עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by AMD-GUY,

דור שלישי לא ממש מעניין אותי. אני רוצה בעיקרון מסך טוב, מצלמה טובה, נגן MP3 ונגן סרטים, מומלץ גם דפדפן אינטרנט ושיהיה אפשר להתקין תוכנות שמיועדות למערכת הפעלה של הפלאפון. מה עדיף? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by Rockstatement10,

נניח ואני יכול לרכוש מכשיר מחו"ל עד 1000 שקל בערך.. האם זה יצא הרבה יותר משתלם מהארץ? יש מכשירים אמינים בסביבה?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by matan007,

שלום. הגלקסי 3 שלי נהיה ממש איטי ואני רוצה לפרט אותו ולהתקין מערכת הפעלה עדכנית אין לי מושג כיצד זה מתבצע ומאיפה משיגים. ראיתי באתר כתבה על גרסת אנדרואיד 4.3 ואני שואל מאיפה מורידים את זה ואיך מתקינים (בעברית). אשמח ללינק והסבר קצר. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by shmulikgros,

חברים יקרים שלום,רציתי לדעת מהיכן אתם ממליצים לרכוש את ה-Xiaomi M1 . באתר הנ"ל: http://www.ownta.com/xiaomi-m1-miui-4.0-inch-touch-screen-phone-with-android-miui-dual-systems-and-8.0mp-camera.html הוא מוצע למכירה ב-400$ כולל משלוח לישראל כאשר באתרים השונים נטען כי הוא יעלה 300$. האם המכשיר הזה יתמוך ICS? כמו כן הייתי שמח לקבל מכם המלצות לגבי מכשירים בעלי מעבד דומה (כולל לינקים לאתרי רכישה) במחירים שפויים...

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by d0s,

שלום , דיברתי עם מישהו על הפלאפון שקניתי GTS5620 שקוראים לו SAMSUNG MONTE ועל כמה שמערכת ההפעלה שלו לא ידידותית למשתמש, ונזכרתי שקיימת אופציה, בעבור חלק מהפלאפונים לעשות להם FLASH אם אני לא טועה, כלומר, להחליף להם את מערכת ההפעלה באחרת . והמליצו לי על אנדרואיד. רציתי לשאול אם זה אפשרי עבור הדגם הנ"ל. אם זה קיים זה יעזור לי מאד, תודה גדולה מאד לכל העוזרים!!!! ;D

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  6. היצרנית הסינית Meizu משיקה גירסה מעודכנת למכשיר המשתלם ביותר שלה, עם תג מחיר אטרקטיבי עוד יותר וסיכוי גדול לראות אותו משווק בארץ באופן רשמי. באג, לטיפולך לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94-meizu-m2-note-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9e%d7%98%d7%99%d7%91%d7%99-%d7%9c%d7%aa/

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. http://www.bhphotovideo.com/c/produc...c_android.html http://www.bhphotovideo.com/c/produc...dle_white.html מה עדיף/ממולץ? מבחינת חומרה שם אחריות אמינות וכו.. ***קונים לי אותו מארה"ב***

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. אני מעוניין לקנות טאבלט לבני שישמש לקריאת ספרים וורוד לבית ספר. באזור שבין 7 אינצ' ל-9 אינצ'. אני רוצה למחוק את האפשרות לגישה לאינטרנט ולאפליקציות, הבנתי שיש משהו שניקרא רוט (ROOTׂׂ) לגשת לקבצים הפנימיים, לשנות ולמחוק אותם. על איזה מכשיר את ממליצים ואיך אני יכול לערוך את הקבצים? מה שאני חשבתי עליו בנתיים זה AMAZON FIRE 7. http://www.amazon.com/Fire-Display-Wi-Fi-GB-Special/dp/B00TSUGXKE/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1454899170&sr=8-4&keywords=amazon+fire+7 הוא דיי זול, השאלה אם אני יוכל לערוך את הקבצים, או אולי יש משהו יותר זול או אמין, כיוון שהוא צריך לשמש רק ללימודים.

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. אני מחפש נגן MP3 שייתן לי את איכות השמע הכי טובה שיש כרגע חשוב לי שיתמוך בקבצים כמו FLAC או WAV FLAC זה חובה...WAV לא חובה אין תקציב מוגדר לא צריך כלום חוץ מאיכות שמע לא סרטונים לא סרטים ולא כלום חובה לפחות 1 ג'יגה רצוי 4-10 תודה מראש לעוזרים

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. אפשר לחבר אותו לטלויזיה כדי לראות סרטים? עד כמה זה פרקטי?

