עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by iem,

במידה ואני קונה נגן בעל ערך כספי של לערך 200$ בארה"ב, האם ישנה דרך לא יקרה במיוחד שיהיה מבוטח בארץ ע"י חברה מקצועית לכך כמו למשל אותה נציגה בארץ של החברה מארה"ב ? ואם כן מהן העלויות המשוערות +-.... תודה

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by jonbir2,

יש אפשרות לערוך קובץ apk? אני רוצה לבטל את אחד הכפתורים באפליקציה מסויימת, יש איזו דרך לבצע את זה?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Wideblade,

שלום לכולם, אני לוטש עיניים לכיוון הGalaxy Nexus. ידוע לכם במקרה עד כמה הוא נתמך ברשת הישראלית? האם יש מפעילה שהוא לא יעבוד בה? האם הוא ייחלש באזורים מסויימים כתוצאה מאי תאימות תדרים? הנתונים שלו: Voice Compatibility: Quad Band 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz, (AT&T USA, T-Mobile USA and Other GSM carriers) Data Compatibility: 1700 / 2100 MHz AWS (T-Mobile USA 3G), 850 / 1900 MHz (AT&T USA 3G), 900 / 2100 MHz (Europe 3G Standard), HSPA+ 1700 / 2100 MHz (T-Mobile USA 4G), HSPA+ 850 / 2100 MHz (AT&T USA 4G) תודה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by ardo,

אני מחפש mp3 חדש, ושהמחיר שלו לא יעבור את ה-350 שקל. אני ממש לא רוצה לקנות ipod (כבר היה לי והפסיק לפעול בלי שום סיבה) וחשבתי יותר לכיוון ה-iriver. אני מתבלט בין שני נגנים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7805&perur=2&t=12&c=373 - iriver e150 4gb http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7949&perur=2&t=12&c=373 - iriver e30 4gb מה דעתכם? או שאולי יש נגנים יותר שווים באותם מחירים?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by KFL,

אני מתכוון לקנות את הנוקיה n85. והמון אנשים אמרו לי שהוא הפלאפון הכי טוב בסדרת N של נוקיה. רציתי לדעת מה מיוחד בו כל כך שהופך אותו לפלאפון הכי טוב? תודה רבה לכולם בבקשה תשובות

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אני מעוניין לקנות טאלבט בין 1000 ש"ח - 1,600 ש"ח גג אני יודע כבר מה ההבדלים כבר בין שני החברות האלו סמסונג פתוח אפל סגור עדיין חשבתי על Ipad Mini 3 שיהיה לי יעוד אליו כי יש לי מחשב של של אפל מקבוק פרו..שזה עלול להשאיר אותי עם טאבלט מוגבל כמו האייפון שכבר יש לי.. ובגלל זה חשבתי ללכת אם כבר על מכשיר נוח ופתוח שזה Samsung Tab S 8.4..ובחרתי בין שניהם אחרי השוואה קדחתנית תשלחו לי כמה חוות דעת נוספות או המלצה על אטבלט טוב אחר אם יש לכם מה להמליץ תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by alonpartuk,

יש לי מכשיר נוקיה 6288 יש לוכרטיס זיכרוןmini cd של sandisk וכשאני מעביר אותו למכשיר אחר הוא מבקש ממני ססמה - הבעיה היא שאין לי מושג מה הססמה! איך אני יכול לאפס\ לפרוץ את הססמה?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by TaMiRn2,

שלום אני מחפש אוזניות BLUETOOTH סטראו לקניה בארצות הברית דיי חשוב שיהיה עליהם מקשים אבל לא קריטי שיהיו איכותיות (שהמוזיקה תהיה טובה...) ורצוי מאוד שיהיו כוללות דונגלים (של 3.5 וUSB) חשבתי על http://reviews.cnet.com/bluetooth-headsets/nokia-bh-501-bluetooth/4505-12523_7-32469611.html?tag=prod.txt.2 או על http://reviews.cnet.com/headphones-headsets/toshiba-wireless-audio-headphone/4507-6468_7-31383128.html?tag=nav התקציב שלי הוא בין 50 ל100 דולר אני אשמח לחסוך אם יש דברים לא חיוניים נ.ב. אני מדבר רק על אוזניות של קשת מאחוריי הצוואר תודה...

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. יש לי רק אפשרות כתיבה בעיברית והייתי רוצה שגם מערכת ההפעלה תהייה בעברית-יש מצב?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום חברים וערב טוב. רציתי לבקש את המלצותיכם למכשיר אנדרואיד מחברה מוכרת, בעלות של עד 1000 שקלים. אופי השימוש במכשיר הוא סטנדרטי למדי: הוצאת שיחות, שליחת SMS, שימוש ב-Whatsup ו-Waze, מעט משחקים לא תובעניים כדוגמאת Candy Crush ומעט גלישה סלולרית. רצוי מכשיר שיתקע כמה שפחות כמובן ובעל אורך חיי סוללה סביר, כיום עבודה רצוף ללא טעינה. בתודה מראש לכל העונים, ליאור בן משה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by bbking,

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום. שבוע הבא מגיע הנקסוס 4 שלי. האם השירותים שאורנג' מספקת, ultranet ו HDVoice מתעדכנים אוטומטית? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by free fraek,

קונה נגן חדש מי מביניהם עדיף?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום. יש לי בחברה כמה רכבים שאני רוצה להתקין עליהם מערכת שתביא לתוצאה שאוכל ל.. א. לדעת בזמן אמת את מיקום הרכב -מהמחשב במשרד (בוודאי שאם אפשר מהסמרטפון או מהטבלאט אז מעולה ) ב. מצלמה שתתעד את הנסיעה מבחינת מהירות רמזורים תאונות בצורה כמה שיותר היקפית אני יודע שבניוט ב WAZE הוא יודע את מהירות הנסיעה אז אולי יהיה אפשר למצוא את זה במכשיר הGPS שאמור להיכנס ב א'. אשמח לקבל רקע על הנושא כלומר איזה חברות מתמחות וכן מה בערך סדר גודל של מחירים. מה שאני מצאתי עד עכשיו הוא 1. http://www.agshop.co.il/car-gps-tracker/p-445.htm 2.http://www.ebay.com/itm/Car-Camera-With-GPS-Tracker-Full-HD-Car-Camcorder-Night-Vision-LED-2-7-TFT-/141381071972?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=ite…

15. Started by GREATMAMBA,

אהלן אני מעוניין לקנות את אחד ממכשירי הלומיה ורוצה להזמין דרך האינטרנט. מישהו מוכן להסביר מה צריך לשלם(מע"מ וכו') עכשיו כשיש פטור עד 500 דולר? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום, קרוב משפחה מעוניין לרכוש סמארטפון אנדרואיד ואני אשמח לקבל המלצות. הוא מעוניין בסמארטפון קומפקטי בעל מסך 4.5" - 4.7". התקציב: עד 1,600 ש"ח. אפשרי להזמין מחו"ל אבל צריך שה- 1600 ש"ח יכללו את עלות המשלוח והמיסי יבוא. תודה !

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by c3349196,

הרבה חנויות התחילו למכור את ה-i9301 במקום ה-i9300 הפופולרי של סמסונג. חשוב להבחין בשני חסרונות חשובים: * המכשיר החדש לא מכיל NFC (Near Field Communication) * המכשיר החדש לא תומך ב-LTE (טכנולוגיית הדור הרביעי שתיושם בישראל) בשני חסרונות פחות חשובים: * אין למכשיר וריאציות של 32GB או 64GB (בשונה מהמכשיר המקורי) * לא מקבלים 50GB של איחסון מ-Dropbox כמו ב-i9300 יש גם כמה יתרונות: * גרסת (Android 4.4.2 (Kitkat במקום ה-4.3 (Jellybean) של המכשיר המקורי וכמה יתרונות זניחים: * מעט יותר זיכרון (1.5GB במקום 1GB) * זמן שיחה מעט יותר ארוך (14 שעות במקום 11:40, לפי הנתונים הרשמיים) * יותר צבעים הערות: חשוב לשים לב שיש שני דגמים עם שמות דומים (+i9301l - S3 Neo לעומת i9301 - S3 Neo). עד כ…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום לכולם אני אשמח לקבל הסבר על מה היתרונות של סמארטפון עם מקלדת פיזית כמו בלאקברי על דגמיו או sony xperia pro או המיילסטון 2 מול מסך מגע מלא ? תודה רבה למגיבים

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. בעוד כעשרה ימים אני הולך לקבל את המכשיר Samsung Galaxy S מקנדה. השאלה שלי האם המכשיר מגיע כבר כסים פרי או שאני צריך לעשות משהו על מנת לפתוח אותו שיעבוד לי ברשת אורנג

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by amirn,

היי, האם יש תוכנה מומלצת ל IPAD שמנגנת קבצי AVI/XVID ותרגום ללא המרה? (ואיך מעבירים קבצים כאלו למכשיר כי דרך ITUNES אני יכול רק להעביר .MP4) - אם יש אז תוכנה חינמית, אם לא אז נשקיע כמה דולרים ה-IPAD לא פרוץ. אם לא, מה הדרך המהירה/פשוטה להמיר XVID/AVI עם תרגום ל MP4? תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by lioryb,

אני מעוניין לרכוש SGS2, ושוקל לקנות בחנות שנקראת טופ סלולר. מישהו מכיר? יכול לחוות דעה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אהלן. מצטער אם אני בפורום הלא נכון (תעבירו בבקשה אם צריך ^^). יש לי חבילת גלישה בשתי חברות שונות, אוראנג' ופלאפון. לאחרונה ביטלתי את קו הטלפון בבית והתחלתי לטחון את הנטבוק (פלאפון) ואת הסלולרי (אוראנג') בחיבור. בהתחלה הכל היה Nice and Dandy, בלי התנתקויות או משהו מיוחד. אחראי בערך חודשיים, החיבור נהיה דיי מחורבן, וכשאני מביא פינגים לשרתים רנדומליים, אני מקבל Request timed out כל כמה עשרות בקשות. ידוע שבמדינתנו חברות התקשורת הן, בשפה כמה שפחות בוטה, זונות, וככל הנראה התקיעות באו בעקבות שימוש מוגזם (אך במסגרת) בחבילות הגלישה. התקשרתי לשתי החברות, ובשתיהן הנציגים טענו שהבעיה היא ככל הנראה בכרטיס הסים. כשביקשתי הסבר טכני לאיך בדיוק הסים קשור לבעיות בחיבור, התשובה גם-כן הייתה …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by oz25,

האם יש אפליקציה לאנדרואיד(נקסוס 4) שנותנת לי את האפשרות לעשות צילום וידאו רגיל מבלי להצטרך לסובב את התמונה בגלל שהיא הפוכה ? או כל דרך אחרת שתגרום לי לקבל וידאו במצב נורמלי.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by nim901,

דיברתי עם מישהו שמעוניין לעשות כזה דבר באיפוד - ליצור 2 איקונים שלחיצה עליהם תנגן מיד סרט מוגדר עוד איקון שיציג מצגת PP עוד איקון שיפעיל PDF בגלל שעוד אין לי איפוד ואני עוד לא רוצה לקנות אחד כזה בלי שאני אדע עד כמה זה אפשרי, אבקש לדעת מבעלי האיפוד אם אפשר לעשות את הדברים האלה בלי לפרוץ את האיפוד או, אם יש תוכניות כאלה שאפשר לקנות/להוריד

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים