עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by zzz727,

יש לי מסך דק lg 17" וכבל שמחבר מה ps3 למסך ושאני מחבר למסך יש תגובות כאילו הוא מפעיל משהו אבל בעצם המסך שחור... מה עושים??? תודה לעוזרים............

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  2. דבר ראשון אני מתנצל אם יש דברים שכבר שאלו אבל חיפשתי ולא מצאתי תשובות.. 1. לגבי השלטים, הסוללה שלהם פנימית ? אפשר להטעין את השלט ולשחק תוך כדי ? אני מטעין אותו דרך ה XBOX או דרך מטען חיצוני שמתחבר לתקע ? 2. 256 מגה זה מספיק לשמירות של משחקים ? 3. אם אני שם דיסק עם סרט במכשיר, אני יכול ליראות את הסרט או שאני חייב להעביר את הסרט לזיכרון של המכשיר ? 4. מה אתם אומרים על הגרסה הזאת : http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=453 טובה ? אם הגרסה הזאת לא טובה, מה הגרסה הבסיסית הזולה בארץ ?

3. Started by stone cold,

אולי פאקינג שיט אולי פאקינג שיט זה מה שאני יכול להגיד על Punch-Out החדש שאני מזיעה כרגע כמו חמור בכל מיקרה הביקורת הזאת חלקה מניסיון שלי כרגע וחלקה מרשמים מביקורות אחרות כי לו סיימתי את המשחק ורק עברתי כמה דמויות ראשונות בכל מקרה Punch-Out מאוד אבל מאוד הפתיע אותי שדיברו אליו וראו סירטונים וכו לא יתלהבתי בכלל כי אני לא מת על משחקי ספורט אבל ששיחקתי באמת -אולי פאקינג שיט עזבו את WII ספורט להראות לחברים או לחשוב שאתם מיתאמנים בבית כי זה בולשיט Punch-Out זה הדבר האמיתי אם משחקים בזיהוי תנועה (אפשר גם בסיגנון הNES למי שבטטת כורסה ) למי שלא יודע סידרת Punch-Out היא סידרת אגרוף של נינטנדו שהתחילה על הNES קיבלה המשך לSNES בשם SUPER Punch-Out ואז נעלמה עד של…

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by Sunny Jim,

אני מעוניין לקנות את אחת מהקונסולות הנ"ל(עם עדיפות לXBOX כי כרגע היא עדיפה מבחינת משחקים), אך הבעיה שלי היא שהפלאזמה שלי(פיוניר 42 אינץ', רזולוצית EDTV- 852X480) היא לא פלאזמת HD. היא תומכת בHDCP ובאותות 720P\1080I בכניסת הDVI שלה, אך היא עדיין עושה DOWNSCALE לרזולוציה הנ"ל, ולצערי אין לי תמונת HD(למרות שממרחק הצפיה שלי, 4 מטר, עדיין מתקבלת תמונה מעולה בשידורי YES מסך רחב, או DVD למשל). רציתי לדעת אם התמונה המתקבלת מאחת הקונסולות הנ"ל, תהיה טובה מספיק על מנת להנות מהמשחקים, מפני שהקונסולות תומכות ברזולוצית HD, והאם ההבדל משמעותי. למשל-אין ספק שבPC, רזולוציה משחקת תפקיד מכריע, וברזולוצית 800X600 מתקבלת תמונה פחות טובה משמעותית מלמשל 1024X768 או 1280X1024. אז אם למישהו יש …

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by amitbenami,

איזה משחקי אקשן טובים יש למערכות מיחשוב פלסטיישן 2? מוגבל ל 3 משחקים *תעבירו לתת פורום*

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  6. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20760 אני מאוד מאוד מקווה שMS לא קנו אותם או משהו דומה אני מקווה שההכרזות יהיו על משחקים

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by raviv T,

כותרת ???

8. שלום יש לי PS3 ואני לא מצליח למצוא איך לחבר אותו לטלויזיה פנסוניק TH58PH10

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  9. Started by Rammler1983,

שלום לכם, אני צריכה את עזרתכם בחיבור האקסבוקס למחשב. בימים הקרובים אני קונה מחשב ועוד אקסבוקס ואני מחברת את שניהם לאותו מסך. המסך הוא בעל יציאות VGA וגם HDMI אז לא נראה לי שתהיה בעיה , וכך אני יכולה לעבור בין האקסבוקס למחשב. רק נשארה בעיה קטנטנה והיא הסאונד. יש לי את הX530 ואני לא יודעת איך להשתמש במחשב כרסיבר לאקס. מודה לכם על העזרה ואם צריך לקנות כרטיס קול מיוחד, אז אני אקנה. מה שאני מתכוונת לקנות זה הXONAR ככרטיס קול חיצוני. פרנס

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by Villa11,

שלום לכולם, יש לי PS3, אינטרנט במהירות 5MB של 012. אני משחק בפיפא10 לעיתים קרובות ברשת ופתאום מאתמול התחילה בעיה שאני לא מצליח להיכנס לשרתים של EA.. זה רושם שהם לא זמינים וכו' ויש לי את המשחק קרוב לחודשיים - הוא פעל חלק באופן קבוע בלי שום בעיות. מישהו יכול להסביר את התופעה הזאת? איך השרתים שלהם לא זמינים? ואיך זה הגיוני כי יש לי חבר עם בזק ופועל לו כרגע הרשת בדקנו... מה הקטע? עשיתי בדיקת אינטרנט והכל פועל מעולה, הPSN לא מתנתק, רק השרתים פתאום של EA "לא זמינים"... (וזה רק אצלי כנראה ככה)

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  11. לכן אני שואל את דעתכם ? רב הביקורות שלו מבישות

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  12. Started by CyberBot,

יש לי PS2(איזה מרושש אני לעומת אחרים פה)דק עם צ'יפ(לא יודע אם זה שייך אבל שיהיה) עכשיו השאלה שלי אם אפשר לשחק עם מקלדת ועכבר USB?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by lev-27,

רכשתי NDS ב-2004 בתקופת הצבא. מאד נהנתי מהמכשיר, אבל לצערי הוא נגנב. בקרוב אחי טס לארצות הברית והחלטתי שאני רוצה לרכוש NDS פעם נוספת. השאלה אם עדיף להשקיע עוד 40$ עבור DSi. באינטרנט ובמצלמה אני לא הולך להשתמש. גם משחקים של GBA לא עושים לי את זה. בגדול אני משלפ תוספת 200 שקלים עבור מסכים יותר גדולים, בהירות משופרת וציפוי מט (עדיף על המבריק). שווה?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  14. Started by athi,

1.החנות הזאת:http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=1088 אמינה? המחיר נחשב טוב לעומת האחרים? 2.האים בישביל להיכנס ל XBOX LIVE אני חייב אינטרנט? אים כן אני חיב לחבר עים כבל לראוטר? כי המחשב שלי מתחבר לכרטיס רשת והוא לא ליד הראוטר..[2 מחשבים בבית].. ולמה צריכים את זה?:http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=386 תודה,לילה טוב.

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by 125,

GTA IV לאקס בוקס 360 PAL

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by filmnoir,

קניתי קונסולת PS3 בניו יורק שבוע שעבר. אחרי שנרגעתי מהחששות שלא יעבוד על 220V, חיברתי סוף סוף את הקונסולה. קניתי את הבאנדל הבא: http://us.playstation.com/ps3/newsystems/ps3-classic-white-bundle.html שאמור לבוא עם 3 משחקים שמורידים דרך הPLAYSTATION PLUS שמקבלים אליו מנוי לשנה בבאנדל. יצרתי לי ID לחנות ואני מצליח להתחבר אליה, אבל כאשר אני מבקש לבצע REDEEM CODE לקוד שקיבלתי עבור הPLAYSTATION PLUS על מנת להוריד את המשחקים, אני מקבל תשובה שהקוד שגוי או כבר לא תקף. כן הצלחתי בקלות להוריד DEMOים מהחנות הרגילה. ניסיתי את כל האופציות שניתן, כך שאין סיכוי שהקוד מוכנס שגוי. אני לא מצליח להבין איפה אני מפשל עם זה. למישהו יש ניסיון עם הסיפור? אני די אובד עצות עם זה.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  17. http://www.microsoft.com/Presspass/press/2007/oct07/10-22ArcadeConsolePR.mspx הגרסה כוללת 5 משחקים..... איפה הקאצ'? ועל איזה גרסה מדובר?

18. Started by 100BATISTA,

טוב אני די בהול אז תצטרכו לסלוח לי על הפתיחת הנושא אבל אבל אהממ אני נרשמתי לPSN מה זה עולה כסף כל חודש? כי חשבתי שנתנים את המספר כרטיס רק למטרה שאם אתה רוכש משהו אז מחייבים אותך דרכו ???

19. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 19 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אז מה נראה, חבר’ה? אנחנו מתרגשים מאוד לקראת תערוכת E3 ומצפים בכיליון עיניים לראות מה מצפה לנו השנה. בינתיים חנות ה-PSN חזרה והיה לנו המון מה להשלים, אז צפו למכת סקירת דמואים רצינית בפרק הנוכחי (אינפאמוס 2, רד פאקשן, סטאר ריידרס, איט ת’ם, ולגו פיראטים החמוד!) מעבר לכך סקרנו בקצרה גם את פורטל 2 (ומבטיחים שסיימנו עם זה לפחות עד השלישי) מורטל קומבט ו-Dead Nation. יש לנו כמה חדשות חמות (COD עלית, בטא של אנצ’ארטד, קאטוומן בבטמן, ALIENS חדש, וויטצ’ר 2 לאקסבוקס, קארמגדון כמשחק הורדה ועידכוני NGP). חלקן אמנם מתייחסות ל-E3 אבל ל…

20. Started by stone cold,

טוב אז ככה התמזל מזלי לשחק קצת במשחק הזה שיוצא ב15 בנובמבר בארצות הברית וב20 באירופה לא יצא לי לשחק יותר מידי כי המשחק לא באשמת נינטנדו נוטה ליתקע ... ואני חייב להגיד אחרי ששיחקתי באיזה 2 שלבים אני רוצה לקנות אותו ולא בגלל התקיעות שיש כרגע הוא פשוט מרגיש מאוד אבל מאוד טוב בכל מקרה למי שלא מכיר את גרסת הDS זאת הייתה גרסה שעשתה למשחקי המאריו 2D מה שמאריו גלקסי עשה למשחקי המאריו 3D ובמילים אחרות לקחה את הטוב מכל המשחקים חיברה אותם ביחד ושיפרה אותם מאוד ויצרה משחק מצוין גרסת הWII לא שונה בהספק הזה רק שיש לה את היתרונות של הWII ובנוסף יש תמיכה בעד 4 שחקנים ביחד ויש גם איזה פיצר לשחקני קזואל אבל לא לדאוג מי שמחפש אתגר להשלים כל שלב באופן מלא יכול להיות מאתגר וחו…

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  21. היי קניתי היום את הגירסה הזו, למה הכוונה? רוני

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  22. Started by _Amaterasu_,

http://gamex.co.il/news/2012-microsoft-answers-q-and-a http://gamer.nana10.co.il/Article/?ArticleID=978839 אקס 1 השתמש בLIVE כדי לשפר את הגראפיקה במשחק בעזרת שירותי הענן דבר חיובי אך גם שלילי כי כמעט מחייבים אותך לעשות LIVE כדי להנות מהמשחקים באופן מלא. יש גם בעית פרטיות שהמצלמה מחוברת 24\7 במרכז הבית למכשיר שמחובר לאינטרנט .

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by Daver,

http://www.nintendowiifanboy.com/2008/10/30/mtv-and-apple-corp-announce-beatles-rock-band-game/ החברות Harmonix, MTV וApple Corp. הודיעו שהן הולכות להוציא משחק מוזיקה של הביטלס המשחק יעקוב אחרי ההסטוריה של הביטלס

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  24. הPSP אמור לצאת רשמתי בעוד כמה שבועות. (תלוי איפה) אני מחפש חברה שרוצים גם לקנות את הקונסולה מUS. אמזון כבר מציעים למכירה מוקדמת אבל לא שולחים לארץ. אפשר דרך מאסטופ אבל בטח זה לא יוצא משתלם בגלל המשקל. יש למישהו רעיון? אולי מישהו בUS שיכול לשלוח ואז נוכל להוזיל את המשלוח.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.