עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. האם כבר ראיתם את סרטון הטיזר מבית EA Games, אשר חושף כי לצד כותר המשך ל-Star Wars Battlefront שיגיע בשנה הבאה מצפים לנו גם כותר אקשן-הרפתקאות של Visceral Games (יוצרי סדרת Dead Space) ביקום הפופולרי של מלחמת הכוכבים בשנת 2018, וגם משחק פעולה חדש מגוף שלישי מבית Respawn (יוצרי Titanfall ופליטי המפתחת שיצרה את Call of Duty) שיגיע מאוחר יותר? אין ספק שבמפיצת המשחקים מתכננים לנצל באופן מיטבי כל דקה נוספת שבה הזכויות לאחד מהמותגים המפורסמים והאהובים ביותר בעולם נמצאות בידיהם.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by zilbermm,

היי, ניסיתי לחבר את ה-xbox 360 ישירות למודם שהמחשב שלי מחובר אליו (thomson tcm425) והבוקס לא מקבל IP. בהתחלה הוא היה ניכשל מיידית ולא מזהה רשת כלל. איתחלתי מחדש את המודם והבוקס וכת אני רואה שהוא מנסה כחצי דקה-דקה אבל לא מצליח לקבל IP. יש לי חיבור ללא חייגן בכבלים ל-012. מה עליי לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. מקורות בתעשייה ממשיכים לדווח: גרסה חדישה של ה-Playstation 4 תקבל מעבד גרפי חזק במיוחד יחד עם יכולת להציג תוכן ב-Ultra HD האם אנחנו קרובים לעת שבה קונסולת המשחק שבסלון תהיה חזקה באמת, או לפחות ביחס למחשב הגיימינג הממוצע? ובכן, על פי שמועות שהגיעו לאתר הגיימינג GiantBomb נראה שהסיכוי קיים. על פי הדלפה שהגיע לאתר, שם הקוד בסוני לקונסולה החדשה הוא NEO, ומדובר במכשיר עליו דובר בשבועות האחרונים כ-Playstation 4K. כינוי זה הודבק למכשיר המדובר בשל היכולת שלו להציג תוכן ב-4K. עד כה לא דובר על משחקים אלא בעיקר על סרטי BluRay, שעד כה היו מוגבלים ל-FullHD 1080P ב-Playstation 4 וב-Xbox ONE. לפי המידע שהודלף הרכיבים החשובים ביותר בו הולכים לעבור שדרוג, מה שיביא את …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. יש כרגע רק תמונה מפוקסלת מישהו הצליח לנקות חלק מהפילטרים והראה תמונה כזאת אני מהמר על איטרנל דרקנס 2 שהיו שמועות שהוא בפיתוח לWII

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  5. הי אני נתקל בבעיה בצפיה בסרט HD בPS3. יש לי סרט שיש לו מספר שפות AUDIO , כאשר אני צופה בו במחשב, משום מה ברירת המחדל הינה פסקול ברוסית, אבל אין בעיה להכנס להגדרות של הנגן ולשנות לפסקול באנגלית. כאשר אני מעביר את הסרט בעזרת MKV2VOB לHARD DISK נייד ומחבר אותו ללPS3 אני יכול לראות אותו אבל הפסקול הוא ברוסית. אין לי אפשרות גם דרך השלט של ה - PS3 להעביר לפסקול אחר, כאשר אני לוחץ על AUDIO זה מראה לי שאני שומע AUDIO מספר 1 אבל אין אפשרות להעביר לאחר מה אני יכול לעשות על מנת להעביר לאנגלית? שאלה נוספת ולא קשורה: הHARD DISK החיצוני שאני משתמש בו מפורמט ל- 200 ג'יגה ב- FAT32 שעליהם אני מעתיק את הסרטים שאני רוצה לצפות ב PS3 ול 800 ג'יגה בNTFS שאני משתמש לגיבוי המחשב. במידה ואעשה מחי…

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  6. Started by DOGMA,

אחרי הטריילים המאוד ארוכים שהיו כמעט כמו סרט תעודה מזוייף שהיו לHALO3 הם באמת התעלו על עצמם הפעם. אני לא אתפלא אם זה הטריילר היקר ביותר שהופק איי פעם לפחות יחסית לאורך המאוד קצר שלו יחסית לטריילרים שהיו לHALO3... http://www.gametrailers.com/video/full-length-exclusive-halo-3-odst/55529

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  7. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס' 32 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הענינים, גברים! יש לנו פרק חדש בשבילכם והוא מלא הפתעות: יוגי צריך ויטמינים, ינאי כבר על ריטלין ולוני מוקף ארגזים… (כמו שאומרים – “אם ההר לא בא למוחמד – אז מוחמד צריך לעבור דירה..”) איפה היינו? אה כן, יש לנו פרק שווה בשבילכם היום: יוגי חוזר לעבר עם מכונת (הפופקורן) הזמן הקטנה שלו וחווה מחדש את Saint Row 2. יש לנו סקירת מאזין על קרייסיס 2. המון חדשות חמות וטריות (MW3, Dead Island, Assasin’s Creed Revelations ועוד…) וידאו השבוע (ביוני למדי), פינת הפליקצ’ארט, שאלה שבועית חדשה והמון שאלות מאזינים (חלקן מו…

8. טוב אז ככה אני חולה על גימפאדים ואוהב מידי פעם גם לשחק משחקי 2D בסגנון היותר מיושן משחקים כמו סטריט פיטר 2\3 כמו מרוול VS קאפקום 2 כמו מאריו ויושי וכו ה2D ועוד הרבה משחקים למשחקים כאלו הרבה מהגימפאדים הסטנדרטים היום לא מספיק נוחים בין עם זה דול שוק 3 שבמקום D-PAD סטנדרטי יש לו כפתורים לא נוחים או בין אם זה הגימפאד של ה360 שיש לו ג-PAD ממש מחורבן ופה מגיע פיתרון קסמים הגימפאד סאטורן USB -מצוין לאמולטורים למחשב ולחלק מסוים של משחקי PS3 לינקים לסרטונים שצילמתי אני ישים בסוף אבל לפני זה קצת היסטוריה בתקופת ה8 ביט של הקונסולות לנינטנדו הייתה קונסולה בשם קיצור NES -בארץ המון מכירים את הזיוף המגאסון לסגה הייתה קונסולה די דומה ו2 הגימפאדים היו מלבנים…

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  9. Started by outburst,

שלום לכולם, קבלתי PS3 ללא שלטים, אשמח לדעת אילו שלטים כדי לקנות, עדיפות לשלטים אלחוטיים. האם צריך מתאם bluetooth לשלטים? האם אפשר לעבוד כמה שלטים אלחוטיים במקביל על מתאם אחד? אשמח אם יש לכם טיפים, המלצות אזהרות וכו' לפני שאני יוצא בקניה... שאלה נוספת - מה ההבדל בין פרוץ לרגיל?איך אני בודק אם שלי פרוץ? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מצאתי את זה כשזה פורסם בפורום אחר והחלטתי לחלוק איתכם: http://www.co-optimus.com/index.php ממש חביב ושימושי למי שרוצה לשחק בזוגות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by LIDOR_13,

היי תקשיבו אין לי מישהו לשחק איתו באותו סקוואד ובכלל ב BC2...! מי רוצה לשחק איתי? גיימר טאג: LIDOR 13

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by devek,

אני משחק את המשחק בOFFLINE ולא ממש ברור לי מה הם אותם INSIGHTS ,האם יש להם שימוש גם במצב של סינגל? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by NM,

יש אותו כבר בארץ? ובמחיר זול יותר מ400?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  14. Started by אבי11,

שלום יש לי קונסולה PSP. יש אפשרות להתחבר איתה לרשת אלחוטית, את זה בוודאי כולם ידעים. השאלה שלי היא, האם ישנה אפשרות- באמצעות מתאם כלשהו או בכל דרך אחרת, להתחבר לרשת קווית (חוטית) כלומר, להתחבר עם כבל לנתב, כמו שמחברים מחשב רגיל? תודה

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  15. החל מהשבוע יש אופציה להחליף את הנקודות באתר של נינטנדו אירופה (שמקבלים על Registeration של משחקים באתר) בנקודות לWII לקניית משחקים בVC ותוכנות לWII בחנות. יחס ההחלפה הוא 1-4 , לא הרבה במיוחד , אבל מצד שני אלו נקודות חינם שנותנות משחקים שאחרת היו עולים כסף - אז אני לא ממש מוצא על מה להתלונן (חוץ מזה שההקצאות כרטיסים נעלמות מהר , ומותר לקנות עד 2 כרטיסי נקודות ליום) לעוד פרטים : nintendo-europe.com תהנו. ליביו

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by ake,

konami הציגה טריילר חדש בתערוכות המשחקים e3 למשחק האחרון בסדרת אקשן/טקטיקה/ההתגנבות mgs ובשמו המלא Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots בטריילר הנוכחי נחשפים פרטים עלילתיים חדשים כמו כן יפיעו דמויות מהמשחקים הקודמים בסידרה כגון Raiden,Otacon, Meryl Silverburgh,Roy Campbell,Naomi Hunter לינק לטריילר למידע נוסף http://en.wikipedia.org/wiki/Metal_Gear_Solid_4:_Guns_of_the_Patriots

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by stone cold,

http://www.gamespot.com/news/6168505.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0 יהיה מעניין ליראות אם זה יפתח תדלת למלחמת מחירים

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  18. Started by Godmoney,

Official announcement on the 30th. The video walkthrough and official screens of in-game XMB, profiles and trophies will all be out on Monday.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  19. לפי השמועה פה - http://news.vgchartz.com/news.php?id=5280 כנראה עוד יומים יכריזו על הורדת מחירים בארצות הברית ל200$ חוץ מזה אולי באירופה במקום הורדת מחיר יהיה באנדל חדש שיכלול את התוסף מושאן פלוס ואת WII ספורט ריזורט חוץ מהWII ספורט הרגיל בכל מקרה כאחד שאוהב לצפות בנתוני מכירות של הקונסולות זה מאוד הגיוני מבחינת מכירות הWII נחלשה מאוד בשנה האחרונה וחלק מהחסרונות שהיו לה בהשקה כמו חוסר תמיכה ברזולוציות גבוהות לדוגמה רק גדלו לאומת זאת מחירי המתחרות ירדו משמעותית ובקרוב יצא זיהוי תנועה למתחרות הWII אומנם לא מתחרה ראש בראש מול הPS3\XBOX360 אבל בכל זאת היא הקונסולה הכי חלשה טכנולוגית ואחד היתרונות הגדולים שלה בהשקה היה המחיר הנמוך יתרון שלא קיים כל כך היום שה360 ארקיד…

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by cb,

אוקיי אז ככה: שיחקתי בראשון כי השאלתי אותו מחבר ..משחק מעולה...! גמרתי אותו פעמיים! מאז אני תמיד רציתי לשחק בשני ובשלישי אבל מה לעשות קצת התרחקתי מהקונסולה הישנה הזאת(PS2).. עכשיו מאוד בא לי לחזור לשחק במשחק הזה ולהמשיך לשחק בשאר משחקי הסדרה. אני לא זוכר את השמות של שלושת הכותרים אבל בכל מקרה כשחיפשתי לקנות אותם באינטרנט בין אם חיפשתי בגוגל או ברשתות שמוכרות משחקים (פריק ,באג וכו') לא מצאתי זכר לSLY 1 או 2 רק ל3. למישהו יש מ ו ש ג איפה אני יכול למצוא אותם לקנייה במחיר שפוי? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by HNR,

ניסתי לשחק עם 4 אנשים ולא הצלחתי חיברתי הכל והמשחק קלט רק 2 שלטים... מיישהו יודע איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  22. אהלן. הוצאתי את הקונסולה אתמול מהארון, ניקיתי אבק, ויש לי מספר שאלות: 1. למה בחנות הישראלית אין בכלל DLC לGears of War 3? אם אני קונה משחק בארץ (פיזי או חנות בXBOX LIVE) האם תהיה לי אפשרות לקנות DLC מחנות אמריקאית? (ניסיתי לקנות את המשחק דרך חנות אמריקאית ב20 דולר ולא משנה מה, איזו מדינה בחרתי בכתובת, אם השתמשתי בפרוקסי, לא הצלחתי לקנות) 2. המשחק השלישי שווה בכלל את הכסף? עולה 130 שקל. אני רוצה בעיקר לרשת. עדיין אפשר למצוא עם מי לשחק? יש קהילה? והאם יש את ההגבלה האיזורית כמו שהיה עם המשחק השני לשחקנים ישראלים? בקיצור - רק בשביל הרשת - שווה? 3. ראיתי שHalo4 עולה בארץ 90 שקל. משחק שיצא לפני כשנה. מה הסיבה למחיר כזה? המשחק לא הצליח? לא טוב? חשבתי לקנות למולטי. ממליצים או להת…

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by amexudo,

לבעלי נינטנדו סוויץ' חבר מביא חבר, בוא נחליף משחקים ונחלוק חוויות ומבצעים

• 0 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. Started by MODI,

http://www.amazon.com/Call-Duty-Advanced-Warfare-PlayStation-4/dp/B00MU1YEZY/ref=sr_1_3_twi_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1420575839&sr=1-3&keywords=call+of+duty+advanced+warfare תעברו לDIGITAL STANDARD האם יכול להיות שזה חסום רק לארה"ב או משהו כזה? לי יש חשבון PSN אירופאי (דיי בטוח, בחנות של סוני המחירים בשקלים)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by tgen,

שמתי לב שהמחיר של המשחק fracture ל-PS3 ממש צנח ולמרות שהוא קיבל ציונים די גרועים ממש אהבתי את הדמו שלו. השאלה שלי לכל מי שיצא לו לשחק במשחק היא אם המשחק מהנה כמו שהוא נראה בדמו או באמת מאכזב כמו הציונים שהוא קיבל... מה אתם אומרים, שווה קנייה?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.