערך יעלה לי המכשיר הזה בארה"ב? ואם אפשר לקנות אות גם בלי התחייבות ואם אפשרי לפריצה בכלל? אם מישהו יכול לעזור....דחוף!! תודה:]

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי נוקיה 5800. ואני צריך דפדפן פלאש בשבילו כדי שאני יוכל להיכנס לכל מיני אתרים ולשחק פוקר בפייסבוק (אבל אני לא רוצה את הדפדפן שנקרא skyfire) בתודה מראש רזיאל

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם אתם יכולים להשיג לי הורדה של נגן שקורא וידאו בפורמט פלאש נ.ב אמרו לי שיש תוכנה במכשיר וקוראת את הקבצים האלה אבל לא נראה לי שקיבלתי אותה אם המכשיר

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by yosisharaby,

שלום לכולם יש לי MP4 והחיבור לאוזניות הוא לא רגיל! הכניסה של האוזניה למכשיר דקה וקטנה מישהו יודע איך קוראים לחיבור מסוג זה? ואם נדיר למצוא כאלה אוזניות עם חיבור כזה! ? _________________

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by Raziel Elmaliach,

שלום רציתי לדעת אם אני מביא אייפון 4 עכשיו מארצות הברית והוא נעול לat&t עכשיו השאלה שלי אם אני יוכל לפתור אותו לשיחות בארץ כי לפי מה שאמרו לי באורנג' "תביא את המכשיר וקבלה ואז נשים סים שלנו" (אני מניח שזה בגלל החוק החדש שיצא ) עכשיו השאלה שלי אם זה משנה להם אם המכשיר נעול לat&t? בתודה מראש רזיאל נ.ב אני מקווה שיש לזה פתרון מכוון שאין מכשירים שהם סים פריי בארצות הברית ואני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות .

• 25 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. שלום לכולם, אני שוקל לקנות SGS3, ועכשיו ראיתי שכניראה יכריזו ב 11 לספטמבר על אייפון5, אני לא כל כך אוהב את מוצרי אפל, אני שונא את העובדה שהם נועלים אותי ואין לי שום חופש. שאני יכול לחבר את המכשיר רק למחשב אחד ועוד מגוון דברים מעצבנים, אז כניראה שאני לא אקנה את הבולשיטפון 5. אבל יש סיכוי שיורידו מחירים על SGS3 ? תודה

22. ערב טוב ושבת שלום לכם, אני מעוניין מאוד בקניית סמארטפון מחו"ל (ארה"ב), ואני יודע שהמחירים שם מאוד זולים.. בכל מקרה, התלבטתי המון בין סמארטפונים בשוק והגעתי למסקנה שאני מעדיף את HTC DESIRE HD 2 בתור סמארטפון על פני IPHONE 4 הסטנדרטי (ולדעתי המיושן כבר) זאת עקב כמה וכמה סיבות; האייפון בקושי משפר את עצמו כל פעם מחדש, וגם אם כבר משפר, זאת רק בחומרתו. אפילו המערכת הפעלה בקושי מתחדשת, היא משעממת ולא מפתיעה. לכן אני חושב שהחלטתי על ה-HTC. בכל אופן, אני רוצה לדעת מה דעתכם על המכשיר הנ"ל.. אישית אני קראתי עליו הרבה, ראיתי המון סיקורים עליו ואני מאוד מרוצה ממנו. מהירות המעבד, גודל המסך (בגלל שאני חובב סרטים ותמונות), איכות המסך, מהירות המכשיר ומערכת הפעלתו. אם אתם חושבים שלמכשיר …

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by snoweather,

אז ככה, יש לי את המכשיר galaxy nexus, רציתי לדעת איזה טאבלט כדאי לי לקחת לצידו? nexus 7 או galaxy tab 2 P3110 לשניהם יש מסך 7 אינצ', השאלה מה יותר שימושי וטוב?

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  24. Started by שרון מהוד השרון,

שלום.. שמתי לב בזמן האחרון שאני מתקין יישומים ומשחקים יש דף כה לפני אישור ההתקשנה על כל מיני דברים שהיישום יכול לעשות, כמו לדוגמה לקרוא את החשבונות שלי, להתחיל תמיד בסטארט אפ ובכללי פשוט כל מיני דברים שממש דופקים את הפרטיות ופשוט יכולים לשלוח מידע מהטלפון שלי ללא יודע לאן... קיצר מה אתם חושבים בנושא ? אתם מתייחסים לזה או שאתם פשוט עושים ומתקינים מה שאתם רוצים ? אשמח לדעות של אנשים.

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  25. בקשר לכתבה "הסמארטפון הבא שלי יהיה אייפון" זה נורא עצוב שהרבה מבעלי האנדרואיד יירצו להחליף לאייפון (במידה והמדגם המצומצם אכן מייצג אוכלוסייה שלמה) - אך צריך לקחת בחשבון שיש בשוק הרבה מכשירי אנדרואיד "נחותים" בעלי מסכים קטנים וחומרה "מסורסת" ואולי אפילו גירסא מאוד ישנה של אנדרואיד (פחות מ2.2) ולכן לא אתפלא אם הם לא נאמנים לפלאפונים הללו. מצד שני, רוב האנשים שמבינים קצת יותר מהשאר יבחרו באנדרואיד, ולא בסתם מכשיר, אלא מכשיר ברמה של HTC DESIRE ומעלה. עכשיו אני רוצה לראות, אחרי שכל אחד יהיה בעל הסמארטפון שהוא חושק בו, אני רוצה שיעשו בדיקת IQ לבעלי האנדרואידים החזקים (כאמור, אלא שמעל לרמה של DESIRE לפחות) ולאחר מכן בדיקת IQ לבעלי האייפונים (כמו בסקירה עם הקשר של הIQ בין משתמשי …

• 46 תגובות
    • 6.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.