גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אתמול הלוויתי לחבר שלי את הסטרימר והוא הריץ אותו על הטלוויזיה שלו על 720p, אצלי בבית הסטרימר רץ על 1080P, היום שהחזרתי אותו לאחר הצום, הסטרימר נדלק ולאחר המסך הראשוני הטלוויזיה מאבדת את האות. מישהו אולי יודע כיצד ניתן לאפס את הסטרימר במצב הזה?.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה אני מנסה לסנכרן מספרי טלפון ואנשי קשר מהאאוטלוק בחזרה אל הסלולי הוא מעביר לי אוטומטית ל 500 הזיכרונות שיש לי בסלולר ולא ממשיך ל 250 שיש בסים איך אני גורם לו להעביר את הכל לכל מקום פנוי בסלולרי ולא רק 500 אנשי קשר נ.ב ניסיתי להעביר בסלולרי חלק מ 500 לסים ואז להמשיך את הסינכרון הוא העביר את אותם מספרי טלפון מהתחלה שוב תוצאה מספרים כפולים בבקשה עזרה
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי אייפוד קלאסיק, 80 ג'יגה. שיחקתי איתו קצת, נכנסתי להגדרות, היה כתוב לנעול את האייפון, אמרתי מגניב ! שמתי סיסמה, עשיתי אוקיי, שבאתי לפתוח הוא לא נותן !! הוא אומר שהסיסמה לא נכונה ! מה עושים ? עזרה בבקשה !
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום ברשותי מכשיר סלולרי (ישן) של חברת LG מדגם G5305 צבעוני וכל זה.. פלאפון ממש נחמד.. הבעיה איתו היא שהוא לא נותן להטעין את המכשיר כאילו נדלק המנורות בצד אך הוא לא מטעין את המכשיר והמכשיר בכלל לא נדלק כנראה בגלל חוסר בבטריה מישהו חושב שהוא יודע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
חבר'ה אני ממש מבקש שתעזרו כי אני לא רוצה להעביר את השבת בלי הפלא מה שקרה הוא שהיום נכנסתי לפלאפון לתמיכה הטכנית כי הסלולרי שלי (Telit x95, עדיף להתרחק) לא הצליח לשלוח הודעות ושיחות התקבלו אבל לא שמעתי כלום. בקיצור, אחרי שעה קיבלתי אותו עם פלסטיקה חדשה ולוח חשמלי חדש, מה שזה לא אומר. הוא עבד כמו שצריך שעה בערך, ולאחר מכן אני מקבל את ההודעות הבאות. על המסך החיצוני - המכשיר במצב offline ועל הפנימי - ***service mode Please power recycle the phone to make calls אין לי מושג מה זה אומר אבל אני לא יכול לעשות איתו כלום, דווקא כשאני יוצא הבייתה במקרה הכי גרוע אני אעשה עקוב אחרי אבל המכשיר השני שלי עוד יותר גרוע אז אני ממש צריך עזרה! תודה בכל מקרה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכנסתי לתוכנה PCLINK כדיי להעלות כמה שירים.לחצתי על pc tho phone ואז התוכנה כתבה שתוך כדיי ימחקו דברים בפלאפון ואני ברוב טיפשותי לחצתי על אישור,מה שגרם לזה שכל ספר הטלפונים שלי נמחק. למזלי שמרתי לפניי כמה ימים "הורדתי" את ספר הטלפונים שלי לתוכנה.הבעייה שבגלל שכל השמות הם בעברית בתוכנה הם מופיעים עם סמני שאלה כגון: ?????. כאשר ניסיתי להעתיק מהמחשב למכשיר אז גם שם השמות הם סימניי שאלה. יש לי שתיי שאלות 1.איך אני בכל זאת יכול לשחזר בצורה תקינה את ספר הטלפונים שלי? 2.איך אני יכול להעביר שירים לפלאפון בלי למחוק דברים? תודה לעזורים.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי סמסונג e720 ובמהלך השיחה אני רוצה לעשות רמקול (ספיקר) .. איך אפשר ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלוםץ יש לי מחשב כף יד של DELL מדגם AXIM X50. עם מערכת WINDOWS MOBILE 5 בויסטה, אין את התוכנה ACTIVESYNC,, כשמחברים מחשב כף יד, מותקנת באופן אוטומטי התוכנה , Windows Mobile Device Center ואחרי שהיא מתקינה את המכשב במערכ, הסנכרון אמור להתבצע דרך SYNC CENTER. הבעיה היא שהתוכנה הראשונה לא פועלת, היא מראה לי שהמכשיר מחובר, שאולת אם אני רוצה להירשם לנויזלטר, ואחרי שאני בוחר כן או לא, היא נסגרת ואין ממנה שום זכר. ב SYNC CENTER המכשיר לא מופיע. בXP צריך להוריד את התוכנה ACTIVESYNC, הורדתי אותה ובXP הכל ובד כמו שצריך. מה צריך לעשות? להוריד עדכונים לPDA? תודה מראש http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/Help/f611d649-a80f-4172-bb98-ade6b6cf62801033.mspx#E3C לינק לאתר של MS …
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן. יש לי נקסוס אס ועד עכשיו הכול היה בסדר והוא היה מסונכרן לג'ימייל שלי. היום הופיע לי בנוטיפיקיישנס למעלה משולש עם סימן קריאה, שכתוב בו sign in error לכתובת שלי. אני שם סיסמא נכונה וזה לא נכנס. במחשב זה כן נכנס, ואם אני מנסה להכנס לאתר של ג'ימייל בנקסוס זה גם נכנס עם הסיסמא. באפשרויות במכשיר זה מראה שהמכשיר מסונכרן עם גוגל בהכול חוץ מבג'ימייל. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המכשיר יש לי הודעה refresh database fail וכל המוזיקה על המכשיר נעלמה. שאני מחבר אותו למחשב המחשב לא מזהה אותו. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הגלגלת נעשתה קשה והנגן נקנה בארצות הברית,מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כשנה קליפ 2 GB מ KSP עשיתי את כל העדכוני קושחה עד לעדכני ביותר אם זיכרוני לא מטעה אותי היה לי רדיו הרדיו אינו מופיע בתפריט האם יכול להיות? מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום אתמול קניתי סנסה קליפ+ 2GB. הבעיה היא ששומעים מאוד מאוד מאוד חלש רציתי לדעת אם גם אצלכם שומעים נורא נורא חלש אם לא מה צריך לעשות בנידון? אשמח לתשובות, בברכה, גל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לעדכן את הפירמוור של הסנסה (E260), ו... זה לא עובד לי. הורדתי את תוכנת העידכון של סנסה, שמתי את הנגן במצב MSC, וכשאני מחבר אותו למחשב לא קורה כלום... המחשב מזהה אותו, אבל לא קופצת התוכנה של העידכון. מישהו יודע למה? תודה רבה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את התוכנה והעידכון של הסנסה אני לוחץ על הקובץ בעיברית והוא אומר לי את זה: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי, ניסיתי ליצור חיבור למסד נתונים עם שאילתות SQL על מנת להציג את כל תוכנו (טבלה 1) לתוך TextView אחד. עשיתי שיטה כזו: public String Blip(){ String result = ""; String[] colums = new String[]{KEY_ID,KEY_CONTENT,KEY_HOTNESS}; Cursor c = sqLiteDatabase.query(MYDATABASE_TABLE, colums, null, null, null, null, null); int iRow = c.getColumnIndex(KEY_ID); int iName = c.getColumnIndex(KEY_CONTENT); int iHotness = c.getColumnIndex(KEY_HOTNESS); for(c.moveToFirst(); !c.isAfterLast(); c.moveToNext()){ result = result + c.getString(iRow) + " " + c.getString(iName) + " " + c.getString(iHotness) + "\n"; } return result; } שמחזירה מחרוזת לכאן: mySQLite…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וברכה, שידרגתי את ה-Defy ל-CM7, אבל כאן זה לא נגמר. יש לי בעיה עם הסים של סלקום, הוא כותב לי בהודעה שמוקפצת כל שנייה: Sorry! The process com.android.phone has stopped unexpectedly. please try again". רק כאשר אני מוציא את הסים, אין לי את אותה הודעה. הבנתי שגם לחלק מלקוחות סלקום זה לא קורה. מה אני אמור לעשות במקרה הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מכשיר G3 של רונלייט, רץ על לוליפופ 5.0 הבעיה היא בפאנל G (הפאנל הקיצוני), כשפותחים את הפאנל, נראה כאילו קוביות מרצדות על הפאנל לרגע ואז התופעה נעלמת והפאנל מוצג כמו שצריך. בדקתי את זה על שני טלפונים מאותו דגם בדיוק. לעוד מישהו זה קורה? יש פיתרון? * לא מעוניין ברום או ב-launcher אחר. אופיר
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עוקב אחרי המדריך הבא: http://blog.sptechnolab.com/2011/03/09/android/android-upload-image-to-server/ ובכל זאת, אני לא מצליח בשום צורה להעלות כלום. הLOGים בשרת לא מראים שגיאה, הם מראים ששום דבר לא הגיע בכלל. יש למישהו שיטה יותר מוצלחת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני מפעיל את האוזנייה ..מפעיל חיפוש התקנים חדשים בפלא K610I וכלום...
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי, בשעה טובה סיימתי את האפליקציה הראשונה שלי באנדרואיד. ניסיתי להירשם כמפתח בגוגל פליי אבל יש לי בעיות עם האשראי (לא בינלאומי). עם איזה אשראי כדאי לפתוח שם חשבון מפתח? ניסיתי בעבר לפתוח עם אשראי חד-פעמי בינלאומי של הדואר (הירוק הזה) אבל זה עשה בעיות ואנשים אמרו לי שזה לא מומלץ, כי אם בהמשך ארצה לקבל תשלום על האפליקציה לא יהיה להם לאן לשלוח.... ואם אני יוציא אשראי בינלאומי מהבנק.... זה מחייב אותי אחר"כ בתשלום עמלה חודשית גבוהה. אז... מה אתם ממליצים? עם איזה אשראי (אם אמצעי תשלום אחר) לשלם על החשבון מפתח שם? תודה רבה לעוזרים ! שחר.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני 3 ימים התחילה אצלי בעיה של צריכת סוללה במכשיר HTC U11. עד לפני 3 ימים הייתי מסיים את היום שלי סביב ה70% סוללה. היום אני צריך להטעין פעמיים באמצע היום ואני מסיים את היום עם 40%-50% סוללה. לפני השינה אני מטעין את הפלאפון ל100% ובבוקר (לאחר 8 שעות בערך) אני מוצא את הפלאפון עם 70%-80% סוללה. נכנסתי להגדרות צריכת חשמל ובראש הבראשונה מופיעה האפליקציה WHATSAPP שמבזבזת לי עשרות אחוזים מהטעינה המלאה האחרונה. חוץ ממנה הכל נראה שגרתי. הורדתי הרבה סוגים של אנטי וירוס וגם אנטי מלוור והפעלתי את המכשיר מחדש מספר פעמים ושום דבר לא עזר לי לפתור את הבעיה. האם גם לך יש בעיה לאחרונה עם WHATSAPP או שהייתה לכם בעיה דומה? אגב יש לי אנדרואיד 8.0 אשמח אם תציעו פתירונות!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בקבצים שאני מוריד דרך האנדרואיד. לא משנה איזה סוג קובץ הוא פשוט לא נפתח. בהתחלה חשבתי שהקובץ דפוק ואז גיליתי שכשאני מוריד במחשב ומעביר אחר כך לפלאפון הוא עובד. זה קורה בpdf mp3 apk.... יש לי נקסוס 4 שעבר רוט. לא החלפתי רום אפשר עזרה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש בעיה בקוד הזה (לפי אקליפס ולפי ה-ADK) package android.battun; import android.app.Activity; import android.os.Bundle; import android.widget.Button; import android.widget.EditText; import android.view.View.OnClickListener; import android.widget.Toast; import android.content.Context; import android.view.View; public class AndroidtesttwoActivity extends Activity { EditText helloName; /** Called when the activity is first created. */ @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); setContentView(R.layout.main); EditText helloName; Button button = (Button)findViewById(R.id.go…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי, קראתי את המדריך וכתבתי את הקוד לפי מה שהופיע בו. בזמן ההרצה הכל עבד חוץ מהלחיצה על העיגול מטרה. בגלל שאני לא יודע יותר מידי טוב איך לדאבג את כל העיניין פשוט לקחתי את קוד המקור וגם שם אותה הבעיה. מה שעוד שמתי לב זה כשאני לוחץ על להתחיל את המחשק התמונה של הכפתור לא משנה וכפתור לחוץ. כתבתי לוג לפונ' קליק והיא לא הופיע, זה אומר שהפונ' בכלל לא ניקראה. מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפתור את זה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-