עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by harap,

שלום, מצאתי שתי לינקים לקנייה בשני אתרים שונים: http://www.geekbuying.com/item/ONEPLUS-ONE-5-5inch-Qualcomm-Core-Smartphone-Quad-Core-CPU-2-5GHz-LTPS-Screen-3GB-RAM-64GB-ROM-13-0MP-4G-FDD-LTE-OTG-NFC-Miracast---Black-329244.html ושני: http://www.ebay.com.au/itm/3GB-64GB-OnePlus-One-5-5-QUAD-CORE-Unlocked-4G-LTE-Smartphone-Black-/171551143851?ssPageName=ADME:X:AAQ:AU:1123 האם מתאימים לארץ? אני ברשת גולן טלקום מישהו מכיר את האתר הראשון? האם אמין? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. הורדתי MONKEY BALL ושמתי בתיקיית הAPP בITUNES ואז חיברתי את האייפוד טאצ' דור שני שלי אבל אחרי שזה סיים את הסינכרון זה כתב שאי אפםשר היה להתקין בגלל שלא ניתן היה לאשר את זה או משהו כזה... אני חושב שזה כנראה כי המכשיר לא פרוץ.. הבנתי שפריצה יכולה להעשות ע"י תוכנה בלחיצה אחת בלי שום כיבוי וכאלה אבל זה יכול למחוק את כל מה שיש במכשיר לא? או שיש דרך לעשות פריצה בלי למחוק? אפשר גם קישור לפריצה כי תמיד אומרים לחפש בנעוץ אבל יש 8 אפשרוויות לפריצה ואני לא יודע מה הכי טוב =\ תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום כידוע, ישנה אפשרות להפוך את הסמארטפון למעין "מחשב אישי" - אפשר לחבר אליו מסך, מקלדת ועכבר, ועם (לא מעט) התאמות, הדבר אפשרי. השאלה היא, האם קיים מוצר כזה שבו הכל ארוז בחבילה אחת, והוא נח לשימוש? במלים אחרות - תחנת-עגינה לסמארטפון? אני יודע שלסמסונג יש מוצר שנקרא Samsung Galaxy Smart Dock Multimedia Hub אבל מה קורה אם אין לי סמסונג ואני בכ"ז רוצה? האם נתקלתם במשהו כזה, או שצריך להמשך ו"לתפור" מוצר כזה (לקנות לחוד מתאם למסך, מקלדת/עכבר מתאימים, ולסדר הכל בעזרת תוכנה והגדרות במכשיר)? לחילופין, האם כבר מישהו מכם משתמש בסמארטפון שלו בתור "מחשב אישי" וחיבר אליו ציודים אלה? אם כן, האם יוכל לרשום מה יש לו ואיך זה עובד? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  4. היי, כשקונים טלפון חדש בחו"ל (אולי M9) מה צריך לבדוק לפני שקונים? איזה טלפונים מתחרים ב M9 ואיך הם מבחינת מחיר? באיזה רשת הטלפון צריך לתמוך כדי שיוכל לפעול באורנג'? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  5. Started by NI4NI,

שלום התחלתי להתעניין בקניית קורא ספרים אלקטרוני, אבל ממה שהבנתי אז רוב היצרנים קושרים אותי למקור מסויים שרק ממנו אני יכול להוריד ספרים (בתשלום כמובן). האם יש קורא ספרים אלקטרוני שאני פשוט יכול להעביר אליו קבצי PDF מהמחשב שלי (או להוריד ישירות מהרשת) בלי שאני אהיה חייב לקנות אותם ממקור כלשהוא ? למישהו יש ניסיון והמלצות בנושא ? תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Biatch,

טוב אז סוף סוף אני יחליף את הסמסונג 624 שלי :\ אני רוצה סוני אריקסון אבל מתלבט איזה מכשיר דברים שחשובים לי: מצלמה איכותית נגן איכותי וסאונד חזק זהו בערך :]

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by coldplay,

בדרישות מערכת של הנגן כתוב WINDOWS XP1 אם אין לי SERVICE PACK זה בעיה ?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום לכולם... אני צריך נגן מוסיקה טוב עדיף מציג וידיאו אבל אם יש נגן טוב יותר... בקיצור לא חובה. הנגן צריך להיות עם 2 GB זיכרון לפחות (עדיף יותר). אז כמו שאמרתי נגן בתקציב של 350 שקל (גג 400 אל תציעו מעל, אם יש בפחות עדיף) טוב מחכה להמלצות...

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by shedox,

בעיקרון אני מכיר את כל הפרוצדורה רק רציתי לדעת איך זה עובד אחרי השינויים האחרונים שהיו בתקנים של המכס והמע"מ. ז"א אם אני מזמין עכישו פלאפון חדש ב 400$ מה יהיה המחיר הסופי והאם יעכבו לי אותו כשהוא יגיע לארץ ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  10. מה קורה? חג שמח ושבת שלום לכולם? אחרי שנתיים וחצי של שימוש בנוקיה 5800, הוא שבק חיים ולכן אני רוצה להחליפו. אני קצין בצה"ל ויש לי את המירס הידוע, אך בנוסף אליו אני מחפש פלאפון עם מסך גדול וטאצ' טוב, אינטרנט, מוסיקה עם ספיקרים חזקים ואיכותיים, אפשרות להריץ עליו משחקים, מצלמה סבבה וכל הפיצ'רים שמסביב. התקציב שלי הינו עד 2000 שקל, אך אני מחפש פלאפון כמה שיותר זול. (אם יהיה פלאפון יקר שבאמת אתלהב ממנו אני אקנה אותו). הייתי אתמול (שישי) באורנג', והציעו לי את המיילסטון 2 ב-29 שקלים לחודש + 110 חבילה (500 שיחות והודעות ואינטרנט ללא הגבלה). מה שכן שכחתי לשאול את הבחורה בקבלה אם העסקה כוללת החזר חודשי על המכשיר בשיחות - מה שמאפשר לי לקחת פלאפון יקר יותר אם אני מדבר דקות. אופציה שנ…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by mzini,

לאחרונה רכשתי מכשיר Mio P350 ונתקלתי במספר בעיות שאשמח לקבל את עזרתכם בהם 1. לאחר כמה משחקים עם התפריטים של המכשיר (אתם יודעים איך זה "ניסוי ותהייה") העלמתי בלי כוונה את האופציה של "לוח הבקרה" או כמו שזה נקרא במכשיר Settings , אבקש את עזרתכם במציאת דרך להחזיר את הכפתור הזה אל תפריט ההתחל. 2. שאלה נוספת אני צריך תוכנת GPS אז א.מהי התוכנה המומלצת ביותר? ב.מאיפה ניתן להוריד אותה ולא לשלם עליה 900 ש"ח? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום לכולם, אתם מכירים אולי אפליקציה אשר הופכת את ה Galaxy s למודם סלולרי ? מה שאני רוצה לעשות זה שהגלקסי יהיה כמו כרטיס רשת USB שאני יכול לחבר את הגלקסי למחשב, הגלקסי יקלוט את ה- WIFI ואז אני יכול לגלוש בעזרתו באינטרנט במחשב. תודה לעוזרים. נ.ב. אני יודע שיש אפשרות כזאת בהגדרות של המכשיר אבל משום מה שאני מפעיל את זה יש לי המון ניתוקים ואני צריך כל פעם לחדש את זה. אז חשבתי אולי יש אפליקציה שתפעיל לי את זה באופן חלק בלי ניתוקים.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  13. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%95%d7%91%d7%a0%d7%94-%d7%91%d7%a0%d7%a4%d7%97-128gb-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%90%d7%95%d7%93-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8/

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום אני כרגע מתלבט בין מצלמה לסלולרי עם העדפה לסלולרי/סמארטפון אני צריך מכשיר לצלם וידאו באיכות טובה שאני יכול לצפות במחשב ולראות גם את הפרטים הקטנים יש לי מכשיר סלולרי ישן ואני לא מעודכן תקציב עד 1200

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  15. היי אשמח אם תמליצו לי על אפלקציות -המכשיר עם רוט אין בעיה. כמו אפלקציה לחסום שיחות מחסוי יש דבר כזה? או כמו לעשות כושר ריצה היה לי פעם. ועוד........ מקווה שזה המקום אם לא תעבירו אני די חדש פה יחסית שבת שלום :yelclap:

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אני כבר הרבה זמן מחפש סייר קבצים טוב לאנדרויד ולא מצליח. התקנתי את ה ES-File explorer ואת ה Total commander אך הם סובלים ממספר בעיות. אשמח לסייר קבצים טוב שכולל את התכונות הבאות: -מאפשר לסדר את הקבצים לפי שם, סוג, תאריך או גודל. -שמסמן את הקובץ עליו הוא נמצא (מטריף לי את השכל לזכור כל פעם על איזה קובץ עבדתי)

