גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
דודה שלי (אישה מבוגרת) מחפשת טלויזיה חדשה, עד היום היתה לי טלויזיה ישנה CRT של טושיבה. הגיעה הזמן לעבור לטלויזיה חדשה דקה. הרוחב שיש לה שם הוא 70 ס"מ אז אני חושב שטלויזיה 32' תתאים. על איזה טיוי הייתם ממליצים? נ.ב חשוב שיהיה ניתן לחבר את הטיוי למחשב (למרות שנראה לי כיום יש את זה בכל טיוי) תקציב 1300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עם נקסוס 4 כבר כמה שנים (רובן טובות:), סה"כ עושה את העבודה, רק שלאחרונה כאשר יורד מתחת ל-50% סוללה הוא מתנתק מהרשת או כבה. בשבוע האחרון כבה מידי פעם והדרך היחידה להפעילו היא דרך מצב boot. מתלבטת בין לרכוש סוללה מקורית - https://il.ebay.com/b/Batteries-for-LG-Nexus-4/20357/bn_1636585 ובין לרכוש טלפון חדש. אז אם החלפתם לנקסוס 4 סוללה וזה עשה את העבודה - אשמח לשמוע. ואם לא, אשמח להמלצה על סמארטפון "נקי" עם אורך חיים לפחות כמו של הנקסוס (משמש לשיחות, ווטסאפ ולוייז; מצלמה ושאר ירקות פחות חשובים לי). בזמנו המליצו לי על הנוקיה, השאלה היא איזה מביניהם - https://www.gadgetsnow.com/compare-mobile-phones/Nokia-71-vs-Nokia-81-vs-Nokia-8-vs-Nokia-7 תו…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברה בשם GPD מתכוננת להשיק מיזם מימון המונים שיבחן את התשובה לשאלה הזו לכתבה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות את הפלאפון הנ"ל. הוא נראה לי חזק, וטוב לפיתוחי אפליקציות(שזה בשביל מה אני צריך אותו). הבעיה היא שהוא אוליי ענקי? האם תהיה לי בעיה לדבר איתו בפלאפון? היום יש לי פלאפון ישן, אתם יודעים, בלי סמארט, בלי טאצ'. הוא מעולה בתור פלאפון. החשש שלי מהNOTE שיהיה לי קשה להשתמש בו בתור פלאפון. הידיים שלי לא כל כך גדולות(אבל גם לא כאלה קטנות). אני השתמשתי בפלאפונים חכמים של אנשים אחרים, אבל לא זכור לי שאי פעם דבירתי בפלאפון חכם. אז אין לי ידע וניסיון האם הפךאפון הענקי הזה יהיה נוח או שהוא יעשה לי דלקת פרקים. חחח. מה אתם מייעצים ומה דעתכם לגביי הNOTE N7000?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה עדיף? אין הגבלת תקציב ובעיות דומות. השימושים הם טלפון למנהלים נטו (קריאת קבצים, הרבה שיחות, נגישות גבוהה וכו'). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קונה פלאפון בקרוב, מתלבט בין 2 הדגמים האלה... מה הביקורות עליהם?? איזה כדאי לקחת??
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי חבילת גלישה לטלפון הסלולרי של 5GB , ולאחרונה קיבלתי מודם סלולרי נייד . האם יש אפשרות לשכפל את כרטיס הסים או לקבל אחד נוסף כך שאני אוכל להשתמש באותה חבילת גלישה גם בלפטופ? האם אפשר יהיה לגלוש בלפטופ ובטלפון הניייד בו זמנית? והאם זה משנה אם זה סים או מיקרו סים? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, נסיתי להתקין adfree על מכשיר ה- LG G2 שלי.דאגתי להרשאת מפתח, להפעלת debugging ולהתקנת הדרייברים הנדרשים אולם בסוף הליך ההתקנה, הופיעה ההודעה: "לא ניתן לקבל הרשאת רוט" מה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מקור: http://tech.walla.co.il/?w=/4020/1825537 לפני שאתם קופצים עלי, בואו נחשוב על התמונה הרחבה יותר, אולי זה ככה גם בדברים אחרים? אולי הטכנולוגייה הפכה לדבר כל כך חשוב בחיינו שאנחנו מעריצים אותה ברמה אלוהית? אולי החלפנו את האמונה באלים כאלו ואחרים בטכנולוגייה? דיון פורה .
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חוץ מהאוזניות המאפנות שבאות איתם?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות root לפלאפון שלי, אבל לצערי נגרם נזק פיזי לקונקטור ה-USB שלו, כך שהוא מתנתק באקראי מדי פעם. כל השיטות שאני רואה באינטרנט ל-root למכשיר כוללות הרצת תוכנה על המחשב שפועלת על הסלולרי דרך חיבור ה-USB. (התוכנה Odin) יש אפשרויות נוספות, שלא ידרשו ממני חיבור USB אמין?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
את שמות האנשי קשר? עד לאחרונה זה היה שומר לפי שם האיש קשר שבזיכרון, אבל זה הפסיק וכתוב רק אם השיחה שהוקלטה היא נכנסת או יוצאת. זה מאוד מסרבל כשרוצים לחפש שיחה ספציפית. זה גם מאוד מעצבן ולא הוגן ששינו את זה בן לילה אבל עכשיו אין כל כך מה לעשות. רק למצוא אחרת נורמלית.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
העולם של סמארטפוני האנדרואיד Doogee, יצרנית הטלפונים החכמים הסינית, ידועה באיכות שלה, במחיר סביר ובפלאפונים חזקים מאוד. החברה הצליחה במהירות לקבל בסיס משתמשים עקבי אפילו יותר משובח משוק הסמארטפונים בבריטניה ובארה"ב. אחד הטלפונים החכמים החזקים ביותר שלהם הוא בהחלט הטלפון החכם החדש שלהם, Pro Doogee F3. בעל מסך 5 אינץ' , 8 ליבות עוצמתיות שפועל על הגרסה האחרונה של אנדרואיד 5.1. רק 159 $, ויהיה לך סמארטפון גדול שיספק את הצרכים שלך בכל דרך אפשרית. כעת נציג בפניכם את התכונות, המפרטים והסיבות למה זה הוא אחד מהטלפונים החכמים הסיניים החדשים הטובים ביותר בשוק כרגע. תכונות ומפרט טכני העיצוב של Pro Doogee F3 הוא מרהיב. עם שולי קריסטל, קווים מעודנים וקומפקטיים ועיצוב אלגנטי, הפלאפ…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, אני שמח להציג בפניכם את האפליקציה החדשה שפיתחתי. האפליקציה מאפשרת להציג הודעות "סטיקי" בזמן שיחה מותאמות לכל איש קשר בנפרד עם עיצוב אינדיבידואלי לכל איש קשר או לכל קבוצת אנשי קשר. קיימות גם אפשרויות נוספות כמו הוספת איש קשר חדש בזמן שיחה למספר לא מוכר או הצגת פרטי איש הקשר בזמן השיחה איתו ועוד אפשרויות נוספות.. מצורף הפירוט ישירות מ גוגל פליי: NOTEify: is the perfect app to use when you want to get reminded about specific information or discussions with your contacts. You may choose from a variety of many in-call or in-app options, including: -Showing notes during in or out calls. -Showing the contact you are talking to with his full details during the same ca…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הזמנתי מאי ביי איזה מכשיר נייד סיני מצחיק כזה אבל נראה מגניב בסך הכל יש לו מסך מגע, מנגנון שקשוק ועוד שטויות. בקיצור הזמנתי אותו כדי להתעלל בו קצת וכולי. עכשיו בהנחה שאני רוצה להוסיף לו מקלדת בעברית וממשקים בעברית (יש לו כפתור אחד כל הממשק מבוסס מסך מגע) איזה כלים אני אצטרך?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/a/dap.aspx?ai=2599591&cfm=BFF3FD7267D9 מה זה הדבר הזה...שווה לקנות. אין לי טאבלט וזה נראה לי סבבה לא (לא חשבתי לקנות טאבלט,ף אבל המחיר קורץ). זה ייתן גלישה חופשית או יקרטע?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נתוני האייפוד: Software Versin: 2.2.1 Build Version: 5H11a נראה לי שגירסת התוכנה היא העדכנית ביותר(?!) אך לא ברור לי איזה דור האייפוד (הבנתי שיש דור ראשו ן ודור שני..). האייפוד נרכש לפני שבועיים בארה"ב. תודה וחג פסח כשר ושמח לכולם
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות לגבי אורנג' חיילים. 1) יש לי צו גיוס, האם אני יכול להצטרף לתוכנית? 2) האם המצבע של V3 תקף? הינה המצבע: http://www.orange.co.il/corporatenew/soldierssec/soldiers.htm (19 ש"ח בחודש בילבד)
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אנחנו שלושה שותפים שנמצאים במהלך הקמה של פלטפורמה חדשה המיועדת למפתחים/בעלי אפליקציות המעוניינים לאפשר הצגת פרסומות אצלם באפליקציה. הפלטפורמה תקל על מפתחים להגדיל את ההכנסות שלהם (גם אפליקציות עם טראפיק קטן יחסית) מהאפליקציות בכמה שפחות טרחה וכאב ראש. כדי לייצר פלטפורמה אופטימלית למפתח/בעל אפליקציה, אני אשמח אם תוכלו להיכנס ללינק המצ"ב ולמלא מס' פרטים בכדי לעזור לנו להבין טוב יותר את הצרכים של כל מפתח: http://www.monetizeyourapp.com/ כל הערה שלכם בנוגע לנושא תתקבל בשמחה, תודה על העזרה, חן
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם תוכלו לתת לי קצת טיפים והפניה למדריכים אני אשמח. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סתם כי אני רוצה לקנות אז רציתי לדעת חשבתי על ה E250
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר חנות באיזור המרכז שמוכרת ציוד מעבדה יד-שניה? אני זקוק ל-Oscilloscope מעבדה, 2 ערוצים. אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול את השאלה הזו. במידה ולא, אשמח אם תוכלו להפנות אותי אל הפורום הנכון. תודה לעונים, עידו.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עקב טיפשות יתרה אני זקוק לגיבוי של כל הקבצי מערכת של סלקום V3X מרשת סלקום (לאחר כמה תקלות, מצאתי קבצי גיבוי, רק חבל שהם היו של V3X מאורנג' ועכשיו המכשיר שלי משוכנע שהוא אורנג') אוי אני מחכה לראות כבר את הפנים של הנציגת שירות שתפתח את מכשיר הסלקום הנפלא הזה ופתאום תשמע "נשמע מצויין נשמע אורנג'..)
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תאמת חיכתי לראות מה huawei יביאו - ואם יגיע עם המערכת של גוגל - לצערי לא... כרגע אני מתלבט בן: samsung watch vs huawei watch gt vs TicWatch Pro המלצות? נסיון? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-