קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
סיימתי על Heroic, מחפש אנשים שיש להם את המשחק(או יקבלו אותו בשבוע הקרוב) בשביל לסיים אותו על Legendary, אחרי שלקח לי בערך 30 מיתות לסיים את השלב הראשון אני באמת מתחיל להאמין לזה שBungie טוענים שהם יצרו אותו כך ששום בן תמותה לא יכול לסיים אותו ללא COOP. ככה שעם עוד 2-3 שחקנים זה לא יהיה בעיה, יש לי 512kbit up ככה שלעשות host לfriends\invite only זה לא יהיה בעיה יותר מידי. מי שרוצה שישלח לי מסנג'ר + Live name tag ושעות וימי משחק מעודפים לפרטי.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
המקונסולה שלי משנת 2010 אני חושב, המודל הוא CECH- 2501B נפח ההארדיסק הוא 320GB התחלתי לשחק במשחק היום, שהוא דיי חדש, יצא לפני כמה חודשים. הכנסתי את הדיסק ישר מהאריזה, והוא חדש לגמרי אז אין עליו פגמים. ברגע שאני מתחיל את המשחק, ב- CINEMATIC CUT SCENE הראשונה, הווידאו מקרטע לי, יש לאגים, וגם בזמן ה- CUT SCENES הרגילים יש לאגים, אפילו לפעמים בקול. ניסיתי לנקות את הקונסולה עם שואב אבק והכול, גם עשיתי rebuild system database ו- restore system files. בנוסף גם מחקתי את המשחק והתקנתי מחדש- כלום לא עוזר. למישהו יש מושג איך אפשר לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלות על משחק שר הטבעות(middle earth shadow of war): 1.לאחר שאתה שולט על כמה אנשים אז איך אתה משוואה מי חזק מבין הלוחמים? 2.האם החיילים עולים בדרגות או רק רמות? 3.אם עולים בדרגות אז איך עולים? 4.למה אני לא מרגיש שינוי לאחר שאני שם גביעים על גופי?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש קודים לזומבים ב COD BLACK UPS ?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצות על משחקים גם ישנים כמו COD4 ומעלה Red Dead Redemption GTA God of War NFS (רק מה שטוב)
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
http://ps3.ign.com/articles/927/927804p1.html?RSSwhen2008-11-06_154400&RSSid=927804 הורדתי את כל הסרטונים המקדימים של המשחק הזה ב PSN ועל פניו הוא נראה ממש ממש מרתק. מסתבר שבפועל המשחק זוועה, מקבל צינוים ממש גרועים בביקורות, מה שאומר, לא מזמינים משחק לפני שקוראים ביקורות או אם אפשר ועדיף - משחקים בדמו!
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. השבוע איתי נעדר, לאחרונה הוא נראה עושה ריספון בדמו של באטלפילד החדש, אבל בגלל השטח העצום של המשחק הוא הלך לאיבודואנחנו מאמינים כי ייקח לו עוד הרבה זמן לשוב אלינו.. גם הפעם הקלטנו בלייב, אבל בגלל אילוצים טכניים יוגי קיבל קול סקסי של רובוטריק מיוחם שמפאת התחשבות עבר דה-דיגיליטזיזציה לקול הנורמאלי שלו בפרק הנוכחי.. דיברנו על אינפאמוס, ומספר דמואים חדשים חמים חמים מהחנות, קצת חדשות ושאלות מאזינם ולסיכום שאלה שבועית נוספת, אז תתרווחו לכם אחורה, שימו אזניות, כבו את האור.. ופתאום חייזר גדול ומרושע יקפוץ עליכם מהחושך וינשנש אתכם פרק מס' 37 –''כרובי'' http://pod.icast.co.il/35836014-0c1d-4b48-9…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי 2 משתמשי סטים עם אותו אימייל אני רוצה לשנות במשתמש אחד אימייל הבעיה ששתי המשתמשים מאומתים ואני לא מצליח להחליף אימייל מה אני צריך לעשות?תודה
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
