גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,772 דיונים בפורום זה
-
בארץ הם חדשים מוכרים בבאג דגם בגודל 4.3 דגם 215W ב 749 ש"ח המפות של חברת מפה מומלץ? איך התוכנה והמפות של מפה? , החומרה בטח טובה, איך התוכנה? ערן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת תודה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
- 1 follower
-
-
יש אותו בבאג במבצע ב-419 ש"ח האם הוא נחשב לנגן איכותי ? והאם הוא משתלם במחיר זה
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני מעוניין בנגן MP3 זול, אבל לא סיני, וראיתי את הsansa clip 2g בבאג ב-249 ש"ח. הוא נראה קטן, יש לו רדיו. מישהו מכיר?, שמע?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הנגן הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3081&main=1 האם הוא גנרי? האם יש בתקציבו משו יותר מישתלם 2 גיגה תודה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם הוא יותר טוב מהסנסה? אני מחפש נגן פשוט של 4 ג'יגה ויותר, במחיר של בין 800 שקל ל900 שקל פחות או קצת יותר. הוידאו לא חשוב לי, וגם לא התמונות .. מבחינת סאונד איך הוא? ומבחינת הנגן עצמו, אם הוא טוב?
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9264713&came=1000#detail פשוט מפתה כל כך זה די דחוף אני לא חובב סאונד מושלם חח איך הוא? בשביל מישהו שרוצה לישמוע מוזיקה וליראות סרטים קטנים?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הMP3 שלו טוב,איכותי(יחסית לפלאפון)?והאם שומעים חזק?כ"ל לגבי הLG 8300.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי פלאפונים של החברה אבל אין לי מושג מה באמת הם שווים.. חיפשתי באתרי השוואה ואני לא מוצא אותם.. השמח לעזרה בנושא
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים כיום אני בחברת הוט מובייל בחבילה הכול כלול=שיחות+הודעות+ 2 גיגה גלישה והכול ב 30 ש''ח לחודש + ספק אינטרנט מעולה של הוט נט. עכשיו אני מאוד מרוצה מהחבילה מהמחיר אבל הנפח גלישה נמוך בשבילי ולכן אני רוצה לדעת איך גולן בכללי יש ניתוקים בעיות?או שעדיף להישאר ביבילה הנוכחית כי נראה לי 30 זה לא הרבה אבל אם מקבלים משהו יותר טוב במחיר זהה דומה אין בעיה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
איך יכול להיות שהמכשיר עולה רק 35 ש"ח לחודש 36X חודשים = 1260 ש"ח ברשת אורנג' מה הק'ט שהם עובדים עלינו וכמה באמת אנחנו משלמים ??? הנה הקישור : http://www.orange.co.il/catalog/ תלחצו שם על K800I המכשיר משתווה ל N73 בערך לא ?? וה W850 לא יותר טוב !! יש לו מצלמה של 2מגה פיקסל..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני שוקל לשדרג לסמארטפון לא דרך חברת הסלולר, וזה אומר שלא תהיה לי אחריות תיקונים דרך החברה - מישהו יכול לספר מה העלויות בערך של תיקון סמארטפון פשוט (כמו LG optimus 1, לדוגמא) במעבדה פרטית לתקלות כמו מיקרופון או רמקול שלא מתפקד טוב (לא שומעים באחד הצדדים) או מסך שבור - בקיצור, התקלות הנפוצות. וגם - כמה זמן לוקח התיקון. ברור לי שאין כללים, אשמח אם תספרו לי מניסיונכם - כי לי אין ניסיון בתיקון בפרטי. בנוסף, מישהו מכיר מעבדה פרטית טובה באיזור חיפה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך זה שכל חברות ה smartphones חוייבו ליצר אותו סוג מטען חוץ מ APPLE ? הכוונה לכניסת המטען מיקרו USB.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב-95% מהטאבלטים אני רואה שבמפרט הטכני תחת הקריטוריון "פלאש" רשום שאין פלאש. בשאר הטאבלטים אני רואה שרשום שהפלאש הוא לד. מה שלא מובן לי זה איך במכשירים כאלה חכמים (שצילום הוא חלק מהם) אין את הדבר הכי בסיסי בצילום. דבר נוסף שלא מובן לי זה "פלאש לד" - האם ישנם עוד סוגי פלאשים? ואם כן איזה סוג פלאש עדיף? שאלה אחרונה-האם בסמארטפונים הפלאש הוא פלאש לד?
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי היה מותקן על הגלקסי S2 שלו CM9 ועדכנתי לו דרך העדכונים בפלאפון לCM10.1. עכשיו הוא רוצה לחזור ל-CM9. איך עושים את זה בדרך הכי פשוטה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך יודעים אם אתר אינטרנט מסוים מותאם לסולולרי ? חשבתי לקנות סולולרי ולהתבר דרכו לתחנות רדיו אינטרנט. אם זה אפשרי. ? נאמר לי שצריך לבדוק קודם אם לאתר יש גרסה לצפיה בסולולרי. איך יודעים ?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
דיברתי עם מישהו שמוכרת GALAXY S20 ULTRA קנדי SM-G988W יש סיבה לא ליקנות אותו? משהו לא יעבוד כמו שצריך? איך אפשר להבין את זה?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום , מה עדיף לחבר את הסוללה החדשה ל S3 ואז להטעין , אם כן כמה זמן להטעין בהתחלה ? ואם לא , לחכות עד שתתפרק לגמרי ואז להטעין פעם ראשונה ? אם כן גם כמה זמן צריך להטעין ? -יש תוכנה שמגבה את הנתונים במכשיר , שזה מספרי טלפון , הודעות SMS , פתקים וכל הדברים החשובים ? לא צריך את התוכנות רק נתונים . תודה .
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! יש לי מחשב כף יד של IPAQ, ואני רוצה לבדוק איזו גרסה של Windows Mobile מותקנת עליו. איך אני עושה את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
גלקסי 3 של חזר מתיקון, החליפו לו המסך, רק עכשיו שמתי שהוא הגיע בלי המגן מסך המדבקה הזאת למרות שנתתי להם אותו עם, מהם גם קניתי אתהמגן . הסתכלתי על המסך ושמתי לב למטה לשריטה קטנה, זה לא מוזר שעל גוריל גלאס 2 אחרי יומיים תופיע שריטה?
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים יש לי גאלקסי 4 ותמיד שאני שומע מוסיקה באוזניות אני לא יכול להגביר את הווליום עד הסוף לפני שאני לוחץ על אישור להודעת אזהרה מעצבנת תמונה בקובץ המצורף אשמח שתגידו לי איך לבטל את הדבר המעצבן הזה תודה לעונים מראש...
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! אני משתמש כבר המון זמן ב-duobletwist ושמתי לב לאחרונה שכאשר המכשיר מחובר בבלוטות' לאוזניות סטריאו אז שלוחצים על מקשי התפעול על האוזניה (פללי/סטופ/קדימה/אחורה) הוא מבצע את הפעולה בנגן הסטוק ולא בדאבל טוייסט. עשיתי clear defaults לנגן סטוק ושמתי שדבאל טוייסט יהיה בחירת מחדל- וזה לא עוזר. משהו יודע מה הפתרון?
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
משיטוט בגוגל וgsmarena מתברר שיש לו 2 גרסאות אחת עם 850 ואחת בלי. איך מגלים איזו תומכת ב850?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העיניין הוא כזה: בנגן H10 ישנה אופציה מכל האקוולייזרים שקיימים שם לבחור אחד מותאם אישית. בזה שמותאם אישית ניתן לכוון את הבאס, הטרבל ועוד כמה דברים לפי הטעם האישי... כאשר מתוך כל הרשימה אני בוחר את זה שמותאם אישית הוא מנגן כמו שצריך, אבל בשיר שבא אח"כ האקוולייזר פתאום נשמע לא בדיוק כמו שאני כיוונתי אותו כלומר המום וחסר טרבל למרות שהוא מסומן מתוך הרשימה. ע"מ לחזור לכיוון שלי אני צריך לבחור אק. אחר, ואז לחזור לשלי ורק אז הוא נשמע במיטבו. מישהו מכיר את הבאג המוזר הזה? איך פותרים את זה? FIRMWARE מעודכן ל2.53...
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני שולח אותו לסלקום שיפרמטו את המכשיר מחשש למזיקים, איך לדעת שהם פירמטו ולא עשו שיחזור הגדרות יצרן? האם שידרוג גירסא מחייב מחיקה מושלמת של כל התוכן הקודם? איך אפשר לבצע מחיקה כזאת לבד בבית?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-