גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
המחירים שלהם מאוד דומים בזמן האחרון הגלקסי צנח ל 2200 והנקסוס ל 2300 בגירסת ה 16GB. השאלה היא מה שווה יותר לקנות ? אני משדרג את האייפון 4 שלי רוצה לעבור לאנדרואיד אשמח לשמוע את הדעות שלכם ואם אפשר מה היתרונות של המכשירים שאתם ממליצים על פני המכשיר האחר
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים קניתי את הגלקסי 3 אז אני די חדש עם האנדרויד. רציתי לשאול איך מבטלים את הפרסומות שאני מקבל מכל מיני אפליקציות שיש לי בהאתראות שלי, זה מאוד מעצבן כי זה עושה צליל של הודעה. אני מבין שאפלקציות חינמיות מראות פרסומות בזמן השימוש בהם ואין לי בעיה עם זה. אבל זה ממש מעצבן ומפריעה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קניתי סנסה E280 והתקנתי רוקבוקס, רציתי לדעת אם יש למישהו טיפים או סקינים טובים עם עברית? בסך הכל אני דיי מרוצה עובד חלק כל העסק חוץ מבעיה של פס דק במסך למעלה שקראתי שבנתיים אין לזה פתרון האם למישהו יש פונטים טובים שכוללים עברי ואינם בחבילות הפונטים הרשמיים? בתור אחד שמעדיף לראות בגדול מה שרשום בנגן הפונט המועדף עלי הוא NIMBUS-19 הכולל עברית עכשיו אני רק מחפש THEME טוב שמנצל את המסך כמו שצריך עם ALBUMART והפונט הזה.. אשמח לדעת טיפים שימושים לרוקבוקס, קיצורי מקשים, פלאגינים טובים וכל מה שיש לכם לשתף בנושא תודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הפרוייקט השאפתני של גוגל לשליטה על-קולית במכשירים חכמים עדיין לא נראה באופק, אך יש מי שהצליחו ליצור לו מתחרה כבר עכשיו, באמצעות שעון חכם סטנדרטי לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מה אתם אומרים על המכשיר הזה?בעיקרון הוא מכשיר טוב? חשובה לי שאלה לגבי משחקים:יוצאים לו ממש משחקים תלת מימדיים כמו שיוצאים למחשב?נגיד משחקים כמו ברנאאוט או כמו FEAR וכו' יוצאים למכשיר? או איזה משחקים כן יוצאים? כי אני מתלבט אם לקנות מכשיר כזה,אבל הקטע של המשחקים מאוד חשוב לי,כי זה נראה לי נורא מגניב ללכת ברחוב ולשחק ממש משחקים כמו במחשב רק באופן נייד תודה לילה טוב
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעוניין לקבל המלצות לדגמים שונים בתקציב שמפורט בכותרת, בדגש על טאבלט שמבוסס על מערכת הפעלה של Office. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, כרגע ברשותי SE K850 שמצויין לדעתי ורכשתי אותו בגלל המצלמה שלו שעונה לצרכים שלי יפה מאוד. בזמן האחרון החלפתי מקום עבודה ועכשיו אני חייב מכשיר שיעזור לי לארגן את הסדר יום וניהול יומן. הK850 לא ממש נוח בשביל המטרה הזאת. אז הדרישות מהמכשיר הן: 1. מצלמה סבירה (לא חייב באיכות של ה 850) 2. ממשק נוח ובמיוחד ממשק יומן נוח ומפורט. 3. ממש אבל ממש רצוי מקלדת QWERTY, התנסתי עם מכשיר עם מקלדת מלאה וממש התרשמתי לטובה. 4. WIFI 5. יכולת קריאת קבצי EXEL. 6. מסך נוח לגלישה באתרי אינטרנט. לפי הדרישות אתם מבינים שהתקציב לא נמוך אך לא ממש מוגדר כרגע. חשבתי על ה HTC TOUCH PRO אבל מקריאת ביקורות עליו קיבלתי רושם לא כ"כ טוב (הרבה תקיעות וממשק לא הכי ידידותי ודורש טוויקים) ה E71 של נוקיה אמנ…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי נוקיה E71, וכמו רוב הטלפונים המודרניים(יחסית) כמעט בלתי אפשרי לראות את המסך שלו באור שמש. יש משהו שאפשר לעשות בנוגע לעניין? לקנות "מגן מסך" anti glare למשל יכול לעזור? זה ממש ממש לא נוח, ובטח במדינתנו הקטנה ושטופת השמש 90% מהזמן...
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ובכן, לאחי הקטן נעלם הפלאפון. הפלאפון הוא מחברת פלאפון, משהו של סמסונג, והוא עובד עם טוקמן (ז"א, אין לו סלוט להכניס כרטיס SIM). השאלות שלי הן כלדלקמן: 1)האם יש דרך לאתר אותו (לא את אחי, את הפלאפון). 2)האם אפשר לחסום את השיחות ממנו בינתיים? 3)האם הבן [הכנס מילה נורא גסה כאן] שהעלים אותו יכול, נניח, לשנות לו את המספר/להפוך אותו לפלאפון שפועל על SIM, או לפרוץ אותו איכשהו? בתודות מראש![br]פורסם בתאריך: 16.01.2009 בשעה 16:04:07 שכחו מזה. ה"גנב", שמסתבר שהוא ילד בן 12 שמצא את הפלאפון זרוק איפשהו, יחזיר לי אותו עוד 20 דקות.תודה על ההיענות המרשימה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.icell.co.il/article_92.html כל מילה נוספת מיותרת לחלוטין!!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הטייפ אמור לשמש להרצאות ורצוי שיקליט בפורמט בלי צורך להמיר אותם לאחר העברתם למחשב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שהשיקה מחשב נייד אמיתי ראשון מתוצרתה, החברה הסינית עשויה לנצל את הנסיון שצברה בכדי לספק לנו טאבלט חלונות 10 מתקדם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, האם ניתן לעדכן GPS מדגם TomTom עם מפות בישראל?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שבוע שעבר ביום שני, קיבלתי עידכון בטלפון Lumia 920 של התוכנה Nokia drive עכשיו נקראת Nokia HERE ומפה חדשה במלאי המפות של ישראל!!! אז זה אומר שכרגע ניתן לנווט ברחבי הארץ עם המכשיר ללא צורך בwaze מה שכרגע עדיין לא מושלם זה הרחובות שכתובים באנגלית והניווט הקולי, עדיין לא קיים בעברית.. אבל למי שזה לא מפריע, וזה זמני לדעתי(גרסת beta) יכול כבר להשתמש, בדקתי אותו בכמה נסיעות והוא עובד מצויין ומדוייק. יש כמובן מקומות לשיפור, אבל חשוב לזכור שסו רק ההתחלה. בנוסף לכל, לזכותם של נוקייה יוזכר שאין אף חברה שמספקת למכשירים שלה גם תוכנת ניווט.. אפילו לא אפל הגדולה...
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה למעמד לרכב שמתאים לאייפון 4 עם Case מעמד שכולל חיבור להטענה (מובנה). כך שניתן להטעין את האייפון במצת הרכב. אבל אין צורך לחבר את הכבל לאייפון בכל פעם, אלא מספיק "למקם" את האייפון בסטנד. משהו כמו המוצר הזה אם מישהו מכיר משהו כזה שכולל גם יציאת כבל AUX מתוך הסטנד (שלא מצריכה לחבר ידנית את הכבל AUX מהיציאת אוזניות כל פעם... אלא משתמש בחיבור data של האייפון מלמטה) תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש נגן MP3 חדש עם דרישות הבאות: נפח- הכי טוב 3 גיגה, מקסימום 5, ולא משנה אם זה פלאש או קשיח... איכות שמע ויכולת הגברה טובה- הכי חשוב בשבילי. מאוזניות שבאות עם המכשיר לא איכפת לי (אני משתמש באוזניות משלי...) סוגי קבצים- מפסיק לי רק MP3, עד איכות של 320 ביט. גודל- לא איפוד מפלצתי... משהו קטן עד גודל של פלאפון מחיר- 400 ש"ח, גג 500, אבל רק אם זה משהו שממש שווה את הכסף. אחריות ועמידות- אני רוצה מכשיר עמיד ואמין, עם אחריות לשנה לפחות. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, חיפשתי דרך לשדר תכנים לטלוויזיה שלי ללא הצורך לחבר את המחשב (ובכללי להיפתר מכבלים מיותרים) חבר אמר לי שקיים הכרומקאסט. מבירור קצר בגוגל עולה שיש גם את רוקו וגם את הפייר tv. קראתי, התעמקתי ובסוף יצאתי מבולבל יותר האם אלו מתחברים לטלוויזיה ואפשר לשדר אליהם תכנים מהמחשב (הצלחתי להבין שרק מהטאבלט או הפלאפון)? האם הם גם מאפשרים שידור תכני טלוויזיה כמו עידן פלוס? ואם כל התשובות נכונות אז איזה סטיק מומלץ? באמת שאני אובד... אשמח לכל סיוע ועצה אבי
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אם אני אקנה מכשיר WP8 מחו"ל יהיה בו עברית מובנת? בתפריטים ובכתיבה? האם יש אפשרות להוריד לו במקרה שהוא מגיע באנגלית...? http://www.clove.co.uk/nokia-lumia-920 http://www.clove.co.uk/samsung-ativ-s
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים החלפתי את הסמסונג S8300 שלי לנוקיה N86 . החלפתי אותו בגלל שאני מתגייס ולא רציתי פלאפון עם מסך מגע בשביל הצבא . ראיתי שבטלפון הזה יש לי WIFI מה שלא היה לי בסמסונג . הורדתי OPERA MINI BETA והצלחתי לגלוש באינטרנט . השאלה היא איך אני בדיוק גולש ? דרך הWIFI או דרך הרשת של סלקום ? איך אני מדגיר את זה שזה יגלוש לי רק דרך הWIFI . והWIFI זה בחינם נכון ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם קיים פה בנאדם מאזור חולון/ ראשל"צ שיש לו ניסיון עם שדרוג גרסאות אנדרואיד במכשירים שאפשר לסמוך עליו? אני מעוניין לשדרג את הגרסה של המכשיר שלי שכרגע עומדת על גרסה 2.3.6 והבנתי מאורנג' ששדרוג עולה 150 ש"ח(WTF?) אשמח לעזרה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום עקב כמה אנשים שפתחו לי את הראש והעיניים החלטתי לרדת מהזן ויז'ן M ולקחת משו יותר זול, למרות זאת אני מרגיש צורך בכמות גדולה של מוזיקה ולכן הנגן המתבקש צריך להכיל בערך 20 ג'יגה אמ אין דרישות מיוחדות רציתי לשאול לגבי ה-H10 של ה-20 ג'יגה למה בכל כך קצת חנויות יש אותו ? (לפחות בזאפ) iRiver הפסיקו לייצר אותו ? וגם המחיר שלו לא ירד המון זמן ראיתי את גרסת ה-5 ג'יגה פעם וממש אהבתי בכמה ה-20 יותר גדול פיזית ? וכמובן פתוח להצעות אחרות איך שכחתי מה-X5! מה היתרונות והחסרונות של כל אחד לעומת השני ? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל, במה ה5800 יותר טוב מהאייפון והN95 (אם בכלל)? ואפשר מפרט מדויק של ה5800? יהיה אפשר להתקין על ה5800 דברים כמו N-GAGE (ראיתי משחק ביוטוב שדומה למשחק מכוניות הזה של הN-GAGE, משהו דומה לפחות)? יהיה אפשר להתקין על ה5800 GPS? יהיה אפשר להתקין על ה5800 דברים כמו שיש לאייפון (אימולטורים של GBA וכו')? יש תאריך יציאה מדויק של ה5800 באירופה (בעיקר גרמניה)\ארה"ב, או שעדיין ידוע שהוא יצא רק חודש הבא? ושאלה אחרונה והכי חשובה, אם קונים בחו"ל כל מה שצריך זה לשים SIM של הארץ? או שיש חסימה כלשהי? אני יודע שעל רוב השאלות אי אפשר ממש לענות, אבל גם השערות יתקבלו בברכה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סמארטפון בחנות מקומית שמציאה לשדרג מ-HTC Desire S שקניתי אצלהם ולקבל זיכוי על מכשיר טלפון אני אקנה מהם. כעת עבור מכשיר שלי שבמצב תקין ניתן לקבל 130 ש''ח זיכוי ואני חושב האם זה הזמן עכשיו לשדרג הרי אחר כך ערך מכשיר ירד ויינתן זיכוי מופחת? אילו מכשירים אתם ממליצים מהבאים? Nexus 4 16GB, LG Optimus 4X HD P880, Lenovo ראיתי כאן Lenovo שאותו ניתן להזמין מאתרים סינים טווח מחירים של $200-400$ אבל מחירים אלה מצדיקים פשרה על אחריות? אני רוצה לשדרג כי יש גרסה 2.3.3 של אנדרואיד על מכשיר ישן שלי והוא נהיה יותר איטי בעוד שמתקינים הרבה אפליקציות עליו. אני צריך מכשיר עד 1600 ש''ח שעובד מהיר וחלק, שנכנס לכיס, עם מסך לא גדול מדי וניתן אליו לשמוע מוזיקה תוך כדי ריצה בבוקר ולש…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתעתד לטוס לברלין בעוד כחודש ומעוניין לדעת מה האופציות העומדות לפני בעניין הגלישה הסלולארית. האם הגלישה הסלולארית בחול במהירות סבירה? אני לקוח חברת פלאפון ויש להם כל מני חבילות לחול במחיר נסבל, השאלה האם האינטרנט יסחוב?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה אח שלי ניתקל בבעיות בתוכנה מעצבנת אחת שלא פועלת על 2.1 לי אין ניסיון עם אנדרואיד חוץ מלפתוח לו את הטלפון בזמנו להתקין עברית על 2.1 אני יודע שיש כבר 2.3 לאנדרואיד ואולי יותר בכל מקרה עברית חובה פה גם עם זה אומר לישתמש ברום של סלקום או אורנג מה גם זה סלולרי מאוד חשוב לעבודה שלו כעצמאי השאלות הן 1-איך לגבות כל דבר חשוב מהסלולרי למחשב אני מדבר על מספרים\כתובות וכו וכו -ברור לי שתוכנות אפשר להוריד מחדש 2-איפה יש רום של 2.3 בעברית שמתאים למוטורולה דיפי ועם יצא משהו מתקדם יותר בעברית אני ישמח לשמוע 3-איך מבצעים התקנה נקיה בתודה לעוזרים קרירין
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-