גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
התקנתי CM 10.2 עם CM INSTALLER ,לפני זה היה לי MIUI. מאז המחשב שלי לא מזהה את הכרטיס זיכרון החיצוני בכלל (בטלפון עצמו אבל זה כן מזהה) ,ובזיכרון של הטלפון יש רק שתי תיקיות ריקות וזהו . למישהו יש מושג מה לעשות כדי לפתור את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את נגן טוב והתלבטתי בין השניים. האם היתרונות של הQ5 באמת שווים את ההבדל במחיר.
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג תוכנות ומשחקים למחשב כף יד של מיו 168? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אפשר לחבר אותו לטלויזיה כדי לראות סרטים? עד כמה זה פרקטי?
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפי דיווחים ברחבי הרשת, נראה כי קיימת תקלה מערכתית במפעילת הסלולר גולן טלקום אשר מקשה או לא מאפשרת קבלה של שיחות נכנסות אצל חלק מן המנויים לכתבה: http://hwzone.co.il/תקלה-ברשת-גולן-טלקום-לא-מאפשרת-קבלת-שיח/
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש מישהו שמתכנן רכישה קבוצתית של זה ? שהוא בעל עסק או משהו ... נראה לי ראיתי פה פעם דיונים של רכישות קבוצתיות כמו של כסא מחשב מחו"ל לא נראה לי שיש פה מישהו שיסרב למוצר הזה כל עוד 1000 שקל אפשר להשיג תוך שבוע ימים עבודה או להוציא מהחסכונות , כי זה ג'אדג'ט של פעם בחיים.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, מעונין בטאבלט לפחות 10", מסך איכותי-חובה. המטרה היא להראות עבודות וידאו ותמונות בפגישות עם לקוחות (לוידאו אני מחבר רמקול חיצוני). מעולם לא עבדתי עם אנדרואיד. יצא לי לקרוא קצת מידע בנושא, וקניתי מהארץ SANEI N10 ליבה כפולה 3066 מהירות 1.6 ב 1000 שקל. בתוכנה ANTUTU הוא נותן 11,219 . זה נחשב טוב? רואים בו מעולה למרות שהוא 1280*800 , הרמקול שלו חלש מאוד ומאכזב (בהשוואה לטבלט 7 של 50$ שיש לאחי). הבעיה העיקרית היא שהוא לא מזהה רשת של האיפון שלי (נקודת גישה) גם ממרחק 0 (טאבלט של 50$ מזהה אותה בקלות). (אולי בעיה ספציפית?) זה דבר חשוב לי מאוד. אני יכול להחזיר אותו ולקנות משהו אחר מחו"ל. ראיתי שיש רזולוציות גבוהות יותר למסך כמו 4K, או 1920*1200- השאלה אם זה מרשים יותר בוידא…
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן חברים. אני מוצא עצמי עובד עצות. חברה שלי נוסעת לטיול בחו"ל לכמה חודשים, ובלי קשר לזה - יש לה יומולדת בעוד חודש. חשבתי לקנות לה נגן MP4 לטיול, שמטרתו תהיה למעשה MP3, אבל יכולת הסרטים היא כדי שאני אוכל לשים לה שם סרטים שלי ושל המשפחה שלה, למקרה שהיא מתגעגעת (והיא מהמתגעגעות . אני מתבלט קצת. אין לי כ"כ בעיה תקציבית. מה שכן - הנגן מוכרח להיות קל, קטן. משהו כמו ה Sansa החדשים או ה iPod nano. בנוסף, חברה שלי אינה חברה טובה של הטכנולוגיה. זה אומר שאי אפשר להפיל עליה משהו כמו iPod, כאשר בשניה שהיא תגיע למחשב של מישהו היא תעשה synch ל itunes שלו והכל ילך קאפוט. אני בעקרון רוצה נגן קל, מתאים לטיול. שיהיה איכותי. שיהיה אפשר דרך ה copy and paste להעתיק אליו mp3, קבצי avi …
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, היום יש לי מודם בתצורה של Express Cars (ה-Air Card 880E), ואני רוצה לשדרג למודם USB - בעיקר כי בנייח שלי אין חיבור EC מין הסתם. מה שאני אוהב במודם הקיים זה שניתן לחבר לו אנטנה חיצונית, ואז במקומות בלי קליטה טובה, כמו בעבודה שלי, סלקום הביאו לי אנטנה עם כבל של 10 מטר נראה לי - שאני שם ליד החלון והכל סביל. לחבר אחר בעבודה אין את היציאה הזו לאנטנה (יש לו מודם USB של SIERRA) - ויש לו בעיה . כרגע אני רואה באתר שלהם שני מודמים: מודם Bandluxe C278 מודם Alcatel X200 א. מי מהם יותר טוב, למה? ב. מה זה האפשרות לחבר כרטיס microSD - למה זה טוב? ג. יש להם חיבור לאנטנה חיצונית (לאחד מהם?) ד. האם הם תומכים חומרתית במהירות גבוהה מ-2.8M? (אני יודע שהנוכחי שלי תומך בעד 7.2M..…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ערב טוב. לפני שנה קניתי טלפון CAT S30 (חברת קאטרפילר) וסנכרנתי אותו עם טאבלט Asus KooF אבל השתמשתי בסמארטפון הזה לתקופה קצרה כי קיבלתי במתנה אייפון 5. לפני יומיים אבד לי האייפון והחלטתי לחזור ל-CAT S30 וקיבלתי סים חדש על אותו מספר שאבד לי באייפון. הצלחתי לבצע שיחת טלפון אחת מהטלפון ובגלל שהסוללה הייתה חלשה רציתי לכבות אותו, אבל כנראה לחצתי על האפשרות שמתחת ל "כיבוי" ומאז אני לא יכולה להיכנס לטלפון. ומתברר שאחד האחיינים שלי שיחק בטאבלט ואיך שהוא גרם לנעילה שלו. עשיתי חשבון ג'ימייל חדש וזה מפנה אותי לגלישה ב-WI FI ובפעמים אחרות כתוב לי "בטל את הנעילה של Asus KooF. יש פעמים שעולה לי מסך "Android is Starting" "Optimizing App x of xxx" ואחרי כמה …
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי גלקסי 2 שקניתי בחו"ל והתקנתי עליו את הרום של פלאפון שיש פה באתר. עכשיו יש לי הרבה בעיות שהאינטרנט לא עובד גם כשאפשר להתקשר ויש קליטה מלאה. לפעמים האינטרנט חוזר לעבוד לכמה שניות אם אני הופך את מצב רשת נתונים ללא פעיל ומחזיר לפעיל.. מה אפשר לעשות?? תודה הרבה
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יל שלי את המכשיר המצוין בכותרת בגרסת ה-2GB שלו. לפני חודש עדכנתי את המכשיר דרך התוכנה שלו ומאז אי אפשר ליראות את הקבצים שלו (רואים את התיקיות, אבל לא את הקבצים שבתוכם). עם אני לוחץ מאפיינים אז זה מראה שיש 800MB (לא בידיוק קצת יותר) בשימוש, אבל לא רואים כלום בתיקיות. יש לי WINDOWS 7 עם כל העדכונים. אשמח לעזרה.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מכשיר galaxy s3 שנקנה בארצות הברית(model sgh-I747). גירסאת אנדאוריד קיימת 4.0.4. כשאני מחבר את המכשיר למחשב ב-KIES אני רואה שהגירסא העדכנית ביותר לשדרוג היא 4.1.1. ואני מעוניין לשדרג לגירסא האחרונה שהיא 4.3 דרך SAMMOBILE אין גירסאות חדשות למכשיר. יש גירסא חדשה לדגם קרוב model sgh-I747M( עם M בסוף) 1. איך אוכל לעדכן גירסא לדגם הקיים ? \ איזה מודל לבחור בעת הורדה מהאתר ? 2. במידה ואני לוקח גירסא model sgh-I747M ומבצע שידרוג דרך ODIN אוכל להתחבר ולעבוד על המכשיר לאחר השידרוג דרך ה-KIES ? תודה רבה חברים
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לדוגמא spore\Need For Speed Undercover לאייפון.. משחק תכלס עם גראפיקה ומגיב ב FPS מהיר בניגוד למשחקיי gameboy color ל 5800.. האם יצאו יום אחד משחקים באיכות כזאת לנוקיה? או שהמכשיר חלש מידיי להריץ משחקים מהסוג הזה? נ.ב אפילו אחד המשחקים הפשוטים והאהובים עליי שהכרתי על האייפון "Marble maze" שדוקא רץ מעולה על ה nokia והוא לא בחינם!!!
