גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
רציתי להתאים את האפלקציות שלי לIPHONE 6 PLUS. הבעיה היא שהאפלקציות שלי הם בOPENGL ולכן הן לא נמתחות אוטומטית כמו אפלקציה רגילה. נסיתי לעשות משהוא אבל האמולטור לא ממש עובד טוב ואין לי ממש IPHONE 6 PLUS. הבעיה עם הIPHONE6 PLUS זה שיש לו ULTRA RETINA או איך שלא קוראים לזה. שהNATIVE RESOLUTION שלו היא בפקטור של 3 לעומת 2 של RETINA ו 1 ללק RETINA. אשמח אם תגידו לי איך התאמתם את האפלקציות שלכם.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחפש טאבלט 9/10 אינץ' - עם ווליום גבוה, סאונד טוב אבא שלי צריך להשתמש בו בעיקר להאזנה ליוטיוב וצריך ווליום גבוה וסאונד טוב, איזה כדאי לקנות? (האם יש טאבלטים שלא ניתן להתקין בהם תוכנת VOLUME+ שמגבירה את העוצמה?) יש המלצה על הטאלט של Silver line SL1068/ מה דעתכם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, האם למישהו יש המלצה לאפליקציית מקלדת בפריסה העברית הישנה ללא הפסיק והנקודה בצד שמאל למעלה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עד עכשיו חשבתי שכדאי את הN93 אבל עכשיו כשחשבתי על זה הN93 הוא בעצם טלפון צדפה בלי יותר מידי פיצ'רים יותר מהN93 (למשל אוטופוקוס שלא כ"כ איכפת לי) בN95 אני לא הולך להשקיע מן הסתם.... (יקר מידי ) את הדגמים החדשים של NOKIA שפורסמו כאן איפה שהוא בפורום כאן לא אהבתי וחסר פיצ'רים.... אני לא כ"כ מת על SAMSUNG אבל יש לי 855 שלהם שיש לו בטריה בסדר גמור אבל חסר הרבה פיצ'רים ועכשיו כשחשבתי על זה הסימביאן לא עד כדי כך חשוב (מומלץ אך לא חייב) ולK800 יש מצלמה טובה במיוחד (אני יודע שלא בוידאו) יש לו את הWALKMAN שיט הזה שהם שמו בטלפונים שלהם רק חסר את הMEGABASS שיש בW850 יש לו TRACKID לפי מה שהבנתי וזמן בטריה לא ידוע.... איך הפלאפון? יש לו TRACKID? כמה זמן בטריה יש לו (כמה ימים הוא מחזיק…
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
למרות תכוניות כגון אנטי-סינוור ואי הופעה של תביעות אצבע על מסך, שמעתי שיש טיפה ירידת איכות של תמונה והחלקה מופחתת של אצבע על מסך. זה נכון? אם אתם חוויתם בזה, אודה לכם על מידע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
lg 8600 ליתר דיוק. יש פלאפון במחיר סביר באורנג' שיהיה יפה ומרשים כמו הlg המדובר? (מחיר סביר: עד ~50 לחודש)
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני שכולם צועקים שיש מדריך, ידוע לי, השתמשתי בזה : http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=209588 התקנתי NSS והכל טוב ויפה, רק שאני לוחץ תחת לשונית PHONE INFO על READ זה רושם לי למטה EROR. ניסיתי גם עם WIN7 אצלי וגם ב-XP והמצב אותו הדבר. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש מצב בבקשה לתרגום או הסבר כולשהו איך להתקין את 2 ההורדות הראשונות באתר : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2195680 תודה
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה עדיף? הצרכים שלהם לא כבדים במיוחד: שיהיה ווצאפ, סוללה טובה, מכשיר מהיר ומצלמה טובה. התקציב הוא עד 1500 לכל אחד אני מאמין.. כעקרון לאס3 יש את המצלמה הכי טובה אבל הוא איטי.. והאם לדעתכם כדאי לנסות ולרכוש את G2 או שהוא מיותר בשבילם?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה הייתי עם אייפון 4 פרטי דיי הרבה זמן ונכון בשימוש מאסיבי באפליקציות הוא אוכל סוללה אבל עדיין זה לא היה קיצוני כמו בגלקסי החדש שקיבלתי מהעבודה. זה מגיע למצב שאני מטעין את האייפון מ0% ל100% בשעה בעוד שהגלקסי זה משהו כמו 4 שעות והאייפון לאחר יומיים עדיין 50% בשימוש מינימלי של שיחות והגלקסי כבר יום אחרי נגמר לגמרי בשימוש דומה. ניסיתי לעשות קליברציה לא עוזר. יש סיבה מסויימת לזה שהטעינה בגלקסי כל כך אורכה ביחס לאייפון והסוללה נגמרת כל כך מהר?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי מישהו יודע במקרה איך הופכים nokia n85 ל-simfree? המכשיר של אוראנג'. תודה מראש לפותר נכונה.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. קניתי נגן סאן דיסק E280 חדש. חיברתי אותו חיבור ראשון למחשב והוא פשוט לא מזוהה ע''י המחשב. הלכתי למנהל החומרה דרך המחשב שלי, ראיתי שהנגן עם סימן שאלה צהוב. לחצתי על מקש ימני ועדכן דרייברים, הנגן זוהה לחצי דקה אפילו פחות ושוב חזק להיות לא מזוהה. עכשיו על המסך רשום CONNECTED. ולא נראה לי שזה טוען את הבטרייה כי אין את הסימן של הברק ליד. בבקשה עזרה זה דחוף. תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, היום יש לי מודם בתצורה של Express Cars (ה-Air Card 880E), ואני רוצה לשדרג למודם USB - בעיקר כי בנייח שלי אין חיבור EC מין הסתם. מה שאני אוהב במודם הקיים זה שניתן לחבר לו אנטנה חיצונית, ואז במקומות בלי קליטה טובה, כמו בעבודה שלי, סלקום הביאו לי אנטנה עם כבל של 10 מטר נראה לי - שאני שם ליד החלון והכל סביל. לחבר אחר בעבודה אין את היציאה הזו לאנטנה (יש לו מודם USB של SIERRA) - ויש לו בעיה . כרגע אני רואה באתר שלהם שני מודמים: מודם Bandluxe C278 מודם Alcatel X200 א. מי מהם יותר טוב, למה? ב. מה זה האפשרות לחבר כרטיס microSD - למה זה טוב? ג. יש להם חיבור לאנטנה חיצונית (לאחד מהם?) ד. האם הם תומכים חומרתית במהירות גבוהה מ-2.8M? (אני יודע שהנוכחי שלי תומך בעד 7.2M..…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 שייתן לי את איכות השמע הכי טובה שיש כרגע חשוב לי שיתמוך בקבצים כמו FLAC או WAV FLAC זה חובה...WAV לא חובה אין תקציב מוגדר לא צריך כלום חוץ מאיכות שמע לא סרטונים לא סרטים ולא כלום חובה לפחות 1 ג'יגה רצוי 4-10 תודה מראש לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לרכוש Ipod touch 4g 32gb, וKSP מציעים אותו במחיר של 1470, ובאג ב-1600. הבעיה, או יותר נכון מה שמטריד אותי אצל KSP זה המוניטין שיצא להם, ושאני ארכוש מכשיר לא תקין שלא אוכל אחרי זה לממש עליו את האחריות. הייתי מעדיף להשקיע את ה-130 שקל האלה בבאג על מנת להיות שקט נפשית ולדעת שאם יש בעיה אני אוכל לבוא ויתקנו לי אותה. אני אשמח לשמוע דעות, הצעות וחוויות מאנשים שרכשו ב-KSP.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני חדש פה לכן מקווה שאינני טועה במיקום ההודעה, אם צריך להעביר אותה לפורום אחר אז תגידו ואעביר יש לי LCD בלי חיבור HDMI (כן אני יודע זה ישן רצח) אלא RCA קניתי התקן מיני פיסי שמתחבר דרך HDMI, כלומר אני צריך ממיר מ HDMI ל RCA ואני לא מצליח למצוא כבל כזה כי כל הכבלים הם כאלה שיש להם HDMI (זכר) ל RCA, ואני צריך HDMI (נקבה - כדי שאוכל לחבר אליו את המיני פיסי) ל RCA. אז קניתי מין converter של 2 HDMI (נקבה) בתקווה שזה יעבוד, אבל קראתי באיזה מקום שזה לא בטוח יעבוד (מחכה שיגיע מאיביי) מישהו מכיר פתרון טוב לבעיה הזו? תודה תמיר
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום , דיברתי עם מישהו על הפלאפון שקניתי GTS5620 שקוראים לו SAMSUNG MONTE ועל כמה שמערכת ההפעלה שלו לא ידידותית למשתמש, ונזכרתי שקיימת אופציה, בעבור חלק מהפלאפונים לעשות להם FLASH אם אני לא טועה, כלומר, להחליף להם את מערכת ההפעלה באחרת . והמליצו לי על אנדרואיד. רציתי לשאול אם זה אפשרי עבור הדגם הנ"ל. אם זה קיים זה יעזור לי מאד, תודה גדולה מאד לכל העוזרים!!!! ;D
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אפשר לחבר אותו לטלויזיה כדי לראות סרטים? עד כמה זה פרקטי?
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי כבר מהעבודה את הסנסיישן,ומציעים לי להחליף לנקסוס ללא תשלום בכלל... לא יודע מה לעשות מצד אחד אני עכשיו עם הסנסיישן - מכשיר מצויין וחזק מאוד,התרגלתי אליו, קניתי בטריה חדשה,התקנתי ICS והוא עובד מצויין,הGPU שלו עדיף על זה של הנקסוס מצד שני יש את הגלקסי נקסוס - שהוא מגניב ומדהים אבל לא חזק למשחקים למשל מציעים לי גם את הגלקסי נוט אבל לא נראה לי שאני אקח אותו... גדול מדי מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
החברה האמריקאית הצליחה להוכיח לנו שהחיבה שלה לקונספטים עתידניים ומשוגעים לא נעלמה, עם חשיפה של מחשב נייד שכולל מערף טלסקופי של לא פחות משלושה מסכים לכתבה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום D; בזמן הקרוב אמורים להגיע אליי בערך 500 שקל ובעוד חודשיים וחצי יש לי יומולדת 16 שגם אז יכנסו קצת מזומנים לכיס. לפני כשנה וחצי קיבלתי מהעבודה של אמא שלי נגן ריו FORGE. הנגן הגיע עם 256 מגה מובנים וכרטיס זכרון של קינגסטון של 256 מגה. הנגן היה ממש טוב התחלה ומרגע שהוא הגיע לידיים של אחי הקטן הוא נהרס ונהרס.. בהתחלה אחי הקטן דפק את האוזניות. באחת שמעו ואחת לא. אבל מה זה אוזניות? קנינו חדשות. הריו התחיל ליפול לו, הוא שכח בטריה בתוכו ומזל שמצאתי את זה בזמן לפני שהוא נהרס לגמרי, הוא עשה בעיות בחיבור של הסוללה ומידי פעם הוא פשוט לא הגיב בכלל ולא נדלק.. המון בעיות וכרגע הנגן במצב של עובד, אבל עם ווליום חלש מאוד ואיכות ירודה מאוד.. כמו שאמרתי אמורים להגיע אליי כספים בזמן הקר…
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לנצל את המבצע שיש עכשיו בסלקום ולקנות 2 מכשירים בדור השלישי. בשבילי אני רוצה לקחת K800I. את המכשיר השני אני לוקח בשביל אימא שלי. היא לא צריכה מצלמה 3.2 מגה פיקסל, נגן MP3 משוכלל וכל הדברים האלה. איזה מכשיר כדאי לקחת? 6280 או K610I? מה ההבדל בין K610I ל- K800I חוץ ממצלמה (פלאש קסנון אמיתי, 3.2 MP)? אם אין הבדל משמעותי אולי אני גם אקח K610I כי ההבדל במחיר גדול... שמעתי שיש למכשירים של SK פליטת קרינה חזקה באופן משמעותי מנוקיה. זה נכון? תודה לעוזרים.
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היצרנית הסינית Meizu משיקה גירסה מעודכנת למכשיר המשתלם ביותר שלה, עם תג מחיר אטרקטיבי עוד יותר וסיכוי גדול לראות אותו משווק בארץ באופן רשמי. באג, לטיפולך לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94-meizu-m2-note-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9e%d7%98%d7%99%d7%91%d7%99-%d7%9c%d7%aa/
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חברים יקרים שלום,רציתי לדעת מהיכן אתם ממליצים לרכוש את ה-Xiaomi M1 . באתר הנ"ל: http://www.ownta.com/xiaomi-m1-miui-4.0-inch-touch-screen-phone-with-android-miui-dual-systems-and-8.0mp-camera.html הוא מוצע למכירה ב-400$ כולל משלוח לישראל כאשר באתרים השונים נטען כי הוא יעלה 300$. האם המכשיר הזה יתמוך ICS? כמו כן הייתי שמח לקבל מכם המלצות לגבי מכשירים בעלי מעבד דומה (כולל לינקים לאתרי רכישה) במחירים שפויים...
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.bhphotovideo.com/c/produc...c_android.html http://www.bhphotovideo.com/c/produc...dle_white.html מה עדיף/ממולץ? מבחינת חומרה שם אחריות אמינות וכו.. ***קונים לי אותו מארה"ב***
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-