קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
!!בכותרת רשום Xbob ולא Xbox וגם רשום OEN ולא ONE ואני לא יודע איך משנים אז סליחה... שלום לכולם, אני כבר הרבה זמן תקוע אם הקונסולה (כן לא תאמינו) ps2 וכמו שאתם כבר יודעים היא גרועה! אז חשבתי שאחרי כל כך הרבה זמן אני אתחדש לי ואקנה את אחת מהקונסולות החדשות -PS4 / Xbox ONE... אבל אני לא יודע איזו טובה יותר מבחינת מחירים, משחקים ובעצם הכול... איזו קונסולה עדיפה? נ.ב: לפי מה שהבנתי מחירי המשחקים של ps4 ממש יקרים, זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות שלט אלחוטי לPS2, השאלה שלי האם כדאי לקנות בכלל, האם הוא לא עושה בעיות? נח ? ושאלה נוספת בעצם של איזה חברה מומלץ של AIRSTYLE שמעתי טוב וגם של SEGA, תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר את התופים של גיטר הירו 4 מגרסת הXBOX למחשב. עכשיו בגלל שהתופים אלחוטיים לגמרי, רציתי לשאול אם יש איזה מתאם USB שיאפשר לתופים לעבוד על המחשב. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו פה יודע אולי אם אני יכול לשחק עם הGAMEPAD של הPS2 בPCSX2??..כי אני רוצה לקנות מתאם אבל לפני שאני סתם מוציא כסף אני רוצה לדעת אם בכלל זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אהלן, אחי נמצא בניו יורק וחושב על לקנות WII, האם מה שהוא יקנה שם יתאים לארץ? (שיטת שידור וכו'..). למה לשים לב? (כדי שתהיה תאימות ובכלל..) האם יעשו לו בעיה שהוא יביא את זה ארצה? (מכס) אשמח לתשובות.. (ואם מישהו מוכן לפרט במילה על התאימות של PS3 וXBOX360 לארץ זה יהיה אחלה)
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
היי אנשים רכשתי WII U חדש והנה לכם סרטון של הפתיחה שהכנתי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שוב לכולם! תראו, יש מין תחרות כזאת שאתה רומר מה תעשה אם תקבל PS3, שנמשכת 30 יום. כדי לזכות צריך לקבל את מספר הקולות הגדול ביותר. אני חייב שתצביעו לי ותעזרו לי לזכות ! אני כבר במקום תשיעי שם! הנה הקישור הצבעה: http://freegadget.co.il/vote.php?uId=220 והנה הרשימה: http://freegadget.co.il/list.php תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בעלים של המכשיר הנ"ל,וברצוני לשאול מס' שאלות 1.האם זה נכון שפתרו את בעיית טבעת המוות וכי המכשיר לא מתחמם כלל לעומת הקודמים? 2.לגבי צריבת מדיות (בייחוד VERBATIM וSILVERLINE) מהי מהירות הצריבה המומלצת ביותר למשחקים..במדיות שתומכות 8X ומעלה. פשוט יש לי בעיה שהצורב שלי מזהה אותם כהכי נמוך שזה 4X ואני די מפחד שהLITE ON יפגם ואצטרך להחליפו ולפרוץ אותו מחדש. 2.מהם המדיות המומלצות ביותר (יש שאומרים VERBATIM ) יש שאומרים שזה לא כלכך משנה לLITE ON CDROM אז מה כן משנה?ועל מה כן להקפיד למען אריכות חייו של המכשיר?? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3392775,00.html פרישתו של קן קוטראגי מבשרת על סוף עידן בסוני, קונגלומרט האלקטרוניקה המוביל בעבר שאיבד את ההובלה בתחומים נוספים בהם נגני המוזיקה הניידים וכעת מונח על הכף גם שוק הקונסולות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=27704 מאוד אהבתי את הראשון למרות שלא יצא לי לסיים אותו ואני מאוד מקווה שהשני יצא טוב
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה 19 אינץ LCD והאיכות לא משהו בכלל איך ניתן לשנות שאיכות המשחק תהיה יותר טובה/חדה ואת שמות השחקנים שיראו יותר ברור ולא מטושטש תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מכשיר XBOX360 שרכשתי לפני כחודשיים מדובר בגרסאת הפאלקון עם מעבד 65 ננו וכונן BENQ יש משהו מאוד מאוד אבל מאוד מעצבן שפשוט לא נראה לי הגיוני אני מחובר לLCD בכבל HDMI ואפילו אם אני באמצע משחק ואני בוחר כניסה אחרת כמו למשל מעבר לHDMI השני שלי שאליו מחובר המחשב או לכניסת הSVIDEO שאליו מחובר הממיר של HOT אז כשאני חוזר חזרה לכניסת הHDMI של הXBOX360 אני רואה שהמכשיר יצא מהמשחר מעלה את הלוגו של מסך הפתיחה וחוזר למסך התפריטים הראשי וזה פשוט מעצבן כי אם אני באמצע משחק ובטעות לחצתי על השלט אז זה דופק לי את הכל או אפילו אם בא לי למשל לבדוק משהו במחשב ואז לחזור לשחק אני לא יכול האם גם לכם זה קורה או שהמכשיר שלי מקולקל?!?!?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אהלן , רציתי לשאול את 'מביני העניין' בקונסולות , מספר שאלות . האם הקונסולה שעתידה לצאת בעוד מספר ימים , תהיה שווה את הסכום שמתלווה אליה ? 2500 שקלים (ללא משחקים ושלט אחד) . האם ההבדל יהיה כה גדול ומשמעותי שהוא יצדיק מחיר כזה ? מה רמת הסיכון\אכזבה בקונסולה החדשה ? מה היתרונות לעומת הקונסולה (ONE) הקודמת ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
זו אחת הסיבות המרכזיות מדוע רב המשחקים לקונסולה הרבה יותר טובים מרב המשחקים למחשב, וזו אחת הסיבות המרכזיות למה הרבה משחקים מהקונסולה לא מגיעים למחשב: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3401&p=2
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
יש לאחי הקטן WII חדש שנקנה לפני כחודשיים מאופיס דיפו. אם הבנתי נכון מדובר על פורמט PAL בכל אופן אני מעוניין לקנות לו עוד שלט ונונצ'ק. המחירים בארץ לפי מה שראיתי הם באזור ה-200 ש"ח לשניהם יחד במקרה הטוב. מחיפוש קצר באיביי ראיתי TOP TATED SELLER שמוכר את הנ" בכ-60 ש"ח. האם צפויה להיות בעיית תאימות או שזו קנייה בטוחה? האם ממה שאתם מבינים/יודעים זה נשמע הגיוני המחיר לשלט מקורי או שככל הנראה מדובר בתחליף או חיקוי זול?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מחבר תמכשיר למסך מחשב שלי שהוא crt יש לו כבל שיוצא מהמסך רק לחיבור vga מה האפשרויות שעומדות בפני איזה רכיבים אני צריך כדי שאוכל לחבר אותו אשמח אם תעזרו לי בנושא זה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יצאו עוד משחקים לps2 לפי מה שהבנתי מכיון שזאת קונסולה ישנה אז לא יציאו לה יותר משחקים אבל ראיתי עכשיו הורדה של המשחק fifa 2011 אז ימשיכו לצאת עוד משחקים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני ראשון 1 [br]פורסם בתאריך: 20.09.2009 בשעה 21:58:39 continue [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
רכשתי נתב אלחוטי חדש של LEVEL ONE בטכנולוגיית N ומהרגע שחיברתי אותו הוא לא מאפשר לי לשחק במשחקי רשת, מבחינת הורדת דמואים ושליחת הודעות וכו' הכל עובד באופן רגיל - אך כשאני נכנס למשחקים ומנסה לשחק ברשת או אומר לי שיש בעייה עם ההתקשרות לשרת המשחק... מה עושים ????? תודה .
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אהלן, בספטמבר סוני הוציאה Playstation Network Card עבור השוק הבריטי. כמובן, הזמן עשה את שלו וכבר אפשר למצוא כרטיסים בחנויות שונות (כמו ShopTo). זאת אומרת, אם שיטת התשלום היא דרך כרטיס PSN ולא דרך כרטיס אשראי, בעצם לא נדרש ווידוא כתובת בשביל לקנות, לא? בהנחה ויש לי קונסולת PAL ו-Account בריטי, האם יש אפשרות לקנות מבריטניה כרטיסים, להכניס את הקוד שלהם ל-Account שלי ולקבל מזומן עבור קניות בחנות הבריטית?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המסך LG W2442PA החיבור HDMI האם הXBOX יכול להתחבר? יש שינוי בביצועים?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
טוב, מצאתי PS3 יד שניה שנשמע לי אחלה. (320GB) עם שני שלטים והארד דיסק חיצוני ב-1400 ש"ח. הבעיה היחידה שהוא פרוץ, אם אני רוצה לשחק ברשת אני יכול לשדרג גירסה ולשחק חופשי או שיכול להיות עליו BAN ? מה כדאי לבדוק כשאני בא לקנות אותו? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי זמן רב בניהול הפורום וקריאה חוזרת של אותן הודעות "PS3 VS Xbox 360" הבנתי שהייתי שמרן מדי והגיע הזמן להקים דיון שאלות נפוצות עבור הפורום שלנו. בתור התחלה יהיה מידע כללי על 5 הקונסולות (3 נייחות ו-2 ניידות) אך אשמח לקבל הצעות לשאלות ותשובות נפוצות והצעות נוספות כדי להעלות את הרמה המקצועית של הפורום ולהפוך את הדיון למקור ידע בלתי נלאה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי. למישהו יש הצעה לחנות אמינה שכדאי לרכוש בה ? יש לי ליד הבית את באג ופנדה, אבל במחיר של WII עם צ'יפ אני קונה אצלן WII ללא צ'יפ. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
האם זה אפשרי? ואם כן באיזה אופציה בהגדרות של הps3 אני צריך לבחור כדי להשתמש ב2.1 ערוצים? היא מחוברת ישירות לרמקולים באמצעות חיבור trc 3.5mm(יש מתאמים בינו לבין הspdif)
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-