עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by overload,

הבנתי שאפשר להשתמש באקסבוקס כסטרימר לכל דבר, זה נכון? והאם הוא יכל בכלל להוציא שידורים ברזולוצייה של-720\1080 למסך טלוויזיה כי שמעתי פעם שלא? מישהו יכל לסכם לי בקצרה את היתרונות והחסרונות שלו לפני שאני קונה את המתאם רשת של מיקרוסופט. עריכה: מדובר בדגם הארקאיד. תודה וחג שמח.

• 12 תגובות
    • 7.6k צפיות
  2. Started by AlbertG,

שלום לכולם, אני קניתי לא מזמן xbox 360 arcade... ויש לי טלויזיה רגילה וישנה. כל המשחקים נראים ממש רע יחסית והטקסטים מטושטשים. לעומת זה קניתי החודש מסך מחשב חדש של סאמסונג bx2335 בקיצור יש לו רק יציאת DVI ואין לו רמקולים מובנים. יש לי מערכת רמקולים 2.1 למחשב של פיליפס. רציתי לדעת איך אני יכול לחבר את האקסבוקס למסך מחשב וגם לרמקולים? אני לא כזה מבין בציוד וכבלים אז אם אפשר הסבר למפגרים כמוני זה יהיה מגניב. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by stone cold,

חבל שזה לא ב2D אבל נקווה לטוב http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29120

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by itai_1813,

כל מיש שמעוניין לשחק בדמו של too human יכול עכשיו להוריד אותו מהקטגוריה "חדשים" כמובן. תהנו.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מישהו שמע על מבצע בטאור רקורדס על משחקים של EA ? ראיתי את זה בפורום של משחקים...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by dragon772,

מתלבט בין ה ARCADE לבין ה PRIMUME עכשיו אני יודע שההבדלים זה ה 60 ג'יגה וה כבל קשת ואוזניות... השאלה שלי אם זה שווה הבדל של 350 שקל? שמעתי גם שבג'ספר אפשר לשמור משחקים מלאים על הקונסולה אז זה יתרון בזה שזה לא שוחק תעיינית לא? אשמח לעזרה בנושא.

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  7. חיפשתי בכל מקום אבל כל פעם שאני מפעיל את הXbox הוא מנתק את המחשב מהמסנג'ר ומחבר את הXbox, ממש מעצבן, איך מבטלים את זה?

8. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 8 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. לינק להורדה: http://pod.icast.co.il/7bf4de8c-94c6-4ed7-ba13-41eabc42ad19.icast.mp3 מה קורה זומבים? יש לנו פרק מעולה בשבילכם היום! סיקרנו המון משחקים ודמואים (משחקים ל-MOVE, מורטל קומבט החדש, Plants VS Zombies, אקספלודמון וקרייסיס 2) יוגי קנה אייפאד אז הוא ממליץ על 5 אפליקציות שוות (Flipboard ,Comics, Zinio ,iDisplay ,Garage Band, World of Goo). יש לנו כמה חדשות חמות והמון שאלות מאזינים. לרגל החג אנו מעלים תחרות תחפושות נושאת פרסים בדף שלנו בפייסבוק. אתם מוזמנים לבוא להשתתף, להצביע ולהשפיע ואולי גם לזכות (כמו כן, אתם מוזמנים להתרשם מהתחפושות שלנו). שיהיה לכולנו חג שמח והאזנה…

9. Started by lowlow1001,

בוקר טוב מחיפוש קצר עד עכשיו. אף חנות בארץ לא מוכרת את המשחק כרגע. מדובר בזלדה חדש לחלוטין, עם אפקט CELLSHADING , ושליטה באמצעות העט בלבד. לכל מי שיש מכשיר גיבויים תהנו,אני יחכה עוד קצת.

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  10. והאם אפשר לשחק את המשחק הזה בזוגות? אני טס לארה"ב וחשבתי להביא איתי שתי גיטרות, אבל עוד לא יצא לראות כזו במציאות.

