עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by FeedMe,

שלום! ה-H10 היקר שלי חזר מתיקון לא מזמן... עם נסיון הסנכרון הראשון שמתי לב למשהו מוזר: כתוב במפורש שיש רק 445 מגה פנויים על המכשיר מתוך 5 גיגה. בכניסה למכשיר עצמו וגם דרך FILE BROUSER מצויין בפירוש שאין קבצים על המכשיר. רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by intel suck,

יש לי בעיה בנגן המחשב לא מזהה אותו והוא תקוע שום כפתור לא עובד והוא לא עובד מה לעשות? נגן בן שלוש שבועות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by itai_1813,

שלום! יש לי את הנגן Sansa e280, לפני כמה חודשים התקנתי עליו Rockbox. בלי כוונה מחקתי את תיקיית ה-SYSTEM שבנגן ושאני מנסה להדליק את הנגן עם תוכנת ההפעלה המקורית של הנגן (שתי הגרסאות קיימות בו זמנית) זה רושם לי שזה לא מוצא את SYSTEM/OF.bin או משהו כזה, גם כשאני מחבר את הכבל USB הנגן מנסה להכנס למערכת הפעלה המקורית ורושם את אותה הבעיה והמכשיר כבה. כשאני בתוך תוכנת ה-Rockbox מנסה לחבר את ה-USB זה מראה ציור של הכבל אבל לא פותח את הכונן של הנגן במחשב שלי (ככה זה גם היה לפני שהבעיה התחילה). רציתי לדעת אם ישנה דרך להכנס לכונן גם דרך ה-Rockbox כדי ליצור שוב את תיקיית ה-SYSTEM.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by oz25,

יש לי בעיה ב-WAZE והיא שאין לי הכוונה קולית. לא משנה שהרמקול של המכשיר שלי עד הסוף, ההגדרות שמע וההכוונה של האפליקציה בסדר ועל מצב תקין ועדיין אין לי הכוונה. למישו זה קרה ויכול לעזור לי ?

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  5. הכשיר בזמן האחרון מתחיל לעלות לי על העצבים!! 1.אני לא יכול להעביר אליו שירים-המחשב כל פעם נתקע(וניסיתי על חמישה מחשבים שונים) 2.גם את השירים שכבר הכנסתי ישנם שירים שאם אני בוחר אותם המכשיר פשוט נתקע הערה: המכשיר הוא אמריקאי תודה מראש

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by chizbat,

שלום, יש לי IPOD 60G עם וידאו עכשיו כשאני מפעיל את הITUNES ומעביר שירים זה עובד חלק אבל אחרי שזה מעביר את השירים זה עושה ANALAYZING ואז זה עושה שיר שתיים חלק ונתקע או שפשוט לוקח לו המון זמן על שיר בודד בזמן שעל שיר לפניו לקח לו שניה זה גורם לחלק מהשירים להופיע ברשימה בIPOD אבל אי אפשר לנגן אותם איך אני פותר את זה? תודה מראש!

7. יש לי את הנגן המצויין הנ"ל וכשאני לוחץ על BOOKMARK או ADD TO LIST לא קורה כלום... אני מנסה ללחוץ על הPLAYLIST והתיקייה לא נפתחת. גם כשאני מנסה להסתכל דרך המחשב מה יש בPLAYLIST אני לא רואה כלום.

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  8. Started by dans41,

אפשרתי ל hangout לקבל את הSMSים שלי כדי שהשיחות בhangout והsmsים יהיו במקום אחד, התחלתי לקבל SMSים מאנשי הקשר שלי אבל בלי השם שלהם רק במספר עם קידומת של ישראל, בדקתי באפליקציית ההודעות הרגילה וההודעות מופיעות שם עם השמות של האנשי קשר שלי. אני חושב שהוא לא מצליח לזהות את המספר בגלל הקידומת +972 מופיעה לפני כל המספרים בhangout, מה אפשר לעשות? יש לי משהו כמו 200 אנשי קשר ואני לא מתכוון לעשות את זה אחד אחד, למה הוא לא מצליח לזהות את המספרים? ומה אני צריך לעשות בשביל שזה יעבוד כראוי?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  9. Started by vamp69,

שלום קניתי לא מזמן HTCone x ופתאום הוא עשה לי בעייה שהוא לא קולט שום סים הלכתי לחנות שמה עשו לי אתחול וזה עבד אך יש לי בעיה שהיא יחסית מינורית אך מאוד מרגיזה אותי אישית ואשמח אם תוכלו לעזור המסך גלילה שלו כאשר פירמטו עשה מין שיוני כזה והוא נראה ממש מעפן לא יודע איך הוא ישתנה הם לא יודעים איך השתנה ואין לי מושג איך לשנות אותו חזרה מישהו פה יכול לעזור לי אם זה?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  10. Started by amit27,

יש לי בעיה באיי פוד שזה מראה לי את הסמל הזה של התקיה עם הסימן קראיה http://www.apple.com/support/ipodmini/ תודה מראש לכול העוזרים

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  11. Started by D-M-X,

נתתי אותו אתמול לחבר שלי כדי שיגבה דברים לפני פירמוט אחרי שהוא העביר והכל הנגן סרב להתחבר למחשב ככונן אבל לא סרב להיטען מUSB כשניסיתי להדליק הוא לא נדלק ורק הנורה האדומה הבהבה והנגן עשה רעשים של טיקים לעומת זאת, כשניסיתי להדליק על HOLD הוא דווקא ידע להציג יפה HOLD שמתי אותו להיטען בלילה מהUSB קמת בבוקר וניסיתי להדליק, הכל טוב ויפה אבל כשאני מכבה הוא שוב עושה רעש של "טיק" יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by t d,

שלום, בבעלותי IPOD CLASSIC 80G , השבוע כשהדלקתי אותו עלתה לי הודעה "use itunes to restore", כשאני מחבר אותו למחשב ומפעיל את הITUNES עולה לי הודעה שיתכן שיש צורך בRESTORE AND UPDATE מה שימחק את הקבצים מהמכשיר ויחזיר אותו להגדרות יצרן, אני לוחת אוקיי, הוא מרית את התהליך ולאחר כמה דקות מעלה הודעה שהוא סיים ועכשיו הIPOD יאתחל את עצמו ואז יהיה אפשר להשתמש בו, רק שהאייפוד לא מאתחל את עצמו, אם אני עושה EJECT אז תקועה לי הודעה על הIPOD של SAFE TO DISCONNECT, אני מנתק אותו והוא נשאר ככה, עשיתי RESET לאייפוד עצמו (לחיצה על הכפתור העליון והאמצעי יחד ל10 שניות) הוא עושה RESET ושוב עולה לי הודעה של connect itunes to restore, ה itunes גם שוב נותן את אותה הודעה כשהוא מתחבר. ניסיתי להרי…

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  13. ניסיתי להוריד עברית וזה רשם לי את זה ניסיתי להוריד ערכות נושא וזה רשם לי את זה משחקים תוכנות כל דבר

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by shira234,

שלום יש ברשותי IRIVER E10 אך לאחרונה הוא עושה לי בעיות משונות - א) נניח אלבום חדש שהורדצתי אליו - של ניל יאנג - לוקח לו בין 5-10 שניות מהרגע שאני בוחרת שיר מהאלבום עד הקטע שהוא מתחיל לנגן.. ב) שמור לי בו אלבום, שהעתקתי ממחשב של מישהו אחר, של לד זפלין - ומשום מה אם אני רוצה להעתיק את האלבום מהIRIVER למחשב שלי זה רושם שנותרו עוד 218 דקות..... עוד ברצוני ליידע כי מכיוון שהעברתי את זה ממחשב של מישהו אחר אז העתקתי את זה לזיכרון של הIRIVER אבל בתכלס לא ניתן לשמוע את זה באייריבר עצמו כי הוא לא מוכנס לתיקיה (שבעבור זה צריך להשתמש בתוכנה IRIVER PLUS3 כדי להעביר מוסיקה לנגן עצמו) אגב, עשיתי RESET וזה לא עזר באף אחד מהמקרים מקווה שהייתי ברורה מספיק ומצפה לתמיכה :s05: :s05:…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  15. Started by White Shepherd,

התחלתי ללמוד Java לאנדרואיד ורציתי להתחיל עם תוכנית פשוטה של hello world, אבל כשאני מריץ את התוכנית האמולטור כותב לי A N D R O I D_ באמצע המסך (פחות או יותר) בלי שום קשר למה שנמצא בתוך ה-textview. איך אני פותר את זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by EMXMAN,

