קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
המשחק ניקרא Adventure Island: The Beginning ואני מוריד אותו כרגע (בתשלום -כן כן ליביו ) הוא עולה 1000 נקודות WII ותומך בשלט WII ובשלט ה"קלסי" אני מקווה שגם בגימפאד גימקיוב אבל לא היה כתוב את זה אז אולי לא בכל מקרה בעבר יצא לגימקיוב גירסה מחודשת אבל רק ביפן אני לא יודע אם זה אותה גירסה או משחק אחר בכל מקרה הסידרה הזאת מאוד ישנה ומתאימה לגימרים שאוהבים נוסטלגיה רשמים בהמשך בינתיים סירטון מיוטיוב
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
החנות מוניליין הם חנות שאפשר לסמוך עליה או לא בהתקנת צ'ים ובהחלפת ספק כח? תודה
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי WII FIT ואני לא מוצא דרך להעביר את יחידות המידה לשיטה המטרית, כרגע זה עובד ע"פ השיטה האמריקאית (FEET, LBS) ה WII שברשותי הוא בגרסה NTSC החלפתי מס' פעמים הגדרות איזוריות בתקווה שזה יעזור... ללא הועיל... :-[ אבקש את עצתכם :s05: תודה, מייק
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות XBOX 360 בזמן הקרוב. אין לי טלויזיה בחדר אלא מסך מחשב LCD 24" 16:9 שהוא FULL HD (רזולוציה 1920x1080 פיקסלים). מה שאני רוצה לעשות זה לחבר את הXBOX למסך מחשב בשביל וידאו ואת האודיו להוציא מהרמקולים של המחשב (2.1 עם תקע סטנדרטי 3.5מ"מ). איך ניתן לעשות את זה? עוד לא הצלחתי להבין לחלוטין איזה יציאות יש לXBOX מבחינת וידאו ואודיו, במיוחד בגרסה החדשה יותר אותה אני מתכוון לקנות (לינק: http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?ProductID=1093 ) HDMI הבנתי שיש שם אבל מה חוץ מזה מבחינת וידאו? יש אולי VGA? איך אני יכול לחבר את הרמקולים שלי לXBOX? במסך מחשב יש לי גם HDMI וגם VGA פנויים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש כרגע רק תמונה מפוקסלת מישהו הצליח לנקות חלק מהפילטרים והראה תמונה כזאת אני מהמר על איטרנל דרקנס 2 שהיו שמועות שהוא בפיתוח לWII
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=dEaL8HqufFI לא יודע איך יצא המשחק אבל סוף סוף פרסומת מצחיקה מנינטנדו
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אולי פאקינג שיט אולי פאקינג שיט זה מה שאני יכול להגיד על Punch-Out החדש שאני מזיעה כרגע כמו חמור בכל מיקרה הביקורת הזאת חלקה מניסיון שלי כרגע וחלקה מרשמים מביקורות אחרות כי לו סיימתי את המשחק ורק עברתי כמה דמויות ראשונות בכל מקרה Punch-Out מאוד אבל מאוד הפתיע אותי שדיברו אליו וראו סירטונים וכו לא יתלהבתי בכלל כי אני לא מת על משחקי ספורט אבל ששיחקתי באמת -אולי פאקינג שיט עזבו את WII ספורט להראות לחברים או לחשוב שאתם מיתאמנים בבית כי זה בולשיט Punch-Out זה הדבר האמיתי אם משחקים בזיהוי תנועה (אפשר גם בסיגנון הNES למי שבטטת כורסה ) למי שלא יודע סידרת Punch-Out היא סידרת אגרוף של נינטנדו שהתחילה על הNES קיבלה המשך לSNES בשם SUPER Punch-Out ואז נעלמה עד של…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/blogs/rumor-control/909119209/26886151/team-ico-ps3-game-footage-leaked.html?tag=latestheadlines;title;1
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שהתחלתי לשחק בRE1 זה היה בעיקר בשביל 2 דברים 1-אני אוהב להשלים סדרות משחקים וסידרת RE היא אחת מהסדרות שאני מנסה להשלים למעשה נישאר לי RE3 וRE קוד וורוניקה להשלים את כל הסידרה העיקרית חוץ מי RE5 שאני ישחק בו שהוא יצא למחשב ו2 אני רוצה להשלים מישחקי גימקיוב שנחשבים לגדולים בכל מיקרה RE1 לגימקיוב עבר שיפור ענקי לאומת RE1 לPS1 השינוי העיקרי זה הגרפיקה הגרפיקה מרונדרת מראש אומנם כמו בPS1 ורק הדמויות ואויבים מיפוליגנים אבל בכל זאת הקפיצה בגרפיקה פשוט ענקית ולמרות שגירסת הגימקיוב יצא ב2002 המשחק ניראה טוב מאוד גם יחסית להיום בכל מיקרה למשחק יש מה שניקרה "שליטת טנק " זה בעצם אומר ששני כיוונים מסובבים את הדמות ימינה או שמולה ויש כפתור אחד לריצה בגלל השל…
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
Zelda 4 swords הפתיע אותי לטובה בהתחלה חשבתי שזה נועד להיות למינימום 2 שחקנים רצוי 4 ולמולטי ידעתי שצריך GBA ומתאם חיבור לגימקיוב לכל שחקן חשבתי שהמצב סינגל יהיה מחורבן אבל הוא דווקא יצא טוב המשחק הזה לוקח רעיונות מזלדות אחרים אבל משנה את חלקם קודם כל הגרפיקה היא מזווית מלמעלה כמו "לינק לעבר " אבל הוא משלב אלמנטים גרפים גם מי זלדה WW וניראה מצוין בימיוחד בתנועה המוזיקה לקוחה מזלדות אחרות ומצוינת השליטה מצוינת וקלילה במקום המבנה הרגיל של משחקי זלדה פה במקום תפריט לנשק \כלים שמקבלים תוך כדי משחק הכלים והנשקים מפוזרים בשלבים ומחליפים אותם בזה שלוקחים משהו אחר זה מאוד פשוט וכיף ואפשרי כי המשחק הזה בנוי לפי שלבים בסיגנון משחקי מאריו ולא עולם גדול כמו משחקי …
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
טוב אז ככה Klonoa המקורי יצא לPS1 נאמקו החליטו לעשות רימיק לWII וזה גם הבעיה הכי גדולה של המשחק Klonoa חוץ מגרפיקה די יפה מרגיש כמו משחק פלטפורמות לPS1 למי ששיחק בעבר באחד מהמשחקים בסידרה המשחק גם לא יחדש כלום למי שלא יודע מדובר על סידרת משחקי פלטפורמה אם גימיק נחמד שמשתמשים באויבים עצמם כנשק וכלים במשחק זה נחמד בהתחלה אבל בגירסה הזאת יש קצת מאוד סוגי אויבים ואין הרבה פזלים וזה מרגיש מאוד פושר המוזיקה ודיבוב סבירים וכך גם סירטוני המעבר השליטה בסדר רוב הזמן אבל אין אף שימוש של יכולות הWII ולמעשה זה מסוג המשחקים שאפשר לשחק כמו בNES (שלט WII במאונך ) אפשר גם אם נונצק אבל בגלל השליטה ה2D עדיף בלי אחד החסרונות הגדולים ביותר זה אורך חיים קצר מאוד למי שרו…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
סיפור קצר שהיה לי עם חנות למשחקים: הזמנתי ממנה לפני כמה ימים משחק PS2 , המשחק הגיע היום וכשראיתי אותו גיליתי שהוא לא מה שנקרא- factory selaed, אלא סגור ע"י עטיפת צלופן עם קצת סלוטייפ מלמטה. התקשרתי לחנות לברר את העניין ומה שהבחור שדיברתי איתו טען זה ש"המון משחקים מגיעים מהיבואן לא סגורים, ושהם לא אחראים לזה", בקיצור , מישהו יודע איך עובד כל העניין הזה ? הגיוני או שהוא מבלבל לי את המוח ?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום יש לי קונסולה PSP. יש אפשרות להתחבר איתה לרשת אלחוטית, את זה בוודאי כולם ידעים. השאלה שלי היא, האם ישנה אפשרות- באמצעות מתאם כלשהו או בכל דרך אחרת, להתחבר לרשת קווית (חוטית) כלומר, להתחבר עם כבל לנתב, כמו שמחברים מחשב רגיל? תודה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=36318 Eidos Interactive שמפתחת את המשחק Batman: Arkham Asylum הודיע כי דמות הג'וקר תהיה בלעדית ל PS3, קרי רק בקונסולה הזו תוכלו לשחק בדמות. ונראה שזה יהיה חינם: http://www.joystiq.com/2009/06/01/batman-arkham-asylum-joker-dlc-will-be-free/