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  11. Fuzion Frenzy 2 (ינואר) Winning Eleven '07 (פברואר) Crackdown (פברואר) NBA Street Homecourt (פברואר) GTR Racing (מרץ) Guitar Hero II (מרץ) Major League Baseball 2K7 (מרץ) Def Jam Icon (מרץ) Armored Core 4 (מרץ) Virtua Tennis 3 (מרץ) Earth Defense Force 2017 (מרץ) Burnout 5 (אפריל) Shadowrun (אפריל) Ghost Recon: Advanced War Fighter 2 (אפריל) Brother's in Arms: Hell's Highway (מאי) Forza Motorsport 2 (מאי) Culdcept Saga (מאי) Command & Conquer 3: Tiberium Wars (מאי) Mass Effect (מאי) Stranglehold (מאי) CMR Dirt (יוני) Blue Dragon (יוני) Sega Rally Revo (יוני) Elveon (יוני) Too Human (יולי) Army …

• 52 תגובות
    • 7.5k צפיות
  12. Started by Lirans,

שלום חיברתי מהps3 כבל component אל מכשיר הנקרא vgabox - מקבל תמונה בcomponent וממיר לvga. מהמכשיר מתחבר כבל vga למסך. איכות התמונה מצוינת אבל יש דבר אחד שלא כשורה: מעל לתמונה יש קו לבן דק לרוחב. הקו לא לכל הרוחב, אלא 3 מקטעים שונים באותו גובה. (כאילו לקחנו קו אחד ומחקנו חלקים ממנו). תמיד בעת השימוש בps3 ישנם בדיוק אותם 3 מקטעים (אותו גודל ומיקום לכל אחד מהם) והם מרוכזים בחלק השמאלי של המסך. המקטעים יציבים. הבעיה בוודאות לא נגרמת מהכבל vga או מהמסך כי ניסיתי עם יותר ממסך/כבל אחד. לכן מתברר שהבעיה נגרמת או מהכבל component או מהממיר. לכן אני מבקש את עזרתכם. אם מישהו יודע משהו בעניין שיכול לעזור לי אשמח לשמוע. הערות: 1) הכבל component שלי הוא לא כבל רשמי של סוני. 2) בכבל com…

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Resident Evil The Darkside Chronicles הוא משחק יריות מסילה לWII בסביבת RE למעשה הוא מספר את העלילה שהיתה בRE2 ובRE קוד וורוניקה ועוד עלילה חדשה שהמציאו במיוחד למשחק המשחק הוא במובן מסוים המשך למשחק RE-UC שכל אחד מהם מכיל עלילות שונות מסדרת RE בכל מקרה במהלך המשחק יש מצלמה שכל הזמן זזה ופשוט צריכים לירות בזומבים ומוטציות אחרות בחלק מהשלבים יש בוסים בסוף אבל זה לא כזה פשוט כמו שזה נישמע קודם כל יש 3 רמות קושי שאפשר לבחור מהם בהתחלה -שנית אפשר לבחור לשחק בשחקן יחיד או 2 שחקנים בכל השלבים במשחק מה שמשנה מאוד את רמת הקושי (הרבה יותר קל ב2 שחקנים ) חוץ מזה אפשר לשדרג נשקים בכסף שמוצאים בשלבים למעשה גם הניקוד עצמו שווה כסף ויש כל מיני פרמטרים לניקוד כמו הזמן שלקח…

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  14. Started by Ac-Boy,

יש לי מס' שאלות.. 1. שמגיעים למדוזה השמנה [זאתי שמאבנת את האויבים שלה] מה אני עושה אחריי שאני הורג אותה? לא מצאתי שום דבר ללכת למקום אחר ... 2. איזה חפצים נקבל? האם שווה להשקיע הכל בפטיש העץ? הבליידים שהגיעו מתחילת המשחק<? איזה רמות כדאי לעשות ומה עוד נקבל? אם יהיה לי עוד שאלות אני אשאל בנושא הזה =] תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shimon1,

שלום! השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בדיסק קשיח שבסוני לאחר פרמוט כמובן כדיסק קשיח במחשב? האם זה משנה העובדה שזה כונן 2.5 אינץ'? השאלה השניה שלי היא איזה חיבור יש בסוני, sata1 או sata2? תודה..