קניתי אתמול מוטורולה L2 חדש והחברה ויש לי איך להעביר קבצים אבל בעיה אין לי מושג איך אני מקודד וידאו שיעבוד לפלאפון הצלחתי פעם אחת אבל יצא בלי קול אממ עם איזה תוכנה אפשר לקודד ואיזה רזולוציה וכל זה צריך לכוון אין לי מושג אם מישהו מוכן לעזור אשמח מאוד

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by achiya1,

התקנתי את העדכון תוכנה כי הבנתי שהוא מסדר עברית בנגן במקום ג'ירביש והוא באמת סידר. הבעיה שמאז הווליום בנגן ירד דרסטית ובקושי שומעים בו שירים. הבעיה היא לא באוזניות כי גם חיברתי אותו לרמקולים חיצוניים וזה אותו דבר. יש אפשרות לשחזר מערכת בנגן? או להסיר את העדכון? לא הצלחתי להסתדר בנתיים..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by מגדל,

אז ככה.. המרתי קליפים של MPEG ו- AVI ל- AMV עם התוכנה שהגיעה... העברתי לנגן והפעלתי את הקליפים... בהתחלה הנגן ניגן את כל הקליפ טוב ואח"כ רציתי לראות את הקליפים עוד פעם ואז הנגן ניגן אותם למשך 10 -15 שניות (את כולם לא רק אחד) והפסיק. אז כיביתי ניסיתי עוד פעם ועוד פעם הפסיק אחרי 10 שניות לנגן.... וככה עוד פעם ועוד פעם.... אם מישהו יודע איך לתקן את הבעיה הזאת אז בבקשה שיענה. תודה

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  19. Started by D-M-X,

כשאני מדליק את המכשיר מופיעה לי הודעה שהזכרון הפנימי מלא (תקלה דומה למשהו שכבר ראיתי בחיפושים באינטרנט) רק שההבדל הוא שאני לא יכול לעשות כלום מעבר לזה, אף כפתור חוץ מכיבוי לא מתפקד יש פתרון כלשהו חוץ מHR כדי שלא ימחקו לי המספרים?

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by The Dom,

קיבלתי את הN95 שלי מאורנג' לאחר תיקון, ובמסך הראשי איפה שיש את השורה עם כול מיני אפליקציות, שהראשון אמור להיות ספר טלפונים - הם החליפו את זה בשירותי הטלוזיה שלהם. איך אני משנה את זה חזרה לספר טלפונים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ohad5g,

שלום למה כשאני רואה במיני pc סרטים full hd (לא משנה איזה רזולוציה ) אני רואה נקודות לבנות , ולפעמים בהכשיר נתקע ומתחיל מחדש , הזמנתי את המכשיר מחו"ל יכול להיות שיש בעיה במכשיר ?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  22. Started by intel suck,

התקנתי את הROCKBOX רק שזה לא קורא לי אף שיר בגלל בעיה של CODEC איך אני מסדר את זה? אני משתמש ב-SANSA E250

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  23. Started by cold fire,

קניתי לפני חודש(ויום) את הנגן הנ"ל הוא היה מעולה עד עכשיו כשהסרתי אותו מהמחשב דרך safely remove hardware הוא הסיר אותו הבעיה היא שהוא תקוע על refresh database חצי שעה ואין לי שמץ של מושג מה יכולה להיות הבעיה?! האם האחריות תקפה למקרה כזה? ואם לא אז מה עושים? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by R0tem1,

ברדיו אני יכול להעביר רק תחנות בתדר אי-זוגי. לא ניתן לקלוט תחנות בתדר זוגי. התקנתי גם את הפיימוור הזו וזה לא עזר: http://forums.sandisk.com/sansa/board/message?board.id=clip&thread.id=10534 מה אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  25. Started by guybenh,

קניתי את המוצר הזה היום הורדתי כמה שירים ואז סמתי לב ש14 מתוך 61 שירים לא פועלים למרות שהמחשיר תומך בפורמטים הללו אז סיחקתי אים ההגדרות של השירים הללו ואז המחשיר ניסגר והיגיעה לחלק של הפתיחה וניתקה שםעד עכשיו מישהוא יודע מה לעסות אף כפתור לא עובד אים מחברים אותו למחשב לא קורה כלום

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.