עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by m0shman,

היי חברים, אחותי ביקשה ממני עזרה לקראת תערוכה שהיא תציג, היא מעוניינת שאנשים יוכלו לסרוק תמונה למכשיר החכם ושזה יכניס אותם ללינק...היא לא רוצה להשתמש בקוד הפשוט של QR. היום קיימת חיה כזאת? תודה!

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  2. ברום של Cyanogen יש אפליקצית torch שנותנת את האפשרות להגביר את הבהירות של הפלאש לד האחורי מעבר למקסימום.. יש אפליקציה כזו גם לרומים של sense? ניסיתי לייבא את קובץ ה-apk ישירות מהקובץ של ה-ROM, אבל הוא לא עבד

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. אפליקצית תזכורת מונחית מיקום.כמו בios5 אני צריך דחוף אפליקציה דומה שהתזכירים שלה מופעלים כשאתה מגיע למקום/עוזב מקום.תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  4. שלום, אני מחפש אפליקציה טובה (אין בעיה שתהיה בתשלום), של תוכנת המסרים של גוגל (GOOGLE TALK) עבור מערכת ההפעלה ISO (איפון ואיפד) מצאתי כמה אבל תוכנות לא משאירות אותי מחובר ברגע שיצאתי מהאפלקציה (שזה דבר שחשוב שכל הזמן היה מחובר), ולא נותנות לי את האפשרות של Push. אם משהוא מכיר ויש לו המלצה, אשמח לשמוע בברכה, עמיר

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  5. אשמח לקבל עזרתכם לאפלקציה שציינתי שאפשר לצלם צילום פנורמה וניתן לקבל 2 אפשרויות ראיה או בתמונה או בוידאו היתה פעם אפלקציה שנקראה view2pano אני לא מצליח למצוא אותה או משהוא דומה מצפה מאד לקבל עזרה ממישהוא

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. ipad 2 נקרא טאבלט נכון? ואיזה עוד טאבלטים יש? ומה ההבדל ביניהם?

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. אני לא מצליח עם המדריך שפורסם בדף הראשי. איך אני פותח את קובץ ההתקנה הזה? בנוסף, יש יותר מדי אפשרויות ברשת שרק מבלבלות אותי. תודה

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  8. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  9. אפשר פחות, חשוב לי שיהיה שמע איכותי ומכשיר אמין.... תמיכה מלאה בעברית, יתרון!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by 0TB/s,

אני מעדיף מכשיר קטן שאני יכול להשתמש בו ביחד אחת. שיעבוד חלק פחות או יותר. אני לא הולך לעשות איתו יותר מדי. יש המלצות?

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. מה ההבדל בין הרומים לפי מה שאני מבין שאחד מהם זה קוד מקור של גוגל ? אשמח להסבר קצר תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אם זה משנה אז זה איפוד נאנו דור 3

13. זה תמיד נשמע לי כמו אגדה מפגרת בצבא, שבתדריכים וכדומה אומרים שאסור להכניס טלפונים מחשש להאזנות גם אם הטלפון לא בשיחה... יש בזה אמת?

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  14. אני יודע שפאנל אפשר...השאלה אם אפשר להחליף מקשים מקדמת המכשיר והאם אפשר גם להחליף את המקשים של הווליות ומצלמה?(אלו שבצד המכשיר)..? תודה לכול העונה!

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  15. סליחה על הבורות. רק רוצה להיות בטוח שמדובר באותו סוג, כי איפשהוא במפרט של הלומיה 920 קראתי mini-Sim

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  16. מאיזו שהיא מפעילה סלולרית בארץ ? ד"א, יש אמת בטענה (של נציגת סלקום) שSIM דור ראשון במכשיר דור שלישי גורם בעיות ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by POPCORN,

משהו יודע אם אפשר להשתמש בגוגל דוקס כמסד נתונים. אני רוצה להעלות קובץ אקסל ולהשתמש במידע שלו באפליקציה - יש אפשרות כזאת? לדוגמא: ליצור טופס בגוגל דוקס וליצור אפליקציה שתראה לי את הנתונים לא אכפת לי לעשות את הקובץ פתוח לכולם ואז להשתמש בו, אבל הייתי מעדיף שיהיה אפשר להשתמש בקובץ כפרטי. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  18. איבדתי את המכשיר שלי(sony ericsson w660i) ועשיתי לו גיבוי.. יש לי motorola v3i, אפשר להכניס את המספרים למוטורולה???

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  19. חוץ מהאוזניות המאפנות שבאות איתם?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. יש לי מיקרופון ישן של סוני שאני רוצה להשתמש בו כדי להקליט כמה סרטונים קצרים, לא משהו ריציני (לא בקטע של בלוגינג). והמיקרופון הזה הוא "ישן" רק מהבבחינה שיש לי אותו מלא שנים. למעשה הוא במצב "חדש" מפני שבקושי השתמשתי בו ואז שמתי אותו במחסן. לא יודע כרגע איפה בדיוק דחפתי אותו. בגלל זה, לפני שאני מתחיל להפוך את כל המחסן, אמרתי אני אשאל אם הוא בכלל יהיה לי טוב למה שאני רוצה לעשות איתו. הטלפון הוא שיאומי MI A3 והמיקרופון כמו בתמונה בדיוק. יש הרבה זיופים אבל שלי זה הדבר האמיתי. לכן, שווה לי לשאול לפני שאני הורס אותו בטעות. זהו ידע כללי שיש צורה לחבר ציוד אלקטרוני. ולחבר מיקרופון ליציאה של אוזניות זה נשמע לי בעייתי, גם אם אנחנו ב-2020. המכשיר שלי ידע ש…

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by smoke_man,

חשוב לי סוללה חזק מכשיר מהיר רמקול למוזיקה חזק ומסך איכותי איזה מכשיר מומלץ? כרגע על הכוונת htc one x/s - sony xperia s

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  22. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

בסופו של דבר הצלחתי למצוא סמארטפון טוב. בגלל לחץ זמן לא יכולתי לחכות לתשובה. אם יש דרך למחוק, לא מצאתי אותה. מתנצל.

23. Started by Vatos-Locos,

אפשר למחוק, תודה.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by דובי770,

היייי נגנב לי הנגן ( )(sansa fuze+) ואני רוצה לקנות חדש (לשמיעת מוזיקה). אני רוצה נגן איכותי (בינתיים אני שומע בנקסוס, אבל זה לא מספיק) לפחות כמו הקודם, אבל בלי כפתורי טאצ'. זיכרון של 8 ג'יגה ומעלה (ועם אפשרות לכרטיס הרחבה) ויכולת לנגן קבצי flac אני משתמש באוזניות clipsch s4 התקציב הוא 100$ בערך, אני יכול להזמין גם מארה"ב. שבוע טוב עריכה: בינתיים לקחתי לאחי את הנגן עד שאקנה חדש (אותו דבר כמו שלי)...

• 0 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.