עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by huber,

אני מצביע למספר 18! http://www.slobsofgaming.com/article/104754/31-amazing-video-game-costumes

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by nirp1981,

אהלן ברשותי מכשיר XBOX בן שנה וחצי ולאחרונה קיבלתי תקלה של 2 נורות אדומות נאמר לי שזה מחימום יתר והזמנתי ערכת תיקון דרךEBAY עשיתי את התיקון לפי ההוראות והכל הלך חלק אבל אבוי ...בשלב הדלקת המכשיר לצורך חימום הGPU מייד נדלקות שוב הנורות האדומות והמכשיר נכבה (אפילו לא מספיק להתחמם)... האם ייתכן כי הדבר לא נובע מחימום בכלל? ואם כן יש איזה פתרון לבעיה?? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  3. Started by xxxlr1,

היי חברים מקווה שאוכל לדון על כך פה ושתוכלו לעזור לי קיצר, לאחרונה חזרתי לשחק בPS2 שלי בן ה10 שנים +- שיחקתי בו שבועיים עד היום.. רציתי סתם לנקות אותו וקראתי כמה דברים באינטרנט.. לכן החלטתי לפתוח אותו לגורמים ולנקות עם ספריי לחץ.. קיצר אני מחבר את הכל בחזרה ומחבר לחשמל.. והפעם הוא לא נדלק.. שום דבר לא נדלק לא האור של הריסט ולא כלום.. יש לכם מושג מה לעשות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by sagioto314,

היי, יש לי PS4 שלא נדלק, שלוחצים על הדלקה האור הכחול נדלק לפחות משניה ואז נכבה. ממש כמו כאן: אשמח לדעת אם אתם מכירים מישהו שיכול לתקן את התקלה הזו

• 10 תגובות
    • 9.7k צפיות
  5. Started by WarMachine,

חשבתי שזה יפסח עליי אך אבוי, אתמול באמצע טורניר של פרו המשחק נתקע ומאז הטבעת שכל כך חששתי ממנה הופיעה. מישהו יודע איפה אני יכול לתקן באיזור חיפה והקריות? ממש לא בא לי לנסוע למרכז בשביל זה.

• 37 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by LV Don,

שלום לכולם. לפני כ-3 שבועות הדלקתי את המכשיר,וראיתי שקיבלתי את הנורה הצהובה..להגיד שהתבאסתי יהיה להפחית בהמון ממה שהרגשתי באותו רגע. התקשרתי מיד לישפאר,וגיליתי שהם רוצים 1030 שקל על התיקון (המכשיר הוא 60 ג'יגה בן שנתיים,ככה שאין אחריות). מאז אני מנסה למצוא דרך לתקן את המכשיר בזול. מצאתי חנות בשם X-STATION בפתח תקווה שמוכנים לקחת את המכשיר לבדיקה ללא תשלום,ואם הם יצליחו לתקן אותו אז זה יהיה ב600 שקל + אחריות על התיקון. אז אני שואל בעצם 2 שאלות כאן: 1. מישהו מכיר את החנות הזאת ומוכן להגיד אם אפשר לסמוך עליהם? 2. אם לא הם,איפה כן אפשר? אני לא רוצה להשקיע את ה1000 שקל הנוספים האלה על קנייה של PS3 SLIM כי עדיף לי כבר לתקן אותו בישפאר ולקנות 4 משחקים בכסף הזה,ויש כמה מש…

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by alon88,

אהלן שלום לפני שבוע שהדלקתי את הסוני שלי הופיע האור הצהוב המהבהב שאף אחד לא רוצה לראות על הקונסולה שלו החלטתי לתקן את המכשיר בעצמי בגלל עלויות התיקון הגבוהות או לקנות חדש יש פה מישהו שהיה לו YLOD והוא תיקן אותו בעצמו? הכוונה פתח את המכשיר וחימם את הלוח עם אקדח חום אם ושם משחה טרמית חדשה.. השאלה שלי אם יש פה מישהו עם אקדח חום שתיקן את התקלה הזו? כי אני פירקתי את הסוני שלי ועכשיו אני רק צריך אקדח חום זה המצב כרגע http://i46.tinypic.com/157lkpg.jpg אני לא מתכוון לתקן את הסוני בחנות במחיר הרגיל אני רוצה לבצע את התהליך בעצמי סך הכל צריך להתקדם מכאן הבעיה היא שאין לי את הכלים לעשות את זה.. מישהו כאן עשה את זה? יש לו את הכלים? …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. למי שלא מכיר קצת מידע מוויקי - בדרך כלל טוקיו גיים שואו לא חשפה הרבה דברים חדשים כי היא יצאה אחרי E3 ובE3 היו רוב החשיפות השנה E3 קטנה מאוד ולדעתי היתה מאוד מאכזבת -טוב היה צפוי למי שעוקב ולכן יש לי המון צפיות מטוקיו גיים שואו השנה יש הרבה שמועות על משחקים מעניינים שיוצגו בתערוכה השנה ולדעתי זה חובה לכל גימר לצפות בה כי לא משנה אם אתם חובבי סוני מיקרוסופט או נינטנדו אמורים להיות הרבה הכרזות על משחקים חדשים לכל הקונסולות

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  9. עוד לא שיחקתי בו אם בכלל ליקרוא לזה לשחק אבל הוא ניראה מקורי מאוד ומרגיע לא יודע אם כיף או לא והביקורות מאוד חלוקות אבל אני ינסה אותו מתי שהוא רק ליראות איך משחק צלילה מרגיש קחו ביקורת אם סרטון שיש ברשת - http://www.gamerankings.com/itemrankings/launchreview.asp?reviewid=822381

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  10. משחק טניס של סגה מזכיר את מאריו טניס אני יכנה אותו סוניק טניס כי זה קליט יותר http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=21959

11. Started by stone cold,

סירטון - החלטתי לעשות כתבה שכוללת ווידיאו על הנינטנדו 64 התמונות לקוחות מ"גוגל תמונות" אבל את סירטון הווידיאו אני צילמתי אני עדין צריך לנקות את המכשיר שלי בגלל האבק שהוא צבר אבל קצת היסטורה חברת נינטנדו הייתה בהתחלה חברת ליצור קלפים אם הזמן היא התרחבה לעוד תחומים ושהתחילו משחקי הווידיאו להיות נפוצים היא נכנסה לתחום בהתחלה כמפתחת משחקים ויותר מאוחר גם כיצרנית קונסולות ושהגיע המשבר הגדול בתחום הקונסולות נינטנדו הוציאו את "הנינטנדו אנטרטימנט סיסטם " NES ובארצות הברית שיווקו אותו כצעצוע וזכו להצלחה ענקית הם בהתחלה רצו לתת לאטרי לשווק את המכשיר באמריקה אבל אטרי רצתה לעשות קונסולות משלה בכל מקרה אחרי הNES והגימבוי והיורש של הNES ה"סופר NES" שזכו להצלחה גד…

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  12. ה-GP2X קיבל כמה שיפורים הגדול ביותר זה מסך מגע למי שלא מכיר זה קונסולה ניידת שאפשר לפתח לה תוכנות בלי לפרוץ כלום ובאופן חוקי לגמרי http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20082

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Godmoney,

http://www.ps3fanboy.com/2008/06/23/rumor-does-this-image-show-a-ps3-trophy-screen/ זו יכולה להיות סתם תמונה שמישהו הכין, אבל אם זו הדלפה אמיתית - זה נראה אפילו יותר גרוע משחשבתי

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by Play,

היי,סתם גלשתי בפורומים (לא ישראלים) של פליסטישן ומצאתי תמונה דיי אמינה שבאה מאתר אמזון הגרמני אני חשוב שזה התמונה המקורית ולדעתי הPS3 הדק נראה ממש סבבה,רק חבל שתקעו את כיתוב הPS3 המכוער עליו..

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  15. Started by kisin,

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by kisin,

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by stone cold,

http://www.cng4u.com/2008/09/19/monster-hunter-3-offical-website-and-screens/ יש לי הרגשה שהמשחק הולך להיות מאוד מושקע

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by Barni,

דוד שלי רוצה להפטר משלו עקב חוסר שימוש. הוא גרסא אמריקאית, עם מאוורר מותקן לקירור נוסף, 90 ננומטר, גרסאת פרמיום. רציתי לדעת במקרה ולא ארצה להשתמש בו, בכמה בערך אוכל למכור אותו? ואני יודע שזה לא חוקי לדבר על זה, אבל המכשיר לא פרוץ. במידה ויהיה פרוץ, בכמה אוכל למכור? המכשיר כולל שלט אחד ושנאי. אם סוג השאלה לא מתאימה לפורום אז אני מצטער. נ.ב.-נא להיות כנים, אל תנסו לקנות ממני ולהגיד "400 שקל מחיר מצוין!" וכו'. אני לא מנסה למכור פה בפורום!!! פשוט יש לי כבר מישהו שמעוניין בו ואני מעוניין למכור לו. תודה רבה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by marlboro,

הרבה זמן לא כתבתי פה כלום, אבל עכשיו חטפתי בפעם השלישית את טבעת המוות, ונראה לי שהפעם זה רציני יותר, עשיתי את אותו התיקון כמו תמיד, הפעם הוא לא עזר, יש הצעות ???

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by kibub,

היי יש לי ילד בן 4 ואני מחפש לו משחקים אז אם יש לכם המלצה אני אשמח. תודה

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  21. Started by Godmoney,

אני רוצה לעשות רכישה מאיזה אתר אחד שמוכרים משחקים יד שניה במחירים טובים. עברתי כל היום על האתר וסימנתי לי את המשחקים שאני רוצה לקנות. תעזרו לי לצמצם את הרשימה. אני שונא Shooters חשוב לציין. ליד כל משחק מצויין המחיר שלו בדולרים, כאשר על כל משחק אני צריך להוסיף דולר-שניים משלוח. מה לדעתכם אני יכול לחתוך? Grand Theft Auto III - 7.99 Grand Theft Auto: Vice City - 5.99 Eyetoy: Groove - 9.99 The Lord of the Rings: The Return of the King - 7.99 The Lord of the Rings: The Two Towers - 10.99 The Lord of the Rings: The Third Age - 12.99 Gaunulet: Seven Sorrows - 9.99 MDK 2 Armageddon - 4.99 Prince of Persia: The Sands of Time - 14.9 Rogue Galaxy - 8.99 Sly 2: Band of Thieves - 12.9…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. http://kotaku.com/356373/so-which-publishers-games-get-the-best-scores ולפני שתכתבו שטויות נינטנדו מוציאה יותר משחקים בשנה מMS ומסוני

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by marlboro,

יש את השלב אחרי הרובוט הענק שנכנסים לו לרגל ואחרי זה יש שלב שצריך להשמיד איזה אנטנה אבל המצלמה מפנה אותי למתכת בריצפה, זה נראה כמו דלת (נמצא ממול למכונת יריה), אבל אי אפשר להרים את זה או שום דבר אחר, העיגול (מטרה) מצביע בכלל על משהו גבוה יותר עגול כזה, שגם אי אפשר לגשת אליו ומחוברים אליו שני צינורות משני גנרטורים שכנראה צריך להפסיק אותם או משהו כזה

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by DS,

נתקעתי במקום אחר...... טסתי עם הסוס ולאחר מכן איזה פסל אחד מעך לי אותו. עכשיו יש אצבעות או משהו ואני לא יודע איך ומה לעשות. אני נלחם בהם אבל אני לא מצליח לעבור, עד שאני מנסה הן עוד פעם למטה

25. Started by DS,

כתבתי את ההודעה בקשר ל GOW השני בגלל שאני רוצה לדעת איך הוא. עכשיו אחרי חודש שלא שיחקתי בו, אני תקוע עוד פעם והפעם זה אחרי קרב הבוס של השור. לאן אני אמור ללכת? זה מחזיר אותי ל The Rings of Pandora והאם נשאר לי עוד הרבה לסיים?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.