עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 14 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה העניינים, חברים? קיבלנו המון פידבקים חיוביים על המערכון שפותח את פרק 13 ואנחנו מודים לכל מי שהקשיב ובמיוחד למי שהשקיע ורשם לנו גם תגובה. גם הפעם יש לנו מערכון מקורי ומשעשע, יש בו אסלות, מסע בזמן וחורבן עולמי – בקיצור כיף חיים. הפרק אנו סוקרים בהרחבה 2 מהמשחקים החדשים והחמים ביותר בשוק Homefront ו-OPeration Flashpoint: Red River, יש לנו סקירה גם על הכותר השני של Sly Cooper, המלצות על אפליקציות לאייפון (Tiny Planet, Unpleasant Horse, Iris, Face Shift) המון חדשות חמות (סאגת ה-PSN מגיעה לסיומה, תובעים את סוני, L.A. Noir, פרוט נינג’ה מגיע ל…

2. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 15 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הולך, אנשים? השבוע אנחנו נותנים בראש בפרק Uncut! כלומר בלי שום חיתוכים ובלי עריכה, חי ומדמם ישר לשולחן שלכם. נהנינו מההקלטה מאוד, מקווים שגם אתם, אגב זאת גם השאלה השבועית שלכם – ספרו לנו אם אהבתם או לא. (רמז… לא!) חוצמזה יש לנו סקירות קצרות על המשחקים ששיחקנו השבוע, 4 אפליקציות חדשות לאייפון (קרטונטיק, שבץ נא לועזי, סטיופידיטי 2 ורליקס). הרבה חדשות חמות (דשבורד לאקסבוקס ואולי גם סקייפ, אין חדש לגבי ה-PSN, שמועות על MW3, השקות משחקים שונים והקעקוע הכי מגניב בעולם). לראשונה – יש לנו סקירת מאזין …

3. Started by dor444,

שלום, יש לי בבית מודם שהוא גם ראוטר של אסוס מדגם AM 604g, בנוסף מחובר אקסספוינט בבית על מנת להגדיל את טווח הקליטה. התשתית שלי היא בזק והספק הוא בזק בינלאומי. אגב, כשאני מנסה לשים סיסמא על הרשת האלחוטית האינטרנט לא עובד במקומות מסוימים שהוא כן עבד לפני ששמתי את הסיסמא, אני אשמח אם תעזרו לי גם בזה. במחשבים הניידים והשולחניים שיש ברשותי בבית אין בעיה של חיבור לאינטרנט אלחוטי, אבל הבעיה העיקרית היא במכשירים שאין להם תמיכה בבזק ולכן אני צריך את עזרתכם פה. הבעיה היא במכשירי אפל השונים (אייפד, אייפון ואייפוד) והכי חשוב, בקונסולת ps3. הרשת האלחוטית תמיד מופיעה בסנכרון אבל כשמנסים להתחבר.. היא עובדת רק כשמתחשק לה, לעיתים רחוקות ולרוב לא מצליח להתחבר ולא עובד. אני ממש זקוק לעזרה, …

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  4. איך אני פותר את הבעיה של add controller for split screen error ב PS3 ? שאני מנסה להזמין חבר לשחק איתי כמעט תמיד זה מביא לי את השגיאה\הערה הזאת

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  5. יש את הפרק 21 של "האירוע" שיצא אתמול והוא יצא כידוע בפורמט VOBSUB (קבצי idx ו sub במקום SRT) מחר בעבודה אני והחברים רוצים לראות אותו בעבודה על ה PS3. במצב רגיל של SRT הייתי פשוט עושה המרה ב aviaddxsub (למקרה שזה AVI) או ב MKV2VOB (למקרה שזה MKV) בגלל העניין של הVOBSUB אני לא יכול לעשות את ההמרות הרגילות, והPS3 כידוע לא קורא קבצי MKV. מה הפתרון? איך אני יכול לעשות המרה שכוללת את קבצי ה VOBSUB כדי שאראה גם תרגום על גבי ה PS3 ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  6. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 16 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה, חבר’ה? אצלנו הכל דבש, טוב נו, לא ממש: אמנם אנחנו אוכלים סרטים ומתכננים להשתלט על העולם אבל מעבר לזה באמת שאנחנו בסדר. יש לנו פרק שווה לאללה בשבילכם ובו: סקירה על סינגולאריטי, 2 משחקי אייפון (4 בשורה וטטריס תלת מימדי). חדשות גיימניג לוהטות (ה-PSN חזר, STARHAWK הוכרז, פרטים נוספים על MW3, מייקרוספט קינקט ועוד..). יש לנו כמה שאלות מאזינים ולקינוח, תחרות לייקים שווה נושאת פרסים (טוב נו, פרס אחד, אבל שווה לאללה – באדיבות אתר ALLGAME). לפרטים נוספים האזינו לפרק ו/או גשו לדף הפייסבוק שלנו. מישהו ראה…

7. Started by naoriko,

יש לי סוני 3 עם אינטרנט והכל אני רוצה לשחק עם חברים בפרו 2011 ברשת איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by shimon1,

שלום אני משתמש בtversity להזרמת סרטים לps3. הבעיה היא שב הגדרות האופציה להגבלת רזולוציה תקוע על 640*480 VGA איך ניתן לשנות את זה כדי לצפות בתכני hd כמו שצריך... תודה ויום טוב..

