עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by Zeev86,

שלום לכולם. קודם כל, אני נוב מוחלט בכל הנוגע לקונסולות. הזמנתי כרגע את הקונסולה הראשונה שלי XBOX SUPER ELITE. השאלה שלי כזאת. הבנתי שיש שלוש חיבורי USB. האם אני יכול לחבר לקונסולה דיסק קשיח נייד או disk on key על מנת לצפות בתוכן שלו, למשל סרטים? כלומר, האם הקונסולה יכולה לשמש גם כDVD אבל במקום שאצטרך להכניס דיסקים תהיה לי אפשרות לצפות בקבצים דרך USB? תודה מראש לכל מי שיעזור לי!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אז ככה... אני ואחי רוצים להביא את הXBOX 360 [הכי משתלם כלכלית+הסיבה שכולנו יודעים] אנחנו לא נשתמש ברשת אנחנו רק רוצים לשחק אחד נגד השני ובכלל משחקים והכל עכשיו סגרנו על הארקייד.. עכשיו אמרו לי שעוד מעט משחקים ירוצו דרך הארד דיסק ובגלל זה לקנות עם הארד דיסק העם זה שווה את כל הסכום הזה?..[כמעט 700 שקלים] ובכלל .. ?? תודה רבה רבה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום אני משחק ב Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2 בWII וראיתי בסרטונים שאפשר להשתגר מאחורי היריב שלך (כשהוא נותן מכה אתה משתגר מאחוריו או שאתה מטיס אותו במכה חזקה אתה משתגר למקום שאליו הוא אף ואז לתת לו מכה נוספת) עכשיו השאלה שלי אך אני עושה את זה אני לא מוצא את זה איפו שרואים את כול המתקפות אז אם משהו יכול להסביר לי זה ממש יעזור לי אם זה לא מובן תגידו אני יביא קישור לסרטון שרואים את זה בו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  4. שלום,אני מודע לזה שבPS3 אין חסימת אזורים כמו בPS3 אבל שמעתי מאנשים שיש את החסימה הזאת (תאורטית) רק למי שיש מסך מרובע,כי אי אפשר להריץ משחקי NTSC על מסך PAL (אלא אם אתה רוצה לפוצץ אותו) כי הPS3 תומך בHD וגם במסכים מרובעים קשור לסוג הקונסולה.. אז זה באמת נכון או בולשיט כי אני מתכוון לקנות משחק NTSC לPS3 ואני לא רוצה להידפק מזה..

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Max00,

שלום, רציתי לדעת מה צריך להיות בטלוויזיה על מנת שהקונסולות האלה יוכלו לעבוד, איזה כבלים ומה הדרישות. אני מדבר על ה XBOX 360 ELITE ו הPS3.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by erans2007,

הי.. רכשתי את מכשיר ה PSP היום אך אני רוצה לדעת אם אני לא אדפוק את הסוללה מהר אם אני אשחק בה בבית וכל כמה זמן מומלץ להטעין אותה,וכמה שעות?!

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  7. היי,רכשתי PSP ואני מעוניין לדעת אם בבית לשחק עם הבטריה או עם החשמל... מה הורס פחות?!@ חח

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by p-o-i,

מישהו פה יודע אולי אם אני יכול לשחק עם הGAMEPAD של הPS2 בPCSX2??..כי אני רוצה לקנות מתאם אבל לפני שאני סתם מוציא כסף אני רוצה לדעת אם בכלל זה אפשרי?

9. Started by kipi-man,

לא מזמן קניתי מחנות בארץ את המכשיר וגיליתי שהמכשיר הוא יפני, די התעצבנתי (אפילו שסוני עצמה חברה יפנית ) אבל בכל זאת אני ציפיתי לקבל גרסאת pal . הלכתי לחנות ורציתי להחזיר אבל הוא לא היה מוכן כי המכשיר "נדפק " לטענתו. היה שם די בלאגן בחנות בסופו של דבר הוא נשבע שכל משחק יעבוד על המכשיר ואין שום מקום לדאגה, הוא הביא לנו שני משחקים שאחד מהם לא פעם. חזרתי לחנות עם המשחק וגם אותו הוא החליף לי. מאז לא ניסיתי להפעיל משחקים אחרים חוץ מפרו 2008 ואססין קריד. אני רוצה להזמין משחקים מהאתר PlayAsia כי הבנתי ששם אין מצב שמשחקים לא יעבדו על המכשיר שלי. אני רוצה להזמין את GTA אבל רשום שם שהגרסה היא אמריקאית ואני מפחד להזמין את המשחק ב250 שקל ושהוא לא יעבוד על המכשיר שלי. יש מקום לדאגה ? ו…

