עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by reyrey_200,

יש לי שאלה לגבי XBOX 360 האם כדאי לקחת את הסיכון הזה של "טבעת המוות", אני מת לקנות XBOX אבל אני מת מפחד מהבעיה של טבעת המוות. מה דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  2. שלום ברצוני לרכוש XBOX 360 ... הבנתי שיש כל מיני גרסאות (אחת שמתחחמת יותר ....) אני רוצה לשחק בשעות הפנאי (משחקי מכות מורטל קומבט כדורגל ) ממה לא גיימר מה אני צריך לדעת לפני הקניה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by shainov,

שלום לכולם, אני בעלים של המכשיר הנ"ל,וברצוני לשאול מס' שאלות 1.האם זה נכון שפתרו את בעיית טבעת המוות וכי המכשיר לא מתחמם כלל לעומת הקודמים? 2.לגבי צריבת מדיות (בייחוד VERBATIM וSILVERLINE) מהי מהירות הצריבה המומלצת ביותר למשחקים..במדיות שתומכות 8X ומעלה. פשוט יש לי בעיה שהצורב שלי מזהה אותם כהכי נמוך שזה 4X ואני די מפחד שהLITE ON יפגם ואצטרך להחליפו ולפרוץ אותו מחדש. 2.מהם המדיות המומלצות ביותר (יש שאומרים VERBATIM ) יש שאומרים שזה לא כלכך משנה לLITE ON CDROM אז מה כן משנה?ועל מה כן להקפיד למען אריכות חייו של המכשיר?? תודה לעונים

4. Started by alone66,

לשחק מידי פעם משחקי מכות mortal kombat dc , street fighter כדורגל גיטרה אירו השאלה שלי אילו דגצי xbox קיימים מה ממולץ לא לגיימר בשביל הפאן מדי פעם אני בבן 29 באמת שאין לי זמן להתעסק עם זה כל היום והאם יש דגמים שקוראים צרובים או שכדאי קונוסלה אחרת תודה מרא ש

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  5. Started by QQQ,

את הXBOX 360 אני רוצה לחבר למסך מחשב 24" עם רזולוציית FHD, כך שגם PAL וגם NTSC אמורים לעבוד (ברזולוציה טבעית כמובן שניתן לעבוד גם עם 60HZ וגם עם 50HZ). האם אחד מהם עדיף על השני? האם יש הבדל בביצועים - אחד נראה טוב יותר ויזואלית מהשני (וידאו) או שאין הבדל ממש? אני פחות מתייחס לקטע של התאימות כרגע כי הוא פחות רלוונטי עבורי, אני מודע שמשחקי PAL לא עובדים על מכשיר NTSC ולהפך

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by ShahafH,

אהלן! לפני כחודש וחצי רכשתי xbox 360 slim שהגיע עם מנוי חודש לxbox live gold. עכשיו כבר החודש עבר מזמן ואני רואה גם שהתוקף של המנוי נגמר אבל משום מה אני עדיין יכול להכנס לכל האופציות של הלייב כמו משחק ברשת והורדות דמואים. לא שאני מתלונן חח אבל אשמח לדעת למה זה קורה ושלא בטעות מיקרוסופט יחשבו שאני עושה משהו ויחסמו אותי. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אם אני רושם שאני מארצות הברית ואז אני משחק און-ליין נגד אנשים אז זה יתחבר לשרתים של ארצות הברית או לשרתים הקרובים?

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  8. Started by מאפיונר,

קיבלתי במתנה פיפא 15 איך אני יודע שזה המשחק בגרסה האירופית? רשום איפושהו ?

9. Started by ofer_shm,

שלום לכום החלטי שאני רוצה לקנות XBOX ...יש לי חבר כרגע בארה"ב שאנירוצה שהוא יביא לי ...כנראה הוא יביא לי מהחנות הנ"ל http://www.bestbuy.com/site/Xbox-360/Xbox-360-Hardware-Console/abcat0701001.c?id=abcat0701001 מה ההבדל בין ה-arcade לבין ה- pro אני רואה ששנהים אותו מחיר האם שאני יביא אותו לארץ אני יצתרך לקנות ממיר מתח ..ואם כן כמה זה עולם תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by weissby,

