עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. אהלן, הגעתי במקרה לאתר הזה http://www.ldngrabhire.co.uk/ חפשתי לקנות נעל מסוימת... מצאתי אותה שם, מודה שהאתר נראה מחשיד מאוד... אבל אכשהו זרמתי... גיהצתי 250 שקל, הזמנתי וחשבתי לעצמי אחר כך שכנראה הלך הכסף ולא נקבל כלום. הגיע דווקא חבילה בסוף, דגם זיוף של נייקי בלי חבילה, שאפילו לא קרוב למה שהזמנתי. שלחתי מייל ולא עונים... יש משהו שאפשר לעשות עם דברים כאלה ? יש למי לפנות בכלל ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. חיפוש בפורום ובגוגל לא העלה תוצאות בנושא. השאלה היא: במידה וקיימת תקלה חוזרת בתשתית שמתבטאת בניתוקים וביקורי טכנאי רבים (בין אם בכבלים ובין אם בבזק) - האם זו עילה חוקית (לא "רצון טוב" של ספק התשתית) לביטול ההתחייבות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. חווית קנייה מהחנות zigzag2000 הי, אני פותח דיון זה על מנת להמליץ על החנות - zugzag2000 ועל איכות השירות שלה. בתאריך 24.06.13 רכשתי מאתר החנות לוח אם מסוג Gigabyte G1 Siper M5. על תהליך הרכישה אין הרבה מה לפרט - כל ההתנהלות הייתה מהירה בלי עיקובים - את הלוח קבלתי לאחר כמה ימים עם שליח עד הבית. (את השליח לא הייתי צריך אז שלחתי אותו לדרכו). אז כמו שרובינו יודעים - את איכות השירות מודדים כשצריך לממש אחריות או לקבל תמיכה טכנית מהחנות. הסיפור הוא כזה: יום לאחר שקיבלתי את הלוח, התחלתי להריץ בדיקות תקינות ולראות שהכל עובד ואין בעיות אבל מהר מאוד הבנתי שהלוח לא מתנהג יפה ועושה לי צרות. את ה "LOG" של הבעיה אפשר לקרוא פה: http://www.iopanel.net/forum/thread64185.html בסופו של דב…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. http://www.calcalist.co.il/markets/articles/1,7340,L-3627557,00.html " כחלק מהמיזוג ייאסר על בזק לשווק בהנחה חבילות שמשלבות טלוויזיה ביחד עם אינטרנט וטלפוניה. " עם "כל" ההגבלות שהביאו לשתי החברות, למה אני עדיין מרגיש שזה עדיין הולך לפגוע בכיס הצרכן (למרות שרוב ההגבלות מעודדות מתחרות חדשות).

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by BlackBird71,

אוקי אז ככה הבנתי שטרמינל זה שרת חיצוני שאיתו אני יכול לעבוד מהמחשב הביתי שלי.. עכשיו יש לי כמה שאלות האם אני יכול להעלות קבצים במהירות גבוהה (למעלה מ10 מגה) מהבית שלי או שזה מהשרת ? עדין לא ממש הבנתי איך זה עובד וכמה זה יעלה לי? ומה צריך לעשות כדי "לשלוט" על הטרמינל דרך המחשב שלי?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  6. לפני יותר משלוש שנים רכשתי מחשב מ skypc. כעבור כשנתיים הוא התחיל לעשות בעיות - נתקע/ נכבה מעצמו לפעמים. בתחילת השבוע הוא נדם "סופית". לא הצלחתי להדליק אותו כלל. פניתי ל skypc באינטרנט וביקשתי עזרה. אמרו לי להגיע למעבדה במיקום שונה מהיכן שרכשתי את המחשב. מסתבר שהם היום ZED מחשבים.. (הי מותק, מי זה זד? זד איז דד בייבי. זד איז דד ). בקיצור, בדיוק 24 שעות אחרי ששמתי אצלם את המחשב הם התקשרו אלי ואמרו שהם עשו בדיקות, ניקו קצת את המחשב וזהו, הוא עובד. להגיע, לשלם 100 ש"ח על הבדיקה וזהו. אמרתי לעצמי- כל הכבוד להם. תכלס הם יכלו "להשחיל" לי מאווררים נוספים, ספק כח ואפילו כרטיס גרפי. הייתי אוכל כמעט כל מה שהם היו מאכילים אותי. אבל הם לא עשו את זה. המחשב באמת עובד מצויין (בדיעבד…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Ami Amoyal,

שאלה דחופה ומטרידה לחברים כאן... האם שני ארגזים בנפח של 150x100x120 כל אחד עדיפים בגודל או בנפח על ארגז בודד במידות של 200x140x200...? לא מצליח להבין...תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by orientes,

