קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום רב,לאחר שהPS2 של דודה שלי נהרס (העינית הוחלפה כמה פעמים והיא סתם שילמה מאות שקלים) היא רוצה לקנות חדש והפעם שיהיה הגרסה הדקה יש לי שתי שאלות 1. יש לה צ'יפ של MATRIX INFINITY על הישן האם יש אפשרות להוציא אותי ולהלחים מחדש על החדש 2. איפה מומלץ לקנות (אזור המרכז) ואיפה הכי זול
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ps3 slim 120 ג'יגה אני יודע שזה עולה בסביבות 1800 ,יש לי מספר שאלות: האם אני יכול לקנות ישירות מהיבואן(ישפאר) איזה חנויות מומלצות יכולות לאפשר לי לקנות את הps3 ב12 תשלומים ללא ריבית.-כמה שיותר תשלומים יותר טוב,אני קצת לחוץ בכסף. איזה חנות ניתן לקנות ממנה משחקי ps3 מקוריים במחירי מציאה-אני צריך רשימה של חנויות מחו"ל,מהארץ אני יודע שיש את pcgames.co.il.האם יש מחו"ל חנויות שעושות משלוחים לארץ?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
שלום, אם אני קונה PS3 בארה"ב המשחקים בארץ יעבדו? מצטער עם כבר קיים דיון. ניצן
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אהלן, עד היום הייתי שחקן PC מושבע. אבל האמת, אני חושב שגם אני צריך להתגמש ולהתחיל להכנס לעולם הקונסולות. בכל אופן, מכיוון ואני מחפש מכשיר שיספק חווית HD כמו שצריך, יש לי העדפה לPS3 ע"פ הXBOX360. והשאלה המתבקשת היא - האם משתלם לקנות בניו יורק? ומה ההשלכות של הדבר? מישהו יכול להסביר לי לגבי הNTSC\PAL ו\או הגבלות נוספות שאני עלול להתקל בהן? וכמובן, על אילו משחקים הייתם ממליצים? [מיותר לציין את GOW3... שיחקתי ב1 ו-2 ובזאת גם מסתיימת קריירת משחקי הPS שלי. והם היו מעולים]
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם קיימת אפשרות לקנות s3 בארה"ב ולעשות אחריות בין לאומית ובמידה והתקלקל לתקן בארץ? או שאם אפשר לתקן רק pal בארץ אז אפשר לקנות pal בארה"ב במחיר זול 400-450 דולר?
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, החלטתי שברצוני לקנות PS3 40GB, וכמובן בארץ זה ממש יקר אז אני רוצה להזמין משלוח מחו"ל. בדקתי באתר AMAZON אבל הם לא עושים משלוחים כאלה לארץ, ו Play-Asia עושים את המשלוח.. הנה התעריף: הפלייסטישן עולה 1575, משחק GTA IV עולה 228 ש"ח ועוד שלט אלחוטי SIXAXIS עולה 175 ש"ח סה"כ 1978 ש"ח (לפי חישוב שער הדולר על 3.5 ש"ח) משלוח יעלה עוד 546 ש"ח (3 עד 5 ימים) ככה שסה"כ יעלה לי 2524 ש"ח כולל משלוח. עכשיו, השאלה שלי היא בנוגע למכס, אמרו לי שמוצרי אלקטרוניקה זה %30 מס. אז אם אני מזמין את המשלוח לארץ איך עובדת כל הפרוצדורה עם המכס? פשוט הולכים לדואר לוקחים ת'חבילה ומשלמים שם? ונראה לי שסה"כ ישתלם לי אם נגיד יקחו 500 שקל מס ככה שיצא סה"כ בסביבות ה3K במקום ה4000 ומשהו שקונים ב…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי אפשרות לקנות את ה-PS3 מתאילנד ( חבר שנוסע) . מישהו יודע מה המחיר שלו שם , ואיזה בעיות תאימות (אם בכלל ) עלולות להיווצר . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים של ההורים שלי נוסעים עוד מעט לתאילנד וחשבתי לבקש מהם לקנות לי PS3 יש לי כמה שאלות: 1.איפה אפשר לקנות שם? 2.האם המחיר זול משמעותית מהארץ? 3.יש חיקויים לPS3?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. ניתן להזמין כבר את הPS4 מAMAZON.COM סה"כ מחיר ההזמנה כולל פיפא 14 עולה 2200 ש"ח כולל משלוח עד לבית שיגיע ב1-3 לינואר 2014. דעתכם? שווה?מבחינת מחיר ותזמון. תודה
-
- 22 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות PSP בארצות הברית ויש לי כמה שאלות: 1) האם יש נעילה אזורית בPSP כמו ב WII,XBOX,PS2 או שאין נעילה כמו ב PS3? 2) מהו ההבדל בין הגירסאות: FAT, SLIM & LITE, 3000? 3) כמה בערך עולה פריצה ל-PSP והאם זה שווה? תודה רבה מראש , ברק גונן
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים!!! אני חושב על לקנות PSP בזמן הקרוב מאוד, אבל לא כל כך בטוח איזה ומאיפה אני ראיתי את ה- PSP הזה: http://www.moniline.co.il/Product.aspx?productid=1091 מה דעתכם? ואם יש לכם המלצות מניסיון אישי אני מוכן להקשיב. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם, ידידה נדלקה על ה wii-fit ויש מי שיקנה לה בארה"ב בימים הקרובים (יש חשיבות לזמן - קצת דחוף). בדקתי למשל ב bestbuy וראיתי שהמחיר של הקונסולה וה"שטיח" ביחד נמצאים בתקציב. כמה שאלות: האם המשחקים של ה FIT באים ביחד עם השטיח או שצריך לקנות בנפרד? אני מניח שהגרסא שתגיע היא NTSC. האם זה ישפיע איכשהו? האם רכישה של משחקים בארץ תתאפשר לקונסולה מחו"ל? (סלחו לי על שאלות ה n00b, אני בעלים גאה של ps3 :] ) אשמח לפירוט נוסף אם פספסתי משהו... תודה ניר_
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכם, רכשתי עבור ילדי Nintendo WII בגרסת PAL... מוסב חוקית. איתו רכשתי את ערכת הספורט וגיטאר הירו. אחותי נמצאת עכשיו בארה"ב ובאפשרותה לרכוש עבורינו כל מיני ... שאלה עקרונית לגבי כל המשחקים/דיסקים/ערכות ואביזרים הנרכשים בארה"ב - האם גרסת ארה"ב תתאים ל-PAL שברשותי ... אם לא, מה נדרש על מנת שיתאים? 1. בארה"ב קיימת גרסת WII FIT PLUS ... האם מישהו מכיר את ההבדלים בין הערכות ? ... מה מומלץ/כדאי ? ... ושוב, האם יתאים ל-PAL שברשותי? 2. ברכישת WII FIT ... האם מומלץ לרכוש משטח נוסף ולאפשר משחק בשניים ? ... האם זה מעשי בכלל ? ... ובתאימות למכשיר שברשותי בפרט ? 3. היא כבר רכשה עבורינו, בארה"ב, את ערכת ה- EA Active—New Wii Workout Game from EA SPORTS™... האם צפויה בעיה בחיבו…
-
- 11 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אחי בארה"ב כרגע, עוד שבועיים הוא חוזר. הוא חולה על Nintendo (עוד מימי Super NES דרך N64 וכו') ולכן הוא רוצה לקנות שם Wii אמריקאי. המחיר הרשמי שמופיע בכל האתרים הגדולים בארה"ב הוא 250$, הבעיה שחיפשתי בהרבה אתרים של חברות אלקטרוניקה/מחשבים/צעצועים גדולות וכמעט בכולן אזל המלאי במחיר הזה. חברות כמו bestbuy, toys r us, circuit city וכו' - יש באנדלים של 400-600$ שכוללים משחקים, אבל זה לא מה שאנחנו מחפשים. אני מחפש באנדל מינימלי סטנדרטי במחיר 250$ (רשמי) אבל לא מוצא אתר/חברה שיש בה מלאי כזה. מישהו מכיר חנות (אתר) שיש לה מלאי זמין כרגע? (עדיפות לרשת גדולה - אחי נמצא בבוסטון כך שהסיכוי גבוה שהוא ימצא חנות של הרשת שם) עוד משהו חשוב - אני מחפש חנות פיזית ולא אתר/ebay שעובד עם מכירה …
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בארץ הווי עולה קצת יותר מ2000 אבל רציתי לדעת אם זה יותר זול לקנות באירופה ולשלוח לארץ (לא ebay(
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי לכולם אני רוצה לקנות wii ואני לא יודע איך הכל עובד..... אני צריך לדעת מחירים, על כל העסק עם הג'וק ואם הnanchuk עובד על כל המשחקים.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש קונסולת WII ואני מחפש חנות אמינה בצפון שניתן להגיע אליה ולקנות את הקונסולה ולהתקין בה גם צ'יפ. תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אמא שלי טסה לתאילנד עוד שבועיים והיא תיקנה לי שם wii. אני צריך לדעת איפה אפשר לקנות שם ? איזו שיטת שידור לבחור? ומה טווח המחירים? תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
דודה שלי נוסעת לארצות הברית וראיתי שבארצות הברית WII עולה 250$ אז רציתי לדעת זה יפעל בארץ בלי בעיות?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. אני עומד לקנות את הנ"ל מENGOYSTICK. עכשיו אני רוצה לדעת אם החנות מומלצת.זה מה שאני עומד לקונת אצלם: גרסת הCORE http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=313 +שלט חוטי ב200 ש"ח +פריצה http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=464 עכשיו מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין פריצה לשבב?והאם הגרסא הזו היא גרסת ה65 NM? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות XBOX ARCADE (לאחר טבעת המוות במכשיר הקודם...). יש לי כמה שאלות: 1. האם מישהו יכול להמליץ על חנות באזור המרכז? 2. מי בד"כ נותן אחריות למכשירים? האם יש אחריות מועדפת? 3. המכשיר הקודם שלי היה NTSC וכל המשחקים שלי הם כאלה. האם כדאי לי לקנות שוב NTSC (אפשר בכלל בארץ?) או אולי PAL - ואז האם המשחקים שלי יעבדו גם על PAL? תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברה , אני כנראה נוסע לארה"ב עוד מעט ורוצה לקנות שם XBOX הגרסא של 299 דולר http://hwzone.co.il/community/index.php?action=post;board=67.0 כמה שאלות שאני אשמח לדעת : 1. האם האחריות היא בינלאומית ? מה קורה אם יש בעיות יש למי לפנות או שאני אהיה חייב לנסוע לארה"ב (או לשלוח עם מישהו) כדי לתקן בעיות. 2. הבנתי שיש איזה כונן חדש שאותו עוד לא פרצו - איך אני יודע אם יש למכשיר את זה ? כי אני מן הסתם רוצה להוריד מהאינטרנט משחקים. (וזה לא שאלה לא חוקית אז שלא תוריד את זה אדון מנהל - רק רוצה לדעת איך לזהות) 3. האם כדאי לקנות עכשיו או שצפויות עוד הורדות מחירים/גרסאות חדשות ? 4. האם השיטת שידור של המכשירים בארה"ב היא PAL או שזה תלוי בחנות שאני קונה ממנה ? בארץ אני חייב PAL בכלל או ש…
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-