עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by Godmoney,

משחק מדהים. אדיר. באתי אליו עם ציפיות נמוכות למדי ואפילו דיי התאכזבתי מהשעה הראשונה של המשחק. אבל ככל שהמשכתי לשחק, כל אכזבה וכל חששה שהתעוררה התבדו אחת אחת. אף פעם לא שיחקתי משחק שכל-כך גרם לי להרגיש שאני משחק בסרט (ולא כמו המשחק Star Trek המעצבן ההוא מלפני כמה שנים). משחקיות אדירה, נופים מרהיבים, אנימציות מאד מאד אנושיות וכמעט כל המשחק עבר בלי גליצ'ים מיותרים. הייתי מתקן במשחק עוד כמה דברים קטנים, אבל ללא ספק - זו חווית משחקיות ייחודית שרק במשחק אחד או שניים ששיחקתי הרגשתי יותר חיבור לדמות והתרגשתי מהמאורעות שקורים על המסך מולי (הנסיך הפרסי הראשון ל PS2 ו-Grim Fandango). הדבר היחידי שעצבן אותי קצת זה שאחרי שסיימתי את המשחק התחלתי משחק חדש ברמה הקשה והוא עלה לי על הסייב …

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  2. אם מישהו שיחק במשחק המוזכר לעיל אשמח אם יתן פיתרון לחבר שנתקע במשחק הזה. הוא טוען שהגיע לשלב "כיכר אדומה" או משהו בסגנון והוא פשוט נתקע ואין לו פיתרון איך להתקדם משם הלאה. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  3. Started by Godmoney,

רצחתי כבר 3 אנשים אז זה אומר שאני ב Memory Block 4 (ככה המשחק גם אומר ). בכל מקרה, אמרו לי עכשיו שיש לי בחירה בין שלושה ערים, ירושלים, דמשק ו ACRE. הבעיה היא שבאף אחת מן הערים לא מופיעות לי משימות חדשות חוץ מ Save Civilians... תפסתי את כל ה View Points האפשריות בכל אחת מן הערים, בירושלים אפילו הצלתי את כל האזרחים, אבל אין לי אף אחד לכייס, להאזין או לרצוח... מה קורה כאן?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  4. 1 Little big planet שלוחצים ריבוע יש אפשרות של hearted , איך אני מעביר דברים מהעולם לשם לא כל כך הצלחתי Resistance 2 נתקעתי בשלב שנקרא Chicago Outskirts , מקווה שכתבתי נכון . אחריי ניסיונות רבים , אני מגיע ממש 5 דקות אחריי ההתחלה , לרחוב שבו על כל גג מימין ושמאל יש תמכונת יריה הזו , שישר הורגת אותך , והאפשרות היחידה לנטרל אותה היא לבוא מאחוריה וללחוץ משולש , זה מתחיל ככה אחד מהקבוצה שלי צריך חיפוי אני מנטרל מכונת יריה כזו בלחיצה על משולש ואז הורג 3 חזיירים צולף בהם , ואז החבר לקבוצה גם מנטרל אחת ואין לי שום דרך אלה רק לעבור ברחוב הזה , איך בידיוק ? ישר הורגים אותי המכונות גם מולי וגם על הגג משמאל וימין , לאחר משחק ממושך שמתי לב שאני יכל לקחת מהחייזרים שהרגתי נשק שנו…

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  5. Started by shahar07,

התחברתי למחשב ביציאה נוספת שיש לי עם כבל מוצלב צריך עזרה איך אני ממשיך מפה, יש לי ויסטה ואני מת כבר לשחק ברשת

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  6. מסתבר שהמדריך של המשחק בפורמט PDF כבר אונליין http://nextgn.com/2008/09/08/little-big-planet-official-game-manual-available-for-download/

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  7. לא ניתן לראות אותו מתוך המשחק עד שלא מסיימים את הפרק, ולא ניתן למצא את זה ב youtube וכאלה מכיוון שהמשחק דיי חדש

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  8. איך אני פותר את הבעיה של add controller for split screen error ב PS3 ? שאני מנסה להזמין חבר לשחק איתי כמעט תמיד זה מביא לי את השגיאה\הערה הזאת

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  9. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 16 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה, חבר’ה? אצלנו הכל דבש, טוב נו, לא ממש: אמנם אנחנו אוכלים סרטים ומתכננים להשתלט על העולם אבל מעבר לזה באמת שאנחנו בסדר. יש לנו פרק שווה לאללה בשבילכם ובו: סקירה על סינגולאריטי, 2 משחקי אייפון (4 בשורה וטטריס תלת מימדי). חדשות גיימניג לוהטות (ה-PSN חזר, STARHAWK הוכרז, פרטים נוספים על MW3, מייקרוספט קינקט ועוד..). יש לנו כמה שאלות מאזינים ולקינוח, תחרות לייקים שווה נושאת פרסים (טוב נו, פרס אחד, אבל שווה לאללה – באדיבות אתר ALLGAME). לפרטים נוספים האזינו לפרק ו/או גשו לדף הפייסבוק שלנו. מישהו ראה…

10. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. בעבר היה לי את ה-PSP 1000 השמן,ועכשיו יש לי את הסלים,אני לא מצליח לחבר את הישנות,האם שינו את החיבור ? או שאני לא מכניס את זה טוב ?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  11. יש לי PS2 דק וחדש הוא אמור לקרוא דיסקים של 8.5 ג'יגה?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  12. Started by wow,

כשאני משחק עם חבר שלי עם 2 שלטים,שניינו באותה הקב' אז בהגנה זה בסדר ולשנינו יש שליטה אבל בהתקפה יש שליטה רק לאחד מאיתנו. האם זה ככה או שזה משהו בהגדרות ?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  13. היה עד לפני כמה זמן את הבאנדל הזה של 2 גיטרות חוטיות ומשחק ארוסמית' אבל זה נגמר די מהר ועכשיו כבר אי אפשר למצוא אותן... חבר שלי פשוט רוצה לקנות גיטרה ל-PS2 והמלצתי לו מניסיון על האדומה שכבר יש לי אותה כמה שנים ואין איתה בכלל בעיות. עם הגיטרה האלחוטית של 3 יש בעיה די רצינית ומאוד נפוצה במגעים הגרועים שבין הצוואר לראש של הגיטרה אז אני מעדיף שהוא לא יקנה אחת כזאת ולפני שאתם קופצים זה לא קורה בכל הגיטרות אז כל מי שלא נתקל בבעיה שיהיה לו בכיף... וכן, אני יודע ש-GH4 יוצאת בסוף החודש אבל אני לא יודע אם מתכוונים למכור את הגיטרה בנפרד וגם אם כן סביר להניח שזה יעלה הרבה יותר יקר מהגיטרה של 2...

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  14. Started by yosda-boy,

שלום רב, כאשר אני מכניס דיסק DVD שבתוכו יש קבצים של מוזיקה ל-XBOX360 הוא כותב לי שאני צריך לעשות איזה שהו Update. קיבלתי עם ה-XBOX360 קבל רשת (שאפשר לקבל למחשב) האם אני יכול לעשות Update דרך המחשב?. ??? בתודה מראש yosda-boy

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  15. Teaser שלו מופיע בחוברת של God of War החדש ל PSP

16. Started by Koko Ben Hamin,

פורסם באתר PSPFANBOY,צולם בתערוכת CES 2008. לינק: http://www.pspfanboy.com/2008/01/08/video-how-to-skype/

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  17. Started by 114508534,

היי שלום הייתי רוצה לדעת אם מישהו יכול בבקשה להסביר לי כיצד משתמשים ב CQC ועל מה לוחצים בישביל להיתגנב כי אם אני מתקרב רגיל אז האוייב שומע אותי. תודה אני גם תקוע בשל שאני צריך להרוג את הצלף, הוא תמיד מתגנב אלי מאחורה ומרדים אותי, יריתי בו כבר כמה פעמים אבל זה לא היה מספיק, באיזה מקום הכי נוח להרוג אותו .?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  18. Started by clsd,

קיבלתי פילייסטישן 2 scph90004 cb איך אני ידע אם הוא קורא צרובים???

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  19. Started by liores121,

מנסה להכנס לסוני נטוורק ונתקע על please wait . בכניסה למשתמש רושם an error has occured עשיתי כיבוי והדלקה, ניקוי database וכל שאר המדריכים שיש באינטרנט ,שום דבר לא עזר . אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 488 צפיות

דיונים חדשים בפורומים