קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
דוד שלי יביא לי wii מאמריקה והוא אמר שהסבירו לו שהמשחקים פה לא יעבדו אז אני רוצה לשאול אם אפשר לקנות פה משחקים שמתאימים ומה אני צריך לקנות בשביל הwii הזה בשביל שיעבוד פה? עריכה: אני גם רציתי לשאול איזה משחקים הכי מומלצים לwii ? ועוד משהו אני לא כלכך מבין אבל אפשר להכניס לwii את החיבורים עם השלושה צבעים נכון? (סליחה על הבורות אני יודע שזה נמכר ב130 שקל אז זה אמור להיות די איכותי לא? ) כי זה בעיה להכניס עוד חיבורים לפלאזמה שכבר על הקיר...
-
- 27 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
איך אני יודע שה-PS3 ניהיה כבר חם וצריך לכבות אותו? ועוד שאלה,איך אני מעדכן משחק? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
תיראו קניתי לפני שבועיים PES2008 מ-PLAYASIA ל-PS3 . עכשיו באתר שם רשום No Region Protection וליד סמל של US. אז אני רוצה לבדוק איזה גירסא זו באמת, אז איפה זה אמור להיות רשום על הקופסא (בכלל אמור להיות רשום? חיפשתי ולא מצאתי...) ויש מצב שאם זה לא US אלא JAPPEN או משהו כזה, המשחק יתקע קצת , או לא יוריד לי עידכונים? כי יש לי בעיית FRAMELAG ושמעתי שהוציאו לזה פאצ, וכבר שבוע אני כל יום משחק בזה, והוא לא מודיע לי על עידכון, וכשהתקשרתי לישפאר הם שאלו מאיפה קניתי את המשחק, אז התחלתי לחושש שאולי בגלל שזה לא מהארץ זה נתקע\לא מוריד עידכונים... עריכה: ניזכרתי בעוד שאלה. נירשמתי ל-PSN ורשמתי במדינה ISRAEL ואחרי זה קראתי שאי אפשר להוריד דמואים, איך אפשר לשנות את זה למדינה אחרת, ו…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
??? איזה תוכנה באיזה מצב אני כבר יסתדר משם..
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות PSP ויש לי כמה שאלות... 1. בPSP יש משחקים כמו קרייסיס, אססין קריד, הנסיך הפרסי, ני פור ספיד וכאלה? 2. יש כמה סוגים של PSP? אם כן איזה ומה שונה בהם? 3. מה המחירים של PSP שאתם ממליצים לי ואיפה אפשר לקנות בארץ? 4. יש אינטרנט בPSP? איך זה הולך..? כמו כרטיס רשת אלחוטי או שזה חיבור שצריך לשלם כסף? אשמח מאודד למי שתהיה סבלנות בשבילי =] תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי. אתמול קניתי PS3 וחיברתי אותה בכבל הכי זול (50 שקל במחסני חשמל) של HDMI. ואז -PS3 מצא לבד שהטלויזיה של תומכת בעד 1080I ועשיתי OK ... עכשיו גם במשחק GTA וגם ב-PRO EVOLTION יש מידי פעם תקיעות קטנות כאלה כיאלו המשחק עובד קצת לאט לאיזה 10 שניות... מישהו יודע מה אפשר לעשות? והבעיה שהכבל זול או שאולי הטלוויזיה שלי מתאמצת מידי על 1080I ... תודה רבה לעוזרים, מחכה לתשובות ....
