עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. אחד המשחקים המסקרנים ביותר עבור הקונסולה של מיקרוסופט חוזר עם סרטון משחקיות שמראה את דמותכם, והדרקון האישי שלה, בפעולה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-scalebound-מרגיש-כמו-dmc-בתוספת-דרקונים-אבל-יג/

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. ועוד שאלה קטנה, האם הסט של התופים עובד בשני המשחקים ( GH גם) בנתיים אני משחק את הראשון אחלה שירים אבל לא ברמה של GH מבחינת הגיטרה, נקווה שגם הם לא ידפקו את זה עם ה World tour החדש.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  3. דלפו תמונות של החבילה החדשה - מעניין יהיה לראות אם נינטנדו ישווקו 2 חבילות שונות או שבמקום יפתרו מהחבילה הישנה שהוזלה לאחרונה וישווקו רק את הגרסה הזאת בכל מקרה גם החבילה הזאת וגם ההוזלה של החבילה הישנה הרבה יותר משתלמות מהחבילה הישנה ב250$

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  4. אני רוצה לשחק ב-MGO ולשם כך נתבקשתי להירשם ולקבל מזהה KONAMI ID וגם GAME ID ככול הנראה ישנם הגבלות מסוימות באיזורים שונים (ישראל לדוגמה-בדומה ל-PSN) והבנתי שקונמי חוסמים/מוחקים חשבונות עם כתובת פיקטיבית לכן אני רוצה לברר את העניין. רציתי לדעת מנסיונכם האם ניתן להירשם תחת כתובת פיקטיבית(אמריקיאית) או שאפשר רק עם האמיתית(ישראל) או שניתן רק מאותה היבשת(אירופה)? אם יש לכם הצעה אחרת בנוגע להרשמה אשמח לשמוע ובכלל אם מישהו יוכל לתת הסבר על כל העניין של ההרשמות-KONAMI ID GAME ID כך שזה יהיה ללא הגבלות וללא חשש ממחיקת החשבון זה יהיה מצויין... תודה רבה, Yosside

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום פרסמתי פו בעיה שהייתה לי בבלו ריי לפני די הרבה זמן אי אפשר לתקן אותה כל המחניקה בבלו ריי הרוסה מסיבות לא ידועות (הPS3 של איזה ילד שנתקע לו דיסק בPS והוא ניסה להוציא אותו עם מבגר וקלקל שמה משהוא) אז אני רוצה עזרה בבחירה של בלו ריי חדש מEBAY עד 90 דולר ועם אפשר גם מדריך איך להזמין משם תודה לעוזרים D: עריכה יש לPS שלי בלו ריי שנראה כחה http://thmb.inkfrog.com/thumbn/miscellaneoust/2010-04-10sb008.jpg=600 http://thmb.inkfrog.com/thumbn/miscellaneoust/2010-04-10sb007.jpg=600

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by stone cold,

אני צריך שמירה למשחק בגרסת PAL -לא משנה כמה התקדמתם וגם להן מכניסים את זה בPS3 ?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  7. Started by SilentBob,

לכתבה: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%96-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%9e%d7%a9%d7%9c%d7%91-xbox-one-%d7%95-xbox-360/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by stone cold,

Metal Gear Solid: The Twin Snakes יצא במקור ב2004 לגימקיוב והוא בעצם רימיק (יצירה מחדש ) לMetal Gear Solid שיצא במקור לPS1 ההבדל העיקרי בין 2 הגירסאות זה הגרפיקה אבל יש עוד הבדלים בכל מקרה זה המשך לסידרה שאם אני לא טועה התחילה בימי הNES (מכשיר ה8 ביט של נינטנדו ) זאת סידרה בסגנון יתגנבות \פעולה בכל מקרה Metal Gear Solid המקורי נחשב כמשחק שתרם הרבה ליתפתחות התלת מימד במשחקים וגם תרם הרבה לאפוך משחקים ליותר קולנועים ככה שהרגשתי צורך סוף סוף לעבור משחק אחד בסידרה ובחרתי בThe Twin Snakes כי בסך הכל הוא כמו Metal Gear Solid רק משופר בהרבה וחוץ מזה נחשב משחק קלסי אבל בסופו של דבר המשחק לא רק שלא עומד יפה בתקופת הזמן הוא גם לא כל כך הרבה משחק אלה יותר סרט אם …

