גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני חדש בתחום האנדרואיד אני מעוניין לדעת איזה רומים מומלצים יותר או פחות לgs2
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. קניתי מכשיר GPS מסין דרך איביי. המכשיר הגיע עם תוכנת iGo מעודכנת, יש לו כניסת AV (נראה לי mm2.5), כניסת USB, כניסת אוזניות וכו'. בתוך תוכנת ה IGO ישנו חלון של TMC שאחרי חיפוש קצר באינטרנט הבנתי שזוהי מערכת מוסימת להתראה על פקקים ודיווחי תנועה שונים. עוד התברר לי, כי האופציה הזו לא עובדת לי במכשיר מכיוון שאין לי אנטנה מסוימת שמתקשרת לשירות ה TMC או משהו כזה. מכיוון שאין לי במכשיר אנטנטה שכזו, ואין ברצוני לקנות מכשיר נוסף שבו כן יש, חיפשתי באיביי האם ישנם אנטנות חיצוניות בלבד למכירה ומצאתי אחת. שאלתי כרגע - האם אני אוכל לחבר את האנטנה למכשיר וזה יתפקד כמו מכשיר שהגיע עם אנטנה מובנית? איך עובד בכלל השירות? אני משלם עליו כמו שמשלמים על שירותי סלולר לסלקום וכמו אינטרנט ל…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המכשיר החכם הייחודי שהיה אמור להקפיץ את יוצר מערכת האנדרואיד אל מרכז העניינים ממשיך להיתקל בביקוש נמוך, ומוצע בקיצוץ של יותר משליש מהעלות המקורית שלו לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, חודש הבא אני טס לארה"ב, אני מעוניין בטלפון חזק שיתמך באופן מלא בארץ חשוב לי נתוני מצלמה וסוללה טובים. (כמובן שיחד עם מעבד, זיכרון וכל היוצא בזה) להשתדל שלא יעבור את ה-5.5 אינצ' מבחינת תקציב אין תקציב, אני פשוט רוצה טלפון טוב שיחזיק מעמד :] אשמח להמלצה, תודה! נ.ב אני יהיה שם עד ה-17/4 אז אם יש גם משהו עתידי שצריך לצאת זה גם אופציה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות סמארטפון עם בטריה שתחזיק יותר מיום בשימוש רצוף אני הבנתי שיש את הדגם של לנובו s860 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=882475 ויש את הדגם הזה [h=1]ECOO E04 Plus[/h]שמישהו אמר שהוא טוב: האם מישהו יודע אם זה פלאפון טוב והאם יש דגמים אחרים שמישהו מכיר שמחזיקים גם עם חיי סוללה ארוכים?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני מחבר בין החיבור AUX ברכב לMILESTONE שלי?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מכשיר ה-Superbook, שגייס סכום כולל של יותר מ-3 מיליון דולר כשהבטיח להפוך כל סמארטפון מבוסס אנדרואיד למחשב נייד שלם, יגיע באיחור של שלושה חודשים לכל הפחות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. שבוע הבא מגיע הנקסוס 4 שלי. האם השירותים שאורנג' מספקת, ultranet ו HDVoice מתעדכנים אוטומטית? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש אפליקציה לאנדרואיד(נקסוס 4) שנותנת לי את האפשרות לעשות צילום וידאו רגיל מבלי להצטרך לסובב את התמונה בגלל שהיא הפוכה ? או כל דרך אחרת שתגרום לי לקבל וידאו במצב נורמלי.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאלבט בין 1000 ש"ח - 1,600 ש"ח גג אני יודע כבר מה ההבדלים כבר בין שני החברות האלו סמסונג פתוח אפל סגור עדיין חשבתי על Ipad Mini 3 שיהיה לי יעוד אליו כי יש לי מחשב של של אפל מקבוק פרו..שזה עלול להשאיר אותי עם טאבלט מוגבל כמו האייפון שכבר יש לי.. ובגלל זה חשבתי ללכת אם כבר על מכשיר נוח ופתוח שזה Samsung Tab S 8.4..ובחרתי בין שניהם אחרי השוואה קדחתנית תשלחו לי כמה חוות דעת נוספות או המלצה על אטבלט טוב אחר אם יש לכם מה להמליץ תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי בחברה כמה רכבים שאני רוצה להתקין עליהם מערכת שתביא לתוצאה שאוכל ל.. א. לדעת בזמן אמת את מיקום הרכב -מהמחשב במשרד (בוודאי שאם אפשר מהסמרטפון או מהטבלאט אז מעולה ) ב. מצלמה שתתעד את הנסיעה מבחינת מהירות רמזורים תאונות בצורה כמה שיותר היקפית אני יודע שבניוט ב WAZE הוא יודע את מהירות הנסיעה אז אולי יהיה אפשר למצוא את זה במכשיר הGPS שאמור להיכנס ב א'. אשמח לקבל רקע על הנושא כלומר איזה חברות מתמחות וכן מה בערך סדר גודל של מחירים. מה שאני מצאתי עד עכשיו הוא 1. http://www.agshop.co.il/car-gps-tracker/p-445.htm 2.http://www.ebay.com/itm/Car-Camera-With-GPS-Tracker-Full-HD-Car-Camcorder-Night-Vision-LED-2-7-TFT-/141381071972?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=ite…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
זכיתי בתחרות וקיבלתי אייפד חדש. בפנים אין דוקומנטציה של אחריות. במידה ותהיה תקלה, האם אני יכול פשוט לגשת לזכיין של אפל בארץ ולבקש תיקון? איך זה הולך?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הדגמים החדשים של סמסונג אמורים להפתיע בביצועים ובנפח הזכרון - אך במקביל צפויים לשמור על יכולות טעינה בינוניות ומתונות בלבד לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
לאשתי יש יום הולדת בקרוב, וחשבתי לקנות לה סלולארי חדש כדי להחליף את ה nokia 3120 העתיק שלה. התקציב הוא בסביבות ה 1500 ש"ח, כשאין בעייה עם רכישה מחו"ל או יד שנייה. יש לי העדפה לטלפון מבוסס android, אבל גם אייפון ישן יותר יכול להיות אופציה נחמדה. חשוב: 1. קליטה טובה 2. חיי סוללה ארוכים מספיק (לפחות standby של יום וחצי). 3. מראה חיצוני אלגנטי. 4. גודל קטן יחסית. droid x לא בא בחשבון 5. מסך מגע 6. קרינה נמוכה. 7. מצלמה סבירה+ 8. תמיכה בעברית! כדאי שיהיה: 1. אפליקציות. היא כרגע מכורה ל cut the rope על האייפון 4 שלי, עד כמה שאני יודע יש תוכניות להוציא אותו גם לאנדרואיד: http://androidforums.com/android-games/193910-cut-rope.html 2. חיבור לפייסבוק ואימיילים. 3. סקייפ נחמד אבל לא…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חבר'ה לאחרונה הוט מובייל חסמה אותנו לשימוש באינטרנט של הטלפון דרך המחשב אז רשמתי פה מדריך איך עוקפים את זה http://fuckhotmobile.webs.com/ אתם מוזמנים לתרגם לעברית ולתת קרדיט כמובן (עם קישור לדף זה) FuckHotMobile
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעוד כעשרה ימים אני הולך לקבל את המכשיר Samsung Galaxy S מקנדה. השאלה שלי האם המכשיר מגיע כבר כסים פרי או שאני צריך לעשות משהו על מנת לפתוח אותו שיעבוד לי ברשת אורנג
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי כמו שכתוב בכותרת אני מחפש נגן MP5 שקורא DivX AVI RM RMVB (וידאו ללא המרה) זה נגן שיישמש לוידאו כך שאני אשמח למסך איכותי וגדול וכמובן אם יש רדיו מיקרופון וMP3 אז אני אשמח
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נגן שעיקר שימושו יהיה לצפייה בסרטים, הדישות הם מסך לפחות 4 אינטש, אם יש יותר עד 7 נראה לי עדיף ותמיכה בכתוביות בעברית. ראיתי את הארכוס 5 אצל חבר והוא נראה מכשיר מעולה, אבל ראיתי שיש או דגם עם 250GB או עם 8\16 אבל עם אנדרויד, מה זה נותן והאם עדיף האנדרויד על פני המקום. אפשרות נוספת שחשבתי עליה זה, Iriver P7, מה דעתכם על הנגן הזה, אולם שווה לקנות אותו ולחסוך כסף, מה דעתכם? והאם הוא תומך בכתוביות בעברית? תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות BLUETOOTH סטראו לקניה בארצות הברית דיי חשוב שיהיה עליהם מקשים אבל לא קריטי שיהיו איכותיות (שהמוזיקה תהיה טובה...) ורצוי מאוד שיהיו כוללות דונגלים (של 3.5 וUSB) חשבתי על http://reviews.cnet.com/bluetooth-headsets/nokia-bh-501-bluetooth/4505-12523_7-32469611.html?tag=prod.txt.2 או על http://reviews.cnet.com/headphones-headsets/toshiba-wireless-audio-headphone/4507-6468_7-31383128.html?tag=nav התקציב שלי הוא בין 50 ל100 דולר אני אשמח לחסוך אם יש דברים לא חיוניים נ.ב. אני מדבר רק על אוזניות של קשת מאחוריי הצוואר תודה...
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים וערב טוב. רציתי לבקש את המלצותיכם למכשיר אנדרואיד מחברה מוכרת, בעלות של עד 1000 שקלים. אופי השימוש במכשיר הוא סטנדרטי למדי: הוצאת שיחות, שליחת SMS, שימוש ב-Whatsup ו-Waze, מעט משחקים לא תובעניים כדוגמאת Candy Crush ומעט גלישה סלולרית. רצוי מכשיר שיתקע כמה שפחות כמובן ובעל אורך חיי סוללה סביר, כיום עבודה רצוף ללא טעינה. בתודה מראש לכל העונים, ליאור בן משה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לוטש עיניים לכיוון הGalaxy Nexus. ידוע לכם במקרה עד כמה הוא נתמך ברשת הישראלית? האם יש מפעילה שהוא לא יעבוד בה? האם הוא ייחלש באזורים מסויימים כתוצאה מאי תאימות תדרים? הנתונים שלו: Voice Compatibility: Quad Band 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz, (AT&T USA, T-Mobile USA and Other GSM carriers) Data Compatibility: 1700 / 2100 MHz AWS (T-Mobile USA 3G), 850 / 1900 MHz (AT&T USA 3G), 900 / 2100 MHz (Europe 3G Standard), HSPA+ 1700 / 2100 MHz (T-Mobile USA 4G), HSPA+ 850 / 2100 MHz (AT&T USA 4G) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמה עולה אייפוד הכי חדש 16 גיגה בארה"ב וכמה עולה אייפון החדש ועם אני יוכל לשים לו סימ ישראלי ולהשתמש בו בארץ ???
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מוריד משחקים מ appmarket וכל המשחקים שצריכים עדכון לאחר הורדה מהאינטרנט או wifi לא מתחילים להוריד אפילו מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש אפשרות לערוך קובץ apk? אני רוצה לבטל את אחד הכפתורים באפליקציה מסויימת, יש איזו דרך לבצע את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-