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום. יש לי טלויזיה LCD של סמסונג והיא תומכת ב-HD של עד 1080i ניראה לי (בטוח שיש לה HD READY ו90 אחוז שזה תומך עד 1080i כולל...) עכשיו אני רוצה לקנות גם כבל HDMI על מנת שאני יוכל לראות משחקים של סוני באיכות הרבה יותר טובה . שמעתי שהמחירים בארץ למשהו טוב עולה 300 שקל וזה ניראה לי מוגזם אז אני הולך להזמין ככל הניראה מ-Play Asia (קודם הזמנתי משחק,ניראה אם ותוך כמה זמן אני יקבל ואז אני יחליט אם לקנות מהם שוב...) אז עכשיו יש לי שאלה,מה ההבדל בין הכבל הזה: לבין הכבל הזה: שתיהם לסוני 3, ואני רוצה לקנות כבל משובח הכי טוב שיש , אז אם אפשר הסבר על כל אחד ואם הוא טוב או לא טוב כי יש הבדל משמעותי מאוד במחיר הראשון עולה 70 דולר והשני רק 5 דולר ואני לא מבין מה הUSB שם בראשון…
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה: אני רוצה לראות סרט HD השתמשתי עכשיו בתוכנה PS3 Media Server ברגע שהסרט עולה יש תירגום והכל אבל כל שנייה זה נהפך להיות מקוטע בצורה שממש לא אפשרי לראות סרט.. אז ויתרתי על התוכנה הזאת לצערי... קראתי מלא מדריכים וראיתי שאפשר לראות דרך USB אבל ברגע שאני מפעיל דרך USB הסרט עובד בצורה ממש חלקה אבל הבעיה שאין תירגום...הסרט וקובץ של התירגום באותה תיקיה ושאני מפעיל במחשב זה עובד תקין מישהו יודע מה הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ואם לא אז איזה משחק אני חושב שזה רזי 5 איזה משחק יש לו יותר גרפיקה טובה ויפה crysis או Assassins Creed תודה לכל מי שעונה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם עדיין שווה לקנות..? והאם GTA IV החדש ייצא לו ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. קניתי את הפרו הזה מ-PLAY ASIA : אז זה יעבוד לי במולטיפלייר? וגם אם יש לי את הסוני בקומה הראשונה והחדר שלי עם הראוטר זה בקומה השניה בדיוק מעל החדר שבו הסוני נמצא, הרשת תעבוד לי טוב בלי לאגים (יש לי אינטרנט של בזק, 1.5 וראוטר של ROTAL 1025W) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
Xbox 360 ELITE - Limited Edition Red זה הגרסה הכי חדשה מחיר: 2600 כולל 2 שלטים) מחיר טוב או יקר ? - דיסק קשיח 120 GB - אוזניות + מקרופון - 2ג`ויסטיק מקורי MICROSOFT - כבל קומפוננט לעבודה עם טלוויזיות LCD ברזולוצייה גבוהה שאין להם חיבור HDMI - כבל HDMI - כבל רשת למשחקי ONLINE - משחק מקורי Resident Evil 5
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שאלתי את השאלה הזו:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=383364 במסכי מחשב הם ענו והפנו אותי לפה עם השאלה השנייה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגירסא של ה40 ל60 ול80 ב-PS3 ? כיאלו רק גודל המקום שאפשר לשמור עליו? ומה אפשר לשמור עליו ? כיאלו משחקים באים עם דיסקים אז למה צריך לשמור (שמירה של משחק שוקלת רק כמה MB ,לא?) פעם שמעתי שככל שיש יותר מקום זה משפיע על המהירות והביצועים, זה נכון? ואם כבר אני פותח אשכול אז אולי מישהו יכול לענות לי על עוד כמה שאלות א) כמה עולה PS3 בדיוטי פרי? ב) יש שם גם גירסא של 60 ו80 או רק ארבעים? ג)באיזה חנות אפשר לקנות בדיוטיפרי? ד)הרשת עובדת גם בישראל ? אם כן אפשר לשחחק נגד שחקנים מכל העולם או רק מישראל? תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום יש לי psp האם המצלמה של ה psp יכולה גם לשמש אותי במשחק socom בדיבור עם האנשים? מישהו יכול בבקשה להגיד לי את זה. כי יש לי בן דוד בארצות הברית שיכול להביא או מצלמה או מיקרופון, והדיבור ב socom חשוב לייש פה מישהו שניסה לדבר בסוכום עם המצלמה ועבד? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בתוכנה TVersity על מנת להזרים סרטים לPS3 - עכשיו עם סרטים רגילים אין לי בעיה, גם עם תרגום אני מוסיף עם AVIAddXSubs בכמה דקות. אבל יש לי בעיה בסרטי HD בסיומת של MKV.* , שאותם אני רוצה לראות ב-PS3 . חיפשתי כבר כל תוכנה אפשרית מצאתי תוכנות טובות כמו mkv2vob אבל הבעיה איתם שאני צריך להשים תרגום, ואם אני עושה נגיד ב-mkv2vob שתוסיף גם תרגום היא מבצעת קידוד מחדש וזה לוקח למחשב הישן שלי לפחות 3 שעות במקרה הטוב (מה גם שעכשיו אפילו במקום כתוביות בעברית היא מראה לי סימנים מוזרים ) אז ניסתי להמיר דרך התוכנה mkv2vob לAVI ולהדביק כתוביות דרך AVIAddXSubs אבל היא אומרת שהקובץ AVI לא תקין .... מישהו יודע איך אפשר להמיר קובץ MKV לקובץ כלשהו שהPS3 מסוגל להריץ כולל כתוב…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול קניתי והיום ב-Action הוא רושם לי : ORder Shipped מה זה אומר? ולקחתי את המשלוח הכי פשוט (מעטפה צהובה) אז יכול להיות שיקרה למוצר משהו (משחק לסוני 3) שישבר או משהו כזה? וגם תוך כמה זמן זה מגיע בדרך כלל במעטפה הצהובה? ולאיזה סניף הם שולחים את זה? לסניף שבשכונה שלי או בקניון או במקום אחר? כי הם רק שאלו אותי רחוב ומיקוד וזה אבל לא שאלו לאיזה סניף לשלוח ... תודה לעוזרים, מחכה לתשובות...
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי XBOX 360 ELITE לא פרוץ וסבבה הכל עובד אבל רק רציתי לדעת מזה PAL ו NTSC כי על החוברת של אה XBOX שלי רשום PAL וקניתי באותו חנות גם משחקים MW 2 ו TEKKEN 6 עכשיו ה TEKKEN 6 זה NTSC|J וה MW 2 זה NTSC ורציתי לדעת מה ההבדל וגם למה באתרים של משחקים גרסאת PAL יותר זולה וNTSC יקר קניתי הכול מ ENJOYSTICK אם אני קונה משחק גרסאת PAL זיהיה בסדר ?? ועוד משהו VGP ו SHOPTO הם אתרים אמינים שאפשר לקנות משם משחקים ולצפות להם בתוך פחות משבוע ??
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! חבר שלי מצא ברחוב (כן כן מצא) PS3 כנראה זכה בלוטו בכל מקרה, תקוע לו דיסק בתוך הכונן ככה שאי אפשר להוציא אותו בכלל. השאלה היא מה אפשר לעשות מכאן? מן הסתם אחריות אין לו על המכשיר (כי הוא לא באמת שלו) וישפאר לא ממש ירצו לעזור. מהצד השני, לתקן לבד זה מפחיד, אנחנו רועדים שאנחנו מחזיקים ביד כונן בלו-ריי... הצעות? מעבדות פרטיות שאתם מכירים?
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
טוב אחרי שהתגברתי על "מכשולי" האבטחה בדרך יש לי כמה שאלות למי שיצא לו לנסות: WMP11: אני לא מצליח לגרום לו להראות קבצי DIVX , הוא פשוט לא מראה אותם ברשימה, מוכר למישהו? TVERSITY: זה רק אצלי או שלוקח לזה בערך 10, 15 שניות עד שהוא מתחיל להריץ את הקובץ? (כמובן בלי TRANSCODING , רק STREAMING) חוץ מזה - אין תלונות , עובד נהדר , כולל FOLDERים כראוי , כולל PLAYLISTS , העתקה לקונסולה וכו. ממש 2 שניות קינפוג בלי התעסקות כלשהיא כדי שהכל יעבוד - פרפקטו (במיוחד בTVERSITY - התוכנה מומלצת בחום) ליביו
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולםם, אני כנראה מזמין בימים הקרובים (מקווה שמחר) מארה"ב את ה-Xbox 360 שבסוף החלטתי לקנות. אגב, החלטתי לקנות את הרגיל ולא ה-Elite כי פשוט הבנתי שה-HD ישמש אותי רק לשימר Demoים כיוון שאני לא עושה פריצה, ככה שאין לי מה לעשות עם זה, וגם אם הייתי עושה פריצה הייתי עושה לדיסק ולא ל-HD. השאלה שלי היא, אם אני קונה את המכשיר מארצות הברית, מה אני צריך לדעת? אני יודע שאני אצטרך ממיר מתח, אבל מה לגבי המשחקים? אין הבדלי אזורים? PAL NTSC? אני אוכל לקנות משחקים רק בארצות הברית? וכן, ניסיתי לעשות חיפוש, לא הצלחתי למצוא תשובה.. תודה רבה לעונים , אדם
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות PS3 בארה"ב ואתמול ראיתי דגם חדש שהחליף את ה-40. מלבד נפח אכסון גדול יותר , תאימות לאחור ודואלשוק 3, מישהו יודע על שינויים אחרים בדגם זה לעומת ה-40? האם יש צורך לקנות מתאם חשמל לארץ או שהוא גם אוניברסלי? בנוגע לסרטי בלוריי, האם החסימה האזורית תשנה משהו או שבמילא רוב הסרטים אינם חסומים? תודה רבה לעוזרים שבת שלום
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
אז ככה...אני רוצה להביא אקס בוקס מארה"ב... ויש לי כמה שאלות. ההרד דיסק של של האקסבוקס למה הוא משמש?? לסרטים?? משחקים?? אם אני מביא את הגירסה עם ההרד דיסק אז הוא משמש ככרטיס זיכרון לשמירות של משחקים?? מה לגבי המתח של 110V לעומת ה220V בארץ..אפשרי רק לקנות ספק כח של 220V??..(אני רוצה שזה יראה כאילו קניתי את הגירסה האירופאית...שלא יהיה ממירי מתח ושטויות)... שיטת השידור NTSC זה עדיין רלוונטי עם טלויזית LCD?? אפשרי לשחק בLIVE בארץ?? (כמובן שלקנות מנוי!) חיבור למסכי LCD זה HDMI TO HDMI?? מה המחיר הרשמי של מייקרוסופט לקונסולה של ה20 גיגה?? ושל הארקייד?? וכל מידע נוסף באמת שיועיל לי... תגובות מאנשים שיש ברשותם XBOX יתקבלו בברכה בתודה מראש, ירון
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-