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  9. היה עד לפני כמה זמן את הבאנדל הזה של 2 גיטרות חוטיות ומשחק ארוסמית' אבל זה נגמר די מהר ועכשיו כבר אי אפשר למצוא אותן... חבר שלי פשוט רוצה לקנות גיטרה ל-PS2 והמלצתי לו מניסיון על האדומה שכבר יש לי אותה כמה שנים ואין איתה בכלל בעיות. עם הגיטרה האלחוטית של 3 יש בעיה די רצינית ומאוד נפוצה במגעים הגרועים שבין הצוואר לראש של הגיטרה אז אני מעדיף שהוא לא יקנה אחת כזאת ולפני שאתם קופצים זה לא קורה בכל הגיטרות אז כל מי שלא נתקל בבעיה שיהיה לו בכיף... וכן, אני יודע ש-GH4 יוצאת בסוף החודש אבל אני לא יודע אם מתכוונים למכור את הגיטרה בנפרד וגם אם כן סביר להניח שזה יעלה הרבה יותר יקר מהגיטרה של 2...

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  10. Started by gman_il,

אני ניסיתי לחבר את האוזניות לטלויזיה בשביל שאני אוכל לשמוע את ה- PS שלי דרך האוזניות. משום מה זה לא עובד , האמת היא שזה גם לא עובד מול שידורי טלוויזיה דרך הממיר. האם מספיק לחבר את אוזניות לטלווזיה , או שזה צריך להתחבר לממיר / קונסולה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yishai mazig21,

כל פעם שאני מנסה להכנס לאון ליין זה כותב לי להוריד הרחבות והורדתי את כל ההרחבות 100 פעם וזה מבקש ממני לעשות REDEEM CODE וניסיתי לעשות תקוד לייב שלי וזה לא עבד מה לעשות

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אם אפשר תאריך מדוייק של המשחקים פלוס תמונות ממש קצת מידע יעזור לי בהרבה תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by Zeev86,

אז רציתי לגבות שמירות בPS3 לפני שאני עושה לו פורמאט (לפי המלצות כאן בפורום). חשבתי שזה יהיה קל כמו בXBOX360. כמה טעיתי... מסתבר, כדי לגבות משהו במכשיר הזה, צריך לגבות את כל המידע. וכדי לגבות 60 ג'יגה אני צריך לפרמט דיסק NTFS עם מלא מידע מהמחשב לFAT32 רק בגלל שהמכשירים המטומטמים האלה לא קוראים פורמאט אחר חוץ מFAT. רוצה חיים כלים? תשלם לPS PLUS. הייתי בשמחה משלם רק כדי לא לעבור את הסיוט של גיבויי המידע. אבל מסתבר, שגם כשהמכשיר נמכר בארץ באופן רשמי, רבע מתוכן הPSN לא זמין בישראל (PLUS, משחקים שלא זמינים כאן ונמצאים בחנויות PSN אחרות, וכמובן שירותי מוסיקה וטלוויזיה). בXBOX360 אני מכניס דיסק אונקי פשוט ומגבה profile profile של כל משחק שבא לי.עוד מהנפלאות של PS3. רציתי להזרים ס…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי ! רציתי לשאול איך האיכות של האוזניות Turtle beach X12 מבחינת משחקים, סרטים ושירים לאקס בוקס וגם למחשב ? שמעתי שהן טובות, אבל אני חדש בנושא הזה של "אוזניות" חשוב לי שיהיה צליל נקי וטוב, אם יש סראונד עוד יותר טוב.. והכי חשוב, שאני יהיה מרוצה ולא יתאכזב.. מה אומרים ? נ.ב: אני פתוח לעוד המלצות .. בתודה, תומר.

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  15. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 6 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. סאפ ביצ’ז? אוהו איזה פרק מצחיק יש לנו בשבילכם היום. יוגי חופר בראש עם פריטי טריוויה מיותרים, ינאי משחזר טרגדיות ילדות ולוני חובב זרגים… (ה”זרגים” מסטארקראפט 2 – יא סוטים!) מעבר לזה יש לנו סקירה מלאה על סטארקראפט 2 וAlien Breed לPSN, המלצות על משחקי אייפון Ace Attorny),Guns’n'Glory ,Infinity Blade ) חדשות גיימינג לוהטות (מנוע משחק חדש, עורך משחקים לאינפאמוס 2, מידע נוסף על הבטות של סוקום 4 וגירס 3 ועוד…) קצת על משחקים שצפויים בקרוב, 10 דקות של פליקצ’ארט וכמובן שאלות מאזינים. נהנינו בטירוף להקליט, מקווים שתהנו להאזין, נשמח לשמוע מכם רשמים ותגובות מאחלים לכם האזנה נעימה: לינק להו…

16. Started by bagetrek,

שלום לכולם אני שואל בשביל חבר שרוצה לקנות מכשיר PS3 איפה ניתן להשיג את המכשיר במחיר המוזל ביותר נכון להיום , בחנות טובה ומומלצת ואחריות של ישפאר ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by hypernia,

הממ אני לא ידעתי איפה לפרסם אז חשבתי פה..טוב הנה השאלה שלי תראו יש לי סוני 2 ואני רוצה לחבר אותו למחשב.. עכשיו חשבתי שאולי אפשר דרך הכרטיס טלוויזיה.ואם לא אז אולי יש איזושהי דרך אחרת.. אני לא יודע..תודהה לעוזרים....

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by stone cold,

קודם כל לפני שאני יתחיל את הביקורת אני רוצה להגיד שהייתי מאוד קרוב לסיום וכבר הגעתי לחלק השני של הבוס האחרון השני (יש 3 בוסים בסוף שהאחרון קל ) אבל נמחקה לי השמירה וחוץ מזה שיחקתי גם באמולטור אבל לא היה לי אפשרות באמולטור הזה לשמור בכל מקום ושניסיתי בבוס הזה נדפקה לי השמירה אבל כן יצא לי לשחק גם בDS ולראות איך המשחק ניראה ומשוחק אליו ) המשחק Mario & Luigi: Partners in Time הוא המשך (לא ישיר ) למשחק Mario & Luigi: Superstar Saga אבל כבר יצא עוד משחק המשך (גם לא ישיר) בשם Mario & Luigi: Bowser's Inside Story בכל מקרה הסדרה התחילה עוד בימי הSNES אם המשחק מאריו RPG משם הסדרה התפצלה ל2 לנידות של נינטנדו יש את Mario & Luigi ולניחות של נינטנדו יש …

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  19. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. שעה ופאקינג חמישים דקות!!! WTF?! דיברנו ודיברנו עד שירד לנו דם מהאזניים היה כל כך מצחיק ומעניין שהזמן פשוט עף לנו מבעד לאזניות, יש לנו פרק עמוס בביקורות וחדשות גיימינג לוהטות, סקר חדש בפורום הפאנבויז (האמת, עם תוצאות מפתיעות מאוד) תחרות נושאת פרסים חדשה, ובנוהל הרגיל – שאלה שבועית חדשה דנדשה אז תכינו לעצמכם כרית ופוך – אנחנו כבר נרדים אתכם זה בהחלט הפרק הארוך ביותר אותו שיחררנו אז אם אתם חושבים שאתם מוכנים, הנה זה בא… פרק מס’ 30 – “ורוד פוקסיה, גבר!” http://pod.icast.co.il/b5ebd881-8061-4d98-8d51-5a6b879f00ac.icast.mp3 סקירת דמואים: Army of Two Gran Turismo Diner Dash SingStar Viewer TapaToi מ…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by itai_1813,

בתערוכת VGA 2008 שהתרחשה אתמול בלילה (או בשבילנו היום בבוקר) התפרסם הטריילר החדש של הפרק הראשון בסדרת הפרקים של המשחק, שם הפרק: GTA IV: The Lost and Damned *ספוילרים למי שעוד לא ראה את הסרטון* בסרטון נראים חבורת רוכבים (אופנוענים) כנראה שאנחנו משחקים את אחד מהם, אני אישית מאוד אהבתי את הרעיון. בטריילר אפשר לראות גם נשקים חדשים כמו automatic shotgun ואקדח שלא כל כך זיהיתי אותו. להזכירכם, התכנים הנ"ל בלעדיים ל-Xbox 360. הטריילר: איכות HD http://www.gametrailers.com/player/43631.html איכות SD http://www.gametrailers.com/player/43632.html

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  21. https://www.youtube.com/watch?v=jaSp2ensFto פרויקט ספיישל חדש שיפרסם בכל יום במהלך השבוע סרטון טרוויה על עולם הפוקימוןסרטונים יעלו בימים ראשון עד חמישי במשך כל חודש ינואר

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by tidan27,

שלום! הכיסוי של הדוק וה-hub היו קצת גבוהים והכנסתי אותם טיפה בלחץ ולא שמתי לב שהם לא נכנסים בגובה מכיוון שהרווח איפה היציאות של ה-usb מקדימה הוא יותר צר והם לא נכנסו עד הסוף ונראה לי ששיפשפתי טיפה את החלק העליון של הפלסטיק השחור בסוני איפה שממוקמות היציאות האם נגרם נזק כלשהו ליציאות מקדימה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by stone cold,

טוב החלטתי שהגיע הזמן להכין רשימה כזאת כי יוצאים משחקים לא רעים ב2010 אני מכניס לרשימה רק משחקי גימרים ולפחות רובם משחקים שצריכים לצאת טוב בסוף הרשימה אני יכניס משחקים שתאריך ההשקה לא ידוע ומשחקים שיש רק שמועות שהם בפיתוח 1- New Super Mario Bros. Wii משחק מאריו בסגנון הישן אבל אם אפשרות של עד 4 שחקנים ביחד יוצא בסוף 2009 2- Resident Evil: The Darkside Chronicles משחק יריות מסילה של קאפקום אם אלמנטים של ריזיטנד איוול יוצא בסוף 2009 3- Tatsunoko vs. Capcom משחק מכות של קאפקום בסדרת VS -המשחק יצא כבר ביפן אבל יצה במערב רק ב2010 אבל יעבור שיפורים לגרסה המערבית שתכלול עוד דמויות וגם מצב אונלין 4- Monster Hunter Tri משחק ציד מפלצות שיכלול מצב …

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. עוד לא עברו יום או יומיים וכבר המון קונים מאוכזבים נתקלים בהמון בעיות... אם זה שיש בעיה כשהופכים את התוים לשמאליים, ואם זה ה"מיתר" שלפעמים עובד לפעמים לא, המצילות של התופים שלא מגיבות הכי טוב שבעולם ועוד... זה לא אומר שכל הערכות דפוקות אבל עדיין זה מעורר סימני שאלה לגבי אמינות הכלים. יש כאלה שאומרים שהביקורות למשחק עדיין לא יצאו בגלל שכנראה עומדים לקטול את המשחק ובחברה רצו שיחכו עם זה כדי שזה לא יוריד להם את המכירות אני באמת מקווה שכל המקרים האלה נדירים ושהביקורות דווקא יפתיעו לטובה כי אני מת להשיג כבר ערכה כזאת! עריכה: ב- IGN הוא קיבל 7.9 ובאמת הם די התאכזבו ממנו...

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  25. Started by J0n1,

אני רוצה לקנות שלט מאיביי אבל אני רוצה של סוני, וכל מה שאני מוצא זה חיקויים סינים. יש לזה איזה דגם או משהו?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.