עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by Godmoney,

http://www.nextgn.com/2009/03/23/god-of-war-iii-to-feature-drop-indrop-out-co-op/ Co-Op ב- God of War III? האם לטובה? לרעה? אני לא בטוח שאני אוהב את זה... למרות שיכול להיות חוויה מדהימה...

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20698 כניראה שבדור הזה ניראה יותר משחקי מולטיפלטפורם מהדור הקודם כמו שאמרתי בעבר בגלל מחיר הפיתוח של משחקי HD הרבה חברות יעדיפו לפתח לPS3\360\PC ביחד המשחק אומנם עוד לא הוכרז למחשב אבל אני מקווה שהוא יצא למחשב בסופו של דבר

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by badtoyboy,

טוב אנשים אני ממש ממש מצטער שאני פותח עוד נושא ושוב משגע אתכם בקשר לקניית הקונסולה.. פשוט אני כללל כךךך רוצה לקנות ומחפש כל דרך אפשרית לקנות מחו"ל... הבעיה היא שהקרוב משפחה הראשון שנוסע לחו"ל זה רק עוד חודש וחצי מינימום, ואין לי כח יותר לחכות :(... אז אולי יש מצב שמישהו נוסע לחו"ל, ויכול לקנות בשבילי (בתשלום כמובן, אני אשלם למי (אם יהיה מישהו) שיסכים לעשות את זה בשבילי... אם לא אז אני מבין...כאילו זה בקשה די גדולה (ואני גם לא כ"כ מוכר בפורום הזה...אני יותר מוכר ב PCARENA למי שמכיר...).. בכל מקרה תודה גם אם לא אז פשוט אני אחכה בסבלנות... יום טוב שיהיה לכם!

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by huber,

לא יודע מה איתכם - אבל אני בעד דמות שיכולה להעיף מכוניות באוויר ללא כלי נשק http://www.g4tv.com/e32008/hdvideos/27706/Infamous_DirectFeed_Gameplay.html

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  5. Started by Godmoney,

האמת היא שכשהכריזו על המשחק הזה אז ממש לא התרגשתי. לא אהבתי את המשחקים הישנים בסדרה ולא ראיתי איך משחק חדש בסדרה יכול להעורר אצלי התעניינות כלשהי. זה השתנה כששמעתי את אחד הכתבים ב PS3Fanboy מדבר באיזה Podcast על חוויית המשחק (הוא שיחק במשרדים של החברה המפתחת) ודיבר על כל מיני דברים חדשניים שנשמעים ממש כייפיים כמו נסיעה ברחובות ניו-יורק כשבניינים מתמוטטים סביבך, טיפוס על גורד שחקים בעזרת חבל ודברים כאלו. באותו חלק בתוכנית הוא אמר שהוא לא מבין למה הדברים הטובים במשחק בכלל לא נכנסים ל Trailers שלו שמראים בעיקר הליכה בין חדרים עם כסא בוער. בכל מקרה, מאז אותה תוכנית (ששמעתי לפני כחודש בערך) אני דיי מחכה למשחק. הוא עומד לצאת בימים הקרובים ושלושה אתרי משחקים אירופיים (גרמניים נד…

6. זה אמנם ישן, אבל זה מגניב בטירוף אז הנה לינק למי שעדיין לא מכיר: תמצית: הרעיון הוא להשתמש בשלט של ה-wii ובסנסור שלו (בתקשורת אינפרה-אדום ביניהם) בשביל לדעת איפה נמצא הראש של השחקן. זה מאפשר לשנות את התמונה שמוקרנת על הצג בהתאם לתזוזת השחקן במרחב (על פי המיקום שלו בתלת מימד), מה שנותן תחושת תלת מיימדיות טובה וריאליסטית יותר. לקראת סוף הסרטון הוא מראה איך אפשר להשתמש בשלט wii אחד בשביל זיהוי המיקום של השחקן, ובשלט שני בתור רובה, ואז לקבל משחק בו לתנועת השחקן יש משמעות. נראה לי שבגלל שמאוד קל להשתמש בטכנולוגיה של שלט ה-wii כדי ליישם את זה - יהיה לנינטנדו קל להוסיף את זה כערכה מגניבה ל-wii (כל מי שיש לו שני שלטים יוכל לקנות משקפים כאלה ולשחק). כמובן שטכנולוגית כל היצ…

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by marlboro,

כתוב שהמשחק יצא כ REview copy זה אומר BETA או משחק שלם ואמיתי תודה

8. Started by orenmj23,

ערב טוב לכולם, לפני מספר דקות, העלתי לאתר שלי את הביקורת המלאה על משחק הרובוטריקים החדש, המשחק שמבוסס על סרט הקולנוע, "רובוטריקים- הנקמה", מכיל לראשונה מצב משחק מקוון ומאפשר לשחקן לשחק במצב הקמפיין תחת הרובוטריקים או השקרניקים. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי הביקורת ובכללי לגבי האתר, הנה הלינק: ogelive.net תודה מראש, אורן.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  9. ידוע ש NTSC הוא נחות מ PAL, אני משחק את RE:UC משחק מעולה אבל האיכות תמונה ממש גרועה, אין את זה במשחקים אחרים. אני יודע שהמשחק יצא עכשיו ב PAL אם אני אקנה אותו אז התמונה תראה יותר טוב, או שאני אשחק בגירסת NTSC כבר. יש לי Wii שנקנה בארץ.

10. קניתי לא מזמן 3000 נקודות WII להיות מוכן לשרות הורדות של משחקים קטנים חדשים שצריך לצאת בקרוב אבל כרגע אני עובד קשה ואין לי כל כך כוח אפילו למשחקים יחסית קלילים כמו "לא עוד גיבורים" ככה שחשבתי על משחק מאוד קליל שיהיה לי בימי עבודה קשים אבל משחק שאפשר לשחק הרבה משהו בסגנון של בובל בובל או באותה רמת קלילות למישהו יש המלצות ?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by חן מ,

שלום בסוף החודש יהיה לי יומולדת ואני אקנה XBOX בהחלטה הסופית(קרירין לא להיות עצבני ) אני צריך המלצות למשחקים מכל הסוגים,חוץ מספורט אם מישהו יוכל לעשות לי תגובה מסודרת עם רשימת ההמלצות זה יהיה מעולה לא להמליץ על COD 4/5 כי סיימתי אותם על המחשב,בנוסף לא להמליץ על FEAR 2 כי גם אותו סיימתי על המחשב,אלא אם יש בכל אחד מהמשחקים האלו דברים מיוחדים שאין אותם במחשב תודה חג שמח

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  12. למי שרוצה יש ביקורת של גימספוט פה- http://www.gamespot.com/gamecube/action/supersmashbrosmelee/index.html וזה המשחק לגימקיוב ולא המשחק שצריך לצאת בקרוב לWII טוב Super Smash Bros. Melee הוא אחד מהמשחקי המולטיפליר הטובים ביותר ששיחקתי יש לו רק חסרון גדול אחד וזה החוסר במולטי מקוון וחסרון קטן שהידית גימקיוב לא הכי טובה למשחקים בסגנון יתר הדברים מצוינים הגרפיקה מצוינת לסוג המשחק וכך גם המוזיקה יש מספיק דמויות שלבים מצבים והרבה רמות קושי לבחור כמשחק סינגל הוא פחות טוב אבל עדיין די טוב הרבה בזכות המצבים ורמות הקושי השונות בסופו של דבר הציונים היו בזמנו בסביבות ה90 והציון שלי אותו הדבר במשחק הבא יהיה כבר אונלין מה שיכול להיות מצוין ואולי אחד מהמשחקים המקווני…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  13. היום הבאתי מכשיר PS3 מחבר שלי, חיבאתי אותו לטלוויזיה שלי (37 LCD של סמסונג, אם תרצו דגם אני אביא) והיא זיהתה שיש שם כבל מחובר אבל כתבה לי: mode not support או משהו כזה, אבל אני חושב שזה מפני שההגדרות בסוני לא טובות בגלל שלפני שלקחתי את הסוני מחבר שלי הוא היה מוגדר על 1080P ואצלי בטלוויזיה יש רק 1080i אז אני אכבר לא יודע מה לעשות... בבקשה שמישהו יעזור לי כמה שיותר מהר בבקשה.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by asaf556,

קניתי היום את המשחק gt5 הפעלתי אותו והוא עובד אבל כל אפשריות המרוצים נעולים אי אפשר להכנס איך אפשר לגרום להם להיפתח ולהיכנס למרוצים?

15. Started by ofirterev,

שלום לכולם וחג שמח יש לי שאלה הורדתי מורטל קומבאט ארמגדון לסוני 2 ואני נכנס לתפריט של השחקנים ויש לי שם ארבעה ריבועים אם מנעולים בקיצור אני אני מרוויח אותם יש שיטה להרוויח אותם כמו בתקן 5 אני מת להוסיף אותם בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  16. הצריכת חשמל של ה Sony PlayStation גבוהה ?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  17. אני מחפש המלצות למשחקים טובים ומעניניים הרפתקאות ספורט בין היתר

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  18. שלום לכולם ברשותי מכשיר XBOX360 שרכשתי לפני כחודשיים מדובר בגרסאת הפאלקון עם מעבד 65 ננו וכונן BENQ יש משהו מאוד מאוד אבל מאוד מעצבן שפשוט לא נראה לי הגיוני אני מחובר לLCD בכבל HDMI ואפילו אם אני באמצע משחק ואני בוחר כניסה אחרת כמו למשל מעבר לHDMI השני שלי שאליו מחובר המחשב או לכניסת הSVIDEO שאליו מחובר הממיר של HOT אז כשאני חוזר חזרה לכניסת הHDMI של הXBOX360 אני רואה שהמכשיר יצא מהמשחר מעלה את הלוגו של מסך הפתיחה וחוזר למסך התפריטים הראשי וזה פשוט מעצבן כי אם אני באמצע משחק ובטעות לחצתי על השלט אז זה דופק לי את הכל או אפילו אם בא לי למשל לבדוק משהו במחשב ואז לחזור לשחק אני לא יכול האם גם לכם זה קורה או שהמכשיר שלי מקולקל?!?!?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  19. תג המחיר עומד על 40 דולר. http://nextgn.com/2008/10/16/socom-us-navy-seals-confrontation-live-on-the-american-playstation-store/

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,גירסא חדשה אמורה לצאת ב23 במרץ בתחילה ביפן,של המשחק Monster Hunter, היא תכלול PSP SLIM,מטען, בטריה , חוברות הדרכה,תיק נשיאה(הפשוט של PSP),רצועה ליד ייחודית של המשחק. תמונה: האם הייתם קונים את הגירסא הזו ? נראה לכם שהיא תצליח?ולנושא אחר,האם המשחק MONSTER HUNTER יצליח ?

21. Started by marlboro,

עכשיו במקרה שעברתי על הפורום ראיתי ש resistence 2 במבצע זמני של 44 דולר! חשבתי שאולי אפשר לפתוח תרד שאם מישהו יודע על מבצע או הנחה משמעותית כל שהיא הוא יוכל לכתוב אותה פה, אפשר גם לתת קופונים, מי שרוצה יש לי 5$ שמסתיים היום ב play-asia הוא לא עובד ביחד עם הריזטנס ד"א

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by klayton,

:

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Yeah baby... http://www.gametrailers.com/player/40445.html אי אפשר לדלות שום אינפורמציה מהteaser כמעט, אם אכן מדובר בהרפתקאה נוספת של Master Chief כנראה מדובר על The Fall of Reach, אם לא יש מצב טוב שנזכה לגיבור חדש ואולי נזכה לזווית נוספת על הTime Line של Halo2 הפעם מצד אלה שנשאר על כדור הארץ.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  24. יש כרגע רק תמונה מפוקסלת מישהו הצליח לנקות חלק מהפילטרים והראה תמונה כזאת אני מהמר על איטרנל דרקנס 2 שהיו שמועות שהוא בפיתוח לWII

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by yigal_26,

היי, האם שליטה ב-PES2009 עם שלט של WII נוחה? כי אני שיחקתי במשחקי כדורגל עד עכשיו רק ב-PC ושוקל לקנות את השחק הנ"ל ל-WII. צריך לקחת בחשבון גם ילד בן 7 ירצה לשחק בו. תודה.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים