גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי את המכשיר הנ"ל והוא סובל מלאגים מאוד מעצבנים לפעמים. לדוגמא כשלוחצים על החייגן מהמסך הראשי לפעמים עוברות 4-5 שניות עד שחלון החייגן נפתח. לפעמים המעברים בין מסכי הבית לא חלקים ומקרטעים. הפתיחה של המצלמה מאוד מאוד איטית וזה גורם לפספוס תמונות וכו' וכו'... בקיצור, מדובר בדברים בסיסיים מאוד בטלפון ולא באפליקציות כבדות והתחושה עם המכשיר הזה היא שהוא מקרטע ודי מעצבן. מכיוון שהחומרה שלו דווקא לא רעה אני משער שמדובר דווקא בבעיות תוכנה ושגרסת מ"ה של סוני פשוט כבדה על המכשיר ורחוקה מלהיות אופטימלית. השאלה היא איך אפשר לפתור את הדבר הזה? האם האופציה היחידה היא להתקין עליו CUSTOM ROM כלשהו? הייתי מעדיף להימנע מדבר כזה מכיוון שזה הרבה התעסקות וזמן יקר. האם יש אופציות אחרות?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא אפכת לי לקנות איזה מכשיר וא משהו אם יש בשביל לגלות לפעם הבאה שיצלצלו
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני פותח בזה שאני יודע שזאת שאלה חרושה אבל לא מצאתי תשובה סופית מחר אני צריך לסגור עסקה חושב על איפון 4 או סמסונג גלקסי שניהם אותו מחיר הביטוח של הסמסונג יותר זול אני אף פעם לא אהבתי סמסונג ישלי ידע טכני ואני רוצה פלאפון שהיה לי מעניין ואני לא התשעמם מימנו אחרי שבוע יש לציין שאני לא ילד אני בן 25 עוד מאט רציתי לשאות עם לאיפון יש TV OUT או לא ?? יש לאיפון אפשרות לעביר קבצים בבלוטוס ?? באיזה פלאפון יש תוכנות ומשחקים יותר מענינים ?? גם חשוב איזה פלאפון גם יותר טוב בדיבור רציתי לשאות הפלקציות בסמסונג ובאיפון עולות כסף או בחינם ??
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, הייתי היום בחנות בניו יורק וראיתי את הנגן S9 (והוא אכן מדליק!). אני לא בטוחה אם לקנות כי אני לא יודעת אם הוא יציג באופן סביר שמות בעברית. ראיתי את ה-d2 שממש תומך בעברית אבל ל-S9 אין את אותה תמיכה. האם מישהו יודע אם אפילו שהתפרטים באנגלית האם הנגן עדיין יציג שמות בעברית או שמא הוא יציג ג'יבריש? אני חוזרת ממש בקרוב ולא יודעת אם לקנות. אם למישהו יש מידע אז בבקשה תענו בקרוב! תודה רבה, יעל
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל המלצות לאפליקציה לניגון וידיאו לאנדרואיד. תודה !
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות root לפלאפון שלי, אבל לצערי נגרם נזק פיזי לקונקטור ה-USB שלו, כך שהוא מתנתק באקראי מדי פעם. כל השיטות שאני רואה באינטרנט ל-root למכשיר כוללות הרצת תוכנה על המחשב שפועלת על הסלולרי דרך חיבור ה-USB. (התוכנה Odin) יש אפשרויות נוספות, שלא ידרשו ממני חיבור USB אמין?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש מתאם BLUETOOTH למחשב ל- N73 מצאתי כמה בזאפ, מחפש משהו זול וטוב על מה אתם ממליצים ?? http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Bluetooth&DB174463=174474&orderby=price
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש משהו כזה? שיחזיק אינטרנט, GPS, ויעבוד טוב ברשת של הוט מובייל. וזהו בעצם..לא כזה מעניין אותי משחקים/אפליקציות כבדות וכו'. מה מומלץ מבחינתכם?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום כידוע, ישנה אפשרות להפוך את הסמארטפון למעין "מחשב אישי" - אפשר לחבר אליו מסך, מקלדת ועכבר, ועם (לא מעט) התאמות, הדבר אפשרי. השאלה היא, האם קיים מוצר כזה שבו הכל ארוז בחבילה אחת, והוא נח לשימוש? במלים אחרות - תחנת-עגינה לסמארטפון? אני יודע שלסמסונג יש מוצר שנקרא Samsung Galaxy Smart Dock Multimedia Hub אבל מה קורה אם אין לי סמסונג ואני בכ"ז רוצה? האם נתקלתם במשהו כזה, או שצריך להמשך ו"לתפור" מוצר כזה (לקנות לחוד מתאם למסך, מקלדת/עכבר מתאימים, ולסדר הכל בעזרת תוכנה והגדרות במכשיר)? לחילופין, האם כבר מישהו מכם משתמש בסמארטפון שלו בתור "מחשב אישי" וחיבר אליו ציודים אלה? אם כן, האם יוכל לרשום מה יש לו ואיך זה עובד? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
קניתי ניום מייזו מ6 + אוזניות JBL REFERENCE 220 אחלה נגן דרך אגב איך משנים ערכת נושא .. תודה אבי
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום .. אני רוצה לקנות סמארטפון זול וטוב בסביבות ה 1300 ש"ח גג. איזה מכשיר הכי מומלץ? שתהיה גלישה באינטרנט חלקה. אם גודל המסך גדול סבבה.. איכות סאונד טובה של מוסיקה. והודעות ושיחות, יותר מזה אני לא כלכך צריך.. איך הsony experia למיניהם? יש כל מיני דגמים.. מה ההבדל ביניהם? אנה עזרו לי מי שמבין.. לילה טובב
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב... היום אני עם V3 ואני ממש לא מרוצה מהשירות של פלאפון. מהעבודה אני עם מכשיר של סלקום, וזה נראה לי טבעי להחליף את הפרטי גם לסלקום. ראיתי את המכשיר הזה Sony Ericsson C902: http://www.cellcom.co.il/shop/phones/sony_ericsson/c902/Pages/default.aspx?Segment=I&saleType=ACT התכונות עם הדיל באתר נראה לי סביר. יש למישהו המלצה אחרת או המלצה בכלל? אני אשמח. תודה מראש אגב דרישות שכחתי: החזר חודשי לא יותר מ- 50 ש"ח מצלמה נגן מוסיקה דור 3.5 הרחבת זכרון, כמה שיותר, יותר טוב. זמני דיבור והמתנה ארוכים.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הורדתי MONKEY BALL ושמתי בתיקיית הAPP בITUNES ואז חיברתי את האייפוד טאצ' דור שני שלי אבל אחרי שזה סיים את הסינכרון זה כתב שאי אפםשר היה להתקין בגלל שלא ניתן היה לאשר את זה או משהו כזה... אני חושב שזה כנראה כי המכשיר לא פרוץ.. הבנתי שפריצה יכולה להעשות ע"י תוכנה בלחיצה אחת בלי שום כיבוי וכאלה אבל זה יכול למחוק את כל מה שיש במכשיר לא? או שיש דרך לעשות פריצה בלי למחוק? אפשר גם קישור לפריצה כי תמיד אומרים לחפש בנעוץ אבל יש 8 אפשרוויות לפריצה ואני לא יודע מה הכי טוב =\ תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מצאתי שתי לינקים לקנייה בשני אתרים שונים: http://www.geekbuying.com/item/ONEPLUS-ONE-5-5inch-Qualcomm-Core-Smartphone-Quad-Core-CPU-2-5GHz-LTPS-Screen-3GB-RAM-64GB-ROM-13-0MP-4G-FDD-LTE-OTG-NFC-Miracast---Black-329244.html ושני: http://www.ebay.com.au/itm/3GB-64GB-OnePlus-One-5-5-QUAD-CORE-Unlocked-4G-LTE-Smartphone-Black-/171551143851?ssPageName=ADME:X:AAQ:AU:1123 האם מתאימים לארץ? אני ברשת גולן טלקום מישהו מכיר את האתר הראשון? האם אמין? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
ההבדל שמצאתי הוא שבטאבלט שקיבלתי לא כתוב דבר וחצי דבר ביוטיוב ראיתי את הטאבלט אם כיתובים מאחור.את זה קניתי http://www.aliexpress.com/snapshot/200866779.html האם ניתן לדעת איזה מעבד או זיכרון יש למכשיר שקיבלתי ? תודה נעם
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה עדיף? אין הגבלת תקציב ובעיות דומות. השימושים הם טלפון למנהלים נטו (קריאת קבצים, הרבה שיחות, נגישות גבוהה וכו'). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי. זה כעקרון לאחי, שיושב בלי פלאפון כבר חודשיים כי הוא מחכה ל5200, אבל הוא יקר מדי אז כנראה יורד מהפרק. אני צריך את עזרתכם. תכונות חשובות: מסך נגיעה, רמקולים טובים ומצלמה איכותית כמה שניתן. מה אתם חושבים על הN85 ? האם ההבדל היחיד בינו לבין הN96 הוא מסך נגיעה ? מצפה לתשובה ותודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אשמח אם תמליצו לי על אפלקציות -המכשיר עם רוט אין בעיה. כמו אפלקציה לחסום שיחות מחסוי יש דבר כזה? או כמו לעשות כושר ריצה היה לי פעם. ועוד........ מקווה שזה המקום אם לא תעבירו אני די חדש פה יחסית שבת שלום :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, כשקונים טלפון חדש בחו"ל (אולי M9) מה צריך לבדוק לפני שקונים? איזה טלפונים מתחרים ב M9 ואיך הם מבחינת מחיר? באיזה רשת הטלפון צריך לתמוך כדי שיוכל לפעול באורנג'? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה למכשיר בשביל אדם מבוגר הדרישות מהמכשיר הם: צלצול חזק וכתב גדול וברור ההתלבטות היא בין מכשיר רגיל כמו הדורו 615 לבין סמרטפון כלשהו אודה לכם על הייעוץ במה לבחור מבין שני סוגי המכשירים
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני סוגר שבת ובא לי להוריד לפלאפון פרקים מסדרות קיימת אפליקציה כזאת לE71?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום התחלתי להתעניין בקניית קורא ספרים אלקטרוני, אבל ממה שהבנתי אז רוב היצרנים קושרים אותי למקור מסויים שרק ממנו אני יכול להוריד ספרים (בתשלום כמובן). האם יש קורא ספרים אלקטרוני שאני פשוט יכול להעביר אליו קבצי PDF מהמחשב שלי (או להוריד ישירות מהרשת) בלי שאני אהיה חייב לקנות אותם ממקור כלשהוא ? למישהו יש ניסיון והמלצות בנושא ? תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-