17. http://www.celadonlab.com/ זה האתר שלהם. מישהו שמע עליהם? הייתי היום במשווק מורשה של אורנג' בפ"ת, הוא אמר לי שאם אני קונה ממנו מכשיר, הם אלו שמתקנים, והאחריות למכשיר היא מהם. אפשר קצת פרטים?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  18. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/oppo-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9b%d7%9e%d7%a2%d7%98-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%aa/

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  19. מכשיר הדגל של היצרנית הסינית הגדולה זוכה לירידת מחיר גדולה והופך למכשיר ה-QHD הזול ביותר שניתן לרכוש כיום לכתבה: http://hwzone.co.il/טוב-יותר-מה-oneplus-one-ה-zte-nubia-z7-זמין-לרכישה-במחיר-מק/

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by gal555,

השימושים שלי הם בעיקר קריאת מיילים קצת משחקים והרבה גלישה באינטרנט ובגלל זה חשוב לי שהגלישה בפלאפון תהיה נוחה

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by puvsc,

תאמת חיכתי לראות מה huawei יביאו - ואם יגיע עם המערכת של גוגל - לצערי לא... כרגע אני מתלבט בן: samsung watch vs huawei watch gt vs TicWatch Pro המלצות? נסיון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by spitzi,

שלום, צברתי תלושים בשווי 600$ לקניות באמזון, ואני רוצה לשרוף אותם על טאבלט (יגיע בטיסה עם חבר). מצד אחד, ipad air הכי חמוד בעיני, ואני לא מתעניין בכלל ברומים, מודים, פריצות והתאמות אישיות למיניהן. מצד שני, יש לי טלפון אנדרויד, אולי שווה גם טאבלט אנדרויד? אם כי כל הטאבלטים אנדרויד שראיתי עד היום היו די מעפנים. ומצד שלישי, אני מתכוון להשתמש בטאבלט כדי לפתוח מסמכי מייקרוסופט אופיס, האם זה מצדיק לקחת טאבלט ווינדוז, שהיה ותמיד יהיה סוג של בדיחה עם היצע של 10 אפליקציות? ואל תגידו לי שיש חלופות חינמיות לאופיס, הן תמיד חרא. תודה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  23. Started by MODI,

אני מחפש אפליקצייה שתוכל לסגור את הdata חוץ מאפליקציות נבחרות שאני יבחר, למשל הווטצאפ. יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  24. Started by IG,

שלום לכולם, על מה אתם ממליצים עד 800 ש"ח (+-50 ש"ח מקסימום!)? הדרישות: - עובד בפלאפון (UMTS 850 ו-2100, דור 3) - לא צדפה - עם מצלמה של 2MP ומעלה - אמין (מינימום תקלות) ונוח לשימוש (רצוי לא מוטורולה... לא אוהב את התוכנה שלהם...) - אין דרישות מיוחדות לגבי מסך מגע או יכולות מיוחדות אחרות... תודה לעוזרים נ.ב. ראיתי את המכשיר הזה בשתי חנויות עם הפרש ענק במחיר ואני לא מצליח להבין למה... http://www.omega-phones.co.il/Product.asp?productid=274#detailed http://www.dim-phone.co.il/index.php?target=products&product_id=216

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Sargon,

אני מעוניין לקנות את הפלאפון הנ"ל. הוא נראה לי חזק, וטוב לפיתוחי אפליקציות(שזה בשביל מה אני צריך אותו). הבעיה היא שהוא אוליי ענקי? האם תהיה לי בעיה לדבר איתו בפלאפון? היום יש לי פלאפון ישן, אתם יודעים, בלי סמארט, בלי טאצ'. הוא מעולה בתור פלאפון. החשש שלי מהNOTE שיהיה לי קשה להשתמש בו בתור פלאפון. הידיים שלי לא כל כך גדולות(אבל גם לא כאלה קטנות). אני השתמשתי בפלאפונים חכמים של אנשים אחרים, אבל לא זכור לי שאי פעם דבירתי בפלאפון חכם. אז אין לי ידע וניסיון האם הפךאפון הענקי הזה יהיה נוח או שהוא יעשה לי דלקת פרקים. חחח. מה אתם מייעצים ומה דעתכם לגביי הNOTE N7000?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים