גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
איך הוא? לי יותר חשוב צפייה ישירה ,סרטים ,גלישה באינטרנט, וכל מיני שטויות..לא מחפש להיות איזה גיימר אולי בקטנה משחקים קטנים כמ באייפון.. אני רוצה להזמין את הטאבלט הזה אבל הבנתי שיש את הדגם aurora שיש לו מסך ips... לפי מה שראיתי ב elf יש עברית זה מולטי שפות ובaurora אין עברית.. מה זה בכלל הips שווה לוותר על העברית בשביל זה? ההפרש הוא 15 דולר בערך .. שניהם האנדרואיד החדש ראיתי תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אשמח לקבל עליו חוו"ד. הבנתי שהוא הולך לקבל משחקים של PS1? איך הוא ביחס לסמסונג למשל? הציעו לי בעבודה את הדגם של 16GB במחיר של 1,500 ש"ח - כדאי?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
לי נראה שיש להם מכשיר שהם מחברים לכניסה והוא מודד התנגדות וכך הוא יודע אם מחוברת טלוויזיה לקצה. (כבלים אנלוגיים) השאלה היא האם מישהו מכיר גאדגט כזה? האם זה קיים בשוק? והם יש לכם רעיון לדרך אחרת בה הם יודעים שגונבים להם? כשהתקשרתי לברר הם אמרו שיש להם אבל הם לא מגלים איך.... אז אולי מישהו מכם יודע....
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, הדליק אותי המחשב הנל שיש בו גם מסך מגע וגם אפשרות לשליפת המסך כך שהוא יהיה טאבלט עם ווינדוס 8. התקציב שלי הוא 2000 שח וזה נכנס לי בול לתקציב http://ksp.co.il/?uin=23312 השימוש שלי זה 70% אינטרנט, סרטים, עבודה ו30% משחקים עכשיו ראיתי שאחד הדגמים של המחשב הנל (בעל מעבד z3740) מריץ באיכות נמוכה-טובה משחקים כמו Dayz, Call of duty, Gta iv וכו והמחשב שהבאתי פה הוא בעל מעבד יותר משודרג כך שאני מנחש שהם ירוצו אפילו יותר טוב ממה שראיתי ביוטיוב לדעתכם המחשב שווה את הכסף והוא יענה על דרישותיי? תודה מראש *חבר בעל ידע בתחום אמר שהמחשב לא יהיה מהיר לאורך זמן כי הוא חלש, האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המכשיר הנ"ל משתווה לשאר הסמרטפונים הנפוצים בשוק? בפרט מעניין אותי על אייפון 4 והגלאקסי S. למישהו יצא לנסות אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=535&main=1
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
בארץ הם חדשים מוכרים בבאג דגם בגודל 4.3 דגם 215W ב 749 ש"ח המפות של חברת מפה מומלץ? איך התוכנה והמפות של מפה? , החומרה בטח טובה, איך התוכנה? ערן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת תודה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
- 1 follower
-
-
יש אותו בבאג במבצע ב-419 ש"ח האם הוא נחשב לנגן איכותי ? והאם הוא משתלם במחיר זה
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מעוניין בנגן MP3 זול, אבל לא סיני, וראיתי את הsansa clip 2g בבאג ב-249 ש"ח. הוא נראה קטן, יש לו רדיו. מישהו מכיר?, שמע?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הנגן הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3081&main=1 האם הוא גנרי? האם יש בתקציבו משו יותר מישתלם 2 גיגה תודה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם הוא יותר טוב מהסנסה? אני מחפש נגן פשוט של 4 ג'יגה ויותר, במחיר של בין 800 שקל ל900 שקל פחות או קצת יותר. הוידאו לא חשוב לי, וגם לא התמונות .. מבחינת סאונד איך הוא? ומבחינת הנגן עצמו, אם הוא טוב?
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9264713&came=1000#detail פשוט מפתה כל כך זה די דחוף אני לא חובב סאונד מושלם חח איך הוא? בשביל מישהו שרוצה לישמוע מוזיקה וליראות סרטים קטנים?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הMP3 שלו טוב,איכותי(יחסית לפלאפון)?והאם שומעים חזק?כ"ל לגבי הLG 8300.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי פלאפונים של החברה אבל אין לי מושג מה באמת הם שווים.. חיפשתי באתרי השוואה ואני לא מוצא אותם.. השמח לעזרה בנושא
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים כיום אני בחברת הוט מובייל בחבילה הכול כלול=שיחות+הודעות+ 2 גיגה גלישה והכול ב 30 ש''ח לחודש + ספק אינטרנט מעולה של הוט נט. עכשיו אני מאוד מרוצה מהחבילה מהמחיר אבל הנפח גלישה נמוך בשבילי ולכן אני רוצה לדעת איך גולן בכללי יש ניתוקים בעיות?או שעדיף להישאר ביבילה הנוכחית כי נראה לי 30 זה לא הרבה אבל אם מקבלים משהו יותר טוב במחיר זהה דומה אין בעיה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
איך יכול להיות שהמכשיר עולה רק 35 ש"ח לחודש 36X חודשים = 1260 ש"ח ברשת אורנג' מה הק'ט שהם עובדים עלינו וכמה באמת אנחנו משלמים ??? הנה הקישור : http://www.orange.co.il/catalog/ תלחצו שם על K800I המכשיר משתווה ל N73 בערך לא ?? וה W850 לא יותר טוב !! יש לו מצלמה של 2מגה פיקסל..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני שוקל לשדרג לסמארטפון לא דרך חברת הסלולר, וזה אומר שלא תהיה לי אחריות תיקונים דרך החברה - מישהו יכול לספר מה העלויות בערך של תיקון סמארטפון פשוט (כמו LG optimus 1, לדוגמא) במעבדה פרטית לתקלות כמו מיקרופון או רמקול שלא מתפקד טוב (לא שומעים באחד הצדדים) או מסך שבור - בקיצור, התקלות הנפוצות. וגם - כמה זמן לוקח התיקון. ברור לי שאין כללים, אשמח אם תספרו לי מניסיונכם - כי לי אין ניסיון בתיקון בפרטי. בנוסף, מישהו מכיר מעבדה פרטית טובה באיזור חיפה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך זה שכל חברות ה smartphones חוייבו ליצר אותו סוג מטען חוץ מ APPLE ? הכוונה לכניסת המטען מיקרו USB.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב-95% מהטאבלטים אני רואה שבמפרט הטכני תחת הקריטוריון "פלאש" רשום שאין פלאש. בשאר הטאבלטים אני רואה שרשום שהפלאש הוא לד. מה שלא מובן לי זה איך במכשירים כאלה חכמים (שצילום הוא חלק מהם) אין את הדבר הכי בסיסי בצילום. דבר נוסף שלא מובן לי זה "פלאש לד" - האם ישנם עוד סוגי פלאשים? ואם כן איזה סוג פלאש עדיף? שאלה אחרונה-האם בסמארטפונים הפלאש הוא פלאש לד?
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי היה מותקן על הגלקסי S2 שלו CM9 ועדכנתי לו דרך העדכונים בפלאפון לCM10.1. עכשיו הוא רוצה לחזור ל-CM9. איך עושים את זה בדרך הכי פשוטה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך יודעים אם אתר אינטרנט מסוים מותאם לסולולרי ? חשבתי לקנות סולולרי ולהתבר דרכו לתחנות רדיו אינטרנט. אם זה אפשרי. ? נאמר לי שצריך לבדוק קודם אם לאתר יש גרסה לצפיה בסולולרי. איך יודעים ?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
דיברתי עם מישהו שמוכרת GALAXY S20 ULTRA קנדי SM-G988W יש סיבה לא ליקנות אותו? משהו לא יעבוד כמו שצריך? איך אפשר להבין את זה?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום , מה עדיף לחבר את הסוללה החדשה ל S3 ואז להטעין , אם כן כמה זמן להטעין בהתחלה ? ואם לא , לחכות עד שתתפרק לגמרי ואז להטעין פעם ראשונה ? אם כן גם כמה זמן צריך להטעין ? -יש תוכנה שמגבה את הנתונים במכשיר , שזה מספרי טלפון , הודעות SMS , פתקים וכל הדברים החשובים ? לא צריך את התוכנות רק נתונים . תודה .
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! יש לי מחשב כף יד של IPAQ, ואני רוצה לבדוק איזו גרסה של Windows Mobile מותקנת עליו. איך אני עושה את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-