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  10. Started by farsh,

קניתי PS3 מתאילנד לפני שבוע ( ;D ) והוא הגיע לי פרוץ,אני מתכנן למחוק את הפריצה ולהפוך את הPS3 למקורי, אבל אמרו לי שאני לא יוכל לשחק ברשת בגלל שהPS3 הוא מארץ אחרת,זה נכון? אם יש כאן אנשים שקנו PS3 מהמזרח,ויכולים להגיד לי,תודה

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  11. אני מעונים לקנות PSP אחי טס לארה"ב ואני מבין שמחיר יותר זול משם אנני לא אמצא... אז ככה.. 1. כמו שהבנתי יצאה גירסה חדשה (3000) השאלה היא האם אני יכול לשחק בה בכל המשחקים שיש (גירסאות של אירופה או ארה"ב). 2. האם יש דרך לפרוץ אותו שאפשר יהיה לשחק במשחקים שאני מוריד מהאינטרנט. (ומה עוד נותנת הפריצה). 3.האם ביכלל שווה להביא אותו.....אולי פשוט ללכת על הגיסא השנייה ? (Slim). תודה.

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  12. Started by victor19,

אפשר ליראות סרטים דרכו והעם הוא תומך בכל קבצי הוידאו

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by omera138,

עוד כמה זמן יוציאו לקונסולה הזו משחקים? שמעתי שעוד איזה שנתיים יפסיקו להוציא לה משחקים זה נכון? ואם זה לא נכון אז כמה זמן לדעתכם ימשיכו להוציא לה משחקים?

14. Started by alonezer,

אני כנראה מקבל אקסבוקס עם לייב ורציתי לדעת אם בבזק בינלאומי הוא עובד? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by alonezer,

למה משמש ההארד דיסק בעצם? זה משנה אם יהיה לי 20GB או 60 GB?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by alonezer,

אם אני שם סרט על דיסקאון קי הוא יכול לקרוא את זה?

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  17. Started by dbx22,

השאלה נוגעת לslim 4gb. אם אני רוצה לשחק במשחקים שהם בעלי יותר מדיסק אחד, כמו פורזה, או משחק כמו BF3 ששמעתי שצריך להתקין 15 ג'יגה על ההרדיסק, איך זה אפשרי לשחק על הסלים 4 ג'יגה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Srulz,

באתר כתוב כל מיני מחירים של משחקים לפלייסטישן 3 בין 50- 60 דולר. יש לי חבר שנמצא באוסטרליה ונכנס לחנות של EBGAMES משחק נגיד של פרו אבולושין שעולה באתר כ 60 דולר עולה בחנות עצמה 110 דולר מה ההבדל?

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  19. Started by NM,

מתי יתחילו לשים במארז ה-PS3 ג'וסטיקים עם רטט?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by LennonRulz,

אהלן, יש לי PS3 סלים. אני לא גיימר כבד ולכן בקושי נוגע בקונסולה, היא עדיין על גרסה 3.70(זה נחשב ממש ישן?). רציתי לדעת מה השינויים העיקריים בינה לבין 4.46(הגרסה הנוכחית?) ואם כדאי לי לעדכן(אולי סוני הורידה איזה תכונה טובה). תודה מראש (:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Srulz,

יש לי מערכת בחדר ואני רוצה לחבר את הXBOX לLCD ולשמוע במערכת. השאלה איך אני עושה זאת? אני זוכר שבפלייסטיישן 3 חיברתי 2 חיבורים נפרדים, כבלHD מחובר לLCD בשבילהוידאו ואת הסאונד חיבורתי בחיבור אנלוגי למערכת-חיבור בננות אדום ולבן, אפשרי גם בXBOX? או שיש שיטה יותר קלה? תודה :]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by strifer,

האם מישהו שמע על יבואן בשם קאיה (לא קשורה לרכב), ראיתי בחנויות שהם נותנים 3 שנות אחריות. השאלה שלי אם מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת ו/או ביקורת עליהם לעומת ישפאר?

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  23. Started by amitbenami,

איזה משחקי אקשן טובים יש למערכות מיחשוב פלסטיישן 2? מוגבל ל 3 משחקים *תעבירו לתת פורום*

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by alonezer,

אני רוצה לקנות בEBAY נקודות אבל המוכר כותב ככה: "The Card Will Only Work For Accounts Registered In The United States" הכוונה פה היא לNTSC או שפשוט בהגדרות לשנות לUS? עד עכשיו הייתי שם UK תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by rafi2391,

לא ידעתי אם לכתוב את זה פה או במקום אחר בכל מקרה יש לי VIA RAID V6410 ואני מעוניין לפרוץ את הכונן של האקסבוקס מחברים אותו דרך SATA רגיל עכשיו השאלה שלי אם יש לי תמיכה בSATA שלי יש תמיכה בשליחת אות פלאש לכונן תודה מראש

• 7 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים