קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... רכשתי את המשחק פרו 2011 לפני חודש והבנתי שמאז יצא עדכון למשחק.... יש למישהו מושג אם קיים עדכון ואיך אני מבצע אותו?
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אאבל אני רוצה לחבר עם כבל רשת מהמחשב לPS3 עכשיו אחרי שהגדרתי את הרשת בPS3 הוא רושם לי בבדיקה the attempt to obtain ip address timed out מה צריך לעשות בדיוק לבדוק שוב את IP אולי
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/news/crysis-2-360-exclusive-multiplayer/2908 זה יוצא יום שלישי. טריילר הכרזה על הדמו http://www.ea.com/crysis-2/videos/multiplay-trailer בואו נארגן משחקים, מי שמתכוון לשחק שיתפקד.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אקבוקס שקצת מחטף מכות ונפילות ועקב כך נשרטו לי 2 דיסקים, שלקחתי לניקוי והניקוי באמת עשה עבודה טובה לדיסקים אבל הם לא עובדים ממש.. אז רציתי לדעת אם יש דרך לקנות עצמאית את האקבסוקס לפני שאני לוקח אותו לתיקון. אני יודע שיש אפשרות של דיסק שמנקה את העינית אבל רציתי לדעת אם יש דרך אחרת?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי PS3 SLIM מעודכן ... במחשב יש לי תוכנה בגירסה האחרונה . המחשב לא הכי חדש ולא ישן WIN 7 וזיכרון של 2G את כל הסרטים עד גירסה 720P אני רואה מעולה . אבל יש גירסאות של סרטים כמו: .720p.bluray.x264-metis.mkv אני רואה את הסרט טוב מאוד אבל אני שומעה צליל צורם חזק ( כמו של אינטרקום ) סרטים עם סיומת של MKV אחרים אני כן רואה ושומע טוב .... רק את הסיומת הנ"ל שומע גרוע .. עשיתי את ההגדרות כמו במדריך הורדתי גירסה אחרונה של K-LITE ועדיין אותה בעיה ..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם, יש לי PS 2 שקיבלתי מחבר, חיברתי אותה למסך Dell 2007FP, ורק חלק מהמשחקים ( GOW I ועוד כמה ) עובדים בלי בעיה, בשאר (שבניהםGOW II, Shadow of the colossus) רק הסאונד עובד, ואין ווידאו, המסך משחיר. חיברתי אותם לCRT ישנה, כול המשחקים עובדים. איך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. לא מוצא את זה בהגדרות אודיו של המשחק,
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אפשר להחליף את מספר הגו'יסטיק בלי לכבות את האקסבוקס ?
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
קישור להורדה: http://pod.icast.co.il/cf613e40-95bd-4103-88e8-3f7583883493.icast.mp3 שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 2 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אהלן אהלן אהלן אהלן (יש לקרוא מהר ובמבטא ערבי) לא יודעים מה איתכם אבל אצלנו השבוע לא זז! הוא הרגיש לנו ארוך, קשה ותקוע (Ha…Ha…!!!Pun Intended) בעיקר כי חיכינו בקוצר רוח להקליט כבר את הפרק השני. יש לנו תכנית מעניינת ועמוסה במיוחד עם הופעת אורח מיוחדת של סיב (אם כי בעל כורחו), המון חדשות (מבצעים בXBOX, הפריצה של הPS3, שירות הCLOUD החדש מבית סוני, הפלייסטיישן פון החדש ועוד) יש לנו סקירות על משחקים (AC3 , R&C) והכי חשוב רשמים ראשונים מהבטא של KILLZONE3! בנוסף יש לנו המלצות לכמה משחקי אייפון (TRENCHES ,…
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי תקשיבו אין לי מישהו לשחק איתו באותו סקוואד ובכלל ב BC2...! מי רוצה לשחק איתי? גיימר טאג: LIDOR 13
