עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20698 כניראה שבדור הזה ניראה יותר משחקי מולטיפלטפורם מהדור הקודם כמו שאמרתי בעבר בגלל מחיר הפיתוח של משחקי HD הרבה חברות יעדיפו לפתח לPS3\360\PC ביחד המשחק אומנם עוד לא הוכרז למחשב אבל אני מקווה שהוא יצא למחשב בסופו של דבר

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  2. חוץ מהכיסוי כמובן, האם כל הפונקציות זהות?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  3. לינק להורדה: http://pod.icast.co.il/4445a8d8-67ce-4537-8f78-9509d486f84b.icast.mp3 שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 4 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה העניינות סאטלות? יש משהו שתמיד רצינו לשאול את ההלגאסט: "תגידו, העיניים האדומות זה מעייפות?" כן, לוני כבר שיחק בקילזון 3, וכן, הוא סיים את האמאמא שלו ונהנה מכל רגע, לפרק הזה מצורפת חינם סקירה מלאה למשחק המדובר של השנה. בנוסף יש לנו ביקרות על משחקים ודמואים נוספים (The Shoot ,Lucidity, Stacking), הרבה חדשות (ה-PSN הישראלי, סוני מאיימת בבאנים, מפות הרחבה ל-HALO, אינפאמוס 2 ועוד...), פינה נוספת של המלצות סרטים ו-Flickchart (מאחר וקיבלנו ביקורות שוות בעד ונגד אנחנו מעלים סקר לאתר - http://fanboys.co.il -…

4. Started by MasterOr,

אני רוצה להזמין את הSlim ואני לא יודע אם להזמין רגיל לדוגמא מPlay-asia.com או שעדיף ממאסטופ ???

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by eozeri,

היי, הילד התחדש ב xbox series x, ועכשיו רוצה xbox pass. יש לנו microsoft family, אבל מסתבר שהילד לא יכול לרכוש מכסף שהעברתי לו לחשבון. איך אני יכול לרכוש לילד מנוי, מבלי להזין את כרטיס האשראי בחשבון שלו? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. זה אמנם ישן, אבל זה מגניב בטירוף אז הנה לינק למי שעדיין לא מכיר: תמצית: הרעיון הוא להשתמש בשלט של ה-wii ובסנסור שלו (בתקשורת אינפרה-אדום ביניהם) בשביל לדעת איפה נמצא הראש של השחקן. זה מאפשר לשנות את התמונה שמוקרנת על הצג בהתאם לתזוזת השחקן במרחב (על פי המיקום שלו בתלת מימד), מה שנותן תחושת תלת מיימדיות טובה וריאליסטית יותר. לקראת סוף הסרטון הוא מראה איך אפשר להשתמש בשלט wii אחד בשביל זיהוי המיקום של השחקן, ובשלט שני בתור רובה, ואז לקבל משחק בו לתנועת השחקן יש משמעות. נראה לי שבגלל שמאוד קל להשתמש בטכנולוגיה של שלט ה-wii כדי ליישם את זה - יהיה לנינטנדו קל להוסיף את זה כערכה מגניבה ל-wii (כל מי שיש לו שני שלטים יוכל לקנות משקפים כאלה ולשחק). כמובן שטכנולוגית כל היצ…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by ozi123,

ראיתי שיש ממקומות שנותנים 3 שנות אחריות ומקומות אחרים של שנתיים וכו מה עדיף לקנות ? ואילת אני משער הכי זול שם נכון ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by eliko_88,

שלום , יש לי PS4 אמריקאי בקופסא של BT4 קיבלתי קוד לפלוס ל7 ימים כאשר אני מנסה להפעיל אותו הוא מבקש ממני בכל מקרה פרטי כרטיס אשראי השאלה היא: 1) האם אפשר להפעיל בלי לתת את פרטי הכרטיס 2)במידה וחייב האם בסיום ה7 יום הוא יחייב את הכרטיס של אוטו? הודה לכם על עזרתכם... בברכה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by tom808,

מצטער מראש מראש אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא מצאתי משו אחר.. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by badtoyboy,

