קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
בקיצור יותר גדול ,זמן בטריה קצת טוב יותר -וזהו ידית אנלוגית נוספת לא הוסיפו
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
תגידו הבחורה תיהיה דבוקה לתחת שלי כל המשחק? אין לי עצבים להגן אליה כל הזמן
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם הפיפא 2010. הבוקס קופא לי ולא מגיב לכלום (כולל הלחצן הראשי) באמצע שאני משחק בפיפא 2010 ואני חייב לכבות את הבוקס מהלחצן שעל האקסבוקס. הלחצן הראשי בשלט לא מגיב גם הוא. דבר דומה קרה לאחי לפני שבועיים ב PS3 והוא פשוט הסיר והתקין מחדש את המשחק (בלי למחוק שמירות) והכל הסתדר. איך אני מוחק את הפיפא בלי למחוק שמירות? ואיך אני מגבה את השמירות? ניסיתי להכניס דיסק און קי אבל הבוקס לא מזהה אותו. חייב עזרה, תודה
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
1 Little big planet שלוחצים ריבוע יש אפשרות של hearted , איך אני מעביר דברים מהעולם לשם לא כל כך הצלחתי Resistance 2 נתקעתי בשלב שנקרא Chicago Outskirts , מקווה שכתבתי נכון . אחריי ניסיונות רבים , אני מגיע ממש 5 דקות אחריי ההתחלה , לרחוב שבו על כל גג מימין ושמאל יש תמכונת יריה הזו , שישר הורגת אותך , והאפשרות היחידה לנטרל אותה היא לבוא מאחוריה וללחוץ משולש , זה מתחיל ככה אחד מהקבוצה שלי צריך חיפוי אני מנטרל מכונת יריה כזו בלחיצה על משולש ואז הורג 3 חזיירים צולף בהם , ואז החבר לקבוצה גם מנטרל אחת ואין לי שום דרך אלה רק לעבור ברחוב הזה , איך בידיוק ? ישר הורגים אותי המכונות גם מולי וגם על הגג משמאל וימין , לאחר משחק ממושך שמתי לב שאני יכל לקחת מהחייזרים שהרגתי נשק שנו…
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 12 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. חג שמח לכולם! יש לנו פרק שווה לאללה עבורכם במהדורה חגיגית, אפילו ערכנו מיני סדר משלנו שנקטע באכזריות באבחה אחת! (תאזינו ותבינו) (למזלנו הספקנו לתת את הגרסה שלנו לעשר המכות…) בפרק אנחנו סוקרים את המשחק החדש Chime Super Deluxe, מדברים על דמואים חמים (Swarm, Might and Magic: Clash of Heroes) משחקים לאייפון (מונסטר בלאסטר הישראלי, דיפ-סי, דת’ ראלי ואטומיקס) חדשות גיימינג שונות (מיקרוסופט ומפתחי משחקים, מכירות סוני ואקסבוקס, פורטל 2 ו-Wii 2). יש לנו שאלה שבועית חדשה: “מה הסוד האפל שלכם?” והמון שאלות מאזינים… אנחנו מק…
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אחרי 200 שנה קיבלתי עותק של MGS4 מאירופה. התחלתי לשחק, הכל טוב ויפה, הגעתי לתדרוך ב ACT4, והמשחק זורק אותי חזרה ל XMB. מקריאה באינטרנט מסתבר שאם הקונסולה על קושחת קאסטום/עם דונגל JB ו payload טעון כלשהו, המשחק נוטה לעשות את זה ולא משנה אם מדובר במשחק מקורי מדיסק או לא. אז למרות שיש לי עותק מקורי למהדרין, אני פשוט לא יכול להמשיך. תהיתי אם למישהו יש עותק PAL מקורי של המשחק וכן מצליח להתחיל את act 4, שאני אשלח לו את השמירה שלי, פשוט יעביר אותה את הקטע הבעייתי (הפלאשבאק ל MGS מה PS1) וישלח לי חזרה. לכל מי שאני מכיר יש עותקי NTSC.... יש שמירות באינטרנט אבל על liquid easy ו naked normal, אני על solid normal תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מישהו מוכן לבדוק ולתת סקירה ?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
למה היא קפצה בסוף לים? ואחרי זה איך היא חזרה בתור ילדה? וכל זה היה כאילו גן עדן?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום , יש לי סוני 3(מהדגם השמן כבר בן 6 ) גירסה 3.55 עם רוג'רו 4.55 ואני השתמשתי בכונן חיצוני של WD מסדרת Elements בנפח 1TB עם חיבור USB 2 והכל עבד טוב וחלק שנקנה לפני שלוש שנים, אך משום מה עשיתי טעות והרסתי תכונן והוא נהרס סופית, יש לי אותו כונן מאותו סוג שנקנה שנה(ב2012) לאחר מכן רק עם חיבור USB 3 ומשום מה הסוני לא מזהה אותו? משמע אני מפרמט תכונן לFAT32 על ידי EaseUS Partition Master 9.3.0 וגם ניסיתי עם GUIFORMAT ואז יוצר תיקייה בשם GAMEZ ושם בתוכה משחקים לדוגמא פיפא 14 והסוני לא מזהה את הכונן(ובהכרח לא תמשחקים) אני מודע לזה כי לא ניתן לגשת אליו במסך הראשי תחת לשונית video או photo וגם במולטימן למטה בצד שמאל מופיע הHDD האינטרנט הדיסק בלוריי שבתוך הסוני ולא ה…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 26 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. שלום למאזינים ולמאזינות! ינאי סופסוף חזר אלינו בריא ושלם (בריא – סבבה, שלם – שנוי במחלוקת) מטיול ארוך ומעניין בחו”ל. כמו כן, י ש לנו אורח מיוחד מאוד, איתמר ויסברג מפודקאסט המשחקים הותיק – המשחקיה. יחד, כולנו עושים ליוגי את המוות, ומושכים את ההקלטה ככל האפשר. (עבור איתמר זמן ההקלטה שקול ל3 פרקי המשחקיה לפחות LoL) היה ממש כיף ומצחיק, כיסינו הרבה נושאים ומשהם נגמרו נפרדנו בצער רבה (עד הפעם הבאה..) בפרק ניתן לשמוע מעט חוויות מחו”ל של ינאי, סיכום פרוייקט המשחקיקון של איתמר, סקירות של כמה משחקים (אינפאמוס 2, WOW, גולדן אקס ומשחק דפדפן ישראלי חדש) סקרנו מעט דמואים (לימבו, דד…