ב28.2.15 ביצעתי רכישה מהאתר geekbying בהמלצת המון חברים שהחבילה שלהם הגיעה מאוד מהר גג תוך חודש הזמנתי גם אבל החבילה שלי לא הגיעה... לפי מספר המעקב שקיבלתי החבילה הגיעה לישראל ממזמן כבר ותקועה בדואר בסטטוס ״הפריט התקבל מהולנד ב 22/03/2015 מאז אין שום עידכון הסטטוס לא השתנה וכבר עבר חודש וחצי מי יכול לעזור לי להבין איפה החבילה נמצאת ומה עושים הלפפפפ

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מפעילת מותג אורנג\' היא הראשונה שמשלבת בין חבילת סלולר לחבילת רשת ביתית הכולל ספק ותשתית במסגרת רפורמת השוק הסיטונאי, אך האם יש כאן בשורה משמעותית? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%a0%d7%a8-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%a4%d7%9c-%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%92-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%95%d7%a8%d7%a9%d7%aa-%d7%91/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by yarin153,

קניתי כבל HDMI 10 מטר באיביי.. עכשיו עבר חודש ואני נכנס לראות כמהזמן עבר בדיוק אני רואה שבמידע רשום שהספק לא שולח לישראל למיטב זכרוני זה לא היה רשום כשקניתי האם יכול להיות שהוא שינה את זה במהלך הזמן? ומה יקרה עכשיו עם מה שקניתי?

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  11. הכי זול שראיתי בינתיים זה 33 דולר של crucial באמזון. מישהו ראה עוד משהו?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  12. מה המחיר הזול ביותר שלקוחות חדשים בבזק בינלאומי מקבלים על 12MB, 15MB ו30MB?

13. Started by The-Magician,

איך זה יכול להיות שאני משלם על החבילה של האינטרנט של 5 מגה 110 ₪ על ספק ותשתית ואני רואה באתר כמה זה שהמחיר לספק ותשתית הוא 75 ₪ זה הפרש עצום! זה לא יקר?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by yoni_h,

למי שמעוניין http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14803

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by gutenberg,

הייתי לקוח של 012 מובייל במשך 7 שנים. כל שנה הם מעדכנים חבילות וכרגיל עוברים לחבילה החדשה לפי שהמחיר של החבילה הקודם יעלה. הייתי לקוח במשך 7 שנים, ותמיד הייתי בחבילה עם שיחות לחו"ל במחיר שנע בין 30-45 ש"ח לחודש, ואני מתקשר מספר דקות לחו"ל בחודש. בתור לקוח קבוע במשך כל כך הרבה זמן לא בדקתי את האותיות הקטנות של החבילה החדשה והאמת, שבמשך כמה חודשים לא בדקתי גם את החשבוניות. אבל פתאום אני פותח את האתר ומסתכל על החשבוניות האחרונות, ומגלה שבמשך 6 חודשים שילמתי מעל 200 ש"ח כמה פעמים, מסתבר שבחבילה החדשה לא היו שיחות לחו"ל. התקשרתי לשירות הלקוחות והתשובה: "מצטערים, מבחינה משפטית זו בעיה שלך ואין מה לעשות עם זה". כמובן שבאותו יום עברתי חברה והעברתי עוד 4 מבני ה…

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by ozzo,

מחפש טאבלט טוב, 10 אינץ לזוג מבוגרים. לרכוש בארץ. באזור ה 2500 שח. אמין, עם מינימום תקלות. תודה.

17. היי אפתח בהתנצלות, הבחנתי ב"סטיקי" בנושא קנייה מחול אך לאחר מעבר על תוכנו לא מצאתי מידע העונה על השאלה שלי... אז ככה החלטתי להציץ באמזון אנגליה לרגל הירידה בערך הלירה, ואכן מצאתי אוזניות ׁׁ(מדגם Sennheiser HD650 למי שמתעניין) במחיר די משתלם. עכשיו לפי מה שהבנתי הם נותנים (אמורים לתת) מחיר סופי כולל משלוח לארץ ומיסים. עם זאת, אחותי ציינה בפניי שלאחרונה הזמינה משם (אמזון אנגליה) חבילה בשווי של כ35 לירות ולא רק שהחבילה כן עצרה במכס, אלא גם דרשו ממנה לשלם 140(!) שקלים (מכס + עמלת שקר כלשהו) אני קצת מבולבל מכל הסיפור הזה. לפי בדיקה שערכתי על אוזניות אמור להיות מכס של כ17 אחוזים ומעם בשיעור דומה. במעמד התשלום, באתר של אמזון, מוצג בפני הפירוט הבא: (הכל בGBP) …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. מבקש ליבדוק היענות לרכישה קבוצתית למארז Cooler Master Storm Trooper / Cooler Master Haf X http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6653 http://www.coolermaster.co.uk/product.php?product_id=6757

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום, החלטתי לרכוש תנור אפיה משולב כיריים אך לצערי אין לי מושג רב בנושא. תחילה החלטתי לרכוש תנור Whirlpool ACH104NB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=815906 אך מסתבר שזהו דגם ישן שאלקטרה הספקית כבר לא מחזיקה במחסניה. התקציב הוא מקסימום 2,500 ש"ח. תודה !

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום וחג שמח, לאשתי יש לפטופ של LG דגם R510 עם סוללה גמורה בדקתי ברשת לגבי מחירי סוללות מקוריות וחילופיות וראיתי שהמחיר הוא 300 שקל וצפונה באיביי לעומת זאת ראיתי שהמחיר הוא 20 דולאר וצפונה האם למישהו יש ניסיון עם הסוללות האלה? מלחיץ אותי האיכות שלהם תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Googleness,

עשיתי פרסום בפייסבוק למטרות ניסיון עבור העסק שלי. בקיצור נגמר השבוע ניסיון שילמתי והכל טוב ויפה. עכשיו ניגשתי למערכת להדפיס חשבונית משום שלא קיבלתי למייל ולפי ההוראות של פייסבוק ככה מקבלים את האישור. בפועל אני רואה שני עמודים, 1. עמוד לקוני עם טבלה שמפרט מאיפה שילמתי ועל מה - לא מצויין פרטי עסק או מספר חשבונית או כל דבר אחר. 2. עמוד הPDF להדפסה שאני מניח שזה החשבונית כולו מג'וברש ובלתי קריא לחלוטין. ניסיתי: - למצוא טלפון של פייסבוק בישראל - מנותק. - ליצור קשר מטופס באתר - אין אפשרות ולא קיים. - לפנות לעמוד של פייסבוק נציגות ישראל - לא קיים. - לפנות לקהילת התמיכה בעברית של פייסבוק - הטופס איננו תקין ולא עובד. אז איך אני מקבל מהם חשבונית מס תקינה על הפרסום למטרות דיווח לרשו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Yehonatan_,

שלום, לאחרונה החלטתי שאני רוצה להזמין iMac 27 inch 5k ועם המפרט שאני רוצה עשיתי השוואה בין אפל בארה"ב לבין אידיגיטל ואם עשיתי את ההשוואה כמו שצריך, בארץ אותו המחשב בדיוק עולה משהו כמו 6,000 ש"ח יותר (מטורף לגמרי!). דוד שלי גר בניו יורק וההתלבטות שלי היא האם להזמין אליו דרך אפל את המחשב ושהוא ישלח אלי. רציתי עזרה ממי שיודע כמו עולה בערך שילוח לארץ ועם איזו חברה הכי כדאי לשלוח (מבחינת מהירות, אמינות, ביטחון)? כמה אני אצטרך לשלם עליו כשמחשב יגיע לארץ (מע"מ, מכס)? האם יש לי ביטוח עליו עדיין בארץ? והאם שוה לקחת את כל הסיכון של המשלוח? תודה רבה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by eliom,

שלום רב. אני רוצה לקנות משקפי שמש באיביי והשאלות שלי הם: מה כדאי לקנות.משקפי מותג או חיקוי סיני?ומה ההבדל מבחינת האיכות בינהם? ואם אני קונה חיקוי סיני ורשום שהמשקפיים אם רמת הגנה 100%uva איך אני יכול לדעת שזה באמת נכון?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אהלן, השאלה שלי לא קשורה למחשבים, אבל מאחר ואני יודע שהרבה אנשים פה מתעסקים עם יבוא, אני חושב שתוכלו לעזור. אני רוצה להביא לארץ תנור חשמלי שעלותו 1300 דולר . אני מעוניין לדעת כמה מיסים עליי לשלם על פריט זה (מכס+מע"מ)? לא מצאתי באינטרנט מידע מדויק וברור כמה זה יעלה לי ואיך נעשה החישוב. מישהו אולי מכיר טבלה שמפרטת ? למרות שבאתר מכס מצאתי איזה טבלה, אבל היא בכלל לא ברורה. אשמח לעזרה !

• 2 תגובות
    • 6k צפיות
  25. Started by Demagh,

בעקבות השרשור של מבצעים ל-Black Friday (שאגב, חלק מהאתרים עדיין מכבדים את המבצעים) - הנה שירשור של Cyber Monday!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.