קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,645 דיונים בפורום זה
-
-
טוב אז קיבלתי את הטבעת...כייף חיים. מה עושים עכשיו הקונסולה באחריות...אבל נרכשה בארצות הברית. התקשרתי לתמיכה, ולא רוצים לעזור לי מה עושים עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
http://blog.us.playstation.com/2008/08/04/get-your-first-platinum-trophy-as-uncharted-drake%E2%80%99s-fortune-trophy-patch-is-released/
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
כן כן למי שחשב שהמשחק יצא בקרוב- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=19063
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות PS3 לאחר שיצאו מספיק משחקים שאני רוצה ומספיק הכרזות למשחקים שאני ארצה, אבל יש רק עוקץ אחד. אני לא קונה בארץ. עוד מספר חודשים אני טס לסין+תאילנד ואני מעוניין לקנות באחת מן הארצות הללו את הPS3 (אני גם מאמין ששם יהיה יותר זול מאשר ישראל), רק שיש לי בעיה קשה, מה המחירים?! אני רוצה לברר קודם מה המחירים וגם כן יש לי מספר שאלות: א. בעיקרון אמרו שאני יכול להוציא את הPS3 מהקופסא וישר לחבר אותו ישירות לחשמל והוא יעבוד. בכ"ז מה הסבירות שאני אקבל קצר מיידי אם אני אחליט לעשות את זה? אני קונה את זה מסין להזכירכם.. ב. שפה-האם יש אפשרות בחירת שפות בקונסולה? אני לא מעוניין לשחק בסינית\תאילנדית. יש דרך לשנות שפות? ג. משחקים מולטיזון-חלוקת האיזורים התבטלה לחלוטין? אם למישה…
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
המעבדים הם אותו מעבדי IBM עם אותה 90 ליטוגרפיה, לא נוספו מאווררים ועוד פרטים בסרט הבא למי שלא ראה... http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=104235
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
לא מצליח להתחבר MTU TEST FAILED XBOX מחובר ישירות למודם AZTECH E600 רגיל של בזק
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי PS3, אינטרנט במהירות 5MB של 012. אני משחק בפיפא10 לעיתים קרובות ברשת ופתאום מאתמול התחילה בעיה שאני לא מצליח להיכנס לשרתים של EA.. זה רושם שהם לא זמינים וכו' ויש לי את המשחק קרוב לחודשיים - הוא פעל חלק באופן קבוע בלי שום בעיות. מישהו יכול להסביר את התופעה הזאת? איך השרתים שלהם לא זמינים? ואיך זה הגיוני כי יש לי חבר עם בזק ופועל לו כרגע הרשת בדקנו... מה הקטע? עשיתי בדיקת אינטרנט והכל פועל מעולה, הPSN לא מתנתק, רק השרתים פתאום של EA "לא זמינים"... (וזה רק אצלי כנראה ככה)
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אז ככה...אני רוצה להביא אקס בוקס מארה"ב... ויש לי כמה שאלות. ההרד דיסק של של האקסבוקס למה הוא משמש?? לסרטים?? משחקים?? אם אני מביא את הגירסה עם ההרד דיסק אז הוא משמש ככרטיס זיכרון לשמירות של משחקים?? מה לגבי המתח של 110V לעומת ה220V בארץ..אפשרי רק לקנות ספק כח של 220V??..(אני רוצה שזה יראה כאילו קניתי את הגירסה האירופאית...שלא יהיה ממירי מתח ושטויות)... שיטת השידור NTSC זה עדיין רלוונטי עם טלויזית LCD?? אפשרי לשחק בLIVE בארץ?? (כמובן שלקנות מנוי!) חיבור למסכי LCD זה HDMI TO HDMI?? מה המחיר הרשמי של מייקרוסופט לקונסולה של ה20 גיגה?? ושל הארקייד?? וכל מידע נוסף באמת שיועיל לי... תגובות מאנשים שיש ברשותם XBOX יתקבלו בברכה בתודה מראש, ירון
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20760 אני מאוד מאוד מקווה שMS לא קנו אותם או משהו דומה אני מקווה שההכרזות יהיו על משחקים
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ואם אפשר איך? האם יש כבלים יעודיים שניתן לקנות וכו'
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אולי פאקינג שיט אולי פאקינג שיט זה מה שאני יכול להגיד על Punch-Out החדש שאני מזיעה כרגע כמו חמור בכל מיקרה הביקורת הזאת חלקה מניסיון שלי כרגע וחלקה מרשמים מביקורות אחרות כי לו סיימתי את המשחק ורק עברתי כמה דמויות ראשונות בכל מקרה Punch-Out מאוד אבל מאוד הפתיע אותי שדיברו אליו וראו סירטונים וכו לא יתלהבתי בכלל כי אני לא מת על משחקי ספורט אבל ששיחקתי באמת -אולי פאקינג שיט עזבו את WII ספורט להראות לחברים או לחשוב שאתם מיתאמנים בבית כי זה בולשיט Punch-Out זה הדבר האמיתי אם משחקים בזיהוי תנועה (אפשר גם בסיגנון הNES למי שבטטת כורסה ) למי שלא יודע סידרת Punch-Out היא סידרת אגרוף של נינטנדו שהתחילה על הNES קיבלה המשך לSNES בשם SUPER Punch-Out ואז נעלמה עד של…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי קניתי את המשחק חדש מקורי - Mortal Kombat vs. DC Universe ל PS3, וכשאני משחק יש סאונד (במצב מלחמה) אבל בקטעי מעבר של הסיפור אין סאונד בכלל. הגברתי שם בהגדרות את הווליום למקסימום בכל הפרמטרים ועדיין אין סאונד רק תמונה בקטעי וידאו. המשחק איזור 2 וה PS3 הוא של ישפאר. באף משחק אחר לא נתקלתי בבעיה הזו. הוא גם עידכן לי גירסה למשחק לפני ההתקנה. מישהו נתקל ויודע מה הפיתרון? הבעיה היא במשחק או ב PS3?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
-
איזה משחקי אקשן טובים יש למערכות מיחשוב פלסטיישן 2? מוגבל ל 3 משחקים *תעבירו לתת פורום*
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
טוב אז ככה Klonoa המקורי יצא לPS1 נאמקו החליטו לעשות רימיק לWII וזה גם הבעיה הכי גדולה של המשחק Klonoa חוץ מגרפיקה די יפה מרגיש כמו משחק פלטפורמות לPS1 למי ששיחק בעבר באחד מהמשחקים בסידרה המשחק גם לא יחדש כלום למי שלא יודע מדובר על סידרת משחקי פלטפורמה אם גימיק נחמד שמשתמשים באויבים עצמם כנשק וכלים במשחק זה נחמד בהתחלה אבל בגירסה הזאת יש קצת מאוד סוגי אויבים ואין הרבה פזלים וזה מרגיש מאוד פושר המוזיקה ודיבוב סבירים וכך גם סירטוני המעבר השליטה בסדר רוב הזמן אבל אין אף שימוש של יכולות הWII ולמעשה זה מסוג המשחקים שאפשר לשחק כמו בNES (שלט WII במאונך ) אפשר גם אם נונצק אבל בגלל השליטה ה2D עדיף בלי אחד החסרונות הגדולים ביותר זה אורך חיים קצר מאוד למי שרו…
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
וואו. זה העדכון הכי טוב שיצא ל PS3 מאז שקניתי אותו... Summer Sale מטורף (קניתי שני משחקים) ממש ממש אחלה וידיואים. איזה יופי! http://ngnews.wordpress.com/2008/07/25/us-psn-store-updates-july-24-best-update-ever/
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי סוני 3 סלים 160 ג'יגה הדלקתי אותו יום אחד ופתאום התמונה התחילה לקפוץ ממש.. כל התמונה קופצת טישטושים הכל ממש כמו בטלוויזיה שהכבל מחובר לא טוב וזז אז התמונה קופצת.. שלחתי אותו למעבדה שאמרו שפתחו אותו והבעיה היא בספק הכוח והם רוצים 450 שקל.. לקחתי את המכשיר הביתה וראיתי שאפילו הם לא פתחו אותו לפי המדבקה רואים שהיא עדיין שחורה ואין עליה סימנים לבנים מה שקורה מיד לאחר פתיחת המכשיר.. עכשיו השאלה שלי אם זה באמת הספק כוח? הסוני דולק והכל אבל לפעמים לא מראה תמונה בכלל מסך שחור.. ולפעמים אחרי שהוא היה מכובה הרבה זמן התמונה חוזרת אבל שוב עם קפיצות (מקרטעת) אם מישההו יודע אם זה הספק כוח או משהו אחר? תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שלט מאיביי אבל אני רוצה של סוני, וכל מה שאני מוצא זה חיקויים סינים. יש לזה איזה דגם או משהו?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום וערב מבורך קניתי לפני כמה ימים עותק של mortal kombat 9 החדש,ומסיבה מסויימת אני לא מעוניין להמשיך לשחק למרות שאני אוהב את הסידרה.הדיסק הינו מקורי ובמצב מצויין! מעוניין להחליף למשחק Marvel vs capcom 3 למי שיש ונמאס לשחק.. נ.ב לקונסולה PS3
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
למה משמש ההארד דיסק בעצם? זה משנה אם יהיה לי 20GB או 60 GB?
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, גיסי נמצא כרגע בארה"ב וביקשתי ממנו לקנות לי XBOX360, לאחר בדיקה, המחירים די זהים בכל החנויות והחלטתי להזמין דרך חנות וולמארט (מצורף לינק לאתר ולגרסאות הנמכרות שם) http://www.walmart.com/search/browse-ng.do?ic=24_0&ref=125866.183467+500524.4293873225&fromPageCatId=482412&catNavId=482412 השאלה שלי היא איזה גרסאות מכילות היום טכנולוגיית 65NM? (גרסת PRIMIUM או ELITE) איך אני יכול לדעת אם הגרסה היא אכן 65NM או לא? (משהו במדבקה של הסיריאלי או משהו אחר?) תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן אבי נוסע למזרח עוד כמה ימים...חשבתי לקפוץ על ההזדמנות הזאת לארגן לי איזה קונסולה חדשה עכשיו מישהו ניסה להביא משם קונסולה פעם? מה המחירים?האם יש סכנה לחומרה לחומרה גרועה? מה צריך לבדוק? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-