עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by itzhakros,

שלום חבריה אני חדש כאן (הומלץ ע"י חבר רשום) אני אשמח לעזרתכם: מעוניין לקנות נגן mp3/4 הישומים החשובים לי הינם: הארד דיסק נייד למוזיקה בעיקר (לנסיעה לחו"ל - יש לי המון) וזמן סוללה רב ככל האפשר, הקלטה חיצונית(סטודנט), חיבור למצלמה דיגיטלית ללא מחשב(להורדת זיכרון תמונות), איכות שמע חשובה מאוד!!!, מטען חשמלי ולא דרך מחשב (טיול בחו"ל), TV OUT - יכול להיות נחמד מאוד ורצוי אבל לא הכרחי, (כנ"ל לגביTV IN לא בשביל זה הוא נקנה), אבל מסך לתמונות הכרחי (אולי גם PDF) תקציב עד 2000 ש"ח מתלבט בין מס' דגמים: IAUDIO A2 (מעט מדי זיכרון),ומישהו שמע על מכשיר שנקרא - DIGIMATE - MP3,MP4 60GB (לפי המפרט הוא נשמע כעושה הכל) אבל לא שמעתי עליו מעולם לינק מצורף: http://digiworld.shopy.co.il/produc…

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  2. שלום חבריה אני חדש כאן (הומלץ ע"י חבר רשום) אני אשמח לעזרתכם: מעוניין לקנות נגן mp3/4 הישומים החשובים לי הינם: הארד דיסק נייד למוזיקה בעיקר (לנסיעה לחו"ל - יש לי המון) וזמן סוללה רב ככל האפשר, הקלטה חיצונית(סטודנט), חיבור למצלמה דיגיטלית ללא מחשב(להורדת זיכרון תמונות), איכות שמע חשובה מאוד!!!, מטען חשמלי ולא דרך מחשב (טיול בחו"ל), TV OUT - יכול להיות נחמד מאוד ורצוי אבל לא הכרחי, (כנ"ל לגביTV IN לא בשביל זה הוא נקנה), אבל מסך לתמונות הכרחי (אולי גם PDF) מתלבט בין מס' דגמים: IAUDIO A2 (מעט מדי זיכרון),ומישהו שמע על מכשיר שנקרא - DIGIMATE - MP3,MP4 60GB (לפי המפרט הוא נשמע כעושה הכל) אבל לא שמעתי עליו מעולם לינק מצורף: http://digiworld.shopy.co.il/products/65128 ירדתי מהA…

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by elibadra,

שלום חברה. בבקשה דחוף, מה עדיף galaxy s advance או galaxy s3 mini . אני ממש על סף קניה. תודה.

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  4. Started by d_v,

היי אני לא מבין בין IPOD ל IRIVER או לכל חברה אחרת שין לי מושג לגביה. אני צריך נגן בנפח של 30-40 GP, שיהיה לי נוח להעביר קבצים אליו וממנו, כי הוא ישמש גם כ HD נייד (להעברת קבצים גדולים מאוד...) בלי יותר מדי ממשקים , שיהיה P&P, נוח, לא גדול מידי (למרות שהגודל באמת לא קובע במקרה הזה), איכותי, ואם אפשר שיראה טוב... אני מקווה שפירטתי מספיק... זקוק לתשובה ממצה ודחופה (אחי בארה"ב רוצה לקנות לי והוא עכשיו בחיפושים...)

5. המכשיר לא מפסיק לצאת מאפלקציות ולעשות ריסטים. מכשיר אייפון 4 16ג'יגה שפרוץ לפריצה האחרונה.קרה לאחר שעשיתי עגדכון ל וואטסאפ ( לא חושב שזאת הסיבה).תודה!

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  6. היי הווינדוס שלי לא מזהה את המכשיר בכלל מה עושים?! אפילו כשהתקנתי את NOMAD EXPLORER הוא לא מזהה

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  7. בגדול איזה חברת GPS עדיפה TOMTOM או garmin ?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. עם או בלי קשר ישיר להיותו של ה-Snapdragon 8 Gen 1 אכזבה בכל הנוגע לחיי סוללה - הגלגול החדש של מוצר הדגל לשוק המובייל מתמקד בלציין את שיפור היעילות עבור יחידות העיבוד השונות שבו, לצד השיפור הפוטנציאלי בביצועים המירבייםלכתבה