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
* Army of Two * Battlefield Bad Company * Devil May Cry 4 * Gran Turismo 5 Prologue * Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots * Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction מה 16 ליוני כל המשחקים הללו יעלו 30 דולר בלבד! אם לא שיחקתם בהם עד עכשיו, הנה ההזדמנות שלכם - כולם להיטי זהב וכל אחד ימצא לפחות משחק אחד לטעמו אם לא יותר (אני אישית שיחקת ב ARMY OF TWO והוא בהחלט יות רמשווה 30 דולר, שלא לדבר על GT וראטצ'ט וקלאנק!). http://www.joystiq.com/2009/05/28/mgs4-ratchet-others-30-as-ps3-greatest-hits-starting-june-1/
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי אני אשמח אם מישהו יכול לתת לי שמות של חנויות שמוכרות משחקים ל PS2,(קצת לא אקטואלי, אבל בכל זאת) אני מחפש בעיקר חנויות של אנשים פרטיים ולא רשתות כמו אנג'ויסטיק או באג נניח אפשר בכל הארץ תודה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כרגע אני לא משחק יש לי מחשב מלפני 5 שנים שלא מסוגל להריץ שום משחק מודרני. חשבתי על ה- XBOX 360 בגלל כל מיני סיבות. אבל איזו גירסא שלו כדאי לי לקנות?יש בסלון טלוויזיה "42 LCD TOSHIBA HD READY ככה שאני מאמין שהחוויה תהיה צרופה. הייתי שמח לשמוע על הקונסולה כיחידת בידור, חשבנו לקנות סטרימר ואוליי הקונסולה תוכל להוות תחליף לאחד כזה.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
Metal Gear Solid: The Twin Snakes יצא במקור ב2004 לגימקיוב והוא בעצם רימיק (יצירה מחדש ) לMetal Gear Solid שיצא במקור לPS1 ההבדל העיקרי בין 2 הגירסאות זה הגרפיקה אבל יש עוד הבדלים בכל מקרה זה המשך לסידרה שאם אני לא טועה התחילה בימי הNES (מכשיר ה8 ביט של נינטנדו ) זאת סידרה בסגנון יתגנבות \פעולה בכל מקרה Metal Gear Solid המקורי נחשב כמשחק שתרם הרבה ליתפתחות התלת מימד במשחקים וגם תרם הרבה לאפוך משחקים ליותר קולנועים ככה שהרגשתי צורך סוף סוף לעבור משחק אחד בסידרה ובחרתי בThe Twin Snakes כי בסך הכל הוא כמו Metal Gear Solid רק משופר בהרבה וחוץ מזה נחשב משחק קלסי אבל בסופו של דבר המשחק לא רק שלא עומד יפה בתקופת הזמן הוא גם לא כל כך הרבה משחק אלה יותר סרט אם …
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
Battalion Wars 2 זה המשך לBattalion Wars הראשון המשחק הראשון יצא לגימקיוב והמשחק הזה יצא לWII הסגנון של המשחק מזכיר קצת את באטלפילד רק הרבה יותר בסיסי וגם בניגוד לבטלפילד במשחק הזה המצב לשחקן יחיד הרבה יותר מהנה ממצב המולטי המקוון בכל מקרה אין הרבה מה להגיד על המשחק ובגלל זה הביקורת מאוד קצרה הגרפיקה צבעונית ונחמדה המוזיקה בסדר המשחקיות רוב הזמן מאוד טובה הרבה בזכות הפוינטר של השלט העלילה סבירה ברמת העיקרון כיף לשלוט על איזה יחידה שאתם רוצים במשחק ויש כל מיני סוגי יחידות מטנקים לאוניות למטוסים לסוגי חילים שונים וכו הבעיה הגדולה זה שמצב הסינגל קצר מידי והמולטי המקוון לא מספיק טוב להוסיף אורך חיים וחבל אם היו יותר מצבי משחק זה יכל להיות משחק מאוד טוב או אם…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
