עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 19 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אז מה נראה, חבר’ה? אנחנו מתרגשים מאוד לקראת תערוכת E3 ומצפים בכיליון עיניים לראות מה מצפה לנו השנה. בינתיים חנות ה-PSN חזרה והיה לנו המון מה להשלים, אז צפו למכת סקירת דמואים רצינית בפרק הנוכחי (אינפאמוס 2, רד פאקשן, סטאר ריידרס, איט ת’ם, ולגו פיראטים החמוד!) מעבר לכך סקרנו בקצרה גם את פורטל 2 (ומבטיחים שסיימנו עם זה לפחות עד השלישי) מורטל קומבט ו-Dead Nation. יש לנו כמה חדשות חמות (COD עלית, בטא של אנצ’ארטד, קאטוומן בבטמן, ALIENS חדש, וויטצ’ר 2 לאקסבוקס, קארמגדון כמשחק הורדה ועידכוני NGP). חלקן אמנם מתייחסות ל-E3 אבל ל…

2. Started by yonatanph,

למישהו יש נסיון עם הA330 של סמסונג ויכול לחוות דעה בקשר אליו? מישהו יכול להמליץ לי על טלוויזיה אחרת לPS2/3 בתקציב של כ3600 שח'?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לקנות HDD פנימי לPS שקניתי לא מזמן (הצטרפתי לשירות הPSN PLUS וכשניסיתי להוריד את המשחק היחיד שעניין אותי שם גיליתי שאין מספיק מקום ב12GB הארד דיסק שקיבלתי עם שלי).עכשיו, אני יודע שעקרונית צריך לקנות פשוט HDD של מחשבים ניידים בגודל 2.5'', אבל רציתי לדעת מספר דברים - 1)אני זוכר שראיתי איפשהו שצריך לקנות מגש לHDD על מנת לחבר אותו ? ואם זה נכון מאיפה אני קונה כזה דבר ? 2)האם יש סוג HDD מומלץ לקנייה והאם יש מקום מומלץ לקנות ממנו ? 3)האם מרגע שקניתי וחיברתי את הארד דיסק הPS יזהה אותו או שיש לבצע מספר פעולות נוספות ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 31 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה מתרחש, מקשיבים? שבוע חדש מביא איתו כרגיל פרק נוסף מבית הפאנבויז. הפעם מצטרף אלינו דניאל (א.ק.א ד”ר דרה) ונותן סקירה או שתיים מכל הלב (בעודו מנסה לשמור על המעט שפיות שנשארה לו אחרי שחפרנו לו במוח). בפרק אנו סוקרים את המשחקים פיינל פנטזי איקס ומלא I, רד אלרט 3, לא נואר (יש לקרוא במבטא צרפתי), טופ ספין 4 ולג’נדס אוף טרוי. כמו כן נסקרים גם הדמואים הבאים: Warhammer 40,000: Space Marine , Warhammer 40,000 Kill Team , Hamilton’s Great Adventure , Pro Evolution Soccer 12. שלושה אפליקציות לאייפון: Decide-o-tron ,Bejewled 2,Road …

5. Started by WarNet,

http://www.xbox.com/en-GB/hardware/x/xbox360-250GB/default.htm?uid=89906042&tid=1009 -שקט יותר. -סוף סוף Wi-Fi מובנה. -כונן קשיח של 250 GB. -עיצוב חדש.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by huber,

לא יודע מה איתכם - אבל אני בעד דמות שיכולה להעיף מכוניות באוויר ללא כלי נשק http://www.g4tv.com/e32008/hdvideos/27706/Infamous_DirectFeed_Gameplay.html

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by AdamS,

שלום, ה-Xbox שלי צריך להגיע מארה"ב ביום שישי במחיר מעולה :smile1: ויש לי שאלה, * מה אפשר לעשות עם המחשב וה-Xbox ואיך הכי כדאי לחבר אותם (או שאפשר רק בדרך אחת)? כי אני זוכר שאפשר לעשות מידה סנטר כזה, אבל אני לא זוכר איך זה הולך. ה-Xbox ישב בדיוק ליד המחשב ככה שאני לא צריך אלחוטי וכל זה. בקיצור, תוכלו להסביר לי טיפה על ה-Media Center? * הבנתי באיזה ת'רד כאן של-PS3 יש "בעיה" או חיסרון ושהוא לא קורא mkv/avi ושצריך להמיר את הוידאו ל-mp4 שממש לא נשמע לי הגיוני לעשות. זה ככה גם ב-Xbox? אם לא, הוא קורא avi וגם mkv או רק אחד מהם. תודה מראש למגיבים..