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  9. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 17 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה למעלה, כלבות? וואו וואו איזה פרק גדוש יש לנו בשבילכם השבוע, מה זה גדוש? מפוצץ! מה זה מפוצץ? אפילו אפשר להגיד “עמוס לעייפה אחושילינג!” בדיוק בגלל זה החלטנו לעשות אותו נא, כלומר לא ערוך, יענו – בלתי נימול! יש לנו משחקים ששיחקנו השבוע (רוקבנד, מאס אפקט 2, בורדרלנדס, סינגולאריטי ועוד…) המלצות על משחקים לאייפון (iKungFu, Skateboard, DonutGame) ים של חדשות חמות (אקסבוקס, פלייסטיישן, PSP, GeOW 3, MW3 ועוד..) ואוקיאנוס של שאלות מאזינים. תחרות הלייקים שלנו בפייסבוק נכנסת לשבוע השני, הכנסו לדף ה…

10. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 18 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה נשמע אחוקים? אתם מריחים את זה? כן, עוד שבוע נשרף והנה יום חמישי בא עלינו לטובה ואיתו פרק חדש של הפאנבויז. אנחנו רוצים למסור מזל טוב לזוכים המאושרים בתחרות הלייקים בדף הפייסבוק שלנו בחסות “צעצועי שגיב”. מאזינים זכו פה במשחק לPS3, חולצות פוסטרים ושלל פינוקים, לפרטים נוספים אתם מוזמנים להאזין לפרק. אפרופו פרק, השבוע אנחנו סוקרים (וקוטלים) את BRINK , מדברים על קו אופ של פורטל 2 וקילזון 3, ממליצים על משחק טריוויה מיוחד לאייפון ולמחשב, שלל חדשות (PS4, אקסבוקס לייב, NGP, פסקול לפורטל 2 בחינם, משחקי וידאו=עבודת פרך ועוד…) …

11. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 19 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אז מה נראה, חבר’ה? אנחנו מתרגשים מאוד לקראת תערוכת E3 ומצפים בכיליון עיניים לראות מה מצפה לנו השנה. בינתיים חנות ה-PSN חזרה והיה לנו המון מה להשלים, אז צפו למכת סקירת דמואים רצינית בפרק הנוכחי (אינפאמוס 2, רד פאקשן, סטאר ריידרס, איט ת’ם, ולגו פיראטים החמוד!) מעבר לכך סקרנו בקצרה גם את פורטל 2 (ומבטיחים שסיימנו עם זה לפחות עד השלישי) מורטל קומבט ו-Dead Nation. יש לנו כמה חדשות חמות (COD עלית, בטא של אנצ’ארטד, קאטוומן בבטמן, ALIENS חדש, וויטצ’ר 2 לאקסבוקס, קארמגדון כמשחק הורדה ועידכוני NGP). חלקן אמנם מתייחסות ל-E3 אבל ל…

12. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 20 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. שלום לכל המאזינים! כמו שחלק מכם כבר בטח יודע, השבוע התקיימה תערוכת הגיימינג הגדולה והחשובה בעולם. התערוכה הזו (שנקראת E3) מתקיימת אחת לשנה ומיטב החברות מקדישות את מירב מרצם וממונם בכדי להגיע לתערוכה זו עם חידושים ןשיפורים בנושא הגיימינג מתוך מטרה ברורה להמם את היריבים שלהם ולזכות בלב הקהל (וכיסו LoL ) החלטנו להקדיש לנושא פרק מיוחד וארוך (מרתון אם תרצו) שבו אנחנו מסכמים את כל החידושים והחדשות שהוצגו בתערוכה השנה תוך שאנו מפרטים, מסבירים ומחווים את דעתנו באווירה קלילה, מצחיקה וחברית. אנו מצרפים את הלינקים הישירים למסיבת העיתונא…

13. Started by TicTacToe,

חברהס יש מישהו שמשחק כאן? אם כן אני ticwe44 צרפו צרפו.. ברשת פשוט אי אפשר לשחק .. קומבו של 3 מכות אי אפשר לחבר. הפאטץ' עדיין לא הגיע אלינו. (אמור לסדר את הNETCODE ועוד כמה תיקונים).

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by aradgonen,

שלום! יש לי רוקבנד (תופים גיטרה ומיקרופון) לPS3 ורציתי לדעת אם יש איזשהי אופצייה לחבר אותו לXBOX 360?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  15. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 21 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. סאפ, ביצז’? בשבוע שעבר התקיימה תערוכת טכנולוגיה (מסכי D3 וגיימינג) בנמל ת”א. לוני וינאי הלכו לדפוק נוכחות וחזרו עם רשמים (מדיה גיים – שאפו!). יש לנו פרק עמוס בכל טוב עבורכם השבוע: יש לנו סקירות של משחקים חדשים (קאמפר סליחה סנייפר: גוסט ווריור, אאוטלנד, מורטל קומבט ועוד..) סקירות של דמואים מבישים (דנג’ן סיג’ 3 ומאג’יק 2012) משחק שווה לאייפון (ארמי אוף דארקנס: דפנס), סקירת מאזין ל-L.A. Noir, המלצות על סרטים חדשים, שאלה שבועית חדשה בפורום הפאנבויז, המון חדשות חמות וים של שאלות מאזינים. מאוד …

16. Started by nineball,

אחרי 200 שנה קיבלתי עותק של MGS4 מאירופה. התחלתי לשחק, הכל טוב ויפה, הגעתי לתדרוך ב ACT4, והמשחק זורק אותי חזרה ל XMB. מקריאה באינטרנט מסתבר שאם הקונסולה על קושחת קאסטום/עם דונגל JB ו payload טעון כלשהו, המשחק נוטה לעשות את זה ולא משנה אם מדובר במשחק מקורי מדיסק או לא. אז למרות שיש לי עותק מקורי למהדרין, אני פשוט לא יכול להמשיך. תהיתי אם למישהו יש עותק PAL מקורי של המשחק וכן מצליח להתחיל את act 4, שאני אשלח לו את השמירה שלי, פשוט יעביר אותה את הקטע הבעייתי (הפלאשבאק ל MGS מה PS1) וישלח לי חזרה. לכל מי שאני מכיר יש עותקי NTSC.... יש שמירות באינטרנט אבל על liquid easy ו naked normal, אני על solid normal תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  17. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 22 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אהלן חבר’ה! מאז שהתחלנו להקליט את התכנית הזו, חווינו בעיות ותקלות מפעם לפעם, אבל מעולם לא קרו לנו כל כך הרבה טעויות ותקלות במרוכז בפרק אחד! היה נדמה כי כאילו האלים עשו יד אחת כנגדנו בכדי למנוע מאיתנו לשחרר פרק נוסף בסדרת הפרקים השווים והפופולארים של ה”פאנבויז פודקאסט”. אנחנו שמחים לבשר לכם כי למרות שהמיקרופון של לוני שבת, המחשב של יוגי איתחל את עצמו והתוכנה עימה ינאי הקליט החליטה שהיא סיימה לעבוד איתו וסגרה את עצמה (ואלו רק חלק מהבעיות) החזקנו בשיניים ונתנו בראש כנגד כל הסיכויים וכעת יש לנו פרק נוסף עבור המאזינים. בפרק דיברנו…

18. Started by stone cold,

טוב הביקורת זה סרטון באנגלית קלוקלת אז אני יוסיף הקדמה בעברית 3d dot game heroes הוא פארודיה על משחקי זלדה -בעיקר על הזלדה הראשון אולי ככה הצליחו לעשות משחק לPS3 שמאוד מזכיר את זלדה הראשון בלי לחטוף תביעה מנינטנדו כמובן הגרפיקה יותר מודרנית ושיפרו את המשחקיות -אבל סגנון המשחק מאוד דומה אתם משחקים כגיבור שצריך להציל את העולם שלו או משהו כזה יש חרב ומגן ומעבר לזה עוד קסמים וכלי נשק שמוצאים בדרך המשחק מבוסס על עולם פתוח גדול ומבוכים בדיוק כמו רוב משחקי זלדה שעוברים מבוך מקבלים כלים לנצח את המבוך הבא אבל למרות הדמיון הכניסו פה דברים שאמורים להיות יותר הומוריסטים אבל למרות זאת זה מרגיש כאילו פיתחו לPS3 משחק זלדה בסגנון של המשחק הראשון ובגלל …

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  19. איך אני קונה מפה חדשה בזומבים ב COD ?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by yoman.etzur,

עדכנתי את המשחק וגם לפני שעדכנתי אותו המשחק לא מתחבר למולטיפלייר הוא רושם error syncing modelsאותו משחק עובד בפלייסטיישן של חבר אחרניסיתי דרך משתמש אמריקאי ניסיתי גירסה ארופאית או אמריקאית לא עובד שיניתי דיאנאס בנטוויזן מתחבר תמיד לרשת של סוני אבל לא למשחק למה לחבר שלי זה כן עובד?!

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  21. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 26 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. שלום למאזינים ולמאזינות! ינאי סופסוף חזר אלינו בריא ושלם (בריא – סבבה, שלם – שנוי במחלוקת) מטיול ארוך ומעניין בחו”ל. כמו כן, י ש לנו אורח מיוחד מאוד, איתמר ויסברג מפודקאסט המשחקים הותיק – המשחקיה. יחד, כולנו עושים ליוגי את המוות, ומושכים את ההקלטה ככל האפשר. (עבור איתמר זמן ההקלטה שקול ל3 פרקי המשחקיה לפחות LoL) היה ממש כיף ומצחיק, כיסינו הרבה נושאים ומשהם נגמרו נפרדנו בצער רבה (עד הפעם הבאה..) בפרק ניתן לשמוע מעט חוויות מחו”ל של ינאי, סיכום פרוייקט המשחקיקון של איתמר, סקירות של כמה משחקים (אינפאמוס 2, WOW, גולדן אקס ומשחק דפדפן ישראלי חדש) סקרנו מעט דמואים (לימבו, דד…

22. האוזניה שמקבלים עם האקסבוקס די צולעת, ובאופן ממש מעצבן צריך לדבר בקול רם כדי שהיא תקלוט את הדיבור, חשבתי על לרכוש HEADSET נורמאלי, כי אמנם יש לי אוזניות מעולות של AKG אבל הן ללא מיקרופון... :-\ האם יש אופציות משתלמות אך לא בטווח המחירים המטורף של TURTLE BEACH X41 או ASTRO A40?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 27 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה כלבות? אתם מריחים את זה? עוד שבוע נשרף ואנחנו כרגיל עם פרק חדש. מה לעשות, אנחנו משועבדים לתכנית הזאת, זה כבר ממזמן חזק מאיתנו. אז מה יש לנו בשבילכם היום? טוב ששאלתם: יש לנו סקירה שווה ומעניינת של יוגי על ENSLAVED בכיכוב “קופיפו” והכלבה שמחזיקה אותו קצר. המלצה על אפליקציה ישראלית שווה וממכרת בשם “מוניז” שנכון לעכשיו היא גם חינמית (תודה לבן על ההמלצה). סקירה של הבטה של אנצ’ארטד 3 דרך עיני מאזין (שפי התותח) מבחר חדשות חמות (כל מיני DLC, חדשות דיאבלו 3, XBOX LIVEוהאייפאד הכי יקר בעולם). פינה חדשה הקשורה לגיליונות WIZ ישנים שנמצאו אצל יוגי בשירותים. פליקצ’ארט …

24. טוב הרבה מוצרים יקרים בארץ כמובן גם קונסולות מלא מחיר הקונסולה -אבל מחירי המשחקים בכלל אז מה עושים בלי לפרוץ קונסולה וליסתכן בבאן או בבריק ? לקרירין הפתרונות קודם כל הקונסולות שיש כרגע בשוק - DS על שלל דגמיו (יש 4 ) לא בעיה המכשיר די אמין אפשר יד 2 אפשר לקנות בחול מטען אפשר לקנות בזול ואין הגנה אזורית למשחקים -ככה שמאוד קל לקנות אותו במחיר נורמלי היום הדגם הנפוץ זה הDSI שימו לב שהמחליף שלו כבר בשוק וזה ה3DS שגם תומך אחורנית בכל המשחקים וירד לאחרונה במחיר PS2 - פה זה יותר בעיתי קודם כל לחלק מהדגמים השמנים יש בעית RROD שזה אומר גם אחרי תיקון אפשר לקבל קילקול די מהר שנית חלק מהקונסולות קיבלו באן מהLIVE (שרות הרשת של MS ) מה שאופך קנית יד 2 ליותר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 28 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הענינים, אנשים? אצלנו הכל בסדר, חוץ מיוגי, במהלך ההקלטה הוא חש ברע ונאלץ לפרוש. אז פסענו בזהירות מעל גופתו הגוססת והמשכנו להקליט כמו כלום, כי ככה אנחנו, לא משאירים פצועים מאחור. מכיוון שתיכננו לדבר על המון דברים מעניינים שחשוב שגם יוגי יגיד את דעתו בנושא, עשינו פרק מצומצם ואינטימי יותר ופשוט דחינו חלק לשבוע הבא. בפרק עצמו דיברנו על JUST CAUSE 2 PORTAL 2, ינאי סקר את הדמו של קת’רין. עברנו על כמה חדשות חשובות לשבוע (בורדרלנדס 2, סאקר פאנץ’ שייכת לסוני מעתה, משחק רמבו מגיע?, עידכון חדש לPSN ועוד…) סיכמנו עם סרטון השבוע – RAGE. היה קצר אך משעשע מאוד ובהתאם לשם הפרק – …

דיונים חדשים בפורומים