עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by xtract1,

לפני שכולם צועקים שיש מדריך, ידוע לי, השתמשתי בזה : http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=209588 התקנתי NSS והכל טוב ויפה, רק שאני לוחץ תחת לשונית PHONE INFO על READ זה רושם לי למטה EROR. ניסיתי גם עם WIN7 אצלי וגם ב-XP והמצב אותו הדבר. [attachment deleted by admin]

2. lg 8600 ליתר דיוק. יש פלאפון במחיר סביר באורנג' שיהיה יפה ומרשים כמו הlg המדובר? (מחיר סביר: עד ~50 לחודש)

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by gadget man,

שלום לכולם, אשמח לשתף אותכם בסקירה קצרה שהכנתי למכשיר החדש ASUS Zenfone 2. תרגישו חופשי לצפות או להגיב ואפילו לשתף , מקווה שתהנו : https://youtu.be/yB9CdpTpcGU

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by saarxee,

מה עדיף? הצרכים שלהם לא כבדים במיוחד: שיהיה ווצאפ, סוללה טובה, מכשיר מהיר ומצלמה טובה. התקציב הוא עד 1500 לכל אחד אני מאמין.. כעקרון לאס3 יש את המצלמה הכי טובה אבל הוא איטי.. והאם לדעתכם כדאי לנסות ולרכוש את G2 או שהוא מיותר בשבילם?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by CyberBot,

אני משרת ביחידה סודית בחה"י והמפקד ביקש לא להגיע עם פלאפונים עם מצלמה או לנטרל את הקיימת איך עושים עושים את זה בלי להחליף מכשיר?יש לי nokia e72

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. הדור הבא במשפחת המוצרים של קוואלקום יהיה ה-Snapdragon 835, והוא מגיע עם הבטחות רבות לכתבה

7. http://www.hardocp.com/news/2013/09/27/ios_7_reportedly_making_people_sick

8. למרות תכוניות כגון אנטי-סינוור ואי הופעה של תביעות אצבע על מסך, שמעתי שיש טיפה ירידת איכות של תמונה והחלקה מופחתת של אצבע על מסך. זה נכון? אם אתם חוויתם בזה, אודה לכם על מידע. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  9. אני מניח שמערכת ההפעלה חייבת להיות 4 ומעלה. מקלט ה-GPS חייב להיות איכותי והתקשורת תהיה ב-WiFi בלבד. חשוב שהמסך יהיה בהיר ככל האפשר לצפיה גם בשמש והטעינה באמצעות USB ולא שקע טעינה רגיל. אין לי העדפה לחברה מסויימת או קניה מישראל או חו"ל.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  10. Started by tgen,

אני מחפש לקנות סמארטפון קטן (מתחת ל-5 אינץ') ולפי ההמלצות נשמע שכדאי ללכת על ה-Z3 Compact. העניין הוא שקראתי בפורומים שונים שהוא נשבר בקלות. המכשיר באמת נחשב לעדין ויש מה לדאוג או שפשוט אפשר לשים מגן מסך וכיסוי כלשהו ואפשר להיות רגוע?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. מחפש טאבלט 9/10 אינץ' - עם ווליום גבוה, סאונד טוב אבא שלי צריך להשתמש בו בעיקר להאזנה ליוטיוב וצריך ווליום גבוה וסאונד טוב, איזה כדאי לקנות? (האם יש טאבלטים שלא ניתן להתקין בהם תוכנת VOLUME+ שמגבירה את העוצמה?) יש המלצה על הטאלט של Silver line SL1068/ מה דעתכם? תודה.

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by ortapiero,

שלום, האם למישהו יש המלצה לאפליקציית מקלדת בפריסה העברית הישנה ללא הפסיק והנקודה בצד שמאל למעלה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Sargon,

רציתי להתאים את האפלקציות שלי לIPHONE 6 PLUS. הבעיה היא שהאפלקציות שלי הם בOPENGL ולכן הן לא נמתחות אוטומטית כמו אפלקציה רגילה. נסיתי לעשות משהוא אבל האמולטור לא ממש עובד טוב ואין לי ממש IPHONE 6 PLUS. הבעיה עם הIPHONE6 PLUS זה שיש לו ULTRA RETINA או איך שלא קוראים לזה. שהNATIVE RESOLUTION שלו היא בפקטור של 3 לעומת 2 של RETINA ו 1 ללק RETINA. אשמח אם תגידו לי איך התאמתם את האפלקציות שלכם.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Electric Boom,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות נגן חדש שהייעוד שלו יהיה בעיקר לוידאו. אני במסלול קרבי ובקושי רואה בית(בע"ה נצא לחובשי סיירות בקרוב ואז העסק ישתנה ל-3 חודשים בערך ) ככה שיש לי מצבור של וידאו שמחכה לי כל פעם(סדרות כמו טופ גיר, הישרדות, האוס וכו' וכן משחקים, כדרוסל כמובן).אני רוצה להעמיס בכל פעם בוחטה ולראות ברכבת\שבת שסוגרים. שני הנגנים בכותרת נראים לי הכי מתאימים, ואני מתלבט בין ה-touch 16 gig 2nd gen לבין ה-classic החדש. אני נוטה לכיוון ה-touch בגלל המסך הגדול וה-wifi,אבל יכול להיות שאני מסתכל על כל העסק לא נכון. הייתי מעוניין בעצתכם ואם תוכלו - גם מאיפה כדאי לקנות... בתודה מראש, אייל. עוד שאלה: נניח שאני הולך על הטאצ', ללכת על 8 או 16?(4 גיגה בערך של מוזיקה שאני אשים…

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. שלום. אני רוצה לנצל את המבצע שיש עכשיו בסלקום ולקנות 2 מכשירים בדור השלישי. בשבילי אני רוצה לקחת K800I. את המכשיר השני אני לוקח בשביל אימא שלי. היא לא צריכה מצלמה 3.2 מגה פיקסל, נגן MP3 משוכלל וכל הדברים האלה. איזה מכשיר כדאי לקחת? 6280 או K610I? מה ההבדל בין K610I ל- K800I חוץ ממצלמה (פלאש קסנון אמיתי, 3.2 MP)? אם אין הבדל משמעותי אולי אני גם אקח K610I כי ההבדל במחיר גדול... שמעתי שיש למכשירים של SK פליטת קרינה חזקה באופן משמעותי מנוקיה. זה נכון? תודה לעוזרים.

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by alex542,

יש מצב בבקשה לתרגום או הסבר כולשהו איך להתקין את 2 ההורדות הראשונות באתר : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2195680 תודה

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. אפשר לחבר אותו לטלויזיה כדי לראות סרטים? עד כמה זה פרקטי?

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. אז ככה הייתי עם אייפון 4 פרטי דיי הרבה זמן ונכון בשימוש מאסיבי באפליקציות הוא אוכל סוללה אבל עדיין זה לא היה קיצוני כמו בגלקסי החדש שקיבלתי מהעבודה. זה מגיע למצב שאני מטעין את האייפון מ0% ל100% בשעה בעוד שהגלקסי זה משהו כמו 4 שעות והאייפון לאחר יומיים עדיין 50% בשימוש מינימלי של שיחות והגלקסי כבר יום אחרי נגמר לגמרי בשימוש דומה. ניסיתי לעשות קליברציה לא עוזר. יש סיבה מסויימת לזה שהטעינה בגלקסי כל כך אורכה ביחס לאייפון והסוללה נגמרת כל כך מהר?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. היי אני חפש קורא ספרים עם תמיכה ברוסית כולל ממשק לחבר. תמיכה בעיקר לקבצי fb2. תודה.

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. אני מחפש נגן MP3 שייתן לי את איכות השמע הכי טובה שיש כרגע חשוב לי שיתמוך בקבצים כמו FLAC או WAV FLAC זה חובה...WAV לא חובה אין תקציב מוגדר לא צריך כלום חוץ מאיכות שמע לא סרטונים לא סרטים ולא כלום חובה לפחות 1 ג'יגה רצוי 4-10 תודה מראש לעוזרים

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by solidus,

היי, אני מתכנן לרכוש Ipod touch 4g 32gb, וKSP מציעים אותו במחיר של 1470, ובאג ב-1600. הבעיה, או יותר נכון מה שמטריד אותי אצל KSP זה המוניטין שיצא להם, ושאני ארכוש מכשיר לא תקין שלא אוכל אחרי זה לממש עליו את האחריות. הייתי מעדיף להשקיע את ה-130 שקל האלה בבאג על מנת להיות שקט נפשית ולדעת שאם יש בעיה אני אוכל לבוא ויתקנו לי אותה. אני אשמח לשמוע דעות, הצעות וחוויות מאנשים שרכשו ב-KSP.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Little_AKA_Or,

שלום D; בזמן הקרוב אמורים להגיע אליי בערך 500 שקל ובעוד חודשיים וחצי יש לי יומולדת 16 שגם אז יכנסו קצת מזומנים לכיס. לפני כשנה וחצי קיבלתי מהעבודה של אמא שלי נגן ריו FORGE. הנגן הגיע עם 256 מגה מובנים וכרטיס זכרון של קינגסטון של 256 מגה. הנגן היה ממש טוב התחלה ומרגע שהוא הגיע לידיים של אחי הקטן הוא נהרס ונהרס.. בהתחלה אחי הקטן דפק את האוזניות. באחת שמעו ואחת לא. אבל מה זה אוזניות? קנינו חדשות. הריו התחיל ליפול לו, הוא שכח בטריה בתוכו ומזל שמצאתי את זה בזמן לפני שהוא נהרס לגמרי, הוא עשה בעיות בחיבור של הסוללה ומידי פעם הוא פשוט לא הגיב בכלל ולא נדלק.. המון בעיות וכרגע הנגן במצב של עובד, אבל עם ווליום חלש מאוד ואיכות ירודה מאוד.. כמו שאמרתי אמורים להגיע אליי כספים בזמן הקר…

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by tzilber,

היי מישהו יודע במקרה איך הופכים nokia n85 ל-simfree? המכשיר של אוראנג'. תודה מראש לפותר נכונה.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. הנה פירוט עליו: http://euro-i.mediazone.co.il/pelephone/q/index.html

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by tamir3k,

שלום רב, אני חדש פה לכן מקווה שאינני טועה במיקום ההודעה, אם צריך להעביר אותה לפורום אחר אז תגידו ואעביר יש לי LCD בלי חיבור HDMI (כן אני יודע זה ישן רצח) אלא RCA קניתי התקן מיני פיסי שמתחבר דרך HDMI, כלומר אני צריך ממיר מ HDMI ל RCA ואני לא מצליח למצוא כבל כזה כי כל הכבלים הם כאלה שיש להם HDMI (זכר) ל RCA, ואני צריך HDMI (נקבה - כדי שאוכל לחבר אליו את המיני פיסי) ל RCA. אז קניתי מין converter של 2 HDMI (נקבה) בתקווה שזה יעבוד, אבל קראתי באיזה מקום שזה לא בטוח יעבוד (מחכה שיגיע מאיביי) מישהו מכיר פתרון טוב לבעיה הזו? תודה תמיר

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.