עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. נתוני האייפוד: Software Versin: 2.2.1 Build Version: 5H11a נראה לי שגירסת התוכנה היא העדכנית ביותר(?!) אך לא ברור לי איזה דור האייפוד (הבנתי שיש דור ראשו ן ודור שני..). האייפוד נרכש לפני שבועיים בארה"ב. תודה וחג פסח כשר ושמח לכולם

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by matan007,

http://www.wallashops.co.il/a/dap.aspx?ai=2599591&cfm=BFF3FD7267D9 מה זה הדבר הזה...שווה לקנות. אין לי טאבלט וזה נראה לי סבבה לא (לא חשבתי לקנות טאבלט,ף אבל המחיר קורץ). זה ייתן גלישה חופשית או יקרטע?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Googleness,

הזמנתי מאי ביי איזה מכשיר נייד סיני מצחיק כזה אבל נראה מגניב בסך הכל יש לו מסך מגע, מנגנון שקשוק ועוד שטויות. בקיצור הזמנתי אותו כדי להתעלל בו קצת וכולי. עכשיו בהנחה שאני רוצה להוסיף לו מקלדת בעברית וממשקים בעברית (יש לו כפתור אחד כל הממשק מבוסס מסך מגע) איזה כלים אני אצטרך?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. חוץ מהאוזניות המאפנות שבאות איתם?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by koko0,

אני כרגע עם מוטורולה מיילסטון ובהחלט מעוניין לשדרג, הראם מאוד מציק והוא גם די איטי ומחרפן. מה האפשרויות המעניינות כרגע? מבין הסנסשיין [אני בסלקום אם זה משנה לתדרים] והגלקסי אס 2 יש למישהו מהם בעיות מיוחדות שאני צריך לדעת? ראיתי את הwildfire והוא ממש יפה בתור פלאפון מאוד זול...ככה שHTC מקבלת קצת עדיפות. בעיקרון מבחינת דרישות אני כן משחק וכן מצלם וכן גולש וכו'...אבל אני לא רואה סיבה שהפלאפון במחיר הזה לא יריצו משהו כמו שצריך. או שאולי אני טועה? תודה!

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום לכולם, מישהו מכיר חנות באיזור המרכז שמוכרת ציוד מעבדה יד-שניה? אני זקוק ל-Oscilloscope מעבדה, 2 ערוצים. אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול את השאלה הזו. במידה ולא, אשמח אם תוכלו להפנות אותי אל הפורום הנכון. תודה לעונים, עידו.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by McMerc,

יש לי כמה שאלות לגבי אורנג' חיילים. 1) יש לי צו גיוס, האם אני יכול להצטרף לתוכנית? 2) האם המצבע של V3 תקף? הינה המצבע: http://www.orange.co.il/corporatenew/soldierssec/soldiers.htm (19 ש"ח בחודש בילבד)

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by asaf556,

תקציב : אני קונה בחול אני אסתדר בעניין זה חריגה :לא רלוונטי מקור רכישה : בסעיף זה יש לציין האם המכשיר יקנה מחו"ל או מהארץ. שימו לב! לרוב קנייה מחו"ל יכולה לחסוך מאות שקלי-אלפי שקלים, בסוף האשכול יפורסם עזר לאלה שרוצים לרכוש מכשיר סלולרי אך לא יודעים איך.ירכש בחול תאריך הרכישה המשוער : חשוב מאוד ! שוק הסלולר יכול להתהפך תוך כמה חודשים בימים הקרובים מפעילה סלולרית : חשוב מאוד גם כן, עקב כניסת המפעילות החדשות התדרים שונים, ומכשיר שמתאים לאורנג' לא בהכרח מתאים לגולן טלקוםגולן טלקום דברים הכרחיים במכשיר : מה הכי חשוב לך, מצלמה, משחקים , מהירות גלישהו כו' דברים פחות חשובים במכשיר : זה מאוד עוזר, אם יש מכשיר שחלש ב-X וטוב ב-Y אז נוכל להמליץ לכם הערות נוספות :דברים חשובים אחרים…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Sargon,

אני מעוניין לקנות את הפלאפון הנ"ל. הוא נראה לי חזק, וטוב לפיתוחי אפליקציות(שזה בשביל מה אני צריך אותו). הבעיה היא שהוא אוליי ענקי? האם תהיה לי בעיה לדבר איתו בפלאפון? היום יש לי פלאפון ישן, אתם יודעים, בלי סמארט, בלי טאצ'. הוא מעולה בתור פלאפון. החשש שלי מהNOTE שיהיה לי קשה להשתמש בו בתור פלאפון. הידיים שלי לא כל כך גדולות(אבל גם לא כאלה קטנות). אני השתמשתי בפלאפונים חכמים של אנשים אחרים, אבל לא זכור לי שאי פעם דבירתי בפלאפון חכם. אז אין לי ידע וניסיון האם הפךאפון הענקי הזה יהיה נוח או שהוא יעשה לי דלקת פרקים. חחח. מה אתם מייעצים ומה דעתכם לגביי הNOTE N7000?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by djelectric,

http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20100909141919_ARM_Unveils_Cortex_A15_Targets_Smartphones_and_Servers.html פשוט... תקראו.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Axel Foley,

מישהו יכול להראות לי בבקשה איזה כרטיס זיכרון צריך ל-V3X. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום, אנחנו שלושה שותפים שנמצאים במהלך הקמה של פלטפורמה חדשה המיועדת למפתחים/בעלי אפליקציות המעוניינים לאפשר הצגת פרסומות אצלם באפליקציה. הפלטפורמה תקל על מפתחים להגדיל את ההכנסות שלהם (גם אפליקציות עם טראפיק קטן יחסית) מהאפליקציות בכמה שפחות טרחה וכאב ראש. כדי לייצר פלטפורמה אופטימלית למפתח/בעל אפליקציה, אני אשמח אם תוכלו להיכנס ללינק המצ"ב ולמלא מס' פרטים בכדי לעזור לנו להבין טוב יותר את הצרכים של כל מפתח: http://www.monetizeyourapp.com/ כל הערה שלכם בנוגע לנושא תתקבל בשמחה, תודה על העזרה, חן

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אם תוכלו לתת לי קצת טיפים והפניה למדריכים אני אשמח. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. סתם כי אני רוצה לקנות אז רציתי לדעת חשבתי על ה E250

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by puGs,

מה עדיף? אין הגבלת תקציב ובעיות דומות. השימושים הם טלפון למנהלים נטו (קריאת קבצים, הרבה שיחות, נגישות גבוהה וכו'). תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Duskull,

אני נוסע לאיטליה בעוד שבועיים, אז רציתי לשאול: אני אוכל לקנות את ה Nokia 5800 מרומא\מילאנו? הוא עולה שם 279 יורו? והאם הוא יעבוד עם הרשתות בארץ (יש לי ביגטוק אורנג') (כאילו האם הוא נעול או לא) תודה רבה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by A.Iniesta,

מכשיר SGS. התקנתי את anysoftkeyboard עם חבילת העברית. מתפקדת היטב, אך כשאני שולח הודעה, ההודעה מתקבלת בסימני שאלה במקום בעברית תקינה. יש תוכנה מומלצת? באותו עניין - לפני שהפעלתי את anysoft, עלתה לי הודעה שדרך התוכנה יכולים לקלוט כל מה שאני כותב כולל ססמאות וכו', יש סיבה לפחד? תודה רבה ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by bbking,

שלום לכם אני מחפש באמזון טלפון שיהיה גם סיני עם המפרט הבא:5", 8גי'גה, 4 ליבות תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. S3 התנתק עצמאית מגוגל ולא ניתן להוסיף חשבון גוגל כלשהו. ביום בהיר אחד - אין אנשי קשר, מייל, PLAY, יומן, סינכרון - כלום. מה עושים? מה יכול להיות הגורם? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. היצרנית האמריקאית-סינית תנסה להוכיח לעולם שכוח עיבוד הוא ממש לא הכל בעזרת ה-Moto X Style, ה-Moto X Play וגם ה-Moto G השלישי, כמובן לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מוטורולה-חוזרת-לעניינים-עם-שלושה-סמאר/

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by matrade27,

שלום חברים, אני שמח להציג בפניכם את האפליקציה החדשה שפיתחתי. האפליקציה מאפשרת להציג הודעות "סטיקי" בזמן שיחה מותאמות לכל איש קשר בנפרד עם עיצוב אינדיבידואלי לכל איש קשר או לכל קבוצת אנשי קשר. קיימות גם אפשרויות נוספות כמו הוספת איש קשר חדש בזמן שיחה למספר לא מוכר או הצגת פרטי איש הקשר בזמן השיחה איתו ועוד אפשרויות נוספות.. מצורף הפירוט ישירות מ גוגל פליי: NOTEify: is the perfect app to use when you want to get reminded about specific information or discussions with your contacts. You may choose from a variety of many in-call or in-app options, including: -Showing notes during in or out calls. -Showing the contact you are talking to with his full details during the same ca…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. היי, יש לי סמארטפון LG G2, מכשיר זה אינו מקבל כרטיסי זיכרון ולכן אני רוצה לקנות עבורו קורא כרטיסי זיכרון שמתחבר דרך OTG, וכך במקרה שבוא אצלם הרבה תמונות וסרטוני וידיאו אוכל להוריד אותם לכרטיס זיכרון באמצעות קורא הכרטיסים ולפנות את זכרון הטלפון. מצאתי מכשיר של Transcend שאמור לתת מענה למה שאני צריך, אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המכשיר ואם יש המלצות אחרות. http://ksp.co.il/?select=.33..395..148.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23449&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. מקור: http://tech.walla.co.il/?w=/4020/1825537 לפני שאתם קופצים עלי, בואו נחשוב על התמונה הרחבה יותר, אולי זה ככה גם בדברים אחרים? אולי הטכנולוגייה הפכה לדבר כל כך חשוב בחיינו שאנחנו מעריצים אותה ברמה אלוהית? אולי החלפנו את האמונה באלים כאלו ואחרים בטכנולוגייה? דיון פורה .

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. ניסיתי לחפש פה בפורום אבל לדעתי ההודעות פה ישנות ולא רלוונטיות וכנראה שיש שינויים. אני מתלבט בין שני סמארטפונים של סמסונג: [h=1]Samsung Galaxy S Advance I9070 שעולה בסביבות ה1200 שח[/h]לעומת [h=1]Samsung Galaxy W i8150 שמחירו סביב ה950 שח.[/h]הטלפון מיועד לאחי הקטן, (חוץ משיחות) ישמש בעיקר למשחקים ומצלמה. החברה היא הוט מובייל. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by OR007,

עקב טיפשות יתרה אני זקוק לגיבוי של כל הקבצי מערכת של סלקום V3X מרשת סלקום (לאחר כמה תקלות, מצאתי קבצי גיבוי, רק חבל שהם היו של V3X מאורנג' ועכשיו המכשיר שלי משוכנע שהוא אורנג') אוי אני מחכה לראות כבר את הפנים של הנציגת שירות שתפתח את מכשיר הסלקום הנפלא הזה ופתאום תשמע "נשמע מצויין נשמע אורנג'..)

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.