עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. אילו יציאות וחיבורים לטלויזיה יש בגירסת הפרימיום של הXBOX360?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  2. אני מניח שכבר עשיתם סקר ארצי. איפה הכי משתלם וזול לרכוש XBOX360 בארץ עם שידורגים? צ'יפים... תוספות.. (שלטים נוספים.. מטענים וכו'...) וכמובן אחריות...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Godmoney,

מה אתם אומרים? 3532 ש"ח

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. קניתי משחק לXBOX360 בחנות GAMEZ בסינימה סיטי . NEED FOR SPEED CARBON אני מגיע הביתה פותח תמשחק בא לשחק ובכלל עולה לי FIFA 2007 זה אומר שהמשחק מזוייף ...?? או טעות ועם כן של מי?? כי אם כן אני רוצה לדווח על החולרות ועם זה מקרוסופט שלא יודעים לצרוב אני רוצה פיצוי מה לעשות??

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by liviur,

היום קיבלתי בשעה טובה את הכבל קומפוננט לWII ואצתי רצתי לחברו. המצב קודם - WII מחובר עם כבל קומפוסיט למסך LCD 42 - רזולוציה שמתקבלת - PAL - 576I או NTSC - 480I (כן - אפשר לשדר באיזה דרך שאתה רוצה) המצב הנוכחי - חיבור בכבל קומפוננט (3 צבעים , במקום הצהוב היחיד לוידאו בקומפוזיט) ותצוגה ב480P. קודם כל , כבר במעבר בין הכבלים היה שיפור בחדות התמונה ובפרטים (שיפור נראה לעין עוד בתפריטים). במעבר ל480P התמונה התחדדה משמעותית , ומשחק בזלדה היה תענוג. מומלץ בחום לכל מי שיש את הסטאפ הזה, פחות מ150 ש"ח והתוצאה נראית לעין. ליביו

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by mosheva,

שלום לכולם! לאחר מחשבה מרובה והשהייה ארוכה מאוד בחנות קניתי לבסוף WII עם ציפ וערכת שלטים נוספת. רציתי לדעת לגבי עדכון של המכשיר בעתיד האם יהיה אפשרי בגלל הציפ שהוספתי...? האם חומרים מגובים שלא בשיטת השידור של המכשיר יהרסו אותו או שהציפ הוףך את המכשיר למולטי זון ולא תהיה בעיה? תודה לעוזרים בתקווה שכבר יגיע קריסמס ויצאו כל המשחקים החדשים לקונסולה הזאת!!!

7. Started by hackermeir,

קיבלתי היום את האליט, ואני לא יודע איך אני מתחבר הוא רוצה WIN LIVE ID וכל מיני ואני לא יודע מאיפה להביא ומאיפה להירשם. מישהו יכול להסביר לי מהתחלה מה לעשות? אגב יש לי חודש חינם גם ל- GOLD?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני לא ממש בקיא בקבוצות ורוצה להתחיל לשחק ולבחור קבוצה טובה (אני משחק ב-XBOX360). תודה.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  9. Started by etaiso,

היום התחילה לי בעיה פתאום כל משחק שאני שם או שהוא לא מזהה את הדיסק או שזה טוען את המשחק אבל אחרי שניה נתקע. אני משתמש בדיסקים של Silverline בלבד.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לבדוק???

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  10. Started by smulikon,

נתקעתי. זה בערך בהתחלה. הגעתי לחדר שיש בו ערימת פצצות ליד המסך מחשב הזה .. וכשאני מנסה להפעיל את המחשב רושמים לי על המסך שהפצצות מפריעות ושאני אנסה לפוצץ אותן. נישיתי לשים פצצות עליהם ובצדדים. גם יריתי עליהם ולא עובד כלום. פתרון מישהו? (ליביו תפתיע אותי...)

11. Started by cleric,

משהו בסגנון play-asia.com תודה

• 26 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=21078 זה משחק נגינה שנחשב מצוין בזמנו על הדרימקסט

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  13. יש לי דיסק לWII עם כמה משחקים לגיים קיוב. הקטע הוא שאין לי מושג איך המשחקים של הגיים קיוב בכלל נראים ואם בכלל כייף לשחק בהם או לא. אז אני רק צריך שתגידו לי אם זה בערך דומה בסגנון לפלייסטיישן2. יש שם משחקים של מכות ומירוצי מכוניות? (קרירין אתה מוזמן לפרט...) תודה

14. אני פשוט לא מחובר עם ה-XBOX360 לרשת אז אין לי מושג אם בכלל כדאי לי לקנות אותו. תודה.

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  15. Started by MasterOr,

אני רוצה להזמין את הSlim ואני לא יודע אם להזמין רגיל לדוגמא מPlay-asia.com או שעדיף ממאסטופ ???

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  16. אני כמעט בטוח שזה אפשרי.. ואני מאוד רוצה לנסות. לכל אדם יש מספר ספציפי של משחקים קבועים שהוא משחק בו ואם הדיסק נשרט אז הלך המשחק. מישהו כאן יודע איך עושים זאת? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by ביז'ו המוס,

האם אפשר לחבר פלייסטשיין 3 NTSC מאמריקה לאינטרנט בארץ ולהוריד משחקים מהאתר של סוני? והאם יש בעיות אחרות בלהביא PS3 לארץ מאמריקה חוץ מהשיטה השונה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by VortexD,

אני עומד לקנות את הPS3 ואיתה גם לקנות את Samsung 32" R81B עכשיו השאלה שלי היא ככה אפשר לחבר לקונסולה דיסק קשיח נייד למשל WD MYBOOK 250GB ולהריץ משם משחקים בעתיד או סרטים באיכות HD עוד שאלה מישהו מוכן להסביר לי איך להזמין משחק מPLAY ASIA כי אני לא מתכוון לקנות בארץ משחקים ב400 שקל זה יותר מידי כואב או שעדיף מEBAY למרות שזה לא 100% בטוח כי הסיכוי לקבל שרוטים או לא לקבל בכלל גבוה? מה המשחקים הכי מומלצים כרגע? מישהו יכול להביא מדריך איך להתחבר לPSN ולקנות מהחנות בדרך הכי קלה זהו לבנתיים תודה למומחים ולמשתמשים המבינים כאחד

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  19. Started by Access Denied,

הציעו לי חבילת PS2 חדשה לגמרי מהאריזה, ללא צ'יפ, שחור עם שני שלטים וכרטיס זיכרון.. רק מה, אין אחריות כי המכשיר מקפריסין שווה?? יש לי עוד הצעה למכשיר יד שנייה עם צ'יפ ושנה אחריות לצ'יפ כולל 2 שלטים וכרטיס זיכרון ב-900 שח.. זה עדיף? תעזרו לי אנשים

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by artyom,

יש פה אנשים שיש להם PS3 והם שיחקו במשחקים של PS2? כי אני רוצה לקנות SAN ANDREAS ואני לא בטוח שהוא יעבוד ואם מישהו מכיר רשימה באינטרנט של משחקים שהקונסולה תומכת בהם? תודה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by Decktor,

קניתי PS1 משומש, רק השלט שבא איתו כבר דפוק והייתי רוצה להחליף אותו. השאלה שלי היא האם אני יכול לקנות שלט ל PS2 ולחבר אותו.

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  22. שוחרר טרילר חדש לMGS4 http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20938

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. http://www.digg.com/gaming_news/Crappy_Halo_3_Limited_Edition_case_scratches_discs_to_death אז מה עוד פדיחה מבית MS ?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by kisin,

זהו, לפי דעתי, ללא ספק הטריילר הכי יפה ומושקע שראיתי אי פעם למשחק! http://www.gamersyde.com/stream_4648_en.html המשחק הזה הוא חובה לכל חובבי משחקי המטוסים. כל מה שצריך זה לחבר את הקונסולה למסך גדול, לשים קסדה של טייס על הראש ולהרגיש שאתה טייס לכל דבר

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  25. Started by J0n1,

אני רוצה לרכוש WII ויש לי כמה שאלות: 1. אין לי LCD בבית, אבל אפשר להנות מהמשחק גם בחיבור לטלוויזיה ישנה? או שזה בכלל לא משנה? 2. יש למכשיר זיכרון פנימי כמו לPS3 שניתן לאכסן עליו משחקים? 3. מה מחיר משחק ממוצע בארץ? והאם כבר הצליחו לפרוץ את הקונסולה? 4. יש לה בעית חימום כמו ל360? יש סכנה לשחק איתה הרבה זמן? 5. אפשר לשחק ברשת בישראל? מה זה דורש? 6. בקרוב מישהו שאני מכיר נוסע לתאילנד, מה המחיר של המכשיר שם והאם כדאי לרכוש אותו (מבחינת גירסא זיופים ומחיר) (בMBK) תודה!

• 36 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים