עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by smulikon,

עברתי על כמה חנויות בזאפ שמוכרות את הWII וראיתי שחלק גדול מהם מוכר את גרסאת הPAL . המעט שמוכרים את הNTSC מוכרים אותם במחיר גבוה יותר ( כמעט 100 שקלים יותר) יש סיבה? את ההבדל בין 2 השיטות אני יודע אבל מה הכי כדאי למכשיר שנרכש פה בארץ? תודה

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  2. Started by stone cold,

היום ראיתי שבאג התחילה לימכור WII KSP התחילה לפני טויז אר אס גם מיצתרפת ואטרי ישראל משווקת משחקי WII אני מאוד מקווה שהמגמה תמשיך ויהיה זמינות נורמלית לחומרה ולמשחקי WII

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by stone cold,

טוב זה היה צפוי שיהיה סרטון כזה ורק שרמת השינאה של חובבי הPS3 וה360 תירד קצת כלפי תקבלו קליפ נגד הWII http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=19058

4. אחרי תביעה יצוגית נגד מיקרוסופט בקשר לזה שה360 שורט דיסקים היום יתפרסם שיש עוד אחת חדשה בקשר לאותו עניין - http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=19104 אותי מעניין מתי יגיעו התביעות בקשר לנורות המוות האדומות בכלל המכירות של ה360 ירדו מאוד מבחינת מחירות חומרה ומעניין יהיה ליראות איך סוני תנצל את זה (נינטנדו גם ככה מוכרת את כל היחידות שהיא מיצרת כרגע אז לפחות בזמן הקרוב היא לא יכולה לנצל תקופות רעות שיש למתחרות )

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  5. היי ח'ברה אני מחפש המלצות/ ביקורות של משתמשים לגבי הPSP. בגלל ירידת מחירים כלשהי באמריקה חשבתי על זה, ואז נזכרתי שזה גם סוג של נגן ווידאו ומוזיקה. למרות שהבנתי שאפשרויות ההמרה של הווידאו עושות בעיות. וגם שמעתי שאפשר להתחבר איתו לאינטרנט. יכול להיות? בכל מקרה אני אשמח לשמוע קצת עליו מאנשים שאולי יש להם, על זמן הסוללה ואביזרים מומלצים ובכלל חוויות שימוש. אולי כדי לחכות לגרסאות המיוחדות שסוני הבטיחה, או שמה, היא רק הבטיחה. תודה אנשים אגב, אל תמליצו לי על DS בבקשה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by xtreme21,

אני רוצה לקנות XBOX 360 בארה''ב ורציתי לדעת כמה דברים שמעתי שאפשר לקחת הארדיסק רגיל ולהפוך אותו לאחד שמתאים לXBOX אפשר? ורציתי לדעת מחירים כמה עולה הארדדיסק לXBOX? וכמה עולה הקונסולה בארה''ב עם שני שלטים ועם צ'יפ? וצריך להוסיף מאוורר? אמרו לי שאת הצ'יפ אני יכול לעשות אם אני מתקין איזה תוכנה אני יכול? ואם אני מוריד משחקים אני עדיין יוכל לשחק ברשת? אני צריך להוסיף עו משהו לXBOX? ויש לי טלוויזיה 21 אינץ' בלי HD ההכי פשוטות זה יעבוד טוב עליה? תודה לעוזרים!

• 36 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by stone cold,

כן כן למי שחשב שהמשחק יצא בקרוב- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=19063

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  8. Started by Sunny Jim,

אני מעוניין לקנות את אחת מהקונסולות הנ"ל(עם עדיפות לXBOX כי כרגע היא עדיפה מבחינת משחקים), אך הבעיה שלי היא שהפלאזמה שלי(פיוניר 42 אינץ', רזולוצית EDTV- 852X480) היא לא פלאזמת HD. היא תומכת בHDCP ובאותות 720P\1080I בכניסת הDVI שלה, אך היא עדיין עושה DOWNSCALE לרזולוציה הנ"ל, ולצערי אין לי תמונת HD(למרות שממרחק הצפיה שלי, 4 מטר, עדיין מתקבלת תמונה מעולה בשידורי YES מסך רחב, או DVD למשל). רציתי לדעת אם התמונה המתקבלת מאחת הקונסולות הנ"ל, תהיה טובה מספיק על מנת להנות מהמשחקים, מפני שהקונסולות תומכות ברזולוצית HD, והאם ההבדל משמעותי. למשל-אין ספק שבPC, רזולוציה משחקת תפקיד מכריע, וברזולוצית 800X600 מתקבלת תמונה פחות טובה משמעותית מלמשל 1024X768 או 1280X1024. אז אם למישהו יש …

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by parAzoid,

שלום לכולם. בקרוב מאוד חבר של אבא שלי מגיע לישראל מארה"ב, וזה הזמן לקנות קונסולה חדשה. אני הולך לקנות את הקונסולה כנראה מNEWEGG, ושם הPS3 יריד ל500$! אז איזה קונסולה לקנות? PS3 60GB OR XBOX 360 PREMIUM? אני מתכוון לקנות שם את כל האביזרים שאני צריך, כך שסה"כ זה יעלה +- אותו דבר. יש לי כמה שאלות: 1) איזה קונסולה יותר משתלם לקנות בארה"ב [שוב, +- עולה אותו דבר] 2) אם אני מביא את הקונסולה מארה"ב, אני צריך לקנות שנאי גם לPS3 וגם ל360? 3) למסך שאני אשתמש בו יש רק יציאות של DVI וVGA. במידה ואני אקנה את הPS3 - איך אני אחבר אותו למסך? 4) אני הולך לחבר את הקונסולה לרמקולים ATP3, ויש להם רק חיבור של INPUT ירוק ולא גם אינפוט לבן ואדום - איך אני אחבר אותם לקונסולה? 5) שמעתי שאם אני אק…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. http://www.crn.com.au/story.aspx?CIID=85600&src=site-marq

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. אם אנ י קונה בשוויץ - א. החוברות הדרכה יהיו גם באנגלית? ב. האם אני אוכל להריץ דברים של NTSC (כמו שבאמריקאית אפשר להריץ PAL) ג. שמעתי שבגסרת PAL, אין תאימות מלאה למשחקי PS2, לעומת גרסת NTSC (אמריקאית) ששם אפשר.. ???

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  12. Started by badtoyboy,

שלום! אם אני קונה Ps3 מארה"ב, והוא מן הסתם Ntsc מה אני אמור לעשות עם זה, הרי בארץ הכל Pal. ב. מה בקשר לחשמל - מספיק לקנות ממיר מ 110 ל 220 ? ג. שמעתם משהו על זה שלינוקס פועלך עליו ?? אם כן , האם זה יהיה כמו מחשב בעזרת מקלדת ועכבר, אני אוכל לשמוע מוזיקה בלינוקס, לגלוש כמו מחשב הכל יהיה כמו מחשב? תודה!!

• 32 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by smulikon,

מה ההבד בין הציפים? למישהו יש ניסיון איתם? איפה הכי מומלץ להתקין?

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  14. Started by TNTx2,

אני מחפש לקנות את הקונסולה ואני רוצה לדעת איפה יכול למצוא במחיר הכי זול מאתרים בינלאומיים או מחול בכלל, ואם בארץ אז בכלל טוב יאללה פנקו אותי

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  15. Started by arkady,

היי, כחלק מהתוכניות שלי לקנות Xbox360. פתאום הבנתי, היי, יש לי טלוויזית Lcd בחדר, אבל אני לא יודע אם הרזולוציה שלה טובה, אני די בטוח שלא. זה הדגם של הטלוויזיה [קנינו לפני כמה שנים, בגלל זה היא יחסית מיושנת] http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=14470 האם הXbox360 יעבוד בכלל על הטלוויזיה או שיראו את זה מזוויע? אני לא רוצה סתם לקנות ואז להתאכזב. [אני לא מדבר על הבדלים מינוריים בין נקודה או שתיים, אלא על הבדל באמת משמעותי!] מה שקצת מדאיג אותי, זה הרזולוציה המאוד נמוכה של הטלוויזיה, ככה שאני אשמח לתגובות

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. השאלה בכותרת. מבקש את עזרתכם תודה

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  17. ד"א התחילו למכור אותו בבאג ב 2300 חבר שלי קנה ואמר שזה משהו כיף לא יאומן

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by badtoyboy,

שלום, אני תכננתי לקנות מחשב בסביבות 400$. ואז חשבתי לעצמי שזה בעצם המחיר של XBOX 360! (בארה"ב כמובן) והרי ממילא המחשב מיועד למשחקים, אז אני שואל מה לדעתכם עדיף XBOX או מחשב טוב למשחקים (כרטיס מס ךברמה של X1950 לפחות). מה אתם הייתם לוקחים בהתלבטות הזאת? PS2 VS PC אותו דבר - מה עדיף? ועוד משהו - מה בקשר למשחקים של XBOX - אם אני קונה אותו בארה"ב, משחקים של הארץ יפעלו? ודבר באמת אחרון וחשוב - בקשר לבעיית התחממו - המכשיר באמת עלול להשרף תוך זמן קצר ונדפקתי??? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. רק התחלתי לחשוב שסוני מתחילה לחזור לעניינים ראיתי היום את זה- אני חושב שבזה סוני תקעה עוד מסמר גדול בארון של הPS3 :kopfpatsch: ולמי שלא הבין הירידה של מאה דולאר נועדה רק לנקות את גירסת ה60 גיגה מהמדפים בימקום זה תיכנס גירסת ה80 גיגה אם משחק במחיר של 600$ בימקום 500 $ של גירסת ה60 גיגה -ומבחינתי זה טימטום כי הגירסת 60 גיגה ניראת לי עדיפה על גירסת ה80 גיגה מבחינת עלות תועלת

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=18963 הבעיה כניראה נימצאת בארד דיסק וEB Games באוסטרליה תיתן ללקוחות להחזיר תמכשיר ולקבל אחד אחר במקום ותעשו טובה אל תהרגו תשליח :errrr: :errrr: :errrr: אם לנינטנדו תיהיה בעיה בסגנון אני מבטיח לדווח גם

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  21. בCMR2005 זה מרגיש כאילו אין לי רגישות בכלל בג'ויסטיק האנלוגי (כנ"ל בDiRT), הורדתי את PINACCALE וניסיתי לסדר שם אבל זה פשוט לא הולך ! מישהו יכול להסביר לי פעם אחת מה זה DeadZone ו Saturation שמופיעים בהגדרות של המשחק ?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by xXaXdXaXrXx,

אחי הקטן מיתווקח איתי שהכרטיס שלי radeon x1950xt פחות טוב מיps2 תיבשו אות קצת עשו טובה ותגידו לי אים הוא גם אוכל את שלוש המפרט שלי מעולה מעבד כפול ליבה גיגה רם ולוח אם מעולה ומומלץ

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Andrey22,

מבחינת משחקיות וגרפיקה מה עדיף?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by LaCostE,

שלום לכולם 8) אני בקנדה , וסתם התחלתי להתעניין בPS2 והחלטתי שאני רוצה אחד . אני לא חולה על קונוסלות , אלא סתם להעביר את הזמן . עכשיו השאלה שלי , בקנדה זה NTSC , בארץ PAL , המכשיר יעבוד בארץ ? המשחקים של PAL יעבדו עליו ? צריך משהו מיוחד ? זה דיי דחוף , אני עוד כמה ימים עוזב . ולינק http://www.futureshop.ca/catalog/proddetail.asp?logon=&langid=EN&MSCSProfile=3C79F0C7EA3162B26C5CAD785174A5AA6DDDF691DAA462D351BE48AEA7AF9C666C54742198CB2F3BF8AE377AB5C885D8A28488859AD41F0DC3B896C386C6DCAF418CF96FF769302F723535C269B093E5658AAB4784B95B301C0ED7F2DF0CB875EDF4B8A7482DD65A4070DE3BE71726CAA5023125AE5F8AB3&sku_id=0665000FS10078938&catid=11167&test%5Fcookie=1 תודה מר…

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  25. Started by arkady,

היי היי בזמן האחרון אני שוקל לקנות לי קונסולות משחקים, פשוט כי המחשב שלי הפסיק לסחוב. החלטתי שקונסולה יהיה יותר משתלם לעתיד, וגם יצא לי יותר זול בסה"כ. בכל אופן, ראיתי שאפשר לקנות Xbox360 באזור ה2300 שקל, מכל מיני חנויות בארץ, אבל לא משנה כמה אומרים לי שזה הקונסולה ה"מושלמת", עניין ההתחממות הורג אותי מפחד, זה נראה לי בלאגן היסטרי אחרי זה. אז אמרתי שאני אחכה כמה חודשים ואראה מה קורה עם זה, אבל בגלל שאני לא מבין בזה כלום, אז רציתי לשאול אם עד נובמבר+- צפוייה לצאת גירסא חדשה/ירידה דרסטית במחירים. כי אני ללא ספק אתקין צ'פ, ואז הקונסולה תדפק לי, ואני לא אדע מה לעשות. האמת שחשבתי לקנות יד 2, קונסולה פרוצה שכבר קיבלה טבעת מוות ותוקנה, וחשבתי שאולי אז הסיכויים שהיא תחטוף ש…

• 1 תגובה
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים