עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Arik.G,

שלום, כרגע ברשותי SE K850 שמצויין לדעתי ורכשתי אותו בגלל המצלמה שלו שעונה לצרכים שלי יפה מאוד. בזמן האחרון החלפתי מקום עבודה ועכשיו אני חייב מכשיר שיעזור לי לארגן את הסדר יום וניהול יומן. הK850 לא ממש נוח בשביל המטרה הזאת. אז הדרישות מהמכשיר הן: 1. מצלמה סבירה (לא חייב באיכות של ה 850) 2. ממשק נוח ובמיוחד ממשק יומן נוח ומפורט. 3. ממש אבל ממש רצוי מקלדת QWERTY, התנסתי עם מכשיר עם מקלדת מלאה וממש התרשמתי לטובה. 4. WIFI 5. יכולת קריאת קבצי EXEL. 6. מסך נוח לגלישה באתרי אינטרנט. לפי הדרישות אתם מבינים שהתקציב לא נמוך אך לא ממש מוגדר כרגע. חשבתי על ה HTC TOUCH PRO אבל מקריאת ביקורות עליו קיבלתי רושם לא כ"כ טוב (הרבה תקיעות וממשק לא הכי ידידותי ודורש טוויקים) ה E71 של נוקיה אמנ…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Ran Ventura,

מעוניין לקבל המלצות לדגמים שונים בתקציב שמפורט בכותרת, בדגש על טאבלט שמבוסס על מערכת הפעלה של Office. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אירוע ההשקה הרשמי מבשר לנו על תחילת המכירה של שלישיית מוצרי הדגל מבית סמסונג - עם מלחמת מחירים שכבר נראית באופק לכתבה

4. Started by yoniY100,

התעניינתי בפלאפון הזה, הרעיון נראה טוב אבל מעניין האם היישום לא מאכזב..? מישהו מכיר? הג'ויסטיק שלו נוח במשחקים? איך הוא בשימוש רגיל? (הטאצ' שלו וכו'..) תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by ran16,

היי, אני רוצה לקנות טאבלט למטרות לימודים: כתיבה בשיעורים, קריאת מאמרים בנסיעות\הפסקות וכולי. על הדרך שינגן גם סרטים וסדרות כמו שצריך. חשבתי על הנקסוס 2013. לפי הביקורות המסך שלו מעולה והמחיר שלו בטווח שלי. למישהו יש חוות דעת עליו, רעה או טובה? איך הסוללה? תודה, רן

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by nati086,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות טאבלט עכשיו אני לא יודע מה ייתן לי תענוג גדול יותר אייפד או נקסוס 7 אני מדבר מבחינת מערכת הפעלה והיצע אפליקציות? ורציתי לדעת מה ההבדל בין אייפד 4 לבין אייפד מיני 2 חוץ מגודל המסך?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אהלן, חיפשתי דרך לשדר תכנים לטלוויזיה שלי ללא הצורך לחבר את המחשב (ובכללי להיפתר מכבלים מיותרים) חבר אמר לי שקיים הכרומקאסט. מבירור קצר בגוגל עולה שיש גם את רוקו וגם את הפייר tv. קראתי, התעמקתי ובסוף יצאתי מבולבל יותר האם אלו מתחברים לטלוויזיה ואפשר לשדר אליהם תכנים מהמחשב (הצלחתי להבין שרק מהטאבלט או הפלאפון)? האם הם גם מאפשרים שידור תכני טלוויזיה כמו עידן פלוס? ואם כל התשובות נכונות אז איזה סטיק מומלץ? באמת שאני אובד... אשמח לכל סיוע ועצה אבי