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  8. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=12731 איזה חומר הם לוקחים שם? ;D הם בעצם מודים שהשלט בWII מאוד טוב אבל לא רוצים שאנשים יקנו תWII עצמו אלה שיקנו תשלט וישתמשו בו לדברים אחרים כמו מישחקי מחשב לדוגמה (כמובן שצריך ליכתוב תוכנות מתאימות) מישהו אמר להם שנינטנדו מרויחה גם על ציוד עיקפי ?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by marlboro,

מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  10. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=38728 המערכת הפעלה תיהיה קלה יותר בעדכון הבא ככה שהמפתחים יקבלו עוד 70 מגה זיכרון ראשי לעבוד איתו ולמי שחושב שזה קצת לPS3 יש רק 256 זיכרון ראשי ורק 256 זיכרון לכרטיס הגרפי ככה שניצול של עוד 70 מגה זיכרון זה הרבה למפתחי PS3

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  11. החברה CRYTEK (יצרנית המשחק CRYSIS) פיתחה מנוע גראפי שרץ על הXBOX360 וגם PS3. הינה הדגמה ראשנית איך המשחק רץ על הקונסלות: http://www.youtube.com/watch?v=u85sf_ARiW0 (ניתן לצפות בHD)

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  12. Started by Lirans,

אני בchapter 11 בsan diego משימה: rooftop technician נמצאים על גג וישנן שתי קשתות גדולות כאשר ליד כל קשת ישנם שני קונוסים שמסמנים את קו ההתחלה וקו הסוף. בין שתי הקשתות יש מחסום. אני צריך לעשות manual ואז לבצע תרגיל flip מעל למחסום ולחזור לmanual עד קו הסיום (הקונוסים). עשיתי בדיוק מה שצריך אבל כשאני עובר את קו הסיום ויוצא מהmanual, אני נכשל וכתוב לי "gotta get that manual". עשיתי את זה כבר הרבה פעמים ותמיד אותו דבר. ניסיתי גם להתחיל את הmanual במרחק גדול לפני קו ההתחלה ולסיים מרחק גדול לאחר קו הסיום ועדיין זה מכשיל אותי. מצאתי סרטון שמדגים איך עושים את זה: http://www.tonyhawkguide.com/underground/san-diego.html עשיתי בדיוק את מה שמראים בסרטון. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by stone cold,

אני עומד להתחיל לשחק במשחק הזה בגלל הביקורת של גימספוט http://www.gamespot.com/ps2/rpg/finalfantasy12/index.html?tag=topten;all;title;2 עכשיו בעיקרון אני לא חובב גדול של הפינל פנטזי הקודמים העלילות המבלבלות ומערכת הקרבות של הקודמים גרמה לי לישמור מרחק מהם אבל הבנתי שבחדש יש הרבה שינוים אז: 1-איך המשחק 2-עד כמה הוא שונה מהקודמים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 7 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. לינק להורדה http://pod.icast.co.il/d2d668a5-554c-4ed6-b732-19344440cca9.icast.mp3 אהלן חבר’ה! השבוע יבש לנו מבחינת משחקים וסיקורים, אז פיצינו על כך בחדשות מעניינות והמון שאלות מאזינים. סיקרנו בקצרה את הדמו של Motorstorm: Apocalypse, מספר משחקים שווים לאייפון: Jump O’Clock, Predators, Flight Deck: Freedom. הבאנו חדשות חמות (מכירות קינקט מרקיעות שחקים, סטודיואים חדשים ל ,Insomniac שירות הלקוחות של סוני זמין עכשיו בטוויטר ועוד…) לראשונה בעונה השנייה – סיקור מוקלט מהמאזין אבי למשחק Bloodlines Champions המון שאלות מאזיני מהאתר שלנו, דף הפייסבוק ומשלל הפורומים השונים בהם אנו מתפרסמ…

15. לא מצליח למצוא את המשחק, למישהו יש מושג? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. קיבלתי XBOX 360 S מקרוב משפחה שלא משתמש בו יותר. לקונסולה אין כונן קשיח, אבל היא פרוצה RGH. מספר שאלות: האם מותר לחבר אותה לרשת האינטרנט או שהיא עלולה להנעל בגלל הפריצה? האם מותר לעדכן לה קושחה אחרי שחיברתי אותה לאינטרנט? יש לי מצלמת קינקט וקיבלתי הודעה שאני צריך לעדכן את הקושחה לפני שאני משתמש בה, למרות שכל התפריטים של המצלמה מופיעים. מותר לעדכן?

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by nnfyrbsnss,

הגדרתי את הXbox 360 כExtender לWindows Media Center בWindows 7 ושאני נכנס לWMC דרך ה360 הכל טוב אבל שאני נכנס ב360 לMusic ואז בוחר PC זה כותב Cannot connect בצד. הקונפיגורציה שלי: מחשב עם Windows 7 64bit בילד 7201 Xbox 360 מעודכן לגרסא האחרונה של NXE (לא העדכון של ה11 לאוגוסט) שניהם מחוברים לראוטר של Edimax בחיבור חוטי. תודה לעוזרים מצאתי את הבעיה הXbox היה חסום בWMP. תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  18. Started by Pro X,

שלום, רכשתי לא מזמן טלוויזית 4K בגודל 50 אינץ' של סמסונג לחדר, ולאחרונה התחשק לי לקנות קונסולה כדי לשחק עם חברים (לחלקם יש XBOX ONE וכאלו עם PS4) השאלה היא האם יש טעם לקנות היום PS4 PRO או שעדיף להמתין ל-PS5? ראיתי שמוכרים את הפרו ביד 2 במחירים של 1,500 ~ 1,600 ש"ח עם שני שלטים וכמה משחקים.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. היי, 1. רצינו לדעת באיזה מחיר אפשר למצוא קונסולה יחסית פשוטה? לאיזה מחירים לצפות? ומה לגבי עלות המשחקים עצמם? 2. האם גם קונסולות יחסית ישנות, מה3-4 שנים האחרונות תומכות בפיפא האחרון (+2021)? 3. האם יש דברים מהותיים שצריך לשים לב אליהם כשמחפשים קונסולה? תודה רבה לעונים!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Elite_Sniper,

שיוסיף אותי בPSN EliteSniper99

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  21. עשיתי את זה. בעזרת tveristy, הצלחתי לשדר לLCD שלי, (דרך הxbox360) סרטי mkv. כמובן שלקודד אותם אותם ישירות בזמן ההפעלה זה כבד מדי, לכן אני ממיר את סרט ה-mkv ל-mp4 בעזרת gotsent. ואז הכל עובד פנטסטי. (אין צורך בקידוד בזמן ה-streaming ) נשארה בעיה אחת. יש לי קובץ mkv וקובץ תרגום srt איך לעזאזל אני יוצר קובץ mp4 עם כתוביות מוטמעות ? אם יש פה מישהו עם נסיון שעשה זאת, אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by stone cold,

סידרת מטרואיד היא סידרה שבה משחקים את סאמוס שכירת חרב בלונדינית אם חליפה בעלת יכולות מיוחדות : נו טוב ככה הדמות ניראת במשחקים - הסידרה שועבת השראה מהסרטים של "הנוסע השמיני" כמו בסרטים האלו גם פה יש חיזרים מסוכנים רק שפה הם ניקראים מטרואידים וניראים ככה - הם יכולים ליצמד לאנשים -טוב וגם חיזרים ולמצוץ להם את החיים וחוץ מזה יש להם גם אמא... בכל מקרה העלילות סביב סדרת מטרואיד מערבות את אותם יצורים חלק יותר חלק פחות וכמו בנוסע השמיני בחלק מהמשחקים מנסים לעשות מהמטרואידים נשק במטרואיד פריים 2 העלילה פחות סביב המטרואידים נוחתים בכוכב שבאופן מוזר יתפצל ל2 חלקים אחד שחור ואחד לבן ומין הסתם השחור רע וצריך להציל את הכוכב היצורים הטובים נכנסו לתרדמת כדי לא ליפ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by stone cold,

שימו לב לא מדובר על הPSP הרגיל אלה רק על דגם הPSP GO סוני הפסיקה ליצר את הדגם הזה

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by wow,

יש לי ראוטר ולא הצלחתי להתחבר עם ה-XBOX360 כאשר הראוטר היה ב-WPA או WPA2. האם הוא עובד רק עם WEP ?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  25. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%96%d7%95%d7%95%d7%93%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-xbox-one-%d7%95-playstation-4-%d7%99%d7%97%d7%93-%d7%91%d7%90%d7%a8%d7%99%d7%96%d7%94-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93/

• 0 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.