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 3 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה, כלבות? לא יודע מה קרה לנו השבוע, כמעט כל דבר קטן שנאמר קיבל משמעות גסה! פעם אחרונה שאנחנו מקליטים אחרי – צונזר – מבטיחים! בכל מקרה, יש לנו פרק מעניין וגדוש בתכנים – צונזר -: יש לנו סקירה על פול אאוט החדש, ביושוק הראשון (מלא אבק) משחקים לאייפון (iSlash ו Hero Project) המון חדשות (פיטורים בהרמוניקס, אקטיויז’ן ה – צונזר – מבטלת את גיטר הירו וקונה את טייק 2, הכרזות על משחקים חדשים ועוד..) המלצות על סרטים (איירון מן 2, נייט אנ’ דיי, המכונאי וסאנקטום) וכרגיל שאלות מאזינים. אז תתרווחו לכם אחורה ליחצו על הלינק ותנו לנו ל – צונזר - לכם את המוח… עונה שנייה – פרק מס’ 3 – “שטוף זימה” …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לכם ראוטר טוב להמליץ עליו? בעיקר למשחקי רשת עם הפלייסטיישן 3. תודה :-)
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
לינק להורדה: http://pod.icast.co.il/4445a8d8-67ce-4537-8f78-9509d486f84b.icast.mp3 שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 4 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה העניינות סאטלות? יש משהו שתמיד רצינו לשאול את ההלגאסט: "תגידו, העיניים האדומות זה מעייפות?" כן, לוני כבר שיחק בקילזון 3, וכן, הוא סיים את האמאמא שלו ונהנה מכל רגע, לפרק הזה מצורפת חינם סקירה מלאה למשחק המדובר של השנה. בנוסף יש לנו ביקרות על משחקים ודמואים נוספים (The Shoot ,Lucidity, Stacking), הרבה חדשות (ה-PSN הישראלי, סוני מאיימת בבאנים, מפות הרחבה ל-HALO, אינפאמוס 2 ועוד...), פינה נוספת של המלצות סרטים ו-Flickchart (מאחר וקיבלנו ביקורות שוות בעד ונגד אנחנו מעלים סקר לאתר - http://fanboys.co.il -…
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
לינק להורדה: http://pod.icast.co.il/c0f10133-7aaa-4547-a1da-4fbf40c28739.icast.mp3 שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס' 5 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה העניינים, אנשים? עבר עלינו שבוע פורה מאוד, שיחקנו והתנסינו בהמון דמואים וכבר בוער לנו בעצמות לשתף אתכם בחוויות. יש לנו סקירה על המולטי פלייר של קילזון 3 (כמו כן דיווח של ינאי על גירסאות ה-3D שלו ושל COD:BO ומוטורסטורם) סקירה על הדמואים של דרגון אייג' החדש, לגו מלחמת הכוכבים השלישי ובחזרה לעתיד, ספיישל כרישים במשחקים לאייפון, חדשות גיימינג לוהטות (גירס 3, תוכן להורדה ל-Assassin’s Creed: Brotherhood ול-Dead Space 2, מבצעי אקסבוקס, השקות משחקים ועוד... 10 דקות של פליקצ'ארט וביקורות סרטים (שם אנו מגלים…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 6 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. סאפ ביצ’ז? אוהו איזה פרק מצחיק יש לנו בשבילכם היום. יוגי חופר בראש עם פריטי טריוויה מיותרים, ינאי משחזר טרגדיות ילדות ולוני חובב זרגים… (ה”זרגים” מסטארקראפט 2 – יא סוטים!) מעבר לזה יש לנו סקירה מלאה על סטארקראפט 2 וAlien Breed לPSN, המלצות על משחקי אייפון Ace Attorny),Guns’n'Glory ,Infinity Blade ) חדשות גיימינג לוהטות (מנוע משחק חדש, עורך משחקים לאינפאמוס 2, מידע נוסף על הבטות של סוקום 4 וגירס 3 ועוד…) קצת על משחקים שצפויים בקרוב, 10 דקות של פליקצ’ארט וכמובן שאלות מאזינים. נהנינו בטירוף להקליט, מקווים שתהנו להאזין, נשמח לשמוע מכם רשמים ותגובות מאחלים לכם האזנה נעימה: לינק להו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 7 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. לינק להורדה http://pod.icast.co.il/d2d668a5-554c-4ed6-b732-19344440cca9.icast.mp3 אהלן חבר’ה! השבוע יבש לנו מבחינת משחקים וסיקורים, אז פיצינו על כך בחדשות מעניינות והמון שאלות מאזינים. סיקרנו בקצרה את הדמו של Motorstorm: Apocalypse, מספר משחקים שווים לאייפון: Jump O’Clock, Predators, Flight Deck: Freedom. הבאנו חדשות חמות (מכירות קינקט מרקיעות שחקים, סטודיואים חדשים ל ,Insomniac שירות הלקוחות של סוני זמין עכשיו בטוויטר ועוד…) לראשונה בעונה השנייה – סיקור מוקלט מהמאזין אבי למשחק Bloodlines Champions המון שאלות מאזיני מהאתר שלנו, דף הפייסבוק ומשלל הפורומים השונים בהם אנו מתפרסמ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המשחק הזה בסוני פלייסטיישן 3. כשאני וחברים שלי משחקים 2 נגד 2, יש באג מוזר: השחקן שאני משחק איתו רץ לכדור , ואז פתאום השליטה עוברת לשותף שלי למשחק. זה קורה במשך כל המשחק- השליטה עוברת משחקן אחד לשני. ניסיתי לשנות בהדגרות של האוטומאטי, חצי אוטו' , אבל זה לא עזר. מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 11 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה נשמע, אנשים? השמועה מספרת שיש לנו פרק עמוס בתכנים ושמועות שונות. יש לנו סקירה על באטלפילד והבטא של סוקום 4 החדש. סקירה על 3 דמואים טריים מהחנות (רד פאקשיון, יו דונט נו ג’ק וראש’ן אטאק) 4 משחקים לאייפון/איפאד (דיפ, לייטסייבר, בלאסט מונקיז הישארלי, וטריאל אקסטרים) מלא מלא חדשות (הסאגה של אנונימוס וסוני, תוכן להורדה למשחקים שונים, הטאבלט של סוני, PSP, אקסבוקס ועוד..) שובה של השאלה השבועית, שאלות מאזינים ועוד. תחרות התחפושות שלנו הגיעה לסיומה ואנחנו שמחים להכריז שמכיוון שאנחנו לארג’ים כוווולם זוכים בפרסים. (לזוכים, תודה שהשתתפתם – פרטים נוספים בדף הפייסבוק…
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שימו לב לא מדובר על הPSP הרגיל אלה רק על דגם הPSP GO סוני הפסיקה ליצר את הדגם הזה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 12 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. חג שמח לכולם! יש לנו פרק שווה לאללה עבורכם במהדורה חגיגית, אפילו ערכנו מיני סדר משלנו שנקטע באכזריות באבחה אחת! (תאזינו ותבינו) (למזלנו הספקנו לתת את הגרסה שלנו לעשר המכות…) בפרק אנחנו סוקרים את המשחק החדש Chime Super Deluxe, מדברים על דמואים חמים (Swarm, Might and Magic: Clash of Heroes) משחקים לאייפון (מונסטר בלאסטר הישראלי, דיפ-סי, דת’ ראלי ואטומיקס) חדשות גיימינג שונות (מיקרוסופט ומפתחי משחקים, מכירות סוני ואקסבוקס, פורטל 2 ו-Wii 2). יש לנו שאלה שבועית חדשה: “מה הסוד האפל שלכם?” והמון שאלות מאזינים… אנחנו מק…
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
^ ??? מה קורה לXBOX360 שחסר לו המכסה של הדיסק הקשיח ומכסה כרטיס הזיכרון שבור? בטווח ברחוק... זה יכול לגרום לבעיות, הצטברות אבק? אפשר לאטום זאת? אני ממש רוצה לקנות אותו מהבנאדם, אבל איני יודע מה הן ההשלכות בעתיד. מישהו מוכן לעזור? תודה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 13 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אפטר חג שמח לכולם! השבוע יש לנו אורח מיוחד, עידן זיירמן מהבלוג הפופולארי והפודקאסט “גיימפאד”. זרמנו בכיף ויצא לנו מערכון ממש מוצלח – נקרענו מצחוק במהלכו וממנו. בפרק אנו סוקרים את פורטל 2 בהרחבה, מדברים על הדמואים של יו דונט נו ג’ק ומורטל קומבט כמולטי פלייר, יש המלצות ל3 משחקי אייפון חדשים: יו דונט נו ג’ק, סטייליש ספרינט וסקיל גיים. מבחר חדשות חמות (התקלה ברשת הסוני וכל הקשור בכך, פורטל 2, Wii 2, אנצ’ארטד 3 ועוד..) יש לנו 2 סקירות מאזינים (RIFT והקומיקס FABLES) והמון שאלות מאזינים. אז תרגישו חופשי להקליק ולהאזין, אנחנו נשמח לשמוע פידבקי…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
זוכרים את הסרט הקצר ההוא ל"מורטל קומבט" שהיה פיצ' לסרט וקיבל סדרת רשת (שבסופו של דבר תהפוך לסרט)? עכשיו מצטלם אחד כזה ל-Halo! אז בואו לתמוך. אם יש לכם פייסבוק, כנסו לדף הרשמי של הסרט ותעשו לייק. כשהם יגיעו ל-6000 הם ישחררו טריילר. ותגידו גם לחברים שלכם בפייסבוק לעשות את אותו הדבר. http://www.facebook.com/HaloTheMovie?ref=ts
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-