עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by omer_xd,

שלום רב, יש לי הגה למחשב שהוא גם למחשב וגם לps2 קניתי xbox ושאלתי כזאת: להגה שלי יש חיבור usb האם אני יוכל לשחק איתו ב xbox?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by gman_il,

בשעה טובה קיבלתי את הגיטר הירו החדש שלי : Warriors of rock. הבעיה היא שהוא הגיע בלי הדונגל (שמאפשר לחבר את הגיטרה). כמובן שכרגע הגיטרה לא פעילה. ראיתי שניתן לרכוש דונגל בנפרד. השאלה שלי היא האם דונגל ממשחקים קודמים של גיטר הירו יעבוד גם אצלי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by kisin,

קודם כל, אני יודע שאסור לדבר פה על דברים לא חוקיים, אבל השאלה שלי היא בנוגע לאחריות המוצר ולתקינותו, אז אני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום. חבר שלי קנה WII במחסני חשמל עם צ'יפ וכשהוא הגיע הביתה הוא נכנס לWII SHOP והחנות ביקשה ממנו לבצע עדכון גירסא למכשיר, והוא ביצע את העדכון. לאחר מכן הוא ראה שעל האחריות של הקונסולה רשום "אם אתה מבצע עדכון גירסא למכשיר אז האחריות מבוטלת". יש סיבה מיוחדת לאזהרה המוזרה הזאת באחריות? האם עדכון גירסא מבטלת את הפריצה? אודה לעזרה...

4. שלום, קודם כל אני אכתוב איך הכל מחובר. המחשב מחובר לאינטרנט בעזרת מודם של הוט בחיבור USB (עוד לא יצא לי לקנות כרטיס רשת ) ומתחבר באמצעות חייגן של נטוויז'ן. הPS מתחבר למחשב בכבל רשת, מהכרטיס רשת של המחשב לPS, ועשיתי ICS (Internet connection sharing) לחייגן של נטוויז'ן, הPS3 מקבל אינטרנט מהיר, כמו שצריך. פעם זה עבד, הPS מצא את הtversity והכל עבד מעולה. אך לאחרונה הפסקתי להשתמש בTversity, ועכשיו אני מפעיל אותו הוא כותב Unable to connect media server, וגם אחרי מחיקה והתקנה, עדיין, לפעמים אם אני יוצא ונכנס כמה פעמים אז השרת מופעל, אבל הPS לא מצליח למצוא אותו. תודה רבה לעוזרים. עריכה: אחרי התקנה חוזרת מחדש, השרת מופעל כל הזמן, אבל הPS עדיין לא מזהה אותו. עוד עריכה: הFW…

5. Started by tranq,

יש משהו מעניין?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by psybrain,

אני לא מצליח להריץ משחקים באקסבוקס הוא אומר לי כל הזמן PLAY DVD במקום משחק ... מה אני עושה?

7. השלט של האקס בוקס הפסיק פתאום לעבוד, הטענתי את הסוללות אבל עדין הוא לא עובד. השלט לא נפל או משהו כזה . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. אורח טל חדד
    Started by אורח טל חדד,

שלום, קניתי סוני 4 פרו מארה"ב ורציתי לדעת אם יש בעייתיות מבחינת האזור. הבנתי שיש אירופאי אמריקאי ועוד. אם מישהו יכול לתת לי הסבר אני אשמח

9. Started by אוד יעק,

שלום לכולם, מחפש משחקים לפלייסטיישן 2 .

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  10. Started by yosda-boy,

חבר שלי נוסע לאמריקה ואני ביקשתי ממנו לקנות לי XBOX 360. אבל מישהו אמר לי שאולי תיהיה איזה בעיה אם שיטת שידור או משהו כזה, באמת יש כזאת בעיה ואם כן אשמח לקבל פיתרון.

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  11. Started by איתי360,

יש לי 360 פרוץ עם אני יוריד עידכונים מיקרוסופט תיתפוס אותי??? :s05:

12. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=18963 הבעיה כניראה נימצאת בארד דיסק וEB Games באוסטרליה תיתן ללקוחות להחזיר תמכשיר ולקבל אחד אחר במקום ותעשו טובה אל תהרגו תשליח :errrr: :errrr: :errrr: אם לנינטנדו תיהיה בעיה בסגנון אני מבטיח לדווח גם

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  13. Started by leoleo,

היי, מעוניין לרכוש קונסולת משחקים לי ולילדים/בנים שכיום הם בני 6 ו-9. תקציב גג- 2,000 ש"ח +-. שימוש - משחקים ללא אלמנטים אלימים של מכות וירי (בשלב זה לפחות). אציין שאין לי שום הבנה או רקע בקונסולות פרט לרקע כללי וחומר שקראתי בפורום. מבין שיש ps,xbox ו-wii מדגמים שונים. על בסיס מה בוחרים איזה קונסולה לקנות? האם יש שוני מהותי בין הקונסולות לשימוש שהצגתי? מבין שה-wii הוא ברמה טובה פחות מהשניים האחרים. אודה להתייחסות גם לאיזה דגם ספצייפי לרכוש ומה הכרחי או רצוי שיהיה בהיבט האביזרים הנלווים. על אף שיש לי את האופציה לרכוש את המכשיר בחו"ל מניח כי ארכוש אותו בארץ מטעמי אחריות. אודה לכל התייחסות.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  14. חיפשתי בכל מקום אבל כל פעם שאני מפעיל את הXbox הוא מנתק את המחשב מהמסנג'ר ומחבר את הXbox, ממש מעצבן, איך מבטלים את זה?

15. Started by Nirurshon,

קניתי לפני שבוע את הפיפא, ויש לי מלא בעיות. אני לא יודע אם מדובר בשרתים של פיפא או שזה המשחק עצמו. מב שקורה הרבה פעמים שאני רוצה לחפשחוזה חדש לשחקן או לתקן פציעה שלו שקונים הוא ישר מעלה לי הודעה שהוא לא מוצא כלום. בנוסף יוצא לו להתנתק מהאולטימייט טים או אחרי 2 ניצחונות איך שהמשחק נגמר, הוא רושם שיש תקלה ומעיף אותי מהאולטימייט טים. ופעמיים אחרי שמצא לי שחקן לשחק איתו באונליין לפני שמתחיל המשחק זה נתקע ולא זז. קרה את זה למישהו?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by yehonatan28,

שלום, רציתי לדעת איך אני יכול לקנות משחקים בחשבון אמריקאי (דולרים) דרך החנות של ה PS4? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. היי אני אשמח אם מישהו יכול לתת לי שמות של חנויות שמוכרות משחקים ל PS2,(קצת לא אקטואלי, אבל בכל זאת) אני מחפש בעיקר חנויות של אנשים פרטיים ולא רשתות כמו אנג'ויסטיק או באג נניח אפשר בכל הארץ תודה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by BH20062,

שלום אנשים. עדכנתי את ה-PS3 לגרסה 2.4 וכעת יש לי אפשרות לחבר התקני BT, ניסיתי לחבר אוזניה של MOTOROLA וקצת הסתבכתי. אם אפשר בבקשה להסביר לי איך אפשר לחבר את האוזניה צעד אחר צעד אני אודה לו מאוד. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Godmoney,

http://www.nextgn.com/2009/03/23/god-of-war-iii-to-feature-drop-indrop-out-co-op/ Co-Op ב- God of War III? האם לטובה? לרעה? אני לא בטוח שאני אוהב את זה... למרות שיכול להיות חוויה מדהימה...

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by huber,

http://www.trustedreviews.com/gaming/news/2008/09/03/PSP-Getting-Direct-PlayStation-Store-Access/p1

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  21. שלום קניתי כונן חיצוני להרחבת זיכרון בפלייסשטיין 4. מנסה להתקין את הכונן מסוג kede 0x0621 ונתקל בהודעה הבאה (בקובץ המצורף) עצות/עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29433 למי שלא מכיר- סתם סתם-

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by huber,

https://www.t3.com/amp/news/sony-ps5-controller-leak

24. Started by stone cold,

סרטון של המשחק הקודם שיצא לגימקיוב - http://www.gamespot.com/video/561316/6102037/tales-of-symphonia-video-review עמוד המשחק בגימספוט (אין כרגע הרבה מידע) http://www.gamespot.com/wii/rpg/talesofsymphonia2/index.html?tag=result;title;0 בכל מקרה עוד לא שחקתי בראשון אבל הוא קיבל ביקורות טובות ומאוד מומלץ לחובבי JRPG וחובבי אנימה ואני שמח שסוף סוף מתחילים להגיע משחקי JRPG לWII כנראה גם סגה מפתחת משחק JRPG לWII וידוע שלסקאוור איניקס יש פרויקטים בפיתוח

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  25. שלום חברים, התשתית שלי היא של בזק במהירות 15 והספק גם בזק בינלאומי וגם שם 15 ודרכם יש לי גם חבילת גיימרים, אני משחק בפלייסטיישן בחיבור ישיר(כבל) לראוטר מסוג D-LINK 2760U תקן N (ואין אף מחשב עובד בבית בזמן הזה). הבעיה שלי היא שכאשר אני רואה מישהו לפני שהוא רואה אותי ואני מתחיל לירות בו אבל רוב הפעמים הם מצליחים להרוג אותי וכאשר אני מסתכל ב KILL CAM כלומר בהילוך החוזר מהמבט של מי שהרג אותי אני רואה שהוא בכלל ראה אותי לפני שאני ראיתי אותו בסתירה מוחלטת לכך שאצלי אני ראיתי אותו קודם (לפחות שניה קודם) כמו כן זה קורה גם כשאני בחדר רק עם ישראלים. זה פשוט הורס לי את החוויה של המשחק ושיש לי לאגים כאלה. מה אני יכול לעשות? מה האפשרויות שלי לפתור את זה? תודה מראש לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.