עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by אבשה,

אני צריך שתמליצו לי על מקום אמין שאפשר לקנות בו Wii ושזה יהיה יחסית זול ומקום "טוב" אני לא יודע מה התקציב כל-כך פשוט Wii תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  2. עוד לא עברו יום או יומיים וכבר המון קונים מאוכזבים נתקלים בהמון בעיות... אם זה שיש בעיה כשהופכים את התוים לשמאליים, ואם זה ה"מיתר" שלפעמים עובד לפעמים לא, המצילות של התופים שלא מגיבות הכי טוב שבעולם ועוד... זה לא אומר שכל הערכות דפוקות אבל עדיין זה מעורר סימני שאלה לגבי אמינות הכלים. יש כאלה שאומרים שהביקורות למשחק עדיין לא יצאו בגלל שכנראה עומדים לקטול את המשחק ובחברה רצו שיחכו עם זה כדי שזה לא יוריד להם את המכירות אני באמת מקווה שכל המקרים האלה נדירים ושהביקורות דווקא יפתיעו לטובה כי אני מת להשיג כבר ערכה כזאת! עריכה: ב- IGN הוא קיבל 7.9 ובאמת הם די התאכזבו ממנו...

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  3. מבלי להתחיל קריירה חדשה. ד"א רק בתופים של GH יש מצילות ?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by stone cold,

מישהו מוכן לבדוק ולתת סקירה ?

5. Started by אבי11,

האם אפשר לחבר PSP לאינטרנט בנתב חוטי ואם כן אפשר בבקשה מדריך

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  6. שלום חברים, צריך את עזרתכם, רכשתי מ-EBAY מכשיר PSP דק (לא חדש) והיום קבלתי אותו. תוך כדי חקירת המכשיר ותכונותיו אני מגלה שהוולים + - לא עובד ולפעמים גם כפתורים אחרים שמתחת למסך לא מתפקדים או שלחיצה על כפתור ה-MUTE גורמת למסך להשחיר (אך אני שומע שהוא ממשיך לעבוד) ורק ע"י ריסט המכשיר חוזר חזרה לעבוד אבל שוב לחיצה על כפתור ה-MUTE או לפעמים גם HOME גורמת להשחיר. ברצוני לציין שלפעמים הMUTE כן עובד אבל לפעמים עושה את הקצר הזה. אני יודע שאני יכול להחזיר למוכר את ה-PSP אבל לא זה מה שאני רוצה לעשות. מישהו יכול לעזור לי ותת לי עצה או אולי מישהו אמין שאת מכירים באזור המרכז שיכול לעזור לי? מישהו אולי כבר נתקל בכזאת תופעה? תודה.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  7. מצאתי את זה כשזה פורסם בפורום אחר והחלטתי לחלוק איתכם: http://www.co-optimus.com/index.php ממש חביב ושימושי למי שרוצה לשחק בזוגות.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. http://www.microsoftpointsxbox.com/mspoints-pp.php

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  9. אוקיי אז גם ה-PS3 תומך ב-UPnP וגם ה-N95 ויש להם אופציה להגדיר הום סרבר. הגדרתי את כל הנדרש. ויש לי אפשרות לראות את התוכן (סרטונים,תמונות.שירים) של ה-N95 ב-PS3 אך לא להפך (למשל איני יכול לנגן שיר מתוך הנגן מוסיקה של ה-N95 כי הוא פשוט לא מוצא לי אותו אך אני כן יכול לעשות כן דרך הנגן של ה-PS3 אותו הדבר תקף גם לגבי הסרטונים והתמונות) הראוטר שלי הוא Edimax BR-6114WG ניסיתי לבטל את ההצפנה (WPA2) ולנסות ללא הצפנה כלל גם לא עזר, אותו הדבר, אני לא משתמש בפייראול בראוטר ככה שזו לא הבעיה. הינה סרטונים שמדגימים את העניין שימו לב שהם כן מצליחים לראות את התוכן באופן דו-צדדי ולא חד צדדי. סרטון1+מאמר על הנושא והסברים כיצד להגדיר: http://www.thenokiaguide.com/my_weblog/2008/02/playstation…

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by huber,

לכל מי שהיה לו בעייה עם המקלדת או רוצה לשפר את איכות הסאונד בניגון קבצי מוזיקה - מוזמן להתקין: http://www.ps3fanboy.com/2008/11/04/firmware-2-52-is-available-for-download

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  11. http://www.bit-tech.net/news/2008/11/05/resident-evil-5-pc-dated/1 Street Fighter IV - 20 בפברואר Resident Evil 5 - 13 במרץ

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by huber,

לדיברי החברה הגירסה ל PS3 תכיל דברים שאין בגירסאות ל PC/XBOX. אני מקווה שעוד מפתחות ישקיעו קצת יותר זמן וינצלו היטב את האופציות הגלומות ב PS3. http://www.bit-tech.net/news/2008/11/05/red-alert-3-ps3-back-in-development/1

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  13. כרגע רק באנגליה, בארץ אני מניח שירימו את כל המכונה (כבר ראיתי שגנבו מכונה שלמה להשכרת סרטים בארץ!): http://www.bit-tech.net/news/2008/11/04/uk-to-get-ps3-vending-machines/1 המכונה תמכור PS3, משחקים לקונסולה וסירטי BR. אולי בתעיד גם שתייה קרה וסיגריות לגיימר המכור?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  14. אני רוצה לשחק ב-MGO ולשם כך נתבקשתי להירשם ולקבל מזהה KONAMI ID וגם GAME ID ככול הנראה ישנם הגבלות מסוימות באיזורים שונים (ישראל לדוגמה-בדומה ל-PSN) והבנתי שקונמי חוסמים/מוחקים חשבונות עם כתובת פיקטיבית לכן אני רוצה לברר את העניין. רציתי לדעת מנסיונכם האם ניתן להירשם תחת כתובת פיקטיבית(אמריקיאית) או שאפשר רק עם האמיתית(ישראל) או שניתן רק מאותה היבשת(אירופה)? אם יש לכם הצעה אחרת בנוגע להרשמה אשמח לשמוע ובכלל אם מישהו יוכל לתת הסבר על כל העניין של ההרשמות-KONAMI ID GAME ID כך שזה יהיה ללא הגבלות וללא חשש ממחיקת החשבון זה יהיה מצויין... תודה רבה, Yosside

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מחכה לתשובה PS2 SLIM

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  16. טוב סוף סוף מצאתי את הזמן לסיים את פיקמין 1 לשחק בו בWII צריך ידית גימקיוב וכרטיס זיכרון גימקיוב אבל נינטנדו מתכננת להוציא את פיקמין 1-2 בגרסה לWII ולערכתי אם השליטה בWII זה יכול להיות יותר טוב ואולי יוסיפו תמיכה ב480P אז אם יש לכם סבלנות כדי לחכות בכל מקרה העלילה של המשחק מאוד פשטנית החללית שלכם מתרסקת על כוכב מוזר אתה נתקלים ביצורים מוזרים שנראים כמו טלטביז רק קטנים ופחות מפורטים אתם האיש אם החליפה כמובן ובדרך כלל יהיו הרבה פיקמין במסך שזה השם של היצורים בכל מקרה הדמות שלכם לא יכולה לעשות הרבה לבד ובגלל זה הפיקמים מאוד חשובים להתקדמות יש לכם 30 יום לנסות למצוא 30 חלקים של החללית שלכם ולעוף מהכוכב בפועל לא חייבים את כל ה30 חלקים ואני סיימתי אם 29 כי עד …

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by shemi29,

שלום בשעה טובה קניתי את המכשיר אם משהוא יודע איך אני נכנס למצב של העתקה לארד דיסק מפלאש דיסק? או ביכלל אם אתם יודעים אם יש חוברת הדרכה בעברית? תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  18. שלום, יש לי בעיה שלא מצאתי לה פתרון אז החלטתי לפתוח דיון בנושא שאולי תוכלו לעזור לי. המחשבים בבית מחוברים ברשת אלחוטית והPS3 בחוטי (הוא היה באלחוטי אבל עדיין הייתה את הבעיה) כאשר אני מדליק את הPS3 והוא מתחבר לאינטרנט כל המחשבים בבית שלי מתנתקים מהראוטר, ולא מתחברים בחזרה עד שאני לא מנתק את ה PS3 מהאינטרנט, וניסתי ידנית לחבר ומשום מה לא נותן לי. ביטלתי UPNP אחרי שקראתי שיכול להיות שזאת הבעיה וזאת לא, ביטלתי MEDIA SERVER וסידרתי IP לפי MAC ADRESS ועדיין כל האינטרנט בבית שלי נופל. וכל הזמן הזה ה PS3 מחובר לאינטרנט ואני נכנס לפלייסטישן סטור ומשחק ONLINE. אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אשמח ואודה לו. אהה... יש לי ראוטר 3Com 3Crewer 100-75 ופרסמתי נושא כזה ברשתות אבל אולי ז…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  19. צריך כל מני טיפים למתחילים, מה לקנות וכאלו והאם ניתן לשחק אותו ברשת תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by huber,

http://ps3.ign.com/articles/927/927804p1.html?RSSwhen2008-11-06_154400&RSSid=927804 הורדתי את כל הסרטונים המקדימים של המשחק הזה ב PSN ועל פניו הוא נראה ממש ממש מרתק. מסתבר שבפועל המשחק זוועה, מקבל צינוים ממש גרועים בביקורות, מה שאומר, לא מזמינים משחק לפני שקוראים ביקורות או אם אפשר ועדיף - משחקים בדמו!

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  21. האם ידועות "בעיות" כלשהם לאחר ההתקנה, ומה אתם אומרים על העידכון

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  22. לא ניתן לראות אותו מתוך המשחק עד שלא מסיימים את הפרק, ולא ניתן למצא את זה ב youtube וכאלה מכיוון שהמשחק דיי חדש

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  23. שלום לכולם ! יש לי אינטרנט במהירות 4mb Adsl ספק בזק בנלאומי . אני שם לב שבמחשב הדברים יורדים יותר מהר מאשר ב-PS3 , כמו כן בבדיקת מהירות של Konami ,במחשב אני מקבל A וב-ps3 אני מקבל C , רציתי לדעת איך אני יכול לדעת באיזה מהירות ה-ps3 מוריד ומעלה קבצים . יכול להיות שמשהו לא תקין בקונסולה ? יש לציין שכל משחקי הרשת עובדים לי חלק , למעט Pes2009 שבו יש לי לאגים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  24. (זה המשחק שיצא ב2007 ולא החדש שיצא השנה) טוב אז ככה Crash of the Titans לא בדיוק הרשים בביקורות אבל רציתי לבדוק לבד ההתחלה שלו די מבטיחה גרפיקה יפה וחלקה משחקיו כיפית קצת הומור סך הכל ניראה טוב הבעיה שזה מסוג המשחקים שמה שעושים בהתחלה פחות או יותר עושים לאורך כל המשחק בכל מקרה במקום משחק שעיקרו פלטפורמה המשחק הזה הוא חצי משחק בסגנון GOD OF WAR וחצי פלטפורמה הרבה מהמשחק מתרכז בזה שיש מפלצות שאם מנצחים אותם אפשר לרכוב אליהם בהתחלה זה מאוד כיף אבל מהר מאוד זה נמאס הבעיה שלמרות שיש מבחר מפלצות מכובד רובן דומה מאוד מבחינת משחקיות מה שהורס חלק מהמשחק חוץ מזה המשחק קצר ולרוב לא מאתגר אבל שיש חלקים מאתגרים הם לרוב מתסכלים בכל מקרה להתרחק מהמשחק הזה 5 בסולם…

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  25. בLegend of Spyro The Eternal Night אתם שולטים על דרקון קטן בשם Spyro סדרת משחקי Spyro התחילה עוד בימי הPS1 ומאז עברה לקונסולות נוספות Legend of Spyro לפי הבנתי זה טרילוגיה במשחק הקודם לא שיחקתי אז פספסתי חלק מהעלילה וכן יש עלילה בכל מקרה שמתחילים לשחק החלק הראשון ששמים אליו לב זה עיצוב גרפי שמזכיר סרטים של דיסני כמו אלדין לדוגמה העיצוב מאוד יפה ויש גם דיבוב מצוין שהולך טוב ביחד בכל מקרה המשחק לא בדיוק מחולק לשלבים באופן הרגיל כן יש שלבים בפועל אבל המשחק פשוט מעביר אותכם קדימה בלי יכולת לבחור המשחקיות פה בדומה ל Crash of the Titans היא חצי מכות רחוב חצי פלטפורמה ויש הרבה דימיון ל Crash of the Titans אבל כן יש דברים טובים יותר בSpyro הדיבוב טוב יות…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים