עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by eldad25,

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. שלום לכולם, ישנו מחיר מיוחד לקבוצת הרכישה ל- Nexus 6P והוא: 2749 ש"ח! יבואן רשמי! הכמות מוגבלת ל-50 מכשירים. קישור לפרטים נוספים: https://www.facebook.com/Nexus6PIsrael

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. Started by BigTools,

שלומות וברכות לבאי הפורום. ראשית, הקדמה קצרה. 2008 - שוק הסלולר תקוע. נוקיה N95 מופעל ע"י כור גרעיני קטן ועוד מיטב המכשירים אשר מציגים שיפור של 0.1" למסך או\ו עוד חיישן כזה או אחר. N96 חוד החנית לא מציג שום דבר חדש, N97 מציג מקלדת מלא בעלות משכתא מלא ונכשל. הקלדת אותו בודדת בהודעה דרשה כ-3 לחיצות. לא יאומן איך שרדנו את זה. ימי חורף קרירים. תמונות פוקסלות של מכשיר נטול כפתורים דלפו לרשת, אז עוד אתר נענע היה בשיאו. ביום סגרירי כלשהו הוא הוצג האייפון הראשון. הופיע ושינה את כללי המשחק. בארץ הקודש כמובן שמעו על הפלא הטכנולוגי באיחור כרגיל, אך היו בודדים שרכשו מחו"ל ושלחו אותם ארצה. עקב מגבלות טכנולוגיות כאלו ואחרות, האייפון שלהם שימש כמחזיק ניירות מהודר ותו לא. אך ראשוני הא…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. היי, אשמח לתגובות. מכשיר נקסוס 5. אופיר

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by WarNet,

היי,אני מעוניין לקנות את המכשיר הנייד הזה:http://www.htc.com/www/product/hd2/overview.html בחנות שאני קונה מספקים את תוכנת EYRON-תוכנה שמספקת עברית למכשיר הזה :http://www.pocketpc.co.il/. האם מישהו נתקל בבעיות עם התוכנה הזו? האם למישהו שהוא בעל המכשיר הזה צצו בעיות מסוימות במערכת ההפעלה שלו,במכשיר,במסך מגע? האם המכשיר יעבוד כסדרו עם כרטיס SIM של Orange שהוא לא דור 3? תודה רבה על העזרה.[br]פורסם בתאריך: 14.05.2010 בשעה 21:38:38 מישהו?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by hadarK,

אני רוצה לרכוש את Xiaomi MiKey מהאתר tinydeal ורציתי לדעת האם האתר אמין לרכישה? קישור לדף המוצר: http://www.tinydeal.com/35mm-xiaomi-miclick-quick-button-dustproof-plug-jack-plug-p-129015.html?utm_campaign=may29_topseller_en&utm_content=EPATH-306256&utm_term=apple_samsung&utm_medium=email&utm_source=newsletter

7. Started by jorylit,

מישהו יודע עליו משהו? האם שווה להשקיע בו או שעדיף גלקסי 2 רגיל.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום אני מחפש המצלה לאוזניות הכי טובות בתקציב של עד 300שח (כרגיל, אם יש משהו טוב יותר במחיר קרוב אז אפשר להמליץ על זה גם). האוזניות מיועדות ל iAudio U3. שמתי לב שממליצים פה הרבה על ה CX300 של Sennheiser, האם הם באמת אוזניות הכי איכותיות בתקציב הזה? האוזניות שיש לי עכשיו הם האוזניות הרגילות שבאות עם הנגן, כאן אפשר לראות אותן: http://www.cowonglobal.com/ תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Guy Ben David,

שלום, אני כרגע בפלורידה ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות פה אייפון xr שיתאים לכל התדרים בארץ כולל דור רביעי בכל חברות הסלולר? האם ידוע לכם איזה דגם עליי לקנות כדי שהאחריות תהיה לי גם בארץ? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון (אם לא אז בבקשה תעבירו את הדיון לפורום הנכון) חבר טס לארה"ב לתקופה של כחודשיים+ הוא מעוניין לרכוש כרטיס סים Pre-Paid לתקופה האם ישנה המלצה למפעילות סלולריות מסויימות? חבילות מסויימות? עדיפות לחבילת גלישה גבוהה ככל הניתן. מן הסתם אם יש שיחות או הודעות ללא הגבלה לארץ אז זה טוב אבל אם לא אז הוא ישתמש בגלישה הסלולרית/WIFI ומקסימום נחייג אליו (כי לנו יש ללא הגבלה לקווים אמריקאים) השות שלו הולכת להיות בעיקר באזור פנסילבניה. מבחינת תדרים אל דאגה, הוא הולך לרכוש מכשיר שם אז אין מה לדאוג. רק מבחינת אזורי הכיסוי תקחו את זה בחשבון בהמלצות שלכם. בתודה מראש על כל המלצה שתינתן

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. היה אצלי נקסוס 4 כבר איזה שנה וחצי היה אחלה נפל מדיי פעם היה בכיסים הכל הוא נשבר רק לפני איזה חודשיים, אוקיי הלכתי למעבדה החליפו לי כבר בהתחלה חשדתי שזה לא מקורי בגלל שהעיגול תאורה (ששולחים הודעות) בתחתית המסך הוא לא היה נקודה, אלא אור די גדול..אבל לא הייתי בטוח ולא עשיתי כלום. לפני חודש נפל מגובה של פחות ממטר (מהספה), על הפעם הראשונה נשבר.. גם אז כבר זה ביאס אבל אמרתי מה אני יכול להגיד להם כבר, הוא נפל.. עכשיו המסך השניי של החנות אתמול נשבר לי רק מהיותו בכיס, אם אני לא טועה הוא היה בלי כלום, אבל גם אם היה משהו זה עם מפתח, זה הגיוני שמסך תקין ישבר רק בשל היותו בכיס עם מפתח?? ידוע שנקסוס 4 עדינים אבל לא עד כדי כך, זה בחיים לא קרה לי באף טלפון ולא עם אותו טלפון. ו זה אפילו …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  12. Started by David_Beckham,

בשעה טובה רכשתי אתמול את המכשיר . אם מישהו יכול להביא לי אתר לערכות נושא למכשיר . תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-x6 nokia x6 VS N97

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Tomerico,

היי עשיתי כמה חיפושים בגוגל, והדברים העדכנים ביותר היו ההודעה של idigital על עברית בחינם (חוץ מלדגמים החדשים) מלפני שנתיים, וכתבות על ההודעה הזאת ב-ynet ודומיו... עוד מידע מייאש שמצאתי היה הת'ראד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348243.0 שמסביר שהמצב תקוע, יש לציין שהתאריך של הת'ראד הוא מאמצע-סוף יולי 2008.. יש התפתחויות חדשות? אולי דברים לא רשמיים? אם זה עוזר אז הדגם הספציפי של הClassic שיש לי הוא ה-80GB הרבה תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. * אני מניח ש-4G יספיק. * נדרש רמקול סביר וחזק ככל האפשר בתקציב. * רצוי מסך גדול וברור ככל שניתן. * יכולת ניגון וידאו היא בונוס חביב. * עדיפות למשהו קומפקטי ונוח לשימוש. * יכולת הרחבת זיכרון רצויה אך לא חובה. כרגע על הכוונת נגן MP3/MP4 Sandisk Sansa Fuze Plus 4GB ועוד שתי שאלות... * מה הדגם הזול ביותר שכולל מסך מגע קפסטיבי? * אפשר על הדרך המלצה לאוזניות עמידות וקומפקטיות במחיר זול שילכו עם הנגן? משהו בסביבות ה~100-150 ש"ח אני מניח. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by ToMuSH,

צהריים טובים, אני רוצה לקנות את מגן המסך הזה, ורציתי לדעת אם הוא ייפגע בממשק הטאץ' של המכשיר. כמו כן, אם אתם מכירים נרתיק סיליקון טוב למכשיר במחיר הגיוני לדבר הזה (50 שקל מקסימום, מתוך עיקרון), אשמח לדעת. תודה רבה ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by shlomirrr,

עשיתי רוט למכשיר האנדראיד שברשותי. ואני רוצה לדעת אם אני יכול מעכשיו להתקין משחקים ישירות על הכרטיס SD בטלפון? כי אני לא מצליח להתקין משחקים על הכרטיס. גם כאשר אני מנסה להעביר אותם, זה לא עובד. מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. אני לא ממש רוצה להשקיע יותר מזה... אז זה התקציב. אני מחפש נגן בעל נפח גדול מינימום 20 ג'יגה, שיציג גם סרטים, שיהיה אפשר להשתמש בו גם כהארד-דיסק נייד... דברים נחמדים היכולים להוסיף: סוג של מנהל אישי בנגן עם יכולת סינכרון ל-OUTLOOK הקלטות קול למיניהם... זהו... תודה לעוזרים מראש נ"ב צפויה ירידת מחיר ל-Creative Zen Vision M? פשוט שמתי עין על הנגן והוא ממש עונה לי על כל הדרישות, אבל המחיר הכי זול ב-ZAP הוא 1700... וזה קצת יקר לי.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. הענקית הסינית משיקה מתחרה ישיר ל-M1 Note עם מסך IPS ברזולוציית FullHD, שבב מתומן ליבות, אנדרואיד Lollipop - ועלות שנחשבה דמיונית לגמרי עבור סמארטפון סביר עד לפני כשנתיים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%a0%d7%95%d7%91%d7%95-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2-%d7%a4%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%9d-%d7%91%d7%a7%d7%a6%d7%aa-%d7%99/

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by taltarablus,

חתכו את דרככם דרך המון קופי זומבים שהם גם פיראטים, השמידו בניינים ועיזרו לזוג הנחמד להיפגש שוב בנקודת הסיום - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-8/

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by bbking,

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by RGod,

שלום חברים רציתי לעשות עידכון לגרסה שלי בעקבות זאת בוצע הורדה התקנה ההתקנה נכשלה ועכשוי אפילו לא ניתן לעשות RESTORE למכשיר יש המלצות מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. מקלדת ועכברk400 logitec מתחבר לסמארטפון? יש לי lg g3.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום אני חדש בפורום נעים להכיר. רציתי לשול לגבי תוכנת ניווט לאייפון ללא צורך באינטרנט מסיבות שלי. יש לי 3GS קצת ישן אבל עושה את העבודה.. דבר ראשון. האם יש אפשרות להשתמש בwaze ללא אינטרנט? אני מודע לזה שלא יהיו דיווחים בזמן אמת ובכל זאת אני רוצה כך. יש איזו דרך? אם לא ניתן אשמח אם תמליצו לי על תוכנה אחרת ללא אינטרנט... תודה רבה לכם

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by emil57,

מה נראה לכם איזה מכשיר עדיף לקניה sony?? או nokia?? למה אני מתלבט מה לקנות.. הדגמים הם..: NOKIA 6820 לבין SONY ERICSSON W800.. למי אתם נותנים יותר עדיפות?? (למי שיש את אותו המכשיר אז שיכתוב בקשה תפלוסים והמינוסים של המכשיר, תנקסס..)

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.