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by tzahi04,

אז אחרי שרכשתי XBOX 360 בא לי לדעת איזה עוד משחקים טובים אני יכול לשחק? חשבתי ללכת לפי הדירוג המשחקים שיש באתר GAMESPOT אבל שמתי לב שהדירוג לפעמים מטעה בצורה רצינית, למשל משחקים שטובים בכמה רמות מעל משחק שקיבל ציון גבוה יותר מהם, וגם הרבה משחקים שקיבלו ציון גבוה הם מאותו סיגנון משחק. אני מחפש משחקים מכל הסוגים אבל בעיקר משחקי פעולה עם גרפיקה כמה שיותר טובה... גם לפחות משחק אחד שיהיה בעל שליטה קלה ומתאים לאחיין שלי שהוא סך הכל בן 5. הוא אוהב לשחק במשחקים בסיגנון סוניק וכאלה. עדיף משחקים שאפשר לשחק עם שני שלטים בעיקר איתו גם כדי שאני לא אשתעמם והוא ישחק לבד. Alien Hominid HD - זה משחק לילדים או משהו? אפשר לשחק עם שני שלטים? המשחקים שיש לי כרגע הם: night round 3 WWE raw vs…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by huber,

http://www.bit-tech.net/news/2008/04/25/bioware-nintendo-wii-is-like-a-toy/1

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני נוסע בקיץ ללונדון ופריז, ולפני שאני חוזר חזרה לארץ (כדי לא להיסחב עם ה-PS3) אני אקנה בלונדון PS3, ויבוא איתו לארץ עכשיו, פה אני מתכוון לקנות: http://www.currys.co.uk/martprd/store/cur_page.jsp?BV_SessionID=@@@@0572020860.1214049923@@@@&BV_EngineID=ccdcadeegjlkeemcflgceggdhhmdgmk.0&page=Product&sku=737908 פשוט זו חנות שנמצאת במקום מרכזי בלונדון (ברחוב אוקספורד למי שמכיר) עכשיו רציתי לשאול... האם יצא כבר ה-DUAL SHOCK 3 באנגליה? האם אני זקוק לשנאי/מתאם כלשהו לפני שאני מחבר אותו לחשמל בארץ? איך אני יכול לבדוק שה-PS3 עובד, בלי לחבר אותו לטלוויזיה? (כמה שפחות להסתבכך, רק לדעת שהוא עובד) אביזרים שונים שכדאי לקנות... חוץ מכבל HDMI שאת זה אני כבר יודע ש…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. בזמן האחרון יש הרבה שמועות כאלו וזה גם די הגיוני אחרי כל השינוים בגרסאות העלית היום מאוד דומה לפרימיום וההבדל העיקרי זה בנפח הארד דיסק ואני חושב שמהלך כזה יעזור לMS לשווק את ה360 בצורה טובה יותר כל עניין הגרסאות בPS3\360 גם ככה ניראה לי מטומטם עדיף גרסה אחת של קונסולה במקום כמה גרסאות כי זה רק מבלבל את הלקוחות שרובם לא מבינים גדולים בקונסולות ואם כבר מחניסים שינוים אז הגרסה הקודמת צריכה לרדת בכל מקרה אם זה נכון יהיה רק את העלית והארקיד בשוק פה יש כתבה של גימספוט על הנושא http://www.gamespot.com/news/blogs/rumor-control/909119209/26996231/299-xbox-360-elite-price-cut-due-august-30.html

• 0 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.