עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. האם מישהו ניתקל בבעיה כשניסה להכנס לניהול של האפליקציות?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  2. כפתור בית פיזי א-לה סמסונג, חיבור USB Type C ושבב Snapdragon 820: זהו המפרט העדכני אותו מנבאים ברשת עבור ה-Mi 5 של היצרנית הסינית. ויש גם תמונות Huawei עקפה אותה וגם לנובו מעניקה לה קרב לא פשוט, אך שיאומי (Xiaomi) הסינית הצעירה ממשיכה להתקדם, להשתדרג ולקבע את מעמדה כיצרנית שראויה להתייחסות וגם להערכה. המכשיר הבא שאמור לשמור את שמה בכותרות הוא ה-Mi 5 לכאורה, אשר יגיע להחליף את ה-Mi 4 אחרי הפסקה ארוכה למדי וששמועות שונות ומשונות עליו מסתובבות ברשת כבר המון זמן. עכשיו יש לנו מספר דיווחים מרוכזים חדשים אודותיו, אולי לקראת השקה אפשרית במהלך חודש ינואר הקרוב. לפי כל הפרטים העדכניים, ה-Mi 5 עתיד להיות מכשיר מתקדם מאוד שיזכיר במידה מתחרה סיני עתידי אחר ששמו על…

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  3. שלום! אני נמצא תחת הוט מובייל. בדיוק שדרגתי את הGS שלי לICS, ועכשיו המכשיר תמיד מתחבר לרשת פלאפון, ולא להוט מובייל. אני גם לא מצליח להגדיר לו ידנית להתחבר להוט מובייל. האם זה בסדר? לא יחייבו אותי בגלל שאני גולש מרשת פלאפון? למישהו יש מושג איך אפשר לתפור את זה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by שרון מהוד השרון,

התקנתי רום על הגלקסי 3 שלי P: ומה שקרה זה שהטלפון עובד אבל כל נגיע שלי קופצת הודעה "התהליך android.process.acore עצר" ואני ממש בלחץ P: אני לא יודע מה לעשות, הטלפון חדש מהניילון P:

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. גאוני או קריפי? אפליקצית שעון מעורר תבקש מאנשים זרים שאתם לא מכירים להעיר אתכם בבוקר. שעון מעורר… אולי האפליקציה הכי שנואה בטלפון שלכם. מה אם נספר לכם שיש לכם אפשרות להפוך את האפליקציה השנואה הזאת לאופצית הכרויות מעניינת שתגרום לכם להכניס את הדייט הפוטנציאלי שלכם ישירות למיטה? הכירו את WAKIE. איך זה עובד? בקלות: לאחר הפעלת האפליקציה מגדירים את מספר טלפון שלכם ואת שעת ההשכמה, והולכים לישון. למחרת בבוקר תקבלו שיחת טלפון מפתיעה מאחד מהמשתמשים האחרים באפליקציה, שהגדירו את עצמם כזמינים להשכמה. שיחה אמיתית, לא מוקלטת, של אדם בשר ודם. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%A4%D7%9C%D7%9…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם, השבוע ניידיתי קווים להוט מובייל והפתרון שחשבתי להשתמש בו לא עובד הסים של הוט מובייל לא עובד משום מה בדיבורית הקבועה ברכב. יש למישהו רעיון לפתרון ? תודה, חזי

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. אני עם מכשיר המיילסטון ובחברת פלאפון. התחברתי הרגע להכל כלול שלהם וההגדרות של ה-APN נכונות (לפי המוקד של פלאפון ולפי מה שמצאתי באינטרנט). המרקט לא מתחבר, גם הדפדפן לא מגיע לשום מקום והמוקד די הרימו ידיים (גם ככה חוץ מלשלוח הגדרות הם לא עושים כלום). מישהו נתקל? היתכן שאני לא יכול לגלוש בחבילת דור השלישי שלי?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Eli100,

יש פה מישהו שיש לו n85 והוא יכול להגיד בודאות שיש לו מצלמה משנית מקדימה?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  9. אייפון לא מציעה - הקלטת וידאו 4K ב- 60FPS - עוד כתבה שנמצאה שגויה ראו כאן במפרט לאחר ההשקה : http://www.gsmarena.com/apple_iphone_7_plus-8065.php http://www.gsmarena.com/apple_iphone_7-8064.php http://www.phonearena.com/news/iPhone-7-latest-4K-video-capture-at-60-FPS-rubber-sealed-SIM-tray-for-waterproofing---more_id85030 אייפון לא יתמוך במקודדים H265 , לא בצפייה ולא בצילום What Apple already told us about the software on the new iPhone and Apple Watch ואלו היתרונות של התוכנה החדשה iOS 10 http://www.cnet.com/news/apple-software-iphone-7-plus-and-apple-watch-ios-10-watchos-3/

10. קניתי מטען בטריות+בטריות 2500MH כתוב לפני השימוש CHARGE ואחר כך DISCHARGE מלא -- 3-- פעמים ! CHARGE או קיי ..אחכה עד שיסתיים לטעון אותם אבל מה הכוונה שלהם ל DISCHARGE איך אני עושה את זה ?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  11. יש לי רמקולים קטנים לMP3, שעובדים על 4 בטריות AAA, או חיבור כבל USB למחשב. אני רוצה לחבר את הרמקולים לקיר דרך מטען USB של אייפד. הבעייה שכתוב על הרמקולים 6V, 350mA ועל המטען USB כתוב 5V ,150-2000ma. האם המטען יכול לשרוף את הרמקולים, או שזה בסדר, כי זה דרך כבל USB?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by tal100,

אהלן חפשתי באינטרנט כבר הרבה זמן טאבלט לאבא שלי עד 1000 ש'ח אבל הלכתי לאיבוד אני רוצה שהטאבלט יהיה לפחות מסך 7, GPS ושיהיה אפשר להכניס כרטיס 3G בשבילך לגלוש הטאבלט יהיה בעיקר למשחקים לא משהו כבד ביותר ואינטרנט. ראיתי את הפאלדין מה אתם אומרים עליו? האם יש לו חיבור ל 3G עם כרטיס או שזה חיבור עם מודם ? http://android-sale.com/ainol-novo-7-paladin-7-inch-android-4-0-tablet.html ראיתי גם FREELANDER אבל אני לא יודע אם יש לו חיבור ל GPS ו 3G http://www.pandawill.com/freelander-pd70-dual-core-version-tablet-pc-android-40-97-inch-ips-screen-16gb-ultra-thin-hdmi-camera-p64363.html תמליצו לי על משהו עד 1000 ש'ח בבקשה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי מחשב נייד ותוכנת GPS, השאלה שלי היא אם ניתן לקנות אנטנה כמו זו שיש במכשירי GPS לחבר אותה למחשב הנייד, במחשב הנייד להשתמש בתוכנת GPS וככה יהיה לי נווט GPS עם מסך 15 אינץ'? אני יודע שהתוכנה עצמה מיועדת למחשבי כף יד אבל אני חושב שעם האמולטר הנכון (אני מקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום) יהיה ניתן להשתמש בו במחשב נייד עם מערכת הפעלה רגילה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום חברים. יש איזשהו דרך לשמור את התמונות שהמכשיר מצלם לכרטיס MICRO SD ולא לאחסון הפנימי של המכשיר? עברתי על כל בפונקציות של המצלמה (אנדרואיד 4.1.2) ולא מצאת שום אפשרות שכזו באפשרויות המובנות של המצלמה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היצרנית היפנית מאותתת לנו שהיא עדיין כאן עם דגמים בעלי מסך 13 אינץ׳ ומשקלים שלא מגיע אפילו ל-800 גרם לכתבה

16. Started by simonsix,

http://www.dailytech.com/ATT+Reports+Disappointing+Initial+Sales+of+iPhone/article8168.htm

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by etz,

לכל בעלי המכשיר ה"נפלא" הזה, האם הצלכתם אי-פעם להפעיל בו קובץ מידי (שלא הגיע עם המכשיר, כמובן) כמו שצריך? בגלל שיש במכשיר מקום לאולי חצי דקה של MP3 חשבתי לשים מידי בתור צלצול... מצאתי של כל מיני שירים, העברתי אותם למכשיר דרך כבל אבל כשאני מנסה אותם הוא אומר על כולם שהקובץ פגום. קראתי באיזה אתר נידח שאני לא מוצא כרגע שנוקיה דורשים איזה מידע מסוים שיהיה קיים בקובץ, האם מישהו שמע על זה פעם משהו?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  18. היי, קניתי לאחרונה את השיומי רידמי נוט 4, ואני רוצה לצרוב לו רום חדש. יש כלי של היצרנית לפתיחת הריקברי, אבל כדי לעשות את זה בפועל צריך: 1) לפתוח חשבון אצלהם ולאמת את המייל שלך. 2) לבקש לפתוח את המכיר הספציפי שלך, ז"א לתת להם את הטלפון שלך. וצריך לכתוב את "הסיבה האמיתית" לפתיחת המכשיר. הם מודיעים שתשובה תתקבל תוך שבועיים (מה?? הם בוחנים כל בקשה??) 3) צריך לשייך את החשבון שפתחתי בשיומי למכשיר ספציפי 4) מתקבלת הודעת SMS שמאשרת לך (או שלא...) לפתוח את המכשיר שלהם. 5) צריך להעביר את המכשיר למצב מפתחים ***בשלב הזה הרגשתי אושר עילאי וחשבתי שאני יכול לפתוח את המכשיר. אבל לא*** 6) צריך להמתין 72 שעות שמכשיר יהיה ב"מצב מפתחים" …

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  19. Started by Yuron,

שלום לכולם. אני מחפש DVD נייד מכיוון שבצבא חלק מהזמן אפשר לראות סרטים. אני רוצה שהמסך יהי 10' אינץ' זה באצם הכי חשוב בישבילי שיהי מסך גדול.... מחכה להצעות שלכם. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by Spitted,

יש לי נגן iRiver Clix2 8GB... לפני כמה זמן הוא נפל ונדפק לו המסך... כל מה שראיתי זה אור ירוק זוהר המכשיר עוד עבד, ואם זכרתי את התפריטים בעל-פה הייתי יכול לדפדף ולשמוע מוזיקה, אבל אי אפשר באמת לתפקד ככה הזנחתי את העיניין כי לא היה לי כוח להתעסק עם זה, הנחתי את המכשיר בצד ומאז עברו כמה שבועות... עכשיו הוא בכלל לא נדלק, לא רואים כלום בקיצור יש לי הרבה בעיות איתו, אבל הבעיה הכי גדולה היא שאין לי מושג מה לעשות למי לפנות? איפה מתקנים דברים כאלה? קניתי את המכשיר בבאג, ושם בטח ישחטו אותי במחיר על כל שטות... אז רציתי לבדוק פה, מישהו יודע לאן ללכת בשביל לתקן את המכשיר? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  21. Started by totbod1,

שלום לכולם, לאחרונה הסתכלתי על המכשיר LG env2 וראיתי שהוא לא נמצא בארץ. האם הוא תומך ברשתות הGSM שיש בארץ? יש טעם להביא אותו מחו"ל? האם יש פה מישהו שהתנסה במכשיר? אם כן, איך הוא? תודה!

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by YohaiM,

זה רק אצלי,או שיש בעיה רוחבית? ההגדרות נשארו אותו דבר,ואין לי גלישה,אלא רק WIFI.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  23. דגמי ה-Redmi 5 הופכים רשמיים עם תג מחיר נמוך משתיארנו, ויוכלו לסייע בקירוב החברה אל מטרתה למכור מעל 100 מיליון מכשירים בשנה לכתבה

24. Started by dino,

אהלן אנשים, אני מחפש לקנות נגן מארה"ב בתחום ה-250$. האופציות העקריות שיש לי הן ה-Zune, Creative Zen M, Ipod Video... מה כדאי מבחינת אחריות, תמיכה בעברית, תמיכה בפורמטים, זמן סוללה וכו'... תודה, מתן.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.