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה קניתי את UNCHARTED 3 בארה"ב הכנסתי גם את ה קוד ל ONLINE PASS, הכל אחלה בחלה אבל כשאני מנסה להתחבר לאינטנרט אני לא מצליח זה נתקע בשלב של ה SYNCING LEVEL DATA וכותב לי FAILED TO SYNC ניסיתי נואשות לחפש באינטרנט תשובה לבעיה ולא כל כך מצאתי מצאתי כמה שכתבו שאולי זה בעיה עם שרת ה DNS ולנסות לשנות אותו ניסיתי וזה לא עזר לי, אבל לא מצאתי שום התייחסות רשמית חוץ מזה שראיתי שלעוד אנשים יש את הבעיה אבל לא ראיתי שום פתרון. האם מישהו כאן גם חווה את אותה הבעיה, או אולי שמע על הבעיה ויודע איך לפתור אותה? זה ממש מבאס שה MP לא עובד, זה חלק ממש משמעותי מהמשחק שממש בא לי כבר לנסות.. תודה רבה רבה!
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מי מכיר חנות אמינה שאני יכול לקנות שם אקבוקס 360 באזור הצפון אוו באזור חיפה ? הוא בכלל מקומות שבאמת משם אפשר לקנות 360
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי במכשיר הps4 שלי בתופעה מוזרה, אני לא מצליח להעביר את המכשיר למצב שינה או כיבוי, אלא המכשיר מפסיק לעבוד, אור לבן מהבהב באיטיות בלי הפסקה, המכשיר מתחמם כמו מטורף והגויסטיק לא מגיב בכלל למכשיר, לחצתי על כל הלחצנים לחיצה ארוכה-קצרה-ביחד, שום דבר לא עובד , עד שנאלצתי להוציא את המכשיר מהתקע לגמרי כמה פעמים, לבסוף אחרי יום יומיים המכשיר חזר לעצמו, אני מקווה שלא הרסתי לו משהו בדיסק קשיח, מכל מקום השאלה, האם מישהו יכול לכתוב לי בקצרה מה פשר האורות וההבהובים שלהם בps4 כדי שאני אדע לזהות את הבעיה??
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה יצא לי לשחק כמה שעות במשחק הזה אבל הוא שיעמם אותי אחרי זה אז נטשתי היה לי חלק שהייתי אם קצת "חיים" ובלי אפשרות ריפוי קרוב ולמרות שיכלתי לשחק ולעבור את החלק הזה בסוף המשחק פשוט לא מצדיק את המאמץ בכל מקרה Cursed Mountain פותח על ידי חברת פיתוח קטנה הוא משחק אימה \השרדות שאתם מגלמים בו אח שמנסה למצוא את אחיו שנעלם על הר גבוה אם אני לא טועה אימליה אבל לא בטוח בדרך אתם פוגשים רוחות רפאים -אבל זה לא משחק סטנדרטי בסגנון כמו ריזידנט איוול פה אין לכם נשקים חזקים אלה רק פטיש הרים וכמה חיזוקים חלשים יחסית שמקבלים בהמשך גם מבחינת החוזק של הדמות היא יחסית חלשה בכל מקרה ולמרות זאת רוב המשחק מאוד קל הבעיה שפה ושם נתקלים בחלקים הרבה יותר קשים וזה הרבה בגלל שהדמות…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אוקי,קניתי PSP SLIM & LITE לפני כמה ימיפ פשוט היה לחץ של מבחנים .. בקיצור המכשיר הוא דק בהרבה מהקודם(היה לי אותו והיה לו בריק ..נקנה בחו"ל והאחריות לא התממשה) את החבילה שקניתי בחיים לא תשיגו במחיר הזה,1600 שקל יצא לי חבילה כזאתזאת חבילה מיוחדת הבעלים של החנות חבר שלנו..) PSP SLIM &LITE+פריצה,זיכרון 4 GB של SanDisk קייס של לוגי'טק(של הגיימרים עולה 200-250 שקל),מגן מסך כל השטויות האלה.. כבל לחיבור לטלויזיה,כבל USB שכולל טוען כזה ..(שבמקור חבילה כזאת עולה בין 2300-2500 תלוי בחנות,אני קניתי ב-GAMESTATION) עכשיו לסיקור: המכשיר דק מאוד וטוען את המשחקים באמת יותר מהר מקודם,בהרבה יותר,לדוגמא:במצב עומס שאני מתכוון בישן הייתי משחק יותר משעתיים כל קרב במשחק WWE 2006 וז…
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ניתן לראות פה את השעה הראשונה של המשחק מטרויד פריים 3: http://www.tehgamr.com/2007/08/19/first-hour-of-metroid-prime-3/ אני כרגע בעבודה והסרטונים חסומים לי, מסקרן אותי לראות איך המשחק נראה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
איזה כבל אני צריך לקנות בשביל לחבר את הג'ויסטיק האלחוטי של הXBOX360 למחשב? האם יש אפשרות לחבר את הג'ויסטיק בצורה אלחוטית למחשב? איפה אני יכול לקנות את זה?