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by doker,

אני מפתח אפליקציה בcordova. לאחר שקיבלתי את קבצי ההרצה לאדרואיד ולiphone אני רוצה להפיץ את זה לכמה חברים. באנדרואיד מתקינים את הapk. איך זה מתבצע בiphone? פשוט אין לי מושג באייפון.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  12. Started by Mike_IL,

שלום. מיועד לאשתי. היה לה GS202 שיצא משימוש (5-6 פעמים עד שנגמרה האחריות). בעקבות החוויה הלא מרנינה הזאת מעדיף טלפון אמין. לא THL ולא נעליים. תקציב - עד 200$ (עריכה: כולל מיסים) מאפיינים טכניים דומים ל- galaxy s3 NEO. רק שהוא עולה 270 דולר ולכן לא בתקציב. MUST HAVE: רזולוציית מסך 720P ומעלה. GPS ותדרים שיעבדו בארץ ללא דופי בכל הרשתות (אנחנו בסלקום). מצלמה 8MP ומעלה. מקבילה בערך ל- SGS3 (ראו תמונה מטה של הדירוגים). NICE TO HAVE: נפח אחסון 16GB לפחות. אם פחות מזה אז חייב כרטיס הרחבה micro-SD. קישוריות NFC סוללה נשלפת להלן איכות מצלמות מאתר DXOMARK. הציוםן הסופי משוקלל על סמך מספר רב של פרמטרים ומכיל בדיקות וידאו וסטילס. אין כאן את כל המצלמות, אבל זה מאפשר ל…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by naamani3,

קנינו למשפחה אייפד 2 לפני יומיים ואני רוצה לצפות בסרטים, אני רוצה להעביר סרטים\סדרות מהמחשב שלי לאייפד (האייפד לא פרוץ אם זה משנה) איך אני עושה את זה? ( יש לי משתמש באייטיונס והורדתי כבר משחקים חינמים מהאפ סטור) * האייפד הוא למשפחה ואבא שלי לא מעוניין לפרוץ אותו .... אז בבקשה לא לכתוב תגובות כמו 'תפרוץ אותו יא טמבל' כי זה לא תלוי בי... עוד שאלה קטנה, איך אני משתמש בענן הזה? אני יודע מזה עושה קראתי על זה טיפה אבל לא הבנתי אני משתמש בזה תודה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. קניתי אתמול נקסוס 4 ואני רוצה לדעת אם כדאי להתקין עליו אנדרואיד 4.3 ואם כן למה הוא עדיף על ה4.2.2 ואיך מתקינים אותו?

15. Started by dans41,

אפשרתי ל hangout לקבל את הSMSים שלי כדי שהשיחות בhangout והsmsים יהיו במקום אחד, התחלתי לקבל SMSים מאנשי הקשר שלי אבל בלי השם שלהם רק במספר עם קידומת של ישראל, בדקתי באפליקציית ההודעות הרגילה וההודעות מופיעות שם עם השמות של האנשי קשר שלי. אני חושב שהוא לא מצליח לזהות את המספר בגלל הקידומת +972 מופיעה לפני כל המספרים בhangout, מה אפשר לעשות? יש לי משהו כמו 200 אנשי קשר ואני לא מתכוון לעשות את זה אחד אחד, למה הוא לא מצליח לזהות את המספרים? ומה אני צריך לעשות בשביל שזה יעבוד כראוי?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  16. Started by OldNavyפלאפון,

היי לאחרונה אני נתקל יותר ויותר בתופעה נורא מוזרה. בכל מכשיר סיני שנתקלתי בו(מערכת הפלאה אנדרואיד 4.0 +4.1 ומעלה) המכשיר אינו מצליח לזהות לוויני gps למרות שבאפשרויות הוא מוגדר בצורה תקינה והיצרן אומר בפירוש כי המכשיר תומך gps. מישהו מכיר פתרון לתופעה?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. שלושת מערכות ההפעלה המרכזיות בשוק הסמארטפונים הן אנדרואיד, iOS ו-Windows Phone, ולמרות זאת, ווינדוס פון היא המערכת היחידה שלא מקבל את הכבוד שמגיע לה, דבר שלפי דעתי הוא לא צודק, והנה למה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%92%d7%93-%d7%94%d7%96%d7%a8%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%94-%d7%91%d7%97%d7%a8%d7%aa%d7%99-%d7%91%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9c-%d7%a4%d7%a0%d7%99-ios/

18. Started by bluemail,

הייתי רוצה לקבל עליו פרטים . איזה נוסחאות הוא תומך . המלצות ממי שניסה וכו'

