עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ohadco5,

שלום רב, אני רוצה לרכוש מכשיר סוני אקספיריה זי5. השאלה היא מתי הוא ישווק בחו"ל ובארץ. ומה יהיה מחירו? תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by eurekas300,

שלום אני צריך סמארטפון טוב בסביבות 1000 שקל. לשימושים בסיסיים בעיקר, חשוב שיהיה מהיר ולא יתקע וסוללה נחמדה. עדיף גם שלא יהיה הכי ענק. מה אתם אומרים? על מה אתם ממליצים. אני קונה מKSP או מBUG. תודה רבה חברים!

3. Started by יוגב1,

שלום לכולם , אני מחפש משחקים למחשב כף יד אם מישהו מכיר אני מאוד ישמח תודה תודה תודה מראש יוגב.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... יש לי אפשרות לקבל בקרוב את ה-N95 8G ורציתי לדעת איך הוא מתמודד עם המכשירים היותר חדשים בסדרה, בפרט ה-N85... הוא נחשב מיושן ביחס אליהם או שהוא עדיין מספק את הסחורה? שווה לחכות עד שה-N85 יגיע לסלקום או שההבדלים לא מהותיים? תודה אנשים...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by roy_BB,

הוא טוב ביחס למחיר שלו? http://zap.co.il/model.asp?model_id=131676 לפי המחיר 295 תודה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  6. Started by ofir2808,

אני מתלבט בין 2 המכשירים הנ"ל והייתי מעוניין לדעת מי מהם עדיף. אני בעיקר מדבר עם המכשיר, אני לא מחפש פיצ'רים מיוחדים. אני כן צריך שהוא יעבוד טוב עם אוזניות BT.

7. Started by m1ke,

קבלו אחלה דבר, שיחות לסלולאר ב15אג' לדקה ישירות מהאנדרויד שלכם: א) הרשמו ל sipme.me. ב) הורידו והתקינו sipdroid מהמארקט. ג) קנפגו את sipdroid בהתאם לפרטים שנשלחו אליכם בSMS (כדי לשלוח סמס כנסו לפאנל הגדרות באתר של sipme.me ובחרו שלח בשדה של השימוש בציוד אישי). שימו לב שהקידומת צריכה להיות 078 ולא 97278 כמו שרשום באתר. ד) בטלו את כל הקודקים פרט ל PCMU ו- PCMA בהגדרות קודקים. *תתחילו לעשות שיחות מדריך קצת יותר מפורט: http://tinyurl.com/2vkvade ואתר של סיפמי: http://sipme.me *כמובן לאחר שטענתם את החשבון בכסף.

8. אני רואה כל כך הרבה הצעות מחיר לסלולר G5 שהיה זוכה פרסים רבים בתערוכות ועיתונאים בפועל המחיר בישראל יורד ל- 2000 ש"ח שלא לדבר על חבילות מתנות שמציעים לסלולר ושאלתי הרבה פעמים איך זה קורה היום פורסמה כתבה מקיפה נגד הסלולר G5 סוללה גרועה ( התרוקנות מהירה ) מודלים שבורים בקרת איכות גרועה ב- LG לקוחות זועמים בעיות תוכנה לחצני הפעלה שבורים בעיות עם GPS האם בישראל המצב כל כך גרוע של G5 ? http://www.androidauthority.com/lg-g5-poor-battery-life-broken-modules-711165/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. רציתי לדעת אם: 1. זה באמת עמיד במים\זיעה 2. אין ניתוקים בזמן הליכה,נסיעה, או כל זמן שהטלפון לא נמצא במצב נייח. 3. זה עובד על SONY ERICSSON ? תודה

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  10. אפשר בבקשה מדריך טוב שנוסה על ידיכם לעשיית גיבוי ו-ROOT למוטורולה מיילסטון (עדיף בעברית, למרות שאין לי בעיה עם אנגלית.. זה בשביל חבר ויכל להיות שהוא יצטרך לעשות זאת)? בנוסף אבקש ROM שאתם ממליצים עליו למכשיר המדובר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. ה-N95 זה הגרסא הישנה אז הבנתי שלא מומלץ ה-910 הבנתי שממש דומה לשלי אבל מצלמה פחות טובה [ונגן יותר טוב] איך ה-LG החדש? הKU990?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by אביטלתל,

שלום, אני רוצה להתקין ברכב שלי דיבורית למכשיר Nokia 6070 זה מכשיר ללא bluetooth אשמח לקבל המלצה לדיבורית מתאימה. תודה

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  13. המחירים של חברת iLife עבור מוצרי הרובוטיקה ממשיכים להפתיע אותנו לכתבה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איך אני מתקין adobe flash player על הטאבלט כי ניסיתי להוריד ולהתקין דרך האתר וזה אפילו לא פותח את ההתקנה,אם יש אפשרות אחרת להתקין אשמח לדעת. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  15. הלהיט (החלקי) של נינטנדו למובייל יושק בקרוב גם למערכת ההפעלה הפופולרית והנפוצה ביותר לכתבה

16. Started by alexrta,

שלום לכולם. אחרי כמה שנים עם ה- IPOD NANO 3G החלטתי שצריך טיפה להשתדרג בעיקר כי איכות הקול פשוט מאכזבת מאוד ונשבר לי כבר מהאיטונס! עכשיו ממה שקראתי פה בפורום ה-COWON D2 הוא הנגן הכי מומלץ לתקציב שלי שעומד על 600 ש"ח, השאלה שלי האם כדאי לי לעשות את ההחלפה הזאת ועד כמה השינוי באיכות הסאונד תורגש (לנגן יחוברו JBL REFFERNCE 220 ובכלל ה-COWON מבחינת פרמטרים אחרים כמו נוחות שימוש זמן סוללה וכו'-עד כמה הוא יותר טוב מה-IPOD (או יותר גרוע?!) תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by liav25,

שלום לכולם מחפש טלפון סיני (הגעתי למסקנה שהם התמורה הכי טובה למחיר) אין לי הרבה דרישות ספציפיות, מעניין אותי שיהיה חזק, שהמסך לא יהיה מפלצתי מדי (לא מחפש משהו בסגנון NOTE II) שהסוללה לא תהיה ממש גרועה ושיתמוך בדור שלישי ברשת סלקום (איך אני מברר את זה אגב אם אני מזמין מEBAY או מחנות בחו"ל ?) ראיתי את הניומן N1, מישהו יודע אם הוא תומך אינטרנט דור 3 בסלקום ? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. ראיתי שלאחרונה יצאו גרסאות משודרגות למכשירים שבכותרת, התומכות ב-4G. האם שווה לחכות ולקנות אותן? אין לי ניסיון עם סמארטפונים ועם אנדורואיד בפרט, ושמעתי שאולי בשל העובדה שרוב הדגמים בארץ הם מהסדרה שלא תומכת ב-4G, יהיו בעיות עם עדכונים וכדו'. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. חוץ מ"ידע" שהוא היבואן יש עוד חנויות שיש בהם תדגם החדש של הNANO?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. הבעיה היא שהמכשיר הזה נעול לsms, אינטרנט, העברת קבצים מהמחשב ולמחשב (צילצולים ותמונות {רקעים}) יש דרך לעקוף את זה באיזשהי צורה? אני מתכוון רק להעברת קבצים, השאר לא חשוב. כשאני מחבר את המכשיר לusb המחשב לא מזהה שחובר אליו התקן, והמכשיר נטען. זה מוטורולה שאני עכשיו לא זוכר את הדגם המדוייק שלו, אני אערוך את ההודעה ברגע שיהיה לי את הדגם. תודה, בז'נגלו.

• 15 תגובות
    • 5.7k צפיות
  21. שלום לכולם, ברצוני לקנות פלאפון חדש, התקציב הוא באיזור ה1500 ש"ח. ה HTC - Wildfire עומד במסגרת התקציב, ראיתי אותו בחנות והוא היה נחמד מאד. האם יש לHTC - Wildfire יכולת של זיהוי קולי כמו של נוקיה בדגש על תמיכה בעברית? למשל כשאר אומרים את שם המשתמש והוא יודע לבד לחייג לפי רשימת הקשר אפילו שהשם רשום בעברית. זאת התכונה החשובה ביותר כי הוא יתחבר לדיבורית לרכב ע"י bluetooth. במידה ואין האם יש אפליקציה שמבצעת את התכונה הנ"ל? בנוסף הייתי רוצה לדעת איך אנטנת הGPS שלו? האם היא טובה , כלומר קולטת מהר ויחסית מדויקת? האם יהיה ניתן להתקין עליו את גרסה 2.2 של אנרואיד? אשמח לשמוע על עוד דגמים או אופציות קיימות בשוק במסגרת התקציב ( ניתן לחרוג אך לא בהרבה). תודה מראש, גל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן חברים כמו שרשמתי בכותרת אני מתלבט בין שלושת המכשירים Iphone 4 או galaxy S או HTC DESIRE אני לוקח אותם דרך תוכנית חבילה ברשת סלולרית (סלקום) ומן הסתם יעברו פריצה תוך יום יומיים כדי שאפשר יהיה להשתמש בהם נורמאלי אני כל הזמן קורא פה בפורום יתרונות וחסרונות של כל מכשיר ומכשיר ועדיין לא יודע מה הוא הכדאיי מביניהם.. אני מבין שה IPHONE הוא המכשיר הכי "טוב" אבל יש לו חסימות משונות שמעצבנות אי יכולת להעביר קבצים בבלוט'וס ובכלל להשתמש בו (חשוב) אי יכולת להעביר שירים בלי תוכנה ITUNS עניין של שדרוגי תוכנה.. שכאמור הנטיה של APPLE כי לא לתת עדכונים יותר מדי לכל מכשיר כמו שעכשיו 2G לא שווה כלום.. יש לו מערכת ישנה מאוד שאי אפשר יותר לשדרג.. ובכלל מערכות של APPLE אני לא ממש אוהב …

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by almog889,

שלום לכם. כמשתמש של אייפון 4 הרגיל אני מאוד מאוכזב ממנו כיום, פשוט לא זז ואפילו מקנא בחברים עם הS3. היא חוזרת ב19 לחודש. איזה טלפון מבין המפורטים להלן עדיף לקחת משם: -HTC ONE -S4 -S3 -NEXUS מאוד חשוב לי במכשיר הפרטים הבאים: -מהירות -כרטיס הרחבה (מאוד חשוב!) -מצלמה טובה -ספיקר *אחותי קנתה את הS3 משם ב500$ (1900 ש"ח), מה שבטוח שזה מקורי וללא חששות בקנייה כי גר שם בן משפחה והוא זה שמסדר לי את זה. סופ"ש מעולה! בתודה,אלמוג

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by liav12,

היי, קניתי היום את המכשיר הנ"ל ושמתי לב ש"קיצצו" את מה שמתלווה אליוף כלומר חיפוי + פאוץ' קטן לנגן. הבנתי כבר שתמיד אוהבים בארץ להוריד את התוספות שמביאים למכשיר מתנה, ואז למכור אותם בכסף (כמו שעושים עם הרכבים למשל). בכל מקרה, צריך לדעת איזה חיפוי פלסטיק / סיליקון יגן בצורה טובה על המכשיר..חבל לי לזרוק 400 ש"ח על מכשיר ואז לראות את כולו למחרת בשריטות מעצבנות TNX!

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  25. שלום לכם. קודם כל פה זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום. אז ככה אני מחפש נגן MP3 או 4 לא ממש חשוב לי העיקר שינגן. היה לי את הIRIVER של ה 6 גי'גה שמאוד נהנתי ממנו עד שהוא נהרס על ידי (מעורבת בזה פאנטה) אז אני מחפש נגן חדש ויש כל כך הרבה דברים בשוק שכבר אני לא יודע מה אני רוצה ומה עדיף ומה כדאי. הסכום שאני הכי יכול להגיע אליו הוא בערך 1400 ש"ח חשבתי אישית על ZUNE החדש אבל אין עליו ממש ביקורות. ויש גם את האייפוד החדש אבל אין לו רדיו והייתי רוצה את זה כתוסף. אז אולי יש מכשיר שאתם ממליצים עליו. תודה מראש (:

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.