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
www.turnir.co.il אליפות ישראל ב FIFA 13 XBOX360 חושבים שאתם אלופים ב FIFA 13 על ה xbox360 ? בואו להשתתף בטורניר אליפות ישראל הרשמית ותוכלו לזכות בפרסים מדהימים ! הטורניר יתקיים ב 28.3.13 באולם ספורט בית דני בת"א, החל מהשעה 11:00. · עשרות עמדות משחק בהקרנה על מסכים ענקיים · פרסים מדהימים לזוכים · יציעי ישיבה נוחים לקהל שמגיע לצפות במשחקים · תחרויות והפעלות נוספות ההשתתפות בטורניר חינם ולגילאי 13 ומעלה. חובה להירשם מראש כי מספר המקומות מוגבל ! הכניסה לצופים חופשית וללא הגבלת גיל. רוצים להשתתף ? כנסו להירשם עכשיו ! www.turnir.co.il מעונינים לעבוד בטורניר ? אנחנו מחפשים חבר'ה רציניים אחרי צבא, שיעבדו באירוע בתור שופטי משחקים, בעמדות ההרשמה, ובתפקידים נוספים…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום רב. התחדשתי בXBOX 360 4 GB חדש. כמובן שהוא פ..ץ. אני מעוניין לקנות תיק נשיאה או תיק שהוא גם CASE לXBOX שלי כי אני מעביר אותו די הרבה בין הבית לבסיס. ראיתי כמה אופציות בEBAY אבל החלטתי לשאול פה בכל זאת האם יש למישהו המלצה לתיק כזה. כמובן שהקניה תיהיה דרך EBAY. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבעיה במשחק WWE 2007 עם אחד השלטים! שאני משחק עם שני שחקנים אחד נגד השני אז אחרי כל מכה שאני נותן השלט לוחץ לי START לבד! והמשחק יוצא לי לתפריט הזה של ה PAUSE למה זה קורה? ואיך אפשר למנוע את זה?! והשאלה (הכי חשוב)! שאני מכניס דיסק משחק של PS1 המכשיר מראה לי תדיסק בצבע כחול ושאני נכנס אליו הוא חושב כזה ואז יוצא! זה אומר שהסוני לא יכול להיכנס אליו? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=36318 Eidos Interactive שמפתחת את המשחק Batman: Arkham Asylum הודיע כי דמות הג'וקר תהיה בלעדית ל PS3, קרי רק בקונסולה הזו תוכלו לשחק בדמות. ונראה שזה יהיה חינם: http://www.joystiq.com/2009/06/01/batman-arkham-asylum-joker-dlc-will-be-free/
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי PSP מהדגמים הישנים 1000 ורציתי לדעת עד איזה נפח הוא תומך ואיזה סוגים מתאימים לו, האם הUltra II MS Pro Duo יעבוד איתו?
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי, רכשתי MSI SPATIUM M480 2TB HS עבור הPS5. לצערי גיליתי רק בדיעבד שההיטסינק גבוה מדי והכונן למעשה לא מתאים רציתי לדעת אם אפשר להתקין את הכונן מבלי המכסה הקטן של הSSD שחוצץ בין הכונן לבין הפלסטיק הלבן של הקונסולה במידה ואי אפשר או לא מומלץ, האם אפשר להחליף את ההיטסינק באחד שיתאים? ראיתי בדיקות בTH שהפעילו את הקונסולה (עם SSD אחרים) עם HS ללא המכסה הקטן והטמפ היו אפילו יותר טובות (למעשה, זה התרחיש הכי קריר שהיה) https://www.tomshardware.com/features/ps5-ssd-upgrade-temperature-testing/3 אשמח לתגובות מניסיון
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-