יש שם אפשרות לשמור 8 או 9 משחקים או משהו כזה.. אז אני משתמש בערך בכל ה9 או 9 אפשרויות האלה, אם אני וחץ על ewgame זה פשוט ימחוק לי הכל הכל? כי בא לי להתחיל תמשחק מההתחלה, אין לי בעיה שזה יבוא על חשבון אחד מהמשחקים השמורים שם, אבל כשאני בא ללחוץ זה נותן איזה הודעה שזה כיאלו ימחוק לי את כל מה ששמור ואנלא רוצה למחוק ממש הכל הכל מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Blow,

יש לי את הגיטרה לPC, אם אני אחבר אותה לפליסטיישן 2 שלי, היא תעבוד עם גיטר הירו 5?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by ackohen,

שלום, רציתי לשאול.. אני בחור בן 26 שהעביר את ילדותו בכיף גדול עם משחקי מריו הראשונים על הנינטנדו NES, אחרי זה מגה דרייב אם כי היום אני גיימר של מחשב בלבד. יש לי אחות בת 6, אוטוטו כיתה ב'.. וכשאני נזכר כמה נהנתי מלשחק במריו, אני חושב אולי על לקנות לה כמתנה מתישהו גם נינטנדו.. אז השאלה היא כזאת - האם נינטנדו וויי לא קצת מוגזם עבור הגיל שלה?.. האם עצם זה שהיא ילדה ולא ילד יכול להשפיע ?.. (מה לעשות, צריך להתחשב במגדר, לפחות זה מה שמלמדים בסטטיסטיקה ובזמני בנות לא התעניינו בקונסולות).. סתם תוהה אם למישהו פה יש נסיון עם ילדים והקשר שלהם עם הווי... תודה ומתנצל מראש על השאלה המשונה אהה כן.. ועוד שאלה יותר מקצועית - האם נינטנדו מתכננים להוציא קונסולה חדשה בשנה שנתיים ה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by bastard007,

האם ידוע לכם על חנות שכבר מחזיקה בקונסולה בארץ למכירה? אני חייב את זה דחוף ממש בלחץ לימים הקרובים וכמעט כל חנות שהתקשרתי אין לה את זה עדיין תודה רבה

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  14. Started by meietro,

אני מתכנן לקנות אקס בוקס 360 (חבילת הפרימיום 65 NM גרסת PAL שישים או עשרים ג'יגה). ביום ראשון דוד שלי נוסע לטורקיה, אז רציתי לשאול אם כדאי לקנות מטורקיה ואם יצא לי מחיר טוב יחסית למחירים בישראל.. תודה מראש לכל מי שיענה לי

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  15. Started by Tomerm,

האם השרתים של האתר אוגרים בתוכם שחקנים מכל הפלטפורמות ? ז"א האם אני בתור אחד שמשחק און ליין דרך ה PS3 משחק עם שחקנים שמחוברים דרך 360 וה PC ?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  16. שלום אני מתכנן לקנות XBOX 360 בזמן הקרוב. אין לי טלויזיה בחדר אלא מסך מחשב LCD 24" 16:9 שהוא FULL HD (רזולוציה 1920x1080 פיקסלים). מה שאני רוצה לעשות זה לחבר את הXBOX למסך מחשב בשביל וידאו ואת האודיו להוציא מהרמקולים של המחשב (2.1 עם תקע סטנדרטי 3.5מ"מ). איך ניתן לעשות את זה? עוד לא הצלחתי להבין לחלוטין איזה יציאות יש לXBOX מבחינת וידאו ואודיו, במיוחד בגרסה החדשה יותר אותה אני מתכוון לקנות (לינק: http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?ProductID=1093 ) HDMI הבנתי שיש שם אבל מה חוץ מזה מבחינת וידאו? יש אולי VGA? איך אני יכול לחבר את הרמקולים שלי לXBOX? במסך מחשב יש לי גם HDMI וגם VGA פנויים. תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום אני רוצה לחבר הארדיסק לפלייסטיישן 2.. יש לי הארדיסק + ספק כוח + התוכנה, אני צריך כבל שמחבר ביניהם.. איפה אני יכול להשיג כזה בארץ, כמה עולה ואיזה כבל אני בדיוק צריך? (לינק ממש יעזור) תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  18. Started by Play,

שלום לכם שוב . משום מה שכשאני משחק R&C: Tod או Resistance: Fall of Man אז הם לא מופיעם לי בחתימה ששיחקתי בהם כרגע אלא לא מופיע כלום,נאדה ואצל חבר שלי שיש לו גם כזה דבר מופיע לו שהוא שיחק.. צריך לעשות אקטביציה או איחוי למשחק למשתמש שלי כדי שהוא יראה בחתימת הPSN?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  19. עכשיו גם Mass effect יצא בנוסף ל Assissn creed אבל יש לי טבעת המוות שלחתי את המכשיר לתיקון לפני שבוע וחצי כמעט, אמרו לי שצריך להרכיב לזה מאוורר יותר מהיר שכרגע לא במלאי המאוורר המהיר הזה עוזר ממש כי אני יכול לוותר עליו ולקבל את הקונסולה כבר השבוע? אפשר להרכיב מאורר אחר ?, כי המאורר המהיר הזה הוא מזמין מחול, וצריך לחכות שיגיע, ולא בא לי להמשיך לחכות למשלוחים אם זה לא יגיע בקרוב (כרגע ההערכה היא כמה ימים)

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by ChaosPower,

ראיתי בחנויות שמוכרות XBOX 360 אפשרות להוספת 100 שקל כדי לקבל כבל HDMI מוזהב. רציתי לדעת מה ההבדל בין כבל "איכותי" שכזה, לבין הHDMI הרגיל שאמור לבוא בחבילת הפרימיום. יהיה הבדל אמיתי באיכות התמונה? יש לי מסך LCD שהוא HD READY בגודל 32 אינץ' אם זה איכשהו קשור... עריכה: אם זה קשור יותר לקולנוע ביתי או כל פורום אחר, העבירו בבקשה. ותודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם קניתי לפני כמה ימים כבל קומפוננט לחבר בין ה LCD לפלייסטיישן 2.על האריזה רשום שזה מיועד לפלייסטיישן 3 אבל המוכר אמר לי שזה אותו חיבור. אכן הגודל של הכניסה של הכבל זהה. רק מה,לא הצלחתי לקבל תמונה וזה למעשה לא עבד. משהו יכול לעזור אולי טעיתי במשהו?

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  22. Started by amit_rah,

אז ככה דודה שלי נימצאת בחול יכולה להבאי לי סוני 2 אם הכל ב800 שקל מארצות הברית עכשיו לא יודע אמרו לי שמישחקים לא יעבדו לי צריך להוריד משחקים של ארצוות הברית משהו כזה ושזה לא קשור לגו'ק אלה לתוכן של הסוני עצמו וזה ולא אמרו לי שזה לא יעבוד כאילו חברים וזה אמרו לי וזה נישמע מחיר בן זונה וחבל לפספס אז אולי תוכלו לעזור לי למה אין לי עוד הרבה ימים להחליט אז בבוקשה תעזרו לי נשמות

23. Started by 100BATISTA,

טוב אני די בהול אז תצטרכו לסלוח לי על הפתיחת הנושא אבל אבל אהממ אני נרשמתי לPSN מה זה עולה כסף כל חודש? כי חשבתי שנתנים את המספר כרטיס רק למטרה שאם אתה רוכש משהו אז מחייבים אותך דרכו ???

24. Started by Eden 6600,

יש המלצה מסוימת לגבי הגודל של המסך עבור שימוש בקונסולת משחקים? כמובן בהנחה שכל גודל יהיה FHD תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by nnfyrbsnss,

שלום, יש לי NDSL, והמסך העליון עושה ריצודים כאשר הצדפה פתוחה עד הסוף(או כמעט עד הסוף לפני ה"טיק"), כשהיא פתוחה רק חצי אין בעיה, זאת נראה כמו בעיה של חיבור רופף. (של הFLAT CABLE) יש כאן מישהו שיכול לפתוח את הDS ולבדוק מה הבעיה, אם באמת מדובר בחיבור רופף, אז לחזק, אם המסך דפוק אני אקנה מסך חדש ומי שיצור איתי קשר ירכיב אותו. אני מוכן לשלם על התיקון בשני המקרים, גם אם מדובר בהרכבה וגם אם זה חיזוק הכבל. (כבר ניסיתי ללכת לחנויות פרטיות והן לא רוצות לפתוח את הDS, אנג'ויסטיק, מוני ליין, אפטר גיימס) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים