קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
קניתי לא מזמן אקסבוקס סלים 2GB חשבתי שאני לא אצטרך יותר מידי מקום אבל מסתבר שעדיף בכל זאת להתקין חלק מהמשחקים כדי שיעבדו יותר מהר או יותר יפה(BF 3) אז השאלה שלי האם אפשר פשוט לקנות הארד דיסק למחשב נייד 5400RPM ולהחליף(כמו בסוני) או שמיקרוסופט סיבכו את זה?.. תודה
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התעניינתי ברכישת wii, בעיקר בגלל השליטה המגניבה במשחקים באמצעות זיהוי התנועה בשלט. כאשר ביררתי קצת על משחקי wii קיבלתי את הרושם שרובם בכלל לא משתמשים ביכולת זיהוי התנועה, אלא רק בכפתורים הרגילים (ולעיתים גם בנונצ'ק). אשמח אם תוכלו להגיד לי, מנסיונכם, כמה מהמשחקים אכן מנצלים את יכולת זיהוי התנועה. למה אני שואל? כי אני לא גיימר רציני,ו ת'כלס המוטיבציה לקנות את ה-wii לא היתה משחקים "רגילים" אלא השליטה המגניבה (כפי שמודגם במשחקוני הספורט המגיעים עם הקונסולה). כך שאם רק מיעוט מהמשחקים משתמש בזיהוי התנועה, אז אין לי סיבה לקנות את הקונסולה (או להעדיף אותה על פני האחרות)... תודה מראש למגיבים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, רכשתי את המשחק CODMW3 , כשאני משחק הוא רושם לי שמבצע שמירה אוטומטית, וזה נכון במקרה של הרג אני חוזר לנקודה האחרונה. אבל כשאני סוגר את הקונסולה ובא לשחק למחרת , אני שוב פעם מתחיל מנקודת ההתחלה שבו אני נחלץ מההאמר. האם כך עובדים כל משחקי COD? בברכה,
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אהלן , אני רוצה לקנות פליסטיישן 3 FAT . הציעו לי לקנות PS3 FAT 80GB . עכשיו אנחנו לא יודעים מה המחיר שלו בערך , אף אחד כבר לא מוכר אותו .. עזרה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים! שאלתי היא כזאת: כדי להפיק את המירב מהps3 ממולץ להשתמש בטלוויזיה שתומכת ב full hd? תודה
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי חשבון בחנות האמריקאית של פלייסטיישן (זה החשבון היחיד שלי) הפעלתי משחק מדיסק שקניתי בארץ (PAL) - וקניתי DLC מהחנות האמריקאית. כשאני מפעיל את המשחק אני לא רואה את ה-DLC - כשאני נכנס לרכישות שלי מופיעים ה-DLC כמותקנים אבל המשחק מופיע לי עם קישור לקניה בחנות האמריקאית... יש דרך לגרום להם לעבוד יחד ? אם לא, יש דרך לקבל החזר על ה-DLC או למכור אותם הלאה ?
-
- 1 תגובה
- 3.9k צפיות
-
-
קניתי PS2 באיביי שאמור להגיע שבוע הבא. אני רוצה להתקין עליו צ'יפ כדי שאני אוכל לקרוא משחקים מ-Zone 1 ו Zone 2 ומשחקים צרובים. אני מאד מאד מבולבל מכל מגוון הצ'יפים והמקומות. מישהו יכול להסביר לי מה כדאי ורצוי?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי PSP כבר די הרבה זמן, אבל עוד לא שיחקתי במולטי של אף אחד מהמשחקים שלי.. ורציתי לדעת: האם ניתן לשחק במולטי שלו מטווח רחוק? לדוגמא: אם אני בבית שלי והPSP שלי מחובר לרשת, וזה שאני רוצה לשחק איתו נמצא בבית שלו ומחובר לרשת שלו, האם אנחנו עדיין יכולים לשחק ביחד? תודה לעוזרים! אלון
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הי האם האימולטור מריץ את המשחקים הטובים של PS2 בצורה טובה? אני טיפוס רק של PC
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
במידה ואני מזמין קונסולת Wii מחו"ל, כמה מכס/מע"מ אני אצטרך לשלם? כמה אני אצטרך לשלם למדינה סה"כ?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אז שלום לכולם וחד שמח. אני רוצה לקנות את המשחק Guitar Hero III +2 גיטרות ועוד כ 20 יום יוצא המשחק החדש Guitar Hero World Tour אז השאלה שלי אם אני יקנה עכשיו את Guitar Hero III אני יוכל לקנות בעוד כמה חודשים רק את המשחק עצמו Guitar Hero World Tour והגיטרות יהיו עליו סבבה? או שזה גיטרות אחרות ? תודה לכולם
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בתגובה הוא רשם שה 360 יש תמיכה חלקית ב 10 לא ידעתי?? מה בדיוק התמיכה. תודה
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום קניתי ps3 עם המשחק gta iv וחיברתי אותו לטלויזיה עם חיבור רגיל עם הקבל של ה-3 צבעים ושאני מנסה להפעיל את המשחק הוא נותן לי שיגאה "you cannot play this game at the current video output setting. (80028f10" תודה מראש לכל העוזרים!! מתן
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות את הדגם של 2005 זה הדגם:SCPH-70006 הוא כדאי יש לו תקלות משהו אני יכול להשיג אותו במחיר טוב מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מתי צריכה להגיע החבילה החדשה של ה 40 ג'יגה לארץ ? והאם ידוע צפי הורדת המחירים של החבילה הקודמת של ה 60 גי'גה, אם מישהו יודע בערך בכמה המחיר יירד והאם הוא יירד ישר כשהחבילות החדשות של ה40 יגיעו? תודה
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר אוזניות ומיקרופון ל PS3? -אפשרי לדבר במיקרופון תוך כדיי משחק ב gta iv?? תודה מראש ! ! מתן
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
יש לי מכשיר Ps3 שמחובר למערכת הגברה יש אפשרות לעשות שה ps3 ישמש כרמקול למחשב דרך wifi?? לדוגמא אם אני שומע שיר במחשב אז אני ישמע את זה דרך ה Ps3 שמחובר למערכת. תודה מראש לכל העוזרים!! מתן
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הרבה כתבות אמרו שיוצאת בחודש אוגוסט גירסת ה- JASPER החדשה שאין לה טבעת המוות ובאוגוסט יצאה הגירסה של ה- 60GB רציתי לדעת אם זאת הגירסה שדיברו עליה?
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
1.שלום לכם, שאלתי היא, האם אפשר לשחק באקסבוקס, דרך ה-USB? 2.יש למישהו מדריך נורמאלי לצריבת משחקי XBOX, כי הדיסק הראשון כבר הלך לי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר של ההורים שלי יכול להביא לי אקס בוקס 360 מארצות הברית והוא רוצה לדעת כמה דברים: מה הגודל של הקופסה של האקס בוקס והגודל של המכשיר עצמו? למישהו יש רעיונות איך הוא יכול להביא את זה? כמה צריך לשלם במכס? תודה מראש!!!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההורים שלי נוסעים ללונדון בעוד שבועיים וברצוני לבקש שני משחקים חשבתי על : באטמן כי הוא חדש וקראתי ביקורות ממש טובות, אינפיימוס אקסלוסיבי וגם עליו קראתי ביקורות ממש טובות. מה אתם אומרים? אני מעוניין לקנות דיסק קשיח בנפח של 500G בעל 5400RPM בגודל 2.5 של ווסטרן דיגיטל, יעבוד כמו שצריך? הוא אמור להיות פנימי.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי 360,גרסאת HALO 3 (חלק ממכם בטח זוכרים שהייתה לי טבעת בגלל שהספק הלך מקצר חחחח) בקיצור המכשיר הוא 90NM עם הקירור החדש כמו שיש ב65NM. וחלק אומרים לי "אל תשים אינטרקולר,אתה לא צריך. ברגע שיש לך את הקירור החדש בפנים אתה כבר לא צריך אינטרקולר" ואני לא יודע אם זה נכון,מה אתם חושבים? זה נחוץ בשבילי?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משחק בגירסת הגימקיוב אבל אני חושב שזה תקף גם לגירסת הPS1 בכל מיקרה עברתי את הבוס הראשון (הזה אם האקדח שאחריו יש את הסרט אם הנינגה ) ואני לא יודע מה צריך לעשות כרגע ? מה עושים אחרי הבוס הזה ?
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-