עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. *לא כולל משחקי ספורט ומירוצים.

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by stone cold,

לפי מה שהם אומרים הם יעדיפו לעשות משחקים לכל הקונסולות הכשיו ככה שProject Gotham Racing עתידי לדוגמה יוכל להיות גם על קונסולות אחרות http://www.gamespot.com/news/6179885.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by AdamS,

שלום לכולםם, אני כנראה מזמין בימים הקרובים (מקווה שמחר) מארה"ב את ה-Xbox 360 שבסוף החלטתי לקנות. אגב, החלטתי לקנות את הרגיל ולא ה-Elite כי פשוט הבנתי שה-HD ישמש אותי רק לשימר Demoים כיוון שאני לא עושה פריצה, ככה שאין לי מה לעשות עם זה, וגם אם הייתי עושה פריצה הייתי עושה לדיסק ולא ל-HD. השאלה שלי היא, אם אני קונה את המכשיר מארצות הברית, מה אני צריך לדעת? אני יודע שאני אצטרך ממיר מתח, אבל מה לגבי המשחקים? אין הבדלי אזורים? PAL NTSC? אני אוכל לקנות משחקים רק בארצות הברית? וכן, ניסיתי לעשות חיפוש, לא הצלחתי למצוא תשובה.. תודה רבה לעונים , אדם

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  4. Started by Raul,

אהלן חבר'ה... וואוו אני חושב ששנים לא הייתי באתר.. (אין הרבה זמן בקרבי) בכל מקרה קניתי קונסולה חדשה ויש לי 2 שאלות... 1. איך זה הולך אם אני רוצה לשחק ברשת? זה אפשרי בכלל בארץ? 2. הסיריאל של הPS שלי הוא SCPH-75004... הוא מהסדרות האחרונות?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  5. טוב אז ככה היום אחרי העבודה הלכתי לארקדיה וקניתי לי WII ביקשתי גם עידכון בחנות לגירסה האחרונה של התוכנה הרישמית והסכימו לקח קצת זמן אבל הכל מעודכן בדרך גם יצא לי להחזיק שלט 360 בפעם הראשונה והשלט באמת טוב אבל לא מצוין כמו שאומרים פשוט אני לא חושב שזה נוח לישתמש ב4 הכפתורי גב למשחקים שצריכים הרבה כפתורים למרות שלמשחקי יריות אני יכול להרגיש שזה הרבה יותר נוח משלט PS3 בכל מיקרה נחזור לנושא המכשיר למרות שהוא קטן ולמרות שבתמונות ניראה רכרוכי בנוי חזק הפלסטיק חזק והמעמד יציב הידית+נונצקו פחות חזקים אבל גם די חזקים ויותר חזקים מידיות מקוריות של PS2 לדוגמה למי שלא יודע מלמלה יש כניסות לכרטיסי זכרון וידיות קוביה וגם לכרטיס זכרון SD טוב זה הכל בנתיים כרגע יש לי רק…

• 72 תגובות
    • 7.1k צפיות
  6. Started by HumanFly,

אז ככה ! רכשתי לפני שבוע, ב 10 דולר משחק מעולה ! אומנם הדיסק קצת שרוט אבל לא נורא... שווה בשביל 10 דולר ועובד בסדר מישהו רוצה לשחק נגדי ב XBOX LIVE ? בורןאוט הוא מסוג המשחקים הלא מציאותיים שממש כיף לשחק, הנאה רצפוה וגרפיקה יוקרתית, FPS חלק לחלוטין בלי דרופ 1. באמת מומלץ בחום למי שמעוניין במשחק מריצוים איכותי !

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  7. Started by NM,

יש דרך לברר מחירים של הPS3 בארצות אחרות או בדיוטי פרי?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  8. Started by Lirans,

שלום אני מעוניין לקנות כבל component לצורך חיבור הps3 ב720p. אני מתלבט בין שני כבלים שמצאתי אבל פתוח גם להצעות אחרות. http://cgi.ebay.com/For-Sony-PS2-PS3-Premium-Gold-HD-Component-AV-Cable_W0QQitemZ180162798902QQihZ008QQcategoryZ147177QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem זה הכבל הרשמי של סוני: (אבל עולה כ90 שקל יותר) http://cgi.ebay.com/PS3-OFFICIAL-Sony-HD-Component-AV-HDAV-Cable-NEW_W0QQitemZ300154607171QQihZ020QQcategoryZ147177QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by stone cold,

אח שלי נוסע לפולין ממש בקרוב אז במקום לקנות במחיר המופקע בארץ חשבתי לתת לו כסף לקנות לי משם +לקנות זלדה TP מקורי +כבל קומפוננט+עוד שלט ונונצק+שלט קוביה אחד וכרטיס זכרון קוביה +מטעין לשלט מישהו יודע מה המחיר שם ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by artyom,

אני בטוח שיש פה אנשים שמשחקים... מישהו מכיר דרך לעצור את הטיימר של המולטי? עריכה: מצאתי, אפשר לנעול/למחוק

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  11. Started by wow,

התחלתי לאחרונה עונה של 82 משחקים ברמה הכמעט הכי נמוכה (PRO) ואני לא מצליח לנצח. בכל המשחקים קורעים אותי. ההתקפה שלי גרועה,אני לא מצליח לעשות תרגילים (למרות שאני משתמש בסטיק הימני) וכל הזמן קורה לי שעושים לי מתפרצת וקולעים או שמוסרים מסירה של כמעט מגרש שלם שם מחכה שחקן שלהם שקולע בקלות. איך אני מגן בצורה טובה וגורם לזה שההתקפה שלי לא תהיה תקועה כדי שאני לא אצטרך סתם לזרוק מרחוק ?? אני אשמח מאוד לעזרה בשחק המדהים הזה. תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Started by HumanFly,

היי, שיחקתי ב GEARS OF WAR ויש פינג ממש גבוה ! דיללי בירי וקיטועים בדיבור... האם יש דרך לפתור את בעיית הפינג ? חשוב לציין שיש לי ראוטר, האם יש פורטים שצריך לפתוח ? אם שישראלים לא יכולים להנות מרשת הלייב כלל...?

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by RDS,

טוב אז חבר שלי רצה לקנות מחשב, ושכנעתי אותו שמתאים לו WII הרבה יותר... אבל בינתיים, לפחות בשבילי יש די ערפל בקשר לקונסולה... 1)איפה אפשר לקנות במחיר טוב בארץ? זה שווה? ייבוא רשמי? עדיף להביא במשלוח מארה"ב? 2) מה כלול עם הקונסולה שאני קונה? 3) איפה משיגים משחקים? 4) איזה אביזרים יש, ואם אפשר לינקים לחנות שלהם בארץ או בחול... (לדוגמא שמעתי על נונצ'קו וכל מני). 5) האם הפריצה הקיימת היא פריצת תוכנה או חומרה? (אל תענו אם אסור) תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אילו יציאות וחיבורים לטלויזיה יש בגירסת הפרימיום של הXBOX360?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  15. אלה הבעיות שיש לי: 1. ה- 360 מרעיש בטירוף 2. הוא נתקע לי כבר כמה פעמים (התמונה קפאה). 3. שירות ה- LIVE חצי מהזמן לא עובד ואיטי מאוד 4. ניסיתי להוריד מה- LIVE כמה דמואים שונים וכל אחד הוא נתקע על 1% ולא ממשיך.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by stone cold,

טוב אני רואה בזמן האחרון שיותר אנשים פה קנו WII אני את שלי מזמין בתחילת החודש הבא ורציתי ליראות כמה קנו וכמה מתכננים ליקנות

17. אני מניח שכבר עשיתם סקר ארצי. איפה הכי משתלם וזול לרכוש XBOX360 בארץ עם שידורגים? צ'יפים... תוספות.. (שלטים נוספים.. מטענים וכו'...) וכמובן אחריות...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tzahi04,

אחיין שלי בן 5 והוא צריך משחקים שקל לשחק בהם. הוא היה משחק בסוניק במחשב אבל חבר שלי אמר לי שהמשחקים החדשים של סוניק לXBOX הם משחקים מאוד קשים ולא קלים ולא יתאימו לו.. אני צריך איזה שהוא משחק דבילי לילד קטן האם קיים?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Godmoney,

מה אתם אומרים? 3532 ש"ח

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by mosheva,

שלום לכולם! לאחר מחשבה מרובה והשהייה ארוכה מאוד בחנות קניתי לבסוף WII עם ציפ וערכת שלטים נוספת. רציתי לדעת לגבי עדכון של המכשיר בעתיד האם יהיה אפשרי בגלל הציפ שהוספתי...? האם חומרים מגובים שלא בשיטת השידור של המכשיר יהרסו אותו או שהציפ הוףך את המכשיר למולטי זון ולא תהיה בעיה? תודה לעוזרים בתקווה שכבר יגיע קריסמס ויצאו כל המשחקים החדשים לקונסולה הזאת!!!

21. החלטתי ללכת על גירסא Xbox360 Elite. יש לי כמה שאלות כלליות לגבי החומרה לפני שאני מבצע רכישה... 1. האם הבטריה שמתקבלת בשלט היא נטענת או שצריך לקנות בנפרד 2. האם בעיית החימום מופיעה גם בגירסאות Elite Pal שנמכרות בארץ? 3. האם הצ'יפים לקריאת צרובים של גירסאת פריים מתאימים גם לגירסאת עילית... והאם קיים צ'יפ שלא חוסם את השרות של ה Xbox Live אם כן איזה? ושפותח לככככל הדיסקים הקיימים ולא רק לאותה סידרה של דיסקים מאותו איזור Pal, או שגובו בצורה מסויימת? האם זה פשוטו כמשמעו.. צורבים משחק ומשחקים? 4. האם יש צורך בשנאי מותאם לארץ או שהגירסא שנקנת בארץ מגיעה עם שנאי מתאים? אם יש עוד דברים שפספסתי לדעתכם אנא עדכנו אותי בדבר. תוד והמשך יום נעים.

• 33 תגובות
    • 4k צפיות
  22. Started by etaiso,

היום התחילה לי בעיה פתאום כל משחק שאני שם או שהוא לא מזהה את הדיסק או שזה טוען את המשחק אבל אחרי שניה נתקע. אני משתמש בדיסקים של Silverline בלבד.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לבדוק???

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  23. Started by smulikon,

נתקעתי. זה בערך בהתחלה. הגעתי לחדר שיש בו ערימת פצצות ליד המסך מחשב הזה .. וכשאני מנסה להפעיל את המחשב רושמים לי על המסך שהפצצות מפריעות ושאני אנסה לפוצץ אותן. נישיתי לשים פצצות עליהם ובצדדים. גם יריתי עליהם ולא עובד כלום. פתרון מישהו? (ליביו תפתיע אותי...)

24. Started by stone cold,

טוב מתחילים להגיע ביקורות להלו 3 ולמרות שאני לא ישחק בו לפחות לא בשנה הקרובה אני חושב שזה משחק מאוד חשוב וכדי לעשות דיון אליו אז זה ההתחלה- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=21079 http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=21067 בנתיים זה ביקורות לא רציניות אבל אני מעריך שבקרוב אתרים רצינים כמו גימספוט וIGN ו1UP ועוד יתנו ביקורות אז ניראה תמונת מצב יותר טובה

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. אני לא ממש בקיא בקבוצות ורוצה להתחיל לשחק ולבחור קבוצה טובה (אני משחק ב-XBOX360). תודה.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.