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום, אני די חדש בתחום האנדרואיד, ורכשתי פלאפון חדש מהסוג המצויין בכותרת (נקנה בארה"ב). ראיתי שיש המון הודעות על עדכונים שאפשר לבצע כדי לשים עברית, ראיתי שמדברים על הFroyo וכו'. אני חשבתי לקרוא את כל הת'רד של ה170 עמודים, אבל זה קצת מתיש ולא יעיל במיוחד כי יש שם דברים ישנים ממש שאני די מאבד את הידיים והרגליים בתוכו'. אשמח אם תוכלו לתת הסבר מה אני אמור להתקין על מנת שיהיה עברית, או איפה להסתכל כדי להבין קצת יותר בעניין. אם יש מדריך או משהו כזה זה יכול להיות נהדר. על הFroyo אני אנסה למצוא קצת בעצמי ולהבין במה מדובר. אם יש טיפים מיוחדים ששווה לדעת בנוגע לאנדרואיד או משהו כזה, אז אשמח אם תוכלו לרשום אותם גם תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by oren12,

מחילה אם זה לא המקום, לא ראיתי שיש פורום קונסולות ורציתי לדעת אם יש אפשרות עוד למכור PS2 ובכמה אפשר למכור אותו (עם 4 שלטים מקוריים של סוני ומפצל וצ'יפ אינפיניטי 1.93) תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. הנה פירוט עליו: http://euro-i.mediazone.co.il/pelephone/q/index.html

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. שלום. קניתי נגן סאן דיסק E280 חדש. חיברתי אותו חיבור ראשון למחשב והוא פשוט לא מזוהה ע''י המחשב. הלכתי למנהל החומרה דרך המחשב שלי, ראיתי שהנגן עם סימן שאלה צהוב. לחצתי על מקש ימני ועדכן דרייברים, הנגן זוהה לחצי דקה אפילו פחות ושוב חזק להיות לא מזוהה. עכשיו על המסך רשום CONNECTED. ולא נראה לי שזה טוען את הבטרייה כי אין את הסימן של הברק ליד. בבקשה עזרה זה דחוף. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by MoRtZkInG,

היי, היום יש לי מודם בתצורה של Express Cars (ה-Air Card 880E), ואני רוצה לשדרג למודם USB - בעיקר כי בנייח שלי אין חיבור EC מין הסתם. מה שאני אוהב במודם הקיים זה שניתן לחבר לו אנטנה חיצונית, ואז במקומות בלי קליטה טובה, כמו בעבודה שלי, סלקום הביאו לי אנטנה עם כבל של 10 מטר נראה לי - שאני שם ליד החלון והכל סביל. לחבר אחר בעבודה אין את היציאה הזו לאנטנה (יש לו מודם USB של SIERRA) - ויש לו בעיה . כרגע אני רואה באתר שלהם שני מודמים: מודם Bandluxe C278 מודם Alcatel X200 א. מי מהם יותר טוב, למה? ב. מה זה האפשרות לחבר כרטיס microSD - למה זה טוב? ג. יש להם חיבור לאנטנה חיצונית (לאחד מהם?) ד. האם הם תומכים חומרתית במהירות גבוהה מ-2.8M? (אני יודע שהנוכחי שלי תומך בעד 7.2M..…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Little_AKA_Or,

שלום D; בזמן הקרוב אמורים להגיע אליי בערך 500 שקל ובעוד חודשיים וחצי יש לי יומולדת 16 שגם אז יכנסו קצת מזומנים לכיס. לפני כשנה וחצי קיבלתי מהעבודה של אמא שלי נגן ריו FORGE. הנגן הגיע עם 256 מגה מובנים וכרטיס זכרון של קינגסטון של 256 מגה. הנגן היה ממש טוב התחלה ומרגע שהוא הגיע לידיים של אחי הקטן הוא נהרס ונהרס.. בהתחלה אחי הקטן דפק את האוזניות. באחת שמעו ואחת לא. אבל מה זה אוזניות? קנינו חדשות. הריו התחיל ליפול לו, הוא שכח בטריה בתוכו ומזל שמצאתי את זה בזמן לפני שהוא נהרס לגמרי, הוא עשה בעיות בחיבור של הסוללה ומידי פעם הוא פשוט לא הגיב בכלל ולא נדלק.. המון בעיות וכרגע הנגן במצב של עובד, אבל עם ווליום חלש מאוד ואיכות ירודה מאוד.. כמו שאמרתי אמורים להגיע אליי כספים בזמן הקר…

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. היצרנית הסינית מזכירה פעם נוספת למה היא הכוכבת העולה של עולם המכשירים החכמים עם ה-Redmi Note 2 לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפון-החדש-של-xiaomi-נושא-תג-מחיר-משתלם-ב/

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.