MadWorld הוא משחק בסגנון GOW\DMC שיצא בלעדית לWII המפתחים החליטו לפתח אותו בשחור לבן ורק אם קצת צבעים נוספים כמו אדול לדם לדוגמה המשחק מאוד אלים אבל זה יותר אלימות למטרות בידור והוא גם מאוד כיף ומבדר הבעיה זה אורך החיים סך הכל מהר מאוד נכנסים לאקשן העלילה די מזכירה סרט ישן של שוורצנגר שצריך לברוח ממחסלים הזוים (לא סידרת המחסל סרט אחר ) רק שבמשחק הזה המטרה לא לברוח אלה לחסל אחרים ולקבל דירוג טוב יותר השלבים הם בעצם זירות גדולות ולפי נושאים (חיזרים\מערב פרוע וכו ) ויש גם מיני גיים אלימים בתוכם יש גם בוסים מאוד מגניבים בכללי חוץ מהאורך חיים הכל טוב אבל אורך חיים מאוד חשוב ויש סך הכל שעות בודדות של משחק יש גם מולטי לא מקוון שלא יצא לי לנסות בכל מקרה 70 בסו…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שמתי לב שהמחיר של המשחק fracture ל-PS3 ממש צנח ולמרות שהוא קיבל ציונים די גרועים ממש אהבתי את הדמו שלו. השאלה שלי לכל מי שיצא לו לשחק במשחק היא אם המשחק מהנה כמו שהוא נראה בדמו או באמת מאכזב כמו הציונים שהוא קיבל... מה אתם אומרים, שווה קנייה?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אז נכון שלפני מספר ימים העלתי את הביקורת על UFC, לא רציתי להציף ולפרסם גם שישנה ביקורת חדשה נוספת והיא הביקורת על וירטואה טניס 2009 לגרסת הפלייסטיישן 3. ברוח טורניר ווימבלדון שנערך בימים אלה, משחקי הטניס צוברים פופולאריות רבה (בעיקר לקונסולת ה-WII), בנוסף לזה ישראל צפויה לארח את רוסיה במפגש גביע הדייויס הקרוב ולכן אין הזדמנות טובה יותר מלפרסם את הביקורת על המשחק. הכתובת של האתר היא: ogelive.net אשמח לשמוע את דעתכם על הביקורת ועל שאר הכתבות באתר, תודה רבה מראש, אורן נתן.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכם שוב . משום מה שכשאני משחק R&C: Tod או Resistance: Fall of Man אז הם לא מופיעם לי בחתימה ששיחקתי בהם כרגע אלא לא מופיע כלום,נאדה ואצל חבר שלי שיש לו גם כזה דבר מופיע לו שהוא שיחק.. צריך לעשות אקטביציה או איחוי למשחק למשתמש שלי כדי שהוא יראה בחתימת הPSN?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. פרק מס' 5 - "יוגי אנטי סוני" http://pod.icast.co.il/1f55399f-cffa-4067-8846-cd11019953f7.icast.mp3 אחלה פרק שבעולם, טוב נו חוץ מיוגב שסוני לא באה לו בטוב, בחיים לא שמענו אותו כל כך עצבני, לקראת סוף השידור נאלצנו לקשור אותו לכיסא! (תרשמו לעצמכם להזכיר לנו לשחרר אותו ככה לקראת שבוע הבא ) אילו משחקים העבירו לנו את השבוע. :alcoholic: E3 2009 - סיכום רשמי ודירוג הלהיטים ע"י אחד שמבין (בעצם 29 שמבינים ) Scribblenauts - משחק שווה לDS! הייתכן שמועות חדשות בנוגע לXBOX הבא - "Project Phoenix" טו - אוב :auto:אוטוטו עדכון/שדרוג לPS3 - גרסת 3.0, אז מה צפוי לנו שם? :2gunsfiring:משחקי PS2 על PS3…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לא יודע אייך נמחק עכשיו יש לי רק את welcome my box האם יש דרך להחזיר את זה ניסיתי לעשות איפוס שזה פורמט להרדיסק וזה לא עזר יש לי את השולחן החדש של האקסבוקס יכול להיות שאם אני יעשה את העידכן של הדאשבורד החדש זה יפתור לי תבעיה בבקשה עזרה ואם אני יעשה את העידכון החדש של nxe מחדש זה אולי יעזור
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-