עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. אני לא זוכר אם בתחילת 2007 או בסוף 2006 אמרו שזה יקרה ב2007 אבל היום יתפרסמה הכתבה הזאת- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3450735,00.html אני לא מבין למה צריך לגייר ישפאר לא בדיוק מגיירים את הקונסולות שלהם מה שאנשים מבקשים זה יבוא רישמי ומחירים נורמלים בסוף עד שהם יחליטו ליבא תקונסולה ה360 יהיה חדשות ישנות בעולם וחבל תחרות פה היתה יכולה מאוד לעזור

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  2. (זה המשחק שיצא ב2007 ולא החדש שיצא השנה) טוב אז ככה Crash of the Titans לא בדיוק הרשים בביקורות אבל רציתי לבדוק לבד ההתחלה שלו די מבטיחה גרפיקה יפה וחלקה משחקיו כיפית קצת הומור סך הכל ניראה טוב הבעיה שזה מסוג המשחקים שמה שעושים בהתחלה פחות או יותר עושים לאורך כל המשחק בכל מקרה במקום משחק שעיקרו פלטפורמה המשחק הזה הוא חצי משחק בסגנון GOD OF WAR וחצי פלטפורמה הרבה מהמשחק מתרכז בזה שיש מפלצות שאם מנצחים אותם אפשר לרכוב אליהם בהתחלה זה מאוד כיף אבל מהר מאוד זה נמאס הבעיה שלמרות שיש מבחר מפלצות מכובד רובן דומה מאוד מבחינת משחקיות מה שהורס חלק מהמשחק חוץ מזה המשחק קצר ולרוב לא מאתגר אבל שיש חלקים מאתגרים הם לרוב מתסכלים בכל מקרה להתרחק מהמשחק הזה 5 בסולם…

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  3. Started by stone cold,

טוב אז לפני הביקורת והסקירה ומה זה המוצר הזה בכלל אני יתחיל קצת בלמה אני אישית קניתי את התוסף (למעשה 2 כי קניתי שלט ונונצק נוספים ) אני קניתי את המושאן פלוס כחלק משדרוג החוויה שלי בWII אחרי החלטה שכרגע אני עוד לא יקנה PS3 ובעקבות זה גם מסך גדול (יש לי מסך איכותי אבל קטן -רק 20 רחב -אסוס PW201 למי ששואל ) עכשיו לפני שישלחו לי ראש של סוס לבית ויפגיזו אותי בקאטיושות אין לי בעיה אם הPS3 והWII זה בטח לא הסיבה למה החלטתי כרגע לא לקנות אחד אני כן חושב שסוני פשלה בהשקה אבל היום הPS3 פלטפורמה טובה למי שאין כבר פלטפורמת HD הסיבות שהחלטתי לוותר על הPS3 היום הם : 1-יש לי מחשב חזק שזה הסיבה העיקרית ורוב המשחקים זהים גם ככה במיוחד שיש לי גימפאד 360 למשחקים שעדיפים ככה …

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by Assualter,

היי, קניתי השבוע אוזניות בעיקר בשביל מוזיקה אבל רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בהם לפלייסטיישן. האוזניות הם מסוג SMS Audio Street http://smsby50.com/products/street-by-50-over-ear-wired והן באות עם מיקרופון מובנה על הכבל. רציתי לדעת באיזה מתאם אני צריך להשתמש כדי לחבר את האוזניות אל הפלייסטיישן והאם המיקרופון יעבוד? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by SEangel,

אני צריך המלצות לטלויזיה 26-32 אינץ'. בעיקר למשחקים, אבל גם לסרטי בלו ריי (וטיפה שידורי כבלים). התקציב הוא בסביבות 3000 שקל. למישהו יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  6. שלום לכם..... יש לי סוני פלייסטיישן 4. בשלט סוני עובד בסוני פלייסטיישן. אני לא משחק הרבה בסוני פלייסטיישן. אני עברתי לשחק במחשב נייח. חיברתי שלט סוני למחשב נייח דרך כבל USB בחלונות 10 פרו שפה עברית. בהתחלה השלט עובד טוב משחק פורטנייט הרבה זמן. ויש אורות בשלט ותקין. עכשיו יום אחד השלט סוני לא מגיב במשחק פורטנייט במחשב נייח חלונות 10. אני רואה בשלט יש אורות וזה מזהה בחלונות 10. אני בודק בסוני פלייסטיישן השלט עובד ותקין ויש אורות. אבל במשחק פורטנייט השלט לא מגיב. נסיתי ליראות לחפש בהגדרות שלט משחק פורטנייט במחשב נייח ולא הצלחתי. אולי נראה לכם שהמשחק פורטנייט משובש משהו שלא נותן לי לעבוד בשלט סוני. האם להתקין מחדש פורטנייט במחשב נייח? או איפה מ…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. בPS3 יש את אופציית הגיבוי, שמגבים דרך שם האם זה מגבה גם כן את המשחקים שהורדתי מהPSN או שלאחר השחזור אני אצטרך להוריד מהPSN את כל המשחקים מחדש? תודה.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by Godmoney,

יש לי כמה קבצים כאלו שאני לא מצליח לנגן אותם מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by stone cold,

טוב אז ככה לפני שאני מתחיל את הביקורת אני רוצה להתוודות חלק נרחב מהמשחק שיחקתי על גבי אמולטור היו כמה חלקים שנעזרתי ב"הליכון"-אבל לא הרבה חלקים והיה חלק קטן שנעזרתי באחי הקטן שעבר את המשחק לפני חוץ מזה היו מקומות שהשתמשתי בטעינות שמירות של האמולטור -בעיקר בטירה המרכזית אבל בעוד מקומות (מה לעשות הטירה מסריחה והאמולטור לא פעל מספיק טוב כמו DS במיוחד בחלקים שצריך לצייר דברים ) בכל מקרה יצא לי לשחק גם בDS ורוב המשחק לא רימיתי ככה שפחות או יותר קיבלתי את מה שאנשים יקבלו מהמשחק על המשחק אני לא יתתחיל הפעם לדבר על סדרת זלדה בכללי -מי שרוצה שיבדוק בוויקי או יחפש סרטונים ביוטיוב על משחקי הסדרה השונים במקום לחפור על הסדרה עצמה אני ידבר על זלדה WW קצת שהמשחק הזה זה ס…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היכן הכי זול לקנות כיום ps4 בישראל? (חוץ מאילת)

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by DS,

האם שווה לקנות אותו? אהבתי את הראשון לא יותר מדי אבל היה כיף להעביר את הזמן. אז כמה שאלות: 1. הוא קשה מאוד? 2. יש שם חידות כמו בראשון, קשות? אני קצת שונא חידות. 3. האם הוא ארוך? 4. מ1 עד 10 כמה?

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  12. יש לנו חדשות טובות וחדשות קצת פחות טובות: גורם בסוני אישר את עבודות הפיתוח על גירסה עוצמתית יותר של קונסולות ה-PlayStation 4 (ה-PS4 Neo, לכאורה) שתהיה זמינה לצד הקונסולה הסטנדרטית ותתמוך באותם הכותרים - אך מנגד גם הצהיר כי לא נזכה לראות את הקונסולה בפעולה בתערוכת E3 הקרובה. האם אתם בעד המהלך הזה שממשיך את הקירוב בין עולם ה-PC לעולם הקונסולות, או שדגם אחד בלבד בדור מכל יצרנית זה די והותר? https://goo.gl/F3RzT0

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. בLegend of Spyro The Eternal Night אתם שולטים על דרקון קטן בשם Spyro סדרת משחקי Spyro התחילה עוד בימי הPS1 ומאז עברה לקונסולות נוספות Legend of Spyro לפי הבנתי זה טרילוגיה במשחק הקודם לא שיחקתי אז פספסתי חלק מהעלילה וכן יש עלילה בכל מקרה שמתחילים לשחק החלק הראשון ששמים אליו לב זה עיצוב גרפי שמזכיר סרטים של דיסני כמו אלדין לדוגמה העיצוב מאוד יפה ויש גם דיבוב מצוין שהולך טוב ביחד בכל מקרה המשחק לא בדיוק מחולק לשלבים באופן הרגיל כן יש שלבים בפועל אבל המשחק פשוט מעביר אותכם קדימה בלי יכולת לבחור המשחקיות פה בדומה ל Crash of the Titans היא חצי מכות רחוב חצי פלטפורמה ויש הרבה דימיון ל Crash of the Titans אבל כן יש דברים טובים יותר בSpyro הדיבוב טוב יות…

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  14. שלום... אני יום ראשון אמור לקנות מארה"ב(יותר נכון מישו אמור לקנות לי) אקס בוקס 360 עלית משם... עכשיו רציתי לדעת אם בעיית ההתחממות באקס בוקס הזה היא קריטית? כלומר כמו האחרים מהירה ויכולה לשרוף ת'מכשיר מהר יותר מהצפוי או שמא הבעיה בגירסה הזו נפתרה ואין לי ממה לחשוש?! השאלה השנייה שלי היא במידה ואני קונה גירסה אמריקאית...מה אני אמור לקנות בנוסף?! מתאם מתח שנאי? ומאיזה סוגים?! תודה לעוזרים ... לילה טוב

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 3 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה, כלבות? לא יודע מה קרה לנו השבוע, כמעט כל דבר קטן שנאמר קיבל משמעות גסה! פעם אחרונה שאנחנו מקליטים אחרי – צונזר – מבטיחים! בכל מקרה, יש לנו פרק מעניין וגדוש בתכנים – צונזר -: יש לנו סקירה על פול אאוט החדש, ביושוק הראשון (מלא אבק) משחקים לאייפון (iSlash ו Hero Project) המון חדשות (פיטורים בהרמוניקס, אקטיויז’ן ה – צונזר – מבטלת את גיטר הירו וקונה את טייק 2, הכרזות על משחקים חדשים ועוד..) המלצות על סרטים (איירון מן 2, נייט אנ’ דיי, המכונאי וסאנקטום) וכרגיל שאלות מאזינים. אז תתרווחו לכם אחורה ליחצו על הלינק ותנו לנו ל – צונזר - לכם את המוח… עונה שנייה – פרק מס’ 3 – “שטוף זימה” …

16. Started by Armageddon1,

חלק מהדיסקים נקראים וחלק לא . האם זו בעיה בעינית של קורא הדיסקים ? כמה עולה היום עינית כזו ? מבחינתי להזמין גם באי ביי אני יכול להחליף לבד . *אין לי אחריות למכשיר.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני מחפש אנשים לעשות איתם קווסטים

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  18. Started by tzahi04,

קישור לתמונה של החיבורים של הXBOX 360: http://pictures.xbox-scene.com/xbox360/gameexpert/GS3606.jpg 4 חיבורי USB 3 שקעים אדום כחול ירוק = חיבור קומפוננט לוידיאו. 3 שקעים - צהוב- קומפוזיט וידיאו, אדום ולבן לחיבור קול סטריאו. SVIDEO - חיבור וידיאו. OPTICAL - חיבור קול איכותי יותר מתחבר לרסיבר. VGA - חיבור וידיאו. למה מיועדים הכפתורים S1 וS2 ? שקע הI\O = חיבור לחשמל? האם יש אפשרות לחבר את המודם עם כבל רשת או רק עם כרטיס רשת אלחוטי? איזה כרטיס אלחוטי הכי מתאים לXBOX או שזה לא משנה איזה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by tidan27,

שלום! ברגע שאני מוריד משחק לויטה מהחנות מופיע לי בהורדות שני שורות כאילו הורדתי את המשחק פעמיים מה הסיבה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. שנה חדשה – אנרגיות חדשות. אנו שמחים להודיע כי חזרנו לאיכות ההקלטה המעולה אליה התרגלתם, אין זה אומר שויתרנו על קונספט הלייב, להיפך, אנחנו בודקים את העניין בתשומת לב ובהחלט נעשה זאת שוב - טוב יותר בפרק הנוכחי, אנו סוקרים דמו חדש ומספר משחקים חדשים היישר מהמדפים, כמו כן העולם כולו מתחרפן מאווטאר התלת מימדי והדבר מורגש גם בפיתוחים בטכנולוגיות חדשות בתחום הטלויזיות והמשחקים, אנו מסבירים מעט () על הנושא ומחווים דיעה. לא לשכוח לענות על שאלת השבוע, אין דרך טובה יותר מזו לפתוח ת’שנה וזה תמיד כיף לחזור אחורה בעתיד ולשמוע/לקרוא מה חשבת אז אז ללא עיכובים נוספים, הכינו אתים ודליים לנשיאת חול כי הנה זה בא… …

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  21. Started by silas91,

אני רוצה להתחיל לשחק באקס בוקס לייב אם ישראלים (נמאס מאמריקאים טיפשים שחושבים שאנחנו אנשי חול מוסלמים) אז זה הגאמר טאג שלי תנו את שלכם אם בא לכם siles91

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=15899 לפני שתיתקפו אותי אני לא מסכים אם כל מה שהוא אומר והסיבה פשוטה בחול הקונסולות יותר זולות מPC חזק באופן משמעותי +לא צריך לשדרג +תאימות המשחקים לקונסולות הרבה יותר טובות מPC אבל כן יש דבר שאני מסכים איתו מאוד וזה שתחרות ראש בראש בין ה360\PS3 תזיק מאוד לקונסולות האלו ושהWII נימצא במקום מאוד טוב כי אין לו תחרות אמיתית בתחום שלו כרגע

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  23. החל מהיום למשך שבועיים המשחק מקבל Price-Cut דיי רציני של 10$ ואפשר לקנות אותו ב 19.99$ ב PSN. אפילו אם אני לא הולך לשחק בו, נראה לי פשוט הפסד לבזבז אפשרות כזו לקנות את המשחק בפחות מ-100 שקל חוץ מזה, הנה Video Walkthrough של ה Command Center החדש של Warhawk ב-PlayStation Home. נראה חולני לגמרי (בצורה טובה כמובן): http://www.nextgn.com/2009/02/26/warhawk-gets-a-price-cut-and-playstation-home-integration/

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  24. הPSP אמור לצאת רשמתי בעוד כמה שבועות. (תלוי איפה) אני מחפש חברה שרוצים גם לקנות את הקונסולה מUS. אמזון כבר מציעים למכירה מוקדמת אבל לא שולחים לארץ. אפשר דרך מאסטופ אבל בטח זה לא יוצא משתלם בגלל המשקל. יש למישהו רעיון? אולי מישהו בUS שיכול לשלוח ואז נוכל להוזיל את המשלוח.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by דניאל52,

יש ב XBOX 360 LAGS? יענו של פינג גבוה?? אם אני משחק מישראל יהיו לי לאגים? או שזה רק במחשב ככה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.