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by spitzi,

שלום, אחותי הגיעה כעת לבירת תאילנד, ומסוף החודש תהיה בסין. האם שווה לקנות דרכה סמארטפון באחת ממדינות אלה? זה משתלם כלכלית? יש סיכון לחוסר התאמה בתדרים? אם קונים והיא משתמשת בו, כך שהוא כבר לא חדש כשהיא חוזרת ארצה, האם עדיין צריך להצהיר עליו במכס? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. כל פעם שאני נועל ואז מדליק את המכשיר הכיתוב הזה מופיע למעלה בצד שמאל (תמונה) איך אני מסלק את זה? לא מצאתי בהגדרות תצוגה שום דבר שמזכיר את זה. יש לי סמסונג S5 android version 5.1.1

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. כאשר המכשיר במצב המתנה ומנסים להפעיל מחדש לא מתעורר. המסך נשאר שחור. אין שום אפשרות להפעיל מחדש אלא רק אם מוציאים את הסוללה. התופעה בעיקר ב XPERIA T . XPERIA V ואפילו קורה ב XPERIA Z . האם מישהו נתקל בתופעה ויודע פרטים על הבאג הזה? לינק: http://www.xperiablog.net/2013/01/24/so ... -death-bug

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by OutRaGe,

שלום עקב כמה אנשים שפתחו לי את הראש והעיניים החלטתי לרדת מהזן ויז'ן M ולקחת משו יותר זול, למרות זאת אני מרגיש צורך בכמות גדולה של מוזיקה ולכן הנגן המתבקש צריך להכיל בערך 20 ג'יגה אמ אין דרישות מיוחדות רציתי לשאול לגבי ה-H10 של ה-20 ג'יגה למה בכל כך קצת חנויות יש אותו ? (לפחות בזאפ) iRiver הפסיקו לייצר אותו ? וגם המחיר שלו לא ירד המון זמן ראיתי את גרסת ה-5 ג'יגה פעם וממש אהבתי בכמה ה-20 יותר גדול פיזית ? וכמובן פתוח להצעות אחרות איך שכחתי מה-X5! מה היתרונות והחסרונות של כל אחד לעומת השני ? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. נעלם לי הכבל של ה MP4 שלי וזה כבל מיוחד לא כמו MINI USB רגיל הכבל נראה ככה: משהו יודע מאיפה אני יכול לקנות כבר כזה?? תודה לעוזרים זה ממש חשוב!!

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אז ככה, הבעייה היא כזו- מדי פעם, בזמנים לא מוגדרים ובלי עקביות (אבל לא בשכיחות גבוהה, עכשיו זה קרה בפעם השלישית, כשבפעם הקודמת זה קרה לפני כמה חודשים והראשונה חודש קודם) אני לא יכול לקבל הודעות SMS. שליחת SMS מתבצעת בצורה תקינה. יש מספיק מקום פנוי במכשיר, כך שלא זו הבעייה. מה שמעניין אותי אם זה באמת 'מצב נדיר' כמו שהנציגים אומרים לי פעם אחר פעם, (יחד עם הבטחה שזה לא יקרה שוב אחרי שהם איפסו משהו במערכת שלהם) או שזה קורה פה לעוד משתמשים. בנוסף, הודעות שנשלחו אלי בזמן התקלה הולכות לאיבוד בנבכי רשת סלקום. אין אפשרות לשחזר אותן. עדכון קטן- הנציג שדיברתי איתו עכשיו (שהיה נחמד דווקא) טען שיש בעייה ברשת ואני לא היחיד שחווה את התקלה כרגע, ואין זמן מוגדר לפתרון התקלה. "עובדים על ז…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שבוע שעבר ביום שני, קיבלתי עידכון בטלפון Lumia 920 של התוכנה Nokia drive עכשיו נקראת Nokia HERE ומפה חדשה במלאי המפות של ישראל!!! אז זה אומר שכרגע ניתן לנווט ברחבי הארץ עם המכשיר ללא צורך בwaze מה שכרגע עדיין לא מושלם זה הרחובות שכתובים באנגלית והניווט הקולי, עדיין לא קיים בעברית.. אבל למי שזה לא מפריע, וזה זמני לדעתי(גרסת beta) יכול כבר להשתמש, בדקתי אותו בכמה נסיעות והוא עובד מצויין ומדוייק. יש כמובן מקומות לשיפור, אבל חשוב לזכור שסו רק ההתחלה. בנוסף לכל, לזכותם של נוקייה יוזכר שאין אף חברה שמספקת למכשירים שלה גם תוכנת ניווט.. אפילו לא אפל הגדולה...

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אהלן חבר'ה קניתי היום מכשיר Sansa Clip. הבעייעה היא שכשאני מחבר אותו למערכת שלי ומגביר ת'מערכת עד הסוף וגם במכשיר מגביר עד הסוף, פשוט שומעים חלש! אם אני מחבר דיסקמן (ישן) למערכת יש עוצמה ושומעים חזק. כשאני מחבר אוזניות ל SANSA CLIP גם עושה רושם שהוא מנגן חזק (יחסית). האם הגיוני שהוא לא עוצמתי מספיק כדי שאני אשמע חזק אלא רק ממש בינוני? מה עושים?!.... תודה. עריכה: הסתדרתי , קצת שיחקתי בהגדרות יש שם אופציה בווליום "נורמאל" או "היי (גבוה)" כנראה למצב של חיסכון בבטרייה, אחרי שהעברתי להיי זה כבר היה יותר טוב ואחרי ששיחקתי באקולייזר זה כבר להיט. תודה ערב נעים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני מתלבט מה לקנות בחו"ל צריך לקבל החלטה עד יום שני תקציב 300-350$ (חבל להשקיע יותר) תודה !

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. היי חברים, אני מחפש סמארטפון מדרג הביניים. הדרישות הן: דואל סים חובה - אני עובד עם שני מספרים ושני ואטצאפים (ועדיף ממשק נוח שיתאים לשימוש עם שני מספרים) מצלמה טובה בסטילס (או לפחות סבירה פלוס). כמעט לא מצלם וידאו שיהיה מכשיר עמיד יחסית, אני לא בחור עדין (ושאם נשבר, בעיקר מסך זה לא הון לתקן) חיי סוללה חשוב לי מאוד גם שלא תיהיה לו בעיה עם הקלטת שיחות (עם אפליקצית מקליט שיחות אוטומטי. בחלק מהטלפונים מסיבה כלשהיא השיחה עצמה לא מוקלטת, רק הקול של האדם שמדבר בטלפון המקליט) אני מתלבט בין השיומי A1 שיצא לא מזמן (אהבתי את האנדרואיד הנקי, מזכיר לי את הנקסוס), לבין הסמסונג A5, וגם הLG G5 עומד בסה"כ בקריטריונים. תובנות…

18. שלום לכולם, אני מעוניין לנייד שני מספרים לחברת HOT mobile, מספר אחד שנמצא כרגע תחת אורנג', ואחד שנמצא תחת פלאפון. החשש העיקרי שלי הוא מפני בעיות קליטה. באתר של HOT mobile מצויין "ניתן להצטרף לרשת HOT mobile עם מכשירי GSM תומכים מדור 3 ומעלה". לצערי, אינני מבין דבר בתחום הזה, ולא הצלחתי לתפוס את כל עניין התדרים. לכן, אודה מאוד אם מישהו יוכל לאמת לי את שאמרו לי בחברת HOT mobile, כי שני המכשירים המתוארים להלן מתאימים, ולא יהיו בהם בעיות קליטה: 1. Nokia 5800 XpressMusic – ע"פ עדכוני ההתקן במכשיר, מדובר בסוג RM-356, תאריך גרסה מותאמת: 11-05-09. 2. Sony Ericsson Xperia Arc – מספר דגם (כפי שרשום ב"אודות הטלפון") – LT15a, אולם מתחת לסוללה ועל אריזת המכשיר רשום LT15i; גר…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by puvsc,

מה אומרים? מה יותר חזק? שווה? מצלמה איכותית? היה לי נסיון מר עם סמסונג בעבר - אבל זה היה ממש מזמן, מאז עברתי ל LG עם הבעיות שלנו ולאחרונה אני עם P30 PRO - שהוא הנייד הכי מוצלח עד כה שהיה לי... וכרגע צריך לשדרג... לפי המפרטים שניהם דומים...

20. יש לי תקציב קטן של 2000 שקל אני מחפש מכשיר טוב עכשיו קראתי פה ביקורות על הרבה מכשירים והבנתי פחות או יותר שהאפשרות שלי זה S5 או G3 שהם בין הדגמים הטובים שיש מבחינת מחיר תועלת.. השאלה מה עדיף מבחינה כספית? אני בעיקרון יורד לאילת אז אקנה שם את המכשיר אני חושב שלגבי יבואן רישמי לא אתפשר לגבי מכשירים אולי כן... מה ההמלצה שלכם?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. החלטתי שאני באמת צריך לקנות לעצמי נגן MP3 איכותי. אני מחפש נגן בתקציב של כ-500 ש"ח, בעל נפח של 1GB לפחות, איכות שמע מעל כולם (ללא החלפת אוזניות), עדיפות לאיכות שמע על פני הנפח, חשוב מאוד שהממשק יהיה הכי נוח בין מעבר שירים, חיי סוללה ארוכים (לא אכפת לי להשתמש בסוללת אצבע, מספיקה להמון זמן - לא?), רצוי מאוד אפשרות לעדכון קושחה ולאו דווקא קושחה מקורית (כלומר רצוי שקושחות פרטיות יהיו נפוצות ועדכניות). השירים שלי הם בד"כ באזור ה-128-256kbps. אשמח לקבל הצעות, תודה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני זקוק לצילום וידיאו רציף באיכות גבוהה למשך מספר שעות . מצלמות דיגיטליות לא מסריטות יותר מחצי שעה או 4GB ,הנמוך מבינהם. מצלמות וידיאו יעודיות , יקרות ,פגיעות מסורבלות וגדולות מדיי. סמארטפונים כנ"ל . לכן חשבתי על מצלמת action לצרכים שהם לא מקצועיים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. השאלה בכותר. תודה לכל העונים.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אני רוצה לקנות סמארטפון בחנות מקומית שמציאה לשדרג מ-HTC Desire S שקניתי אצלהם ולקבל זיכוי על מכשיר טלפון אני אקנה מהם. כעת עבור מכשיר שלי שבמצב תקין ניתן לקבל 130 ש''ח זיכוי ואני חושב האם זה הזמן עכשיו לשדרג הרי אחר כך ערך מכשיר ירד ויינתן זיכוי מופחת? אילו מכשירים אתם ממליצים מהבאים? Nexus 4 16GB, LG Optimus 4X HD P880, Lenovo ראיתי כאן Lenovo שאותו ניתן להזמין מאתרים סינים טווח מחירים של $200-400$ אבל מחירים אלה מצדיקים פשרה על אחריות? אני רוצה לשדרג כי יש גרסה 2.3.3 של אנדרואיד על מכשיר ישן שלי והוא נהיה יותר איטי בעוד שמתקינים הרבה אפליקציות עליו. אני צריך מכשיר עד 1600 ש''ח שעובד מהיר וחלק, שנכנס לכיס, עם מסך לא גדול מדי וניתן אליו לשמוע מוזיקה תוך כדי ריצה בבוקר ולש…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by mc_elad,

לפעמים יש אפליקציות שמבקשות לתת להם התר וכדי לתת להם אותו צריך להיכנס להגדרות ולאשר (לדוגמה clean mster) אני לא מבין בנושא הזה הרבה,האם כדי לתת את אותו התר ?.. השמח לעזרה בנושא

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים