גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
מצאתי אתר אחד והיה שם רק 12 משחקים אני מחפש עוד משחקים מי שמכיר אתרים שירשום לי אותם תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי את הנגן cowon s9 ואיבדתי את הכבל USB שלו בבאג( איפה שקניתי אותו ) אין אפשרות לקנות את הכבל שלו ... למישהו יש מושג איפה בארץ אני יכול להשיג את זה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי באופיס דיפו וחיפשתי בבאג ללא הצלחה אני מחפש מגן סילקון ואת הדבר הזה שאפשר לאבטח את הנגן ליד ולרוץ איתו אם יש למישו לינק לחנות או משו אני אודה לו מאוד מאוד!
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שמעתי שיצא רום רשמי לHTC EVO 3D אנדרואיד 4 ICE CREAM
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי נוקיה 5700....ויש שם אופציה לאוזניות Bluetooth סטריאופוניות לישמוע מוזיקה כמו אלו למשל..: http://www.shopbot.com.au/p-91335.html איפה אני משיג כזה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
יש לי יום שלם להעביר כאן ואין לי מה לעשות (השעה עכשיו שש בבוקר והטיסה שלי יוצאת מחר בשש בבוקר) מישהו מכיר חנויות כאן? בכל הקניונים הגדולים המחירים מערביים לחלוטין (לפעמים אפילו יותר כי הם יודעים שהקונים זה רק תיירים) אני מחפש מחשב נייד קטן (משהו בסגנון הeee של אסוס רק עם מסך גדול יותר)שישמש למיילים + גלישה ברשת + סרטים (רצוי יציאת טלויזיה למרות שלא מצאתי מחשב כזה קטן עם יציאה כזו) ופלאפון מעניין(iphone או משהו בסגנן) אם אפשר תציינו מחירים בארץ כדי שאני אוכל להשוות תודה
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
קימבנתי אייפון לעצמי אבל לצערי אין אוזניות, איפה אפשר להשיג? תודה
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בCLOVE הפסיקו למכור אותו, גם מי שרכש את המכשיר במכירה מוקדמת קיבל את הכסף בחזרה. ראיתי באתרים אחרים שמוכרים אותו ב500$ , ובחלק מהמקומות כתוב שהחברה הורידה את המחיר ל75$ . אני מבולבל...
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
האייפון שלי נפוח בגלל הבטריה כנראה, אבל עובד. איפה אני יכול להחליף את הבטריה על המקום? לא בא לי שזה יישאר אצל מישהו שבוע כשאני לא יודע מה הוא עושה עם זה. עדיפות לאם אני יכול אפילו להסתכל עליו מחליף את הבטריה ולא נכנס לפאלפון שלי.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן כולם איפה ניתן להשיג בארץ x10 mini pro עם מקלדת פיזית שחרוטות שעליה גם האותיות בעברית ? האם סלקום משווקים ? האם רק חנות הדגל של סוני אריקסון בארץ ? איפה היא נמצאת אגב ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
היי, נשבר לי המסך של הנגן sansa e250 :-\ רציתי לדעת איפה אפשר לקנות רק את הזכוכית עצמה כדי להחליף.. זה קל להחליף לבד? כמה דבר כזה עולה? אשמח לקישורים, תודה.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי, קיבלתי פלאפון מתנה N73... והפנאל שלו די משומש ושרוט... הייתי רוצה להחליף לחדש. אני לא ממש מבין בפלאפונים ולא מכיר חנויות בקושי, בגלל זה אשמח להמלצה על חנות שיכולה להחליף לי את הפאנל לצבע שחור במחיר לא יקר באזור מגורי. תודה על כל עזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב אפליקציה לפלאפונים, אבל הבעיה שאין לי שום ניסיות בפיתוח לטלפונים סלולריים. אם אתם מכירים אתר שיש בו טוטוריאל לכתיבת תוכנות לפלאפונים, אני אשמח לקבל. בגלל שהתוכנה תיהיה תוכנה קטנה ולא מסובכת, אני רוצה שהיא תיהיה זמינה לכמה שיותר מכשירים, אז אני מניחה שלכתוב תוכנה בJ2ME יהיה הכי יעיל. הנסיון שלי בתכנות הוא בעיקר בC# אז גם אתר שמסביר קצת על JAVA יהיה נחמד. נ.ב. אם אתם מכירים ספר מומלץ שמלמד על פיתוח תוכנות לפלאפונים בJ2ME אני אשמח לשמוע גם.
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
מחפש קניה מרוכזת ככה שיוזיל את המחיר.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא AD-41 של NOKIA בארץ? אפשר לקנות אותו בניפרד (בלי האוזניות שהוא בא איתך?) הוא יעבוד עם 6230i?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לחברה שלי DOCK ורוד , לאייפון שהיא הזמינה. הכי מצא חן בעיניה זה הDOCK הזה - http://cgi.ebay.com/Pink-Portable-USB-Speaker-Dock-iPhone-3G-3GS-4-MP3-/380328913911?pt=AU_Electronics_Portable_Audio_Accessories&hash=item588d5eabf7#ht_2439wt_972 אבל אין משלוח לארץ באיביי למוצר הזה (אצל אף חנות) ! גם לא מצאתי בDX ולא בAMAZON, מישהו מכיר אתר מקוון אחר שאפשר לרכוש בו DOCK שנראה ככה או יותר טוב ? במחיר של עד 100 ש"ח ?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
היי, במקום לעשות סיסמא למחשב ראיתי שיש מקלדת של מייקרוסופט שיש ב-Fingerprint Reader אני מחפש לקנות רק את ה-Fingerprint Reader בלי המקלדת והעכבר יודעים איפה אני משיג דבר כזה?? (יש לי כבר מקלדת של מיקרוסופט... )
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות אייפון 3GS\4 ללא התחייבות בניו יורק? למישהו יש נסיון בחנות ספציפית שם? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לצערי ב-Costco לא מוכרים את זה.. מישהו איודע איפה כן אפשר? תודה card
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בטריה לאיפון. מחיפוש מהיר שעשיתי ב EBAY טווח המחירים הוא בין 15 ל 200 שקל. כמובן שכולם מבטיחים שהבטריה שלהם מקורית. אז כמה באמת אמורה לעלות בטריה כזאת ואיך אני יודע שאני מקבל בטריה איכותית. האם יש חנות באינטרנט או בארץ שאפשר לסמוך עליה ודעת שאני מקבל בטריה איכותית שתחזיק ליותר מטעינה אחת ולא תשרוף לי את המכשיר
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בלקברי ואני מחפש אתר לצפייה ישירה במשחקי כדורגל(בספורט 5 זה לא עובד לי...), מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
נדפק לי קצת המסך במכשיר כנראה ממכה כלשהי, עכשיו 90% שהבעיה היא במגעים בתוך המכשיר האם יש איזושהיא חברת שעובדת עם creative או משהו כזה שיכולה לתקן לי את המכשיר, עדיפות על אזור המרכז? תודה
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לאחרונה נשבר לי המסך של הנגן ואני רוצה לתקן מי יכול לתקן לי אותו? האם יש נותני שירות מורשים? או אולי מעבדות פרטיות מסוגלות? אשמח לקבל כתובות מספרי טלפונים וכדומה ליצירת קשר תודה גיא
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי ZEN VISION:M 60GB שנקנה בחו"ל לפני שלושה חודשים בערך. המסך שלו התקלקל פתאום ואני לא יודע איפה לתקן אותו. בקריאייטיב אמרו לי שאני יכול לשלוח אותו למפעל בסינגפור ויחליפו לי אותו. מישהו מכיר מעבדה בארץ שמתקנת אותם? כי אני לא חושב שהיבואן ירצה לתקן לי אותו... תודה מראש. אוהד.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-