9. Started by AmanShehzad,

אנחנו כבר מקבלים דיווחים מן השוק שאנשים מוכרים טלפוני שיפוץ טלפוני Xiaomi חדשים. כדי למנוע את ההונאה, אתה יכול לבדוק אם טלפוני Xiaomi הם חדשים לגמרי, שיפוץ או IMEI מזויף באתר הרשמי של Xiaomi. 1. ודא IMEI בטלפון ואת IMEI על הקופסה מותאמת (1). הזן * # 06 # בלוח המקשים כדי למצוא IMEI שלך. (2). עבור אל הגדרות -> אודות הטלפון -> סטטוס לחפש S שלך / N. במקרה אם IMEI בטלפון אינו תואם את IMEI על התיבה, כי חייב להיות טלפון בעיה. קישור כמו להלן: http://www.mi.com/verify/#imei_en בגלל Xiaomi הוא מותג סין, התוצאה אולי סינית מופשטת 2.1) אם זה מראה 官 翻 机 …

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by Jammer,

אהלן, אני מעוניין לרכוש מכשיר מDX, חיקוי של ה-HTC TOUCH להלן הלינקמקווה שמותר לי לשים אותו, אם לא מתנצל מראש..) http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.44902 המכשיר עולה 140$ ולכן אני בטוח שהוא ייעצר במכס(כי הוא מגיע גם בקופסא גדולה ולא במעטפה), אין לי בעיה לשלם את ה34% מכס.. השאלה שלי היא כזו: האם אני אוכל להכניס אותו לארץ מבחינת התקנים של משרד התקשורת? ת'כלס זה לא באמת HTC אז אי אפשר למצוא אותו ברשימה אבל חיפשתי את הדגם שהוא מנסה לחקות וגם אותו לא מצאתי ברשימה של משרד התקשורת.. התדרים שלו מתאימים לתדרים בארץ, אתם חושבים שיעשו לי בעיה? מישהו עבר משהו דומה? עם חיקוי של סלולרי? תודה, אופיר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Grim-X,

שלום לפורום. אני מתכוון לקנות S3 בקרוב ואני חושש שהחנויות שמוכרות אותו במחיר זול יחסית לספקיות הסלולר מוכרות פלאפונים מתוקנים ולא חדשים. מצאתי את המדריך הזה: http://www.groovypost.com/howto/howto/access-hidden-menu-android-phone/ רציתי לדעת האם מישהו ניסה והאם זה עובד ובאמת נותן תוצאה אמיתית. בנוסף רציתי לדעת האם אפשר לזייף את התשובה שהבדיקה הזאת נותנת, האם החנות יכולה לאפס את הנתון ל No. שאלה נוספת למי שקנה כבר באחת החנויות שמופרסות בZAP, כיום החנויות מורידות כל יום ב 2-3 שקלים את המחיר רק כדי להיות בתחילת הרשימה. מישהו קנה מאחת החנויות שמופיעות בZAP ויכול לתת ביקורת, האם הפלאפון היה מזויף או Refurbished? תודה מראש על העזרה.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by yonatan1811,

שלום לחברי הפורום, דבר ראשון יפה לראות פורום פעיל ומקצועי כמו זה, רציתי להציע לכלל המפתחים כאן(מתחילים ומתקדמים) את השירותים שלי. מה אני מציע בעצם? אני מציע לכל מפתח בדיקות לאפליקציה שלו-ומה הבלעדיות שלי? כל מכשיר סלולרי,כמעט בכל קונפיגורציה,ומסביב לגלובוס: ז"א שאם את/ה רוצה לבדוק אם האפליקציה עובדת על LG G3 שנמצא כרגע בגרמניה,אתה יכול לעשות את זה. (וכמובן שניתן לבדוק גם לגבי מכשירים שנמצאים כאן בארץ כולל אייפון 6 ו 6+) העלויות הן מהנמוכות ביותר,וכלל הבדיקות מתועדות ברמה הגבוהה ביותר. בשורה התחתונה תוכלו לוודא שהאפליקציה שלכם עובדת בצורה הטובה ביותר על מגוון מכשירים,מערכות הפעלה,מפעילים,ארצות וכד', ובכך להוציא אפליקציה מקצועית ביותר עם מינימום תקלות וכשלים. תכולת …

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by 1immortal,

צריך לראות איך הדבר הזה מזדהה מבחוץ .

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by idan8871,

שלום לכולם ושבוע טוב . בשעה טובה אבא שלי קנה מכשיר חדש - Xiaomi Redmi 6A עכשיו יש לי שאלה , איך אני מוודא אם המכשיר הוא מקורי או לא ? עשיתי את הבדיקה הזאת : בתמונה , וזה מה שיצא זה אומר משהו ? אשמח בבקשה לעזרה בעניין , תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, לאחרונה הצטרפתי לחבילה בסלקום הכוללת 200 דקות לחו"ל כל חודש דרך המפעילה 013, ואני מעוניין לדעת איפה אני בודק כמה דקות מהחבילה כבר ניצלתי? האם זה דרך סלקום או דרך 013, ואיך? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by barry,

רציתי לדעת עם יש איזו תוכנה שאפשר בעזרתה את מצב הסוללה בסמארטפון בין עם IPHONE או אנדרואיד? בסגנון של HWMONTIR שמציג את כאשר מותקן על מחשב נייד מציג את ה mAh המקורי של הסוללה ואת המצב הנוכחי של הסוללה. יש דרך דומה או כלשהי לבדוק את הסוללה בעזרת המחשב או בדרך כלשהי? (בלי כמובן לפרק הכול ולחבר לאי אלו מכשירים? חיצונים) תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי אני חדש בפורום פה, וממבט ראשון נראה לי שזה המקום לשאול שאלות ולקבל עליהן תשובות קונקרטיות. אני מעוניין לקנות גלקסי S3 יד שניה (תקציב של עד 2100 ש"ח) ורציתי לדעת אם קיים איזשהו קוד שניתן להקיש במכשיר ודרכו לבדוק תקינות של המכשיר (אני יודע שקיים דבר כזה במכשירי HTC ONE X). וגם אם לא, אבקש את עזרתכם מה לבדוק במכשיר לפני הקנייה ע מנת להמנע מקניית מכשיר תקול. תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור, שמואל.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היצרנית הסינית ניצלה את תערוכת MWC השנתית בברצלונה על מנת להרחיב את זמינות דגמי הדגל שלה אל מחוץ לסיןלכתבה

19. הטאבלט החדש מתקרב לאיזור הגיאוגרפי שלנו - אך עושה זאת במהדורת הבסיס שלו בלבד, ללא דגם ה-Pro המשודרג בשלב זהלכתבה

20. הסמארטפון החדש של היצרנית הטאיוואנית מציע הרבה מהמאפיינים היותר חיוביים של ה-One A9, בשילוב עם סוללה מעט יותר מכובדת ומחיר קצת יותר ראוי אחרי ה-One A9 בעל הפוטנציאל אך גם בעל תג המחיר המוגזם במיוחד, HTC משיקה רשמית (בסין) סמארטפון חדש נוסף העונה לשם One X9, ולצערנו לא עוצמתי ומתקדם כפי שציירו אותו השמועות המוקדמות – אך עדיין מסקרן למדי. בדומה ל-Galaxy A9 של סמסונג (שהושק גם הוא רשמית בסין ממש היום, אגב), גם ה-One X9 מרגיש כמו חלק מקטגוריה חדשה, אשר משלבת עיצוב איכותי ומאפייני 'פרימיום' מסויימים עם אלמנטים ששייכים לשוק הביניים, ובתג מחיר אשר מנסה למצוא את דרך המלך בין הקטגוריות האלו. מדובר כאן על מכשיר עם מסך 5.5 אינץ' מבוסס פאנל IPS ברזולוציה של FullHD, יחד עם ש…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  21. חברה בשם Integral Memory מצהירה כי תהיה הראשונה בשוק להציע כרטיס אחסון חיצוניים זעירים בנפח שיאפיל על השיא אותו קבעה סאנדיסק בשנה שעברה לכתבה

22. האם ניתן לקוות לכך שהמכשיר הטרי מהמותג אשר קיבל את עצמאותו משיאומי יעלה רק 600 שקלים כאשר יושק בארץ?לכתבה

23. דגם ה-Redmi 9T Pro, אשר ידוע גם בשם Redmi K20 Pro ומציע יחס עלות תועלת נדיר - בדרכו לשווקים האירופאים וכנראה שגם לישראל לכתבה

24. Started by yonatan.mendelson,

האם היצרנית הסינית תצליח להגיע למכירות מכשירים בהיקף של מעל ל-30 מיליון יחידות ברבעון אחד? בינתיים יש לה את הסיפתח המתאים לכך לכתבה

25. כחלק מתוכניתה של סמסונג להשיק את מכשיר ה-Galaxy S6 במהלך חודש מרץ המתקרב, הצהירה החברה כי היא החלה את הייצור הרשמי של שבב ה-Exynos 7 בליטוגרפיה של 14 ננומטרים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%9c%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%9b%d7%a8%d7%99%d7%96%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%a9%d7%91%d7%91/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.