קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
בארץ הרבה לא מכירים את סדרת YS הסדרה הזאת מוכרת בעיקר ביפן ,היא התחילה בימי ה8 ביט העליזים על הNEC PC-8801 אבל התפרסמה בעיקר ששני המשחקים הראשונים YS 1-2 קיבלו פורט מאוד משופר לטורבו גרפיקס\PC-אנגין CD (ביפן השם של הקונסולה שונה ובגלל זה כתבתי את שניהם ) הפורט הזה חוץ משיפור גרפי ,הוסיף סירטוני אנימה ושיפור ענק למוזיקה במשחק וזה יתאפשר בזכות כמות המידה שאפשר לכתוב על CD לאומת קלטות המשחק באותה התקופה YS BOK 1-2 היה אחד מהחלוצים במעבר הקונסולות לפורמט הCD למרות שהתוסף CD לטורבו גרפיקס\PC-אנגין נכשל בכל מיקרה אפשר לתאר את הסדרה כזלדה LITE + RPG LITE במילים אחרות יש אלמנטים שמזכירים משחקי זלדה ,אבל הם נעשים באופן מאוד פשוט ויש אלמנטים של RPG אבל גם הם נעשי…
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
סירטון מושקע עם המוזיקה של בואמין רפסודי של קווין אבל מילים וקליפ שקשורים לNES (נינטנדו 8 ביט אבל אולי אתם מכירים את הזיוף מאגסון ) בכל מיקרה פה הסרטון http://retrowaretv.com/pat-the-nes-punk-brentalfloss-nintendohemian-rhapsody/
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
טוב הגיעה הזמן ,הסנונית הראשונה של הדור הבא הושקה סוף סוף
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום (מאוד), אני הולך לקנות Xbox ביום שישי. אני מתכוון לא לפרוץ אותו, ולקנות 5-6 משחקים. אני סגור על Halo 4, Battlefield 3. עוד אופציות: Fifa 13, Forza, Black Ops II. רציתי לשאול שני דברים: 1) האם הפתיחה של Xbox Live בארץ אומרת שיש שרתים ישראלים? 2) אילו משחקים הולכים חזק ב- Live, שיש בהם הרבה ישראלים? (כלומר אילו משחקים לקנות) תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.walmart.com/ip/Xbox-360-Customer-Choice-Bundle/7964864 דרך שירות buy2usa למשל, זה יוצא (הערכה) 333$ = יוצא קצת יותר מ1300 שח, עבור הקונסולה (4GB), שני שלטים, משחק ומנוי 3 חודשים. המחיר בארה"ב כולל משלוח חינם זה 240$ (כל השאר זה שילוח/תשלום ל-buy2usa, ומיסים) האם מישהו פעם הזמין בצורה זו, ויכול לשתף מניסיונו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה רכשתי אקסבוקס סלים לפני חודש + פרו 2013 מקורי..פתחתי פרופיל ולאחר מכן פתחתי עוד פרופיל רק של הgold live. הכנסתי את הקוד שקיבלתי וכאמור הקוד פג תוקף לפי קונאמי... (invalid online pass) . דיברתי עם ישפאר וקיבלתי קוד חדש - גם הוא לא עובד. אין לי מושג מה הבעיה, גם קניתי משחק מקורי לאקסבוקס וגם שדרגתי לxbox live gold U ועדיין לא עובד, בקיצור עצבים... שלחתי מייל לקונאמי והפרחחים כמובן לא חזרו אליי. למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, התשתית שלי היא של בזק במהירות 15 והספק גם בזק בינלאומי וגם שם 15 ודרכם יש לי גם חבילת גיימרים, אני משחק בפלייסטיישן בחיבור ישיר(כבל) לראוטר מסוג D-LINK 2760U תקן N (ואין אף מחשב עובד בבית בזמן הזה). הבעיה שלי היא שכאשר אני רואה מישהו לפני שהוא רואה אותי ואני מתחיל לירות בו אבל רוב הפעמים הם מצליחים להרוג אותי וכאשר אני מסתכל ב KILL CAM כלומר בהילוך החוזר מהמבט של מי שהרג אותי אני רואה שהוא בכלל ראה אותי לפני שאני ראיתי אותו בסתירה מוחלטת לכך שאצלי אני ראיתי אותו קודם (לפחות שניה קודם) כמו כן זה קורה גם כשאני בחדר רק עם ישראלים. זה פשוט הורס לי את החוויה של המשחק ושיש לי לאגים כאלה. מה אני יכול לעשות? מה האפשרויות שלי לפתור את זה? תודה מראש לכל המגיבים
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
שלום. אני מעוניין להקליט את המשחקים שלי באקס בוקס. האם מישהו יכול להמליץ על כבל טוב שיכול להקליט לפחות ב-720P? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי PS3 עבה מהדגם הישן שנדפקה לו העינית הדגם הוא CECHL04 ואני לא יודע איזה עינית להזמין לו לפי EBAY כי שם השם של העינית הוא כנראה שונה בדקתי קצת באתר הזה : http://www.edepot.com/playstation3.html#PS3_Model_Differences אבל עוד לא הבנתי איזה עינית אני אמור להזמין מ EBAY אשמח לעזרה תודה עריכה : אני חושב שזה אמור להיות לי טוב , צריך שתאשרו לי את זה http://www.ebay.com/itm/NEW-FAT-PS3-LASER-KES-410A-KES-410AAA-KES-410A-UK-SELLER-FOR-40GB-SOME-80GB-/280913518726?pt=UK_VG_Replacement_Parts_Tools&hash=item4167c02086
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
www.turnir.co.il אליפות ישראל ב FIFA 13 XBOX360 חושבים שאתם אלופים ב FIFA 13 על ה xbox360 ? בואו להשתתף בטורניר אליפות ישראל הרשמית ותוכלו לזכות בפרסים מדהימים ! הטורניר יתקיים ב 28.3.13 באולם ספורט בית דני בת"א, החל מהשעה 11:00. · עשרות עמדות משחק בהקרנה על מסכים ענקיים · פרסים מדהימים לזוכים · יציעי ישיבה נוחים לקהל שמגיע לצפות במשחקים · תחרויות והפעלות נוספות ההשתתפות בטורניר חינם ולגילאי 13 ומעלה. חובה להירשם מראש כי מספר המקומות מוגבל ! הכניסה לצופים חופשית וללא הגבלת גיל. רוצים להשתתף ? כנסו להירשם עכשיו ! www.turnir.co.il מעונינים לעבוד בטורניר ? אנחנו מחפשים חבר'ה רציניים אחרי צבא, שיעבדו באירוע בתור שופטי משחקים, בעמדות ההרשמה, ובתפקידים נוספים…
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום. הייתה לי בעיה ב PS3 80GB ישן מהסוג העבה שלא קרא דיסקים. החלפתי לעינית חדשה (יש לי ניסיון בזה והחלפתי כבר מספר פעמים בעבר בהצלחה) אחרי ההחלפה הכנסתי דיסק והוא עשה רעש מוזר כאילו שהוא לא נכנס טוב כמו שצריך פתחתי שוב את הקונסולה כדי לראות בדיוק איך הוא נכנס וראיתי שהוא נכנס יותר ממה שהוא אמור ולא מתיישב לגמרי במקום הנכון. חנות אחת אמרה לי שזה בעיה של תזמון של הכונן. רציתי לדעת מה דעתכם? האם זה רק תזמון ? האם צריך לרכוש כונן חדש? האם תיקון יעשה את העבודה ? וכמה יעלה כזה תיקון ? והאם בכלל הבעיה שונה ממה שאני חושב? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://blog.us.playstation.com/2013/05/20/see-it-first-june-10th/
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן. הוצאתי את הקונסולה אתמול מהארון, ניקיתי אבק, ויש לי מספר שאלות: 1. למה בחנות הישראלית אין בכלל DLC לGears of War 3? אם אני קונה משחק בארץ (פיזי או חנות בXBOX LIVE) האם תהיה לי אפשרות לקנות DLC מחנות אמריקאית? (ניסיתי לקנות את המשחק דרך חנות אמריקאית ב20 דולר ולא משנה מה, איזו מדינה בחרתי בכתובת, אם השתמשתי בפרוקסי, לא הצלחתי לקנות) 2. המשחק השלישי שווה בכלל את הכסף? עולה 130 שקל. אני רוצה בעיקר לרשת. עדיין אפשר למצוא עם מי לשחק? יש קהילה? והאם יש את ההגבלה האיזורית כמו שהיה עם המשחק השני לשחקנים ישראלים? בקיצור - רק בשביל הרשת - שווה? 3. ראיתי שHalo4 עולה בארץ 90 שקל. משחק שיצא לפני כשנה. מה הסיבה למחיר כזה? המשחק לא הצליח? לא טוב? חשבתי לקנות למולטי. ממליצים או להת…
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
Xbox 360 250gb חדש לגמרי היה בשימוש כ חודש בכללי. אני מוכר אותו אם שניי שלטים ומטען לשלט והסוללה הניטענת שלו וגם ארבה סוללות ניטענות וכ 50 משחקים הכי חדשים. וכול זה ב 1800 ש"ח לפרטים וקנייה 0503778874 איליה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קודם כל סירטון די מאפן בכל מיקרה הקונסולה מאוד קטנה ושקטה -אני אוהב את זה מאוד הגימפאד נוח באופן מפתיע -והשימוש בו בנינטנדו לאנד מצוין יש מצלמה \מיקרופון\רמקולים\הזיהוי תנועה המוצלח ביותר שיצא לי לראות עד היום ,בגדול עם משחקים בלי הטלוויזיה אפשר ליצר מישחקים עם תנועה בכל הכיוונים דרך הזיהוי תנועה הזה בשילוב המסך האיכות תצוגה של המסך עצמו בינונית יחסית להיום ,הרבה יותר טובה מלפטופ תקציבי ,אבל לא קרובה לטאבלט איכותי המגע טוב ,אבל רק חד מגע ,אבל הסטילוס עובד מצוין הרמקולים לא משהו בגדול אני מאוד אוהב את השלט טאבלט הזה ברגע שיתרגלתי אליו מבחינת מערכת ההפעלה -מאוד פשוטה ,יותר מידי איטית לטעמי ,נקווה שישפרו את זה בעתיד כי מדובר במערכת הפעלה פשוטה יותר מWIN…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
השלט התחיל לעשות לי בעיות וניגמרה האחריות ופעם קודמת שזה קרה בשלט השני לקחתי אותו לישפאר בזמן האחריות והם ניקו אותו(מבפנים) והשלט עבד פרפקט. אז אם מישהו יכול להסביר לי איך לנקות את השלט (מבפנים) תודה.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הps שלי מחובר למסך מחשב ( המסך מחשב הוא חיבור dvi ואני משתמש בכבל של dvi-hdmi) הבעיה שאין סאונד... מה עושים??? אמרו לי שאם אני קונה מסך עם חיבור hdmi ובמסך יש רקולים מובנים אני אקבל סאונד... יש דרך בלי לקנות מסך חדש???
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום רב אנו, דוד בן חמו וינון ויכסלבלט, סטודנטים לתואר ראשון בפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה. הניסוי בו הנך מתבקש לקחת חלק משמש אותנו לשם כתיבת עבודה סמינריונית במסגרת חובתנו האקדמית לתואר. מטרת המחקר הנה לבדוק את השפעת השימוש במשחקי מחשב כגורם המשפיע על איכות השינה כתלות ברמת התמיכה החברתית שאתה מקבל מסביבתך הקרובה. המחקר כולל שאלון קצר המורכב משלושה חלקים: בחינת רמת התמיכה החברתית שאתה מקבל מסביבתך הקרובה, בחינת עוצמת החוויה שלך בעת משחק במחשב, ובחינת איכות השינה שלך. ההשתתפות הנה אנונימית. אין כל צורך לציין את שמך או פרטים מזהים ולמערכת אין כל דרך לדעת מי ממלא כל שאלון. אם בכל זאת תחוש אי נוחות תוך כדי מילוי השאלון אתה רשאי להפסיק למלאו בכל עת. עם זאת, במחקר זה נוכל לע…
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
עשיתי לכם את היום.. אהה http://www.rockstargames.com/newswire/article/51061/gtav-official-gameplay-video-coming-tomorrow.html
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי בעיה בסוני שבזמן משחק התמונה נעלמת וגם הקול לשניה ואז חוזרת, אחרי שהורדתי את הגרפיקה ל1080i זה קורה אבל פחות. מישהו נתקל בזה ואם כן איך אפשר לתקן את זה (אין לי בעיה לפרק אותו לעשות בו תיקונים) והאם שווה לתת אותו למעבדה? זה סוני 80GB עם העידכן האחרון , ניסיתי 6 כבלים שונים ו3 טלוויזיות שונות.
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ב SP3 בטלויזיה 3D, כאשר אני משחק בפרו אבולושין המשחק מתנהל בצורה איטית ויש תקיעות כל כמה שניות. מידי פעם רואים את השחקן כפול. ניסיתי לבדוק את הגדרות הטלויזיה אך לא מצאתי פתרון, האם מישהו מכיר תקלה זאת ? תודה
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום רב. התחדשתי בXBOX 360 4 GB חדש. כמובן שהוא פ..ץ. אני מעוניין לקנות תיק נשיאה או תיק שהוא גם CASE לXBOX שלי כי אני מעביר אותו די הרבה בין הבית לבסיס. ראיתי כמה אופציות בEBAY אבל החלטתי לשאול פה בכל זאת האם יש למישהו המלצה לתיק כזה. כמובן שהקניה תיהיה דרך EBAY. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה נורא מעצבנת ומתסכלת. היא קורה לי רק שאני משחק במשחקים של אסאסין קריד, הקונסולה פשוט קופאת, והדרך היחידה לצאת מזה זה לסגור אותה ידנית, זה כל פעם קורה לי אחרי זמן רנדומאלי, פעם אחרי 20 דקות של משחק, פעם אחרי שעתיים וכו', זה התחיל לי מזמן ששחקתי באסאסין קריד 1, לא זכור לי אם זה קרה במשחקי ההמשך מכיוון שכבר מזמן לא שיחקתי ב-AC ורק עכשיו חזרתי לשחק, ב AC REVELATIONS, ואז הבעיה חזרה. הקוסנולה קופאת לי אך ורק שאני משחק AC, זה לא קורה עם שום משחק אחר.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-