קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אז כפי שרשמתי אני מחפש קונסולה לרכישה העניין הוא כזה יש לי ילדים בני חמש ,ואני מודה שאין לי שום מושג ממה עליי להתחיל קראתי כל מיני מאמרים לגבי הקונסולות אך הבחירה היא לא קלה . וכמו כן וסילחו לי על חוסר הידע האם יש משחקים שניתן להוריד ברשת היום ולהתקין אותם במכשיר או שחייבים לרכוש כל משחק בנפרד. האמת שקצת סיבכו אותי בחנות ואמרו לי שיש לקונסולת WII שעלייה חשבתי מ"ס יצרנים ויש שחורה ולבנה ולא כל הדגמים עם החיבורים הדרושים לתפעול המשחק ואמרו שיש עד מ"ס תוספים כמו בקרי ייצוב המשחק ועד כל מיני ג'יבריש עבורי הדבר ממש לא מובן ולכן אני מבקש את העזרה שלכם לא מחפש בשלב זה להשתגע מבחינת המחיר היות ומדובר בגיל צעיר מאוד פשוט חשבתי על מכשיר שבאמת יוכל לספק את חויית המשחק לי…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. מביאים לי נינטנדו DSi מארהב ורציתי לברר כמה דברים בקשר להטענה. האם המטען של הGBA SP (גיימבוי אדוונס בגירסה השניה שלו) יעבוד עם ה DSi? והאם למטען האמריקאי אני צריך רק מתאם לשקע שלנו או שצריך שנאי מתח? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
ובכן, גם לי ועכשיו יש לנו גם הזדמנות לקבל עליהן תשובות! כנראה שהראיון הבא של www.nextgn.com יהיה עם החבר'ה מ Incognito שעבדו על Warhawk. אז למי שיש שאלות לגבי העדכון הבא - 1.5, או לגבי ההרחבה של Operation Fallen Star, או לגבי ה Jetpacks או ה Trophies או מה שבא לכם, אני אשמח לקרוא אותן ולהעביר הלאה. למי שיש שאלות לגבי משחקים אחרים של Incognito (כמו Calling all cars לדוגמא), גם מוזמן לשאול ואני מקווה שנוכל לקבל גם תשובות עליהן.
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
זה משחק רציני או עוד סתם משחק
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אנשי Epic Games טוענים שבקרוב יסחטו את טיפת הביצועים האחרונה מקונסולת האקס-בוקס - ומה אז? שלוש שנים כבר הספיקו לחלוף מאז הושקה האקס-בוקס 360 בארה"ב, וכנראה שבמהלך התקופה הזו למדו מפתחי המשחקים לא מעט על קרביה של הקונסולה מבית מיקרוסופט. למען האמת, אנשי Epic Games מצהירים כבר עתה כי הם קרובים למיצוי כוחה הגרפי של הקונסולה, ולא צופים שמשחקי האקס-בוקס שלהם יוסיפו להשתפר אחרי 2010. בראיון לאתר המשחקים Gamasutra מסביר רוד פרגוסון, המפיק הראשי של Gears of War 2, כי לא נותר עוד מקום לשיפורים משמעותיים במשחקי האקס-בוקס העתידיים של Epic. "אחרי שנתיים או שלוש של אופטימיזציה, אני חושב שהגענו הרבה יותר רחוק ממה שחשבנו שנגיע... נדמה לי שאנחנו בהחלט מתקרבים לקו העליון". כמובן שגרפיקה א…
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את הגיטר הירו החדש שלי : Warriors of rock. הבעיה היא שהוא הגיע בלי הדונגל (שמאפשר לחבר את הגיטרה). כמובן שכרגע הגיטרה לא פעילה. ראיתי שניתן לרכוש דונגל בנפרד. השאלה שלי היא האם דונגל ממשחקים קודמים של גיטר הירו יעבוד גם אצלי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
פחות 2 כניסות USB, פחות קורא כרטיסים של מצלמות, אין תמיכה אחורה במשחקי PS2 וגימור לא נוצץ. עם זאת, ירידה גבוהה למדי במחיר... מה אתם חושבים על המהלך?
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי PS2 אמריקאי, NTSC עם משחק אחד וגם הוא מעפן. לעומת זאת יש לי מספר משחקי PS1 PAL ומספר משחקי PS2 PAL מחברים, שמן הסתם לא עובדים אורגנליים, האם ע"י התקנת צ'יפ אוכל להפעיל אותם.
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
קודם כל, אני יודע שאסור לדבר פה על דברים לא חוקיים, אבל השאלה שלי היא בנוגע לאחריות המוצר ולתקינותו, אז אני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום. חבר שלי קנה WII במחסני חשמל עם צ'יפ וכשהוא הגיע הביתה הוא נכנס לWII SHOP והחנות ביקשה ממנו לבצע עדכון גירסא למכשיר, והוא ביצע את העדכון. לאחר מכן הוא ראה שעל האחריות של הקונסולה רשום "אם אתה מבצע עדכון גירסא למכשיר אז האחריות מבוטלת". יש סיבה מיוחדת לאזהרה המוזרה הזאת באחריות? האם עדכון גירסא מבטלת את הפריצה? אודה לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
סרטון חדש של הקבוצה עם MVP שלנו שחר שעושה לנו קריי מטורף. משחק עם תקשורת מעולה הובילה לדברים טובים עקבו אחרי!
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
- 1 follower
-
-
היי,סוני הודיעה היום שהמחיר של ה-PS3 יורד ל-250$,בחישוב לשקלים 885 ש"ח(גרסת ה-160 GB) כיום המחיר בארץ הוא 1557 ש"ח. לפי מה שאני חושב המחיר ירד למינמום של 1200 ש"ח.לא פחות מזה. מקור:http://blog.us.playstation.com/2011/08/16/live-from-gamescom-playstation-3-now-249/
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני חוזר לארץ בקרוב ולא יודע איזה קונסולה להביא . הבעיה היא שאני די חושש לגבי המכס בארץ אם יתפסו אותי - זה הכי בעיה פה . בכל אופן הבנתי שאם כבר אני קונה אחת מהקונסולות להביא אותם לא בקרטון אלה בתוך המזוודה בין הבגדים מפוזר . אבל ההיתלבטות שלי מתחילה ככה : PS3 ל- XBOX360 . מתכוון לקנות או מסניף TARGET או מ-GAMESTOP . העדפה שלי זה PS3 כי ממשיך את המסורת . אין לי בעיה לשמוע חוות דעת על הקונסולה השניה . הבנתי שאין תיאמות כל כך ל-XBOX360 בארץ צריך לקנות שנאי או משהו כזה . מחירים ב- GS - PS3 399$ חבילת 80 ג'יגה - ללא משחק . 499$ PS3 חבילת 160 ג'יגה ( גירסה מוגבלת ) - לא זוכר אם זה יחד עם משחק . XBOX360 - 199$ חבילה ללא HDD ממה שזכור לי . 2…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי השבוע אני קונה את הסוני 3. איזה דגם כדאי לקנות ומאיפה? מודה לכם על ההמלצות.
-
- 25 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
לפני שאני הולך להוציא סכום דיי גדול על סוני 3 רציתי לדעת כמה דברים. לא מאמין שאני אשחק משחקים מעבר ל-PES2009 והחדשים שיצאו אחריו, אני מכור רק למשחק הזה. אני מעוניין שהמכשיר הזה יהיה תחנת בידור להרבה שימושים, ראיתי שאפשר לחבר דיסק נייד ולראות ממנו סרטים או לשמור עליו DEMO של משחקים אז ככה: הבנתי שלגירסא של 40GB אין רשת אלחוטית זה נכון? בגירסאות שיש אלחוטי אני יכול לשתף את המחשב ולראות סרטים בLCD שלי? ההתקן של BLUETOOTH יכול לתמוך בעכבר אלחוטי או במקלדת אלחוטית (לגלישה באינטרנט), אם לא אז ב-USB אפשר? פשוט ההוצאה גדולה עלי (יחד עם רשת אלחוטית) אז חשוב לי לדעת שזה לא יהיה רק לכדורגל כי יש לי סוני 2 כרגע! תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, קניתי בתאילנד PlaySation2, אך מתברר שהוא תומך רק בתקן שידור NTSC. האם יש דרך להמיר אותו שיקרא גם משחקים בתקן NTSC ו PAL? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לבן שלי PS2 ועכשיו אנחנו רוצים להוסיף שלט נוסף וכרטיס זיכרון שלא היה אף פעם. שאלה ראשונה האם כדי לקנות שלט מקורי ואם כן איפה הכי זול ? שאלה שניה האם כרטיס זכרון של 8 MB של SONY יכול להספיק למשחק אחד ? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. קודם היה לי אינטרנט של בזק והכול היה בסדר. עברתי להוט 100 מגה (ראוטר פייבר ) ואני לא מצליח להתחבר. אני מקבל TYPE 3 תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעניין אותי למה אין דיון כזה בפורום, יש איזה סיבה מיוחדת? כי אני מעוניין להחליף או למכור את הבאים... Marvel Ultimate Alliance - 50 ש"ח. PES08- 25 ש"ח למי שקונה בחבילה. DMC4- 75 ש"ח. Ghost Recon: AW2 100 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום . יש לי סוני 3 ושני ג'ויסטיקים מקוריים שנשחקו עם הזמן (הרבה פרו) ועכשיו השני מקשים של התנועה לא מתפקדים כמו שצריך.. לאחר חיפוש באיביי אחר ג'ויסטיק חדש ראיתי שמוכרים שם רק את הכפתורים לבד ובמחירים מאד זולים. השאלה היא אם אפשרי להחליף אותם ככה בקלות ללא הבנה מיוחדת בנושא? מישהו פה התנסה בדבר? תודה מראש וחנוכה שמייח
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפי הפרסום כאן התשובה היא כן . http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1827&scat=349&tcat= הופך את ה PS3 ליותר אטרקטיבי אבל עדיין - יקר בטירוף. כל מה שצריך עכשיו זה לחכות עוד כשנה פלוס מינוס כדי שהמחיר יהיה שפוי יותר.. *מצטער עם הפוסט שלי כבר לא מחדש לאף אחד.. פשוט לא ראיתי תגובה / ת'רד על העניין עדיין.. בכל מקרה לא יכול להזיק..
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי ראיתי שיש כבר קומפוסיט לסוני 2 שמבטיח שיפור משמעותי באיכות התצוגה של הסוני על הטלויזיה , יש לי LCD 32 של LG , השאלה היא האם האיכות הוא באמת עד כדי כך משמעותי, מישהו ניסה את זה תודה
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
שלום. אני אתחיל בכך שבXBOX אין לי מושג לא לגבי החנות ולא לגבי שום דבר אחר שם ואני לא יודע איך הדברים עובדים. חבר שלי רוצה לרכוש 60 דולר באמאזון כדי לרכוש את הפיפא דרך החנות של הXBOX (כמו שאני עשיתי בסוני), אבל איך אני יודע באיזה חנות הוא באקסבוקס שלו? הישראלית? אמריקאית? אחרת ? פוחד לרכוש 60 דולר ובסוף זה לא יתאים לחנות או משהו כזה לא מצאתי בפרופיל שלו כתובת , וכשאני מחפש פיפא דרך החיפוש לפעמים זה מראה לי בשקלים ולפעמים בדולרים. 1. איך אני יודע באיזה חנות הוא נמצא כשאני ב SIGN IN על היוזר שלו ? 2. זה סבבה לקנות קוד של 60 דולר באמאזון ולקנות דרך החנות כמו בסוני ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Streaming software by StreamMyGame, that enables the latest PC games to be played on the PlayStation 3, now enables you to play PC games with your SIXAXIS controller. The new StreamMyGame PlayStation 3 player includes a USB and Bluetooth pairing tool that enables the SIXAXIS to be used via cable or wirelessly. "Both our new StreamMyGame PS3 player and the Bluetooth tool install automatically, just download and double click" said Richard Faria, StreamMyGames CEO. "In addition to streaming games from your local PC, the new player enables games to be streamed from remote PCs or PC servers housed in ISP exchanges". http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=30144
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיה שכנראה נובעת מבעיה של סגירה. אם אני נמצא למשל במסך של ה browser אז כשאני סוגר את המכסה לוקח לו קצת זמן עד שהוא מראה שהוא קורא את הדיסק ואז הדיסק מופיע ואחרי כמה שניות נעלם. לפעמים אני שומע שהמעצור הזה של הדיסק שאמור לזוז מהדיסק כדי לאפשר לו להסתובב כשהמכסה סגור בולם את הדיסק ואז הוא עוצר ומפסיק להסתובב. פעם אחת גם קרה לי שפתחתי את הסוני והעינית דלקה באדום כאשר היא ממוקמת קרוב לאמצע (כשפותחים היא אמורה להיות קרובה לציר של המכסה, הכי רחוק מהמרכז). מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-