קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,645 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם אני מעוניין לרכוש PS3 הידע שלי ממש מועט בנושא זה פעם ראשונה שאני רוכש קונסולה שאלה ראשונה האם כדאי לקנות בארה"ב אני בעוד חודש טס לשם האם המכשיר יתאים לישראל? שאלה שנייה האם יש יתרון בלרכוש מכשיר בישראל לעומת חו"ל והאם יש פער מחירים ? יש לי LCD 32 של סמסונג האם זה יספיק לשחק בPS3 או שצריך לרכוש מסך גדול יותר? אהה וראיתי שיש כל מיני דגמים של הארד דיסק מה ההבדל והאם יש הבדל במכשירים? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בקונסולת WII על מנת שאני אוכל לשחק עם עוד אנשים (בעיקר אשתי). בזמנו, התלהבנו מאוד מ-RAYMAN RAVIN RABBIDS, כששיחקנו אותו בגרסת המחשב. ברור לי שזה לא משתווה מבחינה גרפית ל-XBOX או PS, אבל לצרכים שלנו נראה לי שזה יתאים. רציתי לדעת מספר פרטים: 1) איפה אפשר לראות את הקונסולה בפעולה על מנת שנתרשם אם היא מתאימה לנו? 2) יש לנו טלוויזית CRT- זה משפיע על איכות התצוגה של המשחק? 3) מה המחיר של קונסולה כזאת בחנות? כמה כסף צריך להוסיף בשביל אביזרים נוספים כגון שלטים וכו'? מה תוקף האחריות הניתנת בד"כ בחנות? אילו חנויות מומלצות או לחילופין, מאילו חנויות כדאי להתרחק? 4) אם אני רוכש דרך יד שנייה, למה לשים לב? 5) האם באמת יש הרבה משחקים שיתאימו לנו או ש-RAYMAN היה מי…
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
הורדתי משחק,כקובץ ISO ניסיתי לצרוב בתוכנה אלכוהול120 ועוד תוכנה magicburn משו כזה ובכל הזמן הוא נתקע ב0% ולא ממשיך. אני צורב על דיסקים DVD -R מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
טוב סוף סוף מצאתי את הזמן לסיים את פיקמין 1 לשחק בו בWII צריך ידית גימקיוב וכרטיס זיכרון גימקיוב אבל נינטנדו מתכננת להוציא את פיקמין 1-2 בגרסה לWII ולערכתי אם השליטה בWII זה יכול להיות יותר טוב ואולי יוסיפו תמיכה ב480P אז אם יש לכם סבלנות כדי לחכות בכל מקרה העלילה של המשחק מאוד פשטנית החללית שלכם מתרסקת על כוכב מוזר אתה נתקלים ביצורים מוזרים שנראים כמו טלטביז רק קטנים ופחות מפורטים אתם האיש אם החליפה כמובן ובדרך כלל יהיו הרבה פיקמין במסך שזה השם של היצורים בכל מקרה הדמות שלכם לא יכולה לעשות הרבה לבד ובגלל זה הפיקמים מאוד חשובים להתקדמות יש לכם 30 יום לנסות למצוא 30 חלקים של החללית שלכם ולעוף מהכוכב בפועל לא חייבים את כל ה30 חלקים ואני סיימתי אם 29 כי עד …
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום יש לי psp האם המצלמה של ה psp יכולה גם לשמש אותי במשחק socom בדיבור עם האנשים? מישהו יכול בבקשה להגיד לי את זה. כי יש לי בן דוד בארצות הברית שיכול להביא או מצלמה או מיקרופון, והדיבור ב socom חשוב לייש פה מישהו שניסה לדבר בסוכום עם המצלמה ועבד? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על משחקים מצויינים לסוני 2 כאלו שממש כייף לשחק ושאפשר להעביר בהם שעות על גבי שעות תודה ועוד שאלה , איך אני יוצא מהמשחק, ז"א איך לכבות נכון את הסוני/משחק . תודה שוב
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מישהו יודע על פריצה לPS3? או אם משהו כזה מתקרב???
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
איפה מומלץ לקנות? איזה חנויות ב-MBK? או בכלל בפנטיפ פלזה (איך שלא כותבים את זה...) מה לבדוק במכשיר שהוא אכן מקורי ותקין? מי שיודע טווח מחירים כולל שלטים ומשחקים אני ישמח מאוד :-) ואיזה שיטה עדיף לקנות Pal או NTSC? (בהנחה שאני גם יקנה בארץ מקוריים... וגם יעשה את הדבר השני שלא רוצים שידברו עליו פה...) תודה רבה לכולם עדי
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אני כנראה מקבל אקסבוקס עם לייב ורציתי לדעת אם בבזק בינלאומי הוא עובד? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מקווה שזה מתאים לפה איך אני יוצר שני פרופילים ויותר בו זמנית במשחק הנ"ל? אחרי שאני שחקתי פתחתי לאחי פרופיל משלו והפרופיל שלי נדרסס ע"י השמירה האוטומטית יש למישו מושג מה עושים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
העלתי עמוד חדש לאתר שלי שמפרט את כל ה-Release Dates הידועים בארה"ב ובאירופה. מדובר על משחקים ל PS3 ו-360 בלבד. לא Wii. אם אתם מחפשים משחק שחסר שם, תשלחו לי הודעה ואני אוסיף אותו לרשימה. הלינק: http://nextgn.com/release-dates
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות. אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר! ואיזה פרק! אנחנו בהחלט חושבים שהתפלק לנו הפרק הכי מצחיק שיצא לנו עד כה ;D באמת שניסינו להביא כמה חדשות חמות ולענות לשאלות מאזינים אבל ללא הצלחה מרובה, החבר’ה באו בראש טוב וזרמנו ופתאום שעה וחצי עפה לנו בלי להרגיש הכרחנו את עצמנו לסיים רק בכדי שנוכל להגיש לכם בזמן את הפרק החדש: פרק מס’ 27 – “יותר דפוקים משניצל" http://pod.icast.co.il/3a8f3033-916a-4166-8a5a-d0ed4d8df3a3.icast.mp3 מה שיחקנו השבוע (ליתר דיוק - במה יוגי משחק בזמן ההקלטה): Peggle חדשות הגיימינג : כל מה שחם: Ubisoft מפתחת 10 משחקים חדשים לפרויקט Natal ן4-5 משחקים לMotion Controller של SONY EA הולכים בעקבות Activision. ו …
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
זה לא שהמשחק נמתח או משהו, הוא פשוט מוצג ברזולוציה של 640X480! אני ממש רוצה לשחק במשחק הזה כי אני מת עליו, וכל המשחקים האחרים (חוץ מאובליביון וכמה ישנים מאד) עובדים מעולה עם כבל VGA.. יש לי באן אבל את העדכון סתיו, יש עדכון שאפשר להוריד מהאינטרנט ולשים על דיסק שמתקן את הבעיה עם המשחק הספציפי הזה? תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 19 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אז מה נראה, חבר’ה? אנחנו מתרגשים מאוד לקראת תערוכת E3 ומצפים בכיליון עיניים לראות מה מצפה לנו השנה. בינתיים חנות ה-PSN חזרה והיה לנו המון מה להשלים, אז צפו למכת סקירת דמואים רצינית בפרק הנוכחי (אינפאמוס 2, רד פאקשן, סטאר ריידרס, איט ת’ם, ולגו פיראטים החמוד!) מעבר לכך סקרנו בקצרה גם את פורטל 2 (ומבטיחים שסיימנו עם זה לפחות עד השלישי) מורטל קומבט ו-Dead Nation. יש לנו כמה חדשות חמות (COD עלית, בטא של אנצ’ארטד, קאטוומן בבטמן, ALIENS חדש, וויטצ’ר 2 לאקסבוקס, קארמגדון כמשחק הורדה ועידכוני NGP). חלקן אמנם מתייחסות ל-E3 אבל ל…
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=26181 נישמע מעניין נקווה שיצא טוב
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אהלן מחר יש טורניר ישפאר של פלייסטישן בגני יהשוע בתל אביב ליד הלונה פארק יהיה שם טורניר PES DBZ TEKKEN ו WWE מקום ראשון מקבל PSP אבל זה מותנה במינימום של 64 משתתפים אם יהיו פחות אז הפרס יהיה בשווי 800 שקל אני נרשמתי לטורניר ה WWE שווה לבוא יהיכ סבבה הנה האתר עם הפרטים המלאים http://www.pesfinals.playzone.co.il/
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אהלן, אז בעקבות השדרוג העולמי המתקרב ובא רציתי להתעניין קודם מה אתם חושבים על הPS4 והXBOX1 בכל התחום של אונליין.. שמתי לב שהדור הזה לא מפותח כלכך מבחינה מולטיפליירית. אני יכול להבין שסוני לא ממש מטפחים פה את התחום ודווקא מייקרוסופט עכשיו נכנסו עם כל עניין הLIVE לארץ... האם לדעתכם זה יביא לשינוי בגיימינג הישראלי ? האם אני יאלץ לוותר על PS4 בשביל הXBOX ?החלטה לא פשוטה !!!
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
האם ידוע לכם על חנות שכבר מחזיקה בקונסולה בארץ למכירה? אני חייב את זה דחוף ממש בלחץ לימים הקרובים וכמעט כל חנות שהתקשרתי אין לה את זה עדיין תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=22957 עכשיו בטח יצוצו "גימרים כבדים" ויגידו שזה שיגעון חולף כמו בשנה הקודמת :lol:
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את אחת מהקונסולות הנ"ל(עם עדיפות לXBOX כי כרגע היא עדיפה מבחינת משחקים), אך הבעיה שלי היא שהפלאזמה שלי(פיוניר 42 אינץ', רזולוצית EDTV- 852X480) היא לא פלאזמת HD. היא תומכת בHDCP ובאותות 720P\1080I בכניסת הDVI שלה, אך היא עדיין עושה DOWNSCALE לרזולוציה הנ"ל, ולצערי אין לי תמונת HD(למרות שממרחק הצפיה שלי, 4 מטר, עדיין מתקבלת תמונה מעולה בשידורי YES מסך רחב, או DVD למשל). רציתי לדעת אם התמונה המתקבלת מאחת הקונסולות הנ"ל, תהיה טובה מספיק על מנת להנות מהמשחקים, מפני שהקונסולות תומכות ברזולוצית HD, והאם ההבדל משמעותי. למשל-אין ספק שבPC, רזולוציה משחקת תפקיד מכריע, וברזולוצית 800X600 מתקבלת תמונה פחות טובה משמעותית מלמשל 1024X768 או 1280X1024. אז אם למישהו יש …
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
למישהו יש נסיון עם הA330 של סמסונג ויכול לחוות דעה בקשר אליו? מישהו יכול להמליץ לי על טלוויזיה אחרת לPS2/3 בתקציב של כ3600 שח'?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
http://sarcasticgamer.com/forums/showthread.php?t=7218
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
המסך LG W2442PA החיבור HDMI האם הXBOX יכול להתחבר? יש שינוי בביצועים?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
ערב טוב, אז החלטתי לקנות PS3 ואני צריך עזרה וכמה תשובות - אני קונה בארץ. 1. גירסאות - יש הבדל משמעותי בין ה40 ל 80? והאם באמת אני אצטרך 80GB בשביל זה? רוב המקומות שראיתי בארץ לא מוכרים בשטית PAL האם יש הבדל? וזה יעבוד לי על טלוויזה LCD מהשנה האחרונה? כנ"ל לגבי משחקים אין יותר הבדלים? 2. HDMI - הטלוויזה שלי בחדר היא LCD של LG לא FHD, האם יש טעם בלחבר את הסוני ב HDMI ב 1080I או בקומפנט רגיל? 3. כמה שלטים מקבלים בקנייה ? הם רוטטים, אלחוטיים? (אני מעוניין בשני שלטים אלחוטיים שלפחות אחד יהיה גם רוטט) 4. חנוית באיזור חיפה מי שמכיר זה יכול לעזור. 5. בנוגע לרשת - איך זה עובד? פשוט לחבר כניסה של טלפון? מה בנוגע לרשת אלחוטית? האם זה משנה לספקית אינטרנט משהו? ולגבי בזק? 6. איזה אפ…
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-