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מפתחת שבבי המובייל המובילה חוטפת מהלומה בלתי צפויה מבית המשפט בדרום קוריאה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
בעקבות הסכסוך ותביעות הדדיות שיש בין חברת אלקטרה, היבואנית הרשמית של וואווי לארץ, לבין חברת וואווי העולמית, אין כרגע יבוא של מכשירים של החברה. ניתן למצוא את הטלפון ה-pro 20 בחנויות שונות ביבוא מקביל, עם אחריות של אותן חנויות (למשל Gomobile) או יבואנים מקבילים. השאלה האם לדעתכם כדאי לקחת סיכון (אם ישנו כזה בכלל) ולקנות את המכשיר ביבוא מקביל?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
איזו ולמה לדעתכם? אני חושב שסוני אריקסון, יש לה פלאפוני מצלמה איכותיים,סוללות חזקות במיוחד בעיקר אצל ה W800, עיצוב "צעיר" , MP3 איכותי
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לאחר שהחלפתי היום לn95 8gb שלי פאנל כולל (סוף סוף!!) כשאני מדבר עם הצד המתקשר, אני שומע אותו טוב מאוד. אבל הוא שומע דממה מהצד שלי. היכן שורש הבעיה? לבטח ניתקתי איזה רכיב או חוט כלשהו. איך אני עולה על הבעיה ואיך אני מטפל בה? המון תודה. אופיר.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן כולם איפה ניתן להשיג בארץ x10 mini pro עם מקלדת פיזית שחרוטות שעליה גם האותיות בעברית ? האם סלקום משווקים ? האם רק חנות הדגל של סוני אריקסון בארץ ? איפה היא נמצאת אגב ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שאלה בכותרת כמה יעלה לי אייפון 8 או 16 גיגה בטוקיו בלי אף תוכנית....ניסיתי לחפש בגוגל באתרים יפנים בעזרת גוגל טראנסלייט...לא יוצא לי...לא מבין שם כלום... מישהו הזמין שם או היה שם או מישהו הביא לו משם?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי כבל USB-MINI-USB, שזה (חוץ מה-BLUE TOOTH) נראה כמו החיבור היחיד של ה-V3 למחשב, וחיברתי אותו למחשב, המחשב מזהה אותו כ-MOTOROLA V3, עכשיו, אני תוהה איך מורידים ממנו למחשב תמונות ואיך מעבירים מהמחשב אליו דברים, בקיצור, מה אני צריך בשביל לסנכרן בין השניים?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שמתי לב שהחל מהימים האחרונים, לא משנה שעת הבדיקה, מיקום הבדיקה או שרת הבדיקה (נבדק עם Speedtest של Ookla) - מהירות ההורדה נראה שהוגבלה ל 40 מביט (במקום 60-90 באיזור עם קליטה טובה, בשעות השפל) ומהירות ההעלאה הוגבלה ל 10 מביט (במקום 30-40). לא ברור אם ההגבלה חלה גם על לקוחות הוט מובייל או לקוחות אורנג' עצמם.
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אמא שלי רוצה פלאפון מקשים חדש חשוב לה כמה דברים: שיהיה נפתח (פלאפון צדפה) שיהיה קל לתפעול שיהיה איכות שיחה טובה ושיישמעו טוב את הצד השני צלצול חזק וזהו..כמובן שחייב מכשיר חדש. אשמח אם תגידו לי גם איפה אפשר וכדאי לקנות את המכשיר שאתם ממליצים עליו. היה לה את המכשיר nokia 2720 והיא ממש אהבה אותו אבל לא ראיתי שמוכרים אותו עדיין..אם יש מקום שמוכר אחד כזה חדש אשמח אם תגידו לי. ד"א אני גרה במרכז (אזור בני ברק-ר"ג) אשמח לחנויות מהאיזור.. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות את הדגם הזה U10 512MB Iriver ? הבנתי שהוא קורא AVI ן TXT... והוא מאוד זול 200 ש"ח... ושל חברה גדולה לא סתם... ואין לי בעיה עם הנפח הקטן 512 MB... אבל בכל זאת יש פה מישהו שקנה אותו ויכול להמליץ עליו?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-