טוב אנשים אני ממש ממש מצטער שאני פותח עוד נושא ושוב משגע אתכם בקשר לקניית הקונסולה.. פשוט אני כללל כךךך רוצה לקנות ומחפש כל דרך אפשרית לקנות מחו"ל... הבעיה היא שהקרוב משפחה הראשון שנוסע לחו"ל זה רק עוד חודש וחצי מינימום, ואין לי כח יותר לחכות :(... אז אולי יש מצב שמישהו נוסע לחו"ל, ויכול לקנות בשבילי (בתשלום כמובן, אני אשלם למי (אם יהיה מישהו) שיסכים לעשות את זה בשבילי... אם לא אז אני מבין...כאילו זה בקשה די גדולה (ואני גם לא כ"כ מוכר בפורום הזה...אני יותר מוכר ב PCARENA למי שמכיר...).. בכל מקרה תודה גם אם לא אז פשוט אני אחכה בסבלנות... יום טוב שיהיה לכם!

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by Godmoney,

http://www.gamerzines.com/

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  12. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-ea-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%94-playstation-now-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by mike666,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי WII FIT ואני לא מוצא דרך להעביר את יחידות המידה לשיטה המטרית, כרגע זה עובד ע"פ השיטה האמריקאית (FEET, LBS) ה WII שברשותי הוא בגרסה NTSC החלפתי מס' פעמים הגדרות איזוריות בתקווה שזה יעזור... ללא הועיל... :-[ אבקש את עצתכם :s05: תודה, מייק

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by huber,

http://gamesblog.ugo.com/index.php/gamesblog/more/live_from_e3_hands_on_flower/

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by k22,

שלום קניתי xbox360 ורציתי לקנות טלויזיה גם שהיה כיף וישראו טוב בטלויזה המליצו לי על http://www.cinemaworld-online.co.il/products.php?id=66 סנסוי 2500(הורידי לי ל1900 כולל כבל hdmi זאת טלויזה טובה ואמינה לקניה לxbox?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  16. Started by Dima Efimov,

היי, יש לי ps4 pro ומנוי אחד עם משחקים. אני רוצה לקנות מתנה עוד קונסולה כזאת ולחבר אותה אצל חמותי בשביל הבן שלי. השאלה היא האם אני יכול להשתמש באותו מנוי באותם המשחקים שיש לי כדי שהבן שלי ימשיך לשחק במשחק שלו כשהוא אצלה? או איך אפשר לעשות מנוי חדש אבל המשחק השמור ישאר אם אפשרי בכלל? אשמח לייעוץ איך עושים זאת? אין לי בעיה לקנות משחק אחד שוב אבל חשוב שהוא יימשך ולא יהיה מהתחלה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום חברים, צריך את עזרתכם, רכשתי מ-EBAY מכשיר PSP דק (לא חדש) והיום קבלתי אותו. תוך כדי חקירת המכשיר ותכונותיו אני מגלה שהוולים + - לא עובד ולפעמים גם כפתורים אחרים שמתחת למסך לא מתפקדים או שלחיצה על כפתור ה-MUTE גורמת למסך להשחיר (אך אני שומע שהוא ממשיך לעבוד) ורק ע"י ריסט המכשיר חוזר חזרה לעבוד אבל שוב לחיצה על כפתור ה-MUTE או לפעמים גם HOME גורמת להשחיר. ברצוני לציין שלפעמים הMUTE כן עובד אבל לפעמים עושה את הקצר הזה. אני יודע שאני יכול להחזיר למוכר את ה-PSP אבל לא זה מה שאני רוצה לעשות. מישהו יכול לעזור לי ותת לי עצה או אולי מישהו אמין שאת מכירים באזור המרכז שיכול לעזור לי? מישהו אולי כבר נתקל בכזאת תופעה? תודה.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  18. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 28 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הענינים, אנשים? אצלנו הכל בסדר, חוץ מיוגי, במהלך ההקלטה הוא חש ברע ונאלץ לפרוש. אז פסענו בזהירות מעל גופתו הגוססת והמשכנו להקליט כמו כלום, כי ככה אנחנו, לא משאירים פצועים מאחור. מכיוון שתיכננו לדבר על המון דברים מעניינים שחשוב שגם יוגי יגיד את דעתו בנושא, עשינו פרק מצומצם ואינטימי יותר ופשוט דחינו חלק לשבוע הבא. בפרק עצמו דיברנו על JUST CAUSE 2 PORTAL 2, ינאי סקר את הדמו של קת’רין. עברנו על כמה חדשות חשובות לשבוע (בורדרלנדס 2, סאקר פאנץ’ שייכת לסוני מעתה, משחק רמבו מגיע?, עידכון חדש לPSN ועוד…) סיכמנו עם סרטון השבוע – RAGE. היה קצר אך משעשע מאוד ובהתאם לשם הפרק – …

19. שיחקתי במשחק modern warfare 2 והתענגתי על כל רגע במשחק....במיוחד ברשת...!!!! אחר כך יצא הblack ops ובקושי נגעתי בו....ממש התאכזבתי... למישהו יש המלצה מעניינת????

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  20. טוב אז ככה לא יצא לי לשחק במשחק הזה הרבה ואף פעם לא התחברתי לסדרה הזאת אני מעדיף את סדרת ריזידנט איוול שהיא די שונה בכל מקרה התחלתי את המשחק ההתחלה טובה לא רואים את זה בסרטון בגלל מצלמת הסלולרי אבל הגרפיקה מאוד טובה ואז הגעתי לחלק של "סיוט" אחרי הסרטון ששם צריך לברוח מיצורים ולמצוא את היציאה החלק הזה מאוד שונה מהחלק בסרטון וכל פעם שיצור תופס אותך צריך לשקשק את השלט באופן מעצבן ביותר עברתי את החלק של הסיוט והחלטתי להפסיק לשחק לא שהמשחק הפחיד אותי או משהו פשוט החלק של הסיוט היה כל כך מטומטם שלא רציתי להמשיך בכל מקרה המשחק הזה קיבל ביקורות מעורבות חלק ירצו לשחק בזה כי זה משחק אימה \השרדות בלי שימוש בנשקים ויש לו גרפיקה מאוד טובה וחלק יחשבו שזה זבל של משחק בכל…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by herhre56y456,

היי יש לי אקס בוקס one ופתחתי בו את הפורטים שצריך והכל טוב וה nat type על open ואני יודע לפתוח את הפורטים כמו שצריך...כבר פתחתי אותם ממזמן ואין לי שום בעיות במשחקים אונליין אבל אתמול רציתי לבדוק אם באמת רואים שהפורטים פתוחים אז נכנסתי לכלמיני אתרים שבודקים את זה על ידי זה שאני מקיש בהם את הפורט ואז רשום אם הוא סגור או פתוח...אז בקיצור כל פורט שאני רושם לבדיקה אז זה רושם לי שהוא סגור!!!...אוסיף ואומר שכשאני בודק אם הפורטים פתוחים אז האקס בוקס דלוק ולא סגור ועדיין זה מראה לי שהפורטים סגורים כשאני בודק...אני יודע שהגדרתי את הפורטים נכון בראוטר כי את הפורט של היו טורנט שלי גם פתחתי בראוטר וכשאני בודק אותו אז זה מראה לי שהוא פתוח...אז למה דווקא על האקס בוקס לא?...אשמח אם מי שי…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. מוכר הגה אקס בוקס עם גז וברקס מדגם ferarri 458. נקנה לפני כשבוע ב 500 שקלים ונמכר עקב אי שימוש במצב חדש מהניילנוים בקופסא!! מוכר ב 450!!

23. הנורות פשוט לא נדלקות לא מבין מה הבעיה

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  24. יש לי סוני פליסטיישן 2 ואני רוצה לחבר אותו למסך המחשב יענו אני רוצה לשחק ושיראו על מסך המחשב....קיים איזשהו כבל?! אפשר תמונות,אתרים של הקבל ? תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by Men7a,

לא ראיתי שדיברו עליו פה... יהיה נחמד לעשות עם מישהו שמדבר עיברית את המשימות של הקו-אופ

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.