http://gameboyspodcast.wordpress.com/ (כנסו לבלוג כדאי לשמוע את הפרק) מה קורה מאזינים? אנחנו מצטערים מאוד על השיבוש בלוח הזמנים שלנו בשבועיים האחרונים,היו כמה בעיות,חלק מהן טכניות. אנחנו משחררים את הפרק הזה באיחור גדול,אבל היי,עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא מה שיחקנו השבוע? שלושתנו על Max Payne 3 דניאל – קצת Lord of The Rings:War in The North חדשות סכסוך בין מיקרוסופט ומוטורולה עשוי להביא להסרתה של קונסולת האקס-בוקס מהמדפים יוביסופט מדברת על E3 2012 בתחילת השבוע חשפה חברת סטארט-אפ לא מוכרת בשם Leap Motion חיישן תנועה חדש Diablo 3 יוצא בהשקה מוצלחת ומתוקשרת מאוד,מוכר 3.5 מיליון יחידות ביממה הראשונה,וגם Max Payne 3 מצליח לא רע סרטון השבוע מקס פיין 3 מגוף ראשון ואתם קובעים מה ק…
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
קונסולת ה-NX של החברה היפנית הוותיקה זוכה לתאריך השקה רשמי ועוד מספר פרטים חדשים סמנו לעצמכם ביומנים: בעוד כ-11 חודשים מרגע כתיבת שורות אלה, אנחנו עתידים לראות את הקונסולה הבאה מבית נינטנדו נוחתת בחנויות. הקונסולה שידועה נכון להיום רק בשם הקוד NX לא תופיע בתערוכת E3 השנה, לצערנו, וככל הנראה תיחשף באירוע ייעודי כלשהו לקראת סוף השנה הנוכחית – עם משימה לא פשוטה בכלל, בדמות החזרת האמון בחברה אחרי הכשלון הצורם של ה-Wii U. לא הרבה ידוע לנו על הקונסולה העתידית של נינטנדו, אך שמועות שמסתובבות להן ברשת בחודשים האחרונים טוענות כי זו תהיה מערכת היברידית וחדשנית שאותה ניתן יהיה להפעיל בסלון הבית באופן מסורתי, או לקחת איתכם לדרך בתור יחידה ניידת (ראוי להתייחס אל המידע…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה ידוע לי שהמשחק מאוד ישן אבל בכל זאת שיחקתי בו אז אני רוצה לבקר אותו בכל מקרה הרומן שלי אם סידרת ריזידנט איוול התחילה בימי הN64 אז קניתי את RE2 לN64 עבר הרבה זמן ואז שיחקתי בRE4 בגרסת הPS2 שקניתי את הWII רציתי להשלים את הסדרה ושיחקתי בRE1 רימיק שזה רימיק מושקע למשחק הראשון שיצא לגימקיוב שיחקתי בRE-Z שזה מבחינת הסדר המשחק הראשון למרות שהוא יצא בפועל אחרי המשחק הרבעי (לא RE4 אלה "קוד וורוניקה" ) בין היתר שיחקתי גם בRE-UC שזה ספין אוף של הסדרה אז הגיע הזמן מבחינתי להשלים את הסדרה וכרגע נישאר לי רק "קוד וורוניקה" וRE5 גילוי נאות -את רוב המשחק שיחקתי בסוף בPC אבל כן התחלתי בגימקיוב וההבדלים זניחים ובעיקר עניין של רזולוציה שיותר טובה בPC בכל מקרה Res…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לאחר העלאת המשחק (ps 4) מודיע על error 30086 , בעבר עלה ושיחקתי בו , מה העניין?
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר! אנו מצטערים להודיע כי איבדנו את לוני בבורדרלנדס, לאחרונה הוא נראה מנסה ללטף איזה סקאג ומאז נעלמו עקבותיו… אניהו, אחרי שמחינו דמעת תנין החלטנו לאסוף את השברים ולהקליט את הפרק בלעדיו (ביננו – מי צריך אותו בכלל ) בפרק הקצרצר (כמו חטיף לדרך) דיברנו על משחקים חדשים (כמו גם על FLOW שאינו כל כך חדש אבל יצא חינמי וזה כבר שווה איזכור), ומעט חדשות חמות חמות מוגשות באהבה מהמטבחון של יוגי (סוקי! לא לגעת!! זה לאורחים!!!) אז תרגישו חופשי להוריד ולשמוע, אנחנו נשמח גם אם תקפצו לפורום שלנו ותשתפו אותנו במה אתם חושבים.. האזנה נעימה פרק מס’ 38 - “What What” http://pod.icast.co.il/713786a1-92c0-4250-8027…
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כשאני משחק, מדי פעם יש תקיעות. ובGOD OF WAR 3 זה כל רבע שעה. המשחק פשוט נתקע, או שיש loading בלי סוף. לאחר שאני לוחץ על מקש PS ועושה Quit game, המכשיר עושה 3 ביפים ומאתחל את עצמו. לפי מדריך מפורום אחר שחיפשתי, המליצו לי לעשות בדיקה של מערכת הקבצים. עשיתי את הבדיקה, והתוצאה היא - שכל פעם שהמשחק נתקע ויש 3 ביפים, התוצאה היא file system is corrupt. מה הגורם לבעיה לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/wii/action/callofduty5/news.html?sid=6190641&om_act=convert&om_clk=newlyadded&tag=newlyadded;title;1 אני מעריך שתצא גרסת מחשב מאוחר יותר רק לא הוכרז לDS זה מגוחך אבל כנראה COD4 מכר טוב בDS לWII ולPS2 אני מעריך שיסרסו את הגרפיקה וקשה לי להאמין שינצלו את הכוח העדיף של הWII על הPS2 לערכתי ה360\PS3 יהיו הקונסולות העיקריות למשחק ותצא מאוחר יותר גרסת PC שמבוססת על גרסת ה360
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ההשקה שלו אומנם נדחתה לתחילת השנה הבאה, אבל סרטון המשחקיות החדש של Horizon: Zero Dawn (שמחזק את התחושה שמדובר במעין גירסה עתידנית לכותרי Tomb Raider החדשים) מבהיר שיש סיבה טובה מאוד להמתין עוד קצת - ואולי אפילו לשקול לרכוש קונסולת PS4 במיוחד עבורו. מסכימים או שלא ממש?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום התחילה לי בעיה פתאום כל משחק שאני שם או שהוא לא מזהה את הדיסק או שזה טוען את המשחק אבל אחרי שניה נתקע. אני משתמש בדיסקים של Silverline בלבד.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לבדוק???
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
http://www.vgames.co.il/news_article.aspx?NewsID=13516 נחמד לדעת שהדברים שחזיתי מיתגשמים למרות שאני די בטוח שיהיו הרבה בפורום שיתעצבנו עלי דרל אגב אני מעריך שהתמיכה כרגע זה יהיה בעיקר לDS אבל גם הWII יזכה ביותר אהבה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 21 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. סאפ, ביצז’? בשבוע שעבר התקיימה תערוכת טכנולוגיה (מסכי D3 וגיימינג) בנמל ת”א. לוני וינאי הלכו לדפוק נוכחות וחזרו עם רשמים (מדיה גיים – שאפו!). יש לנו פרק עמוס בכל טוב עבורכם השבוע: יש לנו סקירות של משחקים חדשים (קאמפר סליחה סנייפר: גוסט ווריור, אאוטלנד, מורטל קומבט ועוד..) סקירות של דמואים מבישים (דנג’ן סיג’ 3 ומאג’יק 2012) משחק שווה לאייפון (ארמי אוף דארקנס: דפנס), סקירת מאזין ל-L.A. Noir, המלצות על סרטים חדשים, שאלה שבועית חדשה בפורום הפאנבויז, המון חדשות חמות וים של שאלות מאזינים. מאוד …
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 33 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הולך, אנשים? השבוע לוני נפקד (סחבק עובר דירה!), אבל יוגב וינאי על המשמר, ואפילו הביאו שחקן חיזוק! עופר שוורץ מבלוג המשחקים המצויין גיימפאד והפודקאסט “גיימפוד”, שלא נזכיר בשום פנים ואופן, מצטרף לחגיגה. ואיזו חגיגה זו… ינאי ויוגב מספרים בשחור-לבן על-L.A. Noire ועופר מספר לנו חוויות מהחופשה שלו באי התענוגות היוקרתי Dead Island, אנחנו עוברים על החדשות השבועיות (Max Payne 3, Game of Thrones, תוסף חדש ל-3DS, בלו-ריי לאקסבוקס?), וידאו השבוע קר כקרח וכמובן, הכי חשוב – שאלות המאזינים. התחרות נושאת הפרסים שלנו נמשכת ויש לנו גם מכירה …
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
ניסיתי את silverfall שהיה לא רע גם dungeon siege היה לא רע- אם כי קצר ופחות מידי רנדומלי. יש משחקים דומים להם לPSP ?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
סירטון מושקע עם המוזיקה של בואמין רפסודי של קווין אבל מילים וקליפ שקשורים לNES (נינטנדו 8 ביט אבל אולי אתם מכירים את הזיוף מאגסון ) בכל מיקרה פה הסרטון http://retrowaretv.com/pat-the-nes-punk-brentalfloss-nintendohemian-rhapsody/
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
כן כן למי שחשב שהמשחק יצא בקרוב- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=19063
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום קניתי את המחשק לפני חודשיים call of duty black ops 3 ואני לא מצליח להיכנס למשחקי האונליין רק team dathmutch יש פתרון לבעיה כי לא מצאתי ולא גם באתר activision (ומצפים שנקנה את BO4 עם כל בעיות השרתים) תודה בברכה חיים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-